Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 10:08 11 289 186

Феновете на Кирил Петков не дават пет пари за гражданството му

  • кирил петков-
  • иван гешев-
  • двойно гражданство-
  • закон-
  • конституция-
  • имунитет-
  • продължаваме промяната

След като отстрани Борисов от властта, прокуратурата ще я поднесе на "Продължаваме промяната"

Феновете на Кирил Петков не дават пет пари за гражданството му - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Симпатизантите на "Продължаваме промяната" и персонално на Кирил Петков по никакъв начин няма да ревизират чувствата си, дори ако се окаже, че бившият икономически министър е нарушил конституцията. Основния закон на страната, повтарям, основния закон на страната, както се изразяваше един изпарил се в пространството мераклия за власт.

Нещо повече - фактът, че гешевата спецпрокуратура се зае със случая с двойното гражданство на Петков, го направи още по-симпатичен на феновете му. Тази роля на жертва и мъченик може само да добави към рейтинга на политическата сила. Спомнете си какво стана с рейтинга на Радев, когато гешевите хора нахлуха в Президентството.

Човекът не е убил, не е откраднал. Може да е поизлъгал или попремълчал малко, но никой не е пострадал от това. Законът, пък бил той и основният, не чувства нищо, дори да е нарушен - няма да се разсърди. Пък и чудо голямо, че Кирчо имал двойно гражданство като министър. Канада е велика държава. Там да не са прокажени, че ще правим проблем от това. Светът отдавна е глобално село, стига сме се формализирали.

Така разсъждават почитателите на Петков. И точно така ще стане, ако любимецът им бъде отстранен от двете листи на "Продължаваме промяната", които оглавява. Това само ще добави към изборния резултат на новия проект, защото още колебаещи се ще го предпочетат, омерзени от превръщането на Петков в мишена на прокуратурата.

Той ще стои отсрани и ще се усмихва чаровно и с лека тъга, а те ще се сещат как ланшните протести не успяха да свалят Иван Гешев. И днес отново ГЕРБ е първа политическа сила, а главният прокурор си е същият. И няма никакво значение, че това ѝ е работата на прокуратурата - да проверява сигнали. В случая - абсолютно никакво.

Така, след като Иван Гешев се оказа водещият фактор в избухването на протестите миналата година, които в крайна сметка доведоха до отстраняването на Борисов от властта, прокуратурата може още повече да отдалечи бившия премиер от нея, ровейки в гражданството на новия любимец на народа.

Ако пък депутатският имунитет на Петков бъде отнет след старта на новия парламент, от мъченик директно ще го превърнат във великомъченик.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 128 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    131 181 Отговор
    Което поставя под сериозни съмнения интелекта им.

    Коментиран от #23, #45, #111, #116, #143, #170

  • 2 Майна

    125 163 Отговор
    Ами , браво ,на глупостта им....ЯВНО МИСЛЕНЕТО ИМ Е КОЛКОТО ..ПЕТ ПАРИ
  • 3 ами

    151 61 Отговор
    Каква прилика с феновете на Простия , които не дават пет пари за престъпното му минало и за по принцип престъпната му психика , фенове бе братчет , кво да ги праиш , живота е футбол за тях.
  • 4 ПЛЕВНЬО

    102 150 Отговор
    Ами те шефовете на Кирил Петков от ЦРУ не успяха с оня дебелия Павел вълнев и Цветан Цветанов да ни обяздят затова сега ще пробват пък с Кирчо Петков и Асенчо Василев
  • 5 dron

    99 38 Отговор
    е оня като е с българско гражданство от банка майката ви нащрака,така че интелктуалци напред,батко е номер едно!
  • 6 честен ционист

    64 79 Отговор
    Най-големите фенове са от Козяк.

    Коментиран от #20, #178

  • 7 отегчен

    101 81 Отговор
    Каква почтеност? Какво върховенство на закона? Какви пет лева?
    Смехотворно е, че този закононарушител идва от средите на Прокопеив.
    Те не спират да ни облъчват със важността правова държава и нуждата от съдебна реформа.
  • 8 Юрист

    64 21 Отговор
    Кaнaдa нe e cтрaнa пo Хaгcкaтa кoнвeнция зa прeмaхвaнe нa изиcквaнeтo зa лeгaлизaция нa чуждecтрaнни публични дoкумeнти ( 1961 г.). Между България и Канада няма и двуcтрaнeн дoгoвoр зa прaвнa пoмoщ, прeдвиждaщ ocвoбoждaвaнe oт лeгaлизaция. Тoecт трябвa дa ce нaпрaви т.нaр. "пълнa кoнcулcкa лeгaлизaция", което представлява поредица от препотвърждаващи се печати, за да може канадския документ да важи в чужбина.
    Cлeд издaвaнeтo нa удocтoвeрeниeтo зa ocвoбoждaвaнe oт грaждaнcтвo и пocтaвянe нa пeчaт нa външнoтo миниcтeрcтвo нa Кaнaдa, тoзи дoкумeнт cлeдвa дa бъдe лeгaлизирaн oт български консул, в бългaрcкa кoнcулcкa cлужбa в Кaнaдa - т.e. в Тoрoнтo или Oтaвa.
    Oбaчe дoкумeнтът ce изпрaщa в Румъния. Мoжe би нoтaтa нa МВнР, c кoятo питaт Кaнaдa дaли Кирил Пeткoв e ocвoбoдeн oт грaждaнcтвo e изпрaтeнa чрeз пocoлcтвoтo нa Кaнaдa, aкрeдитирaнo зa Бългaрия, кoeтo e в Букурeщ. Cъoтвeтнo кaнaдcкият oтгoвoр e пoлучeн тaм.
    Oбaчe тoвa нe дaвa oтгoвoр нa въпрoca зaщo Дирeкция "Кoнcулcки oтнoшeния" нa МВнР пoтвърждaвa кaнaдcкия дoкумeнт, a нe cъoтвeтнaтa бългaрcкa кoнcулcкa cлужбa в Кaнaдa, кaктo e рeднo, пoнeжe имeннo тя рaзпoлaгa cъc cпecимeн, т.e. oбрaзeц oт пoдпиca и пeчaтa нa кaнaдcкoтo МВнР. Eдвa cлeд кoнcулcкaтa лeгaлизaциятa (питa ce кoй e бълг.кoнcул удocтoвeрил дoкумeнтa?) ce прaви прeвoд - чрeз фирмa зa прeвoди в Бългaрия и чaк тoгaвa Дирeкция "Кoнcулcки" нa МВнР пoтвърждaвa пoдпиca нa прeвoдaчa чрeз oтдeлa cи зa "Aдминиcтрaтивнo oбcлужвaнe нa грaждaнитe".

    Коментиран от #41, #175

  • 9 Алфа Вълкът

    49 94 Отговор
    Канадеца и Крадеца, русофилите най-накрая се усетиха, чии интереси ще прекарват в България тия двамата, ама как още вярват на Радев е въпросът? Сега беше момента на Ал Бънди да поведе партия, явно американците виждат в перспектива, че Борисов няма алтернатива и ще държат Радев още един мандат и тогава ще го пусна да управлява, но след още 5г Радев ще е по-мразен от Бойко. Българите са като албански реотани, трябваше още на Мишо бирата да се отърват от Бойко, а сега се стигна до там, че Борисов няма алтернатива на политически лидер!

    Коментиран от #86

  • 10 Мумията

    64 72 Отговор
    Аз не разбрах това момче освен че ще затвори въглищните централи и то само българската разбира се американските няма да ги пипа Даже ще им съдейства да ги преправят на газови за да могат Още дълги години неговите шефове от САЩ да продават ток на преференциални цени в България Какво друго казва че ще прави?..... аааа да ще купи нови осем изтребителя за нови близо 2 милиарда и половина както и разбира се първата му работа ще бъде да купи 3D радари за 400 милиона и това разбира се вече ще промени рязко живота на българина към по-добро! А медицински хеликоптери Разбира се не ни трябват защото нямаме достатъчно пари пък и те с какво толкова ще помогнат на българина!
  • 11 Така де

    104 66 Отговор
    Това че конституцията е ялова , не значи че Кирчо е престъпник , истинските престъпници гешев доган цацата шиши и бико тиквата никой не ги закача

    Коментиран от #179

  • 12 Българка

    112 43 Отговор
    Значи години наред може най-големият съд СГС да се ръководи отчужденец- руски гражданин изобщо без българско гражданство и въпреки журналистически разследвания и гласност не се самосезира нито прокуратура, нито образува дело КС, а един достоен българин, отказал се от лелеяно от много хора канадско гражданство е разследван, плют и разпнат? Колкото повече се опитват да омажат бореца против корупцията ГЕРБ- ДПС, толкова повече хора ще застанем до него.
    Питам защо не се самосезира спец прокуратурата за фалшивата диплома на Иван Гешев- тя е без номер, без дата, без официален подпис от школата Симеоново. Според нея Гешев има оценки за държавни изпити, които доказано е полагал месеци след "дипломирането"
    Хора правосъдието ни е в ръцете на Главен прокурор без юридическо образование, а СГС се ръководи години от чужденец!!! Та за какво двойно гражданство на Пеков всеки ден ни занимавате?

    Коментиран от #51, #100, #151, #168

  • 13 ГРАНИЧАР

    63 77 Отговор
    Поредната измама за българския избирател. Хора мислете, че после дупе ви яко. Чалгара ви подлъга , но нямаше смелостта дори и да се покаже , а тези са безочни и алчни , като хората на царя.
  • 14 Гаргамел

    55 49 Отговор
    Аз пък 5 пари не давам за феновете на Славица, пардон исках да кажа Петков
  • 15 СССРБарета

    53 41 Отговор
    Ами те най-големите му фенове са във Вашингтон имат офиси в Капитолия и отговарят за управлението на далечна провинция България! Ами че какво им пука с какво гражданство е Кирчо Петков!
  • 16 Чук и Гек

    56 23 Отговор
    Тя и Караканчева така каза - ,,Хич не ме дразни, че г-н Борисов ме е нарекъл ,,проста"! Дори се чувствам поласкана от таков комплимент, че то само мухлювци наоколо! Подаряват китки, ягодки, парфюми, а никой не действа мъжки...! Няма да успеете да отцепите Герб - Кържали от държавната баница, злодейци!".

    Коментиран от #173

  • 17 да питам

    26 13 Отговор
    А феновете на Малинов ...🤭🤭
  • 18 SH BG

    52 39 Отговор
    Нищо ново под Слънцето...

    Преди години простите даваха с радост парите си на "пирамидите на фараоните", а сега ще дадат освен тях даже и бъдещето и живота си на хилещия се Канадски ОстапБендер... :::)))

    Мизерия...!!!

    Дааа...!!!
  • 19 NeXu s

    40 35 Отговор
    Голямо чудо, че някой поизлъгал. Голямо чудо, че и един секретар взел плик с пари. За другарите може, нали? Наши хора са.
    Откъде го намерихте този де....бил с това "мнение"????
  • 20 Честен Избирател!

    66 55 Отговор

    До коментар #6 от "честен ционист":

    Нито съм от Козяк,нито съм от Москва...,пък от Банкя-най-малко...!
    Ще гласувам за ,,Продължаваме Промяната"...,за Кирил и Асен...!И никакви оплювки и мрачни конспирации около тях не могат да променят мнението ми...!Напротив...!!!

    Коментиран от #24

  • 21 И така

    46 14 Отговор
    КОНСТИТУЦИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА - НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНСТВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ !!!
  • 22 гражданин

    55 36 Отговор
    А това, че е излъгал, не ги ли смущава. Другият синковец от "великото" дуо е бил подсъдим за измама и то в чужбина, но се е измъкнал от осъдителна присъда с извънсъдебно споразумение. И в двата случая имаме работа или с мошеници или с пълни глупаци, които се навират там, където не им е мястото. Бедни ми бедни мои сънародници, до кога ще сме като заблудени овце? Да не говорим за Слави, защото ми идва вече в повече.
  • 23 Хохохо

    51 24 Отговор

    До коментар #1 от "Псевдоним":

    То пък на тези, които гласуват за Борисов, интелекта им блика из под шапките.
  • 24 честен ционист

    27 11 Отговор

    До коментар #20 от "Честен Избирател!":

    Не е важно ти от кои си, а кой вече те е вербувал, дори и да не подозираш. Така преди 30г емигрантите от Хърватия натресоха презокеански марионетки на сънародниците си и войната в Югославия беше неизбежна.

    Коментиран от #42, #160

  • 25 ХАН КРУМ

    58 35 Отговор
    дай боже ,всичките ни политици да са престъпници, като кирил петков и асен василев. докато тук моралните им съдници , правеха грабежите 32 години и съсипваха държавата и още стоят ненаказани,същите тези бандити ,които трябваше отдавна да са по затворите и да сме ги забравили,надигат глас за справедливост.дай боже повече престъпници, като кирил и асен в управлението и по– малко като бойко ,пеевски и гешев.

    Коментиран от #38

  • 26 мъка

    39 25 Отговор
    Ми ако е така ,то ще рече ,че средностатистическият избирател (фен) на ПП" ПП" по нищо не се различава от сивото искърско говедо (да ме прощават говедата - те сигурно са по интелигентни).
  • 27 Анонимен

    55 35 Отговор
    Въпросът не е за гражданството, а за почтеност. След като погази Конституцията, Петков няколко месеца овърта, лъга и маза по темата. Не искам човек с такъв морал да управлява.

    Коментиран от #184

  • 28 Хаах

    25 34 Отговор
    И не са само те.За всеки нормален Българин, Коституцията създадена от и за мутрите и която обслужва крадците и насилниците, в момента не стои над Канадския паспорт, който в случая е по стойностен от тази завладяна и мафиотска държава.Резултата на 14-ти-161 депутати.
  • 29 Фен на БАЦО

    21 24 Отговор
    Удри , БАЦЕ !!!

    Коментиран от #34

  • 30 БГ-ИЗБИРАТЕЛ!

    38 39 Отговор
    Омръзнахте ни с тази изтъркана опорка...-аналогията на Петков и Василев- с царя...!Двете неща нямат нищо общо...!,,Продължаваме Промяната"-Първа Политическа Сила...!!!
  • 31 5577

    24 9 Отговор
    Изчегъртвачки кирки с лъжлив привкус не се нрави на българския избирател.
  • 32 Ами то и на

    32 3 Отговор
    феновете на Тошко Йорданов не им пука че не става за политик, ама....
    Че и на Луна...Трагична държава, може би това е новото име на партията на "Славчо, мама, спиш ли?"
  • 33 МНОГО ЯСНО

    34 22 Отговор
    Важното е да направят правителство и да продължат с чегъртането на кадрите на ОПГ ГЕРБ-ДПС и орязването на каналите им за крадене на наши пари. Ако пък има достатъчно голяма коалиция за нов ВСС и нов главен прокурор, ЕВАЛА както би казал караДАЙъ
  • 34 БАЦО

    16 10 Отговор

    До коментар #29 от "Фен на БАЦО":

    ПочЕкай малкУ,да слезнЪ Ут РУдопскиют бЪлкан,чи сС скрих тукинкЪ,дън мЪ фкаръЪт при Бат-Ставря...😔🙄😤😰!

    Коментиран от #43

  • 35 mi6osp

    34 2 Отговор
    Всъщност спецпрокуратурата разследва К.Петков, за да подготви удар срещу президента Радев за неспазване конституцията.
  • 36 Кочо

    30 12 Отговор
    Някой мисли ли сериозно, че щяха да го оставят без компромат? Ето, Йоло Денев не е канадец! Гласувайте за Йоло! Кога се сетиха за гражданството - при назначаването /тогава го хвалеха/, след седмица, месец, два? Канеха го и за министър на ИТН.
  • 37 естет

    26 3 Отговор
    Ако пък депутатският имунитет на Петков бъде отнет той ще стане почетен предсезател на ПП! Ха ха ха......
  • 38 Браво за анализа...

    10 5 Отговор

    До коментар #25 от "ХАН КРУМ":

    ...ХАН КРУМЕ...👍👍👍👏👏👏!!!
  • 39 Дванадесетте стола

    10 0 Отговор
    Са сигурни, а за между 12 -ия и 13 -ия не се знае.
  • 40 Кире

    8 8 Отговор
    Важното е ,че си желосан,а изказа ти е като на каруцар от моето село.Ай лав Ю!

    Коментиран от #54

  • 41 Незавършил

    19 10 Отговор

    До коментар #8 от "Юрист":

    Заради такива юристи като тебе, законите ни са врата у поле. А колко по прост отговор на въпроса, гражданин ли е Петков на Канада е а) да б)не

    Коментиран от #46, #53

  • 42 Честименски

    3 5 Отговор

    До коментар #24 от "честен ционист":

    Намали филмите...!Тотално си облъчен...!
  • 43 Споко , БАЦО

    9 14 Отговор

    До коментар #34 от "БАЦО":

    Бай Ставри ще има очна ставка първо с Муня .

    Коментиран от #69

  • 44 Лош пример

    28 8 Отговор
    Ако сега очевидната лъжа "победи",хората съвсем ще се отчаят.Ама на кого да вярват?!Толкова ли свършиха свестните хора.Няма ли някой,който поне да не лъже от самото начало.На мен ми се объркаха понятията за добро и лошо.Аз например,възпитавам децата си и внуците,че да лъжеш е лошо.Ама щом повечето хора мислят,че няма проблем,чудя се какво ни чака.
  • 45 Добър ден

    27 26 Отговор

    До коментар #1 от "Псевдоним":

    Всеки анонимен може да се съмнява в каквото си иска.
    Ако един човек се отказва от привилегиите на канадското си гражданство за да помогне на родината за един 3 месечен мандат. Това за мен заслужава уважение. За датата въпрос на мнение, за мен от момента в който си стартирал една необратима процедура и повече нищо не можеш да направиш е достатъчно.
    И не на последно място видяхме какво постигнаха досега останалите партии. Аз лично искам да видя нещо ново, подплатено с идеи и визия.

    Коментиран от #48, #61, #165

  • 46 Е добре де...?!

    29 13 Отговор

    До коментар #41 от "Незавършил":

    Карадайъ като е гражданин на РБ,а Петков,като е гражданин на Канада-КОЙ доказа на практика,че мисли повече за България...?!?!

    Коментиран от #65

  • 47 Промяната е,

    23 14 Отговор
    че все повече неглижираме законите. Не ни трябва Парламент, не ни трябват закони, а добър, симпатичен и умел овчар.
    И стадото ще тръгне накъдето му се посочи.
  • 48 Адмирации...👍!

    11 8 Отговор

    До коментар #45 от "Добър ден":

    Чудесен коментар...!!!
  • 49 Мюмюн

    18 19 Отговор
    Ако ще и талибанин да е-не това е важното. Работа да върши, да ни отърве от подкупни и крадлива политици.

    Коментиран от #55

  • 50 Радева ДиктатураАлчният

    22 13 Отговор
    Кирката Асенчо и сие са провокатори Помните ли Слави Оправача е какъв е резултатът но тези са по обиграни НДСВ 2 Помните ли онези Оправачи
  • 51 Всичко

    27 12 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    От всичко,което си написала,излиза,че Кирил Петков е излъгал,но щом и други го правят няма проблем.Ами то и всеки убиец,може да използва оправданието,че и преди него някой го е правил.Въпросът е ПРИНЦИПЕН !!! Има нарушаване на закона,трябва да има наказание!!!

    Коментиран от #72

  • 52 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 15 Отговор
    ПЕТКОВ
    ВАСИЛЕВ
    лъжци крадци
    мошениси
  • 53 Юрист

    22 9 Отговор

    До коментар #41 от "Незавършил":

    Не бих си позволил да говоря на "ти" на непознат човек. Искате просто обяснение на това, което съм написал - НЕ Е ЯСНО ДАЛИ ДОКУМЕНТЪТ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ КАНАДСКО ГРАЖДАНСТВО Е ИСТИНСКИ, понеже липсват задължителни печати и подписи.

    Коментиран от #118

  • 54 БАЦО

    4 4 Отговор

    До коментар #40 от "Кире":

    Бая ляП имЪ дЪ Иде КиритУ,докЪт стигнИ моят пИрфИктИн изкЪз...
  • 55 Радева ДиктатураАлчният

    17 14 Отговор

    До коментар #49 от "Мюмюн":

    ЧЕ ПО ПОДКУПНИ ЛЪЖЦИ ОТ ТЕЗИ ИМА ЛИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЛЪЖАТ МАЖАТ САМО И САМО ДА ВЛЕЗНАТ В ПАРЛАМЕНТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА ЗАБЛУДЕНИ КАТО ТЕБ ПОМНИТЕЛИ ЛИ НДСВ ОПРАВАЧИТЕ НА СЛАВИ Е КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ
  • 56 Радева ДиктатураАлчният

    13 11 Отговор
    ЧЕ ПО ПОДКУПНИ ЛЪЖЦИ ОТ ТЕЗИ ИМА ЛИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЛЪЖАТ МАЖАТ САМО И САМО ДА ВЛЕЗНАТ В ПАРЛАМЕНТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА ЗАБЛУДЕНИ КАТО ТЕБ ПОМНИТЕЛИ ЛИ НДСВ ОПРАВАЧИТЕ НА СЛАВИ Е КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ
  • 57 ТОВА Е

    23 18 Отговор
    ПРАВИЛНО Е ФЕНОВЕТЕ НА ПП ДА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ С КАКВО ГРАЖДАНСТВО Е БИЛ!
    30 ГОДИНИ БЪЛГАРИНА СТОЯ И ДРЕМЕШЕ КАТО КОН НА ПРАЗНИ ЯСЛИ, УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ ГАВРЕХА С НАС, БЯХМЕ КАТО ДОЙНИ КРАВИ, ОТ БЪЛГАРИЯ ОСТАНА 55 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО - ОКОЛО 6 700 000 ПРИ ПОСЛЕДНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ, КАТО ОТ ТОВА ЧИСЛО БЛИЗО 1 500 000 СА В ЧУЖБИНА, А 1989 ГОД. БЯХМЕ ПОЧТИ 9 000 000 .
    ДОЙДОХА ЕДНИ МОМЧЕТА, РАЗКРИХА И ПОКАЗАХА ПРЕСТЪПНОСТТА НА ГРУПИРОВКИТЕ ГЕРБ И ДПС, ПОКАЗАХА, ЧЕ И ЧЕСТНО МОЖЕ ДА СЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПЛАТИХА НА КЛАКЬОРИ ДА ОБИКАЛЯТ ПО МЕДИИТЕ И ДА ГИ ОПЛЮВАТ - ЗАЩО, ЗАЩОТО ТЕ ИМ ВРЪТНАХА КРАНЧЕТО, СПЯХА ИМ ТЕЧА С МИЛИАРДИТЕ КЪМ ТЯХ. ЗАТОВА Е И ИСТЕРИЯТА СРЕЩУ ТЯХ. ТОВА ГОВОРЯТ ФАКТИТЕ! АКО СМЕ УМНИ ЩЕ ГИ ПОДКРЕПИМ, АКО ЛИ НЕ ЩЕ СИ ЗАТЪВАМЕ В БЛАТОТО, В КОЕТО САМИ СМЕ ОТИШЛИ! ТЕЗИ МОМЧЕТА, ТА МАКАР И 1 ОТ ТЯХ ДА БЕШЕ С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО, ДОКАЗАХА ЧЕ ПО МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ И ПО СА БЪЛГАРИ И ОТ НАС, КОИТО СМЕ САМО С1 ГРАЖДАНСТВО. ТОВА Е.

    Коментиран от #166

  • 58 YUI

    19 13 Отговор
    С това натякване как бил нарушил Конституцията на България от най-различни страни, хора, кръхове на интереси, аз лично си задавам въпроса и не търся отговор, дали пък не искат да омаловажат нарушението на всички, или ако не повечето закони в страната на преждеуправляващи или домогнали се чрез назначение отгоре лица. То не бяха министри, то не бяха кметове, областни, премиери, какви ли не. И не на последно място, прокурори и съдии, които си "четат" закона както им дадат. Та, замислете се малко, кое е злото, някакъв видимо изглеждащ неанадертал поставен на корицата на барба ганьос и повтарящ сахер, сахер, до него мазно усмихващ се доган, въртящ далавери в полза всеки му, но не и родину, до него младеж вече не толкова пълен, че да му викат шиши, но тарикат от класа, несъздал едно работещо нещо, но продал и заграбил не един актив. Всички тем подобни образи нарушили безброй закони, но с гръб в прокуратура и съд, в парламент, изпечени в корпоративния вот, закалени в синдикални битки и машинации, заподозряни в безброй машинации срещу една група интелегентни, образовани и вероятно читави хора, за които към момента няма друго, освен че на единия жена му имала СЛАДКАРНИЦА в докторската, а самия той бил нарушил КОНСТИТУЦИЯТА защото ... бил с двойно гражданство. Да пляскам на тези българия, които нямат двойно гражданство, но не един път предадоха и продадоха родината си. Щом има такава негативна кампания отвсякъде срещу Петков, това ми говори, че вероятно е настъпил д
  • 59 Чук и Гек

    9 1 Отговор
    Защо ще питате канадската даржава? Вие решавайте!
  • 60 След Славчо иде Канадецо

    22 22 Отговор
    Защото сме овце, затова канадеца е симпатичен. Той ненапразно при представянето си на партията имаше овчица. Той знае простотията на бълг. народ. Видяхме как гласуваха за Славчо. Чалгаря не успя и веднага предложиха друг лъжлив месия. Канадецът ще остриже народа и чак тогава българина ще го гони с камъни зимата. Ама парите няма да ви ги има.

    Коментиран от #64, #77

  • 61 Ама

    18 4 Отговор

    До коментар #45 от "Добър ден":

    Ако мислиш,че обещанието е било само за служебен министър...Просто от ИТН се ядосаха нещо и го издадоха.Иначе,още щяхме да сме в невидение .Игра голяма става,но ние не сме в нея.Ние сме за масовката, при нужда.
  • 62 млад

    16 20 Отговор
    Стига с това гражданство!Дори похвално, че е дошъл да се бори с лошите геп. Аз съм за КП!А...и никога ПКП!

    Коментиран от #68

  • 63 Подхвърлиха им месия и се смеят

    17 6 Отговор
    Канадецът, фалита и началниците им знаят българската простотия.
  • 64 Не мога

    17 6 Отговор

    До коментар #60 от "След Славчо иде Канадецо":

    Не мога да се отърва от мисълта,как когато се съберат в "семейна" обстановка,ни се подиграват на наивността,да не казвам на глупостта.Ние сме малко като онази жена ,дето казвала на мъжа си--- бий ме,обичам те.
  • 65 Десо

    7 4 Отговор

    До коментар #46 от "Е добре де...?!":

    Адмирации!Кратко,точно ,вярно и логично!
  • 66 Ния

    21 16 Отговор
    Аууу какъв ужас, аууу ама как е възможно да се извърши такова грандиозно престъпление в тази държава, където престъпност не съществува, където кражбите за милиарди, рекет изнудвания са абсолютно непознати и за тези понятия знаем само от разкази за други държави по света, но не и у нас. За понятия като мафия, сме чели само в романите на Марио Пузо, у нас такова нещо няма. И сега изведнъж се появява К.Петков и извършва такова грандиозно престъпление. В потрес сме, целокупния български народ го заклеймява. Ще организираме другарски съд по села и градове, кметовете и първичните партийни организации ще напишат протестни писма и ще се разграничат. АУУУУ... ама направо ужас, другари и другарки с устрем и плам да громим враговете на народа.

    Коментиран от #70

  • 67 гост

    19 15 Отговор
    Сульо и Пульо с новата им партия "Продължаваме подмяната".
  • 68 айййй са па ти

    16 14 Отговор

    До коментар #62 от "млад":

    Не искам да те убеждавам в каквото и да било , дори да приемем гражданството за незначителен фактор , последват две не дотам незначителни обстоятелства , подписване на декларация с невярно съдържание и в последствие шикалкавене , наподобяващо измама , или най-малкото пълно невежество по темата , а аз не искам нито измамници , нито невежи да ми се разпореждат с държавата.
  • 69 007

    6 6 Отговор

    До коментар #43 от "Споко , БАЦО":

    Василе престани с този "Бай Ставри" не си интересен вече.
  • 70 известно ли тиЕ

    12 1 Отговор

    До коментар #66 от "Ния":

    Агиткаджия , фокато феновете си сдирате гърлата , футболерите и босовете им прибират парата.
  • 71 Ала-бала

    12 3 Отговор
    Понеже знаем кои комунисти командват в съда и прокуратурата ни е все едно какво решават и ще решават там..факт е че те престъпници не съдят
  • 72 Незнаещ

    3 0 Отговор

    До коментар #51 от "Всичко":

    А трябва ли да важи за всички?

    Коментиран от #115

  • 73 Мислещ

    8 5 Отговор
    Либерастката секта по цял свят презира консритуцията и пет пари не дава за следването й (Освен когато пасва на талибанските им тези и планове). Сертификатите и останалия фашизъм около вируса също го показват. Ако влезете в някой либерастки форум, ще ви се струва, че четете последователи на Хитлер.
  • 74 pbdan

    15 11 Отговор
    Иначе чекмеджета, кюлчета, пачки, офшорки, законът Магнитски, кутията на Пандора не са важни.

    Коментиран от #78

  • 75 Жоро

    8 10 Отговор
    Итнически партии си платиха да са в парламента, продажници крали милиарди, че какво че имал канадско гражданство. Там ми отива гласа.
  • 76 Всезнайков

    20 8 Отговор
    Проблема не е в гражданството му. А в това, че като дайстващ министър извършва престъпление и то напълно съзнателно. Това ли е промяната. Да се надяваш, да минеш метър.
  • 77 Сърп и чук

    8 8 Отговор

    До коментар #60 от "След Славчо иде Канадецо":

    Хайде, кажи ти кой да бъде! Аман от фалшиви патриотари! Работех с едни, големи патриоти, все нападаха БСП, че били в коалиция с ДПС, турците това, турците онова, а постоянно хвалеха пазара в Одрин и стане ли 20.00 часа не можеш ги накараш ей толкова работа да свършат! Оставят всичко и пред телевизора - Али Ръза и Ферхунде! И вие, фалшифите критикари на Петков /ЧИД/ сте същите буквално - Запада, Запада, Запада, а когато дойде Запада - Йок! Йок! Йок!
  • 78 Мислещ

    8 3 Отговор

    До коментар #74 от "pbdan":

    Явно не са, след каро не ви пука за почтеност и законност. Не може да се борите с тези неща ако сте им огледален образ.

    Коментиран от #84

  • 79 добре

    16 9 Отговор
    И ха , че веселба ! Защо феновете на Кирчо лъжеца не виждат проблем в собственоръчно подписана декларация, че е излъгал , а виждат проблем в една снимка на шкафче ? Как се нарича това в психиатрията, че забравих !

    Коментиран от #87

  • 80 ИНЖ

    12 10 Отговор
    Така или иначе петков вече няма второ гражданство. В тази тема повече хляб няма. Дайте да се съсредоточим на въпроса какво правим оттук нататък!? В каква държава искаме да живеем!?
  • 81 Стоян

    16 4 Отговор
    Отказ от чуждо гражданство заради неясно колко време ще си служебен министър звучи несериозно. Възможно е да има отдавна замислен политически проект с дългосрочна дейност, заради който си струва в случая с Кирил Петков лишаването от канадско гражданство. Не е много известно обаче какво предвижда проекта и кога и как ще става, засега са ясни единствено основните играчи.

    Коментиран от #91

  • 82 аааа

    15 4 Отговор
    Феновете на Кирил Петков не дават пет пари за гражданството му!?!?........Bepно ли!??A за Карадайъ·то opeвaxa свe....Прости xopa cлабa дъpжава
  • 83 Което

    13 2 Отговор
    Значи, че промяна няма, няма и да има щото всеки иска промяна, но никой не иска да се променя
  • 84 pbdan

    7 12 Отговор

    До коментар #78 от "Мислещ":

    Когато човек решава нещо и го заявява писмено (на 11 април), а получава документа чак на 20 август, той с какво е виновен за тия 4 месеца чакане. Сигурен съм, че има посолства които щяха да му издадат документа след седмица, месец, а може би същия ден. Тогава (по чуждата воля на посолството) щеше или нямаше да е престъпник. Все едно се жениш, имаш първа брачна нощ, но документа го получаваш на другия ден. Жена ти може да каже, че си я насилил защото датата на брачното свидетелство е след датата на първата брачна нощ.

    Коментиран от #97

  • 85 Само минавам

    12 4 Отговор
    Вижте им кандидатите! Първи в кандидат депутатската листа за Пазарджик на ПП е синковеца на ВАЛЕНТИН ИЛИЕВ ШОТЕВ, комсомолски секретар на МВР, съдружник на Алексей Петров. Съсобственици на редица фирми, както и на някогашния ресторант "Златния Телец " в с спотната база на МВР . Свидетел срещу Алексей петров по делото ОКТОПОД , като по-късно се отмята от показанията си!!!
  • 86 Бае Въло

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Алфа Вълкът":

    А твоето предвиждане за следващия тираж на тотото?
  • 87 Сърп и чук

    10 7 Отговор

    До коментар #79 от "добре":

    Нищо не лъже! Момчето пише, че не се чувства канадец и това е! Ти ли ще му кажеш какъв да се чувства! Хайде стига с тия престъпни закони! И народния съд е законен съд, но врещите! Осъдили човека на обесване през 1945 г., той бил дипломат в Швеция и му изпратили депеша да се яви за изпълнение на присъдата! Човекът се прехвърлил в Англия и не се явил! Според вас - сгазил закона!

    Коментиран от #95

  • 88 На Кирето баща му

    12 4 Отговор
    Е от червената номенклатурата, близък с Моника Станишева , така че отново червените ще излъжат българите през поставеното лице Кирето.
  • 89 Електра

    12 4 Отговор
    Как така нали уж не крадат и спазват законите, или това е само за пред дебилите...
  • 90 Хи хи

    10 10 Отговор
    Допускам ,че Петков и в момента е канадски гражданин и никога не е смятал да се отказва от него ,защото видиш ли милеел за родината си и искал да я оправя. Просто така се стекоха обстоятелствата , лоши за Кирчу и той нямаше никакъв полезен ход , освен на 19.8 да подаде документи за отказ. Сега Кирчу да се моли да не повдигат обвинения по НК , чл 110, че отиде ентусиазма на феновете.
  • 91 pbdan

    8 8 Отговор

    До коментар #81 от "Стоян":

    Имаше нещо като виц в миналото: Абе май ми подслушват телефона от милицията. - Защо мислиш така? - Ами едно пукане, cвиcтeнe се чува... Те ако те подслушват като от радио нa УКВ ще е звука. Та и Кирил Петков - ако е пратен от врaждeбнa Канада да ни разруши икономиката всички документи ще са му наред. Просто искат да го махнат и да се считат невалидни решенията му за ББР, язовирите, БКК...

    Коментиран от #102

  • 92 Палко

    13 6 Отговор
    Проблема е в нарушаването на конституцията, за което и на Кирчо не му пука. Това обаче показва отношението му към държавността. Ако беше нарушил конституцията на Канада дали пак щеше да мисли така и колко канадци биха го подкрепили за политик? Въпросът е към почитателите му!

    Коментиран от #99

  • 93 хаха

    3 9 Отговор
    а кой от досегашните депутати и висши държавници не е нарушил конституцията и дори са се заклели да служат на България а реално са крали и ограбвали работейки за забогатяването на задкулисието. каква вреда точно е нанесъл на България петков с двойното си гражданство? а конституцията въобще не е перфектна щом позволява България да бъде ограбвана
  • 94 Защо

    6 7 Отговор
    Гешев да си е същият като няма право да работи като юрист,а само като охранител.Докога няма да спазва прокуратурата законите,а само ще цели неудобни на статуквото жертви да имитира работа.Хайде Рашков какво стана с ентусиазма ти.Янаки Стоилов спри да лавираш и му покажи на тозо недоучен Гешев смешника,дето всяко изречение завършва с "в интерес на гражданите".Кои граждани бе Гешев-ШИШИ,ТОЛУПА ,ОПГ ГЕРБ,ОПГ ДПС.Досега ги показал нагледно как само за тях работите испец.съда ви е бухалката.Призовавам честните граждани на изборите да изметем тези крадливи гангстери.
  • 95 добре

    8 4 Отговор

    До коментар #87 от "Сърп и чук":

    Ай стига бе , не се чувствал канадец ! също така не знаех , че Кирчо го търсят да го стрелят. Примера ви не е релевантен към ситуацията , схващате ли ?
  • 96 Сатана

    11 3 Отговор
    Феновете на КирЕ Канадски са същите лумпени—метежници, които Радев изпрати да свалят Борисов от власт а сега ще докарат поредния мошеник да управлява.Що за дебили има в тая територия?
  • 97 Мислещ

    10 5 Отговор

    До коментар #84 от "pbdan":

    А ако се развеждаш, с пускането на молбата ли си разведен? Или като се жениш, с насрочването на дата вече си женен? Нищо не работи по този начин. Какро и да го въртите, това е съзнателна лъжа в декларацията и от там - престъпление.

    Коментиран от #109

  • 98 Бай Гън

    9 6 Отговор
    Същите избиратели докараха на власт и Костов, и Кобурга, и Борисов, и Славчо. Тях не ги интересуват факти, минало, престъпления, нарушения, програма и прочие, а това, което им спускат казионните медии. А на казионните медии е заповядано от господарите зад океана да рекламират до откат двамата мошеници от кликата на Плевнелиев и Прокопиев. Асен Василев му е бил министър и то енергиен, онзи Даниел Лорер години наред в държавната администрация и то при ГЕРБ, назначеният от тях в ББР Щонов също енергиен министър във второто служебно на Плевню и закопа окончателно Южен поток, момиченцата около тях на хубави службички коя в държавна администрация, коя в соросови нпо-та. И така наречените фенове ще врякат на поредния футболен мач за поредния си Любимец 13 и накрая ще викат отново "терминал 2" е изхода. Няма такава държава, защото има толкова прост народ. Бъдете спокойни "фенове", след измамата с декларацията ще последва и голямото крадене, боцкане, "зеленясване" /енергийно зануляване/ и окончателното убиване на България, това досега бе само репетицията.
  • 99 законите

    7 6 Отговор

    До коментар #92 от "Палко":

    и конституцията са създадени за да защитят държавата и гражданите като им гарантират права и задължения и да не се допускат вредни действия и такива носещи загуби за обществото . какво от горепосочеото е причинил петков....какви вреди е нанесъл, чии права е нарушил . какво точно от действията му биха били различни ако го нямаше това гражданство или ако канадците експедитивно бяха прекратили гражданството му април месец? например ако престъпник убие член от семейството ми но ползвайки закона той се измъкне според теб трябва да го оставим ненаказан само защото закона е непълен ??

    Коментиран от #105

  • 100 далекоглед

    7 4 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Българка Двама министри на образованието и правосъдието от това правителство които всички представят от политическите противници за почтенни официално заявиха че няма проблем с дипломата и образованието на Гешев.Този въпрос е изяснен .Не е правилно хора претендиращи за законност и промяна да подават декларации с невярно съдържание и друго.Дори и съюзник не искам президента на друга държава да ми определя в изявление кой да ме ръководи Байдън да праща поздрави на Петков.Това е намеса във вътрешните работи.Ако е така да се предаваме и да ставаме щат на САЩ и без това повечето много искат да живеят там. Тогава примерно ще ми е интересно как ще се спазват законите и какво е полицейското насилие ЛГБТВ дали ще вирее на село и в балкана. Хора има наистина нормални образовани и успешни хора във всички партии.Стига слушахме чужда воля.Тя не е в наш интерес.Товс сега е с цел да се противопоставим на Русия и да приемат Македония в ЕС като си махнем ветото. Само цената на газа може да промени нещата и вече има външни знаци за сближаване САЩ Русия.Нюланд участва в преговори и говорят за признаване статута на Донбас.А там има въглища и в Азия им трябват.
  • 101 А за Ицо хазарта

    6 0 Отговор
    пак ли му ръкопляскат ?!

    Коментиран от #106

  • 102 Стоян

    4 2 Отговор

    До коментар #91 от "pbdan":

    Основната дейност почва сега, след получаване на сертификата, служебното министерство, независимо колко продължи, е вече минал предмет, както каза държавният глава.Очакваше се да е кратко и за подготовка на изборите, но две правителства паднаха преди да са избрани, та условията се промениха.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Тредстоун

    11 5 Отговор
    То при тия пъпеши ухиления лъжец и опуления крадец всичко буди съжаление , за съжаление. Още като почнеш от инсталирането им за министри с цел да играят за ментора им зеления чорап , който пък от своя страна щедро ги дарява с протекцията си и лобизма му към тях не секва дори когато вече бе са под негово командване. Мисля че няма да им се получи , твърде скоро е след фиаското с чалга експеримента , суверенна се умори от проба грешка , след мандат време живо здраво пак да опитат ...
  • 105 Палко

    7 4 Отговор

    До коментар #99 от "законите":

    Това е въпрос на принципи, които явно по тези географски ширини не се разбират!Твоите разсъждения показват много ясно че си заслужаваме политиците и положението в което сме вече 32г.

    Коментиран от #110

  • 106 тук си прав

    5 2 Отговор

    До коментар #101 от "А за Ицо хазарта":

    че според мен не е мястото на хазарта в парламента....определено не виждам как би допринесъл към законотворчеството но явно използват полулярността му за да получат повече гласове . важното е наистина избраните за депутати да искат реформите и да гласуват за тях дори и да не са супер професионисти

    Коментиран от #128

  • 107 Като

    3 8 Отговор
    чета троловете,толкова "принципни" хора в тази държава,а тя набутана в най.зловещите класации по смъртност и бедност.Абе тролове прозирате ,че сте от ДПС,ГЕРБ и силно зарязаното от фенове ИТН.КАк ги боли и отклоняват вниманието ни от кражбите и световните мафиотски схеми на Толупа.Е такива лицемери продадоха държавата ни ,дето не могат да си оцелят зад-ика да се избършат и за нищо не стават,но громят можещите.
  • 108 ттт

    8 9 Отговор
    Мен не ме интересува гражданството на Кирил Петков. Интересуват ме кюлчетата и пачките в едно чекмедже и колко още такива чекмеджета има? Интересува ме, дали властта може да ме бие безнаказано. Ама Кирил Петков бил канадски гражданин? Ами тогавяа да си назначим Веска Меджидиева, тя е български гражданин!

    Апропо, може ли мафията да бъде победена само със законови средства? Само със законови средства ли САЩ победиха ку-клукс-клан? Ила един филм "Мисисипи в пламъци", вижте го! Важно е, държавникът приложил не съвсем чисти средства срещу мафията после да има достатъчно сили да се откаже от тях.
  • 109 pbdan

    8 5 Отговор

    До коментар #97 от "Мислещ":

    Ако се развеждаш обикновено си го решил доста преди да подадеш молбата, с женитбата е същото. И ако делото за развод се влачи с години ти няма да отидеш при другата жена ли? Ще чакаш решението на съда, та тогава?
  • 110 чакай малко

    7 6 Отговор

    До коментар #105 от "Палко":

    а защо принципите на депутатите гласували конституцията да са по-добри и по-честни от принципите на целия народ ?? пак ли ще ми твърдиш , че имало избрани таккива които са над народа и те трябва да решават съдбините му ?? каква е логиката на принципа за двойното гражданство....според теб е някаква гаранция за честност ??не се хващай за буквата на закона само за да получиш изгода. обясни вредата нанесена от петков

    Коментиран от #126, #155

  • 111 майката на костов

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Псевдоним":

    Безмозъчни лумпени като "последният Софиянец"!
  • 112 до коментар96

    5 6 Отговор
    сатаната,който ни облада държавата се казва диктаторът Бойко Борисов Кюлчев.Как им удря шамари зад врата,рита им кокалчетата-имам предвид ритане на Мирослав Найденов в Япония,хвръкна му копчето на сакото,но нашия простак показа ,че е боец.До 27 години пионерче,недорасло интелектуално,сега говорят,че е еврейче толубчето бе,дето дебне отвсякъде свои и чужди.

    Коментиран от #117

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Иво🇧🇬

    10 2 Отговор
    Какви мили думи за световно неизвестен лъжец и мошеник. Направо ме просълзиха. Бай Ставри сигурно много ще му се зарадва на този "мъченик" 🤩🤩🤩

    Коментиран от #135

  • 115 Всичко

    7 1 Отговор

    До коментар #72 от "Незнаещ":

    Да трябва да важи--щом има престъпление,трябва да има и наказание.Обаче,не може да се оправдава с това,че и други така са правили.ВСЕКИ ОТГОВАРЯ ЗА СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ.И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА С НЕЗНАНИЕ НА ЗАКОНИТЕ.Иначе само юристи ще са подсъдими,защото те разбират от закони.Когато правиш нещо,първо се интересуваш колко е законосъобразно.Просто всички са се надявали да си свършат работата,а после ще е късно за критики.Обаче не така са решили от ИТН.Иначе ,и аз съм сигурна,че екипът на РР не може да е толкова некадърен,че да не е знаел.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Продължава

    6 3 Отговор

    До коментар #112 от "до коментар96":

    Продължава ОБСЕСИЯТА към ББ.Това е болестно състояние.Темата е друга.
  • 118 Незавършил

    1 5 Отговор

    До коментар #53 от "Юрист":

    Не, не искам просто обяснение, аз искам да ВИ обясня, че нещата са много по прости и единствено хора като ВАС ги правят да изглеждат сложни.
  • 119 иван

    9 3 Отговор
    Феновете са по-тъпи и от него естествено

    Коментиран от #121

  • 120 Долу каскета

    6 8 Отговор
    Евалата Кире , с теб сме пич !!!

    Коментиран от #153

  • 121 ники

    9 4 Отговор

    До коментар #119 от "иван":

    хора помислете трезво преди за гласувате за тези новоизлюпени спасители,че после ще съжалявате цял живот.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Стамат

    8 3 Отговор
    ТКЗС-то (канадския бъларин с текесесарската фозиономия) ще ни оправи .В буквалния смисъл

    Коментиран от #137

  • 124 хихихи

    7 5 Отговор
    Голем смех.Всичкото ай-ти кочина на Кокорчо и Лъжльото на амбразурата да цъкат минуси.Ама на изборите ще гласувате само веднъж.
  • 125 Кака Мара

    5 1 Отговор
    Питам, ама кой да ти каже. Габриел, Майдел, Моасе, председателят на СГС/той пък изобщо няма българско гражданство, а не се знае изобщо какво има. За г-н Трифонов иде реч/Та пак питам. Тези със странните имена на кои държави са граждани. Или за всички, или за никой. 4434
  • 126 Палко

    10 1 Отговор

    До коментар #110 от "чакай малко":

    Научи значението на думите морал и етика и може би тогава ще разбереш какво имам в предвид. Законите са за всички, за да се спазват, защо Киро не си позволява да нарушава Конституцията на Канада,а нарушава тази на България???
  • 127 До коментар92

    5 10 Отговор
    Палко кажи къде си да ти покажа промяна на практика.Негоници.Тролове герберски не искате да работите като вожда си-12 години ни една реформа,само крадене и рекет на работещите,като за световно.Кирил Петков ви боде очите,защото е умен,на всичкото отгоре харизматичен,а вие мразещи плюнки сте нито едното,нито другото ,как да не плюете.ПП е истинската промяна.Можещи и разбиращи.

    Коментиран от #131, #163

  • 128 А ицо хазарта

    8 3 Отговор

    До коментар #106 от "тук си прав":

    От какво разбира и каква ще е ползата от него, просто един послушко ли ще бъде за да гласува каквото му се нареди и далаверите да продължат?!

    Коментиран от #144

  • 129 измамник

    10 5 Отговор
    Само дебилите с най-ниско ай кю могат да гласуват за този лъжец.Първо не е патриотично да си вземеш чужд паспорт.Второ не е морално да лъжеш като дърт ром по цял ден.Ами излез като мъж и си признай.И трето тоя измамник освен да се хили като наръпана зелка,друго не прави.Някой да е чул какво ще прави с АЕЦ Белене и зелената сделка в разгара на невижданата енергийна криза.Как ще бори демографската катастрофа.Как ще увеличи заплати и пенсии.Какво му е мнението за ИК и джендър идеологията.Какво мисли за отнетия ни от САЩ суверенитет.Само хилене и лаф моабет с мисирките.

    Коментиран от #134

  • 130 баста

    4 3 Отговор
    Тя е целта е да спрат отлива на своите да не отиват при Кирил.Ама наливат бензин в огъня, който сами подпалиха със кражбите, рекета и просташкото си поведение.Ще си останат само със 160 хилядите членове за момента, а след 3-4 месеца и без тях.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Веси

    11 2 Отговор
    Абе хора въпросът е принципен,нали ревете за промяна за закони които работят?!Закони има но не се спазват.
    След като е подписал документи с невярно съдържание трябва да си понесе последствията!Без значени президент или овчар закона е за всички!
  • 133 Буха ха

    10 3 Отговор
    По-важният въпрос е, готов ли е Кирчо да излъже за да се облагодетелства лично, в случая с министерски пост? Отговорът би трябвало да е ясен и за феновете му, които знаят че е измамник, но се оправдават че имало и по-големи измамници от него. Най-важното е че те са сигурни че точно Кирчо е месията които ще ги оправи.
  • 134 А ми

    5 1 Отговор

    До коментар #129 от "измамник":

    Каквото и да ти каже .ще те излъже
  • 135 Бай Ставри

    2 5 Отговор

    До коментар #114 от "Иво🇧🇬":

    Аз засега чакам една Тиква. Ще я ям, ама после. Първо я чакам за друго.
  • 136 Хайде

    2 3 Отговор
    спец.прокуратурата да проверят има ли Карадайъ,Габриел,,Майдел,Моасе,председателят на СГС имат ли ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО???Чакаме Гешевата "в интерес на гражданите" прокуратура да ни ОСВЕТЛИ.Досега не се е случило по интересуващите ни въпроси-Коя е Мата Хари,Бою сам си каза,че това е една прекрасна жена.Ами записите със цинизми срещу президента,Елена Йончева,бизнесмени ..Ей,това право за едни параван и то за най-големите разбойковци и ШИШИ.
  • 137 dsсса

    0 1 Отговор

    До коментар #123 от "Стамат":

    Ти пък приличаш на Памела Андерсон като млада.
  • 138 Венцислав

    6 5 Отговор
    Феновете на мафиотите също си обичат мафиотите. Феновете на Кирчо са по-зле от феновете на бай Чалга! Правно неграмотни, ненормалници.

    Коментиран от #159

  • 139 Аха

    1 1 Отговор
    А колко ?
  • 140 ВНИМАНИЕ!!!

    4 5 Отговор
    ПО ДОБРЕ ЧУЖД ГРАЖДАНИН, УМЕН И КРАЛИВ.ОТКОЛКОТО НАША МУТРА ТЪПА И ЗВЕРСКИ КРАЛИВА И НАЯЖДАНЕ НЯМА.А СА И НА ШАИКИ КАТО ТАРАКАНИ.
  • 141 ББ и ДП

    4 5 Отговор
    Тиквун всички знаеха, че идва от СИК, че е мутра ,но тогава народът го избра. В сравнение с него, казусът на Кирил Петков е просто смешен.
  • 142 Всички

    3 7 Отговор
    тролове от ДПС,ГЕРБ И ИТН ОБЕДИНЕНИ В ПЛЮЕНЕ ПО ПЕТКОВ.НЕЩАСТНИЦИ САМО НИ ДИГАТЕ РЕЙТИНГА НА ПП,ЗАЩОТО ПОКАЗВА КАКЪВ ГОЛЯМ ЗАЛЪК Е КИРОыЧЕ ГО ДЪВЧЕТЕ ОТ СУТРИН И ВЕЧЕР.МИСЛИТЕ ОЩЕ,ЧЕ ТАКА ЩЕ ЗАБРАВИМ ПРЕСТЪПНИКА КЮЛЧЕВ,ЗАПИСИТЕ,ЕВРАЦИТЕ ,АВАНСОВО ПРИСВОЕНИ МИЛИАРДИ ЗА НЕСВЪРЕНА РАБОТА.Сценарисчетата много активни бе ,по фразеологията ще ги познаете.

    Коментиран от #147

  • 143 Klimt

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Псевдоним":

    Сал интелекта на Тиквуний Крадливи е безспорен!
  • 144 Пиленце

    1 1 Отговор

    До коментар #128 от "А ицо хазарта":

    Ицо Хазарта не го познавам, само знем, че съществува и е певец. Не мога да кажа, чалгаджия ли е или рапър. Ама пък знам Милко Кавалджиев. Чалгаджия! Ама юрист! Юрист (поне по негово време) трудно се ставаше. Чувал съм го как говори, мога да кажа, че е много умен човек. Та Ицо Хазарта не мога нито да го хваля, нито да го критикувам. Препоръчвам и на другите, които не го познават, да не се правят на нещо повече от него!

    Коментиран от #150

  • 145 Реалист

    3 5 Отговор
    Гешев да се занимава с гражданството на шефа на СГС първо, защото от две години и продължава да бъде незаконен поради липса на всякакво гражданство и след това с други маловажни казуси за царя и Петков. Голямата част 50% от негласувалите са за Кирил и Асен. Така че не плачете на чужди гробища.

    Коментиран от #158

  • 146 Каскет

    7 1 Отговор
    Кирчо направи партия, откъсна гласове от ИТН и ДБ и върна БОКО на първо място. ФАКТ.

    Коментиран от #148

  • 147 Ами

    5 0 Отговор

    До коментар #142 от "Всички":

    То и жена ти,ако те излъже,че не е била при съседа,ама ти я хванеш "в крачка",пак ли ти ВДИГА РЕЙТИНГА??? Да ти имам логиката?!
  • 148 БиБи

    3 2 Отговор

    До коментар #146 от "Каскет":

    На първо място ме върна Слави! Затова му напълних предаването с реклами. Преди при него рекламираше само една агро фирма, сега не му остава време за редовните предавания от реклами. Инструктирал съм нашите бизнесмени, при кого да рекламират, иначе лошо ги чака!
  • 149 XYZ

    1 5 Отговор
    Oщe пoвeчe, aкo ce признae, чe Гeшeв e c нeвaлиднa прaвocпocoбнocт, cъглacнo дeйcтвaщи нoрмaтивни aктoвe!
    Тaкa чe нeщaтa cъc cъoтвeтcтвиятa нa буквaтa нa зaкoнa ca в cъcтoяниe "цугцвaнг" и се налага промяна в Конституцията, като се решат пробемите с двойното гражданство!
  • 150 Котенце

    2 2 Отговор

    До коментар #144 от "Пиленце":

    Ами пусни си негови песни и се запознай с творчеството му.Тогава някои от песните на Сл.Трифонов ще ти се сторят като класическа музика.

    Коментиран от #156

  • 151 мила

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Не неможе и не виждам защо сега тази практика трябва да се затвърждава , след като е в разрез със закон , независимо от това смислено , или несмислено изписан.
  • 152 Каскет

    4 2 Отговор
    Значи за да започнеш дори хигиенист трябва да извадиш 1 куп документо. Обаче за богопомазаните може и опаки. Е, айде стига моля ви се. Нали срещу това се борим. Нови БОЙКОВЩИНИ не искаме.
  • 153 МАЧКАЙ КИРЕ...

    4 5 Отговор

    До коментар #120 от "Долу каскета":

    ...крадливата и корумпирана Шайка-ГЕРБ-ДПС...!С Теб сме...!!!
  • 154 Ами да

    3 6 Отговор
    Някакви тука пискат, че законът бил еднакъв за всички! Ако беше така, Борисов и крадците около него щяха да са в затвора още от 2010 година!
  • 155 Абе

    7 1 Отговор

    До коментар #110 от "чакай малко":

    Какво има да се разсъждава.Нарушил ли е ЗАКОН В КОНСТИТУЦИЯТА ??? Всички експерти казват ДА.Другото,за което говориш са неписани норми и правила и на съвестта на всеки тежи,ако не ги спазва.Край.
  • 156 Пиленце

    3 1 Отговор

    До коментар #150 от "Котенце":

    Предполагам, че пее онова, което се продава. А за да се продава "чукай мили чук, чук, чук, да не ида аз при друг" (изпълни го една певица, коята загина, защото се върза на друга песен "карай бясно на червено, направи за мене нещо откачено", е виновна държавата. Тя се постара да опростачи населението. Ако телевизия пуснеше такива текстове по времето на Т.Ж., той лично щеше да обезглави шефовете и. Ако Хазарта започне да пее "горда Стара планина...", може да застанете мирно, ама пари няма да му дадете.
  • 157 вервер

    1 5 Отговор
    що, феновете на боко дават пет пари за шкафчета и изнесени кинти? на дпс феновете са притеснени от противоконституционният характер на мафията? чалгарите на слави са притеснени, че последният е пял на всеки купон на мултигруп?
  • 158 Хи хи

    4 0 Отговор

    До коментар #145 от "Реалист":

    Янаки Стоилов каза ,че това първо е работа на Съдийската колегия и после ще се дойде Гешев. Обратното би звучало, че Гешев се бърка в работата на съдийте.Аз вярвам на Стоилов , а вие си ги фантазирайте.
  • 159 пипило

    1 3 Отговор

    До коментар #138 от "Венцислав":

    и все пак сме като докторанти на сорбоната сравнени с вас, феновете на бойко от банкя
  • 160 винету

    1 4 Отговор

    До коментар #24 от "честен ционист":

    Лъсна колко си евтин. Подлога си на местната олигархия, и понеже Кирето им го извадиха от ръкава, даяат заето. А на бас, че Геша с него ще се задави? Не че ти дреме, ама на шефовете ти нема да им е до тролене зимъска и стинките на пост ще секнат.
  • 161 ами да

    2 5 Отговор
    "Ако пък депутатският имунитет на Петков бъде отнет след старта на новия парламент, от мъченик директно ще го превърнат във великомъченик"
    Абсолютно съм съгласен с автора, но с тази разлика, че да отстранят К. Петков от парламентарните избори е абсолютно НЕвъзможно, поради простата причина, че де факто и де юре, канадското му гражданство е прекратено на 20 август т.г.!
    Самата неистова кампания за очерняне на името му, се обръща срещу създателите и подбудителите й, като бумеранг - ФАКТ!
  • 162 мдда

    7 2 Отговор
    To това не ви е футбол... не давали 5 пари за гражданството му. Това е потъпкване на Конституцията!! КИРЧО Е АУТ!
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Професор

    9 2 Отговор
    Абе Ганев, ти верно си унука на бая ти Ганя... Щом избиратели се влюбват в престъпници и ги правят народни представители, нищо добро не ни чака. Защо Гешев и Цацаров са некадърни милиционери е друга тема, но ще ти я развия. Те са такива не защото са влезли в президентството, разследват другаря Кириленко, и т.н. Некадърни милиционери са, понеже НИЩО НЕ ПРОИЗЛИЗА от това, Няма съдебни дела, няма присъди, няма набутани в затвора президентски съветници, засмени канадски поданици, приемащи подаръчета по ресторанти експерти, протестиращи вандализиращи знакови сгради в София... Просто НЯМА. И понеже няма, Гешев и Цацаров са едни обикновени НЕКАДЪРНИЦИ. Само и ЕДИНСТВЕНО за това съм съгласен -- трябва да се РАЗКАРАТ. Искаме прокурорите ни да са като оси -- като ужилят, да има реални правни последствия. А не резултатът да е едно голямо НИЩО, както е сега при тези двамцата некадърници.
  • 165 Айде бе

    5 1 Отговор

    До коментар #45 от "Добър ден":

    И ква "идея и визия"- няма ляво, няма дясно, всичко в кюпа; няма разделение на влатите- Кире ще смени Главния прокурор и ще каже на ВКС какво да разглежда и какво да отсъди; ще овършее България от банките до язовирите и пътищата...Бе не го ли виждате тоя, че е луд с картечница? От биопродукти и недвижими имоти- на макроикономика, с оня налуден поглед и намаано държание, с лафчета от 70-те години и лексика от Темелково! Май ще трябва да бягам от тази територия и отдалече да гледам как ще ви "оправят"
  • 166 И аз да кажа

    8 3 Отговор

    До коментар #57 от "ТОВА Е":

    Понеже съм бил в Канада и зная колко спокойна, развита, уредена и красива държава е, мога да се закълна, че никой реализирал се там човек, няма да дойде тук от носталгия или патриотизъм ( нямам предвид да си дойдеш при близките за месец-два, а постоянно)- идват аферисти за лесни пари и комбини, и бързо им светва, че политиката е най- краткият и почти безнаказан път към медийна слава и немъчени високи облаги. Само забележете, че от НДСВ-ейските "преуспяли" юпита никое не се завърна към бляскавата си кариера на Запад, а до ден днешен са се впили като кърлежи в тукашните си придобивки от властта и постове.

    Коментиран от #171

  • 167 Бочко

    7 4 Отговор
    Пет пари не давам, дори да е зимбабвиец...
    За сметка на това гледам, че на доста тролове тук им бърка отзад...
  • 168 И аз да кажа

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Ама недей така- аз и от образованието на Кирчо се интересувам- като тръби за Харвард, що не уточнява, че не е дума за Университета, а за бизнес скуул програма. И защо на предишни етапи се е представял за биолог? И от едни врътки с терени се интересувам. И от аверчетата му, дето ги назначи из финансовите институции на високи позиции с многохилядни заплатки. И от съпругата- кулинарка, дето била съветник платено. И от тате му също. Защото помня, че по времето, когато са дебютирали в бизнеса с имоти в Елин Пелин- ско, гръмнаха кмета там. От гражданството се интересуваме, защото покрай него видяхме как нагло лъже цяла България. Е, аз не искам да гледам такова нахално и настъпателно лице. Както някой отбеляза, що не идват успяли българи от Масачузетския или от Принстън- с конкретни знания
  • 169 ПЕНКО

    4 1 Отговор
    ШЕСТТЕ МУ СИМПАТИЗАНТИ СА КАТЕГОРИЧНИ - "ТОЙ Е НАШИЯТ ЧОВЕК " И С ЛОЗУНГ : " ЦРУ-ЦРУ-ЦРУ " СЕ ОПРЕДЕЛЯТ !!!!!!!1
  • 170 Бойкооооооо

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Псевдоним":

    Страхуват ли те????
  • 171 Професор

    7 3 Отговор

    До коментар #166 от "И аз да кажа":

    Говориш напълно некомпетентни стари и неадекватни неща. Аз съм канадец, и мога да ти кажа, че Канада е напълно РАЗЛИЧНА страна, от тази отпреди 15-ина години. Тя в момента е несвободна и корумпирана страна, която се управлява от неомарксистки джендеристко-феминистки режим. Този режим подмени християнската капиталистическа национална държава Канада с глобалистки експериментален конгломерат, в който кариерата и успехът повече не се определят от качествата на даден кандидат, а от съвършено други фактори. Образованието на децата е джендеристко, наркоманиите и ппроците сред младежите се стимулират и поощряват още от детската градина, и да отглеждаш деца там е ОПАСНО за живота им. Затова нормалните хора НАПУСКАТ масово страната, а населението се подменя с население от третия (и предимно ислямския) свят.
  • 172 шопендар

    4 1 Отговор
    всеки БАРОН МЮНХАУЗЕН СИ ИМА СВОИТЕ СЛУШАТЕЛИ,КОИТО БЪРКАТ РЕАЛНОСТА С ПРИКАЗКИТЕ ЗА НАИВНИЦИ С КОИТО ГИ УСПИВАТ
  • 173 зъл пророк

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Чук и Гек":

    проста, но затова пък нахална - обичайна комбинация
  • 174 Курд Околянов

    4 5 Отговор
    И да искате, и да не искате, новите българи идват. Идват не от Москва и от школата в Симеоново, а от Харвард и други престижни университети. Връщане назад няма.
  • 175 Ivan yurista

    3 6 Отговор

    До коментар #8 от "Юрист":

    Каквото и да правят всички врагове на Кирил Петков,
    Желанието му да помогне на България не може да се оспорва.
    Конституционният съд на България е
    Мижи те лажем.
    Всички в България са
    Всички срещу всички и
    Да живее мафията.
    Жалко е, че няма повече от 10 % Българи патриоти.
    С мутри и престъпници от горе до долу няма морал у никого.
    Срамувам се, когато в чужбина ни кажат истината.
  • 176 Чалгарите

    6 2 Отговор
    Феновете на Кирил Петков могат да бъдат само младите анархисти , които нямат респект от законите в една държава и си мислят че Гешев им виновен ,като не знаят какво е да се наруши основен държавен закон в друга държава, защото никога не са изпитали върху себе си "силата и тежестта" на комунистическите сталинистки закони...!!!
  • 177 Патриот

    8 2 Отговор
    А видяхте ли снимката на Румен Радев с бащата на Кирил Петков и че бащата е от тия дето изнесоха парите на България в куфарчета Какво ще кажете за това
  • 178 ГанюБалкански

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "честен ционист":

    ти изобщо знаеш ли кой е Козяк бре, или лаеш без да мислиш ?
  • 179 РЕалистА

    4 4 Отговор

    До коментар #11 от "Така де":

    Конституцията е от 90-91 г. и е остаряла, сега има много българи учили/работили в чужбина и искат да направят нещо тука, тогава нямаше !!!

    Коментиран от #182

  • 180 Тапата

    3 2 Отговор
    Ако в статията не се споменаваше името на К. Петков, щях да си помисля, че става въпрос за Исус Христос.
  • 181 БРЦК

    2 3 Отговор
    КИР чо сАсенчо в 2013 гушнахте около 45 -50милиона. Асенчо беше временен фин. Министър. Откраднахте земя. Сега зад вас са комунистите от Краверландия. Отивайте си в канада сащ . Махайте се. Стига лъжи
  • 182 БРЦК

    3 3 Отговор

    До коментар #179 от "РЕалистА":

    Тия идват само за да обслужват чужди интереси и да окрадат и ни продадат
  • 183 Nnnn

    3 3 Отговор
    Сега не дават 5 пари,но ако съсипе икономиката още ще реват по площадите против него. Но ще е след дъжд качулка
  • 184 Кака Мара

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Анонимен":

    Ама то в Конституцията пише , че здравеопазването е безплатно, а си плащаме и то здраво и никой не сезира КС! 🤔
  • 185 Цуца

    2 1 Отговор
    Оти сте толкова злобни и завистливи българе?! Не ви ли стигна да ви ”таковат с 200” 12 години секакви патриоте и мафиоте, та търсите кусур на тия двама умни,чаровни интелегентни и доказали се успешни у нас и в чужбина.
  • 186 Предпоследния Софиянец

    0 0 Отговор
    Леле Кирчо,не съм очаквал че можеш да паднеш толкова ниско,и то за какво-рейтинг! Погази конституция и закон-добре ще те съдят!!! Ама как не ти беше грях на душата да лъжеш че ти си организирал спасителната акция на Голям Българин какъвто беше Боян Петров (лека му пръст на човека)! Жена му да показва документи че тя се е справила сама,и да обяснява,че точно ТИ нямаш нищо общо! СРАМ КИРЧО,ГОЛЯМ СРАМ,ами чувствата на тази жена,спомена,болката която си причинил! КАК МОЖА!!!Ти лъжата я нямаш за нищо! И точно за това да лъжеш!Вземи си ходи,че това вече минава всякакви граници! А даже има и хора които искат да управляваш! Не мога да повярвам