Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 14:58 15 809 89

Марая Цветкова за ФАКТИ: Нинова разбра, че свръхконцентрацията на власт остава, когато вместо Борисов, я получи Радев

  • марая цветкова-
  • бсп-
  • корнелия нинова-
  • продължаваме промяната-
  • герб-
  • демократична българия-
  • оставки-
  • политолог-
  • правителство-
  • преговори-
  • румен радев-
  • избори-
  • президентски избори

"Ако някоя от партиите не бъде удовлетворена от условията на “Продължаваме промяната”, то ГЕРБ ще бъдат включени в преговорите", смята политологът

Марая Цветкова за ФАКТИ: Нинова разбра, че свръхконцентрацията на власт остава, когато вместо Борисов, я получи Радев - 1
Марая Цветкова; Снимка: Личен архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Може би Корнелия Нинова бе един от малкото социалисти, които разбраха, че свръхконцентрацията на власт в България и произтичащите от нея проблеми, няма да се решат, когато вместо Борисов, я получи Радев”.

Това каза в интервю за ФАКТИ политологът Марая Цветкова.

Освен оставката на Нинова като лидер на БСП, тя коментира още оставките сред лидерите в "Демократична България", като поясни, че оставките са реални единствено в "Зелено движение". "Тези “оставки” са просто пиар ход за показване на уважение към собствените си електорати", каза тя.

Политологът анализира и възможностите за сформиране на правителство, като посочи, че Слави Трифонов е дал заявка, че ще направи всичко, за да има правителство, но не е убедена, че в ИТН всичко зависи от него.

“Ако някоя от партиите не бъде удовлетворена от условията на “Продължаваме промяната”, то ГЕРБ ще бъдат включени в преговорите”, смята политологът.

Целия разговор четете в следващите редове:

- Започнаха разговори между ПП, ДБ, БСП и ИТН, заявката е те да са публични. Г-це Цветкова, според Вас тази публичност необходима ли е?

- Не разговорите, а резултатите от тях трябва да са публични. Виждаме, че колкото повече публичност имаше на предишните опити за консултации, толкова по-отегчителни и безсмислени ставаха те. Отделно от това, определено партиите трябва да си говорят ужасно откровено за ситуацията и това изисква дискретност. Трябва да си дадем сметка, че представителната демокрация означава да оставим политиците да си свършат работа, а не да докладват ежеминутно за щяло и нещяло.

- Според Вас какво следва в “Демократична България” след оставките там - коалицията ще се реформира ли вътрешно?

- Трябва да отбележим, че ръководствата на “Да, България” и ДСБ бяха с отдавна изтекли мандати, просто партиите избраха да не рискуват с вътрешни избори предвид постоянната предизборна обстановка. В този ред на мисли, тези “оставки” са просто пиар ход за показване на уважение към собствените си електорати. При “Зелено движение“ нещата стоят по по-различен начин, защото мандатите не бяха изтекли. Това са реалните оставки.

Има вероятност по време на Националните съвети, лидерите да бъдат прелегитимирани, но трябва да се поразчистят Изпълнителните съвети. Особено важно е да се секнат мераците на някои хора да узурпират партиите си чрез редене на листи на база Фейсбук лайкове и не само. Ако коалицията не се реформира, ще бъде поредният проект хвърлен в кошчето за боклук.

- Нинова също подаде оставка като председател на БСП - за поемане на отговорност ли става дума според Вас или за нещо друго?

- Оставката на Корнелия Нинова ще бъде потвърдена на конгрес, свикан от Национален съвет, защото вече не можеше да бъде отлагана. Знаем, че лидерката се опита да промени курса на БСП чрез премахване на различни олигархични зависимости, но очевидно този женски юмрук не се хареса на партията. Може би Корнелия Нинова бе една от малкото социалисти, които разбраха, че свръхконцентрацията на власт в България и произтичащите от нея проблеми няма да се решат, когато вместо Борисов, я получи Радев.

- Може ли тези оставки да повлияят на формирането на правителство?

- Със сигурност ще повлияят, защото лидерите в оставка няма да притежават тази увереност и легитимност да преговарят от името на разочарованите партии и избиратели. Поради тази причина е много важно акуратно да бъде изработено коалиционно споразумение.

- Мислите ли, че правителство ще се сформира?

- Силно се надявам то да бъде сформирано, защото както вече се препотвърди не един или двама имат мераци за игрички с Конституцията. Не мисля, че сега е най-удачният момент това да се допусне.

- Смятате ли, че е възможно ГЕРБ да влезе под някаква форма в бъдещото управление?

- Не изключвам такъв вариант. Видяхме, че “Продължаваме промяната“ отидоха първо при “Има такъв народ“, защото тя бе най-проблематична за договорки. Слави Трифонов даде заявка, че ще направи всичко, за да има правителство, но аз не съм убедена, че в ИТН всичко зависи от него. Ако някоя от партиите не бъде удовлетворена от условията на “Продължаваме промяната”, то ГЕРБ ще бъдат включени в преговорите, защото опциите ДПС и “Възраждане“ не са вариант за мандатоносителя.

- Каква ще е ролята на “Възраждане” в 47-мото НС?

- Неведнъж съм казвала, че “Възраждане“ бе систематично подценявана от останалите. Ролята на тази парламентарна група ще е да бие контра на значително повишеното американско влияние и да повдига дебати за COVID мерките, както и за еврото. Мисля, че ще получат и повече одобрение сред гражданите след като се противопоставят на започването на преговорите на Северна Македония с ЕС.

- Възможно ли е Румен Радев да не спечели президентските избори, ако ГЕРБ и ДПС се обединят зад Герджиков?

- ГЕРБ и ДПС вече са обединени срещу Радев и ще бъде интересно да видим дали за една седмица ситуацията може да се обърне на 180 градуса. Имам предвид, че ако отново няма висока избирателна активност, мотивацията на ГЕРБ и ДПС ще е по-сигурна, отколкото тази на спокойните фенове на Радев. Все още не знаем каква част от избирателите са пуснали глас за президентска двойка само защото така и така са били в секцията за парламентарните избори.

- С какво си обяснявате ниската избирателна активност?

- Апатията се разпространява като рак в обществото ни. Виждаме, че 2/3 от гражданите неглижират бъдещето на държавата си и дори собственото си такова, а затова са виновни и политиците ни, които ни умориха от его и некадърност. Следващите правителства имат за задача да обърнат този тренд и да върнат доверието в институциите.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последният Бургазлиец

    69 26 Отговор
    Марийче помниш ли лятото на плажа какво правихме вечерта в тъмното хихи

    Коментиран от #34, #80

  • 3 момиченце

    55 13 Отговор
    а туй малко пак се появи:)
  • 4 Факт

    111 42 Отговор
    Важното сега е да се гласува в неделя... Защото в Турция отново цялата държавна машина е впрегната за изборите да си гласуват за протурския кандидат Гербджипков... Ердоган отново ще помогне на ДПС и ГЕРБ, на Карадая и Борисов. Затова всеки глас срещу модела Борисов-Доган-Пеевски-Гешев, срещу ДПС и ГЕРБ е глас за България, глас срещу мафията, глас българите да си изберем президент генерал Румен Радев!

    Коментиран от #31, #79

  • 5 Сметка

    47 11 Отговор
    без кръчмаря !
  • 6 ГЕРБ

    74 23 Отговор
    В герб ни искат вече обрязани
  • 7 Кики

    85 15 Отговор
    Боже господи, земята да спре , да сляза , тази още няма мъх между краката , но разбира вече от политика

    Коментиран от #15, #22, #57

  • 8 Додо

    79 35 Отговор
    Радев да не би да е виновен, че два парламента не могат да направят правителство Ма Оууу. Аман от измити мозъци. Нинова повтаря опорките на Борисов сякаш са си плюли в устите. Стига сте я защитавали
  • 9 коко

    59 23 Отговор
    “Мoжe би Кoрнeлия Нинoвa бe eдин oт мaлкoтo coциaлиcти, кoитo рaзбрaхa, чe cвръхкoнцeнтрaциятa нa влacт в Бългaрия и прoизтичaщитe oт нeя прoблeми, нямa дa ce рeшaт, кoгaтo вмecтo Бoриcoв, я пoлучи Рaдeв”.

    Нинова напоследък е с много прозрения. Но нито едно от тях не касаеше чекмеджето с еврата.
  • 10 Хаджи Генчо

    33 41 Отговор
    Реално дори Радев да спечели и по-малко гласове от Герджиков, то от Американското посолство ще компенсират недостига. Президент ще е отново Радев, има да решава въпроси със СИНЕРГИЯТА.
  • 11 Заслужи си я Радев

    78 32 Отговор
    Радев застана зад народа. Бойко дърпа кокала и искаше още да краде. Който е на страната, на народа, той печели гласовете му.
  • 12 сара

    67 33 Отговор
    Радев с концентрация на власт ? А дано.

    Коментиран от #58

  • 13 от помакинчета

    49 17 Отговор
    акъл не щем
  • 14 Фин

    53 14 Отговор
    Това политиче на бацето ли е,ве?!
  • 15 Хаджи Генчо

    34 38 Отговор

    До коментар #7 от "Кики":

    Момичето не е врачка но се справя значително по-добре от дузина пишман политолози.
  • 16 Българка

    72 30 Отговор
    Ако в неделя не отидем и не гласуваме за Радев, то обединената мафия ГЕРБ и ДПС ще превземе и президентството чрез подставен безгръбначен, но алчен кариерист!
    Народе?...........

    Коментиран от #37, #81

  • 17 Иво

    16 22 Отговор
    Красавица е тая на снимката ! Езикът ми ще бъде 13 минути там в едно нейно място

    Коментиран от #45, #47

  • 18 Azz

    38 11 Отговор
    Мара разбирачката...една отварачка мина и замина...
  • 19 хаха

    35 15 Отговор
    Тази се явява само да си показва макиажа,никой не чете какво казва
  • 20 Мунчо

    36 10 Отговор
    Като не гласуваме българите, да ни ..... таковат турците и то ще си го заслужим! Точка!
  • 21 ЪРП

    39 20 Отговор
    МАРИЙЧЕТО ЦВЕТКОВА ДА ОДИ ДА БЕРЕ ДРЕНКИ И ДА ПАСЕ ПАТКИТЕ!!!!
    ПОВЕЧЕ ОТ НЕЛЕПО И НЕАДЕКВАТНО Е ДА СРАВНЯВАШ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ С ЧЕКМЕДЖЕЕЕГЕРБЕРАСОПЕКА - УНИЩОЖИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИТЕ, БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ПОГОЛОВНО УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА И ВЕКОВНИ ГОРИ!!!!!!!!!!!!!
    ЗА ТОВА СИГУРНО В ТУРЦИЯ Е МОБИЛИЗИРАН ЦЕЛИЯ ДЪРЖАВЕН АПАРАТ ДА СЕ ИЗВЪРШИ БРУТАЛНО ВМЕШАТЕЛСТВО В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА , А НА БАЛОТАЖА ДА СЕ ИЗВЪРШИ ПОГОЛОВНО И ПОД СТРОЙ ГЛАСУВАНЕ ЗА ГЕРДЖИКГЕРБЕРАСЧЕТО!!!!!!!

    Коментиран от #38

  • 22 То е ясно

    36 13 Отговор

    До коментар #7 от "Кики":

    Няма мъх, ама е папала от евраците бойкови и иска още!!!

    Коментиран от #40

  • 23 МАФИОТ ЩЕ СТАНЕ РАДЕВ НЕКА ДА ПОРАСНЕ

    24 26 Отговор
    Свръхконцентрацията на власт остава, когато вместо Борисов, я получи Радев!
  • 24 НЯКОЙ

    37 7 Отговор
    Вече трудно се понася това ПАНДЕМИЧНО настъпление на политолози - възпроизвеждат се политолог след политолога и глупостта приема размерите на ГОДЗИЛА!
  • 25 Chapara

    32 12 Отговор
    И тая пръчка - политолог!? Кой ти написа материала, Марийке? Т.е. Марайке?
  • 26 Словесна плява, дявол, Евангелие

    27 5 Отговор
    За да се "затвори" устата на СЛОВЕСНИ
    ПАЛЯЧОВЦИ. Чети КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ относно ПРЕЗИДЕНТ.
  • 27 Анализатор

    35 17 Отговор
    Това което Вие г-жа Цветкова не разбирате е че борисов концентрира освен държавната власт , но така също и властта на задкулисието, в т.ч. но не само, на мутрите, на сараите, на кастата на прокурорите и специализираните съдилища. А това е пълна катастрофа! Сицилия от началото но миналия век! И като добавка простотия, корупция на всички нива на държавната власт, герберастия!
    А Румен Радев е почтен българин, без криминалното минало на мутрата и Пеевски, интелигентен и възпитан, който си постави за цел да разбие задкулисието и ще я постигне.
    Та кое е за предпочитане, че не разбрах?

    Коментиран от #59

  • 28 www

    15 5 Отговор
    Дано и Радев е разбрал, че преливането на гласова беше само този път, уж в името на обща цел!
  • 29 Всички знаят

    19 11 Отговор
    Нищо не е разбрала Нинова, както и Марая!
  • 30 Дани

    16 8 Отговор
    Кога стана циганка ,кога и почерня г...за?
  • 31 filo

    28 32 Отговор

    До коментар #4 от "Факт":

    Покрепа за Анастас Герджиков, един истински ерудиран човек. Фатмакът всички го видяхме какво представлява. На предните избори турците гласуваха за него и не беше проблем, а се га било проблем. Айде бегай.

    Коментиран от #48

  • 32 Лъвски мозък

    3 13 Отговор
    За да се оп-рави България, значи правилният човек от Варна трябва да бъди издигнат да управлява !

    Коментиран от #46

  • 33 Просто човек

    24 8 Отговор
    Никога ГроБ във властта!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Иван Грозни

    27 10 Отговор
    Туй миче е дъщеря на някой облажил се гербаджия.
  • 36 Лъвски мозък

    9 7 Отговор
    Само в приказките съществуват магии ! А не в реалният живот !
  • 37 filo

    21 26 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Покрепа за Герджиков.
  • 38 filo

    10 19 Отговор

    До коментар #21 от "ЪРП":

    Прав си, не може да се сравнява фигурант, с най- успешния политик на България след 1989 г.

    Коментиран от #76

  • 39 КПСС БКП

    17 13 Отговор
    Ака продължаваме в същия дух, след 4 години ще имаме президент с фес !
  • 40 ЪРП

    10 8 Отговор

    До коментар #22 от "То е ясно":

    ВЪЗМОЖНО Е И ДРУГО ДА Е ПАПАЛА бОЙКОВО, ЧЕ И ДА ГО Е ПОНАСНИМАЛА ЧЕКМЕДЖЕТО МУ!!!???

    Коментиран от #43

  • 41 Морски

    18 19 Отговор
    Абсолютно точен коментар .Браво на момичето ! Който си го може ,го може и без да има титли и не знам колко стаж
  • 42 ти ли бе

    17 10 Отговор
    млада мисирче?!Бягай при тиквата и пасете патките общо....
  • 43 Не знам

    2 3 Отговор

    До коментар #40 от "ЪРП":

    Уж има мъж, ама знае ли човек
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 14 Отговор
    ПП
    ПОБЕДА
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
    ИЛИЯНА ЙОТОВА ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТ
    да ЖИВЕЕ
    РЕПУБЛИКА
    БЪЛГАРИЯ
  • 45 УЖАСЗ ЦЕНАТА НА ЗЕЛЕТО СЕ ВДИГА☝

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Иво":

    ТА НА ТЕМАТА ....КЪДЕ ВИКАШ ЩЕ СИ ТРИНАЙСЕ МИНУТИ,А ДА ТАМ ОТ КЪДЕТО ИЗЛИЗАТ. 💩💩💩...👍БОН АПЕТИ😉
  • 46 111

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "Лъвски мозък":

    В приказките го наричат магия, модерната терминология е различна.
  • 47 СЕМЕЕН

    2 3 Отговор

    До коментар #17 от "Иво":

    МЕЧТИТЕ са бесплатни от сън спомен няма
  • 48 Убау

    14 9 Отговор

    До коментар #31 от "filo":

    Ама единия застана зад народа, а другия зад шиши и чекмежиков? Никога повече Гепипачки банкянски, закривай. Далеч от обществените поръчки, щото за туй време Сърбия построи 8 магистрали със собственни пари

    Коментиран от #55

  • 49 Бати

    4 7 Отговор
    На бати сладураната ! Ще я схрускам за закуска.
  • 50 Друга тема

    7 4 Отговор
    Човек, който има лидерски качества, значи трябва да бъди издигнат да управлява ! Няма значение кой е баща му !
  • 51 Жан Клод ( с двата ножа)

    6 5 Отговор
    Ти знаеш всичко, палава гадателка!
  • 52 РАДИО САНЯ

    13 8 Отговор
    Явно някой много я лансира тази смотла.Каква е пък таз та ще се изказва, ще дава мнения и тн. голямата анализаторка.Заради такива като нея измислени хора, смотани, прости и нагли сме на това дередже.Навсякъде връзкари, бутат ги тъпаците по постове и виждаме резултата, пълна разруха та и тая е такава некадърничка, но някой я такова или е обещала да я таковат и айде се изтъпанчила и тя да манипулира народа с глупостите си и простотията си.Тази става само за едно и е ясно за какво...сух сух и вътре докрай.
  • 53 бойко

    4 9 Отговор
    марайче то не е като да свириш,ставаш смешна с коментарите какво общо има между тиквата и генерала да ти го поставя?
  • 54 Хахахх

    7 4 Отговор
    Еййй от глад щяха да погинат тия политолози. Добре,че се оформи тая полит криза. На държавата може да и се такова таковата, ама поне политките като тая ще са добре!
  • 55 filo

    6 9 Отговор

    До коментар #48 от "Убау":

    Не знам как определи кой за кого е застанал. Сърбия има само две магистрали построени отдавна, като едната скоро я довършиха, от Ниш до Калотина. Много лъжете, феновете на Радев, досущ като него.

    Коментиран от #66

  • 56 Бюро по труда

    6 5 Отговор
    На тая втората и работа да не е пор но актриса
  • 57 Груйо

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Кики":

    Не е необичайно да има един или два приматски коментара като твоя, тъмното е че още около петдесетина българопитеци са го харесали.
  • 58 Българка

    8 6 Отговор

    До коментар #12 от "сара":

    Вие добре ли сте? Концентрация на власт в поста президент??? Фатмака има право на още 5г, а после ако промитите мозъци изберат някой кукувец, какво става? Човек с власт, без контрола на НС??? Хайде да мислим, преди да пишем щуротии.
  • 59 АналЛизатор

    8 12 Отговор

    До коментар #27 от "Анализатор":

    А, да оставим дъвката Борисов.На мода е "интелигентния" фигурант. Толкова интелигентен, че не го канят никъде. Интелигентния фърчилан, управлява 6 месеца и потънахме като Титаник . Цени в небето , първи по смъртност. Не ми казвайте, че управляват министри, защото той ги е поставил там.
  • 60 ДА ДА

    10 10 Отговор
    Ако бях на мястото на Румен Радев щях да задам само два въпроса на Анастас Герджиков…

    Първият: г-н професоре, как ще правим „единство“ с Шайката на Бойко Борисов, превърнала България в нарицателно за финансова, икономическа, политическа, медийна и съдебна Корупция? Не Ви ли е ясно, че чрез Вашата „цивилизована“ кандидатура Началника от Джипката и Чекмеджето се стреми да запази парче от Властта, чрез което да търси бърз реванш благодарение на огромния си ресурс в администрацията, общините, медиите, бизнес-клиентелата и най-вече в Прокуратурата?



    Вторият: г-н Ректор, разчитате ли на строените по заповед от … Ердоган гласоподаватели от „историческата родина“ на г-н Карадайъ?



    Поставям двата въпроса на мераклията за наследник на … Плевнелиев, ставам и си заминавам. Останалото ще го видим на 21 ноември…
  • 61 Кумчо Вълчо

    5 3 Отговор
    Марче на баба си Мара ли си кръстена или на баба си Марая Кери .
  • 62 Анонимен

    9 10 Отговор
    Винаги свръконцентрацията на власт създава проблеми. За това Радев не трябва да бъде втори мандат президент. Има си партия и мнозинство в парламента.
  • 63 гост

    5 7 Отговор
    Тази "госпожица" некадърна като не разбира поне да не дава акъл на
    тези дето се варят в този казан от десетилетия. Не виждам каква власт
    е концентрирана в президентската институция или има в предвид тези
    няколко месеца дето се размириса яко и на някаи не им харесва.
  • 64 гост

    11 5 Отговор
    Този дето не говори български като хората иска да отмъсти на генерал Радев за въпроса за Родината му. Хора не позволявайте тия които не
    живеят в България да определят кой ще ни управлява. Гласувайте в
    Неделя за нашето бъдеще и на децата ни.
  • 65 Чичо

    9 6 Отговор
    Абе то и Костов и Кобурготски преди баце имаха цялата власт, ама не беше толкова зле. При чекмеджиков беше най-зле, ама туй моме не е било родено
  • 66 Хохохо

    5 3 Отговор

    До коментар #55 от "filo":

    Само чекмеджан казва истината за 50 милиарда километра магистрали и онуй обикновенно старо апаратче дето го имал

    Коментиран от #67

  • 67 filo

    4 5 Отговор

    До коментар #66 от "Хохохо":

    Празни приказки от невежи, продали се и ограничени хорица. Ще видим сега дали ще е по-добре

    Коментиран от #77

  • 68 Матей

    3 6 Отговор
    За кого да гласуват на балотажа ли,за никого,крайно време е скапаните им избори да бъдат бойкотирани и то чрез ефективни протести,да им се провали мерз-ката игра.Ккаъвто радев такъв и герджиков,все ме-кере-та.козяк трябва да се щурмува като Бастилията,от там трябва да се почне българската революция.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Перо

    1 3 Отговор
    Когато нищо не става от една млада девойка,нито в БГ,нито в чужбина,да си гледа куклите и парцалките,а не нещата от които нищо не разбира!
  • 71 Реалист

    7 2 Отговор
    Ах на мама и тати умницата ! Ми то и учило беее . Само че расте сляпо. Не можа да види какво е концентрация на власт в ръцете на Борисов ! 12 години. Правителство, Парламент, институции, МВР, прокуратурата, съдилища, кметства.и т.н. Радев и е трън , или така я " съветват".
  • 72 ИВАН

    5 2 Отговор
    И Радев не е кой знае какво - липсва му още много мъжество, ама Герджипков е самото дъно - плювню Номер 2
  • 73 Zrock

    6 2 Отговор
    Марая да я приберете във факти, да помага на Венчето.

    Коментиран от #75

  • 74 Марая Цветкова! Млада, хубава но Зелена

    6 5 Отговор
    Калинка до Калинка, и Те Акъл дават!!!
  • 75 АХА

    0 2 Отговор

    До коментар #73 от "Zrock":

    ЩЕ СА СИ ЛИКА ПРИЛИКА И ДА ОБМЕНЯТ ОПИТ
  • 76 Успял

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "filo":

    Да напълни най много чекмеджета, щото друг с чекмедже не сме виждали каквото и да се говори
  • 77 Бацо

    6 0 Отговор

    До коментар #67 от "filo":

    В герб сме само жени тук таме някой мъж и той жена. В герб само жени ли сте?
  • 78 stan40

    1 1 Отговор
    Служебно правителство без генерали и десета при желание може да оправи нещата. Една румънка може, а защо българин да не може? Така ли няма един кадърен българин в цяла една държава?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Да кажа

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последният Бургазлиец":

    ПОМНЯ, ПОМНЯ НЕ БЯХ ПОПАДАЛА НА ТАКЪВ ГРАПАВ ЕЗИК
  • 81 Северозапад

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    На кой му ТРЕПЕРЯТЧОРАПЧЕТАТА сега на първи мандат ДПСарите като го подкрепиха в едно с комунягите беше добре, ма сега като се обръща палачинката ДПС не били лигитимна партия, треперене червени тролчета
  • 82 Кочан

    0 0 Отговор
    Такава е съдбата на предателите. Радев ще ги последва. В Империята на Злото са благодарни на предателството, но те също не обичат предателите.
    Корнелия Нинова да си води дневник и да го посвети на Румен.
  • 83 БАТИ СТАТИЯТА

    0 0 Отговор
    Мaлoимoтният Крacимир Димитрoв Митрикoв oт мoнтaнcкoтo ceлo Злaтия e уcпял дa изтeгли нaд 18 милиoнa лeвa oт пaритe зa Лoт 5 нa AМ Хeмуc, cлeд кoeтo пoчинaл oт кoвид. Зa уcлугитe му били oбeщaни 20000 лв., кoитo тoй нe пoлучил, уcтaнoви рaзcлeдвaнe нa БРРД и Зoв Нюз.
  • 84 АЙ СТИГА БЕ

    1 0 Отговор
    СЕГА НАУЧИХ ЧЕ РАДЕВ ИМА СВРЪХКОНЦЕНТРАЦИЯ НА ВЛАСТ - ИНТЕРЕСАНТНО !
  • 85 БОКОЕБКА

    2 0 Отговор
    ТАЯ ДА НЕ Е МАТА ХАРИ ?
  • 86 ПКП

    1 0 Отговор
    НЯКОЙ ДРАЩЯТ ТУКА ЧЕ БОЙКО СИ БИЛ ОТИШЪЛ В КЕНЕФА ------------ ДА АМА НЕ !
  • 87 ПАРАЗИТ ГЕРБАВ

    0 0 Отговор
    Cпoрeд дaннитe, прeдocтaвeни oт cлужeбнoтo прaвитeлcтвo, Ивaн Гeшeв ce e нaнecъл в рeзидeнциятa нa 29 юни 2020 г. Нeпocрeдcтвeнo прeди тoвa в Дoм 5 ca нaпрaвeни мaщaбни рeмoнти. Oбщaтa им cтoйнocт e 333 860 лeвa пoкaзвaт пoлучeнитe oт Cвoбoднa Eврoпa дoкумeнти. Зa пoдoбнa cумa мoжe дa ce купи гoлям aпaртaмeнт в цeнтърa нa Coфия.
  • 88 Перо

    2 0 Отговор
    Младо момиче,а загоряло,занимава се и говори глупости!
  • 89 Марийке, сопри се бе, момиче!

    2 1 Отговор
    МАРООО! КАТО НЯМАШ ЕЛЕМЕНТАРНИ ЗНАНИЯ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ЕДНА ДЪРЖАВА, ПОНЕ ЗАМЪЛЧИ. НИКОЙ ЛИ НЕ ТИ Е КАЗАЛ КАКВО УЧИ ИСТОРИЯТА? ПИШИ: КОГАТО В ЕДНА ДЪРЖАВА ИМА ВСЕОБЩА КРИЗА: ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ, ВЛАСТТА СЕ КОНЦЕНТРИРА ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ, СЪЗДАВА СЕ ВОЕНЕН РЕЖИМ, ДИКТАТОР, ТРИБУНАЛ, РЕВОЛЮЦИОНЕНН КОМИТЕТ, ХУНТА С ЕДНОЛИЧЕН ВОДАЧ....И АКО ТОЙ Е КАДЪРЕН - СПАСЯВА ДЪРЖАВАТА, АКО ЛИ НЕ - ТЯ СЕ РАЗПАДА! ИЗОБЩО, КОЙ ТИ Е ДАЛ ДИПЛОМА? МАМА И ТАТИ? АМА С ТАЗИ РОШАВА ДИПЛОМА. НЕ МОЖЕШ ДА МИСЛИШ БЕ, МОЕТО МОМИЧЕ,, МОЖЕШ САМО ДА ПРАВИШ КАРИЕРА!