Last news in Fakti

2 Декември, 2021 17:06 18 568 52

България не е на дъното, а в пространството под него - нищото

  • стефан гамизов-
  • българия-
  • правителство-
  • ново правителство

Тези, които ще ни управляват по един или друг начин са оцелявали, а някои просперирали по времето на диктатурата на Борисов, което означава, че малко или много те са “Борисов”

България не е на дъното, а в пространството под него - нищото - 1
Стефан Гамизов, кадър: bTV
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Доста хора ме питат, дали не съм станал пасивен през последните седмици.

Не, внимателно наблюдавам събитията и преценявам какво правят марионетките и кукловодите.

Излизането от диктатурата на Борисов ще е много мъчителен процес, a демутропутинизацията на България, в каквото я беше превърнал Борисов, почти невъзможен в краткосрочен план.

Не си поставяйте високи очаквания от новото правителство. То ще започне не от нулата, а от много, много под нулата и с хора, които не са чак толкова “нови”.

12 години диктатура са много време. Цяло поколение не познава вече друг живот в България, освен мутри, корупция, руски далавери, държавни грабежи и репресия, както и цензура с много лъжи. Много цензура и много лъжи.

България не е на дъното, а в пространството под него - нищото.

Тези, които ще ни управляват по един или друг начин са оцелявали, а някои просперирали по времето на диктатурата на Борисов, което означава, че малко или много те са “Борисов”.

Те имат своите оправдания - образовани са, полага им се, ценни са, не може без тях и т.н. Но сега ще трябва да извадят “Борисов” от себе си, за да успеят.

Пожелавам им успех, защото това е почти екзорсистка задача!

Много е трудно да си имал всичко по време на диктатура, да не си страдал, да не си пострадал и после да решиш и да знаеш - какво и как да промениш.

Така че, без големи очаквания, но с големи изисквания към новото правителство.

И да добавя:

Още чакам ясна позиция какво ще правят с военните хибридни операции на диктатурата в Москва в България и българските олигарси.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 128 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пфуу

    97 6 Отговор
    Сатанягите извършиха геноцид над българският народ.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 дедо сорос

    180 23 Отговор
    Абе Гамизов, ти беше съветник на заплата на Далавери Симеонов, когато той беше в коалиция с Борисов. Пък и ти си соросоидче и това го знаем много добре.

    Коментиран от #41

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Сатана

    77 43 Отговор
    Остап Бендер е казал,че
    "Финансовата пропаст е най-дълбока,
    В нея човек може да си пада цял живот".
    И новите ще с а същите като старите ,че и по-лошо и алчни.

    Коментиран от #13, #37, #42

  • 8 ЕВРО НЮЗ

    46 16 Отговор
    И аз да добавя......... Ходи на КОНЯК там ще ти дадат най точна информация за настоящите събития и бъдещи в колонията..
  • 9 Гост

    76 26 Отговор
    Какво знаеш ти за нищото и нищетата бе Гамизов,при управлението на вашата партия съм получавал 5 долара заплата,докато вие разпределяхте държавната баница,сега получавам почти 1000 долара бруто,и не, не съм нито връзкар,нито гербаджия
  • 10 комунистче

    78 42 Отговор
    по лоша и по проста от мутрата от Банкя НЕМА, тези да започнат сега, пък после други ще продължат
  • 11 истина е

    92 44 Отговор
    Тулупа е проклятието на България !!!

    Коментиран от #52

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 А ти

    49 11 Отговор

    До коментар #7 от "Сатана":

    понеже си ясновидец да вземеш да ни кажеш за следващите числа от тотото, а?
  • 14 !!!?

    55 64 Отговор
    Братушкането с руският Гулаг е основната причина България да бъде винаги на дъното - както при СССР, така и в ЕС !!!?
  • 15 Гамизов

    75 21 Отговор
    а за неволите в българския футбол пак Путин ли е виновен?
    Да вземем и там една депутинизация да направим за всеки случай.
    Между другото вчера една тенджера загоря, аз пуснах дипломатическа нота до Митрофанова.
  • 16 Кой68

    76 17 Отговор
    При един диктатор такива като теб нямаше да ги има.
    Знаете ли значението на диктатор?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Свидетел

    29 36 Отговор
    Нв знам, кой и как го е бил Гамизов в АЕЦ “Козлодуй”, но е факт, че тази централа си остава най-окраденото място в света в ядрената енергетика и единственото, което още не се е модернизирало по ефективност. А иначе, направеното от Гамизов и впонците в АЕЦ “Козлодуй” сега се краде със съдействието на шефовете и от французите в услуга на рус аците, защото т.н “смяна на лопатки” хахахахаха каква неграмотност, се смята за нещо изключително в технологията, което руснаците искат неистово. Но така е скъпи руороби. Вие сте стока и такива като Гамизов насила свободни няма да ви направят. Ще си останете родени да ви грабят и това ви харесва!!!
  • 20 Тъпо соросче

    67 12 Отговор
    За България незнам, ама тоя като го чета със сигурност е в пространството под него - нищото
  • 21 БСП на Бунището

    74 8 Отговор
    Годината е 2008 ма.Управляват БСП със Сергей Станишев.Стефан Гамизов и Татяна Дончева като шеф на парламентарна комисия се опитват да свалят шефа на ДАНС - Петко Сертов..Обаче има СРС " Ha 3I.07.2008 г. в 21,34 ч и разговора с Вера- Вера Димитрова Джамбазова-Найденова, собственик и управител па "Ориндж Пи Ар" ООД, по повод PR-кампанията му Гамизов споделя, че ,.наште хора днеска почти се обесиха-Станишев и компания!" и ако не са хората във Вашингтон", които са го помолили (Гамизов) да им даде последен срок до следващия петък, в буквалния смисъл на думата, тия пичове просто, просто...".Великия Комбинатор (Остап Бендер) Стефан Гамизов....Накъде пак си тръгнал бе Стефчо???
  • 22 фбр

    67 12 Отговор
    Изключително вредно ИЗКОПАЕМО!
  • 23 А бе

    58 13 Отговор
    Много лъха на ченге у теб бе Гамизов. Много.
  • 24 Свидетел

    27 34 Отговор
    След като изпълзяха да пишат глупостите на Цветелин Йовчев и библиотекарите срещу Гамизов и то претоплени глупотевини, то работата е много зле и явно пак е казал Гамизов нещо, което много ви боли. Я си кажете сега русороби, защо като е никакъв Гамизов ви боли толкова? Защото не е никой! Защото ви казва нещата, както никой друг и не знам, колко е Остап Бендер, но благодарение на него основно АЕЦ “Белене” няма, а това значи не сте откраднали камари пари. Това ви боли! Затова го плюете, защото сега треперите, че пак няма да ви се случи краденето. Спокойно, Гамизов не работи отдавна в България и не му е лош живота, защото си разбира бизнеса. Спомням си как преди време беше казал много томно как ще свърши всичко и всичко до тул е познал. Доколкото знам човека работи много успешно в Полша по ядрената им програма, а вас ви крадат и щавят като добимета. Но пак казвам - харесва ви на вас да сте роби и такива ще си останете.

    Коментиран от #46

  • 25 БСП на Бунището

    22 8 Отговор
    Няма лошо - Бизнеса си е Бизнес ....Обаче виж кво става тука - това Редно ли е???
    "Установено е, че Стефан Гамизов освен с Христо Ковачки поддържа постоянни контакти и с лица от обкръжението му. По оперативни данни пътуванията на Гамизов с убития Борислав Георгиев са в насока защита на интересите на Христо Ковачки в Сърбия и Македония при осъществяване на инвестициите си в Сърбия.

    Ковачки получава пълно съдействие от страна на сръбските държавни власти с посредничеството на криминални структури, свързани с лидера на организираната престъпност Сретен Йосич - ръководител на организирани престъпни структури на Земунския клан и в миналото свързан със сръбските специални служби."....
  • 26 ПЕШО

    22 23 Отговор
    ГАМИЗОВ знае мноооооого неща, особено в енергетиката... Горепишещоплюещите не мое му стъпят на малкио пръст на левио крак. Той знае как да паднат сметките за токо... Дано умен Киро да го използва.... Ей тролчета ... свършва ви времетоооооо
  • 27 бай Шиле

    20 13 Отговор
    Тоа човек май каза голямата истина 1
  • 28 stan40

    23 3 Отговор
    Като го няма Доган, кой ще разпределя порциите? Дано този път да се сетят и за народа, а не само да му подхвърлят трохите. Трябва да се промени и най-дребния чиновник, който пречи да се прави бизнес. Трябва да се опростят нещата за правене на бизнес. Законите в момента облагодетелстват големите, защото те имат възможност да си плащат и документално да отговорят на изискванията.
  • 29 Милев

    18 16 Отговор
    Кой му иска мнението на тоя попуньок?
  • 30 Анонимен

    14 10 Отговор
    Жалко е, но вярно...
  • 31 Жулиен Гаков

    6 9 Отговор
    Ти си мутропутинизация , поми-йо мръ- сна!
  • 32 Ялова волЯ

    23 6 Отговор
    Добре е да се знае , че Борисов е ПРОСТАК , че е един истински , съвременен бай Ганьо , който по някакъв начин се качил начело на България и ни е показал какво може ! Видяхме геройствата му , простащината му , лицемерието и мегаломанията с , която е обвит. И това 12 години. Стига ни !
  • 33 ник

    5 6 Отговор
    Скапан всезнайко.
  • 34 Бай Шиле

    8 7 Отговор
    Гамизов,при козяците на щат ли си,доброволен сътрудник ли си или от вътре ти иде?
  • 35 Шаран БГ

    10 9 Отговор
    Има ли човек в България, на когото да не можем да извадим "кирливите ризи" на показ, да не го оплюем, омаскарим и натикаме в калта ? Едва ли..........Ние от форума...ангелите небесни ...!
    Ст.Гамизов може да всякакъв !! Винаги казва истината ! А тя боли и ражда омраза !!
  • 36 Антикомунист

    11 5 Отговор
    Това момче кой го определи и набеди като анализатор,(колкото Евгени Минчев е лорд) ама нейси, това е положението. България не може се оплака от разбиратели по всичко!!!!!!!! И този имитатор на десен , като всички останали уж десни а все нещо ги влече лявото. Това е трагедията ни . Няма корави десни да се приключи веднъж за винаги с комунисти и комунизъм...... ..
  • 37 не е Бендер

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Сатана":

    Казал го е Рокфелер като студент!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 този плъх

    4 5 Отговор
    от къде се взе?
  • 40 Историята

    6 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ...Още чакам ясна позиция какво ще правят с военните хибридни операции на диктатурата в Москва в България и българските олигарси... - Всичко Мара втасала, та за Москва се загрижила! Не ги мисли, те сами се оправят, ние да мислим за нашата си държавица, нали сме под дъното.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Иван4о

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Сатана":

    Няма ново, няма старо - управлява БКП. ББ и РР са нейни членове. Комунизмът НЕ СИ ОТИВА, макар че известен певец пееше обратното (спете спокойно деца)
  • 43 Дръж

    9 1 Отговор
    А аз очаквам ЛУСЪРАЦИЯ и арести на длъжностни лица За обезлюдяването и икономическо състояние на България.
  • 44 Факт

    4 6 Отговор
    Този кой е!?
  • 45 kirasirav

    5 2 Отговор
    За това че България е под дъното е прав, даже продължаваме да копаем надолу. Другото са някакви али-бали - тоест алабализми, колкото да запълнят статията.
  • 46 Аааа

    3 4 Отговор

    До коментар #24 от "Свидетел":

    Еми тогава не се чуди, що след месец ще ти е скъп тока, а и благодарски за информацията, кого да псуваме за ненаправената АЕЦ (скъп ток). За това такива като теб и ортака ти Гъзолизив трябва да са на естакадата на АЕЦ Белене в раирани костюми.
  • 47 Ездач

    2 3 Отговор
    Хей, умрял кон ,ама рита та рита
  • 48 гъмзов

    3 3 Отговор
    скрий се под ръба на тоалетната чиния за да не пусна водата експерт нещастен
  • 49 Уча се

    1 1 Отговор
    Аман от комплексари, на които всичко и всички са им криви !
    Комплексарите "знаят и могат" всичко, а другите "все грешат" ....?!
    Аман от боклуци !
    България с такива хора,като тези малоумници,няма как да прокопса !
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Обективен

    0 0 Отговор
    Като че ли преди 2009 г. България беше цъфнала и вързала. Да не говорим, че народът масово се радваше, когато Борисов дойде на власт. Всяка нация си заслужава управляващите, това е вечно правило.
  • 52 Борисов е велик

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "истина е":

    Смачка мафията а сега взе да се надига И нищо хубаво не ни очаква Щом толкова го плюе те значи е бил на правилен път -как-то казва петков