Last news in Fakti

10 Декември, 2021 18:24 8 047 82

Доц. Методи Андреев пред ФАКТИ: Ако не махне Гешев, новото управление няма да успее

  • методи андреев-
  • коалиция-
  • управление-
  • иван гешев

"Не може един главен прокурор да е по-силен от гражданите на България, които искат да има промяна и почтено управление", каза бившият народен представител

Доц. Методи Андреев пред ФАКТИ: Ако не махне Гешев, новото управление няма да успее - 1
Методи Андреев, кадър: bTV
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Не съм оптимист заради естеството на коалицията". Така започна коментара си за ФАКТИ доц. Методи Андреев по отношение на бъдещото коалиционно управление на България, което ще се официализира всеки момент.

Доц. Андреев е бивш народен представител и бивш председател на Комисията по досиетата.

Както е известно, в коалицията ще бъдат "Продължаваме промяната" - победители на парламентарните избори от 11 юли, Българската социалистическа партия, партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ" и обединението от три формации - "Демократична България".

А ето и какво кара доц. Методи Андреев да е скептичен към задаващото се редовно правителство:

"Категорично не харесвам определени представители на БСП в бъдещото управление, като не казвам, че там няма и почтени хора. Освен това, самото БСП се показа като една ретроградна партия, тъй като изпращаше на разговорите едни провалени свои политици, част от тях осъдени, и това не е добро отношение към управлението, в което искаш да участваш.

Другата партия, заради която желанието ми да бъда оптимист се изпарява, е "Има такъв народ". Слави Трифонов в никакъв случай не е пример за подражание. Трифонов в никакъв случай не се показа и като успешен политик, той провали партията си и хората, които, не знам поради какви причини, но все пак му бяха повярвали.

Заради посочените две политически формации в най-добрия случай оптимизмът ми е умерен. Разчитам предимно на "Демократична България", на тяхната принципност. Не че ги харесвам толкова много, просто в някои отношения действително са принципни. Надявам се също, че тандемът Кирил Петков и Асен Василев ще направят поне сериозен опит да постигнат декларираното. Нулева корупция е трудно да се постигне, но се надявам да се даде решителна битка с корупцията".

На въпрос от страна на медията ни, дали с оглед обстоятелството, че се налага коалиция с БСП и ИТН, за ПП и ДБ нямаше да е по-добре да отидат на четвърти избори, доц. Методи Андреев отговори така:

"Това бе най-лошият вариант. Четвърти избори означаваше да върнем Борисов на бял кон. Хората разсъждават просто. Те казват: "Аз гласувах за "Продължаваме промяната", за да махнат Гешев". И тях не ги интересува как ще бъде махнат Гешев, те просто искат той да бъде махнат. Като са обещали ПП, трябва да го направят. Същото е и с изборите - обещаха, че ще има правителство, стабилно управление. Това, че видите ли нямало мнозинство... За хората това е проблем на политиците, които трябва да намерят решението на този проблем, защото за това им се плаща - да решават въпроси".

В качеството си на строителен инженер доц. Андреев в коментара си отправи поглед към Министерството на регионалното развитие и благоустройството и конкретно към спрягания за негов министър - Гроздан Караджов, представител на "Има такъв народ".

"Знаете, аз съм строителен инженер, а и добре познавам Гроздан Караджов. Много лесно ще го изтествам и много лесно ще оформя своето публично отношение към него като министър на регионалното развитие, защото той бива спряган за поста.

В момента, в който Гроздан Караджов покаже, че не иска да елиминира престъпния български инженеринг, наложен от мафиотското управление на Борисов, или започне да шикалкави по отношение на текстовете, които професионалните камари - Камарата на инженерите и Камарата на архитектите, сме подготвили, нещата ще бъдат ясни. Ние предоставихме тези текстове на служебния регионален министър доц. Комитова, която изрази пълна готовност те да бъдат вкарани в съответните закони.

Стане ли Гроздан Караджов министър на това министерство, ние ще поискаме среща с него и ако той не застане категорично на позицията на професионалните гилдии, че инженерингът е форма на корупция и престъпно крадене от българския бюджет и еврофондовете, и не направи решителни стъпки, а се повлияе от олигархичните строителни фирми, които в момента управляват Камарата на строителите, това ще означава, че битката с корупцията в този сектор е зачертана. Казвам това предварително, за да знае Гроздан Караджов какво искаме от него и да знае как ще постъпим, ако той не направи това, което ние искаме, защото то е правилното, то е в интерес на обществото, не на двама-трима или десетина човека около Борисов. Най-голямата далавера, от която са откраднати най-много пари, милиардите, за които непрекъснато се говори - това е инженерингът в българското строителство. Ако се запуши тази дупка, това ще бъде един много успешен удар срещу държавната гранд корупция. От много години се опитваме да се борим срещу този инженеринг и виждаме как мастити партии, уж силни, се огъват в момента, в който дойде време да решават въпроса с престъпния корупционен инженеринг в България", обясни доц. Методи Андреев.

В контекста на поста министър на регионалното развитие и благоустройството от ФАКТИ отбелязахме, че може би за за МРРБ ще е голяма загуба, че доц. Виолета Комитова, която е служебен регионален министър, няма да остане поста си.

Доц. Андреев, който е неин колега, коментира така възможната ситуация:

"Симпатизирам на г-жа Комитова. Освен че ми е колежка от университета, тя се прояви като едно много мъжко момиче и добър професионалист. По всички "брадясали" казуси тя имаше абсолютно правилно отношение, каквото е било отношението и на гилдията. Така беше и с безумието да се прави паспорт на всички сгради, което си беше един квази данък, така беше и по отношение на инженеринга, за който говорих преди малко. Преди месец и половина тя ни покани - Камара на инженерите в инвестиционното проектиране - цялото ръководство, и Камарата на архитектите. Аз бях в лично качество на срещата, тя продължи почти три часа и беше с целия ръководен състав на министерството. Дебатирахме предложенията на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране за промени в Закона за обществените поръчки, с които да се премахне безумното ползване на инженеринга за корупционни схеми. Текстовете бяха одобрени и министър Комитова разпореди да бъдат вкарани в Закона за обществените поръчки.

Ако трябва да обобщя, в нейно лице за първи път от повече от 10-15 години ние имаме министър, който разбираше за какво става дума и е на правилна позиция. Освен че е доцент в университета, тя е и проектант и много добре знае какви са проблемите на сектора. Не мога да кажа дали Гроздан Караджов е професионалист в областта на строителната индустрия. Той може да е добър мениджър, но доколкото знам се занимава с комуникации".

"Махането на Гешев е абсолютно задължително. Без махането на Гешев, това ново управление не може и няма да успее. Ще загубят битката, ако не го махнат. Важно е и евентуалното осъждане на един от последните двама главни прокурори - за престъпно бездействие най-малко, да не кажа за укриване на извършени престъпления", категоричен бе някогашният народен представител и изявен антикомунист за това коя е най-важната задача пред бъдещото правителство.

На уточнението ни, че в Парламента едва ли ще има мнозинство за освобождаването на Иван Гешев от поста главен прокурор, доц. Методи Андреев реагира така:

"Няма значение. От това българският гражданин не се интересува. След като си казал хоп, трябва да скочиш. Не скочиш ли, падаш в дупката. Трябва да намерят начин и този човек да си "обере крушите". Зад него в момента се крие цялата българска мафия. Тези огромни нарушения, които бяха констатирани от МВР и от други държавни институции, нямат никакво решение от страна на Гешев. Ясно е, че този човек е зависим, че този човек обслужва интереса на държавната мафия и че той е най-важната крепост на крадливата българска мафия на ГЕРБ, ДПС и задкулисието.

Има международни институции, ще ползва дипломацията, ще се създаде нетърпимост спрямо главния прокурор Иван Гешев. Срещу него трябва да се изправи цялата държава и цялото гражданство. Не може един главен прокурор да е по-силен от гражданите на България, които искат да има промяна и почтено управление. Гешев трябва да бъде притиснат до стената и да разбере, че оставането и ден повече на този пост за него означава година повече в затвора след това".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупости

    42 46 Отговор
    Лекувай се, бе човек
  • 2 Мунчо юмручето

    50 77 Отговор
    Много ви е страх от Гешев нещо е съмнително това страх ви е че не можете да крадете спокойно искате ваш човек да спите спокойно

    Коментиран от #34, #63

  • 3 Пич

    56 31 Отговор
    И този милиционер ли е станал доцент...!!!??? От кои ли е преписвал доцентурата...!!! Егати и учените имаме!!!
  • 4 КОТарАК

    39 14 Отговор
    каскета не може да се махне-2/3 мнозинство трябва

    Коментиран от #64

  • 5 Гешев сънува демони

    39 23 Отговор
    а демоните очакват Гешев..
  • 6 ббб

    63 15 Отговор
    Този беше депутат ог ГЕРБ а сега и той с новите управляващи.
  • 7 Мето

    22 18 Отговор
    Петков: Бих се радвал главният прокурор сам да си подаде оставката, за да не се занимаваме с него.
    "Бих се радвал главният прокурор, като направим сега коалиционно мнозинство, да си даде сам оставката, за да не се занимаваме с него. Този проблем да се свърши от само себе си. Надявам се, че и той гледа в момента". Това каза съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков при преговорите за коалиционно споразумение с "Демократична България", "Има такъв народ" и "БСП за България".

    Коментиран от #8, #18, #65

  • 8 Алфа Вълкът

    38 51 Отговор

    До коментар #7 от "Мето":

    Кой е този Кирчо да дава ултиматум на Гешев незабавно да напуска поста за да не "се занимават с него занапред"? Какъв е да поставя условия на главния прокурор?

    Коментиран от #10, #39, #57

  • 9 ЮМЕР

    35 20 Отговор
    Ашколсун на Методи ДС-то.
    Завинаги част от БКП и ДПС.
  • 10 Мето

    44 30 Отговор

    До коментар #8 от "Алфа Вълкът":

    Петков е този който поставя условия защото зад него стоят 673 хиляди и 370 Български граждани а зад Гешев 28 роми които бяха събрани на контрапротест при избирането му от Недялко от ПИК и Стъки!!!

    Коментиран от #21, #44

  • 11 БОЛШЕВИК 🌟

    38 19 Отговор
    Не само да се смени Гешев, смяна на всички в съдебната система и съдебната власт. Пълна реформа в правосъдието, после да няма съд и съдия който посмее да даде минимална присъда за големи престъпления.
  • 12 Може

    35 11 Отговор
    За господина да се каже само една дума-нагаждач....
  • 13 Писна ми от тоя мулец

    41 8 Отговор
    Този беше депутат от ГЕРБ сега ги плюе.Цял живот се занимава с глупости и се прави на борец срещу корупцията а сам се опитвал да влияе на директора на полицията в Пловдив да назначи началник на РУ в Асеновград негов човек Това е търговия с влияние и не му се полага да се изживява като коректив.
  • 14 Този

    39 7 Отговор
    Какво направи в комисията за досиетата....скри досиета,за да крадат по-спокойно и сега дава акъл....

    Коментиран от #40

  • 15 Гледам кои ТОЧНО реват от сутрин до вече

    31 24 Отговор
    от Г.Прокурор и...несъзнателно се хващам за..пистолета! ДС боклуци, Червени Олигарси, Черепи,Мустаци, Бобоковци, Ристю ПЕДЕРАСА, Сороспии, Педерасе, Канадски гей ове-престъпници и БезРодни Фатмаци!!
    ОТВРРААААААТ.
    МАЧКАЙ ГЕШЕВ,... МАЧКАААААЙ
  • 16 миризлив пръч

    32 22 Отговор
    Е много престъпници,много народ го е страх от Гешев бе.Що ли пък мен не ме е страх,и не ми пука кой ще е главният прокурор?

    Коментиран от #22

  • 17 ЧОБАНИН

    28 13 Отговор
    МИТОДИ ТИ КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ЗАНИМАВА С ДОСИЕТАТА И НИЩО СЪЩЕСТВЕНО АМИ И АЗ НЕ ХАРЕСВАМ ГЕШЕВ ОЩЕ ОТ ТЪПОТИИТЕ С ИВАНЧЕВА А ПРЕДИ ТОВА С КТБ 100 ТОМА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И НИЩО ДОБРЕ А СЕГА КОЙ ДА СЛОЖИМ НЯКОЙ РАДЕВСКИ ПИНГВИН КАТО РАШКОВ ЛИ С НЕДОКАЗАНИТЕ СИ МАЛОУМНИ ОБВИНЕНИЯ ИЛИ НЕКОЙ ОТ ОКСФОРД ЗА РАЗНООБРАЗИЕ А КАЖИ КАК ДА ИЗБЕРЕМ ГЛ ПРОКУРОР А ДО КАТО НЯМА МОДЕЛ ЗА ИЗБОР МАХАНЕТО НА ГЕШЕВ Е ПОРЕДНАТА ТЪПОТИЯ
  • 18 зъл пес

    28 21 Отговор

    До коментар #7 от "Мето":

    Тоя безобразник трябва незабавно да бъде съден.Затова иска оставката на Гешев.Ще си назначи негов човек.Иначе кой обикновен човек се страхува от Гешев?
  • 19 Спри се бе хамелеончо

    24 9 Отговор
    Мето и ти ли се бориш за посланик?!😄😄Гешев вчера разобличи някои внушения на "красивите"Ицко, Панев,Насо,Киро, че Плана за възстановяване е върнат заради главния ни прокурор!А истината е друга, най-вече Зайкова има смелостта и доблестта да я изкаже..А има и още, наш,те нови другарЕ са обещали под сурдинка на европейците, че ще приемем Истанбулската конвенция и квота за мигранти😄😄😄😄.А нищо чудно и макетата да бъдат зарадвани от мунчо и канадеца,😄😄😄
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 цървулан

    26 12 Отговор

    До коментар #10 от "Мето":

    Ами да,то с манипулирани машини,може и 5 милиона народ да изкараш че са гласували за някой си.С какво ви взе акъла тоя безобразник?
  • 22 Точно

    28 8 Отговор

    До коментар #16 от "миризлив пръч":

    Така,явно ,че всички,които са за клиенти на прокуратурата ревнаха в един глас....вън Гешев,като се надяват да им се размине,като си продадат душите на новите управляващи.....Дребни престъпни душици.....
  • 23 Иво но не Прокобата

    31 8 Отговор
    И с Гешев и без Гешев промяна няма да има, това само шараните дето вярват на празни приказки не го разбират!
  • 24 БОРУНА ЛОМ

    10 8 Отговор
    МЕТОО, ДОБАР СИ
  • 25 Бесен

    20 13 Отговор
    Няма как да го махнат Гешев - тва бяха предизборни приказки за привличане на олигофрени. За да махнат гешев трябва да има квалифицирано мнозинство - тоест стъпят на чергата на ДПС и ГЕРБ - те няма да се самоубиват я?
  • 26 нннн

    14 11 Отговор
    Методи Андреев да не ни разправя, че единствените почтени са психодесните. А на Гешев, ако е трудно да се отстрани, трябва да се отнемат бухалките и лостовете за влияние.
  • 27 Иванов

    29 4 Отговор
    Всеки, който мине през парламента става я доцент, я професор. Справка; Румен Гечев, Иван Костов, Янаки Стоилов, МИтоди АндреИв /той така говори/,Даниел Вълчев, моят съименник Иван Иванов, който разбира от ИлИктроИнергия. Всички те са уж някакви капацитети, а ние все сме на дъното по всичко.
  • 28 КОСТЕНУР

    25 1 Отговор
    МИТОДИ 30 ГОДИНИ ТИ СЛУШАМ БРЪЩОЛЕВЕНИЯТА А ПОЛЗА ОТ ТЕБ КОЛКОТО ОТ КОСТЕНУРКА КОЗИНА АДЕ ВАЕМИ И МЛЪКНИ ДОКАЗА ЧЕ СИ АБСОЛЮТНО БЕЗПОЛЕЗЕН
  • 29 ComfortablyNumb

    25 9 Отговор
    Стига с тоя Гешев! Смяната на Гешев не е дори близо до приоритетите на българското общество. Точно за това партията на която основен пилон на политиката от доста време беше смяната на Гешев - ДБ взе едва 3% от гласовете на всички българи... Смяната на Гешев , дори не някаква смислена реформа на прокуратурата а самата смяна на личността на Гешев, я вмени на българското общество един маниак казва се Христо Иванов , който днес е в амплоа на провален политик . Събудете се!

    Коментиран от #42

  • 30 Кикамика

    22 5 Отговор
    Когато видиш как един по един си менят мнението и застават срещу Гешев, започваш да се замисляш дали Гешев не е станал неудобен и трябва бъде премахнат от поста си! Не можело да бъде над гражданите, ами така сте го гласували бе мили депутати! Сменете съдебната реформа а не прокурора! След като не предприемате смяна на съдебната система - то нищо няма да се промени който и да махнете и после друг да сложите! След като не искате да смените съдебната реформа значи не искате промяна кикоран и васката!
  • 31 Гого

    20 2 Отговор
    Абе Методи, откъде изпълзя? И точно ти ли ще даваш акъл? И ще харесваш партията Демократична България. На Иван Костов? Май забрави как този "чист" според тебе човек продаде за 1 долар БГА Балкан на Зееви Груп. И как после тези евреи разпарчадосаха Балкан и направиха дебели пачки от запазените за нашите самолети места по различни летища. Разпродаде самолетите и остави България без национален превозвач. Нещо, което другите страни от бившия соц лагер не си позволиха. Не се ли запитваш срещу каква комисионна това се случи? Или продажбата на ТЕЦ Марица 1 и 3 в последната минута от управлението си. И то срещу крайно неизгоден за България дългосрочен договор за изкупуване на енергията на петорни цени и още не можем да се оправим. Или забрави за Славчо Христов, човека "приватизирал" Златни Пясъци и още други апетитни парчета от туристическия сектор? Срещу каво направи това? И ти си бил борец срещу корупцията и повтаряш отдавна изтъркана мантра БКП/БСП. И нищо не казваш за ГЕРБ. Защо ли? Актуалното сега не е БСП а мафията. Тя прояде държавата ни. Но май трябва да си смениш очилата. Че ставаш смешен.
  • 32 303

    10 2 Отговор
    Статията е отпреди 3/4 дена. Коментира се от кого е купен - германците или макетата.
    Надделя мнението за първите.
    Днес това се потвърди със срешите на еничарчето Н.Димитров с новите министри на Германия.
    По думите на приятелчето на ППП резултатите са повече от положителни, просто се чудят как така не са започнали преговорите и ще направят всичко европейци като тях да заемат полагаемото им се място.
    Играят го невинни жверви...
    Ще видим...
    От няколко дена промениха тона и днес дори леберални сайтове като "Либертас" публикуват статии с вулгарно антибългарско съдържание . Да не говорим за останалите като хард просръбското БМРО ДПМНЕ, които имат
    конгрес неделя и ще приемат нова външно политическа доктрина изцяло насочена срешу БГ.

    Хубавото е, че маските паднаха сега.
    Явно очертава се сблъсък "Кой кого" .
  • 33 90 те години

    18 2 Отговор
    Добре го помня Мето миукащия по времето на Жан и Костов кавевио.Доц резил пълен резил .Престъпници и крадци учат децата ни на морал и ги учат
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 90 те години

    14 2 Отговор
    Мето миукащия от БСП .Добре се помни .
  • 36 Ще го махнат Гешев, той върви комплект

    5 15 Отговор
    С Борисов, имали го на власт, държавата ще Боксува!! Всички го знаят, че с неговото присъствие не може да се случи реална Промяна в Държавата!! ЩЕ СИ ОТИДЕ САМ ИЛИ ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!! ТЕЗИ, КОИТО ГО СЛОЖИХА, ЩЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ГО ДЪРЖАТ НА ПОСТА КОЛКОТО МОГАТ ПО Дълго Време!! НО ТО НЕЕ БЕСКРАЙ!!!!!!!

    Коментиран от #45, #51

  • 37 Активист на БКП

    15 2 Отговор
    И тоя ли стана доцент??? Ей, голяма наука развива България 😄
  • 38 90 те

    14 2 Отговор
    Мутри вилнеят а заедно с тях .Мето ,Клара,Жан,Сашко Лилов,Сергей,Дърева,Премянов,Ген.Гоце ,Овчаров,Гумен Петков.
  • 39 Как какъв е, нарушил конституцията

    15 2 Отговор

    До коментар #8 от "Алфа Вълкът":

    И попълнил документ а невярно съдържание, в друга държава няма да има политическа кариера, БГ е " няма такава държава" и "има такъв народ", как да сме добре, как
  • 40 А, ей това е

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Този":

    Приказка на място
  • 41 Матей

    15 2 Отговор
    Да,важно е да махнат гешев,предимно за тях,щото им пречи.На обикновения гражданин какво му пречи,пречат му други мафиоти,на терена.Ако се ограничат само с низвегване на гешев и некои други персонажи,все едно нищо не е направено.Невъднъж се е подчертавало ,че без провеждане на антигерберска чистка ,в смисъл арестуване на 10-15 хил. върли гербери и тяхното пълно разкулачване,нищо добро не може да произлезе.А пепе-вистите нищо подобно не са заявили,искат да изтеглят един хубави заеми,десетки милиарди,да ги охакат за 1-2 години,по модела боко на ента степен и пито-платено.Ще ни набутат в абсолютната девета глуха линия,в централна Африка,ще ни качат по дърветата сред маймуните и от америка ще ни сочат с пръст.
  • 42 За какво говорим

    2 14 Отговор

    До коментар #29 от "ComfortablyNumb":

    Има записи как Гешев поръчва изтезания срещу неудобен само защото от ЕС са забранили Екзекуциите!
  • 43 Го4о

    18 5 Отговор
    Методи, и да го махне и да не го махне, новото управление ще капитулира позорно, защото са подлоги на Фатмака!
  • 44 Забрави да добавиш, зад него

    11 2 Отговор

    До коментар #10 от "Мето":

    Е американското посолство и Байдън му четеше името от листче между две дрямки

    Коментиран от #52

  • 45 беЗкрай

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "Ще го махнат Гешев, той върви комплект":

    Безкрайчо, офффф
  • 46 захари

    11 2 Отговор
    Тоз боклук пак изплува, както фекалиите в канализацията...
  • 47 6666

    10 11 Отговор
    Боже всички Герб тролета се бият за последни парички. УЖАС!!!! Съвсем неадекватни са коментарите им. Много са неграмотни.

    Коментиран от #53, #55

  • 48 6666

    10 9 Отговор
    Боже всички Герб тролета се бият за последни парички. УЖАС!!!! Съвсем неадекватни са коментарите им. Много са неграмотни.

    Коментиран от #54

  • 49 КПСС-БКП

    11 11 Отговор
    Крадливия мерзавец Борисов скоро отива в затвора.
  • 50 Изчегъртване! Стига овъртване !

    8 6 Отговор
    Още от утре ! Работа Работа Работа !
  • 51 лайкучка

    13 3 Отговор

    До коментар #36 от "Ще го махнат Гешев, той върви комплект":

    Пич,за всички политици важи това което си написал.да не мислиш че мошеника от харвард ще векува?А на бас че след по-малко от година за тоя ще си спомнят само подмокрените какички.То па да имаше защо,а то една от многото подлоги на някое задкулисие.
  • 52 дали,надали

    5 0 Отговор

    До коментар #44 от "Забрави да добавиш, зад него":

    Ама дали дедо изобщо рабра че произнася имена,камо ли на българи???Силно се съмнявам.
  • 53 миризлив пръч

    10 3 Отговор

    До коментар #47 от "6666":

    Щото пък ти си най-големия грамотник тук.На крив таковата,все ГЕРБ му пречи.Айде у лево.
  • 54 То се вижда кой е неграмотен,

    1 1 Отговор

    До коментар #48 от "6666":

    беЗкрайчо
  • 55 36-ти, грамотният

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "6666":

    беСкрай, ти ли си, злонко
  • 56 Долен си

    11 3 Отговор
    Голям си боклук, особено как симпатизираш на Комитова. Щерка й как има толкова къщи за гости. Как децата на фуражката са назначени на скъпи държавни длъжности и пак ще бъде министър на отбраната. Ех, колко си жалък, а ние хората тази радева зима яко ще мрем.
  • 57 Оня

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Алфа Вълкът":

    От MyHчо и Канадеца друго ли очакваш ? Гешев е тъпанар, но да се смени без да се смени системата е олигофрения , и няма да промени нищо ?
  • 58 Колкото повече

    5 7 Отговор
    Гешев остане напук на желанието на обществото на поста си..... Толкова повече забива острието в сърцето на ГЕРБ и ДПС. Така по-бързо ще ги умъртви...... Не разбирате ли....

    Коментиран от #82

  • 59 5577

    9 0 Отговор
    Ами като ще си говорим с квалификации... Мафиоти, мутри, от ДС по мракобесно не е било. Камък върху камък не са сложили в тая държава.
  • 60 ГЕРБ

    6 2 Отговор
    Поредният ИД...т а защо да го махат никой не казва ЗАЩО
  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 9 Отговор
    ИВАН ГЕШЕВ е мутраа престъпник бандит съд присъда затвор
  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 4 Отговор
    мутри мафиоти знайте дори КРЪСТНИКЪТ си има КРЪСТНИК
  • 63 Българин

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мунчо юмручето":

    Още го е страх Нали направиха приватизацията и се оправиха Сега гешев да махаме - с колко ще се увеличи минималната заплата и пенсията Ще поднат ли цените на горивата на тока на парното и т н Борисов ги лиши от хранилката и сега им е мъчно СДС спечели с 82% иедва искара 4 год от токива като теб алчни и властолюбиви
  • 64 Мишко

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "КОТарАК":

    Гешев е культурнее човек не може да се махне от фуражки Явно на много мутри е бръкнал в здравето / омразата ви е по голяма отколкото към хитлер По спокоино
  • 65 Нето

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Мето":

    Сега е много лесно да се говори Но като приёмах Сев Македония в ЕС военни бази по черно море Истанбулската декларация тогава ще викимедию от къде ни доиде Да поживеем и ще видим
  • 66 Браво!!!

    3 2 Отговор
    Гледам Пи Ар Севи Бойки е развързала кесията в защита на Каськета. Браво момчета, сърахотни сте!!!
  • 67 Ами да

    4 3 Отговор
    Комитова трябваше да остане министър! Неправилно се робува на политиката, вместо на професионализма! Предстои да се докаже!
  • 68 Офф

    5 1 Отговор
    Аман вече от лицемери и манипулатори ! 10% от избирателите били "гражданите на България".... е хайде малко по-трезво !
  • 69 ДРАКОН

    2 5 Отговор
    ИВАН ГЕШЕВ е престъпник
  • 70 ned

    3 1 Отговор
    Господата Караджов и Андреев не се посвениха от запалванията на хора през 2013 г за управлението на ГЕРБя . Спомнете се за младото момче Пламен от Варна, митингите и само и само ГЕРБ да изчезне от правителството.Какво се получи Реформаторският блок от умните и красивите върнаха Борисов на влас, а осподина Андреев беше в парламента от ГЕРБ. След Иван Костов в дясното пространство няма лидери, които да мислят трезво и вземат правилни решения за случващото се. За месните избори направиха така, че Фандъкова да бъде отново кмет.
  • 71 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 1 Отговор
    ДОКАЗАНО , ПРИ ДОЦ. МАНГЪРОВ ИМА РАЗДВОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТА ....... ДАЛИ ПРИ ДОЦ. МЕТОДИ ИЗОБЩО ИМА ЛИЧНОСТ ИЛИ ТОЙ Е ВЕЩЕСТВО........
  • 72 ПОЗОР

    5 2 Отговор
    Ново правителство - комунисти и комун.държавна сигурност - ПОЗОР за България
  • 73 Сис

    5 1 Отговор
    Пожелавам Здраве и Успехи на Гешев, както и да довърши мандата си.

    Коментиран от #74

  • 74 Нищо

    0 2 Отговор

    До коментар #73 от "Сис":

    подобно няма да се случи.Ще сменят ВСС оттам на сетне е лесно!
  • 75 Бай Шиле

    3 0 Отговор
    Титан на мисълта! Браво Мето! Дано новата власт те вземе в някоя комисия,а?
  • 76 Мнение

    3 0 Отговор
    С Гешев или без Гешев загубилите избори партии, дето сега ще управляват, пак ще си останат на същото ниво на обществено доверие.
  • 77 българин

    4 0 Отговор
    Никога не е късно човек да стане за резил и този от време нас време току се изцепи и избълва нещо, което не би се побрало дори в устата на гимназистка, "Ако не махне Гешев, новото управление няма да успее", това правителство и да махне гешев пак няма да успее, целта му не е да успее по вкуса и мечтите на някой си, а да подмени компрометираните и неудобни мутри с нови, да успи раята със сладки приказки и обещания, да постави подходящите бушони в политиката и властта и да продължи сигурността, безнаказаността и стабилността на статуквото, поне докато усвои и опоска идващите траншове от ЕС.
  • 78 Наблюдател

    1 2 Отговор
    Не само да бъде махнат, задължително с лицето Бойко Методиев Борисов трябва да бъдат вкарани в затвора! За дълго! В противен случай въпросните ще продължат да указват зловредно влияние на всички нива в държавата! Това обаче за да се случи трябва първо да бъде разтурено престъпното котило ВСС!!
  • 79 ПРОКУРОРО

    0 1 Отговор
    Най-лесно е да се махне Гешев е като бъда ЗАДЪРЖАН. За престъпления по служба - например прикриване на извършени престъпления и техните автори - примерно Бисер Лазов и пр..., Примери бол... Задържа го военната прокуратура за 72 часа и Бог да го прости и него и поста му ....
    Бог да пази България!
    Амин !
  • 80 Гандалф

    0 0 Отговор
    Кое по точно няма да еспее...да се прекратят делата срещу цветан василев, божков, бобокови и цялата плеяда честни политици и бизнесмени...докато политиците се бъркат назначават техни хора и кадруват в съдебната система, така ще бъде...да се премахнат сегашните политически квоти за назначения от политически партий, президент на висшия състав на всс и прокорутура...нали ви е ясно, че щом са назначени от квотата на политическа партия или президенството те няма да заведат дела срещу корумпирани политици, или най малкото ще бъдат заметени под килима...ако пък се стигне до присъди........
  • 81 Боги такежиев

    0 0 Отговор
    И ти мерзавецо бе от страната на ГЕРБ.... Пазарджишки Ц... н.
  • 82 ЗАЩО

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "Колкото повече":

    Защо казвате, че целият български народ иска свалянето на Гешев, мен никой не ме е питал и още 5 милиона българи....вие сте една шепа хора и по точно 240 сте в парламента и обслужвате една шепа олигарси, на черепа ще му свършат парите, много маймунки сте на клона всеки се изказва, дава идеи как да се свали законно избран главен прокурор.....и при това "управление", нищо няма да се случи, с тази подмяна още по лошо ще стане, само слушаме лъжи на ента степен.....и отново обиди и всяване на омраза един срещу друг, лицемерни сте всички в управлението, но, важното е всички вие да сте добре.