Last news in Fakti

19 Декември, 2021 06:43 9 946 76

Николай Михайлов: Борисов е срам за цялата нация от първия ден на интронизацията му

  • николай михайлов-
  • психиатър-
  • бойко борисов-
  • продължаваме промяната

Наивно е да се мисли за наказуемост на беззаконието в структурата на стихийно пазарно, турбокапиталистическо управление, каквото представлява българското управление от 1989 г. насам

Николай Михайлов: Борисов е срам за цялата нация от първия ден на интронизацията му - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Общонационалната тревога има устойчиви основания и това е нещо, което „не може да се анулира от Кирил и Асен след една символична и в известен смисъл реална победа, доколкото им е връчена възможност да управляват“.

Това каза пред БНР д-р Николай Михайлов, психиатър и богослов.

„Не мисля, че има особени основания за някакво облекчение.“

„Борисов за мен от ден първи на неговата интронизация е една тежка политическа аномалия, нещо по-лошо – дълбок културен дефект, направо казано срам за нацията, срам за всички, които го подкрепяха. (...) Това, че Борисов е евакуиран частично от българския телевизионен екран, инструмент на омагьосването на нацията през тези 12 години и на нейната деградация, е за мен велико облекчение. И в този смисъл те са през това обстоятелство добре дошли. Иначе аз съм се отказал отдавна да бъда наивен. Ще ги съдя по резултатите“, посочи Михайлов.

„Става дума за една победа на „светите братя“ Кирил и Асен (със симпатична ирония го казвам) Представлява удар срещу една много мощно деградираща политическа и манталитетна сила.“

„Има две неща, които правят смяната на властта приемлива – първо натискът върху българския прокурор, който нарича Борисов „шефе“, и, второ, фигурата на Бойко Борисов, която е притисната, засега символично“, заяви д-р Николай Михайлов в предаването „Политически НЕкоректно“.

По думите му „от КТБ до „Хемус“ това, което става, е страшно“.

Наивно е обаче да се мисли за наказуемост на беззаконието в структурата на стихийно пазарно, турбокапиталистическо управление, каквото представлява българското управление от 89 г. насам, смята Михайлов.

Той акцентира върху свръхоптимистичния възглед на лидерите на ПП за това, че „при правилно проведена политика на капиталистическа реформа благоденствието на една нация е осъществимо така, както просперитетът на една корпорация е реализируем“.

Фантастично звучи целта на Кирил Петков в обозримо бъдеще България да бъде средноевропейска благоденстваща страна, изтъкна д-р Михайлов.

„И особено наивно по причина на това, че е пропуснат най-същественият елемент на такъв вид просперитет, ако той изобщо е възможен, а именно културното условие и човешкият фактор.“

Кирил и Асен не са фанатици на това, което се нарича неолиберална политическа платформа, каза още психиатърът.

„Те имат корпоративно мислене, което е във висша степен гъвкаво. То не е нито ляво, нито дясно, това изрично и постоянно се повтаря от г-н Кирил Петков.“

„В този кабинет е внедрена г-жа Нинова, която не представлява никакъв гарант на лява политика. Но тя се бори за собственото си политическо оцеляване и малко или много ще бди отвътре“, допълни той.

Според Михайлов управляващите, начело с ПП, нямат въобще идея, че „Северна Македония трябва да бъде упорито консервативно бранена като привилегирована тема на българското национално самосъзнание“.

„Те имат тая фантазия, че когато започнат да се строят пътищата между Македония и България, най-общо казано бизнес проектите, ние ще се възлюбим допълнително.“

Пред тях стои само и единствено „много по-скромна, но трудна задача – да излъжат българското население“, че постепенно този въпрос се разрешава в перспективата на бъдещето, а не в перспективата на миналото, коментира д-р Николай Михайлов.

„Така че българският народ да свикне с неизбежното, защото натискът е голям и този натиск няма да може да се понесе от никой български политик, без изключение.“

„Няма да има никакво лавиране. Това не са хора, които могат да лавират. Вътре в коалицията може да има интонации, които да изхождат от Нинова“, подчерта още д-р Николай Михайлов пред БНР.

„Да се иска от български политик да отстои на американския натиск в един психотичен конфликт с Русия на това ниво, на този етап, пропаганден и подготвителен, е просто крайно наивно. Това не може да се случи. В България ще бъдат настанени тези военни единици, които са нужни на Америка, ако са нужни. Ще бъде поискано безусловно съгласие за това България да бъде инсталирана като прифронтова държава и т.н. Америка е решила по някаква причина, която си остава загадка на собствения ѝ упадък и дълбоката криза на американската политика, да атакува пропагандно, вербално и с изтласкване на НАТО на изток по един начин, който не може да бъде пропагандно защитен по никакъв начин, защото не е логичен, не е убедителен, включително за населението на европейските държави. Това само в България се счита за политкоректен тон, за нещо, което трябва безусловно да бъде възприето като очевидно, защото се суфлира от истината на запад срещу неистината на изток.“


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 111 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 165

    38 69 Отговор
    Борисов е издигнат премиер от Царят и западните служби след като Симеон си дава сметка че цялата държава е узурпирана от ДС-тата, Ролята на Борисов / като баш мутра която познава другите/ е да ги държи далече от властта до колкото е възможно. И реално Герберите бяха изтласкали местните феодали по места. Ролята му беше важна за времето си.

    Коментиран от #66

  • 2 Ю.Кортес

    53 98 Отговор
    От какво се издържа този психично болен и объркан човек?
  • 3 Никога

    127 36 Отговор
    не съм гласувал за ТОЛУПА 🎃, но въпреки това ми загуби 12 г. от живота !!!

    Коментиран от #47, #58

  • 4 ПСР

    123 29 Отговор
    Интересна гледна точка от автора.
    Лично за мен,12-те години борисовщина бяха не само срам,но и бреме.Във вътрешен план-мутровизация и опростачване на обществото.Много лъжа и злоупотреба с власт.Нахалство и безочие.
    За проявите му извън България....разпищолване,толерирано от видните представители на ЕНП.
    Походка,погледи,фамилиарничене,поведение с тортата,говоренето на малки имена,тука всички сме парле-ву франсе...пак срам.
  • 5 РЕАЛИСТ

    64 58 Отговор
    Практиката показва, че често психиатрите изкукуригват и стават пациенти. Този също вече е откачил. Не ми е любимец Бойко, ама след 15 години хвалебствия, сега се сещат да го плюят. Що лизане беше всички тези години, що чудо. Знаеха , че на Бойко му е мека душицата и верни на принципа "Ласкателството се възнаграждава". Сега се появиха новите медии Светите братя Кирил и Асен и се почна ново лизане.

    Коментиран от #17, #39

  • 6 Пич

    92 6 Отговор
    Тоест , каквато музика ни свирят от Америка , такъв танц ще играем...!!! Знам , че е така , но това ме ядосва години наред...!!! Не съм наивник , който мисли , че можем да бъдем напълно независима държава , защото в съвременния свят едва ли има такава ( дори Северна Корея зависи от Китай ) , но , може да бъдем поне , сравнително независима... Ама беля - дефицит на умни , и почтенни български политици...!!!

    Коментиран от #23

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Браво

    73 6 Отговор
    Това е истината. Много е прав за Македония. От, както е създадена държавата им, Сърбия подкупва управлението, историците и медиите. Сърбия не иска македонците да научат истината, дори в уикипедия стоят сръбски имена под исторически статии. В българските пише истината с факти и исторически извори, а в македонските са измислени тези без никакви доказателства от летописи, аретефакти, документи, хроники или цитат от книга в същата епоха. Тяхното е интерпретация на история без доказателства, написана от сърби.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 165

    42 14 Отговор

    До коментар #7 от "Факти":

    Това е така от 1944г. След като изземват земите и бизнесите на Българите Те нямат суверенитет - не притежават нищо ценностно, нямата предприемачество. Ходят от панелката до службата и обратно, безлични люде .
  • 11 Бойко Копърфийлд

    36 3 Отговор
    Хубави празници българи очаквайте много фокуси!
  • 12 Куку

    32 58 Отговор
    Те тоя е за връзване.Професионална болест има горкия.Мазен поглед и замъглено съзнание.Сладур.
  • 13 Смееех

    22 37 Отговор

    До коментар #9 от "А бе":

    Ти нас ни остави.Погледнете се вие българите,как работите в чужбина и вече над 30 години милиони не искате да се връщате,децата ви вече там са свикнали и български не говорят даже.А ние поне сме задружни и прираста ни е положителен.Вие крадете много милярди от държавата държавата е бедна и после ние сме ви били виновни.Я кажи ся като няма турци защо раждаемостта ви е критична или все нещо ви пречи на вас българите.

    Коментиран от #18

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 зомби

    31 58 Отговор
    Я, стига сте го яли тоа Борисов, бе. Човекот направи това що никой никога не направи. А в дръжава дето шифьорите на автабусите спират на зелено, а на червено чакат дорде стане жлъто, дето ората чупат като херкулес чистачките на колите и се тръкалят цял ден, дето жените печелят във "фермите", а спрете се, де, вижте се и тогава окайте по Борисов, дето не моат да му стъпят на малкия пръст.
  • 16 плюс минус

    38 22 Отговор
    Защо не започва разследване срещу кражбите, корупцията, психичното и физично здраве на народа при едноличното управление на ББ?
    Ако го оставят да се изниже като пр.... из гащи, ще дойде следват самодържец.
  • 17 Нещо да си чувал за

    13 3 Отговор

    До коментар #5 от "РЕАЛИСТ":

    СТРАХ?

    Коментиран от #19, #49

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 РЕАЛИСТ

    16 6 Отговор

    До коментар #17 от "Нещо да си чувал за":

    От кого и от какво? Уточни се, щото страхът е в основата на съществуването на социалните общности.
  • 20 123

    24 19 Отговор
    Корупцията и назначаването на свои хора във властта е най-големият бич в момента в България, това заяви при посещението си в Шумен неформалният лидер на ПП ГЕРБ генерал Бойко Борисов.С тържествен водосвет в Шумен бе открит Паметникът на репресираните от тоталитарните режими. Инициативата за изграждането му е на ПП ГЕРБ и областният Съюз на репресираните. Паметникът бе открит от областния лидер на ГЕРБ в Шумен Веселин Златев и областния председател на Съюза на репресираните Цветан Цанински. Венец в памет на репресираните поднесоха мажоритарният кандидат на ГЕРБ-Шумен Димитър Александров и водачът на пропорционалната листа Ивайло Тошев. По време на церемонията Бойко Борисов каза, че този мемориал е посветен на хората, които са дали живота си за демокрацията.В тяхна памет възмездие трябва и ще има", заяви Бойко Борисов и допълни:

    Коментиран от #74

  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    33 29 Отговор
    БОРИСОВ е престъпник
  • 22 123

    13 10 Отговор
    Не може четири години да крадете, 20 години да крадете и народът все да иска да забравя. Затова има една българска поговорка „Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш". Много искат, някои могат и да могат, но възмездието можем да го дадем само ние, защото сме го показали. Само ви давам пример с Вальо Топлото и компания. Преди две години Румен Овчаров приказваше, че се занимавам с дъвки и близалки. Само че българският съд им даде по 14 години затвор. Така ще се занимавам с тези, които са в момента, че ще получат там между 12 и 14, защото тези номера на нас не ни минават. Румен Овчаров казва ние вече сме против Доган, Румен Петков в Плевен прави коалиция с Доган. Искам добре да знаете - помогнете, то си е за вас. От мен, което е зависило - да направим партия, да направим структури, да сме във възход, да бием на няколко избора подред за самочувствие на хората, да пратим в Брюксел най-много депутати. Да ни оценят още в същия ден и да направят Румяна Желева заместник-председател. Европа ни дава знак. На тези парите им ги спряха - нито магистрали, нито инфраструктура. Шансът е ние да подберем правилни хора, шансът е аз да ги контролирам да не крадат. Звучи простичко, но всъщност това е основният бич - корупцията, своите хора във властта. По-добре да влезеш богат във властта, отколкото там да се облагодетелстваш. Затова внимателно следете кой колко има и ми ги давайте на мен.
  • 23 Ртъ

    24 12 Отговор

    До коментар #6 от "Пич":

    Та то от маскве ква музика ти свиреха музиката стройте заводи а след промените техни отрочетата ги разпродадоха музиката подарете Македония на Тито,музиката давайте ни тонове злато,музиката яжте чернобилска радиация,музиката 89г оправяйте се сами редете се на опашки за хляб.

    Коментиран от #24, #32

  • 24 Хихихи

    25 16 Отговор

    До коментар #23 от "Ртъ":

    Със Запада поне не сме гладни.За разлика от прехваления им комундалски строй.Къде едно време всеки бил имал пари и работа.Като всеки е имал пари и работа,защо тази система потънала в дългове не издържа бе.Защо се срути нали ми хвалите комунизма пък той както Живков казва е едно недоносче излезна.
  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 20 Отговор
    герб са ИСТОРИЯ и минало
  • 26 Тъжно

    1 3 Отговор
    Нацията ,няма изграден механизъм,дето
    съответната институция,да го извади от
    собствените му промени и автоматично
    до мандата да има друг минпред.Тия
    200,кой знае колко време ще ни тегнат.
    За вътрешния обмен,то си го знаем.
  • 27 123

    30 18 Отговор
    Борисов 10 години премахва корупцията, и накрая като засегна интересите на корупцията, корупцията го смени . Сега корупцията си избра нови борци срещу корупцията, със същия ентусиазъм както през 2009г, със същите фанфари, ласкателни статии, и хаваленето на Борисов, същия сценарии се развива и през 2021г, сега в момента.
  • 28 123

    25 4 Отговор
    Проблема е в състемата на управление, правилата за работа, законите и не изпълнението им. И най-големия проблем е че в 80-90% от българите Бай Ганьо си има достойни наследници.А Бай Ганьовците искат да предствят Борисов за Бай Ганьо.
  • 29 Загрижен

    27 1 Отговор
    ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ преход?!?!? Бившите социалистически държави забравиха тази дума преди ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ! Тук не... 30 години се вихри политическа, МВР и бяла мафия. Престъпност, убийства под път и над път. Наркомания, алкохолизъм, липса на образование, липса на здравни грижи. ТОТАЛЕН отрицателен прираст, освен при патладжаните. Абе, как да не си обичаш държавичката?!? Всеки нормален човек иска да живее добре и оправдавам всички, които избягаха от територията. Не можем да се борим с мафията или по-скоро не искаме. Един ден ще остане тя и 🍆🍆🍆.
  • 30 Донев

    6 21 Отговор
    Не е лошо да се понамалиме малко.
    Няма работа и пари за всичките 8 млрд.
    Трябва да останем най-много 2. Тогава всички ще сме богати и ще живеем като Бойко Борисов - пачки, кюлчета, разврат и марково уиски.
  • 31 123

    12 5 Отговор
    Политическият морал и политическата отговорност са най-важните качества в борбата срещу корупцията. Такова мнение изрази кметът на София Бойко Борисов по време на Десетия политически форум, посветен на борбата с корупцията. Според Борисов промените в Наказателно-процесуалния кодекс и формализирането на съдебния процес могат да доведат до срив в съдебната система.
    Бойко Борисов беше категоричен, че е крайно време да се видят ясни резултати в борбата с корупцията. По думите му, липсата на повдигнати обвинения по този въпрос говори за недостатъчното взети мерки по проблема.
  • 32 Пич

    6 3 Отговор

    До коментар #23 от "Ртъ":

    Не очаквай да отговарям на човек , който не разбира , какво е прочел !!!
  • 33 123

    6 9 Отговор
    Бойко Борисов за връщането на доверието на ЕС в България, за новия тип политика, за изхода от корупцията и бедността, за ГЕРБ и себе си като политик
    „Надявам се, че българите след една година ще започнат да се връщат в България, без да ги приканваме.” Това пожела българският премиер Бойко Борисов на слушателите ни по света в блиц интервю на Татяна Обретенова специално за Радио България. Петдесетгодишният премиер на България дойде на власт след огромната подкрепа на избирателите чрез вота им на парламентарните избори от 5 юли 2009 г.
    „Аз благодаря и на г-н Барозу, и на г-н Бузек за това, което направиха. Ние от днес сме се захванали за работа да направим така, че нито едно евро на европейските данъкоплатци, както и български лев на българския данъкоплатец, да не бъдат погубени. Но и в Брюксел, когато ние се срещнахме с 12 еврокомисари начело с хората, които заемат най-отговорните постове в ЕС – г-н Бузек, г-н Барозу, г-н Мартенс, г-н Джоузеф Дол и всички министри видяхме, че там хората са добронамерени към тези, които не са мързеливи, не крадат и не поставят собствените си облаги пред държавата. Те толерират такива хора. И за мен беше важно да видя в очите на министрите, които дойдоха там с мен, че усещат огромната отговорност. Защото аз за себе си я знам. Важно ми беше и министрите да разберат каква кауза стои зад гърба им. И се надявам да оправдаят доверието.”
  • 34 Тома Биков

    17 17 Отговор
    ГЕРБ умре. Бойко в затвора
  • 35 Любен Дилов-дъщеря

    17 17 Отговор
    Бойко на съд
  • 36 ира

    14 11 Отговор
    Както обикновено, текста на господин Михайлов е наслада .
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Рядко

    14 13 Отговор
    Тъп министър председател те такова животно в света НЕМА да говори идиот на идиоти те и без да знае един чужд език па дори и руски език боже боже простак на простаците
  • 39 Казал съм

    16 15 Отговор

    До коментар #5 от "РЕАЛИСТ":

    Тоя и онзи Вацев да се настанят в специализирано заведение,на някое отдалечено и тихо местенце.В гората.Под лекарско наблюдение.И никакъв алкохол!
  • 40 Матей

    10 7 Отговор
    Не само срам,той е бедствие,а неговата пас-мина все още е легион,икономическа и ма-фиотски организирана сила.променителите се туткат,а би трябвало да действат с революционен размах,иначе нищичко няма да подобрят и както вървят нещата,ще влошат.Може би трябваше да има ново служено правителство,но и това може да е с такава продължителност.Като ги гледам как прехвърлят от болната глава на здравата,подменят належащия дневен ред,няма далеч да стигнат.Народа изнемогва , а те се захващат със съдебна реформа,дрънкат за борба с корупцията,те само така си дрън-кат.
  • 41 Бай Ставри

    12 17 Отговор
    Оти мутрата и каскета не са окаушени !!!
  • 42 Лумпен

    18 11 Отговор
    Да, прав е анализатора на епохата Борисов. Бях на 16, сега съм на 28 години когато пожарникара обязди държавата. Не сме мръднали. Бил съм Румъния- изпревариха ни, също и в Хърватска- прескочиха ни трупешката и ни изпреварват с 200. А за Чехия не ми е удобно да се сравняваме, тук разликата е като за страна от третия свят- бананова република. За опростачването на нацията и качеството на живот да не говорим- гета и катуни урегулирани от местни бабаити, а стоката в продажба е амфети, бързи кредити, футболни залози, чалгия и платени ласки! Държава!?

    Коментиран от #44, #46, #65

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 гост

    20 6 Отговор

    До коментар #42 от "Лумпен":

    Ако не беше на 16 години , а на малко повече щеше да знаеш , че тези държави бяха преди нас и по времето на соца. Ако прочетеш и за третия фалит на държавата през 1997 година , много неща ще ти се изяснят.
  • 45 Аз бе

    12 6 Отговор
    " Капан"??? Нали са умници- ПП де! Нищо че излъгаха народа софтуерно!!! И не само, толкова лъжи от VS ТЕЛЕШОП!!!
  • 46 123

    12 7 Отговор

    До коментар #42 от "Лумпен":

    Констатцията ти че Румъния ,Хърватска и Чехия са изпреварили България е правилна.Относно кой е точно виновен за това и за бедната банова република, имаш голяма грешка че е Борисов.Във вестниците обслужващи олигарси и приближени финасови кръгове приписват на Борисов всички проблеми,злини и неприятности в България, българските весници , тв и интърнет медии нито са свободни нито са демократични, фабрикуване на не вярна информация за формиране на общественно менине и е основна задача.България с изключение на времето на Цар Симеон 1 никога не е била богата страна.След окупирането на България през 9.9.1944 икономиката, ресурсите и златния резерв на България заминават в Москва, През 1960 г отново по голяма част от златния резерв 32 тона злато и 50 тона сребро пак си намират нов дом в Москва, следва още едно ограбване златния резерв през 1963 година от Москва. През социализма най добрата година на България е 1980, всички други години са белязани от дефицит хранителни и други стоки и недоимък.Последните два фалита на България са в 1990 и 1997 г.От изборенеите страни само Румъния е наминала България, Хърватска и Чехия и преди 1989 година са по добре от България.
  • 47 Ку-ку

    10 6 Отговор

    До коментар #3 от "Никога":

    Да не му бил "любовник" та да си загубил тези години?! Или си пълен некадърник за да вземеш и оправиш живота си?! Аман от такива, които търсят проблемите само и единствено в управлението на държавата! Сега ще има шанс да ти се оправи живота с тия новите "калинки-малинки".... Само почакай...😅
  • 48 мишо

    10 2 Отговор
    ти си още по-голям срам
  • 49 таня

    6 5 Отговор

    До коментар #17 от "Нещо да си чувал за":

    сега от дамаджаната никой не го е страх, само аз като го видя на стимка изпитвам страх
  • 50 Човек

    11 3 Отговор
    Шантав дъртак
  • 51 БоБо

    13 3 Отговор
    Всеки народ заслужава управниците си.
    И моля този и онзи да не говорят от името на народа и нацията - те са направили избора си и със сигурност не се срамуват от него.
    Аз, като част от този народ, се срамувам от това, че една партия, чието управление е обявено със закон за престъпно е все още в политиката, а хора, свързани с нея и бившата ДС са тези, които скрито управляват държавата, че хора рушили и грабили България никога не са били подведени под отговорност, че имаме стотици поръчкови убийства и нито един осъден за тях, че идолите за младите са мутри, батки, миски и моделки, че чалгата стана еталон за нацията и културата ни, че хора с по 40г трудов стаж мизерстват, думата "българин" в чужбина се свързва по често с думата "престъпник" отколкото с нещо друго. И т.н. и т.н, И тук Борисов е закономерно явление, което вече си отиде, но за съжаление всичко друго, което изброих си остана.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ЕДГАР КЕЙСИ

    11 6 Отговор
    16 - МНОГО СИ ЗАКЪСНЯЛ...... ВЕЧЕ СЕДЕМ МЕСЕЦ СИ ИМАМЕ НОВ ДИКТАТОР....... ЗЕЛЕНИЯ ПОЧТЕН ЧОРАП.....
  • 54 Реджи

    12 4 Отговор
    Борисов си го знаем какъв е, но този Психолог да говори по същество и да обясни неадекватното държане на Петков, или от Козяк са му платили да мълчи за ненормалното държане и говорене на Петков.
  • 55 ЕДГАР КЕЙСИ

    8 5 Отговор
    ТОЗИ ДОКТОР ПО ПСИХИАТРИЧНА ЕКСПЕРТИЗА И БОГОСЛОВ , МЯСТОТО МУ Е ПРЕД ВХОДА НА НЯКОЯ ЦЪРКВА ..... ТАМ В КОНСЕРВНА КУТИЯ ДА ДРЪНКА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ..... ПРОПОВЯДВАЙКИ СВОИТЕ ТЕОРИИ ИЗ ОБЛАСТА НА ФАНТАСТИКАТА ! НА СНИМКАТА - ЕДИН БРАДЯСАЛ КЛОШАР .......
  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 6 Отговор
    Алоооо, Борисов вече не е в управлението. Жалки от репки с жалки изказвания за жълти стотинки.
  • 57 АйТи

    8 7 Отговор
    Кой си ти Николай Михайлов, че да обиждаш успелите и грамотни Български граждани? За губеняците като теб са на изток.
  • 58 Ха ха ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Никога":

    Значи си бил 12 години в затвора.
  • 59 proi4o

    4 3 Отговор
    "...Така че българският народ да свикне с неизбежното, защото натискът е голям и този натиск няма да може да се понесе от никой български политик, без изключение.“/// кактo винаги,143години.
  • 60 Го4о

    10 7 Отговор
    Най-голям срам е Христо Иванов и наследника на Иван Костов (Атанас Атанасов - гнома), които се сгодиха с Корнелия!
  • 61 Климбо

    6 5 Отговор
    ГЕРБ и всичко свързано с тях трябва да се забрани със закон и да се изтребва, като вреден дивеч!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Дърт жилав пенсионер

    4 4 Отговор
    Докторе в Карлуково ли бяхте, когато управляваше гроб. Обърна палачинката. ...иктир.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 копи пейст

    4 4 Отговор

    До коментар #42 от "Лумпен":

    Eтo кoлкo "не сме мръднали". Данни за управлението на България 2009г- 2021 г.:
    1.ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ - 3.32% на година!
    2. Рейтингови агенции за ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ на България- "Moodys" и "Fitch" до: "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"!
    Такава оценка България получава за ПРЪВ ПЪТ в икономическата си история!
    3.Минималната Работна заплата:
    2009 г.- 220 лв.
    2020 г.- 650 лв!
    УВЕЛИЧЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    4. СРЕДНА работна ЗАПЛАТА:
    2009 г. - 520 лв!
    2020 г. - 1371 лв!
    Повишение ДВА и ПОЛОВИНА ПЪТИ!
    5.Минималната пенсия -
    2009 г - 140 лв.
    2021 г. - 300 лв. + 50 лв
    УВЕЛИЧЕНИЕ ДВА ПЪТИ и ПОЛОВИНА!
    6.Безработицата:
    2009 г - 14.8%!
    2019 г.- 3.8%!
    НАМАЛЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    6. БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ на България
    2009 г - 52 млрд. лв!
    2020 г - 128 000 000 000 лв.
    За 10 години България е станала ДВА ПЪТИ ПО БОГАТА !
    7.За 70 г при ШЕСТ Министър-Председатели се построиха 360 км магистрали!!!
    Бойко Борисов за 12 години ПОСТРОИ 560 км магистрали!
    ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ от колкото всички останали за 70 г !
    8.За 12 г се построиха ПОВЕЧЕ Метро-път и ПОВЕЧЕ Метро-станции от колкото за 80 г, от когато е направен Първият "Проект за Метро на София"!

    Коментиран от #68

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 българански

    4 3 Отговор
    браво г-н Михайлов! закъснял коментар, но по-добре късно от колкото никога!
  • 68 Ти да видиш

    0 2 Отговор

    До коментар #65 от "копи пейст":

    Започваме с парите.Обобщаваме,че ръста на заплатите и пенсиите е фарс за да прикрие грабежите на тези институции,както и на здравната.Това е документиран факт който се прикрива от уродливата прокуратура-гешевската.Застрояването на тези АМ са за източване на Евро фондовете за тяхното построяване.Това е докоментиран факт.Оставям на страна качеството,защото то е под всякаква строителна обосновка.Това е докоментиран факт.Най-уфспешния политик с най-успешното измъчено управление от ФЕОДАЛЕН тип с не безисвестното турско-еничерско участие на ДПС,това е документиран факт.Тези Бабаити и Патриоти имат наклоста да дават съвети,та чак и указания.Поганец срама има ли?
  • 69 РУМЕН РАДЕВ

    3 0 Отговор
    КОЛКО ПАРИ ВЗЕ?!КИРО И АСЕН ЯВНО ДОБРЕ СА ПЛАТИЛИ.В ИНТЕРНЕТ Е ПЪЛНО С ДЕБЕЛАШКИ ЛЪЖИ НА КОКОРЧО И ЛЪЖЕЦА.ЕДНО ОТ СТОТИЦИТЕ Е "ПОСРЕЩАНЕТО НА ЛЪЖЕЦА В ЯМБОЛ".РЕЗИЛ,ДЕБАЛАЩИНА И НЯКАКЪВ СТАРЕЦ ДА МИ ГИ ПРОПАГАНДИРА ТИЯ ИЗМАМНИЦИ.
  • 70 реплика

    5 2 Отговор
    срам ама го крепяхте с години,па и коалиция с него си направихте докторе не бъркай народа с пациентите си
  • 71 РУМЕН РАДЕВ

    4 2 Отговор
    ДОБРЕ МУ ПЛАТИХМЕ НА СТАРЕЦА ДА ПЛЮЕ СРЕЩУ БОЙКО.АМА НЕ СТАВА.НЕ СИ СТРУВА ДА ХРАНИШ ТАКЪВ.ПАРИТЕ ОТИДОХА НА ВЯТЪРА.
  • 72 баба ти от Пловдив

    0 2 Отговор
    моля стига селски башибозушки истории от 1944 год до сега ! Край
  • 73 баба ти от Пловдив

    4 0 Отговор
    до ном 13- смеех Ами иди в Турция да правиш деца! да ви видим сега какво ще ядете! България е уж от 6- ти век! Само дето е от 14 000 год преди този" първи век"!
  • 74 stan40

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "123":

    На всичко написано въпроси. Защо при мнозинство в парламента не прие закон за лустрацията? Защо позволи издигането на паметник на Бай Тошо? Докога простотията ще е на дневен ред ?
  • 75 stan40

    2 0 Отговор
    Не стига, че сме най-бедните, а и искат да ни вкарат във война която не е в наш интерес. Да ви са честити новите месии. Какво очаквахте, а какво ще излезе?
  • 76 Бай Кольо

    1 0 Отговор
    Ти си бил голям ясновидец бе Михайлов - значи комунистите,които разпродадоха и приватизираха цялата страна - не са срам за нацията и управляваха и преди него и сега ще управляват,а гой е срам защото не им играеше по гайдата и не ги бръснеше за нищо!