21 Декември, 2021 20:25 23 270 115

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Рашков играе малко грубо, но в тази ситуация няма други ходове

  • копринка червенкова-
  • новите управляващи-
  • бойко рашков-
  • бойко борисов-
  • иван гешев

"Борисов беше избутан, маргинализиран и в това всъщност за мен е нормализацията на нашия живот", каза журналистът

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Рашков играе малко грубо, но в тази ситуация няма други ходове - 1
Снимка: ФАКТИ

"В момента виждам панически ужас у хората, които се интересуват от процесите в страната, че пак сме се минали, че пак някаква грешка сме направили". Такова становище изрази пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ журналистът Копринка Червенкова. То, разбира се, бе в контекста на новоизлюпеното българско редовно правителство.

"За хората, които ние избрахме, в момента ситуацията е доста благоприятна, защото никой - от страх, че ще се изложи, че пак се е минал, няма да ги докосне много дълго време. Техният меден месец ще продължи доста дълго - няма да е един месец, няма да е и 100 дни. Мисля, че ще е повече. Ще ги чакаме", коментира журналистът.

"Процентът гласували на последните избори даде да се разбере, че голяма част от обществото не се интересува от това, което се случва, че то по някакъв начин се е наместило или се е примирило със състоянието си", констатира Червенкова.

Лили Маринкова отбеляза, че противопоставяне комунизъм-антикомунизъм в момента отсъства от дневния ред, а гостенката ѝ Червенкова коментира това по следния начин:

"Аз мисля, че тези момчета, които в момента са двигателите на процесите, те самите са леко отегчени от типа противопоставяне комунизъм-антикомунизъм. Плюс това, те не обичат резки движения, резки противопоставяния. Да видим дали това ще е за добро или за лошо".

Не бе подминат и вътрешния министър Бойко Рашков, за който водещата отчете, че някак не е бил изтъкнат като представител на левицата.

"Той е обявен като бранител на националния интерес, на интереса на обществото", коментира Копринка Червенкова, а след това се насочи към вицепремиера, икономически министър и председател в оставка на БСП Корнелия Нинова:

"Корнелия Нинова имам чувство, че се страхува да извърши такъв радикален жест към ГЕРБ (б.р. какъвто жест, и то нееднократно, извърши Бойко Рашков). Тя внимава, както внимаваше и по отношение на Цацаров, когато го избираха за шеф на КПКОНПИ, както внимава и по отношение на Гешев. Допускам, че това са хора, при които има някакви зависимости или, че тя брани хора около себе си, които имат зависимости. Тя е по-внимателна. Докато Бойко Рашков играе доста твърдо и мисля, че е поощрен от новата политическа конфигурация и от президента".

Журналистът отчете и успеха на Бойко Рашков като служебен министър на вътрешните работи по отношение на борбата му с купения вот.

"Той има едно трасе, което твърдо следва и мисля, че твърдо ще го следва до край. Това, че той играе малко грубо за някои е неприятно, но в тази ситуация няма други ходове. Нежните движения не са ефикасни", допълни Копринка Червенкова за Бойко Рашков.

Водещата Маринкова потърси коментара ѝ за нападката от страна главния прокурор Иван Гешев към изпълнителната власт, че благодарение на нея се е възродила престъпността.

"Той няма много ходове, плюс това не е от хората, които блестят със свръх интелигентност, за да измисли някакъв много особен аргумент в собствена защита", каза Червенкова по адрес на Иван Гешев.

"Борисов беше избутан, маргинализиран и в това всъщност за мен е нормализацията на нашия живот. Не беше нормално Борисов да ни управлява 12 години, преди това още някакви години в общината, и преди това в правителството на величеството (б.р. като главен секретар на МВР). Той е нашият данайски дар от царя, а много хора избягват да споменат този факт", коментира още журналистът.

Тя спомена това, че в предните редици като защитници на Борисов са пуснати хора като Даниел Митов, Тома Биков, Петър Николов и Любен Дилов-син, които след ГЕРБ няма къде другаде да отидат, включително защото преди да пристанат на тази партия са обиколили цялата палитра от възможности.

Във втората част на участието си Копринка Червенкова отдели сериозно внимание на сектор "Култура" и новия министър на културата Атанас Атанасов, като изрази сериозни забележки към него и го определи като слабост в новото редовно правителство на България.

Целия разговор можете да проследите във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 даже

    63 24 Отговор
    е много милостив-наораво да ги тръшка на земята с белезници като почне с банкянското говедо

    Коментиран от #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пако

    70 18 Отговор
    КАКВОТО ПОЧУКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО. 12 ГОДИНИ ГЕРБ НЕ БЯХА ЛИ ГРУБИ В КРАДЕНЕТО ?!
  • 4 Тази е

    34 21 Отговор
    От типа Сербезова,Гладнишка,Брусарска,Червенова,Терзиева

    Коментиран от #92

  • 5 Subaru STI

    54 21 Отговор
    А борисовите мутри не крадат ли грубо?!
  • 6 Иван

    60 25 Отговор
    Имаше тук един кaстриран пингBин който преди изборите пишеше " Фaтмак Радев, след изборите Гешев те почва"....А тя каква стана? Преди 4 дни Божков в профила си публикува снимка на която Гешев подава ръка на Радев, а президента не я приема скръстил ръце отпред. Божков написа " Вижте го слугата, готов да служи на новата власт". Сайта ФРОГНЮЗ пък бе пуснал статия че Гешев водел преговори да изтъргува поста си в замяна на арест на Борисов! Та въпроса ми е - КЪДЕ Е ОНЯ ПИНГBИН КОЙТО ТВЪРДЕШЕ ЧЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ " ГЕШЕВ ПОДПУКВА РАДЕВ"???? Май стана обратното а хахаха....хихихихи....хехехехе....

    Коментиран от #33, #90

  • 7 Cтойко

    39 23 Отговор
    Рашков ще арестува Борисов а Гешев ще е подписал заповедта

    Коментиран от #50

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    64 28 Отговор
    УСПЕХ господин РАШКОВ

    Коментиран от #100

  • 9 Като чуя Култура

    18 29 Отговор
    И се сещам за Копринка Червенкова. Трябваше да я направят нея министър на културата.
  • 10 КРОКОДИЛА

    22 32 Отговор
    ША ГО УРАШИМ РАШКОВ - ОЩЕ МАЛКО
  • 11 Юсуф

    45 17 Отговор
    Ако имахме национална сигурност ,такива вредни елемнти като Гешев,Боко,Доган,Пеевски и колцина още трябва да бъдат съдени за държавна измяна тък като те тотално блокираха нормалната функция на всички институции.ДАНС шефовете довчера ходиха на килимчето при Агата и първо на него снасяха деликатната информация.Това нормално ли е, или класически български синдром поп Кръстьо.Предателлството и краденето са дълбоко заложени в бг гена .
    А безобразията при назначенията в съдебната система нямат аналог дори в Африка.

    Коментиран от #102

  • 12 сересе

    5 16 Отговор

    До коментар #1 от "даже":

    б: ало Васе етажа над теб свободен ли е? Тук си еа маата братиньо, стегам чекмажето и идвам.

    в: Ония ден го букна Ш. ама неиши, днес горанката го чисти. Да питам Ивчето за кондо?

    б: Нема а се съберем, синоптичката е бременна, у оеиндж каунти не стаа, зеха визата на зетя...

    в: Звънни на Цецо у Београд мое да ти измисли нещо у Сочи имал се с Абрамович...

    б: Прай се да го еа, да съм му пратил докторицата от Калифорния да го питала тя ма щел да и проверява гащичките за микрофон. Тя нъл е американка ме блокира у вайбъра като и предложих.

    в: закъсал си го баце...

    б: бе казах ти, като се бееме събрали с на Мето шафьора гришката и перукан, че сме си най-добре ние да сме си, вие станал съм бил скъпчия...

    в: неа се плашиш, геша ще устиска

    б: бе теа американци, харвард-марвард....
  • 13 Коприна

    9 28 Отговор
    Каква е тая бабичка Копринка? Какво иска тя да има престъпност ли, че апелира Рашков да не действа грубо, бива тъпотия ама чак пък толкова.....
  • 14 КРОКОДИЛА

    20 20 Отговор
    И ТЕБ ША ТА УКОПРИНЕМ - С ЧЕРВЕНА КОПРИНА ...............ЦЯЛАТА ..............................

    Коментиран от #43

  • 15 Кажете нещо за културата

    18 9 Отговор
    В БГ. В времената на Тулупа умишлено паднахме на най ниски нива. Сега трябва да се възраждаме , да сме Европейци
  • 16 ЧЕРВЕНИТЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

    20 23 Отговор
    И ТАКА ДО КРАЯТ НА СВЕТЪТ И КАТО ПАДНЕ ДРУГАР МИЛИЦИОНЕР В СМЪРТЕН БОЙ ЗА ДА СЕ ИЗСПРАВИ И ТРЪГНЕ ПАК ТРЯБВА БУТИЛКА КОНЯК
  • 17 малиии

    18 13 Отговор
    Копринка много са скопринила ...
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 17 Отговор
    а герб бяха груби рекети изнудванияк радене иземвания на бизнеси убийства побойща мутри

    Коментиран от #37

  • 19 Belive

    9 23 Отговор
    С.М.Ъ.Р.Т. за Копринка Червенкова!!!
  • 20 КРОКОДИЛА

    18 17 Отговор
    А МА КОПРИНКЕ ДОКОГА ЩЕ КОМАНДВАШ МА .............................................
  • 21 Стенли

    11 20 Отговор
    Тая Коприна Червенова ако я видя на улицата ще я бутна да падне и да умрее
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ИМПЕРИАЛИСТ

    16 11 Отговор
    "............пак сме се минали, че пак някаква грешка сме направили" НЯМА ГРЕШКА, тов. Решетников сказал : Хорошо молодцы!
  • 24 Ванеса

    18 17 Отговор
    Каква е тая грозотия на снимката? Хора махнете я, все пак и деца гледат
  • 25 КРОКОДИЛА

    20 14 Отговор
    АБЕ ТИЯ СА ПО ЛОШИ ОТ ОНИЯ .................
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Жоро Некрото

    8 17 Отговор
    Искам да се гавря с Копринка Червенкова, ще я намушкам с нож и ще пикая върху нея
  • 28 Dick

    14 15 Отговор
    Коприноооо от ковчега ли излезе бре мумио
  • 29 Изнасил Георгиев

    9 13 Отговор
    Някой знае ли адреса на Коприна Червенкова, мисля да и отида на гости в късните часове!!!
  • 30 Мони

    12 10 Отговор
    Тая Копринка от филм на ужасите ли излиза?
  • 31 САМО КОМУНЯГИ ПАРТИЗАНИ

    22 7 Отговор
    СА УПРАВЛЯВАЛИ И ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ОЩЕ 1000 ГОДИНИ В КОМБИНА С АМЕРИКАНСКИТЕ ТАЛИБАНИ
  • 32 Сияна

    13 7 Отговор
    Тази защо изглежда толкова зле?
  • 33 Куртоазия

    13 7 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Букета с цветя за дама,подадената ръка се прави от добро възпитание.Не трябва да се радваме,когато институциите в България са "на нож",защото потърпевши сме ние.Понякога желанията се бъркат с реалност.Не разбирам от външна политика,но и Европа заплашва Путин със санкции.,но гАзът идва от Русия.Хайде сега помисли,кой е потърпевш.
  • 34 Гошо Месаря

    8 9 Отговор
    Айде обратно в ковчега Коприно, искам да те намушкам поне 8 пъти с готварски нож

    Коментиран от #49

  • 35 Филип

    10 8 Отговор
    В момента си го плюнча и си го търкам в снимката на бабата Червенкова, възбужда ме и са ми изпъкнали вените....охххх....още малкоо и идвааа...
  • 36 да питам

    11 2 Отговор
    Има ли тука бивши партийни секретари бе ...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Абсурдистан

    13 3 Отговор
    Копринке, ти май не правиш разлика между "грубо" и "тъпо".
  • 39 КОМУНИСТИТЕ СМЕ ВИСША РАСА

    19 4 Отговор
    И СМЕ В КОМБИНА С РАШО И С СМЕ КОНТРА НА САШО НАУЖКИМ И БЪРКАМЕ И В РУСКАТА И АМЕРИКАНСКАТА КАЦА С МЕД ДОКАТО НЕСЕ УСЕТЯТ И НЕ НИ РЕЗНАТ КРАДЛИВИТЕ РЪЧИЧКИ КАТО КРУМ
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 9 Отговор

    До коментар #37 от "Сабри":

    в ДЖЕРОНИМО лидер БАЙ КУРТИ е там командва ВЕЛИКО ТЪРНОВО но министър РАШКОВ ще им скрои шапка

    Коментиран от #48, #51

  • 43 Surko

    8 3 Отговор

    До коментар #14 от "КРОКОДИЛА":

    ТИ ВЕРНО ИМАШ МОЗЪК КОЛКОТО КРОКОДИЛ.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ха ха хааа

    17 4 Отговор
    Лили Маринкова и Копринка Червенкова ...🤭 мааалиии .. на язовир Копринка ше веят руски знамена ..😁
  • 46 КРОКОДИЛА

    14 6 Отговор
    АМА КАПРИНКЕ - РУНТАВА БАБА СИ ВЕЧЕ Я СИ ПЛЮЙ НА ПЕТИТЕ ......................
  • 47 Миладин

    7 6 Отговор
    Пълна газ за мародерите на България! Да видят "на умряло" не са гладни- нагли са!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 изглежда

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Гошо Месаря":

    си някоя мишка на ниско ниво по веригата ограбила България , колко ти дадоха 100-200 лева ? хахахаха
  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Cтойко":

    защо са толкова жестоки БОНГО БОНГО и СТАМАТ постояно ме гаврят сега в статията за мобилните оператори па го правят аз нищо не им правя

    Коментиран от #55

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 чичо Тончо

    5 1 Отговор
    Публикувано във ФАКТИ :"Той е нашият данайски дар от царя"
    Престара поговорка : Не вярвайте на данайците, дори и когато Ви носят дарове!
    Въпрос с главно В : Кой и кога е казал това?!

    Коментиран от #61

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 РАШКО НЕ СИ ИГРАЕ ПИЕ И

    12 1 Отговор
    КАТО СЕ НАПИЕ СТАВА БЪЛГАРСКИ ЮНАК КАТО МЕН И ПОЧВА ДА БИЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ ДЕТО НЕ МУ КОЗИРУВАТ
  • 55 Cтойко

    5 7 Отговор

    До коментар #50 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Те са активисти на Герб. Вчера в една статия писали че в Блица те накарали да пишеш само ГЕРБ и да живее Бойко и долу Радев, познавали те от сайта Блиц в който тримата сте агитирали за Герб и срещу Радев

    Коментиран от #57, #67

  • 56 КРОКОДИЛА

    9 3 Отговор
    ЧЕРВЕНКОВА - СКОРО ЩЕ СТАНЕШ ЗЕЛЕНКОВА ..................
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 МАЛЕЕЕ И ТЕЗИ ИСКАТ ПОМОЩ

    6 1 Отговор
    Подкрепете ФАКТИ!
    Купете си тениската на свободата!

    Коментиран от #64

  • 60 КРОКОДИЛА

    7 4 Отговор
    ДАЙ ЕДНА СНИМКА КАТО ПО МЛАДА ДА ТЕ ВИДИМ МА ..................................УБАВА ЛИ СИ МА ................
  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 4 Отговор

    До коментар #52 от "чичо Тончо":

    Не гледай към мен ,аз оде да знам
  • 62 Днес революция няма

    2 0 Отговор
    Ша ме изтрият бандата на МатакосМата и Колин Кямбъл Червената лисица
  • 63 Днес Факти бяа червени

    8 1 Отговор
    Скука
  • 64 АЗ ЗА ТЕНИСКА ДАВАМ 2 ЛЕВА

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "МАЛЕЕЕ И ТЕЗИ ИСКАТ ПОМОЩ":

    АМА С ТЕНИСКА ЗА СВОБОДАТА ОТ ФАКТИ АКО МИ ПЛАТЯТ ПАК НЯМА ДА Я ВЗЕМА

    Коментиран от #66

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор

    До коментар #55 от "Cтойко":

    лъжат но тяхната лошотия ПРИЯТЕЛ ще им се връща свише нито съм те обиждал

    Коментиран от #68, #70, #71, #76, #81, #84

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ПОРЪЧАХ 100 НА АДРЕСА НА СЪСЕДА

    2 5 Отговор
    Купете си рекламната тениска на ФАКТИ и ще подкрепите съществуването на една свободна медия.

    ФАКТИ е български проект, който успява да се издържа с Google реклама благодарение на Вас, многобройните му читатели.

    Сега вече може да ни подкрепите и като си закупите висококачествената рекламна тениска!

    Благодарим Ви за доверието!

    P.S.
    Размер на тениските: S, M, L, XL
    Мъжки и женски модел.
    Изпращаме с ЕКОНТ.

    Коментиран от #77

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Пацо

    10 2 Отговор
    Рашков прашков Гешев Нешев всичките са с пълни гуши.
    Мен ме интересува че всичко поскъпва.Изгонихме толупа ще изгоним и тия.
  • 73 мдаа

    14 5 Отговор
    Нали цените скочиха двойно само празни приказки за по-добър живот на народа .За сега нищо не са направили за народа а само помощи на мафията с тока .
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 АЗ СИ КУПИХ 2 ТЕНИСКИ

    0 4 Отговор
    МНОГО ЗДРАВИ ВЕЧЕ ТРИ ДЕНА Я НОСЯ И НЕ СЕ ПОТЯ КАТО БЯГАМ - ВЪЛШЕБНА ТЕНИСКА И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЕРЕ ЗАЩОТО ЧИПЪТ НЕ Е ВОДОУСТОЙЧИВ Цена: 10 лв
    Изпрати съобщениеИзпрати съобщение
    ФАКТИ
    В Bazar.BG от 26 юни 2017г.
    Последно активен 28 юни 2019г. в 15:11 ч.
    1 обява на потребителя
    Следвай потребителя
    Съобщи за нередност!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 И двестя да си купиш

    4 1 Отговор
    Тез миндули пак ще промотират любов между жени
  • 79 Шопо

    10 5 Отговор
    Канадеца и Кокорко -вън!!!

    Коментиран от #99

  • 80 Пидариха ми прасе

    0 0 Отговор
    Кръстих го Жоржи и то ми каза Кви кви
  • 81 От покрива на света

    5 1 Отговор

    До коментар #67 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Чшш ,ти земи излез навън и виж хората на кво приличат -
  • 82 миризлив пръч

    8 1 Отговор
    червен гнусен бацил
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Ти си една стара

    9 2 Отговор

    До коментар #67 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Вещица дръглива
  • 85 ФАКТИ СВОБОДНАТА МЕДИЯ

    2 7 Отговор
    ДАЙТЕ НЯКОИ ЛЕВ ЧЕ СЕ СЧУПИ КОМПЮТЪРЪТ И НЕ МОЖЕМ ДА ЦЕНЗУРИРАМЕ КОМЕНТАРИТЕ - Подкрепете ФАКТИ!
    Купете си тениската на свободата! ОТ БАЗАР БГ - 10 лева за брой ако купите всички Тениски са без пари
  • 86 мдаа

    11 0 Отговор
    Почва се едно говорене и крадене и обещания .
  • 87 ЕДГАР КЕЙСИ

    22 3 Отговор
    ПОМНИМ ТЕ КОПРИНКЕ ОЩЕ ОТ 1989г ЗАЕДНО С БАБА СМЕШКА РОБЕВА , ДЪРА ДЪРЕВА , ЖАКО ВАГЕНЩАИН , ИСКРА БАБАЕВА И ОЩЕ МНОГО КОМУНИСТИ-БОЯДЖИЙ..... КОИТО ЗАБИХТЕ НОЖ В ГЪРБА НА ДИКТАТОРА ТОДОР ЖИВКОВ НО ОСТАНАХТЕ ВЕРНИ НА БКП И ДС......СЛЕД 32г ВИЕ НИЩО НОВО НЕ СТЕ НАУЧИЛИ И НИЩО СТАРО НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ.....
  • 88 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 15 Отговор
    БОЙКО РАШКОВ е на точен и правилен път мутрите мафията престъпниците трябва да са в затвора БОРИСОВ ГЕШЕВ са престъпници и бандити
  • 89 Абе

    15 3 Отговор
    Много си права ,другаркоЧервената!Вие сте свикнали да играете твърдо!За вас няма политически опоненти,друго мислещите са врагове!Всяка крива линия,успоредна на линията на Партията е права линия,нали?!Изпълзяхте от нафталина и заточихте зъби!Но вината е наша!Бяхте нацапали памперса през 90 та,но нали не сме като вас,нали всички сме българи,нежна революция,а!!!Само забравихме факта,че вие никога не сте били българи!Три пъти предлагахте България на руснаците с чупка в кръста!Кой нормален народ би простил подобно нещо,освен нас?Затова сега сте така наперени!Окрадохте парите,поднасяхте ни марионетни правителства,включително и т.н.величество!Сега вече искате и властта официално!Но надеждата умира последна!Много млади поколения излъгахте още от 1918 г.,днешните ги м а ргинализирахте умишлено последните 30 г.Но все ще има видовден,защото сред Тех има и читави!
  • 90 Абе

    11 4 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Недей да хихикаш!Какво ти разбира главата,че прокурора е институция на държавата,а не на Борисов или Радев!А,че селянина от "Дондуков 2 и жалката министърка на правосъдието са невъзпитани ,им е най-малкият проблем!Държавата не им е бащиния,те са длъжностни лица и са длъжни! да работят заедно,всеки на поста си!Нищожните хора избиват комплексите си по този нелеп начин!Но какво да се прави,смешен народ,жалки управници!
  • 91 Буба Мара

    11 1 Отговор
    Госпожа Копринка няма конкретни дани за поведението на Корнелия Нинова, на затова пък тя има конкретно чувство, че госпожа Нинова прикрива престъпления на нейни съпартийци от Гешев, което по примера на ЦРУ може да се класифицира като обосновано предположение. Браво госпожо Копринке!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Симеон

    10 2 Отговор
    е толкова "цар" колкото беше и цар Киро,лека му пръст.Мони Горския или Лъжльока му ходи къде-къде повече!
  • 94 5577

    7 0 Отговор
    Г-жо, къде видя политика в цялата ситуация.
  • 95 Скрий се

    12 1 Отговор
    Калинке, ти на коя партия беше член и защо?Защото имаше гювеч! А аз не станах!!! На журналисти не вярвам, а вие бяхте представени за дисиденти - пардон за дивиденти! Срам и позор!
  • 96 Серж

    9 1 Отговор
    Рашков въобще не играе ,а като артист е ненадминат от много завършили НАФТУЗ.
    За дървените философи като Копринка Червенкова е най добре да си намерят друга публика!
  • 97 Ами ...

    5 2 Отговор
    "Процентът гласували на последните избори даде да се разбере, че голяма част от обществото не се интересува от това". Ами не, госпожо. Просто трябва да се почистят избирателните списъци от мъртви души. И процента ще се окажат много висок, даже.
  • 98 Ееее! Добре поне, че имаме Бойко Рашков!

    7 9 Отговор
    Госпожо Червенкова, Бойко Рашков е ПРАВИЛНИЯТ ЧОВЕК НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО В ТОЧНОТО ВРЕМЕ! Има една стара приказка: "Каквито ортаците (приятелите) - такъв и човека! Бойко Рашков се дистанцира от мутрогените на Кратуната още в началото на неговия възход, това се видят конфликтите. Беше обявен за комунист, мафиот, престъпник, а какво се оказа? Оказа се, че е истинският стабилен двигател на промяната в най важната силова структура.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Мисли

    13 2 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Рашков не е господин а другар дърт милиционер от държавна сигурност тъй че не се радвайте много защото не се знае как ще му отговорят.

    Коментиран от #101

  • 101 Европа

    3 5 Отговор

    До коментар #100 от "Мисли":

    Ханс зайдел и конрад аденауер създадоха модела борисов начело с енп, ХДС на Меркел и ХСС сложиха начало на мафиотският период с разграбване на евро фондовете .

    Коментиран от #105

  • 102 Сергей

    11 1 Отговор

    До коментар #11 от "Юсуф":

    Сега вече имаме национална сигурност. Изпълзяха от дупките си всички ДС плъхове и като матросов защитават националната сигурност.
  • 103 боко

    1 5 Отговор
    Г-н Рашков играл грубо,а мутрата от Банкя как играеше Ало Ваньо няма Ваньо,няма Мишо бирата само мутрите и мафията
  • 104 stan40

    6 0 Отговор
    Всичко е театър, което става на политическата ни сцена, както е било винаги до сега. На неразвитото общество му трябва хляб и зрелище. Поради липса на хляб му се дава в повече зрелище. Ролята на Рашков е именно такава, да ангажира вниманието на публиката.
  • 105 stan40

    4 1 Отговор

    До коментар #101 от "Европа":

    Борисов е кадър на розовата буржоазия назначена от Луканов , кото им се подаряват парите на народа. За жалост виждаме, че и. днешните са със същия ген и са мътени в същия полог.
  • 106 Reptile

    4 1 Отговор
    Искате да кажете, че ЦЕЛТА оправдава средствата!
    Ще намерим един обвиняем и няколко достойни честни клошари, ще им диктуваме, какво да говорят и пишат(които могат) и това с едиствената цел да атакуваме Бойко.
    Има само едно нещо, което не сте включили в плана - ОНЗИ ГОРЕ!
    ТОЙ гледа и когато се въздаде истинско правосъдие, ще бъде СТРАШНО!
  • 107 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 0 Отговор
    КОПРИНКЕ НЕ СЕ ЛИ ГЛЕДАШ В ОГЛЕДАЛОТО ....... ЗАПРИЛИЧАЛА СИ НА БАБА МИКА ЗАЙКОВА...... ПРОЯВЯВАЙ ПОНЕ МАЛКО СЪОБРАЗИТЕЛНОСТ...... НЕ Е КЪСНО НА СТАРИ ГОДИНИ , ЧОВЕК ДА СТАНЕ ЗА РЕЗИЛ......
  • 108 Артилерист

    1 6 Отговор
    Много точно казано от г-жа Червенкова. Адмирации! Ще добавя учудването си: как можахме българите, да допуснем 12 години да ни управлява човек като Борисов???
  • 109 ГЕКОН

    1 0 Отговор
    1. Не мисля, че хората ще имат чак такова търпение. Няколко стъпки накриво и са OUT!
    2. Хората не гласуваха по ред причини - това се анализира и преекспонира до някаква истерия. Няма никакво значение, хората които не са гласували също имат право да са възмутени и право на мнение и преценка. Не бива да се приема, че щом не са гласували хората по дефолт не се интересуват.
  • 110 КРОКОДИЛА

    2 0 Отговор
    ИНФЛАЦИЯТА Е ГОЛЯМА - КЪДЕ СА ПАРИТЕ - НА ХОРАТА ОТ 90 - ТЕ ГОДИНИ ....................ЧЕРВЕЙЕНКОВА ....................................................
  • 111 Ангелина

    1 4 Отговор
    Много добре си действа Бойко Рашков срещу войнстващите престъпници от ГЕРБ и не само.....Няма как да играеш "нежен валс" ,когато срещу себе си имаш безскрупулни ,арогантни и нагли престъпници!Повече хора ,като Бойко Рашков трябва да има ,за да настъпи по -бързо промяната ,която всички честни и почтени хора искат.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Никой

    4 0 Отговор
    К.Червенкова.От най-тежката червена журналисника.
    Стар партиен кадър, на "Агитация и пропаганда" на ЦК!
    Щом това недоразумение, говори за връщане на нормалност, значи преговарящият екип на БСП, диктува наред с ул.Козяк 16.,на измисленото правителснво на Кирчо и Кокорчо!!
  • 114 хихи

    1 0 Отговор
    цялата пара на правителството в свирката на Рашков..
  • 115 вълко червенков

    0 0 Отговор
    разбираме от право - как иначе :) червените кхмери са най-гоуемите прависти