Last news in Fakti

1 Март, 2022 21:00 16 174 290

Ако Путин нахлуе в България, ще го посрещнат ли с хляб и сол?

  • стефан янев-
  • българия-
  • русия-
  • война-
  • владимир путин-
  • русофили-
  • румен радев

Стефан Янев си тръгва. Но русофили в България има колкото щеш.

 Ако Путин нахлуе в България, ще го посрещнат ли с хляб и сол? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Войната подрежда като в изпънат строй думите и нещата. Ясно е кой е агресор и кой - жертва, кой е достоен и кой - мижитурка, кой е верен съюзник и кой - вражеска подлога. Думите вече саморазобличават. Не наречеш ли войната война, а специална военна операция, следвайки терминологията на този, който я е заповядал, е съмнително от коя страна на фронта си.

Зловредната позиция на Стефан Янев

Стефан Янев не просто бягаше от думата "война", която в едни по-откровени времена беше и в наименованието на неговото министерство. Той се опитваше още преди бруталната инвазия на Путин в Украйна да държи България встрани от северноатлантическата общност, с илюзията за някакъв български батальон, който да обезсмисли разполагането на съюзнически сили у нас. Накрая дори изключи българския интерес от европейския и заплаши, че ако бъде свален, правителството ще падне.

Тази зловредна позиция, продиктувана от силни пристрастия, не дай си боже зависимости, е категорично основание за спешното му изваждане от кабинета. Време е от България да се чува единен глас - и без това световните агенции не спират да напомнят, че сме били най-верният сателит на СССР. Не е чудно защо путинофили като Виктор Орбан и Милош Земан без колебание обърнаха гръб на Самодържеца - унгарци и чехи познават освободителната мощ на руските танкове още от 1956-а и 1968-а.

Разногласието в България обаче ще продължи, дори и без такова наследство. Защото даже и Янев да не се превърне в нов политически мегафон, във властта има и други силни рупори на позицията "да не ядосаме Русия". При това, докато играят с картите на собствените си филства и зависимости, те следят и за баланса на интересите си в управлението.

Президентът Радев зае по-категорична позиция от Янев срещу инвазията, но пак предпазливо. Та нали в предизборната си кампания за втори мандат той фактически легитимира анексията на Крим. Сега защити Янев с думите, че по време на "военна криза в съседство" (пак не било война, а просто криза) е рисковано да се сменя военният министър.

Янев е от квотата на "Продължаваме промяната" в правителството, но като бивш секретар по отбраната и два пъти служебен премиер на президента Радев бе негово "прокси" на "Дондуков" 1. При уволнението му президентът не се разграничи от позициите му, с което се нарежда в коалицията на меките с Русия.

Българското русофилство: винаги в крак с властта в Русия

В нея е и БСП, чиито четирима министри начело с Корнелия Нинова са били против оставката на Янев. Нищо, че президентът отдавна е разлюбен от Нинова и сие - русофилските позиции на "Позитано" 20 са "от векове за векове". БСП не подкрепи текста от декларацията на парламента за санкциите срещу Русия, в която след всякакви редакции в нейна угода дори не бе записано срещу кого са санкциите.

БСП, но и ИТН, отказаха да гласуват за преустановяването ремонта на българските МиГ-29 в Русия. Едва ли може да се очаква и подкрепа от съпартийците на Нинова за искането на "Демократична България" за разполагане на съюзнически контингент на НАТО у нас.

Най-големият проблем обаче пред управляващите е, че коалицията на меките с Русия има не просто поддръжници отвътре плюс една парламентарна копеечна опозиция, а и широка обществена база. И традиционно силните русофилски настроения се окопитват след първоначалното стъписване от мащабната руска инвазия в Украйна.

Проблемът с българското русофилство е, че то има характера на мистична вяра, непробиваема с рационални аргументи. Винаги е в крак с властта в Кремъл, независимо дали е царска, Сталинска или Путинска. Сред днешните политически русофили на хиляди фенове на Путин не се пада нито един на Навални. За българския политически русофил Московската власт е своя, а Брюкселската, да не говорим за Вашингтонската - чужда. Брюксел е само еврофондове, а Вашингтон е Сорос плюс забавени F-16.

Какво очаква България?

Българското русофилство никога не е можело да мисли националния интерес като противоречащ на руския - с редки изключения като при Стамболов и през Първата световна война. Няма да е изненада, ако Путин нахлуе в България, мнозинството русофили да кажат, че си го заслужаваме и да посрещат с хляб и сол поредното "освобождение". Хибридната активност на Кремъл е само вентилаторът в печката за бързото изпичане на готовото русофилско тесто. А то ще бухне с инициативи като натовски контингент и демонтиране на Паметника на Съветската армия в София.

Проблем ще е и това, че евроатлантическата част от управляващите ще трябва да разчита на подкрепата на ГЕРБ за натовските сили в България. И ако решат да преместват паметници, ще трябва да приемат Даниел Митов и съпартийците му до себе си, без да ги плюят. Най-малкото защото отпорът на русофилите срещу контингента и в защита на монумента ще е чутовен. А това пък е шансът на ГЕРБ за политическа реабилитация.

Съюзи "с отвращение" и непреодолимо разделение очакват България след войната в Украйна. Войната, която успя да обедини далеч по-разделените от българите украински граждани.

Автор Веселин Стойнев


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 183 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ххххх

    286 16 Отговор
    Накратко - да
  • 4 Вова император на Третия Рим

    249 36 Отговор
    С бъклица и дрян.
  • 5 Соломон Паси

    339 41 Отговор
    Ще посрещна Путин на Орлов мост с хляб и сол.И сълзи.
  • 6 ТаУмВзе

    325 41 Отговор
    Аре овче зеле да си спомни 9май, Кога и Защо! Пак крепите нацисти по навик ей. Пак идва 9май, да си знаете! Никой няма да ни напада бре, ние и без Война сме си Заличени.
  • 7 русофоб

    59 207 Отговор
    Като гледам коментарите навсякъде в интернет явно отговора е да ще го посрещнат много лошо за всички

    Коментиран от #196, #232

  • 8 Риболовец

    339 45 Отговор
    Аз ДА !
    Без Краварите света ще е едно по добро място за живот

    Коментиран от #199, #202, #261

  • 9 определено

    373 56 Отговор
    Путин не е нужно да нахлува. Ако иска ще ни дойде на гости. Със сигурност никой Българин няма да вдигне оръжие срещу Руснак.

    Коментиран от #49, #109, #236, #274

  • 10 Георги до Шалом Веле

    163 15 Отговор
    Не. Ние така посрещаме само Ротшилдите.
  • 11 Roro

    321 39 Отговор

    До коментар #1 от "АнтиГост":

    Вашите хора са окупирали всички телевизии и дори спряха руските канали що за демокрация е това бе?!

    Коментиран от #34, #241

  • 12 Атлантик

    125 15 Отговор
    Ако видя Ротшилд, ще му направя свирчица.
  • 13 Мим

    230 26 Отговор
    Да писарушка,с хляб сол и с вино ще го посрещнем,но не и америте които ни правят на будали.Кой бомбардира София през 2 св. Война а.Колко убити имаше,а сега в Украйна имало 8 убити в Харков.Де Киро на кирия...

    Коментиран от #36

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 русофили

    47 111 Отговор
    да ги ринеш с лопата колкото щеш .. хехе

    Коментиран от #21

  • 16 Lssah

    229 22 Отговор
    Колко сте безсилни, въпреки смешната ви пропаганда. Газ пикаете. Ще ни вкарате във война то е ясно. Ама и вие тоя път ще се найграете жестоко.
  • 17 коста

    78 154 Отговор
    И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ... — из „На завой“ Д. Талев

    Коментиран от #53

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ГЕРБ

    135 21 Отговор
    Ако кандидата за президент на ГЕРБ беше русофил щеше да спечели

    Коментиран от #22

  • 20 Велик

    196 56 Отговор
    Стефан Янев е следващия президент … милиеше за България за народа ….

    Коментиран от #91

  • 21 BOBO

    154 19 Отговор

    До коментар #15 от "русофили":

    ДА МНОГОСМЕ

    Коментиран от #213, #227

  • 22 YOYO

    122 12 Отговор

    До коментар #19 от "ГЕРБ":

    То и разкрачената позиция на Радев не е много стабилно нещо
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Накрая Русия

    179 34 Отговор
    ще победи.

    Коментиран от #238

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 1520

    181 27 Отговор
    няма нужда да нахлува ще го посрещнем както винаги с хляб и сол и сдобре дошъл
  • 27 Южени Минчев

    22 61 Отговор
    Юху Путин чакам те да дойдаш при мен 🌈
  • 28 Слави

    62 156 Отговор
    Ако Путин хвърли ядрена бомба в БГ, русофилите ще получат оргазъм и ще ни убеждават че е мана небесна.

    Коментиран от #85

  • 29 Хахах

    31 135 Отговор
    Да да хахахах аз лично толкова сол ще му дам , ще има и на щерките си в холандия да занесе хахахах е има и много национални предарели които и децата си ще му подарят да ги продава в САЩ ( има десетки рускини които се продават там за меню от мак доналдс )
  • 30 Циба ватници

    31 128 Отговор
    Посещението на путин се отлага засега..с таз рехавата армия няма как да нападне нато щото ще му разредят зъбите
  • 31 Добромир

    135 15 Отговор
    Да, ако дойде Путин, българите ще го посрещнат с хляб и сол. Баба ми от Велико Търново ми разказваше, че когато немските войници дошли в града през Втората световна война, хората ги посрещнали с хляб и сол, махали им със знаменца, а един журналист от местния вестник написал статия за синеоките, русокоси орли. В края на войната дошли руските войници. Гражданите излезли и пак ги посрещнали с хляб и сол и им махали от тротуарите с руски знаменца. Хвърляли им цветя. Същият журналист отново написал статия - този път за синеоките, русокоси юнаци от Червената армия. Така е било в цяла България. И така ще бъде винаги. Тук е така.

    Коментиран от #161

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 1520

    149 14 Отговор
    първи ще го посрещнат тези които са против сега бъдете сигурни

    Коментиран от #62, #130

  • 34 Хахах

    23 87 Отговор

    До коментар #11 от "Roro":

    На глупака се отвръща с глупост. Тоя от думи не разбира. За това глупавия налага мнението си с танкове ;-)
  • 35 Аз да питам

    138 11 Отговор
    Защо между Хамерика и Русия няма санкций … а краварите натиснаха целия европейски да се пръсне пт санкций ??? Кой са бунаците заедно с нашите ???

    Коментиран от #70

  • 36 Пловдив

    39 122 Отговор

    До коментар #13 от "Мим":

    Кой те окупираха ве червен,и 80 години отказаха да си тръгнат.Още им берем плодовете.Който се е събрал с Русия е видял само глад , мизерия, пропаганда,лъжи, корупция

    Коментиран от #95

  • 37 Ей зеле

    111 15 Отговор
    Аман с тия хамеринкаски модератори
  • 38 Не Забравяйте

    117 14 Отговор
    Не сме забравили , когато нашите приятели хвърляха " играчки " над София и разрушиха и осакатиха сума ти народ . Е затова ли сега са ни най-добри приятели и толкова МНОГО ГИ ОБИЧАМЕ като да са ни родни братя??? Та и Руснака така сега бомби Киев , па знае ли човек , може и тях да ги ЗАОБИЧАТ ?

    Коментиран от #160

  • 39 Тома

    100 7 Отговор
    Автора на статия сигурно дядо му и баба му са посрещнали с хляб и сол германците после руснаците.Много е вътре в нещата.Бравос
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 .........

    101 9 Отговор
    Д-р Золтан Гросман описва 150 военни операции, извършени от армията на САЩ, както срещу чужди държави, така и вътре в самата страна, дори и във Вашингтон.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ицо

    70 6 Отговор
    Мале мале ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ
  • 45 САТЪРА НА ХАНА

    80 12 Отговор
    ЗАХУЙ ХУЙЛИТЕ ХУЙЛА ФАШИСТКИ,.
    .... ЛЮБОВТА НА НАРОДА КЪМ РУСИЯ
    ... НЕ МОЖЕТЕ ДА Я РАЗХУИТЕ

    Коментиран от #59

  • 46 БГ0000

    60 3 Отговор
    Сам Бринтън ли да пострешна? Вижте кой е шеф на ядрената безопастност на с а щ !!!!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 1234

    34 4 Отговор

    До коментар #9 от "определено":

    Да, много точен коментар,
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Сатана

    68 12 Отговор
    Рано или късно в България ше има гражданска война,която ще реши много дилеми.Какво пък,това е необходимото зло.Ние и без това се мразим и не можем да се гледаме.
  • 52 Джони

    63 8 Отговор
    Байдънката нещо много си оди на бритоня. Трябва баба Меца да го подстриже.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 DW-пропаганден машинен

    80 10 Отговор
    DW само сменят едни думички ит статиите за ковида и пак са в играта! Точно тези долни издънки на фашистите, които избиха милиони тръгнали на морал да ни учат!?
  • 55 Уааау

    26 64 Отговор
    Явно хибридната война,рубли и дебилщина,са в огромни размери в България.Няма друга подобна държава с толкова руска пропаганда.Ало,службите,нещо така .....
  • 56 Гьобелс Дойче

    81 12 Отговор
    Не само ще ги посрещнем руснаците с хляб и сол, ми и сопата ще играе по американците и техните ястреби
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Смърт за предателите!

    21 76 Отговор
    ПУТИНОФИЛИ-УМРЕТЕ!!!!!!!!!!

    Коментиран от #69

  • 59 Call the federals now

    16 57 Отговор

    До коментар #45 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Ти още ли си на свобода..я бегом в Русия да се обичате на воля там
  • 60 хихи

    77 10 Отговор
    Кеворк Кеворкян беше казал, че" Русофилията в България се дължи на Русофобите"
    а според мен Русофобите за всеки случай пазят в гардеробите си червена връзка и плакат"Добре дошли освободители"

    Коментиран от #73

  • 61 бай онзи

    68 10 Отговор
    СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ПОСРЕЩНАТ КРАВАРИТЕ С ХЛЯБ И СОЛ,А КАТО ФРЕНСКИТЕ КОМАНДОСИ,УЛТРАДЖЕНДЪРИ

    Коментиран от #235

  • 62 хХх

    69 3 Отговор

    До коментар #33 от "1520":

    Абсолютно.
    първи в любов ще му се обясни Сюлейман Пуси, а Кремтодорова ще му реди дитирамби
  • 63 Дъртия

    8 28 Отговор

    До коментар #50 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ти наистина си алкохолик—психопат.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Видов ден

    21 63 Отговор
    Тия дни се видя кои са русофилите и колко струват..най-големите отпадъци..повечето директно финансирани от диктатора и предатели на българския флаг
  • 66 доко

    17 2 Отговор
    да...
  • 67 Посрещач

    54 5 Отговор
    Бе то само да дойде, все ще се намери с какво! Ако дотогава не сме измрели демокрация по контейнерите.
  • 68 Отношението на народа е ясно

    71 10 Отговор
    Първо той няма да нахлуе. Той ще бъде поканен от народа да ни гостува. Защото България без Русия е обречена. Глупаци , вижте как се държат Сърбия и Турция. Вие да не сте по умни и по хитри от Ердагон. Тези народи не са помияри. Така ,че българите ще се избавят от еврогейпрайда , иначе са обречени. И за това , по кротко в предателството,щото после милост няма да има.

    Коментиран от #111, #162

  • 69 некой си

    56 11 Отговор

    До коментар #58 от "Смърт за предателите!":

    ЩЕ УМИРАТЕ ОТ СТРАХ ДЖЕНДЪРИ,ТИЯ ЗНАМЕНА И ТАЯ КРАВАРСКА ПРОПАГАНДА В КАНАДА ТУК ЩЕ БЪДЕТЕ НЕ САМО БИТИ А И ОПОЗОРЕНИ

    Коментиран от #78

  • 70 Така е

    39 2 Отговор

    До коментар #35 от "Аз да питам":

    Това едно на ръка, и аз да питам, защо не наложат тотални санкции на руската газ и да я спрат за Европа?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Хъкълбери Тиквата

    69 4 Отговор
    Който иска да воюва за свободата на бандеровските фашисти моля да се записва доброволец и прав му път,но да не намесва България.Мен не ме пишете....и призовка не ми пращайте,защото няма да дойда.

    Коментиран от #156, #248

  • 73 НАТОВЕЦ

    45 2 Отговор

    До коментар #60 от "хихи":

    Абе доста е прав Кеворкян. Не съвсем, но доста :)) За русофобите русофил е всеки, който няма фобия.
  • 74 Фрянк

    3 24 Отговор
    О ще се намери луд
  • 75 Роза

    17 39 Отговор
    Да си русофил е едно,а пък да си путинофил-съвсем друго!Не разбирате ли?Русия не е Путин!
  • 76 Хората

    66 3 Отговор
    Не може да промените мисленето на повечето Българи.Особенно на тия с набор 50,60,70.Може и да има изключение,но повечето родени по време на соца са закърмени заедно с руснаците.Братушките.Така че пробвайте след 50 години.
  • 77 no name no face no number

    64 6 Отговор
    И червено винце DW ама как сте го пропуснали, нали сте джендъри само кола с марихуана жулите, толко ви е акъла. Русия е братска, БРАТСКА СТРАНА на България. А вие вие сте роби на сащ, жалки сте
  • 78 Ще умираш от страх ти!

    10 52 Отговор

    До коментар #69 от "некой си":

    САЩ е титан, Русия е Титаник! 😘

    Коментиран от #123

  • 79 НЕ САМО ЧЕ ЩЕ ГО ПОСРЕЩНАТ НО И

    60 4 Отговор
    СЪЩАТА ТАЯ ТОР КОЯТО НИ УПРАВЛЯВАШЕ ДО ДНЕС ЩЕ НИ ИЗКАРА НА УЛИЦАТА НАСИЛА И ЦВЕТЯ ЩЕ НИ РАЗДАДЕ И БОТУШИТЕ ИМ ЩЕ ОБЛИЖЕ ЗАЕДНО С ДРУГИ БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ ! СПИСЪКА С ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ НАС ЩЕ ДОЙДЕ КОЛКОТО И ДА МУ СЕ ПОДМАЗВАТ !
  • 80 Човек от народа

    67 8 Отговор
    Ало, анал.....лизатора Стойнев!! Известно ли ти е, че 98% от българите обичат и уважават Русия!! Естествено ще бъдат посрещнати с хляб и сол!! Путин никога няма " да нахлуе"в България,защото я смята за приятелска страна!! Схващаш ли бе тикво??

    Коментиран от #86, #98

  • 81 Bbbbbbb

    63 2 Отговор
    Защо Путин да нахлува в България? На някой хора парите толкова са им промили мозъците, че чак те почват да си вярват на измислиците.
  • 82 Ром ама кубински

    53 5 Отговор
    Кво да търси Путин в България.В момента само до България му е.Е чак с хляб и сол да даго посрещнат е много силно казано.Но ако ЕС продължава с ж@. нд@р политиките си ,с измислени зелени данъци ,въглеродни тинтири минтири,с масова инфлация и понижаване стандарта на живот,к@ " вит ограниченията и подобни глбалистки политики и изпълнения,нищо чудно на Путин да му дойде идеята да ни "посети" и да бъде посрещнат с хляб и сол.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ЛИЧНО АЗ ГО КАНЯ ОФИЦИАЛНО

    42 6 Отговор
    ОТ ТОЗИ САЙТ !
  • 85 Баце

    65 9 Отговор

    До коментар #28 от "Слави":

    Както вие , когато НАТО бомби Сърбия, Ирак, Либия, Сирия .... Или тогава бомбите бяха демократични. Аре стига вече глупости.
  • 86 А ааа

    3 16 Отговор

    До коментар #80 от "Човек от народа":

    От кой народ си
  • 87 Българския народ

    62 11 Отговор
    ще посрещне Русия с хляб и сол,по стара традиция.А натовските мекерета по стара традиция,ще ги изпратим в Белене

    Коментиран от #94, #165, #240

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 само питам

    57 5 Отговор

    До коментар #43 от "Fenasi Kerim":

    А не дадоха ли как Кирчо говори за Русия че била бензиностанцийка с ракети ? Май излагацията беше много яка.
  • 90 ТИТАНЧЕ

    49 9 Отговор
    ДА ДЕ АМА ТОЧНО РУСИЯ ПРОИЗВЕЖДА МЕТАЛА ТИТАН - СПРЕ ЛИ ГО СПИРА ВСИЧКО НА ЗАПАД - АВИАЦИЯТА БЕЗ НЕГО Е УМРЯЛА !НА МОМЕНТА !

    Коментиран от #96

  • 91 Стефан Янев

    33 5 Отговор

    До коментар #20 от "Велик":

    е същия натовски генерал като Радев.На България и трябват управляващи,които не се влияят от чужди посолства!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Роско

    37 3 Отговор
    Определено с питка и мед и народни носии
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Терминатор

    3 11 Отговор

    До коментар #90 от "ТИТАНЧЕ":

    Нещо не си информиран
  • 97 Fury

    28 1 Отговор
    Има хора обичат да са наведени, обичат все с изваден език и все да се такмят на нещо да седнат и да направят кефа без значение кой е важното е да им е в угода и са извадят някакъв келепир от цялата работа
  • 98 Пловдив

    10 38 Отговор

    До коментар #80 от "Човек от народа":

    Те и Украйна така са мислеха, приятели, братя,пък виж какво стана , бомби от 3 страни.
    Следва окупацията, марионетно правителство,като Казахстан, Грузия и Беларус

    Коментиран от #114

  • 99 Генерал КОЛЕВ

    8 48 Отговор
    Ще посрещнем ПУТЛЕР със : "Шашки вън" и НИКАКВА МИЛОСТ!
  • 100 българина

    48 4 Отговор
    ястребите да хващат самолета за канада
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    57 12 Отговор
    Слава за Русия и смелите мъже биещи се срещу неонацистите в Окраинска Рус!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Иванушка

    42 6 Отговор
    Русите са ни Братя, поне на Българите дошли от сегашните Руски земи....и малко от Крим ))

    Коментиран от #173

  • 106 Терминатор

    7 44 Отговор
    С мухлясал хляб и новичок ще го посрещна
  • 107 ТъпаСтатия

    48 3 Отговор
    Ако баба ми беше мъжка ... DW са боклуци.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Display

    20 2 Отговор

    До коментар #9 от "определено":

    Надявам се, че напоследък много празни кратуни са се навъдили................
  • 110 АЙДЕ МАРШ

    44 5 Отговор
    ДА ЧАКАМЕ ГО И КАТО ДОЙДЕ ДА ИЗРИТА ....ФЕЙКА НАРЕЧЕН ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ И ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!
  • 111 ИМПЕРИАЛИСТ

    17 39 Отговор

    До коментар #68 от "Отношението на народа е ясно":

    Руcия нямa нуждa дa ни "OCВOБOЖДAВA", дocтaтъчнo e агентурата дa aктивирa cвoитe "cпящи клeтки". Миниcтър прeдceдaтeл нa БЪЛГAРИЯ в пeриoдa 1950-1956 г. e пoлкoвник oт НКВД c пceвдoним Cпaртaк. Cтaвa въпрoc зa caтрaпa - вълкo чeрвeнкoв. Зa бaй тoшo нe знaм, нo тeзи прeди нeгo, кoмуниcтичecки миниcтър прeдceдaтeли, дo eдин ca oфицeри oт Лубянкa... Цялaтa ни държaвнa cтруктурa e oкупирaнa oт руcкитe \"cпящи клeтки\", eдинcтвeнo гeн. Б. Бoриcoв уcпя дa прoбиe oгрaничeниятa c хитрocт, зaщoтo гo пoдцeнихa интeлeктуaлнo нeгo, a и БЪЛГAРCКИЯТ НAРOД e умeн и мъдър. Ocвeн тoвa, чecтнo кaзaнo имaхмe нeвeрoятeн шaнc c Гoрбaчoв и Eлцин, a мoжe би и Гocпoд e Бългaрин, чe хвaткaтa ce oхлaби и бързo Бългaрия пoe глъткa въздух....
    Cдeлкaтa зa F-16 бeшe нaиcтинa пoврaтeн и рeшитeлeн мoмeнт зa Бългaрия ! Ceгa вeчe кoмунягитe и руcoфилитe щe зaпoчнaт дa уceщaт чe Бългaрия e зaвинaги чacт oт EC и НAТO и ocнoвния врaг e Руcия ! Тeжки врeмeнa идвaт зa руcкитe пoдлoги в Бългaрия ...

    Коментиран от #155

  • 112 бай Киро

    41 4 Отговор
    чакаме го да изчеластри Шайката на суджуците ограбила държавата и народа си
  • 113 Йьйййз

    31 6 Отговор
    И пържола.Слава Русия.
  • 114 То пък защото

    37 2 Отговор

    До коментар #98 от "Пловдив":

    Сега не сме окупирани и нямаме марионетно правителство
  • 115 венсеремос

    42 14 Отговор
    ПУТИН ЩЕ ОСВОБОДИ УКРАЙНА ОТ БАНДИТИТЕ СЛЕД ТОВА И БЪЛГАРИЯ
  • 116 1234

    41 6 Отговор
    По объркано съждение не съм виждал! Издава някакво психично растройство у автора!
  • 117 Анализатори

    30 4 Отговор
    Да, с хляб и сол, а и няма с какво.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Дойче-Пропаганда

    11 21 Отговор
    Няма да има кой да го посрещне - всички ще са отпрашили на запад.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 123

    36 2 Отговор
    Аааа значи според автора ако герб помогнат за бутането на паметника и за настанявне на натовски войски у нас ще бъдат реабилитирани?Демек 12 години извращения и грабеж ще бъдат простени... ДВ що не си епмч....
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Сакраменто

    32 12 Отговор
    Путин е добре дошъл в България
  • 126 Общи корени

    29 7 Отговор
    Да, с хляб и сол, какво чудно има.
  • 127 Достатъчно посрещаме...

    23 1 Отговор
    И в мирно време...хиляди са, купуват имоти, свестни хора. Просто не познават Байганювци и в България определено им харесва.
  • 128 Смешници

    42 10 Отговор
    Правилно че ще ги посрещнем със хляб и сол и е нормално.Кой да посрещам,световните агресори отвъд океана ли? Тя ги подкрепят хората които гушкат от тях и младежта която загуби своята индентичност.Да живее България,да живее Русия.И само един въпрос : Защо верните атлантици като Соломон Паси и сие не отидат да се бият в Украйна срещу руския агресор,а са готови да дадат народа си за курбан ,нали?
  • 129 ХАН КРУМ

    23 3 Отговор
    АКО КЪМ ВСЯКО ТВЪРДЕНИЕ НА АВТОРА ,ЗАДАДЕМ ВЪПРОСА –ПОЛЕЗНИ И ИЗГОДНИ ЛИ СА ЗА БЪЛГАРИЯ НЕГОВИТЕ ТВЪРДЕНИЯ ,ИЗХОЖДАЙКИ ОТ МОМЕНТНАТА СИТУАЦИЯ И ИЗОСТАВЕНЕАТА ОТ ВСИЧКИ ПАРТНЬОРИ УКРАЙНА ОТИВАЩА КЪМ ПЪЛНА РАЗРУХА ,КАТО РУЗУЛТАТ, Е РЕДНО ДА СЕ ЗАПИТАМЕ ТОВА ЛИ ИСКАМЕ И ЗА СЕБЕ СИ? В МОМЕНТА РЕТОРИКАТА У НАС , Е СЪЩАТА ПРЕДВОЕННА РЕТОРИКА НА ЗЕЛЕНСКИ,РАЗЧИТАЙКИ НА ОНОВА ,КОЕТО МУ КАЗВАХА ОНЕЗИ ,КОИТО МУ ДЪРПАХА КОНЦИТЕ, А КОГАТО МУРАБЕТО,ГО ОСТАВИХА САМ ДА СЕ ОПРАВЯ С ТОВА ,КОЕТО ИМА ,КАТО СОБСТВЕН РЕСУРС.АМЕРИКАНЦИТЕ СА СИ В АМЕРИКА ,ЕВРОПЕЙЦИТЕ В ЕВРОПА , А УКРАЙНА Е РАЗСИПАНА.. УКРАЙНА Е С ТЕРИТОРИЯ 600000КВ.КМ.,НИЕ СМЕ 111000.. НАТО НЯМА ДА ДОЙДЕ ДА СВЪРШИ НАШАТА РАБОТА ,МОЖЕ ДА ПОМАГА ,НО НЕ И ДА НИ ЗАМЕНИ АРМИЯТА .ДАЛИ СИ ВЪВ ВД ИЛИ НАТО ,ТВОЯТА ЗАДАЧА ,ТРЯБВА ДА Я СВЪРШИШ ТИ...НИКОЙ НЕ ЗАДАВА ВЪПРОСА–ЗАЩО ЗА 18ГОДИНИ ,НЯМАМЕ ОКОМПЛЕКТОВАНА ,ОБОРУДВАНА ,ОБУЧЕНА И БОЕСПОСОБНА АРМИЯ?ЗАЩО?

    Коментиран от #256

  • 130 Прав си

    19 0 Отговор

    До коментар #33 от "1520":

    Тяхната е лесна. Имат си в биографиите както по някой партизанин така и по някой друг репресиран. Ако пък нямат такива то са били както комсомолски деятели така и активни участници в митингите за демокрация. Вади се подходящата за случая биография
  • 131 Жал ми е за руските майки

    10 28 Отговор
    Дядката съсипа Русия...
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 От маалата.

    32 6 Отговор
    Що за глупав въпрос!!?? Защо му е на Путин да нахлува в България бре и.диоти от дайчо зеле!?? Може да ни метне някоя ракета ако вашия Кирчо и "нашия" министър прати военна техника в Украйна .
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Да така

    37 5 Отговор
    Много сме и това янките трябва да го знаят, 80% от народа.
  • 136 Пауза за смях

    22 4 Отговор
    Днес Ердоган се оплака, че ЕС иска да включи Украйна, но не и Турция и че европейците не изпращат оръжия и оборудване в Турция. Той е прав, отсъствието на Турция от ЕС е огромен удар за европейската култура, докато тя е оставила нашествия и геноциди по средата и има нужда от оръжия. XaXaXa XaXaXa
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Мамул

    34 5 Отговор
    От Русия сме имали и позитив и негатив. От Америка няма никакъв, абсолютно никакъв позитив! Под американско управление страната се върна назад в развитието си. Социални, производствени, образователни, здравни и икономически придобивки са унищожени и заместени с псевдо такива наподобяващи но без съдържание.

    Коментиран от #166, #284

  • 139 ще го посрещнат

    5 27 Отговор
    с нож и сол
  • 140 Пак

    29 4 Отговор
    За пореден път ни изиграха бе, хора! Радев употреби Стефан Янев и по най-недостойният начин го изостави. Явно го държат много яко, за да падне толкова ниско. Такава низост!
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 MGewehr

    11 8 Отговор
    Който и да нахлуе на тази територияБГ е господар, "преклонена глава сабя я не сече"!
  • 144 ЩЕ ПОСРЕЩНЕМ ПУСИН

    6 23 Отговор
    с хляб и сол, разбира се, защото в горното му джобче на сакото е пълно с чируз - мезе за водката !
    Но ще му подсладим живота и с торта " новичок" !!!
  • 145 В.В.П.

    9 3 Отговор
    Торта ,,Гараш,,му правя.
  • 146 Веселин

    21 1 Отговор
    БЛАЖЕН ТОЗИ НАРОД, ЧИЙТО ГОСПОД Е БОГ!

    ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО

    "Много голямо е разделението сред българите по въпроса за съперничеството между САЩ и Русия. За съжаление това е така, поради слабите ни знания по история. Хората не разбират, че това не е просто военна надпревара и борба за влияние, а е сблъсък между две цивилизации и хилядолетна идеологическа вражда.

    Началото на враждата между Изтока и Запада беше поставено с Великата схизма от 1054г. или разколът между Рим и Константинопол. Основната причина за него беше нежеланието на подвластния на императора константинополски патриарх да приеме върховенството на папата. Оттогава и до ден днешен Западът води последователна враждебна политика спрямо Православието. Тук трябва да уточня, че нито веднъж източноправославна държава не е нападала западните християни, а напротив винаги те са нападали нас. И между другото това е още едно доказателство, че духът на Христа е останал в източноправославната църква.

    Първата цел на Запада беше Константинопол и неговото пълно унищожение. Нужно е да си припомним, че първите, които завладяха и отслабиха Константинопол бяха именно католиците — та се наложи тогава в серия от военни конфликти българският цар Калоян да громи Балдуин и да “изрита” латинците от нашите православни земи. Въпреки това Константинопол и Търново паднаха под мюсюлманско иго, не без помощта и на Запада.

    Другият факт е, че през цялото време на нашето робство, именно Западът беше този, който помагаше
  • 147 Веселин

    16 2 Отговор
    БЛАЖЕН ТОЗИ НАРОД, ЧИЙТО ГОСПОД Е БОГ!

    ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО

    "Много голямо е разделението сред българите по въпроса за съперничеството между САЩ и Русия. За съжаление това е така, поради слабите ни знания по история. Хората не разбират, че това не е просто военна надпревара и борба за влияние, а е сблъсък между две цивилизации и хилядолетна идеологическа вражда.

    Началото на враждата между Изтока и Запада беше поставено с Великата схизма от 1054г. или разколът между Рим и Константинопол. Основната причина за него беше нежеланието на подвластния на императора константинополски патриарх да приеме върховенството на папата. Оттогава и до ден днешен Западът води последователна враждебна политика спрямо Православието. Тук трябва да уточня, че нито веднъж източноправославна държава не е нападала западните християни, а напротив винаги те са нападали нас. И между другото това е още едно доказателство, че духът на Христа е останал в източноправославната църква.

    Първата цел на Запада беше Константинопол и неговото пълно унищожение. Нужно е да си припомним, че първите, които завладяха и отслабиха Константинопол бяха именно католиците — та се наложи тогава в серия от военни конфликти българският цар Калоян да громи Балдуин и да “изрита” латинците от нашите православни земи. Въпреки това Константинопол и Търново паднаха под мюсюлманско иго, не без помощта и на Запада.

    Другият факт е, че през цялото време на нашето робство, именно Западът беше този, който помагаше
  • 148 Просто човек

    3 3 Отговор
    Болезнено вярно...
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 @@@@ @@@@

    17 1 Отговор
    Ще го посрещнем, ама да не се иэметнете, както го правите ежедневно и да се натискате и вие с хляб и сол?!
  • 151 Независим

    23 2 Отговор
    Какви анализи, има тотално не разбираме относно това което се случва в Европа, хората оглупяха, и осъкатяха морално и нравствено, няма култура, халтурата е навсякъде! Подвластни на егото и алчността, са готови да продадат душите си!
    Бог да ни е на помощ!
    Нищо от статията което е написаното е теоретично вярно!
    Мислете, в гледайте се детайлите, четете между редовете!
    Бъдете здрави!
  • 152 Galboki

    21 1 Отговор
    Бъдете бдителни в период на информационна война!
    1. Всяка война свършва.
    2. Всеки народ се състои от различни хора и не следва да обиждате народ като цяло.
    3. Политиците ще се договорят, а Вие ще останете с тази помия, която сте изливали върху своите "идеологически противници".
    4. По време на война лъжат ВСИЧКИ. Не разпространявайте информация, в истинността на която не сте сигурни 101%. Ако искаш да споделиш нещо, пиши само за това, което си видял с очите си. Така е честно. Всичко останало те прави съучастник в лъжата.
    5. Ако изказваш своето отношение към политиката, прави го без да обиждаш когото и да било.
    6. Не ти харесва чуждо мнение и искаш да го коментираш - коментирай мнението, а не човека, когото най-често не познаваш лично.
    7. Помни, че да ненавиждаш хора, които не познаваш лично е вид заболяване.
    8. Отношенията между хората са твърде сложни даже на ниво семейство и трудов колектив. Между държавите са още по-сложни. Всичко е ясно и просто само за глупака. Не бързай с изводите.
    9. Остани при всяка ситуация Човек и помни т.1.
  • 153 мани мани

    14 4 Отговор
    Лично ще му топна козуначе в медеца, да му е сладко!
  • 154 Пловдивчанин

    21 8 Отговор
    Той тук няма нужда да нахлува , дърпа шалтера и сбогом Гергино...няма ток , няма газ ...Българин да вдигне ръка на Освободител ...няма как ...аз не съм против САЩ , но нас съдбата ни е събрала с Русия

    Коментиран от #216

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 7676

    7 11 Отговор

    До коментар #72 от "Хъкълбери Тиквата":

    Що така, ще застанеш рамо до рамо с руските
    чеченци и другите с тюбетейките и заедно ще
    громите украинските фаши .
  • 157 ИСТИНАТА

    21 4 Отговор
    Много си ни е харен народа, ако са фоби и фили!!! Политиците ни са пумияри, там е проблема!!!
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Язе

    13 14 Отговор
    Истината е, че САЩ предадоха не само Украйна но и ЕС, както и нас разбира се. Това не означава, че трябва да клякаме на побърканото кремълско джудже. САЩ най вероятно са ни предали на Русия, не само нас а цяла източна Европа. Най вероятно Байдън работи за Путин и има някаква задкулисна сделка за която ще разберем по късно. САЩ не затварят въздушното си пространство за Руски самолети, купуват енерго-ресурси от Русия в огромни обеми и не са наложили никакви ефективни санкции. Предполагам, че всичко на югоизток от линията Триест-Петербург ще бъде отстъпено на Русия. Трябва да се въоръжаваме, отбранителната индустрия трябва да заработи на макс. Трябва да започнем да правим дронове всякакви варианти и бронетехника, ракети и въобще всичко каквото можем. Б9 трябва да стане военно-политически съюз. САЩ няма да воюват но най-вероятно ще помагат технологично. А ние, че се наложи да решим спешно въпроса с руските петоколнници, русофили и вся асталная прадажня сволъч.
  • 160 Айде бе

    5 6 Отговор

    До коментар #38 от "Не Забравяйте":

    Ти на колко си годинки? Да помниш такива щуротии? Моят баща е на 93 и не помни нито да е имало, нито да се е говорило за такова нещо. Само разни каскетаджийски пропагандисти го разправяли.
  • 161 Язе

    10 1 Отговор

    До коментар #31 от "Добромир":

    Да и така за 1400 г. пикахме на гроба на не една империя. Подготовката за пикането на следващите две е в ход. Не се нае коя ще умре по напред, Руската или Британската. Ще видим.
  • 162 Луди всякакви

    9 17 Отговор

    До коментар #68 от "Отношението на народа е ясно":

    Нито Турция, нито Сърбия са ми някакви авторитети или модели за подражание! Ти искаш с русолюбието си да ни докараш инфлация като в Турция и Русия ли?
  • 163 Бахур

    7 10 Отговор
    Чакам го лично на масата в кухнята, на ракийка и сланинка, но предупреждавам, че ако се прави на интересен, ще го ошамаря.
  • 164 Това е то

    2 5 Отговор

    До коментар #57 от "Статистик":

    Един трезвомислещ
  • 165 Айде бе

    11 18 Отговор

    До коментар #87 от "Българския народ":

    Няма никаква стара традиция- да 1878 може и да са ги посрещнали с хляб и сол. Ама 1944 нищо подобно. Хора са друсали влезлите от балкана партизани, а народецът с опасения е гледал мръсните и опърпани съветски войници, които не са били особено приятелски настроени. За разлика от германците- те били чисти, потегнати и плащали за всичко, макар да са ги кабели на квартира. Давали шоколад и кондензирано мляко, месни консерви. Нещата далече не са били така, както го пише в безкрилата комунистическа белетристика- май единствено позната ти.
  • 166 Язе

    14 17 Отговор

    До коментар #138 от "Мамул":

    Да от Америка имаме само един позитив. През 1919 г. благодарение на Пезидента Удроу Уилсан БГ оцелява като държава и като народ. Френски план за БГ е бил България да бъде разделена между Сърбия, Ромъния и Гърция а бългаеския народ да бъде заличен. Но това е било стара руска идея за БГ още след съединението. Та заради тези неща Русия отказва да ни върне държавния архив, че ще стане ясно на заблудените русофили какво точно е Русия. Но това няма как да се знае от човек учил по соц. учебник по история, там пишеше, че Русия е вся и всьо. Та така нещастник, ако не беше президент Уилсън днес щеше да си или сърбин, или румънец или грък. Не, че сега си българин ...
  • 167 Hoho Boho

    10 13 Отговор
    "Ако Путин нахлуе в България, ще го посрещнат ли с хляб и сол?"

    Въпросът към Копейкин ли е?
  • 168 копейката

    4 10 Отговор
    За десерт – обикновен локум.
  • 169 До кога

    11 14 Отговор
    Така ще е докато не се сменят учебниците по история да учат децата на лъжи Също и фалшивите паметници и исторически дати
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 гошо

    13 1 Отговор
    вкисналото зеле, въпросителната в края на заглавието не е на място. да ви светна.
  • 172 Шопе

    16 6 Отговор
    По добре да посрещнем Путин, отколкото Тийпи. От САЩ засега получихме само черни негри в Ново село ,заплождат здраво бълг.ку.ви и обещания за самолети на петорни цени. Плевньо,Шолмо,Клепта и Коня също са заплодени с долари и акат направо в ефира .
  • 173 100

    7 9 Отговор

    До коментар #105 от "Иванушка":

    Ту уж и на украинците са братя, ма ги бомбят.
  • 174 100

    10 8 Отговор

    До коментар #2 от "BOBO":

    Да не забравиш и вазелина ако дойдат русите.
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Да да

    10 1 Отговор
    Така ще бъде
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 23 Отговор
    ПУТИН е убиец агресор разплака много МАЙКИ уби СЕМЕЙСТВА СТАРЦИ ДЕЦА

    Коментиран от #193

  • 179 ха ха ха

    10 1 Отговор
    Да, YES, Yep, Si, Ja, 是的, ใช่, نعم, כן, Evet, हां, TAk, po, Bai... 😊✌️
  • 180 tate

    23 2 Отговор
    Чакам ги с бъклица и дрян !! СПРЕТЕ "дойче зеле " те са зловреден ретранслатор на Краварският "Неолиберастки" Ред ....Точно тези плюят генерала дето им се опъна !! Да ги гори огъм !!
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Мутата

    16 3 Отговор
    Само да тръгнат, ще разчисти терена веднага от плужеците. Разбрахте ли сега защо е имало народен съд. Ще има нов.
  • 183 рослямист-путьоблиз

    6 14 Отговор
    Освен хляб и сол ще им предложа и топлия си за.дник
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 !!!

    15 1 Отговор
    Няма ли да забраните DW за тази откровенно антибългарска помия?
  • 186 mi6osp

    16 4 Отговор
    Ако Путин нахлуе в България, ще го посрещнем с хляб, сол и с най големото подразделение на армията - гвардейската духова музика .
  • 187 Не знам за Русия

    13 0 Отговор
    но вас ще ви посрещаме със сол, изстреляни от пушка в з@дника ви, пропагандни ч€рв€и, недонаеб@ни...
  • 188 124

    14 1 Отговор
    Денацификация на Укрофашистите и демилитаризация. Нищо друго!
  • 189 Бамбука

    4 11 Отговор
    Провокативен въпрос. България е в ЕС и член на НАТО.
  • 190 Браво

    15 3 Отговор
    Да нахлуе, никой нас не ни е питал на референдум ние дали искаме да сме в НАТО
  • 191 Любен Лазаров

    19 0 Отговор
    Операция "Пустинна буря" в Ирак, война ли беше в Персийският залив?
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 доиче зеле

    10 0 Отговор
    Като ни опоскахте , ИСКА ВИ СЕ Ама вече на никого не сме нужни .
  • 195 да питам

    13 1 Отговор
    Путин няма да идва спокойно. Ние сами ще търчим да се молим за ресурси.

    Газ по 1500 долара, бензин по 5 лева, един хляб - 5 лева. Защо бе, защо трябваше да се врат в Украйна, тази корумпирана дупка на географията??? Седи мирен, купувай газ по 200 долара, живей щастливо, руснаците сами драпаха за Европа. Коя е тази умна глава, която ни разсипа бъдещето?
  • 196 аналогично

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "русофоб":

    Не за всички бе "шамайзер" ама само за тия дето опоскаха България за 30 години преход !
  • 197 Русофил

    8 1 Отговор
    ДА! ДА! ДА!
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 изрод от ГЕРБ

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "Риболовец":

    А без тебе ще е още по добро
  • 200 Факт

    8 1 Отговор
    Боли го Путин за България ! То ние ако се намесим, ще е като цигански пинчер да хапи мечка!
  • 201 тия не ми ги показвайте въобще

    9 2 Отговор
    Ааааа , никога , скътал съм ги , особено солта , за Байдъна , Меркелето , Урсулето и тем подобната лицемерщина . И не го наричайте русофилство , не е русофилство , тук Русия не присъства , фобство е към западняшката политическа върхушка. Просто оценявам случващото се като " скромна " нейна заслуга , в която нито човека нито живота му имат някакво значение. В двуличието и лицемерието обаче сте ненадминати. Колкото лично за вашата немската върхушка ще ви посоча конкретен пример и то пряко засягащ ни нас българите - проектиране , създаване , финансиране и инсталиране на партия на престъпници , оглавявано от престъпник и вие това много добре го знаехте , която 12 години безчинстваше с народа ни и държавата ни , но вярно ви служеше и обслужваше . Тук пак ще посоча Русия я няма , нито Путин у не присъстват , не бъркайте омразата ми към вашите политически практики с любов към някой друг , нямат нищо общо . Просто ваша пропаганда , както е обичайно - изкривена.
  • 202 LOSHIA

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Риболовец":

    А бе ти още ли не си разбрал,кравари са били баба ти и дедо ти
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Пловдив

    11 1 Отговор
    Робството ни под НАТО и ЕС са равни по позор с турското робство. Освобождението предстои!
  • 207 Area 51

    9 2 Отговор
    Няма никакво съмнение! Българският народ подкрепя братята руси в битката срещу фашизма! Фашизмът набира скорост и у нас. Уверихме се как беше завладял държавата ни през последните 12 години и ще продължи, макар и преоблечен в нови дрехи. Продължаваме промяната не е случайно избрано име !
  • 208 Механик

    2 1 Отговор

    До коментар #193 от "Селяндура":

    Остави го. Той е един самовлюбен нарцис, който страда от човешко внимание. По тая причина се е взел за светец и оплаквачка.
    С две думи, тоя е клоуна на сайта. Остави го да ни забавлява.
  • 209 Нито един

    8 4 Отговор
    българин не си и помисля,че Путин ще нахлуе в България,нищо че сме в НАТО- абсурд е.Руснаците много си държат на ценностите.
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 МАРА

    12 2 Отговор
    ДА С ХЛЯБ И СОЛ И ОТНОВО ЩЕ НИ ОСВОБОДИ ОТ АГРЕСОРИТЕ НА СВЕТА САЩ И НАТО. АМА РУСИЯ ВЕЧЕ НЕ НИ ИСКА

    Коментиран от #283

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 изрод от ГЕРБ

    2 5 Отговор

    До коментар #21 от "BOBO":

    ЩЕ ВИ ПОРАЗРЕДИМЕ
  • 214 ...

    15 3 Отговор
    Дейността на DW в България, трябва да се забрани със закон. Точка.
  • 215 Българин

    9 1 Отговор
    "За българския политически русофил Московската власт е своя, а Брюкселската, да не говорим за Вашингтонската - чужда."

    Не вие за които Брюкселската или Вашингтонската власт е своя наричате русофили тези за които Българската власт е своя и за които България и нейните интереси са на първо място - всеки който не обслужва интересите на господарите ви е русофил.

    "кой е верен съюзник и кой - вражеска подлога."

    Ето това е веруюто на соросоида - който не изпълнява стриктно нарежданията на господарите им и "вражеска подлога" и даже и през ум не им минава че България може да има собствени интереси. За такива ЕС и НАТО са всичко а България не съществува както и желанията на българския народ - даже и ги е страх да се допитат до народа си. Какви са те че да решават вместо него - щом мнението на правителството не съвпада с това на народа значи че правителството работи против собствения си народ в услуга на други.
  • 216 Бг681

    2 3 Отговор

    До коментар #154 от "Пловдивчанин":

    Съдбата е коварно нещо и чрез мъчения би трябвало да ти дава някакви уроци
    Неслучайно започва със трибуквието СЪД

    Купона е бил и ще си остане на Запад на Изток некви сериозни чичковци вечно мрънкат и са просто скучни даже и чрез атома война да направи пак ще си остане параноик без пуство за хумор
  • 217 ФАКТ

    7 2 Отговор
    А помните ли войната в залива? Кой свали Садам - щатите или/и нато? То тва не е ли на другия клай на света - спрямо щатитеде? И помнители как Буш -президента на щатите ( дето напрактика разсипаха Ирак, а после и Сирия, и Либия и Афганистан... ) кацна в София? А помните ли как го псрещнахме? Като завоевател или като освободител или като BigBrather?! A помните ли как ANS "разчистиха " София? - Айде няма нужда!!! Гешефтаджии!
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Мл.сержант от запаса

    1 4 Отговор
    Бе да опитат!
  • 221 хахаха

    12 1 Отговор
    Не знам дали ще е с хляб и сол, Но няма да има повече от 1 000 стрелящи по тях. Т.е. няма нужда Ру да идва с танкове, и духовата Им музика ще свърши работа. Путин е много уважавана личност в България. Така че, бай бабо мечката която дойде, да е малинарка.

    Коментиран от #231

  • 222 МДААА

    9 0 Отговор

    До коментар #218 от "LOSHIA":

    В лудницата е пълно с нормални, които смятат, че всички останали са ненормални. Според процента на психодесните, на ясла от козяк и не само, в България е ясно кой какъв е.
  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Гришата

    12 1 Отговор
    България е лоялен член на НАТО и така трябва затова сме предоставили 4 бази безплатно само на американски солдати а защо България не направи също 4 бази на територията на САЩ за да ги пази от Венецуела която лошо гледа към САЩ
  • 225 beast

    11 2 Отговор
    Много ясно , даже и Руски знамена ще се развеят !

    Коментиран от #233

  • 226 Нека нахлуят

    3 10 Отговор
    Духът на ген.Иван Колев и неговите момчета е жив във всеки Българин,който носи България в сърцето си!!!
  • 227 Още едно мнение

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "BOBO":

    Отваряте работа на доктор Гълъбова десетилетия напред
  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Гост

    13 4 Отговор
    Той няма да нахлуе Дойче зеле. Ще дойде като приятел, а ние с приятели не се караме! Не хляб и сол, трапеза с вино, ракия, кебапчета и пържоли ще направим!
  • 230 Хляб и сол ли?

    4 6 Отговор
    Тояга
  • 231 Духовата им музика

    0 5 Отговор

    До коментар #221 от "хахаха":

    Не се ли изтрепа миналата година със самолет?
  • 232 Споко

    5 7 Отговор

    До коментар #7 от "русофоб":

    Това не е общото мнение.Тук се подвизават рубладжии.

    Коментиран от #257

  • 233 Бг681

    4 2 Отговор

    До коментар #225 от "beast":

    Абе вади направо сърп и чук знамето знам че още си ги пазите както и портретите на царя на геноцида сталин
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 LOSHIA

    3 3 Отговор

    До коментар #61 от "бай онзи":

    ПРЕСТАНЕТЕ .....СТИГА...ВСИЧКИ ВЕЧЕ ЗНАЯТ ЧЕ ДЕДОВЦИТЕ И БАБИТЕ ВИ СА БИЛИ КРАВАРИ!!
  • 236 Да бе да

    5 5 Отговор

    До коментар #9 от "определено":

    Спомни си конницата на великия генерал Колев как ги посрещна в Добруджа!!!!цитирам"Войници Бог ми е свидетел,че съм благодарен на братята руси,че ни освободиха от турците,но що щат те сега в нашата Добруджа."
  • 237 WhiteNoise

    6 0 Отговор
    викнете ме запас и ме пратете на фронта. да гласувам с калашугата. тогава ще видите за кой сме повечето
  • 238 Демократичен сектор

    8 4 Отговор

    До коментар #24 от "Накрая Русия":

    Русия винаги побеждава!!!
  • 239 Какъв хляб и сол?

    3 8 Отговор
    Нашите предци направиха тази грешка през 1944г.И какво прокопсахме ли????Като гледам коментарите вече 3то и 4то поколение след това са зомбита и от комунистическата пропаганда

    Коментиран от #247

  • 240 изрод от ГЕРБ

    3 2 Отговор

    До коментар #87 от "Българския народ":

    И като се събудих........краката ми бяха отвити........
  • 241 Да да

    5 6 Отговор

    До коментар #11 от "Roro":

    Гледай новините по техния първи канал и ще видиш защо.?Няма такива лъжи и пропаганда на бялото викат черно.Пълно информационно затъмнение в Русия
  • 242 Дам

    4 3 Отговор
    Българина много обича да се държи като принцеса в беда, чакаща принца да я спаси. Така приеха царя, така приеха Бокич, сега си мислят, че Путин лично ще дойде да им помогне.
  • 243 Българин

    6 7 Отговор
    Първо очиствам поне пет "българи" ,дето развяват руски знамена.
  • 244 Фффффф

    6 6 Отговор
    И най интересното е че всички български емигранти в страните на запад са за Путин и Русия, интересно какво търсят там,а не са в Русия

    Коментиран от #252, #253

  • 245 ДА ДА

    2 5 Отговор
    ИМА ЕДНИ КОИТО ДОРИ В ПОЗА ПАРТЕР СА ГОТОВИ ДА ГО ПОСРЕЩАТ СТИГА ДА ИМ ПЛАЩА
  • 246 Име

    3 1 Отговор
    И с цветя, и с цветя
  • 247 В сайта има

    6 9 Отговор

    До коментар #239 от "Какъв хляб и сол?":

    Двайсетина Копейкаджии.Това не е българският народ.
  • 248 LOSHIA

    2 1 Отговор

    До коментар #72 от "Хъкълбери Тиквата":

    Тебе никой никъде няма да те пише,нито да те призовава,предателите тук и навсякъде ,си остават предатели! А и военната комисия едва ли ще те одобри
  • 249 Хаха

    4 4 Отговор
    Абе, да питам русофилите, защо Русия ви иска визи?

    Коментиран от #254

  • 250 со здраве

    8 0 Отговор
    Кратка сводка на вашето / Deutsche Welle / любезно внимание , температура на помещението което обитавам 24 часа на денонощие - 9 /девет/ градуса по Целзий , усреднено , хранене - веднъж в денонощието , с редки изключения . Това е стандартът , възможностите ми , предопределени от лоялните ВИ и назначавани с благословиите ВИ правителства на България .Е разполагате от все сърце и моите благословии , но не съм в настроение да ви чета глупостите .Со здраве от " мирна " и преуспяваща в ЕС България .
  • 251 СаматаИстина

    5 10 Отговор
    Колкото по-бързо българите се оттърват руското влияние, толкова по-бързо ще заживеем нормален и богат живот, ще спрем да се последни по доходи в Европа!!!

    Коментиран от #259

  • 252 ее32

    0 1 Отговор

    До коментар #244 от "Фффффф":

    Просто не са там, това са тролове!
  • 253 Стрелата

    10 2 Отговор

    До коментар #244 от "Фффффф":

    Търсим това което България изгуби след 90 г. Достоен живот не мизерия а ако не беше Русия след 5 века Робство щтеше да се казваш М ИМИШ анадън му.
  • 254 лслшаш

    8 0 Отговор

    До коментар #249 от "Хаха":

    Защото и ФАЩ искат визи.
    Аз да питам Соросоидите, като в Германия ви, не искат визи, що не сте всички там? И ако сте, станахте ли блестящо-щастливи?
    В Британия, защо ви ползват, за 6-та ръка а и скоро, хич няма да ви пускат?
    руските визи трудно ли се изкарват, че квичите? Или лесно може да идете с виза за посещение? Па и да не ви искат, Москва е най скъпия град, за да си позволите Евро-жендъри.
  • 255 хахаха

    6 1 Отговор
    както казват децата: акото цапа и мирише... а защо Русия да напада България? А ако Русия нападне Луната, към какво ще гледат вечер влюбените? :)))
  • 256 Аз съм шубе

    3 0 Отговор

    До коментар #129 от "ХАН КРУМ":

    Българите винаги имат армия, а като пример давам инвазията на сърбите, които са обградени в Белград от разярена тълпа българи, без армия, без оръжие, въоръжени с лопати и мотики, а това твоето звучи като плач на пораженец. Да живее България !!!
  • 257 Хъхъ

    1 0 Отговор

    До коментар #232 от "Споко":

    Прави впечатление, че тия от ,, общественото мнение,, навсякъде си ходят заедно, в тоалетната, до магазина, а очевидно и в кревата, всеки път гласуват по едно и също време, как да си го обясни човек
  • 258 Машала

    6 1 Отговор
    Не искам нито освободители от САЩ, нито от Русия! Стига са ни глозгали императори! Да спрем да ни гозгат и нашите мафиоти! Да бъдем Българи, а не чуждопоклонници! Не бих срешнал никоя чужда армия с хляб и сол! Само с автомат! Да живее България! Това са завещали дедите ни!
  • 259 4856

    7 1 Отговор

    До коментар #251 от "СаматаИстина":

    Богатия живот ствва с технологий , производство и умни и можещи хора! А тук само наркотрафиканти и сводници! До скоро и премиерьт бе такьв!
  • 260 Бодак

    6 0 Отговор
    "Той се опитваше.... да държи България встрани от северноатлантическата общност, с илюзията за някакъв български батальон, който да обезсмисли разполагането на съюзнически сили у нас"

    "илюзия за някакъв Български батальон" Не ми се чивърка и задълбочава, щото изводите за страната ни ще са страшни

    Иначе, както обикновено пропагандата на Дойче веле кърти мифки. Съществата журналисти там са на дота ниско умствено равнище... направо са за графа "жълта преса
  • 261 Едуард Петро-Едо

    8 3 Отговор

    До коментар #8 от "Риболовец":

    Защо така, езикът ти е хулигански! Не са КРАВАРИ, а нашите емерикански съюзници! Тези хора са много важни за България! Не подценяваме и важната близост на Русия! Ще кажа за себе си известните думи на Цар Борис Трети: ,,Моите генерали са германофили, моите войници са русофили, само Аз Съм Българин!"
  • 262 Ал Тъпоне

    8 0 Отговор
    Едва ли! С хляб и сол послрещаше обикновения селски народ, който новите политици в България прогониха от селата и го натъпкаха в месомелачката на така наречените "индустриални зони" да работи за минимална таботна заплата, осигурен на 4 часов работен ден, че да има повече за крадене за власт имащи и техни протежета, чиито са предприятията в тези зони. Вероятно ще го посрещнат, но ще бъде с кроасани от хидрогенирано пламово масло, закупени от Кауфланада на промоция!
  • 263 Добро денев

    12 4 Отговор
    Разбирасе че посрещнем човека! Нато вън!
  • 264 резервист

    4 0 Отговор
    Ако кацнат марсианци на жълтите павета, ще ги посрещнем ли с баничка и боза? Гледай да си смениш леглото с по-високо, че да ти е удобно когато се криеш под него!
  • 265 Бай ви Кольо

    2 3 Отговор
    Лапнишарани това вече сте го изживели.

    Ще ви избият като говеда.

    Първия ще е оня дето иска да вижда в Черно море само платноходки и лодки...
  • 266 доко

    5 1 Отговор
    аз да..
  • 267 Ха ха ха

    4 1 Отговор
    Тез много взеха да говорят за България, нещо ще правят,
  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 270 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 271 БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

    6 3 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА от циони$ти БЪЛГАРИЯ И БРАТСКА РУСИЯ!

    нато($ащ)-Т€РОРИ$ТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА циони$тит€!

    СПЕШНО РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ нато($ащ)!!!

    БОГ ДА ПАЗИ СВЕТА ОТ циони$тит€- $ащ(нато),изра€л,британия,канада,ав$тралия...!


    ЗА ДА $И ру$офоб(натов€ц) ИЛИ ТРЯБВА ДА $И ГОЛЯМ Д€БИЛ,ИЛИ МНОГО ПРОДАЖ€Н (М€РКАНТИЛ€Н) ИЛИ И ДВ€Т€!
  • 272 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    7 3 Отговор
    Добро ПОЖАЛОВАТЬ ! На Драго СЪРЦЕ !
  • 273 Хан Драган

    1 2 Отговор
    Боко, Боко що от власт падна, мутро банкинска, та Путинката остави из Европата конче да обязди. Га в БГ кога дойде, Мата Хари що ли ще му стори? Цялото парламентарно бунище от руска любов ще се здрище.
  • 274 Това

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "определено":

    го е казал преди много години и блаженопочившият цар Борис Трети Обединител на Фюрера. След което е бил ликвидиран!
  • 275 Иван

    3 2 Отговор
    50% поне ,от тия на снимката , начело с Румен Радев ще подарят България на руските орди.
  • 276 дядото

    7 3 Отговор
    да.над половината българи ще го посрещнат.срещу русия са най-вече платените от сащ и нато политици и подопечните им медии
  • 277 ПУТИН ЩЕ ДОЙДЕ

    9 2 Отговор
    НЯМА СОПА КОЯТО ДА ИЗБИЕ ЛЮБОВТА КЪМ

    РУСИЯ ОТ СЪРЦЕТО НА БЪЛГАРИНА - КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА ГО Е КАЗАЛ ПРЕДАТЕЛИ ТУРЧЕВЦИ !
  • 278 ВЕЧНА ДРУЖБА С БРАТСКА РУСИЯ

    8 3 Отговор
    КОЙ НИ БОМБАРДИРА , ЧУМАТА ДА ГИ ТРЪШНЕ !
  • 279 Ако ситуацията

    5 1 Отговор
    С окупацията на страната от нато продължава естествено че ще е освободител, като не се освобождаваме сами
  • 280 681 БГ

    7 2 Отговор
    Za РУСИЯ БРАТСКА ДРУЖБА 🇷🇺🇷🇺🇷🇺V🇧🇬🇧🇬🇧🇬✊✊✊
  • 281 Иван от Люлин

    6 2 Отговор
    Естествено, и ще бъде ги нагостиме! Те са ни братя бе!
  • 282 1111

    6 2 Отговор
    Да живее Русия!
  • 283 Благоев

    2 2 Отговор

    До коментар #211 от "МАРА":

    Руснаците могат да ни освободят само от АГНЕШКОТО. Защото са гладни!
  • 284 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 285 DW Вие сте една шпионска централа, нищо

    2 0 Отговор
    друго, ще дойде ден да ви изгонят от Държавата!! Не сте вие тези, които да определяте кой кой е в Бългсрия!
  • 286 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 287 Дааааааааа

    1 1 Отговор
    Ама няма да стане това.
  • 288 Като нападне

    1 0 Отговор
    И какво може да спечели от бедна страна не виждам смисъл.
  • 289 Я Я Я Я ДА

    0 0 Отговор
    ЗАБЛУДАТА Е ВЪВ ГЛАВИТЕ НИ ..........................
  • 290 Абее

    3 1 Отговор
    Докато САЩ са окупатор тука само в Русия ни е надеждата ,да живее Русия !