4 Март, 2022 17:30 10 476 107

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: Мафията се опитва да оцелее - българите не бива да позволяват да бъдат използвани

  • георги георгиев-
  • боец-
  • гражданско сдружение боец-
  • гешев-
  • борисов-
  • герб-
  • манипулации-
  • правителство-
  • горива-
  • пропаганда

"Българите не бива да позволяват да бъдат използвани. Нашите усилия трябва бъдат насочени не към сваляне на правителството, а към упражняване на натиск върху правителството да започне да си върши работата, да започне да реализира целите, заради които беше избрано", посочи председателят на "БОЕЦ"

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: Мафията се опитва да оцелее - българите не бива да позволяват да бъдат използвани - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Не се поддавайте на манипулациите на мафията! Още в началото на годината БОЕЦ предупредихме за този сценарий, че през спекула на цените на горива, храни, включително и дървата за огрев, мафията ще се опита да свали новото правителство”.

Това написа във Facebook профила си вчера сутрин Георги Георгиев, председател на Гражданско сдружение “БОЕЦ”, след запасяването с горива в сряда вечер заради слух за огромно покачване на цените и прекъсване на доставките за България.

В изявление по-рано днес премиерът Кирил Петков поясни, че въпросните събития са резултат от “политическа или хибридна атака, свързана с младежката организация на ГЕРБ”.

Защо се правят тези опити за дестабилизация на правителството и откъде всъщност идват - по тези въпроси от ФАКТИ разговаряхме с Георги Георгиев от сдружение “БОЕЦ”.

“Младежи ГЕРБ са част от изпълнителите на тази атака, а тя идва директно от върха - от Борисов, от Пеевски, от статуквото. Целта е дестабилизация на страната, вкарването ѝ в хаос и анархия. По-далечна цел - което всъщност може да е до седмици, до месеци, е сваляне на правителството и предизвикване на нови избори, за да се опитат да си върнат контрола над властта. Най-важната цел и задача на всичко това е да бъде запазен Иван Гешев на неговия пост.

След последните разкрития на “БОЕЦ” и по “ЖосиГешевГейт”, и по “ГешевКилърГейт”, и по всички останали наши разследвания, както и след вече внесеното ново искане от министър Йорданова за отстраняването на Гешев, те се чувстват заплашени и то сериозно. Вероятно знаят или се досещат каква информация още предстои да разкрием, която вярвам, че ще доведе до свалянето на Гешев”, посочи Георги Георгиев

“БОЕЦ” предупредихме още след Нова година - а дори и преди това, че предстоят атаки, че този сценарий е в ход. В момента, в който статуквото се почувства застрашено за своята безопасност и оцеляване, както и това на ключовите за тях хора и схеми, те реагират и задействат плана. В момента никоя от партиите не иска властта, защото носи негативи. Всички кризи, които се натрупват в момента - и вътрешни, и външни кризи, ерозират властта. Всеки, който е на власт в момента, ще търпи негативи, защото решаването на тези кризи изисква непопулярни мерки. Никой не иска властта. От друга стана, за тях оцеляването е най-важното нещо. Ако се почувстват застрашени, са готови да жертват всичко - и сигурността на страната, и стабилността ѝ, и нейното бъдеще. Готови са да жертват всичко и да хвърлят страната в хаос, да предизвикат предсрочни избори, да провокират дори и гражданска война.

Това дълбоко разделение, което в момента се нагнетява в огромната си част изкуствено - и по отношение на Украйна, и по отношение на вътрешните проблеми като COVID-19, сертификатите и Гешев, цели именно да повиши разделението и напрежението вътре, да настрои хората едни против други. Също така, те имат и организационна готовност да организират “протести” - от онези събрания на момчетата с черните тениски, които скандираха “Гешев е радост” пред ВСС по време на неговия избор”, обясни Георгиев.

“Хората вярват на това, което виждат и чуват, а виждат и чуват това, което мафията им казва. Да не забравяме, че статуквото - Борисов, Пеевски и тяхната банда, владеят националните медии и телевизии, които продължават да облъчват хората с пропаганда и манипулация. Владеят и огромна част от интернет пространството - сайтове, страници, които правят същото. Хората, разбира се, носят своята отговорност - всеки е разумен човек и трябва да може да преценява, да мисли, да търси различни източници. Управляващите обаче също имат своята отговорност, защото позволиха да бъдат вкарани в капани и пожари, като забравиха своите приоритети и цели, заради които получиха доверие от обществото и бяха избрани - това са съдебната реформа, свалянето на Гешев, битката за справедливост. Тези неща останаха на заден план. Затова и мафията успява да прокара своите сценарии - защото няма адекватна реакция”, посочи той.

“Както управляващите, така и гражданите трябва да осъзнаят, че срещу себе си имаме враг, който е способен на всичко. Това не е политика, това е война. Това са брутални престъпници, срещу които трябва да се действа с цялата сила на закона, но бързо твърдо и ефективно”, категоричен беше председателят на “БОЕЦ”.

Според него към момента се виждат само опити за това. “Виждам се опити. Когато упражним натиск, когато гражданското общество реагира, те също реагират. Тази система работи донякъде, но не е достатъчно ефективна. Властта трябва сама да инициира тези действия - управляващите трябва да поемат инициативата, а не да следват събитията след мафията. Вместо да отбиват ударите на мафията, трябва те да нанасят ударите срещу мафията и срещу злото”, посочи той.

“БОЕЦ” предупреждаваме не само за горивата. Предупреждаваме, че мафията държи монопол върху много отрасли, много сектори, че мафията все още държи контрола върху много служби, много структури - от ДАНС, през прокуратурата, през КПКОНПИ, през различни органи и регулатори като БНБ, като Комисията за защита на конкуренцията, като Комисията за финансов надзор, като СЕМ и т.н. В това отношение също не се прави нищо. Виждаме как нещо, наглед бързо за изпълнение - отстраняването на Кошлуков като шеф на БНТ, също не се случва, въпреки че преди повече от половин месец “БОЕЦ” внесохме сигнал срещу него за документни измами. Какво да говорим за по-сериозните битки като битката срещу Пеевски - той първо беше “изпран” от НАП, след това под наш натиск образуваха нови ревизии, или битката срещу Гешев - нищо не се случва по нашите сигнали за “ГешевКилърГейт”, а мина почти един месец от началото на тези разкрития.

Управляващите носят отговорност и трябва рязко да сменят своята тактика. Трябва наистина да изпреварват събитията. Да следят процесите, но да водят инициативата. Да предупреждават гражданите и да осуетяват опитите за манипулации, за спекула. Мафията държи цялата власт върху дърводобива, върху зърното. Знам за монополите в търговията на зеленчуци, на плодове, на брашно, на хляб. През цените на тези продукти, те могат да провокират напрежение и протести срещу управляващите”, каза още Георги Георгиев.

В края на разговора той отговори на въпроса как гражданите да се ориентират и да не се поддават на манипулации: “Имаме своя граждански опит и, надявам се, своята гражданска мъдрост през годините. Такива манипулации са се случвали много пъти. Българите не бива да позволяват да бъдат използвани. Това е най-важното. Трябва да повярват в себе си. През десетилетията сме били лъгани, манипулирани и използвани толкова много пъти. Наша отговорност е преди да реагираме, да проверим източниците, да потърсим достоверна информация. А най-важното е да си зададем въпроса какво следва след това. Излизаш на протест срещу управлението, какво следва - нови избори, след които идва кой? Задай си и другия въпрос - управляващите не реагират адекватно, какво следва?”.

“Нашите усилия трябва бъдат насочени не към сваляне на правителството, а към упражняване на натиск върху правителството да започне да си върши работата, да започне да реализира целите, заради които беше избрано. Разбира се, ако в някакъв момент се окаже, че правителството е неспособно или поради други причини - например зависимости или уговорки, то не изпълнява своите обещания, то ще си ходи. Гражданите обаче ще решим това, а не мафията. Това е правилната тактика на гражданите - упражняват натиск върху властта, следят техните действия и реакции и изискват от тях действия и реакции”, завърши Георги Георгиев, председател на Гражданско сдружение “БОЕЦ”.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 93 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Росина

    102 40 Отговор
    Браво, БОЕЦ!

    Коментиран от #83

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Димов

    91 14 Отговор
    С едни бензинджии като неможе да се справи държавата, с какво друго ще може?

    Коментиран от #19, #64

  • 4 Михал

    84 4 Отговор
    Това хвърляна да се зарежда беше очевидно слух. Не биваше така да се поддаваме. Нека мислим, българи.

    Коментиран от #10, #68

  • 5 Васил Комрев

    89 59 Отговор
    Браво на Жоро, бяхме заедно на барикадите. Мафията в България, която си партнира с Путин, е в настъпление срещу правителството на промяната ние трябва да я спрем. Да живее свободна България!

    Коментиран от #69, #71

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 БАЦЕТО

    88 24 Отговор
    БОРИСОВ-ПЕЕВСКИ-ГЕШЕВ И ДОГАН В ЗАТВОРА!

    Коментиран от #63, #74

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Димов

    55 0 Отговор

    До коментар #4 от "Михал":

    Заредихте ли? До кога ще имате? Скоро, май, никой няма да стъпи на бензиностанция, докато има запаси за изразходване.

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Сами Гецов

    65 38 Отговор
    Трябва да дадем време на правителството и да не се поддаваме на провокации, защото иначе на власт се връщат ГЕРБ и ДПС.

    Коментиран от #38, #65

  • 13 Димов

    30 0 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Противниците на войната не се ли наричаха пацифисти?

    Коментиран от #17

  • 14 Михал

    32 3 Отговор

    До коментар #10 от "Димов":

    Аз лично не, аз други хора говоря. Кадрите с цистерни и бидони са потресаващи.

    Коментиран от #88

  • 15 Да де

    64 28 Отговор
    Две служебни правителства и едно редовно, а Борисов заедно с крадливите си министри са все още на свобода и се присмиват на всички почтени хора. Потресаващо!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Росина

    49 5 Отговор
    А тези, които се хвърлиха да зареждат с бидони, да се замислят дали пак така по слухове, манипулации и пропаганда не възприемат и нещата с войната в Украина.

    Коментиран от #82

  • 19 Ганьо

    31 4 Отговор

    До коментар #3 от "Димов":

    Как ще се справи веднага, като са паралелна държава и са вкопани.
  • 20 ЖОРО

    32 23 Отговор
    БРАВО...ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ..ПРАВО КУМЕ В ОЧИТЕ..
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Адмирации за точния анализ

    40 25 Отговор
    На Георги Георгиев, искаме Борисов, Пеевски и Доган да си получат ЗАСЛУЖЕНОТО , а то е ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!!!!

    Коментиран от #78

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 мда

    24 25 Отговор

    До коментар #12 от "Сами Гецов":

    Правителството е сбирщина от некадърници.ОСТАВКА.

    Коментиран от #42

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Олекна ми

    15 5 Отговор
    Бях се притеснил, че един настоящ министър от управляващата коалиция, който в близкото минало е бил шеф на клон на СИК е още част от тези структури наричани от боеца мафия, но явно се е променил и вече работи само в полза за нас гражданите щом твърдят, че мафията иска да го свали от власт.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Радо Калинов

    15 6 Отговор

    До коментар #38 от "мда":

    Ти не беше ли от Младежи Герб?

    Коментиран от #51, #79

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 четете в блиц

    13 3 Отговор
    как молдовците вече са отвратени от орките бандити
  • 45 Геше

    8 16 Отговор
    Мафията е непобедима!

    Коментиран от #59

  • 46 Коко

    9 1 Отговор
    Коя от всичките мафии?

    Коментиран от #54

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Яяяяя

    11 6 Отговор
    Я. Кой говори за мафията. Ц ц ц.

    Коментиран от #70

  • 51 мда

    10 6 Отговор

    До коментар #42 от "Радо Калинов":

    Аз съм деполитизиран,но ще видиш какво ще стане с цените до няколко дни.

    Коментиран от #52

  • 52 Росина

    12 7 Отговор

    До коментар #51 от "мда":

    Каквото и да стане с цените, ще го преживеем. Война е.

    Коментиран от #67

  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 16 Отговор
    МЛАДЕЖИ герб направиха далавера уж щяло да поскъпнат горивата а БОЙКО е мутра престъпник
  • 54 АННА МИЛА

    4 2 Отговор

    До коментар #46 от "Коко":

    герб дпс
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Точно

    12 3 Отговор
    И ясно казано.Трябва да се замислим и да не се подаваме.32г доказват това кето се случва в момента.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Баце

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "БАЦЕТО":

    Защо им пишеш имената с голям шрифт?
  • 64 Минчо

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Димов":

    Ама те нищо не правят само гледат кво са правили предните министри нищо не правят само се оглеждат един друг тоя не става за премиер нито ония за президент нищо не става от тях язък за хубавата държава как от тия никой не каза абе зарежи тия бившите ами виж как са се справили Холандците примерно сас едикво си дай и нии да направим нещо такова няма само спорове и дрнканици май се надяват на някой фокус да задлудят останалите хора останали тук срамота
  • 65 Минчо

    5 5 Отговор

    До коментар #12 от "Сами Гецов":

    Ми тия с кво са повече от предходните и по предходните с нищо и по лошо стана промяна към лошо и по лошо по добре да се махат ква е тая жажда за власт не знам и тоо освирквания и замяргания от де се взе кой го домъкна и него то малко ли са тук и довлякоха го и неганищо не става от тоо
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 да де

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "Росина":

    като че ли имаме избор...
  • 68 а така

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Михал":

    че кога не е било така?българинът вярва на слуховете, не на официалната информация! и социалните мрежи само нагнетяват положението, използвани от очевидно алчни безинджии
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 питане

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Васил Комрев":

    и как ще стане,след като сте си заедно с путинистите да управлявате?мижи да те лажем са ви всичките приказки
  • 72 стига

    5 7 Отговор
    Не се поддавайте на спекулата на мафията, ама ПП не правят нищо да спрат спекулата. Пълно бездействие. Олиото гони 5 лв., а беше на 1,70-1,80 лв. на промоции, сиренето, кашкавалът, оризът, другите храни скачат всеки ден. Своите си заплати ги увеличиха с по 700 лв., на пенсионерите отрязаха 60 лв., скоро ще спрат и другите 60 лв. Към МРЗ ще дадат едни 50-60 лв., колкото я увеличаваха преди инфлацията. А Боец ни казват да не се поддаваме на манипулациите.

    Коментиран от #75

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Няма да стане

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "БАЦЕТО":

    Мое мнение.... За катастрофата с Милен Цветков вижте какво наказание получи пречинителя и сами си направете извода след 2 години водени дела и пораспитайте къде го има това а за бедняк щупил 2 кона сухи дърва отива в затвора мое мнение и как ще живеят децата ни

    Коментиран от #76

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 вярвате ли

    5 2 Отговор

    До коментар #74 от "Няма да стане":

    че убиецът на Милен ще види затвора отвътре? едва ли - с мамините парички ще сеизсули по пътя на Галевите и ще го чуем от ЮАР или другаде да върши същите простотии
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Някой си

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Адмирации за точния анализ":

    То няма такава присъда
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Сашо

    6 2 Отговор
    Добре, ако някои почнат да скачат и скандират искаме Боец в затвора за клевета например, какво правим?
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Тяната

    3 5 Отговор
    Тиквата и гербаджийската му пасмина са носят главна вина за състоянието на държавата през последните 12год,тотално я съсипа,изциди я отвсякъде,съсипа народа,,такъв екземпяр като харвардски бастун небеше се появявал,освен Росен Плевнелиев,тия двамата са срам за нацията,тоя направо е жалка картина, тотална пародия,единственият който може да изкара държавата от тая помия е Костадин Костадинов,наследството на тиквата ще даде отражение,тая сикаджийска мутра тотално я окраде за 12год,десетки милиарди левове на год,,добре че Рашков успя малко или много да му ограничи купуването на гласове,следващите избори Демократична българия,тоя чалгар изобщо нямат работа в парламента,БСП тая монтанска селянка Корнелия Нинова направо я заличи нацяло,Костаднов не можаха да го купят,като всички останали,има потенциал да застане начело на държавата,всеки останал нормален българин според мене трябва да го подкрепи,защото в противен случай държавата изчезва
  • 85 безпартиен

    2 0 Отговор
    Проблемът е единствено между колективната отговорност и персоналната вина!Нито един министър,депутат,дори кмет на община няма да бъде осъден за едно или друго решение нанесло вреди с милиони или дори милиарди на държавата!Всички тези далавери/които са си направо престъпления/ са внасяни за гласуване в колективен орган на управление-НС,МС,ОбС и след гласуването биват изпълнявани!Така,че само си чешем езиците как някой щял да вкара някого за нещо което всички знаем,че е престъпно!Е,няма да стане!Имаше толкова много простотии сътворени от управляващи до сега,но тези за които можеше да се хване прокурор бяха оставени и им мина срока на давност!Не се напъвайте и на бас,че нищо няма да стане без радикална промяна и на НК и на НПК!А такава не се очертава да поискат от вън още повече и от вътре в България!!!
  • 86 Станислав

    6 0 Отговор
    Ама не е спекула а наистина цените се вдигат всеки ден.
  • 87 САТЪРА НА ХАНА

    2 3 Отговор
    ГЕН ЯНЕВ ПРЕМИЕР.... КОАЛИЦИЯ НА ОФ
    .. БСП , ЛЕГИЯ РАКОВСКИ, ВЪЗРАЖДАНЕ
  • 88 А бе,

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Михал":

    Стана, като с тоалетната хартия. Всеки коприва, без да знае защо, ама видиш ли, всички копират. Те, така.

    Коментиран от #90

  • 89 Македонеца

    10 1 Отговор
    Тоя продажник който при първа възможност се снимаше със силните на деня,сега тръгнал правосъдие да раздава.Чудно ми е на този селянин кой му дава информация и защо само в Бойко и Гешев се е вторачил,защо не каже от къде Рашков притежава 22 имота,или с двоен аршин ще мерим,да ги подкара всички ако има топки!?

    Коментиран от #95, #99

  • 90 А бе,

    0 0 Отговор

    До коментар #88 от "А бе,":

    Коприва и копират да се чете копуват. Моля за извинение.
  • 91 ComfortablyNumb

    7 3 Отговор
    Мисирки , сър! Патки, пуики и юрдечки... и един шопар на снимката горе , който търси справедливост ...
  • 92 Dodo

    7 2 Отговор
    Този човечец е много неадекватен горкия и все го тикат тук там да се излага. Все мафия му в главата.

    Коментиран от #93

  • 93 Даже

    1 5 Отговор

    До коментар #92 от "Dodo":

    Си е много прав,човека.Зад спекулата с цените стои ГЕРБ.Трябва да си с два гр.мозък да не го виждаш.
  • 94 Верно ли

    3 0 Отговор
    Беновска по два ги л@п@?
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Празнословие

    7 1 Отговор
    Един куп глупости на Гошо Тъпото.Много е зле и дъвче старата песен ГЕРБ и Пеевски.Нито Пеевски,нито ГЕРБ,те са извън властта ,а когато ГЕРБ управляваха и пак при кризи всичко си беше нормално и прокуратурата работеше,затова сборная група ,такива като боеца на Цв.Василев,на Черепа,на Бобоците и подобни подсъдими спретнаха преврат.Какво с горивата,то и да има бензин и т.н,нали виждаме колко е ,3 лв.Кой продава на бензиностанциите,ГЕРБ ли?Кой купува евтино газ от държавата през нощта в големи количества в ущръб на Булгаргаз,пак ли ГЕРБ ?Кой тегли всяка седмица заеми по време на служебното стигнаха 10 млрд.и няма отчет,а за капак " промяната" лапна 9 млрд. от резерва за 9 дни в началото на мандата.Е, те си усвоиха набързо управлението и карат яваш яваш ,а инфлацията хвърчи.Да се махат и е време за наказателна отговорност,а не да се чудят как да парират гл.орокурор,защото те са за прокурор и го знаят.
  • 97 глупости

    5 1 Отговор
    Акцията с горивата беше прозвъняване на системата от страна на ГРУ. Те просто пробват да видят как ще реагират обикновените граждани и правителството. А те както ги знаем от "протестите" са скандалджии by virtue. Реалната причина за покачване на цените е че правителството изтегли големи заеми които раздаде на свързани лица. Така на пазара се появиха свежи пари, а по рафтовете не се появиха нови стоки. Настъпи преразпределение на благосъстоянието на хората, като някои се видяха с повече пари, а на тези които са в напреднала възраст и пистят или харчат спестени пари обедняха драстично. В същото време онези с антагонистично поведение които имаха някакви мечти в един момент се разочароваха защото мечтите се оказаха илюзии. Не снежни топки, ами камъни ще хвърчат ако правителството продължава във същия дух. И тъй като няма връщане назад. Крясъците на Корнелия Нинова от НС още отекват, тази антагонистична маса ще става все по-радикална и накрая тези хубавци ще вдигнат ръце. Можем само да сме благодарни на ГЕРБ че не експлоатират това разочарование.
  • 98 но пасаран

    8 1 Отговор
    Съпругът на Корнелия Нинова работи за Лукойл на 30 хилки заплата. ГЕРБ са вън от играта. Ако някой иска да знае нещо повече за горивата, да се обърне към Нинова.

    Коментиран от #100

  • 99 да допълня

    5 2 Отговор

    До коментар #89 от "Македонеца":

    Нали Радев доведе мафията на власт? Този пак недоволен.
  • 100 До 98

    4 0 Отговор

    До коментар #98 от "но пасаран":

    Съпругът на Курнелка има и ангажимент в ценообразуването,а тя пък ще да знае най добре каква е далаверата.Защо праща проверки по бензиностанциите само да отмята дейност,да изпраща в " голямата бензиностанция Лукойл.
  • 101 ганев

    3 1 Отговор
    ХА ХА ХА крадеца вика дръще крадеца
  • 102 250

    2 1 Отговор
    Този е изперкал.
  • 103 Гошо

    1 3 Отговор
    Боко Тиквата и Каскета в момента са доволни . Заедно с техните господари от Вашингтон имат полза от войната
  • 104 БДИН ВИДИН

    3 0 Отговор
    ГОШО ТЪПОТО ОТ ЗЕЛЕТО ВЪВ ВИДИН ВИНАГИ Е БИЛ Е И ЩЕ СИ ОСТАНЕ РУСКА ПОДЛОГА ! НЕКА ОТГОВОРИ ПЪРВО КОЙ ПЛАТИ ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА СЪПРУГАТА МУ ВЪВ ФРАНЦИЯ КОГАТО НЯМАШЕ ПАРИ НА БРЪСНАР ДА ПЛАТИ ТА ДА ГО ОБРЪСНЕ ТОЯ НЕЩАСТНИК!
  • 105 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    ПАРТИЗАНСКИТЕ ДВИЖЕНИЯ-ЗАБРАНЕНИ.НЯМАМЕ,ДОСТЪП,ДО ОРЪЖИЯ.КВО,ВАДИС.
  • 106 йокин

    1 0 Отговор
    А този път,ИЗБРАХМЕ,ПРАВИЛНИТЕ,ПОЛИТИЦИ.Хах.
  • 107 Биби войвода

    0 0 Отговор
    Гоше,господ здраве да ви дарува с Дунда шо до де сте живи Гешев че е главен прокурор баце! Земи се фърли у Искаро и може Гешев да подаде оставка при летален хепи енд од фърлането ти!