Last news in Fakti

18 Март, 2022 12:37 20 459 127

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: Арестът на Борисов е по сигнал на “БОЕЦ” - сигналът за пачките и кюлчетата

  • георги георгиев-
  • боец-
  • сигнал-
  • борисов-
  • арест-
  • мвр-
  • прокуратура

“Важно е гражданите да осъзнаят, че тези резултати са плод на гражданска активност.  Това задържане е важна стъпка. По-важната стъпка обаче тепърва предстои - Гешев, Пеевски, Доган трябва да бъдат следващите", посочи председателят на "БОЕЦ"

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: Арестът на Борисов е по сигнал на “БОЕЦ” - сигналът за пачките и кюлчетата - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Мога да потвърдя, че арестът на Борисов е по сигнал на “БОЕЦ” - сигналът за пачките и кюлчетата, подаден на 10 декември 2021 година. Сигналът е подаден до ГДНП, МВР”.

Това заяви пред ФАКТИ председателят на гражданско сдружение “БОЕЦ” Георги Георгиев.

“По сигнал след Нова година последваха разпити на Бойко Борисов, Владислав Горанов, Севдалина Арнаудова и Менда Стоянова. Вчера се стигна до тяхното задържане. Важно е да отбележим, че този сигнал на “БОЕЦ” беше внесен още през юни 2020 година до Прокуратурата на Република България. Последва смачкване и отказ на Прокуратурата да разследва предоставените от нас данни”, припомни Георгиев.

“Има един много важен момент - “БОЕЦ” публикувахме части от сигнала, но в него се съдържа информация, която все още не е огласена. В него има достатъчно данни за извършени престъпления от споменатите лица, начело с Бойко Борисов. В сигнала до МВР, подаден в края на миналата година, свързваме логически пачките и кюлчетата с изнесената от Васил Божков информация за дадените от него десетки милиони на Бойко Борисов. Свързваме го и с разследвания на Bird.bg, на “Биволъ” за Арнаудова, както и с други материали. Това е един комплексен сигнал, който обхваща множество престъпления, извършени от Борисов, Горанов, Стоянова и Арнаудова и то хронологично, за дълъг период от време”, обясни той.

Във въпросния сигнал "БОЕЦ" призовават да бъде разпитан чрез видео връзка Васил Божков.

“Искам да използвам трибуната на ФАКТИ, за да поздравя всички членове на “БОЕЦ”, всички бойци и всички граждани за този резултат. “БОЕЦ” нямаме нужда от реклама, важното е гражданите да осъзнаят, че тези резултати са плод на гражданска активност и на граждански действия. “БОЕЦ”, бидейки гражданско сдружение, сме представители на гражданското общество, като през всички тези години водехме битката за справедливост. След години усилия и жертви, стигаме до резултати”, каза още председателят на “БОЕЦ”.

“След като подадох сигнала, бях разпитан от МВР като негов вносител, предоставих и допълнителна информация. Такава е задължителната процедура. Дотук виждам, че МВР стриктно спазват законовите процедури. Така трябва да бъде - с нито едно действие не трябва да дават повод техните действия да бъдат компрометирани”, посочи той.

“Чувам множество обвинения за цветановщини, за полицейщина. Виждаме едни премерени, тихи действия на полицията, които целят ефективност, а не зрелища, за разлика от това, което виждахме преди години. Спомняме си пресконференциите на Цветан Цветанов, помним видеокадрите от арестите на хора, които МВР излъчваше, помним жандармерията - полицаите с качулки, с автомати, с “Легни!”, “Падни!”, “Ти си абсолютен престъпник!” и т.н. Тези акции завършваха с неуспех именно защото бяха порочни по своя замисъл. Много от акциите, които се правеха тогава, умишлено се подготвяха и реализираха негодни, за да могат обвиненията - макар и след години - да паднат в съда. Това бяха умишлено негодно повдигнати обвинения, които целяха оправдаване на обвиняемите лица. Нищо от това не се случва сега. Искрено се надявам, че ще продължи да не се случва, че всички действия на институциите ще бъдат водени само от закона, за да можем да стигнем до края. А краят е повдигнати обвинения, съдебно производство и съдебно преследване на тези лица за извършените от тях престъпления”, посочи Георги Георгиев.

“Искам да подчертая, че това задържане е важна стъпка. По-важната стъпка обаче тепърва предстои - Гешев, Пеевски, Доган трябва да бъдат следващите. От години “БОЕЦ” сме активни срещу избора на Гешев - още от 2019 г. Направихме редица разследвания за негодността на този човек да заема поста главен прокурор, както и за извършени от него конкретни престъпления. Само през последните седмици публикувахме разкрития по “ЖосиГешевГейт”, по “ГешевКилърГейт”, по “Ханчевагейт”. Последните ни разкрития за пряката връзка и участие на Иван Гешев във фалита на КТБ и в сценария с т. нар. “убийство” на Пеевски, както и други разкрития за пряк конфликт на интереси на Гешев - развръзката на всичко това предстои. Не бива да се успокояваме и да се отпускаме”, подчерта той.

В момента ГЕРБ са способни на всякакви мерзости. Способни са да хвърлят страната в хаос и в анархия, почти до гражданска война. Гражданите трябва да устоим и да дадем отпор на тези гърчове, да запазим спокойствие. Институциите трябва да заработят в интерес на обществото и на гражданите и следващата стъпка буквално до дни трябва да е Гешев. В понеделник “БОЕЦ” ще осветлим поредната информация за престъпленията на Гешев. Фокусът трябва да бъде Гешев и неговото отстраняване. Докато той е главен прокурор, не можем да се надяваме на справедливост и на реални обвинения спрямо тези лица”, категоричен е Георгиев.

На въпрос дали задържането на Борисов може да е следствие от работата на Европейската прокуратура, той отговори така: “Напълно е възможно. Не мога да потвърдя, нито да го отрека. Мога да кажа само, че и “БОЕЦ” като гражданска организация, и разследващи медии имаме внесени десетки сигнали за корупция до Европейската прокуратура и лично до Лаура Кьовеши. Част от тези сигнали са свързани пряко и с Борисов, и с Горанов, и с Арнаудова, и със Стоянова. Възможно е да има пряка връзка, тъй като, освен до българските институции, нашите сигнали са и до европейските институции”.

“Това, което липсваше в борбата с корупцията до момента, е именно координацията между Брюксел и българските институции. До момента тя минаваше през прокуратурата и там всичко биваше смачквано, всичко се прикриваше и унищожаваше. През годините и “БОЕЦ” като организация изградихме собствени канали за комуникация с Кьовеши и с Брюксел, по които ние сезирахме тези институции, представяхме своите сигнали и информации. Сега включително и институциите, след смяната на управлението и формирането на ново управляващо мнозинство, направиха своите контакти с Кьовеши. Искам да отбележа ролята на МВР и на Рашков в конкретния сигнал, без обаче да забравяме бездействието им по други наши сигнали.

В момента МВР показаха, че могат да действат въпреки спирачката на прокуратурата. Показаха, че прокуратурата може да бъде игнорирана на този етап от разследването, а МВР да бъдат ефективни в своите действия. Това е, което ни е нужно, за да пробием щита на прокуратурата, която се явява пазител на мафията. Имаме гражданската активност, имаме сигналите и разкритията на “БОЕЦ”, имаме и институция, която може да действа ефективно по сигналите, за да се стигне до разкриването на извършените престъпления и корупционни схеми за милиарди”, допълни той.

“Оттук нататък, след действията на МВР, е важно какви ще бъдат действията на прокуратурата. Според мен в момента Гешев е поставен в невъзможност да неутрализира действията на МВР и ще бъде принуден да се задейства, макар и формално. Разбира се, от повдигането на обвиненията до влизането на обвиненията в съда и съдебното дело ще мине доста време. Затова казвам, че не бива да се отпускаме. Натискът върху институциите трябва да продължи с фокус върху отстраняването на Гешев. Трябва да отпушим съдебната система, за да може усилията на гражданите и действията на МВР да доведат до реални резултати. Назад във времето много пъти сме били свидетели на арести, включително на министри, които знаем как завършват”, подчерта Георгиев.

“Сега е моментът за гражданска активност, за граждански натиск. От една страна, трябва да бъдем внимателни и активни, от друга - да бъдем спокойни. Не бива да се поддаваме на провокации. ГЕРБ са способни на всякакви мерзости. Те владеят голяма част от монополите. Ще се опитат да предизвикат отново паники от цената на дървата за огрев, през цената на хранителни стоки - на хляб, на олио, до цената на горивата. ГЕРБ все още владеят голяма част от тези монополи, имат влияние и власт все още и в някои държавни институции и служби като ДАНС, КПКОНПИ, прокуратурата. Гражданите трябва да бъдем спокойни пред такива опити за дестабилизация на държавата и трябва да дадем отпор. Тяхната битка в момента е личното им оцеляване. Борят се да запазят заграбеното и откраднатото и да спасят себе си от арестите и затвора, докато нашата битка е битката за справедливост и за истината”, предупреди председателят на “БОЕЦ”.

“От едната страна имаме битката на криминални престъпници, заловени за извършените от тях престъпления, от другата - чистата кауза на гражданите за свобода и справедливост”, завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 119 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да,бе

    70 19 Отговор
    Очакваме ефекта на доминото.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    95 52 Отговор
    затвор за БОЙКО

    Коментиран от #118

  • 3 сигурно

    89 48 Отговор
    Боко ако сега го пуснат ,ой ще избяга като пребит еерас!!!

    Коментиран от #59

  • 4 Печено прасенце

    31 28 Отговор
    А дано.
  • 5 Изчегъртайте

    82 38 Отговор
    и последния гербер!
  • 6 Аз много искам

    80 26 Отговор
    И Карайдъ да го видя прибран, да го карат като обран бостан!

    Коментиран от #108

  • 7 Мнение

    106 35 Отговор
    Борисов спря "Южен поток" и го прекара през Турция, за да вземе кинти не само от Путин, но и от Ердоган. Построи "Турски поток" с 3,5 милиарда български народни пари, а после Тиминужка Залуханова взе, че изгуби пътната карта. Всичките са за доживотен затвор и конфискация на имоти, пари, коли, яхти до 9-то коляно. И Влади Горанов наглия, дето се цупеше, че другите на 30 години били милионери, а той още спестявал от подкупи.

    Коментиран от #104

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Е дано да е по друг сигнал, защото

    42 12 Отговор
    По този няма преки доказателства, а само снимки
  • 10 много шум

    71 5 Отговор
    Боец казват, че арестът е по техен сигнал, Божков казва, че арестът е по негов сигнал за изнудване... Иди, че разбери!

    Коментиран от #23, #86

  • 11 Сск

    23 24 Отговор
    Сикаджиите са готови на всичко
  • 12 Чл.213а от НК

    15 14 Отговор
    Изнудване...
  • 13 Бамбука

    48 32 Отговор
    Кой от арестуваните първи ще пропее ? Залагам на ББ.

    Коментиран от #17, #97

  • 14 Плъхока от Банкя как гледаше от джипа

    56 35 Отговор
    Като Бай Тошо, когато го свалиха от власт. ХА ХА ХА

    Коментиран от #122

  • 15 Това не е шега

    31 20 Отговор
    Пернишки милиции близки до Борисов и Гешев изтезават и се гаврят с неудобни!
    Юлиян Борисов Георгиев от Перник е топ терорист и единствено го спасява познанството му с Иван Гешев!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Май,че

    30 14 Отговор

    До коментар #13 от "Бамбука":

    Някой от останалите от шайката е пропял.
  • 18 Няма я страницата на Тиквата във фейсбук

    31 20 Отговор
    Севда тв я е затворила, за да не го храни днес целокупния български народ и да се радва, че го арестуваха като долен крадец.

    Коментиран от #29

  • 19 ИНТЕРЕСНОТО ПРЕДСОИ

    45 13 Отговор
    АКО НЕ СА НАМЕРЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА РАБОТАТА СТАВА МНОГО ДЕБЕЛА, ЩЕ ЛЕТЯТ ГЛАВИ КОЕТО Е МНОГО ВЕРОЯТНО.

    Коментиран от #117

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Джипко Бибитков

    36 27 Отговор
    го возеха в джипа като бидон с кисело зеле. Вече Джипко не кара Джипката.
  • 22 Джипко Бибитков

    27 22 Отговор
    го возеха в джипа като бидон с кисело зеле. Вече Джипко не кара Джипката.

    Коментиран от #77

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Да да

    38 34 Отговор
    Браво! Честни българи са от Боец! Бойци!
  • 25 Жандармерист антипартизанин

    37 27 Отговор
    Защо се учудвате, че арестуваха Тиквун по тъмно? Той е стар шумкар, ако се получеше теч на информация, можеше да вазира. Шумкарите и бандюгите като него се ловят по тъмна доба.

    Коментиран от #44, #60

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 геро

    34 14 Отговор
    Този как така си мисли, че прокуратурата въобще ще повдигне обвинения? Като видят изрезките от Гугъл (с рекламите) и освен да се напикаят от смях, друго не могат да направят. Боко е за затвора, спор няма, но по този начин шанса е под нулата. То и това е целта.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Севда няма

    19 13 Отговор

    До коментар #18 от "Няма я страницата на Тиквата във фейсбук":

    Как да я е затворила.А и скоро ще бъде лишена от телефонче и комп.Даже в момента няма.

    Коментиран от #38

  • 30 КАРА..(ИБРАХИМ)

    16 9 Отговор
    Чоджуклар, бе тоя Д(я)елян паша некой проверявал ли е дали е правоверен
  • 31 Това е края на комунистите

    28 23 Отговор
    нинова скоро ще бъде осъдена и тикната в затвора
  • 32 Бойко Бойко

    23 28 Отговор
    Ти си велик
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Mun4o

    29 12 Отговор
    Сега да минат и по всички общини и да натоварят и кметьовете за крадене под формата на реновации на градските паркове с харчове за десетки милиони за по два три самосвала с плочки които не издържат и две зими и са пак за ремонт!!!!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 20 Отговор
    мутри сбоом
  • 38 Абе който там поддържа страницата

    21 14 Отговор

    До коментар #29 от "Севда няма":

    Преди малко разбрах, че и нея са я окаушили. Голям кеф. :))))
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Адмирации на

    26 26 Отговор
    Георги Георгиев за точния анализ, трябва всички герберски крадци и приближени до тях, които ограбиха Държавата да си получат ЗАСЛУЖЕНОТО!!!!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Петглава ламя

    15 17 Отговор
    Герб без Борисов е като Ндсв без Царя с откъсната глава
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 23 Отговор
    БОРИСОВ дойде видовден всеки си ПЛАЩА рано или късно а ти разби много ЧОВЕШКИ СЪДБИ кражби рекет убийства
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 1221

    26 15 Отговор
    Щом ареста е бил по сигнал на този и на Черепа, значи доказателства - йок. Единият се мъчи да се надскочи, а другият - да се изкара жертвата, а не престъпника.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Bayuy

    15 21 Отговор
    Бай Ставри е щастлив,вече няма да е самотен
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Жоро

    15 17 Отговор
    Бойковчетата и КО сгазиха лука най накрая ще плащат за прегрешенията си.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 pepy

    14 2 Отговор

    До коментар #25 от "Жандармерист антипартизанин":

    "... можеше да вазира..."

    Нали ако вазира ще се признае за виновен още преди да са го обвинили в нещо... Не е чак толкова тъп, а и има чувство за самосъхранение...
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Некой си

    21 14 Отговор
    Драги боецо, нали знаеш, че след по-малко от 8 часа борисов ще изнася пресконференция?
    Нали знаеш, че борисов и ГЕРБ от днес са с 10% по-висок рейтинг?
    Това ли беше целта на тъпата акция?
    Кога ще бутнете каскета, бе боецо?
    Та да заработи и прокурватурата най-накрая!

    Коментиран от #96

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Васил

    12 11 Отговор
    Какво се възмущават Гербаджийте и Макрон го съдиха за корупция.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 гост

    6 5 Отговор
    И плъховете да за почнат да скимтят сега

    Коментиран от #79

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Е щом боец и

    16 6 Отговор
    Черепа командват парада, цъфтиме и връзваме
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Сигналите са много

    9 8 Отговор
    Има още много сигнали не само от "Боец"!
  • 75 гост

    13 6 Отговор
    Хайде разберете се с Божков ,по чии сигнал е! Май и двамата лъжете!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ние не сме глупави

    10 4 Отговор
    Парите са като кашлицата. Въздържаш се, въздържаш и току се изкашляш. Моите наблюдения относно начина на живот на ББ ме навеждат на мисълта че той не е алчин и съответно корумпиран. Достатъчно е да се огледаме наоколо и да видим крещяща разлика.
    Така де, като гражданин не вярвам на тази постановка. Не вярвах и на чекмеджетата с пачки, защото 500 еврови банкноти няма в обръщение през 2020 година. Това си беше един кьорфишек който се отрази на отношението ми към Радев. Който не вярва, нека отиде в някой чейндж и да поиска да види как изглежда банкнота 500 евро.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор
    Това беше грешка на правителството. Сега ще го свалят с огромни протести.
  • 95 Българин

    5 4 Отговор
    Може и да към луд, на имам чувството за "дежо вю". Предполагам, по-голямата част от вас си спомняте за ефектните арести на висши и низши чиновници през последните 20 години. Спомнят си за "на колене, ти си абсолютен престъпник", спомнят си как разкарваха Цветан Цветанов като мечка по съдилищата с четири обвинения, някои от които логически си противоречаха/за това, че давал и да това, че не давал разрешения за подслушване /. И какво излезе накрая! Всички са оправдани а данъкоплатец плаща компенсации. Така ще бъде и сега са клоунадата за "кюлчетата и пачките"!
  • 96 7,62

    4 10 Отговор

    До коментар #62 от "Некой си":

    Къф рейтинг бе герб са в канала ...и никога повече няма да управляват !!!
  • 97 МиДа

    2 6 Отговор

    До коментар #13 от "Бамбука":

    Надеждата ми е във Влади, изглежда най-мекушав. Другите не вярвам да се издънят.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Абе

    4 7 Отговор
    Май излиза, че Мата Хари е носила парите на Божков при Буци.

    Коментиран от #114

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Боко Бандита

    1 9 Отговор
    Ей Каскет аз за какво съм те сложил там, да ме пазиш а не да ме задържат. Направи нещо че не ми се яде суджука на Рашков.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Пенсионер 200+50 изборни

    3 10 Отговор
    НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ! НИКОГА! ПРОКЛЕТ ДА БЪДЕШ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! ТРИЖДИ ПРОКЛЕТ! И СЕМЕТО ТИ И РОДАТА ТИ ДА СА ТРИЖДИ ПРОКЛЕТИ! АМИН!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Потърпевша

    2 5 Отговор
    България Не се съди деянието Личността Егати скапаната държава Прокуратурата се страхува и прекрива обективната истина
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Понтифекс777

    6 1 Отговор
    Гошоо Гошшоо, прокурорките на каскета, пак ви се ПОДИГРАХА жестоко, и пуснаха БАЦУН и компания!!!

    Коментиран от #112

  • 112 Роко

    6 0 Отговор

    До коментар #111 от "Понтифекс777":

    Не приятелю за пореден път няколко политически отрепки от антибългарската групичка Боец заедно с милиционера Рашков се опитаха да си направят пиар кампания за сметка на Тиквата. Както винаги доказателства няма само празно дърдорене и поредното предварително обречени обвинение. Ако Тиквун реши да изкара някой лев от всичките малоумни обвинения ще стане неприлично богат. А сега вече може да осъди и държавата в Страсбург за тормоз. Тиквун е престъпник това го знаят и малките деца само че има малка разлика между това да знаеш нещо и да можеш да го докажеш. Какво трябваше да направят прокурорите според тебе? Да започнат предварително обречени дело което ще загубят още преди да е стигнало до съда от току-що завършил адвокат?
  • 113 АЗ КАЗАХ

    6 0 Отговор
    Много лъжи и манипулация, на вашите статии могат да повярват само комунистите. НО И ТЕ НАМАЛЯВАТ.
  • 114 АЗ КАЗАХ

    1 0 Отговор

    До коментар #99 от "Абе":

    Но после си ги е взела за да си ходи на екзотични почивка на Малдивите и Майорка Индонезия Дубай.
  • 115 Олигавен Олигарх

    1 5 Отговор
    Затвор за крадеца Борисов.
  • 116 КПСС-БКП

    2 7 Отговор
    Слава за Румен Радев ! Затвор за Бойко Борисов !

    Коментиран от #120

  • 117 Малко сте

    1 6 Отговор

    До коментар #19 от "ИНТЕРЕСНОТО ПРЕДСОИ":

    Атаката на Гешев срещу Божков е очевадното доказателство че ББ е виновен. Какво да говорим повече ?!?!?
  • 118 Гражданска активност

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Всички активистки на БОЕЦ да се явят пред тоалетната на борисов Че е глътнал златото и използвал еврото вместо тоалетна хартия Ще се наложи да влизаме в канала за обратите води
    Подпис ГОЧЕТО
    Започва ясно ТЪПОТО
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Хаааахааа

    3 0 Отговор

    До коментар #116 от "КПСС-БКП":

    Ама вие сериозно ли?!? "СЛАВА НА РИМЕН РАДЕВ"... ХАААХААА ХАААХААА... ОХ, ГОЛЯМ СМЯХ!!! СЛАВА НА НАШАТА ПАРТИЯ, СЛАВА!!! СЛАВА НА НОВИЯ СТРОЙ... ХАААХААА АААА... СЛАВА НА ВИДИОТЕНИТЕ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ, СЛАВА....
  • 121 Бай Гошо

    3 0 Отговор
    Какъв боец си ти? Плондир!
  • 122 Бай Гошо

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Плъхока от Банкя как гледаше от джипа":

    А как гледаше Кирчо на следващата вечер - сякаш някой му бе заврял чадър южно от гърба и се опитва да го разтвори.
  • 123 ясно виждам

    1 0 Отговор
    Става въпрос за криминална активност. Хора, питаме ли се какви са криминалните зависимости на Румен Радевата банда?
  • 124 Иванов

    2 0 Отговор
    БОЕЦ изпълняват поръчки от олигарсите Цветан Василев, Иво Прокопиев и Васил Божков! Именно заради това няма да видите сигнал от тях срещу някой от тези трима престъпници - Василев, Прокопиев или Божков!

    Коментиран от #127

  • 125 НЕЛИ

    0 1 Отговор
    ЗАТВООООООООР !
  • 126 КАН КУБРАТ

    0 1 Отговор
    БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ЗАДКУЛИСТНО ОТ БОЙКО БОРИСОВ,ДЕЛЯН СЛАВЧЕВ ПЕЕВСКИ,СОТИР ЦАЦАРОВ,ГЕШЕВ,КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ,ГЕОРГИ САМУЙЛОВ И АХМЕД ДОГАН,КАЗАХ!
  • 127 Габриела

    0 1 Отговор

    До коментар #124 от "Иванов":

    А ТИ НА ШАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ НАЛИ ТАКА