Last news in Fakti

22 Март, 2022 19:52 7 676 143

Рашков: Борисов, Горанов и Арнаудова трябва да се разследват като организирана престъпна група

  • бойко рашков-
  • мвр-
  • арести-
  • борисов-
  • арнаудова-
  • горанов-
  • прокуратура-
  • васил божков

Според Рашков МВР няколко месеца е събирало данни, преди да образува разследването и има няколко източника. Единият от главните източници на МВР е сигнал на сдружение "БОЕЦ", в което се прави връзка между кюлчетата и пачките и подкупите от Божков. Сведенията от Божков са другият източник

Рашков: Борисов, Горанов и Арнаудова трябва да се разследват като организирана престъпна група - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият премиер Бойко Борисов, финансовият му министър Владислав Горанов, бившата шефка на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова и Севделина Стоянова, пиар на ГЕРБ, трябва да се разследват като организирана престъпна група, в която влиза и Васил Божков.

Това каза в интервю за в."Сега" вътрешният министър Бойко Рашков.

Министърът защити действията на МВР от миналата седмица, когато бяха претърсени домовете на Борисов, Горанов и Арнаудова, а те бяха задържани за 24 часа от МВР, преди прокуратурата да ги пусне без обвинения. Според Рашков МВР няколко месеца е събирало данни, преди да образува разследването и има няколко източника. Единият от главните източници на МВР е сигнал на гражданското сдружение "БОЕЦ", в което се прави връзка между кюлчетата и пачките от снимките в спалнята на Борисов и подкупите, които укриващият се в Дубай обвиняем бизнесмен Васил Божков твърди, че е давал. "От няколко източника в Главна дирекция "Национална полиция" са събрани множество обем обем факти, които просто налагаха да се пристъпи към по-активни действия", каза Рашков.

Сведенията от самия Божков са другият източник. "Изглежда данните, които би дал обвиняемият Божков, за действията на други лица, включително такива, които в миналото заемат висши длъжности, би довело до търсене на отговорност от тях. Тъй като самият Божков е бил в много близки връзки с бившия премиер Борисов, с министъра на финансите по онова време Горанов, с пиарката на премиера Арнаудова, а така също по логични причини и с председателката на бюджетната комисия Менда Стоянова, ние трябваше да започнем малко по-активни действия", посочи Рашков. И припомни, че има и два доклада на Агенцията за финансова инспекция (АДФИ), които установяват, че има неполучени от държавната хазна 557 млн. лв. за 5-годишен период. Според Рашков спецпрокуратурата е бездействала по тези доклади, макар че самата тя ги е възложила на АДФИ.

"Би следвало да очакваме за толкова години този процес да приключи и да има не само конкретен резултат, но и констатации - кой е отговорният, какво наказание трябва да му се наложи, има ли основания да се търси наказателна отговорност, дали тогавашният министър на финансите Горанов има отношение към този въпрос, дали тази сума, която не е усвоена от хазната не се дължи за услуга, която е направила една парламентарна група в Народното събрание да улесни в нормативен порядък положението на Божков. Нека да кажем откровено - има сериозни съмнения, че тук става въпрос за организирана престъпна група в петчленен състав и никой до момента не е предприел каквито и да е действия за търсенето на каквато и да е отговорност", каза Рашков. От думите му се разбра, че в тази престъпна група според него влизат Борисов, Горанов, Стоянова, Арнаудова и самият Божков.

Рашков отрече, че като дава сведения сега, Божков си подсигурява индулгенции. "По целия свят, за да може да се разгроми една организирана престъпна група, трябва да има "къртица". Тук нещата за държавната машина са изключително улеснени. Защото участник в самата организирана престъпна група е готов да съдейства на държавата, за да може да се изясни престъпната дейност на другите, тези, които са му съдействали. А прокуратурата не желае да разследва", посочи вътрешният министър.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 177 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    130 66 Отговор
    М@чк@й Рашков!

    Коментиран от #9, #19, #23, #101, #115

  • 2 Те са

    80 27 Отговор
    и такава !
  • 3 Ххх

    110 25 Отговор
    Със сигурност е ОПГ. Закона гласи че щом трима или повече човека са замесени в едно и също престъпление, те се водят ОПГ. Ако питате гешефт, те са си просто жертви, чисти хора.
  • 4 мечо

    64 93 Отговор
    тутанкамон пак балнува ниякакви тикове от алкохола пулучил толкос мрасен човек несам виждал през животат си дамаджаната сас тринаисе тоалетни чуди се каде да поварне и даи да дадем прескомференция че борисов е лошия

    Коментиран от #5, #92

  • 5 Ххх

    68 25 Отговор

    До коментар #4 от "мечо":

    Отново се чудя, защо е позволено, хора като теб да бъдат записвани като “Българи” в личната карта.

    Коментиран от #45

  • 6 гдфгдф

    61 30 Отговор
    ГЕРБ,ДПС,СДС СА ОПГ
  • 7 мечо

    33 63 Отговор
    дартанян не си гледа пенсията и старините а сас борисов и сас герб и сас горанов се занимава не го е срам

    Коментиран от #28

  • 8 СЛАГАЙТЕ

    52 28 Отговор
    ГИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ СТОЛ И ДА ПРИКЛЮЧВАМЕ....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хайл

    56 29 Отговор
    Трябва разбира се,но прокурора е ТЕХЕН ЧОВЕК
  • 11 pappap

    41 29 Отговор
    Метила на никой не прощава и 200 вц-та да имаш па си оставаш .....:)
  • 12 Държавата ни

    38 26 Отговор
    Се управляваше от тая група. А Гешев единия го назначи а на друг от групата докладваше. И сега ще разследва престъпления, може когато Снежанка стане дядо Коледа!
  • 13 Fenasi Kerim

    51 27 Отговор
    Ако тези хора влязат в затвора ще е добре не само заради чистата справедливост. Разбира се важно е справедливостта да възтържествува но това ще намали апетитите за подобни действия от други потенциални управници в бъдеще. Най голямата пречка е че няма Прокуратура. На Гешев работата му е да пази Сикаджията и да залавя "престъпници" на 70 години скътали 30 литра домашна ракия в туби. Всичко друго "разделение на властите", "независима прокуратура" са ала бала..без никаква стойност..едно звучно изпускане на газове е с много по висока стойност от тези опорки на прокуратура, разни Анализатори, професори и "журналисти".
  • 14 Хи хи хи

    49 57 Отговор
    Рошков пак е изпразнил Дамаджана ! А теб кога ще те разследват за двайсетте големи кенефа ????? Или ти казваш , че Спецов оправи работата !

    Коментиран от #77

  • 15 Бибитко

    43 24 Отговор
    А какъв е Иван Гешев - човекът, който ги пази в качеството си на главен прокурор?

    Коментиран от #34

  • 16 гост

    51 22 Отговор
    Гешо КАСКЕТА и той е от престъпната група, как да си разследва аверите като трябва да разследва и себе си.Гешо е намесен и в осемте джуджета, отвсякъде влачи кинти.И в КТБ е намесен с ШИШИ и Доганя, така че първо Гешо приберете в килията и всичко ще тръгне гладко тогава.
  • 17 Габриела

    25 16 Отговор
    те са такива от 2016 работих малко с тях чистех един офис
  • 18 Срамота

    46 54 Отговор
    Рашков е най големият клоун в тази държава.

    Коментиран от #48, #51

  • 19 Абе токов трафикант , ти ОТКОГА

    22 22 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ще започнеш да си плащаш тока на заведението ? После драскай простотиите си тук!!

    Коментиран от #52

  • 20 ИСМАЙЛ

    44 21 Отговор
    ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ

    Коментиран от #40, #82

  • 21 Мнение

    37 21 Отговор
    Прокуратурата няма верен ход. Защото тези разследвания ще бъдат подхванати от европейската и ще бъдат в неизгодна ситуация. Голяма част от престъпленията както се разбра са обвързани с еврофондове.
  • 22 ГОРСКИ

    49 32 Отговор
    Парламента да извикат Гешев и на секундата да го освободят от длъжност !!!!!!!! Ние парламентарна република ли сме или държава на Буда!!!!!!!

    Коментиран от #111

  • 23 Дъ бест

    29 30 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ще мачка на Бойко т.пките
  • 24 безпартиен

    34 23 Отговор
    И за непросветен юридически е ясно,че сниманите кюлчета имат номера,които са регистрирани в БНБ!Знае се и лицето което ги е получило!Само в прокуратурата нищо не знаят или не иска да знаят!Същото е и с банкнотите от 500 евро!Те също се водят на отчет в банките и също се знаят лицата получили ги там!Това е само едно от нещата за които може да се "закачи" честен прокурор!Ама къде да го търсим такъв у нас?Прокурорът е най-добрия адвокат!Може да скрие или да не скрие доказателства и никой нищо не може да му каже!!Такива със стаж над 10 години вече са придобили по няколко имота,изучили са деца и внуци в престижни западни платени университети,водят начин на живот като на едри бизнесмени!И това е само на една държавна заплата????До сега не съм чул да се направи проверка на доходи и имущество на някой съдия,прокурор,следовател,член на ВСС!!!!!За да се оправимм трябва да си "внесем"прокурори от вън!

    Коментиран от #37

  • 25 ШЕРЛОК ХОЛМС

    16 9 Отговор
    А ТИ ОТДАВНА УЧАСТВАШ В ОПГ. АБЕ, КЪДЕ Е ШАЛАМАНДИ?
  • 26 Рашков не ставаш

    34 29 Отговор
    За министър, ще те назначим за клоун в цирка.
  • 27 НЕЛИ

    13 20 Отговор
    БАБА ВИКА НА МАЛКИЯ ГОШКО,АКО НЕ СЛУШАШ ЩЕ ТЕ ЗАТВОРЯТ КАТО БОЙКО БОРИСОВ И ТОГАВА НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ ВЗЕМЕ ОТ ДРАНГОЛНИКА
  • 28 Не се притеснявай

    23 21 Отговор

    До коментар #7 от "мечо":

    Има и европейска прокуратура защото нашата не работи. Тях въобще не ги е срам.
  • 29 ВЕСЕЛИН

    27 27 Отговор
    ЗАТВООООООО НА ШАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ ДОВЕЛА ДЪРЖАВАТА ДО БЕДНОСТ И НИЩЕТА

    Коментиран от #32, #43, #61

  • 30 Истината-винаги

    37 27 Отговор
    Рашков и Кирчо се оказаха адвокати на Божков. СРАМ!!!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Бг история

    12 7 Отговор

    До коментар #29 от "ВЕСЕЛИН":

    Колко много заблуда има при теб
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ГОРСКИ

    14 12 Отговор

    До коментар #15 от "Бибитко":

    Ами един престъпник, престъпник престъпници прикрива!!!!!
  • 35 Жалък си дамаджан

    29 19 Отговор
    Веселиш ромите в гетата с тъпотата си ей.
  • 36 Давай Рашков

    19 17 Отговор
    повторението му е майката. Някои много трудно зацепват и трябва повторение, докато го разбере
  • 37 НЕРАЗБРАЛ

    26 8 Отговор

    До коментар #24 от "безпартиен":

    АЛО , БЕЗПАРТИИНИЯ !
    МНОГОПАРТИИНО ГО РАЗДАВАШ !
    ЦЯЛАТА бг ВЪРХУШКА СИ ИЗУЧИ ДОМОЧАНИЕТО НАЗАПАД !
    АКО СА МОЗЪЦИ КАТО ХАРВАРДЦИТЕ - ТЕЖКО НИ !
  • 38 Иван

    25 25 Отговор
    Рашков, напред. През ден ги дрънкайте но с белезници вече и те сами ще си кажат всичко.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Не е баш така

    14 26 Отговор

    До коментар #20 от "ИСМАЙЛ":

    ДПС са мафията а ГЕРБ са техните слуги. Ще видите кой ще опере пешкира?
  • 41 Гостите от Брюксел ще играят, пиесата

    7 11 Отговор
    "моркова и тоягата"!! Първо ще чуеме какви, "реки от Благини" ще по текат към България, ако редник"Раян" оцелее, и няма раследване и Затвор, че може да напусне ГЕРБ ида го вземат в Брюксел на работа, че няма да се бута повече в Политиката, Гешев, ще си подаде оставка, и ще напусне България, но да не бъде преследван!! Вариант"тоягата"! Ще ни "обештаят", че ще затворят всички пътеки по които идват Евро средства за България
  • 42 Евала бе пиянице

    35 13 Отговор
    Олиото 6лв, дизела 3,4лв всичко скоча следващите осъдени ще сте вие, вашите фирми в момента крадът от народа та следващите сте вие.
  • 43 стария КУРТИ

    28 10 Отговор

    До коментар #29 от "ВЕСЕЛИН":

    ВЕСЕЛИНЧО МНООГО си ТЪП !
    БЕДНОТИЯТА и НИЩЕТАТА ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА при ДНЕШНИТЕ ХАРДВАРСКИ НЕКАДЪРНИЦИ !
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 12 КЕ'НЕФА

    29 10 Отговор
    ТА ТОВА Е АГЕНТ ОТ ДС.ЧИСТОКРЪВЕН 100 % ПОДЪЛ АГЕНТ.МНОГО ХОРА Е БАСТИСАЛ.ЗА ВАШЕ СЪЖАЛЕНИЕ СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА РАБОТЯТ С ДОКАЗАТЕЛСТВА ,А НЕ СЪС ФАНТАЗИИТЕ НА ПРОСТОКИРЧО И ПОРЪЧКАТА НА БОЖКОВ!ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ КОЙ ВСЪЩНОСТ КОМАНДВА И РАДЕВ И ТАЯ СБИРЩИНА ОТ СИНИ И ЛИЛАВИ КОМУНИСТИ.

    Коментиран от #114

  • 47 Рашков кво ще кажеш

    29 12 Отговор
    Днес олиото в Ямбол се продава за 8,4лв. Кажи нещо бе смешник.

    Коментиран от #55

  • 48 bul

    13 5 Отговор

    До коментар #18 от "Срамота":

    ...и НЕ САМО КЛОУН а и ....
  • 49 ПрашкоФ

    22 9 Отговор
    Всички ще ви арестувам!!!По неотложност!!!Веднага!!! Е така!!! Щото мога!!!
  • 50 122333

    20 24 Отговор
    Само Рашков ще ви покаже как се стреля в десятката! Милиони плюсове и успех !
  • 51 Не е клоун!

    17 21 Отговор

    До коментар #18 от "Срамота":

    Мъжкар е! Всички други се правят на света вода ненапита! А той се опитва да им извади керливите ризи! Другите мълчат защото и те са били в играта. 😇 .Или ги е страх! От опг!

    Коментиран от #53, #57, #83

  • 52 Какъв

    7 2 Отговор

    До коментар #19 от "Абе токов трафикант , ти ОТКОГА":

    ток, мама меси, тате носи е при него
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Незнам за Бойко ама

    26 5 Отговор
    Народа от утре ви почваме, инфлация, ще ядете бой с форсмажор всички на почивки да са ви яки газините, нема да има прошка.
  • 55 Кво да ти каже Рашков ???

    26 8 Отговор

    До коментар #47 от "Рашков кво ще кажеш":

    Той олио не пие.

    Коментиран от #64

  • 56 ЕДГАР КЕЙСИ

    30 16 Отговор
    ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП , ЧАШКО ДАМАДЖАНОВ И ДВАМАТА МУНЧОВЦИ СА Организирана Престъпна Група И ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ...... ФАКТ !
  • 57 Asdfg

    24 16 Отговор

    До коментар #51 от "Не е клоун!":

    Имотите-палати на пияндето Рашков,кой ще провери как са придобити??? ОПГ?
  • 58 456666

    23 13 Отговор
    Черепа и Прокопи поръчват музиката, Дамаджаната свири, харварските клоуни играят - отмъщават че Гешев подгони бандитите-олигарси.Като спре музиката, Злостния потник ще напъди клоуните и постави Кахър Сурата - другия потник
  • 59 Ами да

    11 25 Отговор
    Народът отдавна чака съд,затвор,конфискация на политиците- крадци.Няма да им се размине,Кьовеши,Кьовеши...Гешев,вън!!!
  • 60 Министър кенефаджия

    25 10 Отговор
    Нищо не става от вас болшевишки пиандурници

    Коментиран от #73

  • 61 Asdfg

    9 4 Отговор

    До коментар #29 от "ВЕСЕЛИН":

    Шматкоооооооооо!
  • 62 незнайко

    16 12 Отговор
    ЧУХТЕ ЛИ НОВИНАТА ТОКУ ЩО ??? НЕ МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ F16 ПО РАНО ОТ 2030 ГОДИНА !!! Това го каза ПРЕЗИДЕНТА !!! Продължавайте да вярвате на САЩ !!!

    Коментиран от #122

  • 63 XxxL

    25 11 Отговор
    Кучето на Черепа, ще ни учи на демокрация. Това ДС пиянде.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Много интересно

    12 3 Отговор
    ние ли да ги разследваме , досега какво правихте?!
  • 66 Я па тоА

    18 6 Отговор
    Не мога да напиша това, което трябваше да направим с такива като теб, след 89- та, понеже ще ме блокират!

    Коментиран от #79

  • 67 Много скоро ще

    26 7 Отговор
    Усетите народната любов Пияницо.
  • 68 Иво Христов

    6 11 Отговор
    Мутри са ни "управлявали"/граБИЛИ.
  • 69 Агент дс

    22 4 Отговор
    Рашков помним на времето как си пиеше с бандитите по кръчмите, ще ти припомнихме.

    Коментиран от #85

  • 70 5577

    24 5 Отговор
    Ако имахте доказателства до сега всичко щеше да е тип топ. Май искате без доказателства по нечие желание да бъдат осъдени. Тъпи мутри. Оставка. Освободете ни от присъствието си моля.
  • 71 XAXAXAXA

    24 4 Отговор
    От тези кьорфишеци се палят само малоумните комундели.
  • 72 иво дебило

    21 4 Отговор
    а кога 20-те имота и кенефи
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 То цирк

    18 4 Отговор
    Цирк, ама и той ми омръзна.Скоро и на целия народ .
  • 75 Рашков е смешник

    22 8 Отговор
    Едно умно нещо не каза, само тъпотии. Срамота. Къде го намериха тоя неадекватник.

    Коментиран от #103

  • 76 Asdfg

    22 10 Отговор
    Дамаджаната трябва да бъде разследван за придобиване на имоти с измама!!! Пияндето Рашков веднага оставка! Дърто злобно пиянде-комуне!
  • 77 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    11 19 Отговор

    До коментар #14 от "Хи хи хи":

    Колкото по шавате,толкоз по голям Кеф ще направите на вси,които искат да видят разбойниците и главатарят им банкянския оракул в панделата.БРАВО НА РАШКОВ!Ще ги закове!!!
  • 78 митничар

    7 17 Отговор
    Чичо Рашков това което направихте е достатъчно останалото ще си го свърши Сретан Йосич из Београдо
  • 79 Asdfg

    18 9 Отговор

    До коментар #66 от "Я па тоА":

    Не е късно! Трябва да изметем такива като пияндето веднага!
  • 80 Рашков изчезвай

    21 9 Отговор
    Ставаш досаден, Пияницо.
  • 81 Иван

    9 20 Отговор
    Браво, Рашков! Ние сме с теб! Долу мафията! Долу мутрите!
  • 82 ПИТАЙТЕ МУНЧО

    17 5 Отговор

    До коментар #20 от "ИСМАЙЛ":

    И БСП ТЕ СЕ МЛЯСКАХА С ДПС !
  • 83 тунчо

    16 11 Отговор

    До коментар #51 от "Не е клоун!":

    20 имота коге ще му извадим кирливите ризи, ще дойде и неговия ред

    Коментиран от #104

  • 84 Изглежда

    15 3 Отговор
    Че основен източник на сведения е Божков.
  • 85 динев

    13 1 Отговор

    До коментар #69 от "Агент дс":

    ами той не пие олио
  • 86 Рашко прашката

    18 10 Отговор
    Пияндето незнае кво говори.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Вас трябва да ви

    21 7 Отговор
    разследват Рашков и Нинова, вашите фирми за цените на горивата, олиото зърното за цените. Опоскахте държавните резерви, крадци.
  • 89 ГЕРБ

    12 7 Отговор
    Пълен иди..т
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 ФАКТ

    5 4 Отговор
    Тука в абсурдистан е така.Няма кой да ги отрепе тия душмани.Робска психика.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ГешеФ

    14 10 Отговор
    Няма данни за престъпление, Радев е виновен.Ще съдим президента....
  • 94 Тошко

    15 5 Отговор
    Адвокат на дявола(черепа)
  • 95 Бойко шкафа

    11 14 Отговор
    Аз съм безукорно честен човек...ГешеФ ще го потвърди...
  • 96 Селянин

    14 6 Отговор
    Дрът комунист
  • 97 Червени боклуци

    21 7 Отговор
    В момента се извършва същия грабеж в държавата като по времето на тройната коалиция от същите хора. ОСТАВКА.
  • 98 Тошко

    18 9 Отговор
    Трябва му по голяма дамаджана да миряса
  • 99 Гошо

    9 13 Отговор
    Другарю Рашков , на другаря Борисов ще му стане лошо .
  • 100 Пенсионер

    18 4 Отговор
    Комунистите сигурно са полудели 2022
  • 101 vinety$

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    т@шацит@ на боце
  • 102 Борисов се връща

    22 13 Отговор
    Но този път ще ви попилее. Ще видите съдилища и присъди, място няма да си намерите.

    Коментиран от #105, #107

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 4532

    9 9 Отговор

    До коментар #83 от "тунчо":

    ТАпчо, ако имаше нещо нередно/незаконно Каскета отдавна да го е налазил!
  • 105 4536

    10 14 Отговор

    До коментар #102 от "Борисов се връща":

    Борисов се връща и бай Ставри ще го прегръща!
  • 106 Георги

    16 17 Отговор
    Независимия Гешев защо викаше на Бойко шефе.Защо независими съдии ,следователи ,полицай рапортуваха всеки ден пред светеца Бойко.Защо цялата администрация му викаха краля слънце.Защо Таки ,Маджо ,Пашата Маргините ,Златев и други започнаха да печелят несметни богатства .Защо олигарсите като Домусчиеви ,Пеевски ,Цеко Минев .Трейс .ГБС .Агрома взеха със благосовията пак на Бойко поръчки за милярди.Да не забравим Цветелина която за една вечер се сдоби със банка.Да не забравим от евро фондовете колко пари откраднаха.Та според мен те са НЕВИННИ
  • 107 Гошо

    11 16 Отговор

    До коментар #102 от "Борисов се връща":

    Връща се в ареста Тиквун
  • 108 Георги

    8 7 Отговор
    Рашков ОПГ то доста по голямо.Трябва да забравим много герой около царя Слънце
  • 109 Бойковец

    18 13 Отговор
    Рашооо ти си един мръсен алкохолик , който мечтае да е топ ченге и да прилича на Бойко но няма как... Наздраве дамаджана
  • 110 Герб гепи борисофф

    11 16 Отговор
    Е организирана престъпна групировка, създадена само за грабежи на милиарди и забогатяли определен кръг от хора като тиквата, прасето, сокола , каскета , който брани мафията със зъби и нокти. Проклетници такива, на човек малко му трябва за да бъде щастлив, но вие отне те това право на хората през последните 12 години. ДАНО ГОРИТЕ В АДА!!!!!
  • 111 гост

    17 5 Отговор

    До коментар #22 от "ГОРСКИ":

    Патешки мозък, за това има разделение на властите. От Парламента може да му станат "клиенти" на Гешев, не обратното.
  • 112 Сервитьор

    16 3 Отговор
    Салатка с ракийка и минерална вода-организирана алкохолна група.
  • 113 А ти с простокиро,

    17 4 Отговор
    Кокорчо, бобокови и радев като друга престъпна група и оня точният с парите също
  • 114 Командва ги

    14 3 Отговор

    До коментар #46 от "12 КЕ'НЕФА":

    Криминалната олигархия още от платените протести, беше си съвсем ясно, комунизъм в действие
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 ComfortablyNumb

    18 4 Отговор
    Рашков обратното броене започна за промяната. Тоя път БСП ( нали си от тях!) ще подобрят рекорда за най-бърз провал на Орешарски ...
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 4 Отговор
    Доказателства няма и всичко е предизборна фъшkия
  • 119 Мая

    20 6 Отговор
    Най успешното правителство, за 100 дни се занимава само с Герб. За други дейности няма време и затова държавата пропадна.
  • 120 Гешко

    18 9 Отговор
    Според мен трябва да се разследват кой спонсорира протестите и работеше за сваляне на най успешното правителство?
  • 121 ПЕЕВ

    11 7 Отговор
    СПРЕТЕ МУ ПИЕНЕТО НА ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕКОМПЕТЕНТЕН ГЛАШАТАЙ.
  • 122 А ти защо

    7 5 Отговор

    До коментар #62 от "незнайко":

    не вярваш на САЩ? пРезидентът е натовец и вярва на САЩ.Защо така се възпаляващ от лъжата, казана от юмруков,вече трябва да си свикнал,че той лъже
  • 123 Рашков

    8 4 Отговор
    А бе вие мине уважавате ли ме?
  • 124 Извратена работа

    8 5 Отговор
    Това само Дубай ти го е подсказва, за престъпната група. Той така се кафене как управлява митинга. Ха тичайте наляво, сега надясно. Той казваше, че президента, не е много умен и трябва много да се съветва. Явно и вас непрекъснато съветва.
  • 125 Рашков и твоето бъдеще ще е с решетки

    10 5 Отговор
    Дамаджанков много се е напоркал този път,😂😂😂.Нека обаче да бъде сигурен, че ще дойде и неговият ред да обяснява, като как така с държавната си заплата цял живот, е успял да се сдобие с 25 имота?! Хора, които работят по 7 дена в седмицата по 12 часа и имат успешен бизнес, могат да се похвалят с 3-4 имота, айде дори и 10 да са! А какво е това -25 имота, и май се оказва, че пияндето е най-умния и оправен милиционер в цялата ни история😂😂😂 А има и много от онези (по Иво Христов),дето му се възхищават, дето си мислят, че ако се махне демокрацията в България, те ще си живеят като по Тошово време- те ни лъжат че ни плащат, а ние ги лъжем, че работиме😂😂😂
  • 126 от Барселона

    7 10 Отговор
    ЗАТВОР ЗА ШАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ НАЧЕЛО С ТИКВАТА ОГРАБИЛИ БЪЛГАРИЯ,ДА ЖИВЕЙЙ БЪЛГАРИЯЯ
    ЗАТВООООООООООООР !
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Boris

    4 6 Отговор
    До тук ок.ами това че България е нула във всяко отношение.ами за хилядите напуснали държавата,ами за всички мизерии от които няма да си отървем години.кой ще го съди.ДИРЕКНО В ПАНДЕЛАТА,БЕЗ СЪД ТЕ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ.ако беше някой обикновен човек досега да са го затрили.МРАСНИЦИ
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Сироб

    1 3 Отговор
    Аз съм лек мъж и не обичам тежкарите като вас.Искам да живея в лек свят и всички да ми се изреждат,но вие мразите Рашков а той е мъж с проблеми но не като нас.
  • 131 3333

    5 8 Отговор
    Да включат и други към тия тримата и някои и от пискливите младежи на гроб са за там.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Рашков

    8 4 Отговор
    А най-важният ми източник от който взимам ежедневно информация е "Бериозка"

    Коментиран от #135

  • 134 1111

    8 10 Отговор
    Къде е страхливият тулуп? Нещо го няма по телевизиите да ръси тъпотии.
  • 135 Хаха

    5 5 Отговор

    До коментар #133 от "Рашков":

    А другият не по-малко важен е дамаджаната в кабинета. Разпитва я постоянно денем и нощем.
  • 136 Абе

    2 1 Отговор
    Добре бе, аз още не мога да разбера защо са му на човек толкова много вецета.
  • 137 НЕ САМО ВИЕ

    6 5 Отговор
    ГОСПОДИН РАШКОВ МИСЛИТЕ ТАКА! ЦЯЛ ЕДИН НАРОД ЗНАЕ ТОВА! ГЕРБ , ЦЯЛАТА ПАРТИЯ СА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА!!!!!!
  • 138 скорпи

    4 4 Отговор
    А теб като най- големият мутропрестъпник и лъжец! Ревизия на всички вас които сте горе и да отговорите за 9те милиарда вече станаха 10! За какво ги изхарчихте?Колко ти плати Божков?Обвинен в поръчкови убийства,заплахи за убийство към неговия партньор, за изнасилвания за за за нямат край!И най-вече за националната ни сигурност!Изнесено националното ни богатство от най-стария магураджия!А ти на дявола ставаш адвокат?Всичко е въпрос за пари !Колко?
  • 139 Коментатор

    1 1 Отговор
    Защо не се заинтересува от заема за къщата на Севи?
  • 140 Не е лошо

    2 4 Отговор
    Първо да почнат от един корумпиран пияндурник,който в момента е начело на МВР.
  • 141 Тъжно

    3 0 Отговор
    Правилно ОПГ. За това ще лежат в ареста докато върви следствието. Както е по закон.
  • 142 Сербез

    1 0 Отговор
    Мисля си токът скъп бензина скъп храните се повишават защо ли няма инфлация някой саботира всичко ама кой ли не зная вие знаете ли и вие не знаете лошо много лошо наистина царят има дрехи не е гол бъдете благословенни
  • 143 Иван

    3 2 Отговор
    Вече една година всички си тренират реториката с Гешев, Борисов и т.н. Кое е по - важно? Да се работи за благото на държавата и населението или някой да бъде осъден? Защото се работи само по втората част и то без успех, аматьорски! И като бъде сменен рано или късно Гешев кой ще сложим на негово място? Предполягам някой честен и неподкупен прокурор от Мелмаг?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове