Last news in Fakti

23 Април, 2022 16:00 17 595 723

Даването на оръжие на Украйна е национално предателство

  • мариана христова-
  • западна европа-
  • украйна

Коментар на Мариана Христова

Даването на оръжие на Украйна е национално предателство  - 1
Снимка: фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Искам да кажа какво мисля по няколко въпроса:

1. Да кажа, че такава наглост, каквато си позволи чужд дипломат не мога да си представя дори в най-ежедневни човешки отношения! Ти да отидеш да молиш за нещо и да си позволиш да кажеш, че ако не ти го даде, човекът отсреща помага на друг или да го наречеш някакъв си е меганахалство и на такъв човек нищо не бих дала, дори да го имам. При това след като дадохме повече, от колкото можем да си позволим за помощи; приютихме техни хора, които тук си живеят царски в хотелите и получават пари, повече от нашите пенсионери и деца, за разлика от богатата Западна Европа, където са наврени като сардели във физкултурните салони и никой не им дава пари, а ги оставят да се оправят както могат; веят техни и фашистки знамена; вандалстват по паметниците ни и смятат, че всички сме им длъжни, докато ние събираме капачки за кувьози и пенсионерите ни просят, за да оцелеят. Направо не мога да повярвам, че не се намери един политик с вдигната глава, който да му даде адекватен отговор насреща! То бива некадърност, безгръбначие и подлизурство, но това на нищо не прилича!

2. Даването на оръжие на Украйна е национално предателство спрямо българските интереси и нито Русия, нито Украйна имат право да ни ги определят! Обяснявам защо:

– Всяка оръжейна пратка, изпратена за Украйна не достига предназначението си и е прихващана и унищожавана за часове. Абсолютно малоумно и безотговорно е изпращането на оръжие от страна на България, която и без това не разполага с достатъчно такова за самата себе си, а в същото време е в обсега на руските ракети, дори в момента и на практика е на първа линия, ако конфликтът се разрасне извън границите на Украйна. Следователно подобно действие означава ние да останем без оръжие, а помощта за Украйна на практика ще е същата, като да го изхвърлим в морето.

– Това е предварително известно на украинския външен, който въпреки всичко наглее, сипе обиди и тропа с краче у нас. Следователно те не разчитат, че наистина ще получат оръжие ефективно, а се опитват да разиграват сценарии и си правят ПР на наш гръб и за наша сметка пред света или си гонят някакви техни си интереси, например да въвлекат още държави в конфликта, с цел да получат така мечтаното разрастване на военните действия срещу Русия.

– Изпращането на оръжие за Украйна, обаче е с преки последици за нас по няколко линии, защото Русия предупреди, че следи всички държави, които го правят, обявява ги за вражески и ще ги атакува, въпреки че доставката не е осъществена – така че хоп, нарисувахме и втората червена концентрична окръжност около България, като мишена, освен допълнителните финансови загуби и загуби на военна техника, които и без това не можем да си позволим.

– Да се разчита на последваща помощ от НАТО с оръжие за нас, което да ни попълни дефицитите, може да хрумне само на някой пълен идиот! След отказът да ни предадат платените вече F16, въпреки новите бройки, които искаха да си платим отново авансово и след като заявиха, че имало опасност информация да изтече към Русия от Граф Игнатиево и на най-големият малоумник трябва вече да му е ясно, че ако не дай Боже Русия ни нападне, тук карфица няма да влезе – веднъж, защото нямат никакво намерение да ни пращат, второ, защото Русия ще упражнява същото, което прави с Украйна, унищожаване на пратките още при тяхното потегляне към или кацане на територията. И какво ще правим тогава без и без това смехотворното оръжие, което имаме в момента?!

Надявам се, че стана ясно.

Светли Великденски Празници и МИР!


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 638 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Папагали

    386 59 Отговор
    В топ 3 сме по доставки на оръжие в окрайна ,тоя едини дето доставя си купи къща в Бевърли Хилс за 30 милиона,

    Коментиран от #193, #695

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Браво за писаното

    530 104 Отговор
    Това на всеки му е ясно, но все пак твърде много хора тук се изхранват с грантове- за тях Родината и мисленето не е важно.

    Коментиран от #139

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Д-р Мушков 4-и км

    193 556 Отговор
    Коя е тази? И защо трябва да ни интерусува мението й?!

    Коментиран от #17, #50, #653

  • 7 Roze може

    157 511 Отговор
    Откъде се намират такива жалки ,или то е пълно в България с такива

    Коментиран от #75

  • 8 Това е демокрацията...

    122 449 Отговор
    И на тЪъъъпата да и се даде трибуна за да и чуем проблясъците...

    Коментиран от #115, #354, #655

  • 9 Браво

    631 144 Отговор
    Право в десетката, точно така. Това е мнението на повече от 90 % от българския народ.

    Коментиран от #15, #23, #255

  • 10 сорос . нет

    437 77 Отговор
    Как сте жалки пуделчета на козяк. Кака ви Херо ще ви купи по едно пластмасово кокалче, oт най-близкия магазин за домашни любимци. А вие ще джавкате щастливи с влажен поглед и угоднически и покорно ще въртите опашчици. Ах, да, забелязаха ви най-после. То бяха големи мъки и подскоци докато хубаво се набиете в очи и най-накрая кака ви Херо ви ощастливи с…усмивка пред строя. А вие доволни ще сте изплезили малките си подли езичета и ще й целувате обувките.

    Коментиран от #675

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Така ще е, докато няма ПЕРСОНА НОН ГРАТА

    360 29 Отговор
    Ние позволихме да се държат така с нас. Русия, САЩ малка Македония от тук нататък всяка малка държава може да се гаври с нас
  • 14 хе хе

    95 340 Отговор
    здраво гори под полата на тази орка 😀
  • 15 456

    105 346 Отговор

    До коментар #9 от "Браво":

    Това е мнението на путлеристите.

    Коментиран от #83, #656

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 BOBO

    329 43 Отговор

    До коментар #6 от "Д-р Мушков 4-и км":

    ЗАЩОТО ИМА И ДРУГИ МНЕНИЯ НЕ САМО НА МНЕНИЕТО НА ДБ
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Аз пък

    82 322 Отговор
    Мисля, че само показвааш колко си пр оста !

    Коментиран от #710

  • 20 В ЗАДАЧАТА СЕ ПИТА

    85 315 Отговор
    АФТОРКАТА МОЖЕ ЛИ ДА ИЗБИЕ СМЕТАНАТА НА ПУТЛЕР БЕЗ РЪЦЕ И АКО МОЖЕ ЗАЩО НЕ ОТИДЕ И ДА ОПИТА
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Уса

    277 42 Отговор
    Въпросът не е дали България ще доставя оръжие на Украйна а да обяви официално,че доставя оръжие,за да бъде въвлечена във войната и послужи,като първи буфер на НАТО и САЩ.Руснаците са свили фронта а американците искат да бъде разтегнат в по-широки граници,като обхване и съседните на Украйна най-бедните натовски държави.Русия използва високоточни съвременни ракети и българските гаубици убиват основно цивилни граждани.България снабдява с оръжие Украйна от 2007ма година
  • 23 Нали поне 80%,

    72 12 Отговор

    До коментар #9 от "Браво":

    бяха под чертата...
  • 24 Само за това ще гласувам за БСП, всички

    281 57 Отговор
    други са подлоги на САЩ, нъпълнили гушките с долари и затова припяват да даваме оръжие. Даване на оръжие значи, доубиване на Украйна, вече и Молдова е на пангара. Ако дадем оръжие, значи сме обявили война на Русия и скоро и нашият ред ще дойде.

    Коментиран от #507

  • 25 Софиянец

    87 306 Отговор
    Какви руски подлоги има не е истина, и тази се зове българка, срам.

    Коментиран от #179, #203, #657

  • 26 сълза и смях

    283 35 Отговор
    И този е от актьорския състав. Всичките актьори поставят условия и искания. Кой го пусна тоя в българския парламент? Какви дяволски изчадия са се настанили там и хрантутим, за да работят срещу българския народ и държава. Трябваше да му дадат чертежите на платените от нас Ф-16 и да му върнат обратно всички укропитеци от мъжки пол над 18 години, да ги включи в битката с Русия. Повече нито можем, нито имаме желание да му дадем на тоя бандеровец. Не сме им длъжни с нищо. Интересът на България трябва да е преди всичко, отдавна е време да спрем да слушаме и изпълняваме!…
  • 27 АЛЕН ДЕЛОН СЪС СИНИЯ БАЛОН

    25 163 Отговор
    РУ.ПУ.ФИЛИ НЕ СЕ (......)ПОСЛЕДВАЙТЕ МОЯ ПРИМЕР И ПРИКЛЮЧЕТЕ БЕЗПОЛЕЗНИЯ НЕЖИВОТ🚮АМИН🙏

    Коментиран от #207

  • 28 !!!?

    76 259 Отговор
    То русофилското инфантилно безмозъчие няма аналог в Човешката Цивилизация и тази е нагледен пример за това ! Кривославни празници на путинофилите !!!?

    Коментиран от #636

  • 29 Лондон

    72 269 Отговор
    Кой дава трибуна на такива болшевишки и ферментирали в мозъка си кукувици!!!!
    Рашизма е военен комунизъм+азиятски нацизъм+брутален авторитаризъм, умноцен по 10!!!!!!
    Този, който е пас, подкрепя зверствата и безчинствата на алкохолизираните ватници/азиятски фашисти!!!!

    Коментиран от #61

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Капитан Петко Воевода

    283 54 Отговор
    Пет века англичани , французи ,алемани и австриици дружиха с падишаха.Не друг а дядо Иван тури край на теглото ни .Руските ни братя проляха кръвта си заедно с нас ,за да живей България.Има я държавата защото я имаше Русия,а държавниците ни срещу Русия.От мен е да знаете те не само Русия, а България ще продадат и от народа си ще се отрекат.Забравиха кой проля кръвта си заради тях ,та побързаха да се поклонят на онези който предпочитаха дружбата с агаряните нежели свободата на раята .

    Коментиран от #70, #525

  • 32 Герак Митко

    253 50 Отговор
    Украйна е ръководена от нацисти и зверствата за който ни информират са изцяло украинско дело. Който не ги познава няма да ме разбере. Това което им се случва е най малкото , което заслужават.

    Коментиран от #699

  • 33 Много анонимни рубладжии дишат въздух

    59 212 Отговор
    Таз вярва на руските клоуни че прехващали пратките..прехващат дръжки от 2 седмици облачността е ниска и плътна..моля ви се наложетв си ушанките и не се занимавайте с неща от които не разбирате има кои да ги движи

    Коментиран от #236

  • 34 Какъв си

    291 43 Отговор

    До коментар #1 от "Румен":

    Недей да обиждаш авторката,права е! Не може някакъв да идва и да се държи,толкова нагло! Не сме длъжни с нищо на Украйна! Достатъчно пари се дават от нашите джобове за мигрантите! Бъди Българин,ако можеш!

    Коментиран от #40

  • 35 Българин

    254 40 Отговор
    Много точно и адекватно мнение е изложено в публикацията. Време е вече да се чува какво мислят по-голямата част от българите.
  • 36 Петър Волгин

    251 35 Отговор
    „Не Кулеба, нашите мижитурки и подлизурковци са за гонене
    Никой политик с достойнство не би допуснал някакъв чиновник от чужда държава да дойде в страната му и да изисква да му се даде това, което той си е решил. Доста български политици обаче се държаха унизително и без грам самоуважение, направо въртяха опашки само при вида на украинския външен министър. Щом пред този Кулеба се държат така, представяте ли си какви пируети правят пред някоя по-значима чуждестранна фигура. А и няма какво да се сърдим на Кулеба за поведението му. Кучето скача според тоягата. Щом му позволяваме да си развява коня, както ми скимне, точно такова поведение трябва да очакваме. Не той, нашите подлизурковци са виновни. Не Кулеба, а „любезните му домакини“ унижават България. И ако трябва да призоваваме за изгонването на някого, то не Кулеба трябва да гоним. Нашенските, нашенските безгръбначни политици са за гонене.“

    Коментиран от #49, #442

  • 37 Мариана Христова!! Неутралитет!

    253 37 Отговор
    Никакво даване на оръжие на никой по време на конфликт! Наглеци те Бандеровци нямат равни по Наглост!! Смачкаха Българската общност в Украйна и отгоре на всичко ни Назидават какво трябва да правиме! Нацисти!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Киро Теслата

    60 213 Отговор
    Другарката е от "Русофили",БСП,Възраждане,Атака,майка и е рускиня или всичко това накуп.Възможно е да съм пропуснал нещо,но те тези са като хлебарките.Статийката не си струва да се коментира.

    Коментиран от #67, #630

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Истина е

    40 153 Отговор

    До коментар #21 от "айсиктирир":

    Учбиваха ги от Донбас с подкрепата на Русия. Кога ли ще се отделят Кърджали и Западните Родопи. И,тогава ще те питам колко си силен, но ще бъдеш на думи .

    Коментиран от #78

  • 42 Морски

    114 23 Отговор
    Браво!
  • 43 Стоян

    32 123 Отговор
    оффф, тишината в спалнята ражда чудовища

    Коментиран от #625

  • 44 Aлфа Bълкът

    32 58 Отговор
    ЗАЩО НЕ КАЧВАТЕ АКТУАЛНИ СНИМКИ В ТОЗИ САЙТ? НЕ ПРЕТЕНДИРАМ МНОГО АМА ДА НЕ СА ОТПРЕДИ 10Г!
  • 45 1520

    182 33 Отговор
    браво има все още нормално мислещи,а този министър от укройна само дето не изкомандва нашите марионетки
  • 46 Българка

    53 189 Отговор

    До коментар #3 от "Гнида":

    Руските варвари под преговори разбират Украйна да обяви капитулация, Русия да анексира Украйна, да избие елита им и си присвои не само територия, а и украинските ресурси. И така да нападне следващата европейска държава. Недаването оръжие на Украйна е както правилно каза Кулеба- "да помогнем на украинците да умрат защитени" ( с каски и бронежилетки) . И да, след Украйна можем да очакваме Русия да реши да "освободи" и България като срине градовете и избие хиляди българи.

    Коментиран от #412, #702

  • 47 Теле

    70 13 Отговор

    До коментар #18 от "Просто човек":

    Не просто, а прост човек, австрслопиъект
  • 48 помним

    200 32 Отговор
    НЯМА ДА ЗАБРАВИМ! НЯМА ДА ПРОСТИМ! На 2 май през 2014 г. в украинския град Одеса тълпа десни радикали извършиха брутално масово убийство. Според официалните данни жертвите са 48 – но още много се водят безследно изчезнали.

    На първата годишнина от клането в Одеса „Десен сектор” и подобните неофашисти отпразнуваха 2 май като „победа над окупантите” – т.е. над техните съграждани, които бяха изгорени живи, застреляни или довършени със сопи. Въпреки благосклонното мълчание на толкова много интелектуални съучастници по целия свят, все някой ден идва и денят за възмездие. Забравихте ли как българите в Украйна бяха тормозени и тероризирани?

    1. Българинът инж. Иван Милев – жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 г., деец на българската общност;
    2. Българинът Александър Николов – мирен протестиращ, разстрелян в Одеса на 2 май 2014 г.;
    3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014 г.;
    4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 г. преди посещението на българския президент;
    5. Оскверненият преди 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 г. в Болград – поруганите им имена омазани с жълта и синя боя на 29 февруари 2017 и написаната върху паметника закана към местните българи „чемодан-вокзал-София“;
    6. Българинът Василий Кащи – публично жестоко пребит и залят в очите с антисептична течност пред залата на общинския съвет в Белгород на 30 май 2017 г.;
    7. Първият акт на преврата през 2014 г. – отмяната на законите, гарантиращи права
  • 49 Боян чук каза

    36 138 Отговор

    До коментар #36 от "Петър Волгин":

    Волгата лапа ли и той рубли..що не отиде в болшевишкия рай а ни продава тука трици и диша натовски въздух..ей мушмороци ще удари и вашия час

    Коментиран от #211

  • 50 мхммм

    21 77 Отговор

    До коментар #6 от "Д-р Мушков 4-и км":

    Така се получава, когато се публикува Copy - Paste от фейсбук, а го правят защото вече не знаят да пишат.
  • 51 Някой си

    123 23 Отговор

    До коментар #1 от "Румен":

    Какво общо имат нейните деца бе ,охльо? Типично за прост Ганьо,като не му оттърва истината,сменя темата и плюе.
  • 52 Баш софиянец

    183 28 Отговор
    Изключително правилно разсъждение! Само да добавя, че ако Украйна иска оръжие, да си го купи! Не й дължим издръжка. А интересът на България е ВОЙНАТА ДА СПРЕ (и не само българския интерес), което не става с доставка на оръжие. И тая тежка пропаганда, че който не ПОДАРЯВА (!) оръжие е фашист да си я муш нат някъде на тъмно.

    Коментиран от #721

  • 53 Перо

    124 24 Отговор
    Правдив коментар!
  • 54 АУУУУУ

    43 150 Отговор
    ПРО-РУСКАТА ПЕТА КОЛОНА ЗАПОЧНА ДА ИЗЛИЗА НА СВЕТЛО.... ПОЗОР 🤬🤬🤬🤬🤬
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 И да предоставим нещо на Украйна, новото

    111 20 Отговор
    Ще си го платиме веднага, а ще го получихме на 30 февруари след няколко години! Пример имаме!!!!
  • 57 Ирина МАЗГАНОВА

    183 29 Отговор
    И днес, когато Путин за един ден е на път да унищожи ВПК на Украйна, в който американците за последните 8 години са вложили над 20 млрд.долара, той всъщност унищожава американските военни бази, наричани за благозвучие украински и използвани в последните 8 години за нацификация на тази държава и за издевателства върху руското население в източната част на Украйна.

    Затова целият този европейски вой за нападение върху суверенна държава е отвратително лицемерен. Украйна не е суверенна държава, а плацдарм за военни действия срещу друга суверенна държава от трета страна и погледнато от този ъгъл, действияна на Путин дори са закъснели. Базите на Злото отдавна трябваше да бъдат изгорени, и ето че това най-после се случи. Всеки от приятелите, който е забравил масовите убийства на Майдана и в Одеса през 2014 г., хилядите убити в Донбас за 8 години, нацистките бандеровски формирования като „Азов“ и пр., които станаха част от украинската армия, спирането на водата за Крим за 8 години, това, че Зеленски наричаше жителите на Донбас „организми“, всеки такъв глупак, който си е поставил украинското знаме на профилната снимка, да не забравя, че подкрепя бандеровци и фашисти, подкрепя геноцида, правейки се на хуманист.

    Коментиран от #510

  • 58 !!!?

    39 117 Отговор
    Същото е проповядвала и хитлеристката пропаганда за военната помощ на САЩ за Сталин, чрез програмата "Ленд лиз". И действително част от военната помощ е била унищожена от хитлеристите, но огромната част е достигнала целта си. Путинофилският вой е предателство против Човешката Цивилизация !!!?

    Коментиран от #135

  • 59 дедо Герчо

    51 20 Отговор
    ПО МИНУСИТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ...ХЪХЪХЪ...
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Това е националния ни интерес

    30 114 Отговор
    Националния интерес на България е руските мечти за СССР 2 да бъдат смазани ако трябва и с оръжие..региона да бъде омиротворен и да не се допусне доминация в черно море на държава управлявана от дегенератт който е пропуснал че живеем в 21 век
  • 63 кнаус 485

    146 28 Отговор

    До коментар #3 от "Гнида":

    Много точно казано от теб и от авторката на статията.....казаното в статията се припокрива на 100 % от моето мнение по въпроса....ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА АВТОРКАТА ЗА КАЗАНОТО В СТАТИЯТА....учудващо за мен ,че са пуснали тая статия,обикновено пускат бози на "професори,атлантици и други подобни безмозъчни твари"......
  • 64 аташе

    135 21 Отговор
    Какъв дипломат е кулеба?? Обикновен парцал
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Перо

    95 20 Отговор

    До коментар #39 от "Киро Теслата":

    Те са русофили,а ти джендър!
  • 68 Хм Хм

    31 120 Отговор
    Ей, прости жени да искаш. Ако руснаците прихващаха всички пратки, с какво украинците щяха да се бият сега?
    Колко пъти трябва да ви се повтори, че парите за украинците отиват в хотелиерите, т.е. в икономиката. И това са пари за спане и храна. Много злоба и истерия. Няма ли кой да ви е.е?
  • 69 майка

    70 13 Отговор

    До коментар #1 от "Румен":

    твоите деца загинаха ли?
  • 70 Българка

    44 102 Отговор

    До коментар #31 от "Капитан Петко Воевода":

    Костите на десетки хиляди украинци от Киев, Одеса и Харков са на българска земя. В Руско-турската война основно в България са се сражавали УКРАИНЦИТЕ .Учете я тая история бе, не пишете глупости

    Коментиран от #79, #84, #469, #503

  • 71 Володемир

    59 9 Отговор

    До коментар #18 от "Просто човек":

    Да живее България, тъп40!
  • 72 илф

    110 28 Отговор
    Браво на на автора. Точно и ясно.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Българин

    96 24 Отговор
    Имам пет прашки и две торбички речни камъчета . Ще ги подаря на украинците за тяхната борба . Та въпроса ми е - къде да ги пратя ?
  • 75 спас

    56 10 Отговор

    До коментар #7 от "Roze може":

    освен боклуци като тебе,има и нормални хора
  • 76 Петър Славов

    29 136 Отговор
    Мало, умната авторка казва точно обратното на истината! Недаването на оръжие е национално предателство! А това че министъра бил нагъл, абе госпожо когато руските орки избиват, насилват, разрушават всичко каквото видят истинския патриот ще направи всичко по силите си да защити народа си, ама ти това не го разбираш

    Коментиран от #89, #722

  • 77 Бизов

    34 114 Отговор
    Поредната под лога на Путин разцъфна великденски с съкровени мисли в защита на агресора и насилника,оправдавайки го със слабоста на жертвата.Срам и пзор за хора като тази Мариана Христова.
  • 78 ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

    108 25 Отговор

    До коментар #41 от "Истина е":

    Я СЕ СКРИЙ БЕ ЛИБЕРАСТ ПЛАТЕН! Всички нормални хора от цялото земно кълбо, много добре знаят кои са убивали деца в Донбас и кой е изтезавал мирни жители осем години. Тия нацистки лозунги си ги декламирай пред мъжа ти!
  • 79 Българин

    113 29 Отговор

    До коментар #70 от "Българка":

    То ако чакахме на украинците да ни освободят , още щяхме да сме с чалмите .
  • 80 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    30 120 Отговор
    Коя е тая иди....тка да ми налива руска пропаганда????накрая ще ми пожелава весели празници и мир!За мен ще е празник,когато лудия бъде провесен от кремълските кули.Човек който заплашва човечеството с Атома трябва да бъде неутрализиран......!

    Коментиран от #88

  • 81 494

    118 24 Отговор

    До коментар #5 от "Да бе да":

    Нищо няма да дадат. Те на Полща не дават. От западняк да вземеш нещо. Някои бракми, на които ще трябеа да се учат 3/4 години, без резервни части.
    Браво на коментаторката. Възмутен съм от наглото поведенив на министъра им. Наистина са нацита.По отношение на емигрантите има и бедни, но повечето са средно висока класа. Изкушавам се да направя фотосесия на Лидл в Св.св. Константин и Елена дневно 100 джипа от висока класа.

    Коментиран от #105

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ььь

    111 24 Отговор

    До коментар #15 от "456":

    Много бъркаш нещо. Даването на оръжие само по себе си е престъпление. България няма връзка с Украйна, а трябва да гледа своите граждани и своя интерес. Т.нар. ви атлантическа емпатия и вдигнати ръченца пред Урсузела няма да ни платят сметките и да ни нахранят. А нашите политице ив сервилчничат на тия укри, мазнат им се, па и накрака ще им ходят. Какво унижение, бетер простиии---тутки. Последните взимат пари, а ние даже ще си плащаме. Боли за нашите бедни пенсионери, за самотните майки, за хилядите бедни работещи хора, които едвам свързват двата края - за тях все няма, а някакви накипрени богати укри има ол инклузив и 5 зевздни хотели. Това на какво прилича, бе?!

    Коментиран от #475

  • 84 СТИГА ГЛУПОСТИ

    88 12 Отговор

    До коментар #70 от "Българка":

    милото ми то пернато, нещо май си объркала войните, А? Паметникът с обръщението на цар Освободител към руския народ за кампанията в България е в центъра на Санкт Петербург, не в Лвов, ама ти от де да знаеш?! Те и началниците ти дето ти спускат опорките не го знаят

    Коментиран от #101

  • 85 алоу

    103 15 Отговор
    Факти, как така публикувахте статия, която е различна от правата линия на демократичния "нормалния свят"?
  • 86 Коректен

    31 114 Отговор
    Мариана , побързай да си вземеш копейките, че ще де обезценят. Заради такива продажни душици като теб никога България няма да стане пълноправен член на цивилизования свят. Национален предател е този, който е срещу интересите на България, които са кристално ясни като член на ЕС и НАТО. Който му харесва в русия да си сменя паспорта и да ходи там.

    Коментиран от #100, #102, #634

  • 87 Комон Сенс

    107 18 Отговор
    Две очевидни констатации:

    1. Бъларското достойнство беше накърнено и следва да бъде защитено. И не само в този случай, ами и в случая с ививането на ръце относно отроденият и мразещ ни югозапад.
    2. Ясно е, че мизерното ни въоръжение не бива искано за да промени хора на войната.
    Целта е тук у нас:

    2.1 Цел първа - да ни влошат отношенията доколкото е възможно. Поне де там ние да имаме по-лоши отношения от тях самите.
    2.2. Да се превърнем в мишена. Т.е. да изиграем ролята на шапката на прът, за да бъде отклонен куршумът към нея.
    2.3. За да останем тотално обезоръжени и да потънем в дългове към армоията си.

    Точка 3:
    а) Да молим чужди военни да се настанят на територията ни
    б) Да ликвидираме напълно концепцията за Суверенитета, който произтича от волята на въоръженият народ - т.е. Българската армия.
    в) Да сме по-слаби военно дори от СРМ, че дори и от мутренските групировки.
    Всичко това води до ликвидация естествен път на държавният ни суверенитет.

    Нямаме никаква нужда от всичко това. Човек трябва дори на приятели и съюзници да може да говори твърдо и сериозно, когато се налага.
  • 88 ДЪЛБОКО БЪРКАЩ

    84 19 Отговор

    До коментар #80 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    На либерастите не ви харесва като се говори истината.

    Коментиран от #93

  • 89 ууу-опата

    88 19 Отговор

    До коментар #76 от "Петър Славов":

    Ама да си го защитават, бе нас кво ни бърка? Нас кой ще ни защити? Да не сме единствената страна на планетата, до нас опрели. Ние сме малка и бедна страна - точка. Проси се от богатите. Даването на оръжие е напълно неправилно. Изобщо даването на укри е напълно неправилно.
  • 90 !!!?

    21 16 Отговор
    Програмата "ЛЕНД ЛИЗ" на САЩ за военна помощ на СССР през ВСВ !!!?

    Коментиран от #543, #632

  • 91 папуас от БГ

    97 25 Отговор
    Идва някаква си укро-колиба и прави за смях България и българите, като в прав текст им казва, че са роби и веднага трябва да се подчинят, а България е колония, която веднага трябва да да признае официално, че дава оръжия на нацистки изроди, за да може около Гергьовден да започне тоталното избиване на всички православни туземци в родината ни. натУ иска да започнат война на наша територия и очевидно няма да чакаме повече от месец!
  • 92 Луд

    119 22 Отговор
    Козяци.
    Вие прочетохте ли публикацията?
    Кое не е вярно?
    Къде са ни самолетите след като сме в НАТО?
    В момента има 3 Миг-29 които ползва БА.
    Какво да даваме?
    Малко ли даваме 40 лв.на ден..,.няма събота няма ....няма под 18 над 18 години.....четеричленно семейство взема 4800 лв. месечно чисто....колко получава чисто Бг.работник на Мин.заплата....560 лева.
    Е?
    Автопарка на бежанците виждали ли сте.....
  • 93 хехехе

    11 42 Отговор

    До коментар #88 от "ДЪЛБОКО БЪРКАЩ":

    Газ пикаят, ама и той ще свърши, хихих. Тогава да ги видя.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 rrr

    24 81 Отговор
    СРАМ
    Факти как може да публикувате това?
  • 96 разораната целина

    101 22 Отговор
    Трябва да си сляп за да не видиш какви неистови усилия се полагат България да се нареди първа между враговете на Русия. Не Унгария, не коя да е друга , а България. Трябва да си сляп за да не видиш колко са тъпи и продажни нашите народни избранници. Трябва да си сляп за да не разбереш,че след прочистването на Украина от подлоги идва ред на България, обезлюдена, обедняла, отчаяна и предавана от своите. Какъв народ сме, ако не вземем бъдещето на децата си в свои ръце.
  • 97 Русофил

    98 29 Отговор
    Нито един от продажните ни политици не посмя да отговори на наглия външен министър дошъл тука да проси и ни поучава. Защо не попитаха украинеца за отношението към българите в Одеса. Просто Киро пък ще води делегация до Украйна. Нашата позиция трябва да бъде НЕУТРАЛИТЕТ за военни доставки, както Австрия. Да не излизат нашите псевдо журналисти предатели, като Даниел Смилев че това било цинизъм. Цинизъм е да говориш за, а постоянно да искаш оръжие.И като за капак Зеленски казва колко милярда му трябват на месец. Може Херо Мустафа (така и така ни потупва по рамото) и евроатлантика Мони Натото да му ги пратят. Или нашите платени виртуални самолети като подарък.
  • 98 rrr

    22 72 Отговор
    СРАМ
    Факти как може да публикувате това?
  • 99 Фори светулката

    72 20 Отговор
    Зеленски и компания , защо само искат ? Чак в парламента тоз реч държи , не та не , дайте оръжия ! Защо обикалят ,а не преговарят ? Тези наистина са влезли в роля на спасители . Четох ,че си мислели , че са избрани да спасят бялата раса , и отначало сме щели да се съпротивляваме ,щот не сме могли да разберем , ама те насила ще ни спасяват , и после щели сме да сме спасени точно от тях. Та , даже , щяло да ни хареса тяхното насилие . Пък и ще сме им били и благодарни , ама пак ще ни насилват .
  • 100 ХАХАХАХАХАХАХА

    74 17 Отговор

    До коментар #86 от "Коректен":

    Кво ес кво нато бе? Айде стига с тая либерастия! Лично геронтофила ти каза, че нато е в мозъчна смърт.
  • 101 Българка

    26 68 Отговор

    До коментар #84 от "СТИГА ГЛУПОСТИ":

    В Освободителната за нас война в руската армия болшинството са били украинци от Одфеса, Киев, Харков. Не пиша за паметници

    Коментиран от #143

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Да бе да

    31 67 Отговор

    До коментар #81 от "494":

    Затова Полша вече получава танкове от Великобритания защото не дават нали. Затова Словакия получи Patriot за своите C300.Просто в някои страни политиците наистина защитават националните интереси и се възползват от всяка ситуация, а в такива като нашата само гледат как да прекарат населението и да откраднат повече пари за себе си.

    Коментиран от #144, #166

  • 106 кики

    77 17 Отговор
    За толкова години години след като участвахме пряко в Камбоджа Ирак, Афганистан, станахме ли пълноправни членове

    Коментиран от #147

  • 107 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    69 17 Отговор
    Мантрата за член 5 на НАТО, обаче ще се задейства ако останалите членове са съгласни, а пък аз се съмнявам! Дори и да дадем доста оръжия. Няма и да ни дадат в замяна американски оръжия. Няма да ни дадат Пейтриът да заменим С300. Нито Ф16 за МИГ29. Все едно Цветан Недялков да си хариже китарата и да му дадат щайга с пластмасови струни!
  • 108 Мах

    42 36 Отговор
    В думите на госпожата усещам една бедна и жалка България.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Луд

    92 25 Отговор
    Колко обективно и точно сте го казали! Впрочем с наглото и нахално поведение на Кулеба който едновременно ни изнудваше, хулеше, просеше и критикуваше отрезви и приземи всички дето имат малко останал разум в главите си и тичаха да прекарват бежанци, вееха чужд флаг под път и над път и се кичеха с значки в жълто-синьо от чиито цветове на мен вече се гади!!!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 mi6osp

    41 15 Отговор
    Авторът👍👍👍👍
  • 117 Шаламанов е айно, искам да го видя

    36 18 Отговор
    обесен като Саадам!
  • 118 Алоо либерастията

    79 21 Отговор
    Още ли не сте си спрели тока и топлата вода? ТЕ СА РУСКИ! Я ДА СПАЗВАТЕ ЗАПОВЕДИТЕ НА ШОЛЦ! НИКАКВО КЪПАНЕ И НИКАКВО ПОЛЗВАНЕ НА ТОК!
  • 119 Геро

    72 24 Отговор
    Те всички така наречени украинци са като този на.хал.ни, агре.си.вни ! Те са ма.ке.до.нци.те на Русия и даже са по лоши, по-лоши са от си.га.ни.те ни, защото им дадоха голяма територия и оръжия! Тази територия трябва да се намали четири пъти за да кротнат! Дано да стане! А този уж министър пък се държи като си.га.нин, я марш в кочината.

    Коментиран от #711

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Само не стана ясно

    32 75 Отговор
    Към коя нация е предателството
    Към ватенките може би ?
    Цяла Европа помага - само ние и унгарците не .
    И защо ?
    Защото Мордор има фенове тук .
    Тези фенове не искат да
    Живеят там
    Да работят там
    Да учат там
    Да пращат децата си там
    Да пътуват там
    Да ползват техника и коли от там
    Искат да са
    В ЕС
    В НАТО
    Да им е сигурно тук и да се кефят от далече .
    Не става недраги предатели .
    Хубаво е че са малко .
    Само тук има доста тролове
    Иначе тези страхливци не излизат на площада и са смели само пред компютъра

    Коментиран от #141

  • 122 Доростол

    29 72 Отговор
    Госпожата е поредния активиран политкомисар.
    Трябва да има закон да влизат в затвора такива като нея.

    Коментиран от #130

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Пламен

    20 65 Отговор
    Руска фашистка
  • 125 Марианка Путиновата

    27 78 Отговор
    Така ли ма, кремълска подлого и червена и в червата национална предателка, безродница и позитанска "жрица"?! така ли ма, безпардонно нагла слугиньо на свирепия, психично болен диктатор, масов убиец, изверг и садист, както и престъпник срещу човечеството?! А в коя нормална държава един достоен народ, ако е такъв, ще търпи кремълската Митрофанова слугиня да заплашва, да поставя ултиматуми и да обижда държавата, в която е изпратен?!, Национални предатели, безроднице Марианке си ти, червената и в червата селяндурка от Крушовица, дето нещо се слага за председател на БКП, която преименуваха на БСП, ама, както е ясно, комунистите си остават комунисти дори и когато се наричат "социалисти"! Национално предателство, безроднице Марианке е да дрънкаш червени опорки и да не помагаш на един достоен и горд народ, нападнат вероломно от кремълския Хитлер, чудовището, което избива невинни цивилни граждани, взривява болници, родилни домове, училища и театри, зарива в масови гробове десетките си хиляди жертви и лъже, че не било вярно !Добре ма, кремълска подлого и червена слутиньо, повече от 60 държави от цял свят помагат с оръжие, боеприпаси, танкове, самолети и всичко останало на украинския народ, който не желае да бъде върнат в сталинския да, наречен СССР! А на теб като ти харесва много - хайде, чемодан, вокзал, поезд, еднопосочен билет и не се връщай! Вземи и Копейкин от "Израждане", голяма услуга ще направиш на България!
  • 126 Слава на Украйна

    17 68 Отговор
    Слава на Бандера, слава на Шухевич, слава на Зеленски, Слава на Кулеба, слава на Евелин Банев, слава на героите. Остана ли още някой?

    Коментиран от #635

  • 127 !!!?

    24 63 Отговор
    Ако тази я натисне Кадиров и вика за помощ няма да й помагате, защото Путин ще ви запише в "неприятелският списък" !!!?

    Коментиран от #138

  • 128 Тая я боли

    19 65 Отговор
    много главата и повтаря, като папагал едни и същи лъжи.
  • 129 Сър Пичук

    21 73 Отговор
    Хайде я оборя точка по точка тази незнайна "специалистка" - петоколонничка.
    Защо НЕдаването на оръжие на Украйна е национално предателство/
    1. Поведението на украинския посланик не е наглост, а отчаян зов за помощ. Така са се момели нашите прадеди след кланетата след Априлското въстание на Русия и Западните Велики сили за помощ. И посланика е прав - ако ти откажеш да помогнеш на някой да се защити от нападателя си, ти помагаш на нападателя. Това трябва да е ясно!
    2. Даването на оръжие на Украйна е именно в защита на българските интереси. Защото ако искаме да сме в семейството на ЕС и НАТО ние трябва да действаме като тях, а не като шушумиги и да се гърчим и крием, защото ставаме за смях и срам, а България губи и малкото останал и международен авторитет. А ако утре ние се нуждаем от помощ няма да имам очи да поискаме. Или ще имаме, но никой няма да ни обърна внимание. ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА.
    - Не е вярно, че пратките с оръжие се прихващат и унищожават, както не е вярно и че ние ще останем без оръжие. Имаме огромно производство, а има и схеми по които изпратеното старо руско оръжие ще бъде заменено с по-ново, по стандартите на НАТО.
    - Дали ще станем мишена на Русия е под въпрос и ако ние станем, то трябва и целия Западен и честен свят да стане, което ще му дойде малко множко на товариш Путин.
    - Обратно ако никой не направи нищо срещу Русия, както през 2014, когато анексира Крим и окупира част от Източна Украйна, след като се разправи с Украйна с

    Коментиран от #640

  • 130 това някаква нова

    49 11 Отговор

    До коментар #122 от "Доростол":

    демократична повеля ли е? Инакомислещите в затвора?! Демек по хитлеристки?

    Коментиран от #152

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Емилия

    23 60 Отговор
    Никога повече руски ботуш на свещената Българска земя
  • 133 здраво я тресе климактериума

    22 64 Отговор
    червената бабичка 😀
  • 134 Коронавирус

    23 51 Отговор
    Тази беше отявлен коронавирусен руски трол, който беше задействан на тема "войната в Украйна". За един ден всички теми за коронавирусни кобспирации приключиха и започнаха да се съмняват дали има война в Украйна, дали там не се избиват и изнасилват дами, дали не са ди виновни сами, дали не си го заслужават понеже са нацисти, биороботи и пионки на САЩ.... Русия успя да завладее мозъците на милиони с кронавирусните конспирации, сега спокойно може да им налива истини за Украйна
  • 135 Бивш канадец

    59 19 Отговор

    До коментар #58 от "!!!?":

    Ленд лийз кайш? Който е покрил под 4% от руските нужди по време на ВСВ. Всичко платено пребогато на САЩ и то - в злато, а не в зелени хартийки! И това не го твърдя аз, а Уинстън Чърчил - който едва ли може да бъде набеден да за путинист и русофил!

    Коментиран от #169, #196

  • 136 да бе

    23 44 Отговор
    национално предателство е, ако националността ти е руска
  • 137 Дядо Петко

    71 23 Отговор
    Браво! Едно момиче, дето е по мъж от някои ужким мъже. Бравос!
  • 138 ти гледай

    42 19 Отговор

    До коментар #127 от "!!!?":

    някой кадировец да не те натисне теб, чувал съм, че обичат нежни либерални души! Може пък да ти хареса?!

    Коментиран от #145

  • 139 vinety$

    28 7 Отговор

    До коментар #4 от "Браво за писаното":

    не много, всички политически формации се изхранват с грантове и кражба на обществени пари. ВСИЧКИ
  • 140 ????

    17 47 Отговор
    А ти коя беше, че да даваш и формира мнение на читателите на този сайт.

    Коментиран от #709

  • 141 объркал си рейса

    62 12 Отговор

    До коментар #121 от "Само не стана ясно":

    Вече дори германия обвиняват в "предателство". Не смят да споменат Франция заради изборите.
    А другите 2 големи армии на контринента - гръцката и турската си правят яко пас.
    Реално сме дали по-големи помощи спрям овъзможностите си и от Турция и от Гърция и от Германия и от Франция.

    Просто не си прав, нито обективен, демек буташ пропаганда без оглед на истината и национа,ния интерес.,

    Коментиран от #146

  • 142 Дядо Петко

    48 14 Отговор

    До коментар #5 от "Да бе да":

    Бе чиляк, ти у ред ли си? Кой ти дава безплатно бе? Те платеното не ни дават , той се нада на безплатно. Това да не ти е СССР. Сорос и безплатно. Божкееее, какви люде има ющи.........................Акъл- море, глава - шамандура.
  • 143 В Офдеса и Харков

    38 14 Отговор

    До коментар #101 от "Българка":

    са само окраинци. ХАХАХАХАХАХАХ
    Я да земеш да се позапознаеш къде са окраинците! Естествено, за такива объркани същества като теб, паметниците са без значение. Виждаме го всеки ден в нацистка окрайна и полша.
  • 144 Северозапад

    45 13 Отговор

    До коментар #105 от "Да бе да":

    Да получили са. Но не безплатно, а срещу мноогоо кинти! Защото САЩ дават нещо безплатно единствено на талибаните!

    Коментиран от #181

  • 145 !!!?

    25 38 Отговор

    До коментар #138 от "ти гледай":

    Вие путинофилите се анализирате с Кадирав ...нали сте братушки !!!?

    Коментиран от #155

  • 146 Твоя рейс е за

    21 22 Отговор

    До коментар #141 от "объркал си рейса":

    Сибир .
    Там ще ти е хубаво

    Коментиран от #173

  • 147 Коректен

    19 34 Отговор

    До коментар #106 от "кики":

    Щяхме да станем, ако целия генералитет и повече от половината в парламента не бяха руски шпиони.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Сър Пичук

    26 49 Отговор
    Продължение от 129:
    - Обратно ако никой не направи нищо срещу Русия, както през 2014, когато анексира Крим и окупира част от Източна Украйна, след като се разправи с Украйна следва още по-голяма "хапка" и още по-голяма война. След това Путин ще поиска Русия да вземе всички територии на бившия Съветски съюз и Източна Европа да се върне под неин контрол. И тогава пак няма да е националния ни интерес да му се противопоставим, нали.
    Да, но имам лоша новина за авторката, това, което тя представя за национален интерес е всъщност интереса на петоколонниците и кремълските агенти в България, които я дърпат под контрола на рашистите в Кремъл. Националния интерес на България е да е с цивилизована, развита и демократична Европа, а не с диктаторската фашистка, изостанала и оцеляваща в мирно време Русия.
    Сега ясно ли е!

    Коментиран от #631

  • 150 ценов

    52 25 Отговор
    Момиче,мило българско,свалям ти шапка!

    Коментиран от #158

  • 151 Сливница

    67 21 Отговор
    Това, че НАТО няма да ни запълни дефицитите и няма да пролее капка кръв за България го знаят и селските кучета. Като бивш танков офицер, мога да споделя, че след приемането ни в алианса бяха продадени над 1500 танка.Те бяха купени от американски частни компании на безценица (по -евтино от скрап ) и препродадени за огромни суми на държави предимно в Африка и Азия. Същото важи и за БТР, МТЛБ, БМП, БРДМ-и.Техниката не беше нарязана, а продадена на безценица от политици комисионери и американски оръжейни търговци!
  • 152 Доростол

    26 22 Отговор

    До коментар #130 от "това някаква нова":

    Това не е инакомислие, а открито говорене срещу принципите на Републиката. Политическо мотивирано престъпление, се квалифицира като диверсия и вредителство . Да не говорим, че в НПК има и темата за подстрекатество към размирици.

    Коментиран от #167

  • 153 Гейбръхам ЛинкОлн

    58 26 Отговор
    Ми браво бе Марианче.Един нормален човек да каже кво мисли българина!
  • 154 Ех това Р

    24 2 Отговор

    До коментар #1 от "Румен":

    колко много ти пречи да си УМЕН.
  • 155 Ние православните сме великодушни

    36 8 Отговор

    До коментар #145 от "!!!?":

    няма да те закачаме. Ще ти дадем да си поиграеш с кадировците...на криеница. Ти ще се криеш, а те ще те търсят. Познай каква ще е наградата, ако те намерят.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Ггтжг

    26 46 Отговор
    Тая да се скрие. Ако децата й бяха в Украйна друго щеше да говори
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 АнтиКомунист

    27 42 Отговор
    кремълска калинка, копейкин ли ти написа словото ма ? Копейкаджии !
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Гоуст

    18 2 Отговор
    Про ст народ, слаба държава!
  • 163 За колко?

    23 48 Отговор
    За колко се продаде Госпожичке да напишеш тази дивотия? За колко се продадохте Факти,че да я публикувате?
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Стана ясво

    13 22 Отговор
    Що за стока си. Не се притеснявай
  • 166 Да бе , да. ! 😜

    36 14 Отговор

    До коментар #105 от "Да бе да":

    Той Пейтриота " много убав ". Затова Турция си купи с-400 с риск да се кара с американците !? Западните танкове "много убави" , ама продажните ни атлантици богатеят от продажбата на Ирак на руските ни Т-72 .

    Коментиран от #177

  • 167 ХАХАХАХАХАХАХАХ

    29 13 Отговор

    До коментар #152 от "Доростол":

    Това либерастите големи конституционалисти се извъдихте бе! А за престъпления като геноцид чували ли сте и за престъпления срещу националната сигурност, като продажба на суверенитет?
  • 168 Локо Сф1956

    58 22 Отговор
    Браво на г-жа Мариана Христова. Намери се едно лице и то жена, да каже официално на всички малоумници в България истината за тези "помощи за Украйна", както и за роболепното държане на нашите управници.
  • 169 !!!?

    16 26 Отговор

    До коментар #135 от "Бивш канадец":

    Помоща "Ленд лиз" е била безценна за тогавашния момент бе ! Това е равносилно на банка инфузионен разтвор докато пътува линейката за болницата бе Аланкоуло !!!?

    Коментиран от #715

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Безизвестна

    20 45 Отговор
    Не е ясно другарке никому неизвестна . Опорките на Путин не са ни необходими.
  • 172 Ами ...

    29 47 Отговор
    Госпожо, на мен пък не ми е приятно чужд посланик да говори от името на българските граждани. И не само на мен. Премиера реагира. Вярвам, досещате се кого имам предвид. 😀 Признавам, че не дочетох материала. Стигнах до мястото, в което обяснихте как всяка оръжейна пратка се прихваща и унищожава. 😀 В YouTube има доста клипчета как се прихващат и унищожават руски танкови колони, та ще ме прощавате, но мисля че би било добре да четете по-малко руска пропаганда. 😀

    Коментиран от #190, #610

  • 173 кюмюря от Драгалевци

    22 7 Отговор

    До коментар #146 от "Твоя рейс е за":

    А ти без да си излизал от Мало Бучино последните 30 години , как разбра за Сибир ?!
  • 174 Преминаващ оттук

    23 9 Отговор
    Четейки коментарите под тази статия си мисля...
    Вярно, че е почивен ден. Но доктор Гълъбова да вземе да си прибере пациентите.
    Жалко е, че това е официална извадка на българското общество.
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Иво

    23 47 Отговор
    Брутална глупост писана от прост човек. Ако те нападне съседа и иска да те убие с брадва или нож ти как ще се предпазиш. Може би ще му разкажеш приказка. Или ще го почерпиш. Не пишете повече глупости.

    Коментиран от #183, #184

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Максим

    20 47 Отговор
    Всички рашистски призиви за неутралитет са престъпление срещу човечеството. В момента Путин води война срещу нашия свят и аз не искам децата и внуците ми да живеят в полицейско псевдообщество, както иска Кремъл.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Русофил

    51 17 Отговор

    До коментар #94 от "Гюнтер":

    Какво модерно въоръжение и какви пари за тия самолети от 70-те. Защо не попитат първо украинците за геноцида в Донбас и над българите в Одеса. Ако имаше ООН на място нямаше да има тази военна операция. Държавата вместо да се грижи за българите налива пари украинците да си живеят по-добре от дома. Дали в Украйна или на запад ще ги настанят в такива хотели, чак пък искат и екстри. За да заработят нашите евроатлантици и клептомани (Елена Кремчето) парите си от "цивилизационния" запад са готови на всякакви идиотски идеи.
  • 181 Да бе да

    21 18 Отговор

    До коментар #144 от "Северозапад":

    Напротив не плащат със пари а предоставят своето съветско въоръжение, което без това вече не може да подържат на Украйна. По-точно се отървават от него без да плащат за унищожаването му. Дори германия се отърва от оръжията си от времето на ГДР, а ние пак лапаме мухи.
  • 182 Тодор

    51 18 Отговор
    Подкрепям мнението на авторката и я поздравявам за точния изказ.
  • 183 Явно си изпълнил

    25 6 Отговор

    До коментар #176 от "Иво":

    на 100% минските споразумения и осем години се чуди как да ги подобриш, А?
  • 184 Гочи

    23 3 Отговор

    До коментар #176 от "Иво":

    Пич толкова си елементарен пейзанс че хич не си играй да философстваш и да се чудиш.Глей си козите и си свиркай.
  • 185 Украйна

    19 42 Отговор
    Марияно отивай при путлер да видим дали там ще можеш да се изказваш!!!

    Коментиран от #192

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Посетител

    41 18 Отговор
    Подкрепям на 200%!!! Пределно ясни и точни аргументи!

    Коментиран от #217

  • 188 дори няма място за сравнение

    41 16 Отговор
    Едно , че си прекрасна и второ адмирации за това , което си казала . Поклон .
  • 189 Трябва

    14 40 Отговор
    да дадем, пенсионерите и бежанците нямат никаква връзка с темата. Темата е: дивак, алчен за територия нахлува в мирен дом.

    Коментиран от #638

  • 190 една жена каза

    26 11 Отговор

    До коментар #172 от "Ами ...":

    пък било то и в ютуб .Пилците на есен , нали ! Кой кого прихванал , кой кого "навел" ще броим след 2-3 месеца максимум . Ти "Сармат" а видя ли го , не сармите в тенжерата а онова дето за територия като Франция е нужно само една бройка . . По нататък няма да правя аналогии с територии ти си грамотен човек можеш да прецениш !

    Коментиран от #198, #219, #220

  • 191 Патриарха каза

    7 17 Отговор
    Да не стоим безучастни …..
  • 192 А на теб Путлер като ти бърка отзад

    24 19 Отговор

    До коментар #185 от "Украйна":

    така болезнено, защо не отидеш да го накажеш? Авторът нищо не е писал за Русия, писал е за България.
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Обективен

    42 16 Отговор

    До коментар #1 от "Румен":

    Много руски деца също загинаха в Източна Украйна от 2014 година насам . Напиши в Гугъл Алеята на ангелите и ще видиш . Всеки живот е важен . Войната трябва да спре . Но това ръководство на Украйна с активната помощ на Запада ( САЩ) водят до разрухата й

    Коментиран от #202, #206, #244, #309

  • 195 Радон Керанов

    19 43 Отговор
    Авторката се дави от путлеристка ярост и е нагледен пример за отсъствието дори на минимални остатъци от морал и разум сред тази антибългарска порода! Повтаря малоумната опорка на съветското генералче Янев за неизбежното унищожаване на българските въоръжени пратки от уж всеможещата руска орда! Видя се колко може смешната путлерова войска - 20 хиляди убити плюс осем ликвидирани генерали плюс потопен флагмански крайцер! Очевидна военна некадърност! Но руските лакеи за слепи за това, важно е българите да се държат като страхливи мерзавци, които обслужват агресора! Заради такива екземпляри като авторката ме е срам, че съм българин! Отврат!

    Коментиран от #238

  • 196 Сър Пичук

    11 18 Отговор

    До коментар #135 от "Бивш канадец":

    Прочети договора за Lend-Lease и тогава пиши.
    По този договор се дължат пари ЕДИНСТВЕНО за това, което е оцеляло във войната и съответните държави искат да го задържат.
    Освен това ще е много интересно да дадеш източника за тези 4%.
    И да кажеш колко процента е помощта, за взривяваните рафинерии и ешелони с гориво за Източния фронт. На разрушените заводи за муниции и оръжия, заводите за резервни части и влаковите композиции с тях и т.н., оставяйки хитлеристката армия на източния фронт без гориво, муниции и техника. Колко % са разрушения завод за тежка вода и потопения конвой с вече готова такава, което попречи на Хитлер първи да направи атомна бомба. Колко % са разузнавателните сведения позволили победата при Сталинград и Курск и други битки.
    По твоите критерии, сигурно това е 0.1% помощ.

    Коментиран от #538

  • 197 Емо

    20 39 Отговор
    Срам ме е от такива Пр. Пу. като тази Мариана не знам кояси световнонеизвестна. Глупостите, които е написала се опровергават начаса. И оръжие имаме, друг е въпросъа в какво състояние е по складовете. БНА през 80-те години имаше в мирно време 11 мотострелкови и 5 танкови бригади, а за мобилизационно разгръщане не ми се мисли, но България беше доста милитаризирана държава. Русия никого не може да атакува в състоянието, в което е в момента. Ако го направи, последствията ще бъдат много лоши за нея. Въпросът е нашите национални интереси какви са, как ги определеяме, а не кого обичаме и кой ни е направил по-лошо. Ако гледаме миналото, нямаме основание да вярваме на никого и да обичаме когото и да било. В момента както и да да гледам, много по-противни са ми руските демагогии, даже и да имат някакво основание, нищо не може да оправдае унищожаване на жилищни блокове с ракети, убийства на цивилни, агресия, заплахи и грабежи. Това което видяхме от руския капитализъм се повтори в България с мутрите. Видяхме Лукойл как ни дере. Всеки това иска, да дере, а къде са нашите политици - вместо да работят за нас, те работят за други интереси. Така че, мисля, че поне Русия трябва да бъде спряна в Украйна, да престане да се разрпорежда какво да става извън територията й, да си гледа вътрешните работи, защото има такива ресурси, че ако нямаше корупция в Путин и кръга около него, щеше да е най-богатата страна в света. И това никой не може да й го вземе. Вместо това путин обвиняв

    Коментиран от #205, #229

  • 198 Много страшно

    18 23 Отговор

    До коментар #190 от "една жена каза":

    Прехвалената армия стана на скрап
    Уж така уж иначе - нещо не се получава
    Москва подводница , орки на оня свят 22000 минимум - защо така господин разбирач
  • 199 ИНТЕРЕСНО

    32 12 Отговор
    чии го дърви 120 000 групировка с цялото въоръжение на държавата пред Донбас? Също така е интересно какво пише в заповедта на ген щаба на дрогирания шут за нападение срещу Русия около първи март 2022 г.?!

    Коментиран от #218

  • 200 Сергей

    20 32 Отговор
    Даването на оръжие на Украйна е национално предателство сам според тези, които обичат Кремъл повече от България.
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Сър Пичук

    21 33 Отговор

    До коментар #194 от "Обективен":

    Ако Русия не беше окупирала части от Източна Украйна и не водеше там необявена война срещу Украйна, нямаше да има НИКАКВИ жертви, включително деца.
  • 203 Посетител

    31 11 Отговор

    До коментар #25 от "Софиянец":

    А нещо за американските такива? Или те са от "правилната" страна!
  • 204 сара

    19 39 Отговор
    Скъпа госпожа,
    надявам се Ви стана ясно, че тези опорки отдавна не струват. Много са ви изтъркани от употреба. Дано никога не ви се налага да изпитвате чуждото гостоприемство, защото под краката ви земята гори.
    Светли празници ! И повече любов към хората !

    Коментиран от #642

  • 205 Горкият,

    16 10 Отговор

    До коментар #197 от "Емо":

    много си объркан. Бягай да го спреш, кво се маеш? Вместо да дращиш объркани глупости, действай, смело и самоотвержено срещу агресора!
  • 206 Зоя

    14 28 Отговор

    До коментар #194 от "Обективен":

    Човек да вземе да помисли, че не Путин, а Украйна е почвала войната.

    Коментиран от #246

  • 207 Посетител

    7 1 Отговор

    До коментар #27 от "АЛЕН ДЕЛОН СЪС СИНИЯ БАЛОН":

    След теб, ако обичаш!
  • 208 Преминаващ оттук

    18 4 Отговор

    До коментар #186 от "666":

    Знаеш ли колко си прав.
    Тук ще откриеш хора които ще завлекат България в тинята и без това сме цъфнали и вързали.
  • 209 Геша

    39 15 Отговор
    Шапки долу пред тази дама!
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 до гьотверена

    17 5 Отговор

    До коментар #49 от "Боян чук каза":

    Кого плашиш бе б@шибозук !!!М@кя ти Ф@шистка !
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Руската пасмина пак се

    17 29 Отговор
    мобилизира. Национални предатели нямат право да определят какво е предателство, щото путинистите сте двата крака вътре !
  • 214 Във вашето човечество

    29 11 Отговор

    До коментар #201 от "Българин":

    влизат ли Китай, Индия, Иран целият арабски свят, Мексико, Бразилия и цяла Африка? Примерно.
  • 215 ХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААААААААА

    27 16 Отговор
    СОРOCTPОЛИТЕТА НА КОЗЯК ТУКА МНОГО Е ЗАКЪСНЯЛ С ВКЛЮЧВАНЕТО НА ЛAЙHOMEТA - ЧАК СЛЕД 100-ТИНА КОМЕНТАРА. ХЕРОИН МУСТАКАТАТА ЩЕ ВИ НАМАЛИ ЦЕНТОВЕТЕ, ДРУГАРИ ЛЕВИ "ДЕМОКРАТЧЕТА" НА ПОВИКВАНЕ!
  • 216 Истината

    23 31 Отговор
    Всички русофили повтарят като зомбита опорните точки на Москва. А ако зависеше от тях щяха да изпратят за Украйна единствено окови и бодлива тел за да могат техните братушки да направят един концлагер в който да държат 40 милиона украинци, които те желаят да бъдат руски роби!

    Коментиран от #643

  • 217 сара

    2 12 Отговор

    До коментар #187 от "Посетител":

    Знаеш ли това 200 колко цинично звучи, но щом сте на 200...

    Коментиран от #472

  • 218 Сър Пичук

    22 30 Отговор

    До коментар #199 от "ИНТЕРЕСНО":

    Донбас е Украинска територия. По-интересно е какво търси 150 000 руска армия на украинската граница с пълно бойно снаряжение. Всъщност то се видя защо е там. Видя си и защо години наред руснаците правеха непрекъснати учения по границата с Украйна. Явно територията им е малка и са намерили само там място.

    Коментиран от #226

  • 219 Радослав

    21 28 Отговор

    До коментар #190 от "една жена каза":

    То путлеровците само оръжие знаят да дрънкат. Истинските човешки ценности са неразбираеми за тях.
  • 220 Ами ...

    16 26 Отговор

    До коментар #190 от "една жена каза":

    Ах, "Сармат"?! 😀 Като построите втора бройка, ще си говорим пак, ама надали, защото ви спряха вноса на чипове. 😀 Олекотена версия на "Воевода", която може би ще е по силите на руската промишленост, това е "Сармат". 😀 Защото в СССР, междуконтиненталните ракети са проектирани и произвеждани в Украйна. 😀 Света няма да уплашите, просто още много ритници ще отнесете, докато го осъзнаете. 😀 Не сте първите, които се опитват да заплашван и изнудват света. Последните сте. Тези преди вас са в историята. 😀
  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 не може да бъде

    31 22 Отговор
    А аз мисля че можем да подкрепим Украйна по един оригинален начин-да кръстим обществените тоалетни в България на името на батальона Азов! На всяка тоалетна надпис -батальон Азов !Така същността на батальона ще бъде максимално разкрита и ще се даде възможност и за определено литературно творчество с външни и вътрешни надписи !Няма да правя предложения защото ще ме изтрият!
  • 223 ComfortablyNumb

    14 15 Отговор
    Това писание щеше да звучи доста по логочно ако борбата на русофилите като писателката през последните 30 години не беше България да буде оставена без армия и днес ама как ще даваме оръжия амчи ние нямаме .... мда логично.
  • 224 Да да ама не!

    19 26 Отговор
    Ние сме роби, но както винаги има много и по-големи роби от нас, това са всичките зомбирани руснаци от които вече никой не го е страх.
    Украинците имат огромен късмет че срещу тях има много тъп противник.
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 МММММММ

    26 6 Отговор

    До коментар #218 от "Сър Пичук":

    Такаааа ли? Кой подписа минските споразумения? Кои така близки до сърцето ти държави са гаранти по тях? Я да прочетем!

    Коментиран от #247, #719

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 !!!?

    17 26 Отговор
    В Донбас се стреляха проруски терористи с украинско гражданство срещу украинци, а жертвите са "фифти-фифти". Какъв геноцид бълнувате вие путинофилите бе !? Защо до сега не сте изровили "масовите гробове" само с росснаци бе бизмозъчник !!!?

    Коментиран от #239

  • 229 до ф@шагата

    15 12 Отговор

    До коментар #197 от "Емо":

    А ве Мунчо една "СЪРМА" стига за цяла Франция седнал да ми се отваря гения . Тебе забравихме да питаме кой ще кара влака !!
  • 230 коко

    16 28 Отговор
    Ей заради такива капацитети като тази от статията ме е срам , че съм българин. Унищожавали "пратките" - абе вие по интернет ли ги следите кога става това ? Плоски и прости иди.....ти.
  • 231 Той

    28 9 Отговор

    До коментар #5 от "Да бе да":

    Кви ги говориш бе ,как ще се превъоръжим с нови оръжия при НАТО няма безплатен обяд
  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Запомнете и физиономията и името

    16 34 Отговор
    Където я видите, я "поздравявайте" хубаво, поне два-три пъти. Да седи като украинците заключена, защото навън е пълно с "дружелюбни поздравяващи". Тогава я питайте защо е ходила за помощ в полицията и ги е увещавала да и помогнат срещу "поздравяващите я"!
  • 236 Посетител

    20 10 Отговор

    До коментар #33 от "Много анонимни рубладжии дишат въздух":

    Доларджиите не остават по-назад...
  • 237 Истината

    19 30 Отговор
    Да подкрепяш психопата Путин и руските мародери, садисти и убийци след Буча и Краматорск си е сериозна диагноза! А да откажеш да дадеш оръжие на жертвите за да се защитят е проява на върховен цинизъм и липса на елементарен човешки морал! Не знам дали госпожата спи спокойно защото за близо 2 месеца руските садисти убиха 210 украински деца. Колко още деца трябва да загинат- 500, 1000 или 10 000 за да спре подкрепата да руският агресор?
  • 238 Абе

    15 5 Отговор

    До коментар #195 от "Радон Керанов":

    Батенка, кой те наказа с тия имена? За безакълието ти е ясно, че е наследствено.
  • 239 Ти нали вчера се върна

    19 9 Отговор

    До коментар #228 от "!!!?":

    от там и всичко ти е ясно. Децата и жените от донбас и те ли са сепаратисти участващи във фифти фифти боевете?
  • 240 сара

    17 26 Отговор
    Точно навръх Великден едни стрелят, убиват, изнасилват, вилнеят като диви зверове, а други им ръкопляскат отдалече и се грижат да не пратим наши оръжия, за да могат същите тези диваци да могат да продължават в същия дух. Е, това ще е до време и ще има край - единствено възможен. Този отгоре ненапразно е там.

    Коментиран от #262, #270

  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 уродилков

    9 6 Отговор

    До коментар #225 от "БТР-56":

    Казала лисицата за гроздето ! От как дойде демокрацията си на ръчна ама иначе ..........
  • 243 Не знам тая или ти

    8 15 Отговор

    До коментар #3 от "Гнида":

    сте по-гну сни! С удоволствие бих ви размазал муцуните в асфалта с крака.
  • 244 Ами ...

    11 22 Отговор

    До коментар #194 от "Обективен":

    Ще спре. Когато последния агресор напусне Украйна или легне в земята. Много интересно клипче имаше в YouTube. Украинка даваше на руски войничета семена на цветя и им казваше: "Слажете ги в джобовете си. Когато ви закопаят, поне някакви цветя на гробовете ви да има." А хлапета мънкаха и се свиваха.
  • 245 Гражданин

    13 15 Отговор
    Декомунизация е ключът, приятели! Комунизмът е фашизъм на квадрат и трябва да бъде тотално изкоренен!
  • 246 Гневен

    13 3 Отговор

    До коментар #206 от "Зоя":

    Я помисли пак ако имаш с какво
  • 247 антипутинист

    17 25 Отговор

    До коментар #226 от "МММММММ":

    До преди агресията имах друго мнение за Путин и Русия. Да нападнеш независима и суверенна държава и то в центъра на Европа е не само слобоумие, но и липса на всякаква логика. Агресора Путин трябва да си плати и ще си плати за хилядите отнети невинни човешки животи. Слава на Украйта и долу Путин!

    Коментиран от #256, #258, #260

  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 до прокажения

    9 3 Отговор

    До коментар #241 от "А се доставя оръжие":

    Ти вчера се върна от там ! Цял живот седиш на Ръчна в Мало бучино ама си светнат по всичко ......
  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 Да да ама не!

    9 19 Отговор
    Първопричината каква е да събираме капачки за кувьози другарко неква си там?
    Кой коли и беси от 1944 г. до сега и си мисли че всичко както винаги ще се размине.
  • 254 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 255 Роби на заколение в името на падишаха

    8 15 Отговор

    До коментар #9 от "Браво":

    Тия 90% са бавноразвиващи азиатско настроени клошари, нормален човек не залита към тинята и терора!
  • 256 а бе шизофреник

    8 4 Отговор

    До коментар #247 от "антипутинист":

    Чака те да дойдеш да ти плати !!! Имаш ли пари за билет или да ти прати ?
  • 257 Само питам

    16 24 Отговор
    Що за същество трябва да си, за да защитаваш една агресивна държава, която е враг на страната, в която си се родил. Държава, която напада и избива най-близките си съседи и им отнема територии, само защото не искат да бъдат руски васали, желаят да са свободни и да вървят по собствен път? Държава, която може единствено да разрушава и убива, а не да гради и да създава. Държава, в която лъжата и измамата са се превърнали във висша ценност? Държава, която се нарича Русия?

    Коментиран от #266, #298

  • 258 ММММММММ

    21 12 Отговор

    До коментар #247 от "антипутинист":

    Я сега да ни обясниш за Югославия, Ирак и Либия! Може и за търговията с органи от украински войници, организирана от саакашвили и жена му, също за 30 те биолаборатории на пентагона в окрайна!

    Коментиран от #265, #267, #305, #720

  • 259 Гражданин

    14 25 Отговор
    А откъде всъщност я изкопахте тази? Каква е тя и чие мнение изказва?!

    Коментиран от #299

  • 260 Да да

    7 2 Отговор

    До коментар #247 от "антипутинист":

    Много сме така като теб !
  • 261 мици

    20 6 Отговор
    добре че има и здравомислещи хора в РБ.
  • 262 ДоЧуфутскотоИменце

    12 8 Отговор

    До коментар #240 от "сара":

    А ти празнува ли пасха докато пак се стреляха и убиваха, мръсна чифутскагнидо?!

    Коментиран от #284

  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Истината

    21 21 Отговор
    Животинската омраза към украинците демонстрирана от руските роби изобщо не се връзва с техният култ към освободителите на България. Над 50% от състава на армията на руския император е била съставена от етнически украинци. Украинци, а не руснаци са първите стъпили на българския бряг край Свищов. Украинци а не руснаци са войниците от 36-ти Орловски и 35-ти Брянски пехотни полкове били се геройски с българските опълченци на Шипка. Всичко това го има документирано, украинските фамилии на загиналите са изписани на стените на храм паметника в село Шипка. Само, че днес руските роби изпитват омраза към своите освободители, защото господарите им са наредили да ги мразят.

    Коментиран от #536

  • 265 Да да ама не!

    1 7 Отговор

    До коментар #258 от "ММММММММ":

    Нещо за динозаврите да ти обясни ако искаш или по отрано?

    Коментиран от #303

  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 МЗ предупреждава

    13 25 Отговор

    До коментар #258 от "ММММММММ":

    Русофилията и руската пропаганда са вредни за Вашето здраве!

    Коментиран от #278

  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Българин

    12 24 Отговор
    От Съединението до днес Русия и русофилите са най големите врагове на България!
  • 270 ЯЯ сега да кажеш

    22 10 Отговор

    До коментар #240 от "сара":

    какво пишеше на американските бомби, които хвърляха над Югославия американците? Хайде мойто момиче, не се стеснявай!
  • 271 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 272 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 275 Jacques Yves Moineau

    9 23 Отговор
    Още една путинска под ло га.
  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 Мир

    29 7 Отговор
    Абсолютно нагло и безцеремонно държание на Украинския министър. Хора с бодър ум ще спасят България от поредна национална катастрофа и въвличане във военен конфликт.Помнете думите на Ванга не брат Джон а брат Иван ще....

    Коментиран от #301

  • 278 ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА БЕ ЛИБЕРАСТ

    9 12 Отговор

    До коментар #267 от "МЗ предупреждава":

    Грижи се за задните си части като дойдат кадировците!
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 282 Госг

    34 9 Отговор
    Марианче, с две ръце се подписвам под написаното от теб. Това е истината за нашите псевдо политици. Мечтая за момента в които ще имаме управленец от българска майка раждан и работещ само и единствено за интересите на България. Не желая да чувам повече за евроатлантически ценности, които по своята същност са несъвместими с националните ни интереси.
    Благодаря за изказаното мнение!
    Страхотна си.
  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 сара

    8 19 Отговор

    До коментар #262 от "ДоЧуфутскотоИменце":

    Всъщност тази заливаща ни помия е резултат на отчайващо ниския интелект на "материала" . Ти си едно потвърждение. Манталитета на пещерните хора и самогона. Иначе не разбрах връзката ми с пасха, но какво и е на пасха всъщност ?

    Коментиран от #327

  • 285 Някой

    27 6 Отговор
    Ние и сега даваме оръжие на Украйна , само.че неофициално , чрез посредници. От нас се иска да го обявим неофициално , за да се унищожат всякакви бъдещи отношения с Русия . Оръжието е ясно , че няма да послужи много , но ще изхаби определен брой руски ракети , които иначе биха пратени на друго място. Очаква се да бъдем подложени на огромен натиск . През последните часове Русия е елиминирала най-големият украински склад в Донбас от където се захранва украйскката тежка артилерия със 152мм снаряди. Това е руски Стандарт прави се в Русия , Украйна и България , натовският стандарт е 155мм, и само България на този етап може възстанови тези снаряди за Украйна , иначе украинската армия ще изпита огромна липса на подобни снаряди . Натиска ще бъде огромен.
  • 286 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 287 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 288 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 289 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 290 Ник

    30 9 Отговор
    Браво за личното мнение на достоен за уважение човек! Дама с гръбнак, а не плужек облъчен от телевизионните нагаждачи. Благодаря на Господ, че Ви има!
  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 293 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 294 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 295 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 296 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 297 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 298 Ами ...

    3 10 Отговор

    До коментар #257 от "Само питам":

    Русофил

    Коментиран от #340

  • 299 Еш па тоа

    8 2 Отговор

    До коментар #259 от "Гражданин":

    На осемдесет процента от гражданите,селянино!
  • 300 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 301 Баба Ванга

    7 19 Отговор

    До коментар #277 от "Мир":

    Свето ке стане по-добър когато Владимир Владимирович отиде на концерт на Йосиф Кобзон!
  • 302 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 303 СЯ за либерастията

    12 3 Отговор

    До коментар #265 от "Да да ама не!":

    историята започва вчера следобед и свършва утре сутринта, това ми е ясно, че сте малоумни и неграмотни. Не е тайна за цял свят.
  • 304 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 305 Зефиров

    5 22 Отговор

    До коментар #258 от "ММММММММ":

    Мога да те уверя, че биолаборатории има във всяка страна, но биооръжие се прави в Русия и Китай.
  • 306 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 307 пурко

    4 18 Отговор
    Радостно е, че има много коментари - ври и кипи, защото хората не са коне с капаци и "филите" вече понамаляват . последни мъки.
  • 308 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 309 Путлер е виновен за всички жертви

    18 27 Отговор

    До коментар #194 от "Обективен":

    А кой създаде финансираше въоръжаваше и поддържаше сепаратистите в източна Украйна? Да не би това да не беше Путлер? Ако нямаше сепаратисти нямаше да има 8 години война в източна Украйна нямаше да се появят и националистите. Те са продукт на войната разпалена от имперската политиката на Путлер.За войната в Домбас вината е единствено и само на Русия. Жертвите там като и тези сега в цяла Украйна са следствие на действията кремълското изчадие Путлер.С парите с които Русия финансираше цели 8 години сепаратизма и войната в източната част на Украйна можеше да построй нови гадове на руска територия за абсолютно всички руснаци живущи в Украйна които са се чувствали потиснати и които не са желали да са част от Европейска и независима Украйна, но не това беше целта. Престъпния кремълски режим просто използваше тези хора обричайки да живеят на фронта на водеща се война между официалната власт и терористичните сепаратисти финансирани от нея. Тези хора са само използвани от престъпния античовешки режим в Кремъл за когото живота на никого не струва нищо без значение дали е руснак украинец или какъвто и да е.

    Коментиран от #344, #641

  • 310 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 311 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 312 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 313 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 314 Даааа

    3 5 Отговор

    До коментар #295 от "AHTИKOЗЯK":

    Щом е кеф, продължаваме!
  • 315 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 316 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 317 Ники

    10 22 Отговор
    Само да напомня. Подобни статии са се появявали в защита на хитлеровата агресия в началото на Втората световна война.
  • 318 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 319 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 320 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 321 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 322 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 323 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 324 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 325 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 326 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 327 ти понеже си много "възвишена"

    12 3 Отговор

    До коментар #284 от "сара":

    според мен с кална душица, не си ми отговорила на въпроса в пост 270! Айде не се помотвай да те чуем!
  • 328 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 329 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 330 Ха ха

    4 7 Отговор

    До коментар #316 от "AHTИKOЗЯK":

    А он все таки утонул.
  • 331 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 332 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 333 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 334 коко

    4 8 Отговор

    До коментар #323 от "AHTИKOЗЯK":

    Доста трябва да се озориш с тези повторения, та да си повярваш. давай смело - напиши домашното още сто пъти.
  • 335 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 336 Студопор

    24 9 Отговор
    Най-сетне едно АДЕКВАТНО и обосновано менине, което да съответства на истината...! Браво Мариана!
  • 337 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 338 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 339 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 340 Истината

    13 28 Отговор

    До коментар #298 от "Ами ...":

    Доказано е, че 90% от така наречените русофили, нито руснаците познават, нито руската култура, нито знаят руски език. Не са прочели и една книга на руски език, нито могат да ползват сайтове на руски, да не говорим, че не разбират и 5% от езика от радиото или телевизията. И поне половината от тях получават пари за да обичат Путин и Русия. Другата половина смятат, че са жертви на Запада, САЩ и НАТО, които ги ограбват и спират развитието им. И затова симпатизират на Русия, която винаги се е преструвала успешно на жертва на Запада.

    Коментиран от #370, #372, #467

  • 341 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 342 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 343 Казуар

    7 22 Отговор
    Тази другарка от къде знае, че цялото достовено оръжие веднага се унищожава.

    Коментиран от #355

  • 344 Я ПЪРВО

    26 9 Отговор

    До коментар #309 от "Путлер е виновен за всички жертви":

    да обясниш за въоръженият метеж организиран от САЩ през 2014 г.!

    Коментиран от #425

  • 345 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 346 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 347 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 348 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 349 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 350 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 351 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 352 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 353 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 354 Студопор

    26 7 Отговор

    До коментар #8 от "Това е демокрацията...":

    Ми само на краварите мнението ли да слушаме? Или да гледаме на Зеленски филмите?
  • 355 Тези които могат да четат

    20 2 Отговор

    До коментар #343 от "Казуар":

    и знаят чужди езици са информирани. Ганьо дето знае само местния селски диалект на селото му нищо не знае.
  • 356 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 357 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 358 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 359 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 360 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 361 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 362 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 363 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 364 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 365 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 366 Маша

    7 24 Отговор
    В Руiия вече са арестувани над 14 000 национални предателя. Новата рашистска максима е "Народът е враг на народа"
  • 367 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 368 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 369 Абсолютно правилно

    30 4 Отговор
    Освен това бездруго вече имат немалко български боеприпаси, вероятно купени през посредници, ако вярваме на клетвите на Нинова, че не продаваме оръжие на Украйна. Изумително е как всички пригласят в унес на теорията, че Украйна е демокрация, на която трябва задължително да се помага, когато допреди 6 месеца имаше заглавия в западната преса от сорта на "Украйна - най-корумпираната страна в Европа", говореше се за неонацистката заплаха там, Зеленски забрани разни партии, вкара някои техни лидери в затвора, куп хора изчезнаха, след началото на конфликта дори убиха единия си преговарящ, който една тяхна институция обяви за проруски настроен предател, а друга - за геройски загинал разузнавач /?/. И вижте клипа как двама украински войници продават танк и гранатомет на ДНР. Ще си обясните къде пропада част от пращаното им въоръжение.
  • 370 Явно ги познаваш

    10 2 Отговор

    До коментар #340 от "Истината":

    всичките по отделно?! Ти да видиш! Какво самочувствие. Можеш да ни обясниш и че морето е до колене и че от Витоша по-високо нема.
  • 371 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 372 Sluchaen

    8 3 Отговор

    До коментар #340 от "Истината":

    Вземай си редовно хаповете или си предозирал нещо и си неадекватен..?
  • 373 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 374 Емил

    10 27 Отговор
    "ФАКТИ". публикуването на подобни недоразумения е национално предателство! Да ви приседнат копейките, дано! На Велика събота да подкрепите азиатски мюсюлмани, избиващи православни!!!
  • 375 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 376 Руский Мир-Навсегда в Сибир

    12 15 Отговор
    Налагането на Мир с танкове и автомати.Накратко казано в съдържанието.
    Чак сега взеха да схващат какво означава казаното от Кулеба.Били унижениии..
    Олеле.То примат от 11-ти век знае ли що е то унижение.
  • 377 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 378 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 379 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 380 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 381 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 382 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 383 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 384 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 385 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 386 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 387 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 388 Козяк

    13 10 Отговор

    До коментар #365 от "AHTИKOЗЯK":

    Стига нервничи, антикозяк, след революцията Русия отново ще съществува, дай боже с прилично ръководство.

    Коментиран от #430

  • 389 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 390 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 391 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 392 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 393 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 394 знаещ

    20 2 Отговор

    До коментар #319 от "Гюнтер 5":

    Сигурно ще получим чертежи...може и цветни...стига да си платим...
  • 395 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 396 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 397 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 398 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 399 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 400 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 401 Либерал

    2 7 Отговор
    Не те знам що за човек си- ако изобщо си такъв,- но, явно се разминаваме тотално в цивилизациония избор...Нека решим спора на барикадите!
  • 402 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 403 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 404 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 405 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 406 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 407 Шушумиги

    30 5 Отговор
    Може да се допълни, че има много български военни средства в Украина, които ние като много хитри въпреки забраните на международни споразумения сме доставяли чрез посредници. Същите лицемери сме като ЕС който също уж спазвал споразуменията, а се оказа че е наблъскал Украина с оръжие много преди 24.02.2022. Сега никой от нас не може да се изрепчи на този украински наглец, който публично ни унижава.
    Що не иде в Унгария и така да говори?
  • 408 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 409 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 410 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 411 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 412 Студопор

    32 8 Отговор

    До коментар #46 от "Българка":

    Кака, ако Русия помогне на българския народ да се освободи от депутатите си - нямам проблем. Да дойдат, да ги саберат в един вагон всичките 240 човека и семействата им и да не ги видим повече. Не ме интересува какво ще правят с тях.
  • 413 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 414 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 415 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 416 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 417 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 418 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 419 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 420 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 421 Българин

    6 29 Отговор
    Да се надяваме, че предстоящата депутинизация ще се отрази оздравително на госпожата и тя отново може да се превърне от руско зомби защитаващо войната и убийствата в нормален човек.
  • 422 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 423 Просто Кирчо

    18 6 Отговор

    До коментар #18 от "Просто човек":

    Гледайте си работата оръжие няма да има
  • 424 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 425 Путлер е виновен за всички жертви

    10 32 Отговор

    До коментар #344 от "Я ПЪРВО":

    Първо не е бил организиран от Сащ. Второ не армията на Сащ е нападала суверенната страна Украйна. Трето така наречения метеж беше насочен само срещу руската подлога Янокович. След неговото отстраняване от власт всичко щеше да се нормализира и в източна Украйна ако не се беше месела Русия с нейната подривна дейност. Русия направи всичко възможно в Украйна да няма мир и хората да умират.
  • 426 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 427 Тиква

    7 26 Отговор
    Мина ли, през кабинета на мадам Мутрофанова за твоите 30 копейки?
  • 428 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 429 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 27 Отговор
    другарко ХРИСТОВА ..... НЕ Е ЛИ НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО , ДА ПОДКРЕПЯТЕ...... ФАШИСТКАТА ДИКТАТУРА НА ПУТЛЕР ? ? ?
  • 430 Нещо си объркал

    9 6 Отговор

    До коментар #388 от "Козяк":

    мястото на революцията от гладни. Мястото не е Москва. И да се надяваме че ще има прилично управление след това но се съмнявам. Магарето кон не може да роди.
  • 431 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 432 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 433 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 434 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 435 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 436 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 437 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 438 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 439 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 440 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 441 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 442 БПФ

    31 5 Отговор

    До коментар #36 от "Петър Волгин":

    То не е само тука. Дори в Германия се държат по същия начин - посланикът им раздава заповеди, а пaлякът отказа да приеме германският президент. Всичко това показва само, че руснаците са прави - укpoп се дресира само със здрава тояга и много бoй !!!
  • 443 Невен

    32 9 Отговор

    До коментар #18 от "Просто човек":

    Дамата е абсолютно права!Докога ще се помага на украинските фашисти?Докога ще излъчват бръщолевенията на зеления клоун?Докога ще търпим народни избраници,които не се интересуват от проблемите на собствения си народ,а реват за укритата?Докога ще бъдем крадени и унижавани от българските,така наречени политици?
  • 444 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 445 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 446 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 447 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 448 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 449 Иван

    25 5 Отговор
    Адмирации за статията
  • 450 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 451 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 452 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 453 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 454 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 455 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 456 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 457 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 458 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 459 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 460 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 461 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 462 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 463 Факти

    27 10 Отговор
    Най добре да изпратим на укро болуците урни.Колкото по скоро ги използват толкова по скоро войната ще свърши.Измислена държава с измислен народ , език и писменост без никаква самостоятелна история-заличаване.
  • 464 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 465 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 466 Реалист

    14 27 Отговор
    България е на челните места по производство на муниции в европа. Ако сега не си пласираме стоката ще изгубим милиони. Това е нац. Предателство

    Коментиран от #684

  • 467 Ами ...

    14 27 Отговор

    До коментар #340 от "Истината":

    "Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите“. Димитър Благоев, основателя на предшественика на БКП и БСП. Интересно чела ли е госпожа Курнелка Благоев и ако да, какво би казала. 😀
  • 468 Васил

    17 24 Отговор
    Алоооооооо какви интереси имаме газта и петрола си го плащаме кеш по техните цени нямаме нищо безплатно от тях. Не искам да съм колония на блядистан с отровна пропаганда по 24 часа. Който иска да заминава за блядистан като не му харесва тук.
  • 469 Вярно е

    28 4 Отговор

    До коментар #70 от "Българка":

    Те са част от руския народ и руската армия. Вечно сме им благодарни, че са дали живота си за Вяра и освобождение на България!
  • 470 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 471 ЕДГАР КЕЙСИ

    8 25 Отговор
    БЛАГА ВЕСТ !...... ТАНКОВЕТЕ ОТ ФРАНЦИЯ СА ПРИСТИГНАЛИ В УКРАЙНА...... ФАКТ !
  • 472 Посетител

    29 4 Отговор

    До коментар #217 от "сара":

    Аз не съм боко. Съжалявам, че точно тази асоциация ви давам. Напълно и изцяло съм съгласен с авторката, тезите и обосновката ѝ!!!
  • 473 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 474 кУмУнист

    8 30 Отговор
    Тая леличка коя е, че мнението и трябва да ни интересува.
  • 475 456

    9 26 Отговор

    До коментар #83 от "ььь":

    Ти си с промит от путинистите мозък . Ако те е грижа за бедните не би поддържал кръволока Путлер.
  • 476 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 477 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 478 AHTИKOЗЯK

    13 13 Отговор
    ИМА MAЛOУMHA COPOCHЯ И ВИЕ НА УMPЯЛO - КЕФ, КЕФ, КЕФ!!!
  • 479 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 480 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 481 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 482 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 483 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 484 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 485 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 486 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 487 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 488 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 489 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 490 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 491 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 492 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 493 AHTИKOЗЯK

    14 12 Отговор
    ИМА MAЛOУMHA COPOCHЯ И ВИЕ НА УMPЯЛO - КЕФ, КЕФ, КЕФ!!!
  • 494 AHTИKOЗЯK

    15 12 Отговор
    ИМА MAЛOУMHA COPOCHЯ И ВИЕ НА УMPЯЛO - КЕФ, КЕФ, КЕФ!!!
  • 495 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 496 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 497 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 498 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 499 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 500 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 501 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 502 минавам

    9 19 Отговор
    Копейкин, да не си сменил джендъра? :)
  • 503 Катаклизъм

    5 10 Отговор

    До коментар #70 от "Българка":

    Последният жив от защитниците на Шипка почина на над 100 годишна възраст и беше от Херсон!!!
  • 504 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 505 Теле

    32 9 Отговор
    Статията е супер. Атлантиците в шок.
  • 506 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 507 едно мнение

    13 23 Отговор

    До коментар #24 от "Само за това ще гласувам за БСП, всички":

    БСП Е НАЙ ОМРАЗНАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ ОТ ВСИЧКИ БКП ПРОИЗВОДНИ! А ТЕ СА:БСП,ГЕРБ,ДПС,ВМРО,АТАКА НФСБ И ВЪЗРАЖАДАНЕ!
  • 508 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 509 АНТИПУТИНИСТ

    15 14 Отговор

    До коментар #371 от "AHTИKOЗЯK":

    МНОГО СКОРО ТИ ЩЕ ВИЕШ ЕДНОВРЕМВННО КАТО ВЪЛК И ЛИНЕЙКА!
  • 510 Теле

    8 0 Отговор

    До коментар #57 от "Ирина МАЗГАНОВА":

    Ти си пич.
  • 511 Ася

    36 13 Отговор
    Браво М.Христова ,поздрав за Факти и позор за , коментар 1 . Кой тръгна от Германия,превзе Европа и са насочи към Русия и приключи живота му бункер? Мисля, че който е чел история знае! Украйна иска да повтори ужаса! Този път Деменцията превзе Европа и се насочи към Русия , съдбата на този не се знае каква ще бъде ,но той е човек не възраст с деменция! Да се спре изпращане на оръжие ,трябва да се унищожава ,за да не попада в ръцете на обезумелите бандеровци! Тези повярвали на лъжите на покровителите ,че са победители , убиват , разрушават домове,болници ,инфраструктура , цялата територия е осеяна в бомби и мини! Умни хора опълчете се срещу това безумие фашизъм?

    Коментиран от #513

  • 512 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 513 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 514 ЕДГАР КЕЙСИ

    12 32 Отговор
    другарко ХРИСТОВА ..... НЕ Е ЛИ НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО , ДА ПОДКРЕПЯТЕ...... ФАШИСТКАТА ДИКТАТУРА НА ПУТЛЕР ? ? ?

    Коментиран от #559

  • 515 ПИ Z ДА

    13 29 Отговор

    До коментар #3 от "Гнида":

    До колтото ми е известно деца загиват защото Русия нападна Украйна.
  • 516 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 517 Навалний

    12 32 Отговор
    Тая мърла да си затвори ла йн яна та уста, за да не и я затвори някой друг!
  • 518 Кostas

    38 11 Отговор
    Браво на жената, с характер е. За разлика от нашите политици продажни. Мизерни шутове, на клоуна Зеленски. Украйна трябва да бъде приключена възможно по бързо, за да се успокои целият свят

    Коментиран от #520

  • 519 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 520 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 521 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 522 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 523 Робот

    30 12 Отговор
    На авторката едно голямо Браво от мен!Това е истината!На соросите един …!пак голям от мен!
  • 524 Антикомунист

    15 29 Отговор
    Долу кървавия кремълски диктатор, слава на Украйна!
  • 525 Гость

    12 22 Отговор

    До коментар #31 от "Капитан Петко Воевода":

    Царска Русия няма никакви допирни точки с путинската рассия. И не трябва да сме им задължени на пияните ватенки за абсолютно нищо.
    Дядо ти Иван ни е "освободили и е прибрал кинтите.Така че ... хайде да спрем до тук с поклоните и раболепието.
  • 526 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 527 Gavrailov

    13 23 Отговор
    Здравейте, господа от факти,
    свободата на словото е привилегия на демокрацията, не мога да разбера защо публикувате във Вашата медия мнението на госпожата по горе!
  • 528 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 529 чичо джок стамат

    26 6 Отговор
    Не сте права ,че България .ако помогне на Украйна с оръжие ще отслаби своята отбранителна способност. Ние можем да помогнем с калашници ,картечници и евентуално РПГ и муниции защото си ги произвеждаме. Въпроса е за масрафа(откъде ще дойдат парите).А иначе за нашите нови братя от (САЩ,АНГЛИЯ,ФРАНЦИЯ. ГЕРМАНИЯ)сте права никой от тях не е помогнал на БЪЛГАРИЯ да повиши своята отбранителна способност. Това важи най вече за щатите които изсипаха оръжие и пари в(СИРИЯ ИРАК АФГАНИСТАН И др).а съюзника им в НАТО ,БЪЛГАРИЯ не може да извади един читав съвременен пехотен полк въоръжен по натовските стандарти с численост около 1000 бойци.
  • 530 Права е жената!

    29 18 Отговор
    Русия ще спаси светът от сатанистите -ционисти 😮
  • 531 небрежнев

    15 27 Отговор
    Трябва да се застане на страната на справедливостта. Русия е агресор и може да бъде спрян само със сила. Русия води завоевателни войни: Чечня, Грузия, Нагорни Карабах, Афганистан, Крим, Сирия, Либия а сега и Украйна, и все се прави на жертва и освободителка.
    Така правеше и Хитлер - Чехия, Австрия, Полша са нападнати уж за освобождаването на немците, които остават извън Германия след WW1. Светът мълчи, а списание Times дори обявява Хитлер за "Man of the Year" за 1939 год. После знаем какво стана.
    Сега Путин прави същото - отхапва всички територии, в които има руснаци с пропагандата, че ги освобождава. Питайте 5-те милиона бежанци от Украйна дали се чувстват освободени?
    Подобна е и ситуацията при завладяването на Европа от Османските нашественици. Ако България и Византия заедно са отблъснали завоевателя, то никога нямаше Турция да стъпи в Европа. За съжаления тогавашните владетели са се делили (България е на три царства) и турците побеждават стъпка по стъпка... та до Полша.
    Разберете нещо просто - всяка война намира обществена подкрепа преди да се започне. Общественото мнение с години се обработва чрез пропаганда. Трудно е да се види реалната картина и агресора това чака за да заграби територия и население.
    Някои виждат агресора веднага и не трябва да се подканят за да се защитят, но огромната маса хора са подвластни на внушения и губят защитни способности.
    Ако вашите тези съвпадат с казаното от агресора - то вие сте жертва на пропагандата или сте част
  • 532 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 533 Сторгозия

    33 6 Отговор
    Уважаеми сънародници,дори и да не искате ние вече сме въвлечени във войната.Благодарете за това на е управляващите,но не забравяйте ,че за тях и семействата им има бункери .За нашите семейства няма.Техните деца ще живеят,но нашите не.Събуди се народе и се осъзнай.Тези боклуци от парламента и МС ще ни унищожат физически,ако не ги изринем на боклука.
  • 534 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 535 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 536 Браво !

    5 11 Отговор

    До коментар #264 от "Истината":

    Отличен коментар, колега. Казват, че в едно общество само 10% от хората знаят за какво става въпрос, другите са на стадния инстинкт.
  • 537 ????

    8 15 Отговор
    Не си си пила хапчетата ...
  • 538 Бивш канадец

    14 2 Отговор

    До коментар #196 от "Сър Пичук":

    "The History of the WW Two", Pergamon Press, 1951. Също и мемоарите на Чърчил. Чети и се ограмотявай.

    PS Нарочно не цитирам руски източници

    Коментиран от #717, #718

  • 539 Ххх

    12 16 Отговор
    Тази е добре плстена за тази статия !
  • 540 К...рнелия

    11 15 Отговор
    По отношение на“ капачки за кувьози събираме “: Едни събират капачки, други трупат пачки и ги знаем кой са тези с пачките, че служат на същия фашист който унищожава Украйна и крадат по негов модел. Имаше една ПКП, а тебе не те знам от къде си.
  • 541 Само. ..

    27 6 Отговор
    Русофилите в България. Ще спасят България от национално предателство. .😮
  • 542 OSINT

    15 28 Отговор
    Госпожа Мариана Христова се е изразила. С цялото ми уважение: първо Кулеба не на празно е в България. Имат платени 240 милиона долара на българска компания. От българска страна пък не са изпълнени поръчките за доставка на оръжия надявайки се че за 72 часа Москва ще превземе Украйна. Уви нещата не се случиха по очаквания начин както тази компания очакваше. За това Кулеба три дена чакаше отговор.

    Второто е че Москва в Украйна не може да се справи. Стотици, хиляди унищожена техника, хиляди убити войска. Превърнати в вторични суровини. Остава да напада страна НАТО. Самоубийство би било.

    Трето изпратените оръжейни пратки почти всички пристигат и се получават от украинци на фронтовата. Уж споменатите твърдения за унищожения на пратките от страна на Русия почти не са верни. Изстреляните крилати ракети от страна на агресора са с навигационна система от 1970-80 те години. Просто изстрелват невинни хора, къщи, блокове. Както всеки ден виждаме. Навигационната им система гломас толкова работи. При Москва повечето е пропаганда. Оказа се че и армията им е толкова.

    Аргументите на госпожата никак не са верни. А и знаем че в парламента 80% са руски агенти. Както в държавните дружества. Особенно в енергийните.

    Поздрави на госпожата Мариана Христова

    Коментиран от #557

  • 543 Кики

    19 5 Отговор

    До коментар #90 от "!!!?":

    Това не е военна помощ, за всичко това Сталин е плащал със ЗЛАТО
  • 544 До # 70 Българка

    32 10 Отговор
    По време на Руско-турската освободителна война, в Руската империя НЯМА народност украинци. Преброяване на населението в Руската империя през 1897 г. показва, че няма нито украинци, нито украински език. Украйна е изкуствена държава, създадена от Ленин и болшевиките, като са й дали огромни руски територии заедно с руското население в тях. Това, което се е наричало покрайнина (украина) е била пограничната област Галичина, около Лвов, населена с руско племе, говорещо на диалект и, която област е била ту в Австроунгария, ту в Полша. Така, че НИКАКВИ украинци не са ни освобождавали, защото е нямало такива в Руската империя. Когато болшевиките създават Покрайнина/Украина, в нея влиза областта Галичина, около Лвов, всички други територии са взети от Русия, за да се създаде Съветската република Украйна. Даже, когато започнали да наричат населението "украинци", местните хора се обиждали и пишели писма: "Защо ни наричате "украинци", " мьi ничего не украли" (ние нищо не сме откраднали". Толкова името украинци е било странно и непознато. Сега украинците си измислят "история", подобно на северно македонците, която няма нищо общо с истината. Както, че Крим е украински, а той също е подарен от Хрущов на Украйна през 1954 г. И конфликтът в Украйна започна, когато киевската нацистка власт забрани на огромното руско население, насила сложено от болшевиките в тази измислена държава, да учи родния си език и го лиши от статута на официален. Елате ги вижте бежанците, всички го

    Коментиран от #551

  • 545 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 546 видинлиика

    27 10 Отговор
    Браво за много точния и много добър коментар.
  • 547 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 548 видинлиика

    24 11 Отговор
    Браво за много точния и много добър коментар.
  • 549 Бамбука

    7 13 Отговор
    Спора за коя е най-старата професия си остава. Безспорно е само, че на всички се заплаща и че винаги има присъствие на жени..
  • 550 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 551 Пловдив

    15 18 Отговор

    До коментар #544 от "До # 70 Българка":

    Ти да си чувал за Киевска рус? Защото съществува много преди московските князе . То по твойта логика и България не съществува, защото е била част от османската империя. Вземете четете малко история различна от комунистическата която все още се изучава в България.
  • 552 Ален

    11 24 Отговор
    Всяка пратка била унищожавана за часове, тая пача като Боко ни има за малоумници, а бе тия украинци с прашки ли се бият, заради Джевалин Путлер направо загуби съсъня си
  • 553 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 554 Пловдив

    9 15 Отговор
    Руския патриарх е треторазрядно кгб ченге,той е неверник, вярва само в хартийки с умрели мъже на тях.
    Пълен атеист. И на всичкото отгоре обиди президентът и страната ни няколко пъти
  • 555 ПРИПОМНЯНЕ

    9 15 Отговор
    Помниш "опорките" хорошо, молодец ты Мариана!
  • 556 Чудя се...?!

    32 5 Отговор
    Как така цензурата пусна друго мнение,освен войнолюбното ежедневно крякамне да даваме и даваме оръжия на Украйна...?!?!

    Коментиран от #570

  • 557 OSINT

    7 25 Отговор

    До коментар #542 от "OSINT":

    Знае се и че двата товарни самолета Ан-12 на украинската компания Motor Sich Airlines имат чести полети до България от началото на съветската експанзия.

    UR-11316 лети по класическия военнотуристически маршрут Ужгород - Истанбул - Бургас - Варна - Жешов - Ужгород. Обаче на 9 април засяда в Бургас и чака 10 дни. Тръгва си от Бургас през вчерашния ден, или два дни откакто пристигна Кулеба да си търси оръжията или парите.

    Както и госпожата твърди че "събираме капачки за пенсионери и деца" да събираме защото корумпираните ни политици по московска линия са експерти по краденето на средства на българският и европейският данъкоплатец. Вместо да търси отговорност от тези политици се оправдава с Украйна.

    Освен това се знае че България/ български оръжейни компании са специализирани да произвежда леки оръжия и боеприпаси за градски условия и имат оборот на година 1.5 милиард евро на 100 страни където има конфликти. Също се знае че ГРУ на Москва се опита да отрови Гебрев-оръжеен търговец,производител Дунарит. И че в Чехия складовете му бяха направени атентати.

    Госпожата и подобно мислещите може и да харесват Путин. Но истината е друго.

    Коментиран от #698

  • 558 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 559 Партиен другар

    5 7 Отговор

    До коментар #514 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Кейси , Нинова пак не хареса коментара ти.
  • 560 Ха ха ха

    11 29 Отговор
    Поредния платен кремълски бълвоч , списан от нижожно никому ненущно човече платено с неконвертируеми копейчици ... ти ли си бе Копейка ???
  • 561 Наблюдател

    28 10 Отговор
    Мераците на Украйна ся ясни, да ни вкарат във война с Русия. Даване оръжие на Украйна на практика точно това значи. Автоматично с което България се превръща в мишена! Това би било изключително глупаво и безотговорно!
    Хуманитарната помощ е съвсем друго нещо
  • 562 РУСИЯ ЩЕ СПАСИ СВЕТА ОТ

    24 7 Отговор
    САТАНИСТИТЕ 😇
  • 563 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 564 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 565 До 551 Пловдив

    26 5 Отговор
    Казва се Киевска Рус, а не Киевска Украйна. Там е създадена РУСКА държава, никой, никъде не е казал друго. Луно, Луно, земьо украинска!
  • 566 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 567 Оня

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Да бе да":

    За такива като тебе,после няма да има
  • 568 БЪЛГАРЧЕ

    24 7 Отговор
    Е добре де, целия демократичен свят без ние и Унгария от ЕС не изпратихме оръжия в Украйна.Има няма през ден през 2 Байдън отпуска я по 800 я по 500 милиона долара оръжейни доставки.Англия праща танкове, Испания 200 тона оръжия и боеприпаси и т.н.Би трябвало да не можеш да стъпиш върху украинска земя, щото цялата е покрита с оръжие.Резултати обаче няма, тоест изпращането на оръжия не решава проблема.Скромнто ми мнение е че не толкова на украинците им трябват точно нашите ръжделници а по-скоро САЩ и Украйна искат да покажат на света, че и държавата съществуваща благодарение на Русия, Финландия Украйна и Румъния/руско-турската освободителна война/ се изправя и заклеймява своя освободител.

    Коментиран от #578

  • 569 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 570 Пуснали са нормална

    30 6 Отговор

    До коментар #556 от "Чудя се...?!":

    Статия днес която не цели промиване на мозъка! Защото новите модератори са славяни! И истината не може да се скрие 😇
  • 571 Стратег

    11 38 Отговор
    Национално предателство е да не се даде оръжие на Украйна. Заради такива опорни от никому неизвестни хора сме най-бедниТе в Европа. Войната ще свърши, ние ще останем с петното на Путиновци и никой няма да ни обръща внимание. Истински инвеститори нула и ще си останем в мутренската кочина. Младите талантливи българи ще продължат да бягат от кочината. Ще останат само такива като авторката, които нищо не могат.

    Коментиран от #572, #603

  • 572 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 573 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 574 Хахаха

    8 20 Отговор
    Коя е тази ... мърла

    Коментиран от #694

  • 575 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 576 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 577 Дика

    9 20 Отговор
    Айде и тая уфсъ включи латерната с червените тъпотии, ей такива като нея ако можеше сега да са там в някое мазе без вода, храна, лигнин и ракети върху умната глава...
  • 578 Така така

    10 28 Отговор

    До коментар #568 от "БЪЛГАРЧЕ":

    Остави чуждите интереси гледай нашите. 1.Можеше ли да получим западно оръжие без пари можеше, но ние искаме да си запазим съветската скрап и да плащаме за западно непосилни пари. 2.В момента ние се проявихме като нелоялен член на НАТО и вечно ще бъдем третирани като такъв. 3.Индиректно със своя избор заставаме на страната на агресора, като не помагаме с наличното ни на нападната страна това е огромна морална щета която ще тежи поколения наред над нашата страна. Какво би загубила бихме загубили ако изпатим оръжия дори и само символично нищо освен егото на путинуфилите.
  • 579 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 580 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 581 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 582 Госпожо

    7 23 Отговор
    Христова,глупостта е доживотна и нелечима.Ако искате да разберете кой е виновен за всичко,което става по света-просто погледнете в огледалото!
  • 583 Лустрация

    7 13 Отговор
    Съд и затвор за комунисти и бандити,
    Никога не е късно
  • 584 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 585 Чук и Гек

    8 10 Отговор
    Да давате оръжие на Украйна е същото изнудване от великите сили, както ви изнудиха да нападнете Германия на 9 септември 1944 г., довчерашния ваш верен боен приятел в 2 световни войни за българската кауза! ,,Не убивай" - посочва Бог!
  • 586 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 587 Hoho Boho

    8 29 Отговор
    Горката жена. Психиатрията е безсилна да и помогне..

    Коментиран от #588

  • 588 Хахаха

    12 12 Отговор

    До коментар #587 от "Hoho Boho":

    Това е проява на интелектуална импотентност.
    Нещо не се харесва, но няма аргументи, затова хрябва да проявим вербална агресия. Така правят фашисти.

    Коментиран от #591

  • 589 Антируснак

    7 29 Отговор
    Москалска марионетка, при тва глупава
    Такава плоска пропаганда не съм очаквал
  • 590 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 591 Hoho Boho

    5 22 Отговор

    До коментар #588 от "Хахаха":

    Не е така.
    Не мога да коментирам безмислиците на един психично увреден човек.
    Ти можеш ли?
    Ако можеш - ходи да се прегледаш!

    Коментиран от #595

  • 592 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 593 Ггтжг

    8 27 Отговор
    Как я цитирате тая смешна рускиня бе
  • 594 5943

    7 22 Отговор
    Тази нищо не разбира
  • 595 Анитукропитек

    15 5 Отговор

    До коментар #591 от "Hoho Boho":

    Хохъл бохъл ако те добарам ще те правя и на бухал
  • 596 5689

    8 28 Отговор
    Няма начин да прочета цялата словесна диа..ия на другарката.Не си струва изгубеното време.
  • 597 Боне от краина

    7 32 Отговор
    Такава тъпня, че чак се чудя има ли смисъл да се коментира... От всички български медии се лее или прокрадва рашистка, гадна дебилска пропаганда, къде явно, къде по завоалирано!
    Полупразната българска кратуна, обработвана идеологически вече десетки и десетки години е почти неспособна да отсява истина от лъжа, правда от несправедливост, морал от пошлост, изтикана във периферията на развитието на останалите европейски народи...

    Коментиран от #611

  • 598 Леле мале

    6 20 Отговор
    Много болен мозък.
  • 599 Казуар

    7 20 Отговор
    Дамата произхожда от котило на комунисти сталинисти.

    Коментиран от #605

  • 600 Чушкопек

    18 10 Отговор
    Много точно написано
  • 601 Някой си

    6 26 Отговор
    От проста
    тъпа п....а ,какво може да очакваме.:тъпи словоизлияния.
  • 602 България ако

    24 6 Отговор
    Даде оръжие на нацистите предава мира и народа си
  • 603 БЪЛГАРЧЕ

    25 4 Отговор

    До коментар #571 от "Стратег":

    Уважаеми, я си спомнете участието ни със жива сила, техника и оръжие в Ирак и какви бяха обещанията на САЩ а спомняш ли си? След приключване на войната всички взели участие ще участват във възстновяването на Ирак и по този начин ще имт и икономическа изгода.Е видяхме изгодата през крив макарон и за най-голямо съжаление дадохме жертви.
  • 604 Браво

    20 4 Отговор
    Браво на Мариана Христова. Безумците от правителството заслужават съд!
  • 605 Hoho Boho

    2 19 Отговор

    До коментар #599 от "Казуар":

    Може би:
    Дамата произхожда от котило на комунисти САТАНИСТИ...
    е по-точно
  • 606 Достойно и най вече разумно

    20 4 Отговор
    Браво, че нещо много войнолюбци се навъдиха, че и натегачи
  • 607 коста

    4 13 Отговор
    А може ли другарко Христова под вода да се не вдига прашоляк.
  • 608 Нахуник

    2 10 Отговор

    До коментар #3 от "Гнида":

    Абе другарю , да те питам че аз съм с замъглен ум
    Русия с какво нападна украина ?
    С хунанитарни продукти ли ???????????????????
  • 609 Relist

    6 18 Отговор
    а ти бе другарко христова
    Явно и ти си на руска хранилка
    Но не дай бог , да ни нападне и нас руската хунта
    Тогава няма да цепи басма на никой , че е про руски настроен или пък обича русия много
    Всичко ще е под ножа , както в ХАРКОВ
    Сабуди се и недей руските рубли ти замъгляват мозъка
    Защото , ти с тези пари който ги получаваш , всяваш в българина умраза , към западния и мирен свят !
  • 610 само питам

    6 3 Отговор

    До коментар #172 от "Ами ...":

    За козяк ли имаш предвид ?

    Коментиран от #696

  • 611 слава кокаине

    12 1 Отговор

    До коментар #597 от "Боне от краина":

    Ами защо коментираш бе . Я колко поста си прочел докато стигнеш до тука .
  • 612 МелБлагой

    7 14 Отговор
    ква е тази посредствена скумрия бе?
  • 613 Hoho Boho

    5 17 Отговор
    Мадам Мариана Христова,
    Путин е обявил, че сме неприятелска държава.
    Кого да подкрепяме - Путин ли?

    Коментиран от #648, #652

  • 614 Бай Яни

    4 12 Отговор
    Хриатос въскресо братя християни,бог не ще да прости на верягите и техните слуги в МайкаБългария като тази овца заблудена,мир вам миряни,амин.
  • 615 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 616 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 617 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 618 Hoho Boho

    1 16 Отговор

    До коментар #617 от "Петков":

    В Украйна няма лумпените и национални предатели!
    И в България няма!
    За тебе - не знам...
  • 619 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 620 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 621 Интересна пропаганда

    6 12 Отговор
    Ако Русия унищожаваше оръжейната помощ моментално, защо руските танкове горят като факли? Защо Киев не падна за три дена? Май че има полза, особено ако с тая оръжейна помощ най-накрая се принуди Русия да спре да избива бесарабските българи и украинските деца.

    Коментиран от #622, #629

  • 622 Ами

    5 2 Отговор

    До коментар #621 от "Интересна пропаганда":

    щот не ползваш онуй на раменете по предназначение, но затова пък попиваш всяка глупост!
  • 623 Пасифист от вчера, не лъжи!

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Румен":

    Нямаш думата, върни си паметта осем години назад! И не лъжи!
  • 624 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 625 Чудовище си, да!

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Стоян":

    А изобщо , имаш ли спалня!
  • 626 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 627 Доста адекватна е госпожата

    12 3 Отговор

    До коментар #12 от "456":

    И като нея мислим много други в България.
  • 628 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 629 Велин

    13 3 Отговор

    До коментар #621 от "Интересна пропаганда":

    Къде са избивани бесарабски българи от руснаците!?!? Върни събитията в 2014г., в Одеса, в профсъюзния дом. Там има жертва с български корени. И не руснаци, а крайно десни украинци, последователи на Бандера изгориха живи "маскали" в сградата.

    Коментиран от #649

  • 630 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 631 Ясно е

    8 3 Отговор

    До коментар #149 от "Сър Пичук":

    Че си за цивилизацията на Нетфликс!

    Коментиран от #716

  • 632 Не заблуждавай!

    12 2 Отговор

    До коментар #90 от "!!!?":

    Помощ или за пари, а на Хитлер банковите сметки?
    САЩ затова разпалват войни по цял свят, това е бизнесът им.
  • 633 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 634 Е как на 100%, мнение

    2 0 Отговор

    До коментар #86 от "Коректен":

    Чета през ден под различни статии! Едно към едно същото преди дни пак, как така, барабар с грешките!
  • 635 Сарказъм ли е

    3 2 Отговор

    До коментар #126 от "Слава на Украйна":

    Щото си е сарказъм, с това накрая, дали е останал още някой ....
  • 636 Цивилизацията

    3 2 Отговор

    До коментар #28 от "!!!?":

    На Содом и Гомор ли наричаш човешка цивилизация?
  • 637 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 638 Аха!

    8 0 Отговор

    До коментар #189 от "Трябва":

    И тоя "мирен" дом се оказва бункер препълнен с оръжие!
  • 639 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 640 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 641 Я не се пени, ма!

    12 5 Отговор

    До коментар #309 от "Путлер е виновен за всички жертви":

    Хората не искат да са под нацистка власт, в Одеса защо изгориха живи хората, за да ги сплашат, защото и Одеса е проруска. Никой не иска нацистите!
  • 642 Много учтива тролка се извъди

    3 4 Отговор

    До коментар #204 от "сара":

    Образец на лицемерие и простотия!
  • 643 10 милиона се изнесоха веднага!

    10 5 Отговор

    До коментар #216 от "Истината":

    След майдана! Така, че бодливата тел ще свърши работа за нацистите, ако останат живи.
  • 644 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 645 Казах вече, че си патка

    4 4 Отговор

    До коментар #512 от "Брат му на Гюнтер ;)":

    Ама много проста патка!
  • 646 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 647 Димо Караиванов

    4 10 Отговор
    Сдравейти. Ас пручетух тъс статия, ама тъс другарка мноу странни нищъ нъписълъ, ас мноу мноу ни вдънъх кви ги пиши ама тя сигур и умнъ и зътуй тъй нъписълъ е можи пък дъ ръсбиръ ут фсичку абе де да я знам ко искъ кот искъ дъ си пиши ас ама хич ни и ръзбиръм на нея писъниту дет гу пиши тес рабути
  • 648 Неприятелски държави

    18 6 Отговор

    До коментар #613 от "Hoho Boho":

    Които наложиха санкции, без да изчистят и видят проблема. САЩ и Европа искат тази война, но не очакваха, че Русия ще ги изпревари!
    Затова Русия удари всички скрити американски бази, необявени, а съществуващи, пълни с оръжие и куп американски инструктори и военни!
    Плюс био лабораториите, там е другия ад.
  • 649 На фронта

    8 14 Отговор

    До коментар #629 от "Велин":

    На фронта, загиват бесарабски българи! Щото хората си защитават Родината. И стига с тая фашистка пропаганда за пожара в Одеса 2014. Няма загинал българин, нито пък такъв с корени. Славянските имена не са само български.
  • 650 ХАХ

    10 15 Отговор
    НЕЧИСТОПЛЪТНА ПУТЛЕРИСТКАКУРВА%%%
  • 651 Притискана България

    16 7 Отговор
    В мъглата от фалш и лицемерие, сред заплахи и обиди към всяко не-папагалско мнение, това изказване е сэвсем добре дошло. Някой трябва да каже простите и логични неща. Видно е че България е притискана, изнудвана, манипулирана. На всички ни се вменява вина, размахват се нокти и пръсти, чуват се заклинания и заплахи, метафори и притчи. Когато някой не ти дава нещо, не е дипломатично да "врънкаш" и сипеш обиди. И друго, ясно е че Украйна не е опряла до наша помощ, и децата го знаят. Тука има друг план, да бъдем въвлечени в някоя подлост.
  • 652 До Хохо Бохо

    19 9 Отговор

    До коментар #613 от "Hoho Boho":

    BOHO, ама ти вярваш на "приятелите" си от НАТО ? И ти минава през ум че някой ще те погледне, без да те е съсипал? Запада беше пръв приятел с Шаха на Иран, Пахлави, от сутрин да вечер беше сред американски президенти и коронавани глави, но те го изметоха, и го оставиха да моли за убежище. Запада беше приятел на Саддам Хюсеин и Кадафи, и те бяха също изметени. А ти се уповаваш...
  • 653 Пояснение

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "Д-р Мушков 4-и км":

    Защото сиИдиота за който тя говори, затова🥴
  • 654 Армагедон

    12 12 Отговор
    Няма вече никакво съмнение, че Путин води битка със Звяра! Всичко е нписано в Библията, Антихриста, фашиста, лъже пророка, който се казва Зеленски е вече тук, и неговото число е 666!!! В библията също пише, че Десницата на Бог ще срази Звяра!!! Радвайте се братя, защото Неговото царство идва!!! Весели празници!

    Коментиран от #693

  • 655 Дано ти се изясни

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Това е демокрацията...":

    Виж си минуситеТъъъпако
  • 656 Още малко ви остана

    3 9 Отговор

    До коментар #15 от "456":

    А твойто е мнението на недоубититеФашаги реваншисти в България

    Коментиран от #700, #701

  • 657 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 658 Дедо ви

    19 14 Отговор
    Браво за статията,много точно изказване.Тия са по нагли и от Макета,чудят се как да ни въвлекат в войната.И естествено нашите политици са без коментар.Да си дадеш оръжията които ги нямаме ,и после да си купиш други,при положение че сме бедни като църковни мишки.
  • 659 Заимов

    11 1 Отговор
    Това го каза националния предател.
  • 660 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 661 Мюнхен

    12 10 Отговор
    Затваряйте ги тези оръжейни заводи.Те са създадени от комунистите за убиване на хора.Жената на снимката не се къпе и ми мирише през телефона.
  • 662 тëтката я гони климакса

    13 10 Отговор
    ама не и мъж та затова истерясва 😄
  • 663 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 664 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 665 Авангард

    17 7 Отговор
    Принизяване, достойно за съжаление! Трябва да си много глупава, за да си заровиш главата в пясъка и наивно да се надяваш някой да не те опъне. Това е позицията на овчият народ. Няма как да се сравняваме с напредналият свят.
  • 666 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 667 Ли Си Цин

    16 12 Отговор
    Лично аз съм категорично против военна помощ за Украйна
    Нито имаме договор за това а и не виждам какви са ни украинците та да им помагаме
    И това че им плащаме престоя тук им е много
    Не виждам разлика между тях и афганистанци сирийци и така нататък
    Но ми прави впечатление друго
    Външен министър дошъл да моли за помощ постоянно повтаря думата трябва
    Трябва да казва на неговите съграждани
    Тук думата е моля
    С трябва може да постигне нещо пред сиуксите и команчите
    Може правителството ни да е под контрола на САЩ но българския народ не е
  • 668 КИРО ЖЪРТЪ

    13 11 Отговор
    ОЩЕ. ЕДНА. КОМУНИСТИЧЕСКА
    КИФЛА ДАВА. АКЪЛ. КАКВО. НЕ
    РЯБВА. ДА ПРАВИМ.
  • 669 ДиД

    18 14 Отговор
    Отлично казано! Наистина ли има хора които вярват, че в войната се води между Русия и въоръжените сили на Украйна? Не ли Ви е ясно, че официалните публикации са яростна манипулативна пропаганда? Тази война е просто бизнес, за съжаление обикновените пора са потърпевши и страдат. Ако всички бяха запазили неутралитет - много бързо щеше да е очевидно : войната е между Русия и САЩ, плацдарма е Украйна.
  • 670 Aлфа Bълкът

    13 16 Отговор
    669 КОМЕНТАРА ПОД ТАЗИ СТАТИЯ? НЯМА ПО-ГОЛЯМО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА РУСКАТА ПРОПАГАНДА!
  • 671 КИРО ЖЪРТЪ

    14 15 Отговор
    ОЩЕ. ЕДНА. КОМУНИСТИЧЕСКА
    КИФЛА ДАВА. АКЪЛ. КАКВО. НЕ
    РЯБВА. ДА ПРАВИМ.МОСКОВСКА. УФЦЪ.
  • 672 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 673 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 674 Д. Димитров

    17 11 Отговор
    Мога да кажа само едно голямо Браво за статията! Най накрая във Факти някой да напише истински факти....
  • 675 ЛЕНИН

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "сорос . нет":

    ако е русия друго ще пееш
  • 676 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 677 Дяконъ

    12 9 Отговор
    Браво !!! Много добре казано . Подкрепям с две ръце .
  • 678 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 679 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 680 Русофили

    8 13 Отговор
    Ако дойдат руснаците да ни освобождават ,аз ще ги посрещна като Прадядо през 1916 с пушка.Вие сигурно с хляб сол и грес.Предатели
  • 681 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 682 Тия ракети отдавна са скрап

    5 6 Отговор

    До коментар #663 от "ганю":

    Както и другото руско въоръжение
  • 683 СЛЪНЦЕЯДА

    1 1 Отговор
    ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА НИ ДАВА И МНОГО МНОГО С Л Ъ Ц Е !!!!!
  • 684 Ха ха

    5 2 Отговор

    До коментар #466 от "Реалист":

    Ами да продадем на кюрдите в Ирак.
  • 685 Браво на Христова за

    13 9 Отговор
    великолепната статия.80%от бълг.народ е съгласен с написаното.ТАЗИ Е ИСТИНАТА.И нашите управляващи СА ДЛЪЖНИ да се съобразяват с народа
  • 686 Антифриза амброзията за Алкаша от Изток

    7 12 Отговор
    Ето заради такива полу човеци русофилисташки България е имат за руска изтривалка на задни части !!!
  • 687 Българин

    14 9 Отговор
    Браво на г-жа Мариана Христова!Много добре написано съвпада смнението на 87% от българите.Г-да управляващи това е мнението на българите.Чететеистината.Не се бъркайте в чуждия конфликт,иначе утре може да сме ние.Не вземайте позиция!Изпращане на оръжие ще усложни обстановката.
  • 688 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 689 Бравооооо

    7 7 Отговор
    Марияна Христова-Президент

    Коментиран от #705

  • 690 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 691 Киро Жъртъ е

    4 2 Отговор
    ТРЕТОПОЛОВ
  • 692 Никой

    9 7 Отговор
    Мариана много си зле жено. Не мисля ,че каквото и да бъде казано обратно на тезата ти по този въпрос би влезнало в чугунената ти глава. Апропо не предполагах,че работиш в руZкото военно разузнаване.
  • 693 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #654 от "Армагедон":

    Абе, к, во става? Да не са ви пуснали домашен отпуск от психото? 😆
  • 694 Komapak

    7 6 Отговор

    До коментар #574 от "Хахаха":

    Поредната червена подложка 😀😀😀
  • 695 Komapak

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Папагали":

    Да, ама не. На 4то място сме. Дай повече инфо кой е този поляк, който си е купил къщичка за 30млн.
  • 696 муткак

    5 8 Отговор

    До коментар #610 от "само питам":

    путлер отива на кино
  • 697 Така

    8 7 Отговор
    Браво на Мариана Христова. Една истинска патриотка, една истинска българка. Това което си написала е самата истина. Дано има повече българи като теб.
  • 698 Komapak

    6 1 Отговор

    До коментар #557 от "OSINT":

    Почти си прав с едно малко уточнение. Дунарит произвежда основно боеприпаси, а те мнооооого тежат и са неудобни за самолет. Нещо друго по-важно е транспортирано с този самолет. Прекупвачите са поне двама поляци и те си печелят доста добре!!!
  • 699 Аз 123

    7 0 Отговор

    До коментар #32 от "Герак Митко":

    Не са виновни сбикновените хора.Тези,които имат вина се крият в бункери
    и трупат милиони.
  • 700 Komapak

    2 7 Отговор

    До коментар #656 от "Още малко ви остана":

    Как? Ти не знаеш ли, че в Украйна воюват САЩ и НАТО и тук там някой нацист? А украинския народ всъщност е на страната на путин, но е окупиран от САЩ, които са сложили диктатора Зеленски, когото украинците не са избирали и всъщност много мразят. Така каза путин. Ти на него ли противоречиш?😀😀😀😀😀
  • 701 Komapak

    5 5 Отговор

    До коментар #656 от "Още малко ви остана":

    На "Консервативния форум" в Санкт Петербург присъстваха също бившият лидер на Британската национална партия Ник Грифин, гръцката неонацистка партия "Златна зора", Удо Войт от германската неонацистка Националдемократическа партия (NPD), Джаред Тейлър от "Американски ренесанс", бившият адвокат на Ку-клукс-клан Сам Диксън и различни други крайни десни, както и руски фашисти, водени от свързаните с Путин партия "Родина" и Руското имперско движение. Австрийската партия на свободата и Сръбската радикална партия също бяха поканени, но не успяха да дойдат. Срещата "беше украсена с реплика от забележките на Путин, направени през 2013 г., в които той обвинява Европа, че отстъпва "от християнските ценности, които са в основата на европейската цивилизация".

    Форумът в Санкт Петербург постави началото на Световното национално-консервативно движение (СНКД), в което бяха поканени около 60 световни фашистки организации.

    Та за кои точно фашисти ставаше въпрос, че не ми стана съвсем ясно?.

    , 🤔🤔🤔🤔🤔 русНАЦИте ли?!

    Колкото и да преглеждам списъка не откривам българско участие!

    Кажи сега, другарю?

    Коментиран от #707

  • 702 Мисля

    7 5 Отговор

    До коментар #46 от "Българка":

    Имам съмнение че си българин/ка/,малко история няма да ти е излишна.Да живее Русия и руския народ !
  • 703 Евгени

    4 5 Отговор
    Какво е това тъпо парче?
  • 704 До Мариана

    4 7 Отговор
    Мариана е написала "коктейл" от верни и повечето неверни неща. Емоционално, предубедено. България вече е в списъка на Путин с вражески държави. Но преди всичко, е евроатлантическа страна. Като такава трябва да постъпи, при все че никой не ни задължава. Колко струва човешкият живот? Когато близо до нас, руските вайници изтребват хиляди украинци, жени, деца...Нека се замисли.
  • 705 Луда.

    1 1 Отговор

    До коментар #689 от "Бравооооо":

    В Карлово, може.
  • 706 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 707 Komapak

    0 3 Отговор

    До коментар #701 от "Komapak":

    Много интересно. Абсолютно никой не се осмели да коментира поста ми. Истината боли другарЕ..... 😊
  • 708 Komapak

    3 5 Отговор

    До коментар #706 от "СОДОМИТ":

    Отново лъжи изписани с едър шрифт. Да ти дам една програмка да си увеличиш буквите на 5см? От така създалото се положение ще спечели най-много Катар, който е третото по големина находище на газ в света. Вече са поръчали кораби за близо 70млрд долара.... Да ти го преведа. В обозримо бъдеще руския газ се очаква да бъде заменен и то абсолютно независимо от "военната операция" на диктаторчето от северномонголските степи. Питам се дали на родните путенофилчета им минава през главата, че са се объркали 100%?
  • 709 Минчо

    0 0 Отговор

    До коментар #140 от "????":

    Написано им е името представила сее и най отдоло е написала МИР
  • 710 Офчар

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Аз пък":

    Е такива като мен офчар и теб също да не би да сме по умни
  • 711 Карай си бмвето

    4 1 Отговор

    До коментар #119 от "Геро":

    Не съм прочел никъде господарят Американец да обясни защо започна войната а бърза много бърза да налага санкции и предърпва Европа и кой ли не за същото ами той същия е мушенник известен в цял свят как ще достави петрол и газ по евтини от Русия кои от петролните държави ще му одисва нали и та се меси и създава хаос под хвана сега тоо Зеленски дет играе в театъра въздигна сее кът командир на държава дет е разбита и давай вижте ме ми то всеки те знае по света МУШЕННИКА където мине трева не никне и с тоо дядо дет дрънка ГЛУПОСТИ дано света те отреже отвсякъде и без това си ненужен на никого чудя се как европейците се връзват на всички ГЛУПОСТИ особено макарона ако млъкне войната до 12 часа щее свършила
  • 712 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    8 3 Отговор
    НИКАКВО ОРЪЖИЕ.
    Елате в Банско да видите "бедните" украинци какви коли карат и къде живеят. Да видите колко са нахални и безочливи. Носят се слухове, че през лятото всички украинци от морето ще дойдат в Банско.
    ЖАЛНА НИ МАЙКА

    Коментиран от #713, #723

  • 713 Бой бе

    3 0 Отговор

    До коментар #712 от "ДАСКАЛ ГЕНЧО":

    Нали сте балканджии
  • 714 ККК

    4 1 Отговор
    Браво!!! Сега ще ги видим наште какви ще ги из сеРат в Киев ? И защо трябва да ходят там да вземат решение не зам? Оставка боклуци!!!
  • 715 Сър Пичук

    1 1 Отговор

    До коментар #169 от "!!!?":

    Какво му обясняваш. Едно си баба знае едно си баба бае.
  • 716 Сър Пичук

    3 2 Отговор

    До коментар #631 от "Ясно е":

    По-добре цивилизацията на Нетфликс, отколкото азиатската диващина на рашистките орди.
  • 717 Сър Пичук

    1 2 Отговор

    До коментар #538 от "Бивш канадец":

    Смятам, че библиотеката на Конгреса на САЩ е много по-меродавен източник отколкото личното мнение на британския премиер (въпреки, че той е предложил LendLease на Рузвелт като път за развързване на ръцете му да помага на антихитлеристките сили) или една от десетките хиляди книги за ВСВ.
    Както спомена колегата, банката разтвор за кръвопреливане в линейката може да струва 2 лв и на фона на цялостното спасяване на ранения да е нищожна сума, но тя е безценна. Много е смешно също така да се дава парична оценка на разузнавателната информация осигурявана на страните воюващи срещу Хитлеристката коалиция и която също е част от LendLease акта одобрен от Конгреса на САЩ.
    Освен това, както писах, помощта на Запада във войната е много по-комплексна и всякакви опити да се оценява или омаловажава са жалки.
    По твоята логика и Плана Маршал не е помогнал изобщо и Германия и Западна Европа сами са се възстановили от пепелищата на войната само за няколко години, защото паричното му изражение е почти колкото откраднатото от канадския шмекер и съучастниците му за няколко месеца.
    Тази Канада не ви се отразява добре...
  • 718 Сър Пичук

    3 2 Отговор

    До коментар #538 от "Бивш канадец":

    400,000 джипове и камиона
    14,000 самолета
    8,000 влекача
    13,000 танка
    1.5 милиона одеяла
    15 милиона чифта военни обувки
    107,000 тона памук
    2.7 милиона тона петролни продукти
    4.5 милиона тона храна

    Това е само част от американската помощ за СССР, главно в началните месеци на войната, която позволява на СССР да спре Хитлер пред Москва и да евакуира и организира производството си зад Урал. Освободените войски, оръжия и муниции от Далечния Изток, които се придвижват на фронта срещу Хитлер след обявяването на войната на САЩ срещу Япония през есента на 1941г не се броят за помощ.
    Какво казва Чърчил по тези въпроси?
  • 719 Сър Пичук

    3 1 Отговор

    До коментар #226 от "МММММММ":

    Кой подписа и наруши договора от 1995г за гарантиране на териториалната цялост на Украйна?
    Кой окупира и анексира Крим?
    Кой започна необявена война срещу Украйна и окупира част от нея, създавайки сепаратистки републики?
    Историята не започва с Минските споразумения.
  • 720 Сър Пичук

    1 0 Отговор

    До коментар #258 от "ММММММММ":

    Да обясни и защо бият негрите в Америка...
  • 721 НИКОЛАЙ

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Баш софиянец":

    защо просия не си върви в сибир и всичко ще свърши
  • 722 ирина

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Петър Славов":

    а рашките не са ли нагли
  • 723 пищова

    0 0 Отговор

    До коментар #712 от "ДАСКАЛ ГЕНЧО":

    внимавай много обичат макета