Last news in Fakti

5 Май, 2022 16:31 16 244 120

Осман Октай: Радев е на ръба на импийчмънт

  • осман октай-
  • румен радев-
  • импийчмънт

Може да го прави с политически намерения

Осман Октай: Радев е на ръба на импийчмънт - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

С поведението си Радев е на ръба на импийчмънт. Може да го прави с политически намерения. Това каза пред Фрог нюз политическият анализатор Осман Октай. Ето какво допълни той по актуални политически въпроси:
Г-н Октай, очаквате ли, че новият проект на Стефан Янев “Български възход” ще разбърка още повече политическата среда?

И преди съм казвал, че Стефан Янев ще участва сериозно в политическите процеси на страната. Особено сега, когато сме свидетели на криза и политически хаос. Смятам, че той има политическо бъдеще.

Кое Ви кара да мислите така?

Спомняте си, че имаше много гласове и настроения в полза на това неговото управление като министър-председател да продължи и след като бе избран редовен парламент. В тази тревожна ситуация заради поредицата кризи в държавното управление, си мисля, че избирателите също са тревожни, уплашени и притеснени най-вече за бъдещето на живота си. Това ще създаде условия, хората в България да търсят алтернатива за успокояване и подреждане на живота.

Но в партията на Янев “Български възход” виждаме стари лица от политическия небосклон - Кольо Парамов, Йоло Денев.

Аз говорих досега какво е очакването в обществото заради яловост в политическото пространство. Тепърва обаче ще видим дали Стефан Янев и учредителите на неговия проект ще отговорят на тези очаквания. Бъдещото му, разбира се, зависи и от това дали ще получи подкрепата на президента Радев, който през последните седмици допълнително нажежава с изказванията си политическите процеси.

Коя партия очаквате, че ще се притесни от появата на “Български възход”?

Янев обяви патриотизъм с национален привкус в предварително публикуваните програмни намерения. Днес също бе потвърдено това в изявлението му пред учредителите. Това ми дава основание да мисля, че той влиза в нишата на национал-патриотическая идеология. Така, че очаквам най-тежък удар да бъде нанесен на “Възраждане”. Те играят много агресивно, а българинът никога не е бил почитател на подобно поведение. Той е страхлив по природа, примирен.

За него снишаването е начин за оцеляване. Заради своята голяма агресия Костадин Костадинов и “Възраждане” ще понесат сериозен удар от този нов проект на Янев. Освен това той ще привлече оттеглилите се избиратели на БСП, които преди години бяха около 1 милион, а сега са 250 000. Всички тези хора ще бъдат активирани в полза на тази новопоявилата се формация. В редиците ѝ очаквам да се влее голяма част и от избирателите на ГЕРБ.

Ще потъне проектът на Слави “Има такъв народ”, убеден съм. Янев ще обере разочаровани последователи от пропадналите проекти на миналия парламент на Бабикян, Хаджигенов, Мая Манолова, Татяна Дончева и т. н. Всичко това би се случило но под условие, зависещо главно както от поведението на Стефан Янев, но и на хората около него. Защото тяхното присъствие би могло да дискредитира и най-добрите намерения. Най-важното за мен е през следващите седмици да наблюдавам какво ще е отношението на Румен Радев към този проект. Като нищо може да се окаже, че държавният глава има други политически намерения.

Съзирате ли, обаче единство в отношението на Румен Радев и Стефан Янев към войната в Украйна, Русия, наложените спрямо нея санкции и въпросът с предоставянето на оръжие на Киев, за да се отбранява от нашествениците? Изглежда да са на една и съща позиция по тези теми?

За съжаление, в България политиците се водят от настроението на гражданите и от техния страх. И целта е една - да им се харесат. За държавници подобно поведение не е нито нормално, нито приемливо. Те трябва да определят пътя за развитието на нацията. Едва тогава се превръщат в лидери. За съжаление, ние такива още нямаме. Затова всеки се качва на тази вълна с харесването. Видяхте вчера в парламента какво съглашателство се получи.

В него най-изненадващо участва и ДБ. До днес не бяхме чули официалната позиция на ДПС. Те казаха, че ако пращаме оръжие на Украйна, пращаме смърт. Разбира се, че това не е европейска позиция. Най-голямото ми разочарование дойде от лидерите на ДБ в лицето на Атанас Атанасов, зад чиито гръб стои Иван Костов и от Христо Иванов, разбира се. Всички видяхме тяхното примирение по една толкова важна тема каквато е да се даде или не оръжие на Украйна. Всички те се подчиниха на Корнелия Нинова.

Защо се наведоха според Вас?

Вчера маските паднаха. Разбрахме колко са объркани всички партии в позициите си спрямо темите за Русия, задкулисието, корупцията, зависимостите. Всички гласуваха решение, което не е нито натовско, нито европейско. И това съвсем категорично показва на партньорите ни, че на България не може да се разчита.

Пак да ви върна на темата за влиянието на Путин в родната политика. Не го ли съзирате в действията и позициите на Радев и Янев?

Не бих казал пропутинско влияние. По-скоро бих го нарекъл проруско. Русофилството у нас е дълбоко вкоренено дори във всички символи - погледнете само центъра на София - като започнем от паметника на Царя, където се извършват всички почести, да минем по централните булеварди, носещи руски имена. С русофилство е пропито навсякъде, накъдето се обърнем. Нашето общество тепърва ще се “раздруса” от този проблем, както и от политическите съглашателства. Не говоря, че това ще се случи точно сега, но в бъдеще със сигурност, когато Русия загуби войната и се разпадне. Неминуемо ще последват и мащабни геополитически промени.

Защо имам усещането, че може да Ви видим в проекта на Стефан Янев, така както Ви видяхме в инициативния комитет за издигане на Румен Радев за президент?

Не. Това, че присъствам в инициативния комитет, не значи, че споделям всички виждания на Румен Радев. Съгласих се да участвам в него, защото всички искахме държавата да отвоюва позициите си от мафията, така както направи Европа спрямо хитлеризма.

Днес, когато Борисов не е на власт и видях, че темата за отвоюването на държавата от мафия не е вече тема на президента, аз съм готов да си оттегля подписа за него. Както направих това преди години спрямо проекта на ДПС и Доган, след като се прегърнаха с мафията. Винаги съм се разграничавал от хора, които са ме разочаровали заради съглашателство със задкулисието.

Ако Румен Радев не подкрепи политическия проект на Стефан Янев, ще ви кажа какви политически намерения би могъл да преследва с тази дестабилизацията и нажежаването на обстановката, на която ставаме свидетели. Защото той не може да не знае, че провокирайки парламента и всички политически формации, той стъпва на ръба на импийчмънт.

Защо би могъл да го прави?

За да отговоря на този въпрос ще ми трябва време, за да видя дали той ще подкрепи проекта на Стефан Янев или ще се разграничи от него.

Интервю на Катя Илиева


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 113 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Турчин набит на кол

    114 60 Отговор
    Този мръсен лъжлив фес защо се изметна?! Нали беше в инициативния комитет на рундю!

    Коментиран от #20, #59

  • 2 Последния Софиянец

    138 70 Отговор
    Не закачай Радев че ще ти падне чалмата!

    Коментиран от #26, #60, #75

  • 3 И то казва

    106 45 Отговор
    Баш българин дето дедите му са режели глави на българи с ятаган
  • 4 смех

    109 36 Отговор
    Даже шайката ГРОБ не си позволи да поиска импийчмънт.

    Коментиран от #11, #19, #82

  • 5 XYZ

    69 107 Отговор
    Г-н Октай - винаги една крачка пред другите! И аз искам да си взема обратно подкрепата за Р.Радев!

    Коментиран от #100, #106

  • 6 pepi

    128 31 Отговор
    ПростоКиро е на ръбъ на предсрочни избори хехе
  • 7 мила родна картинка

    93 16 Отговор
    Агент Огнян, как си?
    Ще гостуваш ли скоро пак на агент Богдан?
  • 8 Севда

    80 30 Отговор
    Радев да си прибира "промяната" !

    Коментиран от #94

  • 9 ъъъ

    66 12 Отговор
    политическият анализатор Осман Октай -
    тоз сега и такъв ли стана?

    то бах вижда певии в артистки да стават ,ама...
    толкоз ли леб нема?
  • 10 Фатмака си търси ще е 2хАС

    33 67 Отговор
    И намери импийчмънта. Ще е първия български президент импийчмънтнат.
  • 11 Е как

    29 29 Отговор

    До коментар #4 от "смех":

    Сега фатмака е им угоден.
  • 12 Този

    62 23 Отговор
    път Октай се лъже в прогнозата си !
  • 13 Ако съм на ръба на импийчмънт...

    41 23 Отговор
    Ще направя военен преврат. (Лично мнение).
  • 14 Дечо

    66 24 Отговор
    Дядката с феса пак се обади, че току виж го забравили!
  • 15 Тия май спят и не са у ред

    61 8 Отговор
    Ама нали 84% са за неутралитет и представителя им е Президента... май пак искате масови протести.
    Така Гешев ги вдигна преди, така май жълтопаветните русофоби сега ще вдигнат народа...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Рап

    36 20 Отговор
    Промяната няма да падне,защото всички ги е страх да упреляват в тези времена!
  • 18 Зле става с тия

    20 80 Отговор
    Помолете се Бойко да се върне и да подреди държавата, защото тия фуражки за нищо не стават. С тях иде пълно бедствие. Ще оберат всички пари на хората.

    Коментиран от #96

  • 19 Време е за импиймънт

    24 44 Отговор

    До коментар #4 от "смех":

    Стига глад и престъпност
  • 20 дедо ти Иван

    35 45 Отговор

    До коментар #1 от "Турчин набит на кол":

    Този фес е много по-голям българин, от колкото головодницъ като тебе..

    Коментиран от #35, #43

  • 21 Аман

    75 19 Отговор
    В България не съществеува такова нещо като „импийчмънт“. Съвсем се уливат вече с проамеринска пропаганда. Що се отнася до Радев, радвам се, че все пак има един нормален човек на ръководна длъжност в тази държава, който все пак се интересува от интересите на народа.
  • 22 Оракула

    30 57 Отговор
    Както винаги ,има какво да научим ,
    от Осман Октай!
    Невероятно точен в прогнозите си
    и щедър в количеството истина!
    Предсказа и рухването на Путинска корумпирана Русия!
    Нека се запомни,
    че няма да е, след много дълго време!
    Браво , Османе!

    Коментиран от #97

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 дедо ти Иван

    32 54 Отговор
    Браво Османе, браво Българино!!! Точно в десетката ..както винаги!!! И плужеците безгръбначни изпълзяха в защита на летящия плужек..

    Коментиран от #39

  • 25 Реалист

    45 9 Отговор
    Ако питаш евро ястребите - Румен Радев е русофил/путинофил. От сайта афера всеки ден го обявяват за агент на Козяк и Херо Мустафа. Ами защо не седнат да се разберат. И Октай да присъства.
    Всъщност май е единственият, който отстоява националния интерес.

    Коментиран от #36, #83

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Хахах

    8 16 Отговор
    Тая Илиева много хубави и разнообразни въпроси задава! Браво! Всичко е ясно тука :)
  • 28 гост

    43 11 Отговор
    "За съжаление, в България политиците се водят от настроението на гражданите и от техния страх"

    Абе нали политиците уж ги избирахме да изпълняват волята на народа, сега какво иска Октай , според него излиза,че избираме политиците да ни налагат тяхната воля ?!

    Коментиран от #111

  • 29 Българин

    45 17 Отговор
    Да е жив и здрав бай Осман ама досега нито една прогноза не му се е сбъднала!
  • 30 Импийчмънт на Радев

    22 40 Отговор
    Сега и веднага!
  • 31 Тиква

    55 21 Отговор
    Османе, България има един президент. До сега нямахме такива дефакто. Ако нещо ти бърка в гърлото поне кажи. Май идва нещо за Дпс и започваш. И ти да плюеш. Напред г-н Радев, България е с вас твърдо!

    Коментиран от #98

  • 32 Радев

    21 38 Отговор
    е кремълски агент.
  • 33 Doko

    38 17 Отговор
    Османе затваряй си устата. Започна много да плямпаш по всички медии.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Иван

    5 10 Отговор

    До коментар #25 от "Реалист":

    Кой ? Радев или. Османа?

    Коментиран от #45

  • 37 САТЪРА МА ХАНА

    34 7 Отговор
    ОСМАНЕ , АМИ НА КОГО ИСКАШ ДА СЕ ХАРЕСВАТ
    БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ
    ... АКО НЕ НА НАРОДА СИ?
    .....
    ЧЕ ТО ВАШИТЕ БЕЙОВЕ , ЧУКАТ МЮСЮЛМАНИТЕ В КЪРДЖАЛИЙСКО ПО-ЛОШО ОТ БКП БРЕ :)
  • 38 САТЪРА НА ХАНА

    30 7 Отговор
    ЯВНО АХМЕД ДОГАН
    ПОЧВА ДА СЕ ПАНИКЬОСВА
    ....
    ЧЕ НЯКОЙ МУ ОТНЕМА НАМБЪР УАН
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Уса

    23 7 Отговор
    България се управлява от сащ а Радев се опитва да управлява.Толкова новини и приказки за едната проста истина
  • 41 ha ha

    32 10 Отговор
    Както е казал народа, никога нее късно да станеш за резил.
    А понякога колкото по-късно, толкова по-сигурно , заради страрческата деменция.
    Османчо ДС-то ако иска, нека предложи имоийчмънт и да го аргументира правно.
    Ще видим колко депутати биха били готови да гласуват за подобна лудост.
  • 42 едно е ясно

    27 3 Отговор
    Бивш агент няма.
    Има само дефектирали агенти към чужди служби.

    Коментиран от #84

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 на ръба на кълбото

    27 5 Отговор
    В бг такава процедура няма. В САЩ президентът е начело на правителството, затова и там има "импийчмънт", а тук има вот на недоверие към кабинета.
  • 45 Реалист

    22 8 Отговор

    До коментар #36 от "Иван":

    Президентът Радев.
    Осман Октай е добър човек, но се е взел много насериозно.
  • 46 Хи хи

    19 10 Отговор
    ТОЯ ЗАЩО МУ ДАВАТЕ ТРИБУНА ????
    ЕСЕ ЩЕ ИЗРЪСИ НЯКОЯ ГЛУПОСТ .......СПЕЦИАЛИСТА !!!!!!
  • 47 Все се чудех, кой му стои зад гърба на

    25 8 Отговор
    Тоя. Е, разбрах. Не са му лоши анализите, но и той - американски агент.

    Коментиран от #50

  • 48 Комон Сенс

    24 4 Отговор
    На Президента ще му дам следния съвет - нека да внимава за подводни камъни.
    При положение ,че цели 2 формации, които се натегнаха яко на едно посолсвто вече са под 4 процентната бариера, на едни среди им е нужно:
    1. Да отклонят вниманието от тази рейтингова пропаст. Ена кампания срешу Президента била иделана за тази цел.
    2. Да бетонират това НС докато открият формулата за политическото си оцеляване.
    3. Да прикрият пълната несъстоятленост на реториката си от навлаото на войната, посредтсвом обявяване на всяко различно мнение за "путинско"

    Това е в ход, Дали имат политическата сила да проведат стратегията, ше видим
  • 49 Точен

    21 19 Отговор
    На Османа му се иска "Русия да се разпадне...". За съжаление Българско се разпада по сценария на ФАЩ. А Ердоган дебне да ни лапне Родопите и Тракия. Ще се налага пак Русия да ни освобождава от турско робство.

    Коментиран от #99

  • 50 ще ти издам една тайна

    13 6 Отговор

    До коментар #47 от "Все се чудех, кой му стои зад гърба на":

    "Анализите" му от доста време са един еклектичен и интелигентен подбод на ретириката която тече по форумите.
    Този подбор няма как да си го прав исам - снясят му го.
    не съм чул от него нищо, моето преди да не е казано/написано от други лица, в т.ч. и от скромния ти събеседник.
  • 51 Бибитко

    34 9 Отговор
    Абе Октайчо, не си прав, че в България политиците се водят от настроението на гражданите и от техния страх. Ето например 80 процента от тях са против изпращането на оръжие за Украйна, а управниците решиха обратното, за да изпълнят волята на задокеанските си господари. В Унгария Виктор Орбан да не би да не се води от желанията на народа си, като именно заради това бе избран отново за премиер, като пренебрегва всякакви санкции срещу Русия, защото разбира че високата цена ще трябва да плаща народът му? Така че, Османчо, имаш някои прозрения, но и при теб проличават извън националните зависимости.
  • 52 редник

    21 5 Отговор
    "политическият анализатор Осман Октай."

    Хм, в кой университет се учи и се получават дипломи за политически анализатор?...
  • 53 Турско мекере,

    22 11 Отговор
    хората ще защитят Радев,най-слабия анализатор си ти.От теб политик не става,по-рано е трябвало Доган да те изхвърли от партията.

    Коментиран от #58

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Павел пенев

    13 6 Отговор
    Експерти и турски ойдурма философи.
  • 56 Алооо

    15 13 Отговор
    "Той е страхлив по природа, примирен.

    За него снишаването е начин за оцеляване."- Браво Октай, хубаво определение за Българите...,направо в десятката.
  • 57 Всяка руска подложка

    10 13 Отговор
    Заслужава съдбата си! На ръба ли?, той е набучен вече!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Майна

    11 15 Отговор

    До коментар #1 от "Турчин набит на кол":

    Защото разбра , че рундьо е путинска подлога .
  • 60 Президентът не е назначаван

    23 12 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    от парламента,че да бъде "импийчван" от него. Избран е пряко от народа с безусловно мнозинство!

    Коментиран от #85

  • 61 До ком.2

    12 20 Отговор
    И защо да не закачаме путинофила Радев и путинофила Янев,.Ние не искаме да живеем в тоталитарна диктатура,каквато е в момента в Русия.Така,че продажните генерали нямат място в политиката.Харесаха им комисионите от Газпром в служебните правителства и станаха путлеровци.На войната ще ми казват операция,това са страхливци,без визия.Заблудата е до време сега видяхме накъде ни тикат,към блатото на комунизма от което още търпим щети.Колко сме смешни в очите на партньорите си от ЕС и НАТО с тези генерали -мекотели.Да подкрепят агресора,чийто народ живее в миналия век,а той и олигарсите му в "космоса".
  • 62 Analiz

    16 5 Отговор
    Българинът е страхлив по природа, примирен.
    За него снишаването е начин на оцеляване.
    За 32 години това е водещото правило за Оправление!!! на всичките ни Оправителства!!!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 До коментар53

    13 20 Отговор
    Много се лъжеш драги ,че ще хукне някой пак да защитава путинофила Радев.Беше каквото беше,съжалявам ,че гласувах за него.В такъв кризисен момент да плюеш правителството,което не е спряло да работи,въпреки ежеседмичните саботажи на Кюлчев с крадените от нас пари ,които организира.Въпреки войната търсят решения и работят,а той фатмака понеже си създава пропрезидентска партия с другия фатмак Янев плюе и говори завоалирано.Както наричаха войната-операция.Румене ние доматите не ги ядем с колците.Много си се ОБЪРКАЛ спрямо народа си!!!!!
  • 65 Двоен Льотчик

    12 18 Отговор
    Незабавен импийчмънт на евро-атлантическият русофилски генерал

    Коментиран от #87

  • 66 Analiz

    19 7 Отговор
    Октай беше дотук, до днес. Определено заработва..... Сам влезе в големия врящ Казан с всичките ни експерти и анал изатори. Да, тази манджа не е само развалена, а и отровна.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 РАДЕВ АКО БЪДЕ ИМПИЙЧНАТ ЩЕ СТАНЕ ГЕРОЙ

    7 11 Отговор
    И ЩЕ ПОСТИГНЕ ЦЕЛИТЕ СИ .....Украинската астроложка Марина Скади състави хороскоп за Украйна за май 2022 г. и разбра какво ще донесе т. нар. „коридор от затъмнения на страната“, който започна на 30 април и ще продължи до 16 май, уточнява УНИАН.

    Според астролога 9 май ще бъде най-тежкият ден за Украйна.

    „Именно на този ден украинците ги очакват глобални промени. Те могат да бъдат както за добро, така и за лошо“, уточнява Скади.

    Тя отбеляза още, че през този период ще има преоценка на ценностите и допълва: „Това, което преди беше важно за украинците, ще стане по-малко важно“.

    „Може да има големи проблеми в управлението на публичните финанси, както и опити за прикриване на престъпления, понякога с цената на много жертви“ - УКРАЙНА Е РУСКА
  • 69 Ами ...

    7 6 Отговор
    Активирали са поредния агент. Нищо вярно в анализа.
  • 70 Гюро

    12 3 Отговор
    Искане ,да нямаш температура? Какви глупости бръщолевиш!?
    Пий един аспирин чоджум!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Пара нерде

    10 3 Отговор
    Осман баба,я разкажи как преди години събираше в едно одеяло в центъра ,пари за башбакан доан
  • 73 Разочарования

    16 5 Отговор
    Киро да си ходи, да взема и Радев.

    Коментиран от #95

  • 74 Всички

    14 5 Отговор
    Всички са свързани в едно,ама го играят доброто и лошото ченге.Президентът първо ни натресе Кирчо и Кокорчо, за да видим,че младите без опит са кръгли нули.Сега ще ни предложи стари и опитни.Когото и да изберем все са негови хора.Ама Октай за заблуда,ще иска оставка.Нали е бил в инициативния комитет.На Кирил Петков баща му също.Абе...народът пак ще е потърпевш.Орисия.Иначе, какво говори за войната Президентът, най-много вярвам
  • 75 Тшш!

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    А стии...Не помниш министър Богомил Бонев кат изкара дузина досиета на турци български граждани,тоя беше на трето место,след Юнала и кой беше пак там,един по-високо ниво,после Медко Доган,т.е.Аамет Хюсеинов и тоя,учил за фелдшер в Хасково.Хммм,найш как ги знам сичките.
  • 76 МЕНТЕ ГЕНЕРАЛА БУДА НАЙСЕ ПЪТИ

    11 7 Отговор
    ГО ПИТЧВАТ И ПАК ДИША АМА РАДЕВ НЕ Е МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ И ЩЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОСИ !
  • 77 САМО ИСТИНАТА

    7 11 Отговор
    Ако краварите, наглосаксонците, нацистите или френските галфони ни бяха освободили, тогава имената на улици, площади или паметници щяха да са на тези робовладелци и колонизатори. Но сопни освободили ушанките, така че те витаги ще имат подкрепата ни, стига да не ни навредят. П.П. повредените по рождение некадърници, родени през комунизма и търсещи причини за несгодите си в другите, може да си спестят обвиненията. За 35г демокрация, ако ставаше нещо от тах, все щеше да си проличи.

    Коментиран от #90

  • 78 Георгиев

    13 5 Отговор
    Приказки, приказки, приказки.....
    Колкото махнахме Гешев, колкото смениха ВСС, колкото изгониха другарката Митрофанова, колкото сьборихмеМОЧА-та, колкото опаковахме МОЧА-та,,,,,, та толкова ще се прекрати предсрочно мандата на Радев, ......всичко са само приказки на ангро, и всеки си гледа своята дребна далаверка....
  • 79 123.

    13 5 Отговор
    Радев,подлога,във България развяват чуждо знаме,няма президент,жалко излъга народа,Бойко каза,ще го разберете какъв е,е бил е прав

    Коментиран от #86

  • 80 Болярин

    11 5 Отговор
    Че то и без импийчмънт тоя пингвин го няма !
  • 81 Мамата

    10 8 Отговор
    И ТОЗИ Е АМЕРИКАНСКО ПРОДАЖНО МЕ..КЕ.РЕ
  • 82 Лея13

    8 8 Отговор

    До коментар #4 от "смех":

    А трябваше.Защо ни е президент, който заема страхлива позиция,с фалшивия довод за това, че с пращането на оръжия ще продължи войната и ще бъдем привлечени към нея!?Такова небивало лицемерие, че просто да си глътнеш езика!Просто наш Радю си е обслужващ путиновия режим и нищо европейско и натовско няма в него!Това е горчивата истина и е жалка история, че народът видя в него спасител и човек,милеещ за хората.Большая глупост.Много лесно се манипулират българите, особено по възрастните и по необразованите.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Лея 13

    6 3 Отговор

    До коментар #42 от "едно е ясно":

    А, имаш нещо против бившите агенти на ДС?Че то инициативния комитет на Радев беше пълен само с такива отреп ли!Какъв е тоя двоен аршин с който се мерят нещата?Един път да си от ДС е ок, друг път- нее,мерзавци са.Хайде ела на мене си.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 ГЕРБ=ДПС =Възраждане.

    4 9 Отговор

    До коментар #79 от "123.":

    Не разбраха ли хората,кой стои зад Радев,кой стои зад Борисов,той е един Путин,Русия,Евро съюза е донор на пари, Нато,защото без да членуваме в НАТО няма евро съюз няма пари, вижте позицията на Борисов напълно изолиран, съвпада с целта на Радев,на Русия, сваляне на про евроатлантическо правителство и назначаване на служебно про руско от про руският Радев,за Четири месеца, това устройва Путин,през това време войната ще е свършила, а ако ли не, ще има избори и Герб ако са първи,не могат да съставят правителство,ако Янев е първи съставя правителство от проруски партии и задкулисно ДПС,нови избори и още 4 месеца про руският Радев ще ръководи България,то ес Русия си връща част от влиянието в България чрез поставени лица в бизнеса и политиката, най добрият продукт на Путин е Герб,който е заел дясното пространство и не разрешава то да се развива.
  • 87 Радев =Борисов=Путин

    6 8 Отговор

    До коментар #65 от "Двоен Льотчик":

    Някой да е попитал, какво правиха защитниците на Борисов и режима му,Гешев и Цацаров при главният прокурор Чайка,какво обсъждаха,защо бе запазен режима на Герб и ДПС, за са се построи турски поток,Радев с вдигнатия юмрук,заблуди голяма част от избирателите,че е против про руският Герб и ДПС,това всичко бе игра на руското разузнаване, която продължава и сега.
  • 88 ДОСТ

    6 6 Отговор
    ВИЕ ТРЯБВА ДА СТЕ БЛАГОДАРНИ НА ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЧЕ ИМА. ДОСЕГА ЩЯХТЕ ДА ОСТАНЕТЕ БЕЗ СЕГАШНИТЕ ТЕРИТОРИИ.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Лея13

    5 3 Отговор

    До коментар #77 от "САМО ИСТИНАТА":

    Че те ни навредиха!И продължават да ни навреждат! Трябва да си много ограничен и сляп,за да не ти е ясно това.Вече осемдесет години почти ни навряха в миша дупка,в нищото на света.Защото така им е удобно, защото отговаря на интересите им.За каква помощ и освобождение ми говориш!?Нали знаеш думите на Левски- който ни освободи- той ще ни пороби!
  • 91 Мемет

    8 0 Отговор
    Читака се е побъркал галиба?!?
  • 92 Еврогей

    4 2 Отговор
    Аз ям само кетокозунаци от Линда и имам чудесна ректална проходимост....
  • 93 Той и ти и тя

    1 0 Отговор
    Малко повече далновидност
  • 94 Севда да си мълчи!

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Севда":

    Още й е рано дава мнения. Не се знае дали няма да я задуха много силен вятър.
  • 95 Киро никъде няма да ходи!

    5 1 Отговор

    До коментар #73 от "Разочарования":

    Има да изпълнява задължения, които народът му е сменил! Докато не изпълни поетите ангажименти, мърдане няма!!!
  • 96 Ааа, ще се върне Боко, ама ДРУГ път!

    4 5 Отговор

    До коментар #18 от "Зле става с тия":

    Чудо трябва да им се случи на герб, та да изплуват!!! Не ги щем повече в близките 50-60 години!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Ами аз вече НЕ стоя зад Радев!

    6 3 Отговор

    До коментар #31 от "Тиква":

    Досега безотказно бях зад него. Но след всичко казано от него завоалирано в полза и защитаване интересите на агресора, разочарованието ми е голямо. За мен няма значение кои са страните в конфликта! Но мога да разгранича КОЯ страна е агресорът и коя страна е нападната от агресора! Който и да е агресорът, реакцията ми ще е същата! Та, грешка, г-н президент! Голяма грешка бе тихомълком за вземате страната на агресора!
  • 99 Ще се налага да си сменяш гледната точка

    6 3 Отговор

    До коментар #49 от "Точен":

    Не щем руска намеса в България!!! Няма да допуснем онзи с ботокса и съмнителното психично състояние да си търси повод да ни "освобождава"!!! България е свободна страна! Руснаците на Путин да си стоят отвъд Черно море!!! Не са желани в България! Добре дошли са само тази част от тях, която е извън лапите на путинската идеология и демагогия!

    Коментиран от #112

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Истина.

    5 3 Отговор
    Октайчо,видя се ,че и ти си платена американска подлога.Работиш срещу България и българския народ!
  • 103 1453

    2 1 Отговор
    Той е гюленист демек работи за фащ
  • 104 О Октай питай Витанов и Л Томов да ти

    2 0 Отговор
    Кажат нещо по въпроса!! Тиси, като врачка от пазара!! Повтаряш, това, което обикновени хора са казали преди теб по форуми!! Обобщаващ мнението на хората!!
  • 105 Какъв Българин е тоя??

    3 2 Отговор
    По името и заигравките ще го познаете!!
  • 106 Бил Гет

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "XYZ":

    Радев е избран с 51 % от гласувалите . Кирчо може да бъде свален с 22 % . А и е фалшифицирал документи .
  • 107 Крас

    4 1 Отговор
    Осман окончателни се определи за екперт,ама колко е експерт се вижда от коментарите му.
    Османе не знаеш ли за какво те канят,да кажеш нещо анти ДПС и това е.
    От участниците във форума,поне 80% ще развият който и да е въпрос,най-малко на твоето ниво. Помисли и не се вземай за всезнайко.
  • 108 9689

    1 0 Отговор
    Османе,не си баба Ванга.Колкото открадна ти стига,сега се свий.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Лили

    0 3 Отговор

    До коментар #28 от "гост":

    Право в десетката! Това се казва умен коментар!
  • 112 Лили

    2 0 Отговор

    До коментар #99 от "Ще се налага да си сменяш гледната точка":

    За сметка на това нямаме нищо против краварите да ни командват. Що ли плащаме на правителство и депутати като си имаме мустафата и прислужващите й краварски подлогички.
  • 113 волен сидеров

    1 0 Отговор
    СТАНИ ДА СЕДНЕМ
  • 114 Не се прави на глупак

    2 1 Отговор
    Османе, умен човек си, а сега се правиш на глупак. Как неядрена държава, ще победи ядрена!? Или мислиш, че в Русия може да стане преврат? Или войната, ще стане явна между САЩ и Русия? Тогава ти е ясно, че няма да има победители. Порасъждавай по тези въпроси и тогава разпадай Русия.
  • 115 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 1 Отговор
    АГЕНТА НА ДС , ОСМАН ОКТАЙ ...... ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП...... ТОЙ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ЧЕ ...... ЧЕРНИЯ ФАТМАК И ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ....... СА ДВЕТЕ ЛИЦА НА ЕДНА МОНЕТА...... МОНЕТАТА НА ПУТЛЕР ........ ФАКТ !
  • 116 По-голяма глупост няма

    2 1 Отговор
    Човече ти полудя ли? Има аптеки и лекари - психиатри и психолози. Обърни се към някой от тях за помощ. Г-н Радев е колос пред теб. Може да му носиш само ключовете за самолета. Смешник!
  • 117 Султан

    1 0 Отговор
    От твойата уста звучи като изнудване какви са новите порачения от пшман султана
  • 118 Калинката на прокопиев

    0 0 Отговор
    отново в действие с манипулативни изказвания тип "разсъждения"!
  • 119 Бунтата

    0 0 Отговор
    Ей Остане!!!
    Бъди българин
  • 120 ИЗХОДАЕ :

    0 0 Отговор
    изобщо да НЯМА ПАРТЙНИ ГРУПИРОВКИ!