Last news in Fakti

5 Май, 2022 21:25 7 032 89

Димитър Делчев за ФАКТИ: Има подозрение, че президентът ни е зависим от Путин

  • димитър делчев-
  • движение българия на гражданите-
  • дбг-
  • правителство-
  • парламент-
  • народно събрание-
  • военна помощ за украйна-
  • румен радев-
  • газ

"Аз искрено се надявам това да не е така", отбеляза председателят на Движение "България на гражданите"

Димитър Делчев за ФАКТИ: Има подозрение, че президентът ни е зависим от Путин  - 1
Снимка: ФАКТИ

"Факт е, че никой не очакваше всички партии, без една, да гласуват в полза на каквото и да било решение. Щом се е стигнало дотам е факт, че има компромис".

Това каза пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Димитър Делчев, председател на ПП Движение "България на гражданите".

Първите му думи бяха по отношение на вчерашното решение на Народното събрание България да окаже военно-техническа помощ на Украйна с ремонт на украинска военна техника в страната ни, но без да изпращаме българско (старо съветско) въоръжение в Украйна

"За мен резултатът от вчерашния компромис е една пирова победа. Тя е победа, защото "Продължаваме промяната" успяха да предложат и наложат решение, което е една стъпка по-напред към въоръжаването на Украйна от България. Но е пирова победа, защото "Продължаваме промяната" и останалите партии в управляващата коалиция ще изгубят от този компромис. Те губят онези българи, които са убедени, че оръжие трябва да пристигне в Украйна и България трябва смело да заяви, че изпраща оръжие. Това е от една страна. От друга, губят и тези, които са срещу тях, твърдейки, че никакво оръжие не трябва да пътува между Украйна и България, защото ние се ангажирахме да ремонтираме украинска военна техника", коментира Делчев.

Той отчете два силни акта: посещението на правителствената ни делегация в Киев и пресконференцията на "Продължаваме промяната", на която от партията категорично заявиха, че ще гласуват в парламента ЗА изпращане на българско оръжие за Украйна.

"В рамките на една седмица нещо се промени", отчете още Димитър Делчев и след това даде отговор защо според него това се е случило - а именно да се гласува само ремонт, но не и изпращане на оръжие за Украйна. "За мен отговорът на въпроса е много прагматичен и до някаква степен обясним, колкото и да не е красив. И той е, че каквото и решение да се беше взело вчера, дори и да бяхме взели решение да изпратим цялото си оръжие на Украйна, а за такова решение мнозинство в Народното събрание щеше да се намери, ако няма правителство, което да го изпълни, е все тая. Рискът, страхът да не останем без правителство, според мен накара "Продължаваме промяната" да направят компромис. Очевидно на този етап това е единственото възможно решение".

Лидерът на ДБГ коментира и прословутото писмо с няколко точки от президента на Украйна Володимир Зеленски до българския Парламент, което е стигнало до институцията посредством украинския посланик у нас - Виталий Москаленко.

"За мен решението е взето преди писмото на украинския посланик. То за мен е алиби, знаме, обяснение защо това решение е такова, каквото е, и защо "Продължаваме промяната" отстъпват от първоначално заявената им позиция, както и БСП отстъпват от тяхната първоначална позиция. Срещнаха се на средата. Писмото от украинския посланик е помощ за правителството да обясни това свое решение без да претърпи големи загуби".

"Трябва да се действа много решително. Ние сме в ситуация, в която можем да договорим количества газ от различни източници, които да ни позволят утре да не се съобразяваме дали Путин няма да се събуди в лошо настроение, да ни спре газа, да ни спре петрола и каквото и друго да е", категоричен бе Делчев.

Политикът коментира и странното поведение на президента Румен Радев напоследък:

"По отношение на президента се загнезди едно подозрение у хора, които до миналата седмица му бяха почитатели. Това подозрение е, че той е активиран, че той е зависим от Путин под някаква форма. Аз искрено се надявам това да не е така и искрено се надявам той наистина да защитава интересите на българския бизнес, който без съмнение ще пострада от санкциите на Русия срещу България, от липсата на газ и договарянето на по-скъпи алтернативи. Но трябва да си дадем сметка - и това някак си не се чува в говоренето на президента, че България така или иначе щеше да пострада. Независимо как се държи в този конфликт".

"Страховете, които се внушават от президента, са изключително неоснователни. Искрено се надявам президентската институция да поправи грешката си и в крайна сметка да влезе в мисленето на настоящата реалност. А реалността е такава: България е член на НАТО и на Европейския съюз. Като такъв, ние никога няма да бъдем възприемани от Путин като междинна или неутрална държава. Следователно, ние трябва да се държим като член на НАТО. В противен случай, ако ние докато сме в един съюз, се опитваме да се държим приятелски спрямо другия съюз в една война, която вече се разразява и става все по-задълбочена, за малка държава като нас това би било пагубно. Ние не можем да си позволим турското поведение, не можем да си позволим и поведението на Австрия. Просто нямаме тази сила, тази военна мощ, както те", каза още Димитър Делчев и даде много добрата конкретика, че Турция, въпреки че въоръжава Украйна във войната ѝ срещу руския агресор, не е обявена от Русия за неприятелска държава, както и газът не е спрян на турците.

"Президентът, за да докаже, че няма приписваните му зависимости към Русия и Путин, той трябва да заема много ясна позиция - позицията на защитника на жертвата. В тази война, колкото и да се опитва пропутинската пропаганда да ни убеждава, че Украйна не е жертва, а агресор, това не е така. Всеки разумен човек би го видял по фактите - вчера докладваха, че 260 деца, украинчета, са избити на украинска територия от началото на конфликта", добави политикът по адрес на президента.

"COVID кризата се използва за извинения за неща, които се дължат на нещо съвсем различно. Например връзката с Гърция. По договор, който ГЕРБ са сключвали, тя трябваше да е готова в края на 2020 година. След това дойде COVID и те използваха това като извинение и удължиха срока до края на 2021 година. И това, за да може сега Борисов да обяснява, че не били те виновни, служебното правителство... Не, те са виновни! Те са направили всичко възможно тази връзка да се забави 12 години и половина", поясни Димитър Делчев.

Според него руският президент Владимир Путин не може да си позволи да ограничи петрола и газа за Европа, защото 60% от руския газ отива в Европа. "Ако в момента всички европейски държави застанем единно и кажем, че ще се плаща при тези условия, че санкциите ще се спазват и: Русия, взимаш или бягаш, тогава тя ще-не ще ще трябва да се съобрази", смята политикът.

За него тема номер 1 на правителството ни категорично трябва да е снабдяването на България с газ от различни източници, за да "има минимално или никакво покачване на цената".

""Продължаваме промяната" губят и защото забравиха темата за борбата с корупцията. Какво стана с Антикорупционната комисия и защо все още не виждаме смяна зам.-шефа, който беше по времето на Цацаров? В момента той оглавява Антикорупционната комисия. Един орган беше забравен, през това време хиляди неща се случиха, но Антикорупционната комисия е ключово знаме, около което ще се проведе битката с корупцията в България и трябва час по-скоро да започне. Затова аз призовавам управляващите още другата седмица да започнат стъпки в тази посока", даде Делчев съвет на управляващото мнозинство в Народното събрание.

В заключение той коментира докога според него същото парламентарно мнозинство и правителството ще оцелеят.

"Трудно е да се прогнозира дълъг живот на това правителство, при положение, че дори и най-големите кризи, които би трябвало да ги обединят - каквато е в момента войната в Украйна, не успяват да отклонят част от елементите в тази коалиция от дребните им интереси. При този коалиционен климат в управляващото мнозинство, по-дълго от тази година едва ли ще изкарат. Мисля, че есента ще се мисли коя е най-добрата дата за предсрочни парламентарни избори просто защото ще се види, че реформите на правителството не вървят. Дано дотогава да удържат важните линии, които са заложили про-Европейски съюз и борба с корупцията. Всички ние очакваме това от тях.

Целия разговор между Лили Маринкова и Димитър Делчев можете да гледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    47 9 Отговор
    Димитър Делчев за ФАКТИ: Има подозрение, че президентът ни е зависим от Путин""

    Зависим дотолкова, доколкото атлантическия възпитаник Радев да обере негативния атлантически вот и да го набута в нов козяшки проект.

    Коментиран от #60

  • 2 Пипи

    21 56 Отговор
    Не може да бъде...
    Мислех че е зависим само от Решетников...
  • 3 BOB

    105 18 Отговор
    А ВИЕ ОТ КОИ СТЕ ЗАВИСИМИ ,ОТ ДОЛАРИТЕ НА СОРОС
  • 4 Последния Софиянец

    95 29 Отговор
    Не закачайте Радев че ще настъпите мотиката!

    Коментиран от #12, #86

  • 5 Миризлив пор

    72 11 Отговор
    Не ми харесва президентът, ама никак! Ама тези дето сега ще им се изпраща оръжие, през предходните години тормозиха малцинствата, в това число и българското. Ходиха и правиха лов на неукраинци, имаше изгорени живи, изгубени и директно "пострадали от неизвестен извършител" като полицията охраняваше националистите да правят това!
  • 6 Русофил

    17 67 Отговор
    Ква е тази територия бе? Руският шпион, Коце от Израждане призовава българите да саботират военните заводи, а правителството да бъде свалено! Къде е ДАНС, къде са институциите?

    Коментиран от #20

  • 7 Дън Бай

    52 4 Отговор
    Имам подозрение за Делчев, че...

    Коментиран от #10

  • 8 А за теб има факти

    64 9 Отговор
    че си зависим от американците. Обаче ти си по-зависими....и какво ще кажеш за този факт.

    Коментиран от #26

  • 9 Абе

    43 9 Отговор
    Европейци светът ви гледа колко сте пропаднали опомнете се.
  • 10 Арис

    7 13 Отговор

    До коментар #7 от "Дън Бай":

    Вярно е.Вярно е.Ама искрено се надявам да не е.
  • 11 Милен

    10 25 Отговор
    Довро!!! утро!!!
  • 12 Милен

    17 41 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Инпийчмънт
  • 13 Анджело

    36 7 Отговор
    А ти ае кандидатирай за Президент бе льольо! Да те видим
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Васил

    16 50 Отговор
    Президента ни се оказа голяма Кремълска подлога.
  • 16 А50

    35 8 Отговор
    Гооооолеми глупости
  • 17 нашия

    51 4 Отговор
    Делчев тъппичка е опорката да набеждавате всеки който ви понастъпи "праведната" линия за зависим от Путин.....така излиза ,че Путин е най-големия "играч" в света заото по цял свят вашите противници ги набеждава ,че са зависими от Путин....от ТРъмп през Льопен ,Орбан ,Болсонаро и много такива световни ръководители и политици не съзнава те ли колко нелепо завучи...???!!!

    Коментиран от #39

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 киро

    10 40 Отговор
    Тоа па!Чак сега ли разбра! Кой избран от комунисти,не е зависим от Москва?!
  • 20 Домоуправителя

    13 3 Отговор

    До коментар #6 от "Русофил":

    трябва да събира пари за водата и тока и да наглежда чистачката. Той депулитизиран.
    Така,че остави политиката и се хващай да изметеш стълбището. Живущите във входа ще го оценят.
  • 21 полк зайцин

    6 33 Отговор
    прецедентът негоден трябва да бъде гилотиниран
  • 22 Сатана Z

    34 4 Отговор
    Нацистката "Инквизиция" на ДБ+ДСБ+СДС +ИНТ+ПП и останалата неопределена фашистка измет започнаха като по команда атака срещу Радев,който е един от тях .Самоизяждането започва и вече не е за кокала а на живот и смърт.Воймата ще дойде в Бъ по-бързо отколкото очаквате.

    Z

    Коментиран от #52

  • 23 България на селяните

    35 2 Отговор
    Аз пък имам подозрение, че премиера и компания са зависими от Байдън ама дали е така явно само Делчев е запознат.
  • 24 Хахаха

    27 0 Отговор
    Подлеци. Готови да закопаят собствената си държава.
  • 25 Toxic

    32 1 Отговор
    А ние нямаме никакви подозрения, че цялото ни правителство, без изключения, е зависимо от посолството на улица Козяк, ние просто сме сигурни!
  • 26 Az2021

    23 0 Отговор

    До коментар #8 от "А за теб има факти":

    Младежо, ако баща ти не е андрей делчев никой нямаше да те знае. Добре че е той да ти вземе една умряла партия... А какво си правил с баба ти Миглена Пръмова вие си знаете. Та не се изказвай по разни теми защото никой не те бръсне.
  • 27 фбр

    25 0 Отговор
    Пълен нещастник взел се насериозно ! Предводител на партията на кукувицата мадам Йес
  • 28 факт

    9 19 Отговор
    ..НЕ ЗНАМ ОТ КАКВО Е ЗАВИСИМ ПРЕЗИДЕНТА..НО ОТ КАКТО ВЗЕ ВСЛАТА ТОЯ ПИЧ БУКВАЛНО Е-А ,МЪКАТА НА ДЪРЖАВАТА...ТОЙ И НЕГОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ КОМУНИСТИ..ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗАХА ЧЕ ДАДЕ ЛИ ИМ СЕ ВЛАСТТА..ДЪРАВАТА МОМЕНТАЛНО ОТИВА НА ФАЛИТ..НО НЯМА ПРОБЛЕМ БЪЛГАРИТЕ СИ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ...ЗА БЪЛГАРИТЕ ВАЖНОТО Е ДА НЕ Е БОРИСОВ..ПЪК АКО ЩЕ ДА УМИРАМЕ ОТ ГЛАС..БОРИСОВ КРАДЕШЕ НО ВСИЧКО СИ БЕШЕ ЩО ГОДЕ ДОБРЕ..ДОЙДЕ ТОЯ ПЛАШИВИЯ..И ВЪРНА НАРОДА С 100 ГОДИНИ НАЗАД..ПРОСТО ВЕЧЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ МАЗОХИСТИ..ПРОСТО ИМ Е КЕФ ДА ИМ ЗЛЕ..БОРИСОВ ЗА 10 ГОДИНИ "ИЗГОНИ" ЕДИН МИЛИОН БЪЛГАРИ ПО ЧУЖБИНА..А ПИЧА РАДЕВ ИЗГОНИ 1 МИЛИОН БЪЛГАРИ ЗА 6 МЕСЕЦА....БРАВО...ЕЙ НА ТВА СЕ КАЗВА ПРОМЯНА..ИСКАХТЕ ПРОМЯНА ЕТО ВИ ПРОМЯНА..ХОДЕТЕ СЕ БИЙТЕ СЕГА ЗА ОЛИО И ЗА БЕЗИН И ТО НА ТРОЙНА ЦЕНА..СБЪРКАН НАРОД СМЕ..АМА ЯКО СБЪРКАН..

    Коментиран от #31

  • 29 Хаахо

    8 22 Отговор
    Слушам едни коментарии от умни уж хора Доценти, как Президента, Нинова, Копейкин и сие заемали позиция, която съответствала на нагласите и разбиранията на по голямата част от Обществото.
    Ей това е супер манипулация и пропаганда в стил КГБ.
    Самия Президент и сие я създадоха тая нагласа, от тях тръгна и трябва да носят НАКАЗАТЕЛНА отговорност за подръжка на военнопрестъпници, убийства и насилие на Путин.В България те са тези, които са Симонян, Киселов и Салавьов.Като се има впредвид, че последните ще бъдат изправени пред съда в ХАГА, наште подгласници да намалят заплахите и обслужването на Империята на злото.
    Но първо ИМПИЙЧМЪНТ на Радев, после Хага и отнемане на българско гражданство.

    Коментиран от #46

  • 30 САТЪРА НА ХАНА

    11 2 Отговор
    И ... АЗ ИМА ПОДОЗРЕНИЯ ЧЕ ДЕБИЛИЗМА
    .....
    Е ЗАРАЗНА БОЛЕСТ КАТО КОВИД :)))
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Димов

    12 2 Отговор
    А премиерът е абслютно независим.
  • 33 българина

    22 4 Отговор
    има подозрение че КП, ДБ и ГЕРБ са зависими от Козяк. доказателства колко щеш! долу скапания ЕС и НАТО!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Тия и

    16 1 Отговор
    Дъ е бъ са едни от най гадните партии!бият ги само продължаваме продажбата 😁
  • 36 МИНУВАЧ

    11 2 Отговор
    Браво бе,.. от къде позна... Всъшност такива като теб, харесват ли някой друг освен себе си...
    Не харесваше П.Стоянов бил,..също и Р.Плевналиев, бил...ами Б.Борисов, той пък бил...ами и сегашния Примиер министър и той е... Само ти си най-хубавият
  • 37 100% е зависим от извънземните

    9 6 Отговор
    Нали е бил пилот значи ги е видял.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Анджело

    11 2 Отговор

    До коментар #17 от "нашия":

    Тъй е. Само Байдън, Киро, Асен и Мустафа са впълна независимост. Оттях май нищо не зависи
  • 40 Перо

    17 1 Отговор
    Падането на джендърското правителство ще стане с македонския въпрос,през м.юни. Тогава и Нинова няма на къде да шикалкави, а Киро тъпиро ще бъде уволнен от началниците!
  • 41 Алко Балко

    17 3 Отговор
    Митко,като си председателят на Движение "България на гражданите" сложи барем една вратовръзка.Така ми мясаш на украински колхозник.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ПОТРЕС

    17 6 Отговор
    Абе,ДЕЛЧЕВ,.. ти войник ходил ли си, едва ли
    Ако някой иска да запази мира в БГ, обезателно ли е с Русия и против НАТО....
    Ти като си толкова проницателен, знаеш ли колко е войската ни, какво въоръжение има,.. имаме ли свободен военен ресурс та да се преотстъпва...Отговори си сам и тогава обявявай позицията си..

    Коментиран от #74

  • 44 САТЪРА НА ХАНА

    11 3 Отговор
    ДОРИ ВЪВ ВАНКУВЪР ,
    КИРЯК МУСТАФАПЕТКОВ Е МИСЛЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ ,
    ДОКАТО Е ВДИГАЛ КРАКАТА НА ЛИНДА МАКЕНЗИ
  • 45 Лудница

    20 3 Отговор
    Факт е, че газа е спрян, инфлацията отива към 25%,ток вода поскъпнаха, лекарства, а заплатите с 5% отгоре. Пука му на някой какви подозрения има към нашия президент, гледайте фактите.
  • 46 ААА СМЯХ

    7 1 Отговор

    До коментар #29 от "Хаахо":

    За доставчика ти не знам, защото е тайна, но виж ЛОПЕДИУМ продават в аптеките,.. имаш нужда от него
  • 47 Гюнтер

    6 13 Отговор
    Меке.рето гРадев е отявлена кремълска подлога и доказан военен црвул, следва импийчмънт!
  • 48 Реалист

    7 11 Отговор
    Фатмака е зависим от всеки, който си плаща! Путин отвън, мафията в лицето на Божков и Прокопиев отвътре...ама народа ни е оскотял и му се върза на това Мутри вън!
  • 49 СЛОНА

    5 1 Отговор
    БАШ СИ МАЛОУМНИК,ЩОМ МИСЛИШ ТАКА!
  • 50 факт

    11 3 Отговор

    До коментар #31 от "Дух на хан Аспарух":

    А БЕ НЕ ЗНАМ ОБАЧЕ ЩОМ НА КОМЕНТАРА МИ СЕ ТРЯСКАТ ЯКО МИНУСИ..ЯВНО НА НАРОДА СИ МУ Е ДОБРЕ ДА КУПУВА ОЛИО НА 3-НА ЦЕНА .ТОК СЪЩО.. И БЕНЗИН НА ДВОЙНА.....А БЕ КАКТО КАЗАХ НИЕ ПРОСТО СМЕ СБЪРКАН НАРОД..ВСЪЩНОСТ ВЕЧЕ СЪМ УБЕДЕН НИЕ НЕ СМЕ НИКАКЪВ НАРОД..НИЕ СМЕ НЯКАКВИ ..А БЕ БЕЗ КОМЕНТАР..ВСИЧКО ПОСКЪПНА ПОНЕ С 50 ПРОЦЕНТА..ПОНЕ КАЗВАМ..А ЗАПЛАТИТЕ ГИ ВДИГАТ С 5 ПРОЦЕНТА...И НАРОДА СЕ РАДВА.....НА КАКВО ТОЧНО СЕ РАДВА ПРЕДСТАВА СИ НЯМАМ...МИСЛЕХ СИ ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ СА ВИНОВНИ..НО СЕГА ВЕЧЕ СЪМ УБЕДЕН ЧЕ НАРОДА СИ Е СБЪРКАН... И СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ..ТОЙ ТОЗИ ОТГОРЕ НЕ СЛУЧАЙНО НИ ГИ ПРАЩА ТАКИВА ИД-ТИ..АМИ НИЕ ТОВА СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ...ЧЕ ДАЖЕ НИ Е МАЛКО..:)
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Ирена

    19 1 Отговор
    Тея от ПП - Пълни предатели и подлоги на чужди интереси.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 та така...

    2 6 Отговор
    Амииии, няма "подозрения"!

    Коментиран от #56

  • 56 мхммм

    3 5 Отговор

    До коментар #55 от "та така...":

    Просто това си е истината...
  • 57 Уса

    9 5 Отговор
    Тиквата сякаш беше независим и подари 3милиарда лева за миризмата на газта а сега е най върлия русофоб дори не е в затвора.Всички дърти комунисти крадци станаха русофоби,защото само те си знаят,колко са откраднали от високите цени.Всички крадяха яко крадяха
  • 58 Мемфис

    8 21 Отговор
    Поредният презрян руски гъ.олизец, пардон- президент! Не съм допускал, че ще падне толкова ниско, иначе на честните българи им е ясно каква мишка е РадеФ!

    Коментиран от #67

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Дааа

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Грульо":

    Точно това е целта на политическите инженери от ЦРУ! Видя се че недоносчетата от ПП и ИТН стават за кратка употреба и играят ход с офицер! Никакво доверие на Радев и производните му!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Отврат

    8 10 Отговор
    Радев, Нинова, Копейкин-ето кого и кои поканиха в България.Или кво им пука, те нали децата им са по Щатите:
    "Карен Шахназаров, пропутински режисьор, предупреди, че противниците на руската война в Украйна ще бъдат изправени пред тежки наказания, включително „концентрационни лагери и стерилизация“. „Противниците на буквата Z трябва да разберат, че ако разчитат на милост, не, няма да има милост за тях“, каза Шахназаров, който ръководи държавното филмово студио „Мосфилм“, по държавния руски телевизионен канал „Русия“. 1. „Всичко стана много сериозно. В този случай това означава концентрационни лагери, превъзпитание и стерилизация“.

    Коментиран от #69, #73

  • 63 Няма подозрения !

    6 10 Отговор
    Сигурно е !
  • 64 Бончева

    12 1 Отговор
    Лили Маринкова не знае на кой свят е вече🤪🤪Нещо мрънка,но нищо не й се разбира…Събеседник,като Делчев е истинско преживяване…До скоро беше с Мая и Радев сега пее нова песен…Посредствено момченце побутвано от тако си Андрей Делчев/прочетете за него/…Щом не е в бизнеса му значи за нищо не става и по този случай в политиката.Ето за това сме на този хал🤣
  • 65 Моряка

    20 5 Отговор
    Този безкрайно неизвестен боклук ще дава оценка на Президента,човека с най високия рейтинг в България.Все едно кокошка да оценява кон. Имал подозрение.И аз имам подозрение,че боклука е пед.......раст,но но не го дрънкам по студията.
  • 66 Обосновано съмнение

    3 8 Отговор
    Още първия мандат, Решетников, Гергов/ главната роля/ Нинова. Гергов е връзката при тиквата, за турския поток.
  • 67 Моряка

    12 2 Отговор

    До коментар #58 от "Мемфис":

    Народа отдавна оцени,кой кой е и го показа на президентските избори.Някои не могат да се примирят,че от боклук става само боклук.

    Коментиран от #72

  • 68 Аз казах

    13 3 Отговор
    Още един от джендър партията се изказа
  • 69 Хаха хаха ха

    10 3 Отговор

    До коментар #62 от "Отврат":

    Президента Радев е пРезидент! 100%!
  • 70 Това не са подозрения

    2 5 Отговор
    А факти.
  • 71 аз пък

    7 2 Отговор
    леко подозирам, че всички лизачи са зависими от едно друго място, но не от президент, защото са долно ниво, а от един треторазряден агент, който пуска телеграмите до едно посолство на едни кравари ли бяха, козари ли, те си знаят.
  • 72 Ами ...

    5 3 Отговор

    До коментар #67 от "Моряка":

    Не, капитане. Грешите. Радев се опитваше да заема неутрална позиция по въпроса с Русия. И до скоро успяваше. Затова получи подкрепата на огромен брой десни избиратели, разочаровани от ГЕРБ. Но, както е казал Линкълн: "Можете да заблуждавате някои от хората през цялото време, и всички хора от време на време, но не можете да заблуждавате всички хора през цялото време."
  • 73 Ами ...

    1 2 Отговор

    До коментар #62 от "Отврат":

    Според мен означава нов Нюрнбергски процес.
  • 74 Ами ...

    5 7 Отговор

    До коментар #43 от "ПОТРЕС":

    Който повтаря руски опорки, обезателно е с Русия и против НАТО.
  • 75 Ти да видиш

    13 4 Отговор
    А ние 84-те % желаещи неутралитет към които е и Президента кво да правим!!!

    Ние пък искаме всичките Бг медии да спрат да ни хибридят едностранно, ние не сме малоумни можем да преценим кой прав кой крив, искаме и друга гледна точка... само "правата" западна истина ни втръсна!!!
    А тия псевдо защитници и миротворци, умнокрасиви жълтопаветняци плачещи за изпращане на оръжия да не лаят само по ТВ, а да взимат по една мешка и пушка и на фронта... от кревата и баба знае да се бори!!!!

    Коментиран от #76

  • 76 Ами ...

    5 11 Отговор

    До коментар #75 от "Ти да видиш":

    Вече сте 84%?! 😀 И как разбра. По Первой Канал ли го съобщиха? 😀 Като не ти харесва в България, събирайки си парцалките и се омитай в РФ. Там ще си слушаш на воля "другата гледната точка". В България "гледната точка" на агресори не ни интересува.

    Коментиран от #77

  • 77 Ти да видиш

    9 3 Отговор

    До коментар #76 от "Ами ...":

    Ама вие сте военолюбците, вие се меткайте на трабантчето на паситко и на фронта, на вас ви дрънка оръжие по празните кратуни ...
    Ние сме за мир и неутралитет!!!
    А и така ще решите два проблема... помощ за нео нацистите в Окрайна, а в Бг ще се очистят боклуците!!!
  • 78 Fazan

    8 2 Отговор
    Премиера Петков и Асен Василев са зависими/държани на къса каишка/ от Херо Мустафа и
    КАКВО????
    Всички го знаем Но избори не се виждат!!!!@
  • 79 Има подозрения

    5 1 Отговор
    Че не си много прозорлив.
  • 80 Едва ли

    3 5 Отговор
    Чак пък да е зависим? Не ми се вярва...просто е нещастно влюбен в него и го желае .. Нека се вземат момчетата...
  • 81 Още една подлога на САЩ

    6 4 Отговор
    Няма да гласувам за неродената му партия "България на гражданите". Вече знаем че лозунгите са евтини а фантазиите безплатни. Реално, Възраждане бяха единствените които се изправиха срещу безумието на продажното правителство на Кирчо и те ще получат моя глас. Този и подобните на него пребоядисани, да си се хранят и плащат сметките с "демокрация", а аз предпочитам политика основана на здрав разум и работа и благоденствие.
  • 82 Linchpin

    4 8 Отговор
    Не, няма съмнения! На всички е ясно че хибридчика е силно зависим от Кремъл, и че е изтъкнат московски петоколонник у нас! Явен предател, зле прикрит като натовски генерал! Позор!
  • 83 Херо Мустафа

    4 1 Отговор
    Не се занимавайте с глупости!! Задачата е да ремонтирате и да изнасяте оръжие за Украйна!! Никой не поддържа Русия !! Тука живеят порядъчни президенти , министри , депутати всички демократи и не са откраднали и една стотинка!! Да питам че не ми е ясно !!!!! Това нещо ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА до коя година е тая промяна , то скоро век ще стане бе! Нали си Европейски съюз къде ти променят!! Не виждаш ли че се въртите като пумпал и седите на едно место бе !! Ако не виждаш сложи или забърши очилата
  • 84 Ха ха ха

    4 2 Отговор
    Всеки, който не ви играе по свирката,или не ви харесва,като политици има връзка с Путин.
  • 85 Мали

    4 2 Отговор
    И тойя неси е пил хапчетата
  • 86 Оригинално

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Това с мотиката ми хареса но джендарите незнаят какво е мутика трябва да добавяш снимков матерял 😂
  • 87 Бай село

    1 2 Отговор
    Толкова си умен че немога да се изразя с думи .ако не бяха партиини секретари на БКП вашите сега щеше да си овчар..ама в бг овчарите са по умни от теб..
  • 88 Абе,

    2 1 Отговор
    Митее,що имам чувството,че си седнал на нещо каулчуково ...
  • 89 немил-недраг

    0 0 Отговор
    Какви подозрения? Зависимостта му е написана челото и топките му са на бюрото на Путин. И той се е снишил като бай Тошо и чака облаците да преминат. Само, че облаците ще го отнесат и него.