Last news in Fakti

10 Юни, 2022 17:00 8 476 72

Слави Трифонов: болестен нарцисизъм или просто лудост?

  • има такъв народ-
  • слави трифонов-
  • нарцисизъм-
  • лудост-
  • итн-
  • кирил петков-
  • предсрочни избори-
  • северна македония

Странни са аргументите, с които Трифонов нападна правителството

Слави Трифонов: болестен нарцисизъм или просто лудост? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Г-н Трифонов ни поставя пред дилемата, която от месеци имаме с Путин. Дали следва някакъв рационален план? Или просто сме свидетели на лудост, ефект от някакво заболяване? В известен смисъл дори най-злодейският сценарий изглежда по-успокояващ, защото поне ще разберем какво става – иска да завладее Донбас, ох, добре, избегнахме Третата световна война…

В случая на г-н Трифонов рационалното подозрение е, че е бил „активиран“ - за да спре откъсването на България от руската орбита, да блокира газовата диверсификация, еврото, съдебната реформа и тъй нататък. „Когато ти казват, че не става дума за пари, става дума именно за пари“, гласи поговорката. Е, добре, ако сме сигурни, че ИТН просто се борят за едни пари от пътните строежи, май ще ни стане по-леко. Но каква логика има една партия да чупи държавата, която управлява, за да се сдобие с пари? Никаква.

Откак му отказали назначението на Каримански г-н Трифонов вече не вдигал телефона на партньорите си, за интервюта не смеем и да мечтаем. Почваме да търсим трескаво други обяснения – някакви криминални зависимости от миналото, невърнати борчове, болестен нарцисизъм? Вярно, че в жанра на трилърите има и обяснения с любов и ревност, но към този персонаж май не подхождат.

Сценографията си я бива

И ето, че съспенсът се засилва. Погледнете го откъм сценографията. Тъмен екран, на който изгрява бръснатата глава. Докато в кадъра влизаше диванчето, все още имахме усещане за някаква битова нормалност – спусналата се тъмнина сега обвива Фейсбук-бункера в тайнственост. Гримасите, които съпровождат изявлението, говорят или за дълбока мирова скръб, или за зъбобол (признавам, че Путин го докарва по-дружелюбен!). Усещането за метафизика се засилва от безапелационния потоп, изпращан на българската държава. В същия ден физическото му превъплъщение в реалния свят - Тошко - обръсна главата си в знак на протест срещу вероломните партньори. И понеже е за втори път, не се затрудняваме да разгадаем символиката: раздяла – траур - политическо прераждане.

Странни са аргументите, с които г-н Трифонов нападна правителството, точно трийсет години след депесарския шут на г-н Доган, нанесен на Филип Димитров. Че нямало пари в държавата, очевидно противоречи на всички икономически анализи: по общо мнение постъпленията в хазната в момента са по-високи заради инфлацията. Всъщност Трифонов говори за ония 9 милиарда, за които несполучливият му кандидат-премиер Николай Василев настойчиво питаше. В по-нататъшната разправия се появиха едни 3,6 милиарда, после едни 3,9, после едни 2, всичко това с размахване на листчета по студията. Междувременно за 9-те получихме подробен отговор, но Трифонов не намери за нужно да оттегли демиургичния си гняв.

"Македонското кроше"

И понеже бюджетните познания на един шоумен по-трудно убеждават, той реши отново да заложи на сигурно: подготвяло се национално предателство за Македония. Нещо дочули, нещо заподозрели и хайде, партията ляга на барикадата. Не знам колко пъти нашата публика ще позволи да ѝ играят тоя номер – за каквито и длъжности, пари или караници да иде реч, македонското кроше е готово – публиката се олюлява патриотически и забравя за какво се е възмущавала.

Истанбулската конвенция игра тая роля известно време, какво ще измислят по-нататък не знам - тия теми се изтъркват, колкото и да е кретенизирана нашата публика от безотговорните медии. Надявам се, че чашата взе да прелива и нашият съгражданин ще разбере, че с това вето го гъбаркат. Че то е вредно за националния ни интерес, защото не е ясно какво точно искаме от Северна Македония и затова нищо няма да постигнем, освен дето безплодни политици ще ни баламосват патриотически. Колко по-добре щеше да е г-н Трифонов да беше изпял едно „Облаче ле бяло“!

Най-смущаващи са детинските представи за политиката в ИТН. Мъжкарска чест, предателства, обиди - чудя се дали не играят канадска борба на партийните сбирки. А от политиката ние очакваме резултати: не ми носи нищо това, че някой се е обидил и е остригал главата си, носи ми това, че някой е докарал два танкера втечнен газ. Може да се е молил, да се е унижавал, важното е, че е успял. Нямам никакъв интерес дали министърката на ИТН се е скарала по женски със съветничката на г-н Петков, както намеква Трифонов, много по-важно е външната ни политика да ангажира Европа като гарант, че правата на българите в Скопие ще се спазват.

Субкултурният момент на тази партия подсилват оригинални ходове от репертоара на трилърите. Г-н Балабанов например неочаквано за водещата изважда лист, на който Кирил Петков е надраскал сатанински план за предателство спрямо сакралното вето. Призовава за графологична експертиза. Тошко пък по някакъв повод предлага да се подложи на детектор на лъжата, което обещава живописни кадри. Иначе безличната министърка на външните работи се включва в сюжета, насочвайки потерята към едни паметни бележки от тайни разговори на нашите хора с чужди дипломати, на които тя лично не била присъствала, но пък имали гриф „строго секретно“. Как да не чакаш следващата серия?

Кои гласуваха за ИТН

Все пак избирателите не са само зрители. Какво освен шоу очакват те от партията, за която са гласували не веднъж, а три пъти? Много от тях са емигранти и възприемат българските неща по-скоро естетически; други явно никога не са се интересували от политика; трети имат тежки проблеми с правописа. Във Фейсбук страниците, които очевидно са основната форма на партиен живот, аз и сега не успявам да открия никакви собствено политически искания. По-високи пенсии или напротив - повече пари за бизнеса? Ремонт на пътищата или по-ниски тол такси? Нищо!

Миналата година възторгът (постовете с по три удивителни, гифовете с ръкопляскания…) идваше от това, че техният Слави е наказал политиците, че им е дал да се разберат. След заявката за ликвидиране на коалицията, пак има доволни, защото макар и късно лидерът им се е осъзнал и е направил това, което трябва (а именно наказал е политиците, дал им е да се разберат). Истината е, че този път рязко е нараснало разочарованието: „Всички сте един дол дренки! Да ви няма!“ „Същият помияр си и ти като тях“ „На всички ни се искаше да сте нашият Зеленски, но уви не слязохте на фронтовата линия“, „Партии-мартии пълен въздух“. Но аз поне не видях и един коментар, който да критикуваше политики – например „не направихте съдебна реформа“ или пък „свалете ДДС не само на хляба, но и на сиренето“.

Протестен електорат - това са хора, които НЕ очакват избраникът им да управлява. Всъщност основното разочарование на тези хора е, че с тяхна помощ Трифонов все пак се е домогнал до властта. Затова оттеглянето на ИТН им дава тъкмо това, което искат: провал на партията, политиката, държавата. Провал, който се превръща в отмъщение за собствените им житейски неуспехи.

И Трифонов скоро ще разбере това

Политикът Трифонов ни уверява, че не е политик, взел е властта, защото не го интересува властта, направил е партия само защото мрази партиите. Този медиен трик на антиполитиката беше на мода и в други страни – спомнете си цирковете на Бепе Грило в Италия, на Тръмп в Америка. Работата е там, че модата май взе да отшумява и г-н Трифонов скоро ще разбере това. Тази парадоксална поза в първия момент поразява въображението, но в нея не може да се пребивава дълго. Често го сравняват с Костадинов, но това е подвеждащо: „Възраждане“ е опасна, вредна партия, но съвсем не играе номера на антиполитиката и ако случайно се добере до властта, едва ли ще я пусне доброволно.

Послепис

Струва ми се, че още при двата провалени предни парламента беше ясно, че на ИТН не може да се разчита: да изваждаш публично политически разговори, за да уязвиш партньорите си – това е отрицание на самата същност на тази трудна професия, каквато е политиката и която те просто не искат да практикуват (и това - отвъд евентуалните кукловоди, нарцисизма, неопитността).

Коалицията трябваше от самото начало да се примири, че няма сигурен четвърти партньор и да търси резервни мостове към една от двете опозиционни партии, защото беше ясно, че рано или късно тези ще ги предадат. Вярно, че това противоречи на високите морални заявки на протестите от 2020, но вижте, пропорционалната система, която сме си избрали, предполага компромиси.

Колкото повече партии влизат в парламента, толкова повече ще стават необходимите компромиси. Ако искате морална чистота – сменяйте модела, така че първият спечелил да може да управлява, без да се съобразява с нищо. И една молба към медиите – не се мъчете да вадите на бял свят всичките тайни на политиците - прозрачно и политическо не са непременно синоними.

Автор: Ивайло Дичев


Поставете оценка:
Оценка 4 от 107 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миро

    37 1 Отговор
    Искам да помоля за по актуални снимки към публикациите. Така нещата ще са актуални и ясно ще се вижда за какво става дума. Благодаря!
  • 2 Само коментирам

    57 72 Отговор



    Щом ДВ плюе, значи ИТН са постъпили добре за България.





    😉
  • 3 МВР

    28 1 Отговор
    В късната емисия новини очаквайте кадри от ареста на Борислав Михайлов,лично аз му сложих белезниците.

    Коментиран от #24

  • 4 Славун е Велик!

    15 58 Отговор
    Пък нали знаем че всички велики задължително са и малко луди,кво да се прави?

    Коментиран от #42

  • 5 Съд,съд съд

    20 29 Отговор
    за теб и радев!
  • 6 чалгопитек

    59 11 Отговор
    ТОО СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО МАФИОТСКИ БОС НО НЕЩО МНОГО СЕ Е ОПЛЕЛ В КОНЦИТЕ КОИТО ГО ДВИЖАТ//ОЩЕ Е СЪРДИТ НА БОЦКО ЗА ЕДНО ИМОТЧЕ КОЕТО МУ ОТКАЗАХА//ПАРЛАМЕНТ ОТНОВО НА 31ФЕФРУАРИ
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Софиянец

    27 5 Отговор
    Просто деил
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Анонимен

    50 13 Отговор
    Най ме е страх, от саможив нарцис, неотглеедал дете, и за хвърлил и труда си на вятъра, има хора с години работили за него а сега ще берат поражения.

    Коментиран от #53

  • 13 12340

    66 14 Отговор
    Слави Трифонов: болестен нарцисизъм или просто лудост?......пр0сто се оказа
    б0кл0к
  • 14 Тиква Стайл

    55 15 Отговор
    Нито едното, нито другото. Просто е алчен. И зависим от ДС, към която отдавна принадлежи.
  • 15 Дълбоко фрустриран младеж

    50 14 Отговор
    На тоз задачата му е активен саботаж на държавата докато не върне "стабилната" тиква на власт..пари са му платени авансово от шкафа сигурно има да взима още от държавният бюджет..след следващите избори 7/8 телевизията затваря и после няма да ги чуваме и виждаме повече но ще са милионери..общо взето активно гангстерско мероприятие

    Коментиран от #49

  • 16 Като не си прочел статията

    8 12 Отговор

    До коментар #7 от "3.14К":

    Какви глупости пишеш. Ако я прочетеш и си гледал слави последния път на черен фон и го защитаваш, знач.... ти си знаеш.

    Коментиран от #25

  • 17 Уса

    18 45 Отговор
    Слави направи каквото трябваше и е правилно.100 дни бяха достатъчни за Кикорчо, използваха още 100 за себе си и е време не да си вървят а да отговарят
  • 18 100

    27 2 Отговор
    Не засягате зависимостите и предварителната подготовка на пълзящия преврат.
  • 19 Матей преображенски

    16 4 Отговор
    Всичко трябва да се разглежда в светлината на партийната конфигурация и динамиката на електоралните нагласи.А те не са в полза на статуквото,а работи за опозицията в лицето на Възраждане и още някои други.За да бъде пресечено подавляващото им доминиране на едни по-късни избори,се играе сечено,сваля се киро уж по някакви недоразумения и се отива на избори,докато може да бъде пробутан от радев новия му политически инженеринг.
  • 20 нннн

    13 21 Отговор
    ,,Лудите, лудите,те да са живи! /И. Вазов/... Без малко лудост няма да се оправим.
  • 21 Всички знаем че - Факти са

    22 34 Отговор
    на страната на про100 КИРО. Отвсякъде го харесвате.Но хората в България дори вече не искат да чуват за него....
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 българин

    14 4 Отговор
    И двете, най вече пари.
  • 24 Запознат

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "МВР":

    А дано.
  • 25 3.14К

    10 12 Отговор

    До коментар #16 от "Като не си прочел статията":

    Дичев, къде видя да съм написал Слави и че го защитавам?
  • 26 Извод

    36 7 Отговор
    Индивида е богат и хич не му пука за вас българи ! Вместо да върнат милиардите мафиотите пак ще крадат на поразия и хак да ви е !
  • 27 Еничари

    36 10 Отговор
    Катуна на Слави представете си колко пари са им обещани щом се отказват от депутатски заплати и министерства..в България вече не се краде на дребно
  • 28 Теделко

    42 9 Отговор
    Троянският кон на ДПС и мутрите си изигра ролята ! Ни дума за кражбите на КТБ и Хемус - ЩО си траеш бре Слави ?

    Коментиран от #58

  • 29 Главоча има

    38 10 Отговор
    толкова тежки ментални и здравословни проблеми, че въобще не трябва да се показва. Както и смешната му партийка.
  • 30 Иво

    21 20 Отговор
    За игрите на ИТН знае само техния началник пропутинския пРезидент Радев. Кирето пое западния курс достави американски газ и присъдата му беше подписана. Курса на Радев е един напускане на ЕС и НАТО ИТН са изпълнителите на мокрите поръчки.
  • 31 666

    19 18 Отговор
    Програмирания хаос в държавата се извършва от един човек. Това е путинския слуга Радев назначен от КГБ. Всяко прозападно првителство ще бъде сваляно. Продължението вече го знаем.
  • 32 матадор

    37 9 Отговор
    Трифонов не може да надскочи комунистическото си потекло , той си остана едно тъпо учиндолско г..о.ведо.
  • 33 Методи

    37 9 Отговор
    За Станислав Трифонов остава единствено само занапред да забавлява бабите и дядовците в Учиндол! Пред него друг избор вече няма!

    Коментиран от #38, #63

  • 34 коментар

    11 17 Отговор
    Това чуждо изданийце-агент, както биха казали руснаците иска да създаде впечатлението, че Слави е голям русофил и се бори за руското влияние у нас. Неее, не е така. Не само че не е русофил, ами и постоянно в предаването му се пенят против Путин неговите щатни цукалчета, дори Камен Воденичаров се изтипоса да плюе руснаците. Истината е, че Славито е един от многото хрантутници на американската редичка, захранвана от Сороси, Ротшилди и др. такива, които се отглеждат за бройка, за да спечели със сигурност поне единият от тези "истински българи", както всички тия подлизурковци се опитват да се нарекат. Просто всеки мрази всеки и иска да полази отгоре, но са едни и същи всички.

    Коментиран от #36

  • 35 Киро

    28 8 Отговор
    Шутът на мутрите Славуца ,кой го брои тоя измекяр за политик
  • 36 Пешо

    11 17 Отговор

    До коментар #34 от "коментар":

    Това е абсолютна заблуда. Сатаниста е най вярното куче на комуниста русофил Радев. Неговата партийка изпълнява всяка поръчка на Радев и получава големите пачки. Останалото са само скечове за наивници.
  • 37 Поредното

    10 14 Отговор
    жалко паднало човече, активирано от Прокопиев! Колко сте прозрачни, слугите на мафията! Същите жалки глупаци, ви активираха и преди изборите, да сеете лъжи, манипулации и вменявания, и да се излагате като парцали! Както казва народната мъдрост, "По добре на хората в устата, отколкото в краката"! За жалост, обаче вие сте толкова паднали, че Слави дори и не би забелязал подобни боклуци!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Васил

    24 9 Отговор
    Слави е вече политически труп сам се простреля селянията му няма край.
  • 40 Бамбука

    18 11 Отговор
    6.5 милионна България и над 340 партии. Политик ли е бил, не ли е бил, спорове, "откровения и прозрения" , изненади, лицемерие и откровени лъжи. Ами изкарайте го на площада и без да чете написаното, да каже за какво се бори. Няма да ви каже, защото може да го попитате за "инвестиралите" в движението, за кукловодите, за малкото - какво си мисли за бъдещето на ДЕЦАТА НИ. ПП правят грешки, но нека някой да излезе и да каже дали крадат, така както предишните и тогава в този публичен дебат ИТН ще увиснат като прани гащи на простора. Защото точне сега и днес ни трябва обединение, а халюцинации на "обидени", нека да го кажем направо трърговци.

    Коментиран от #41

  • 41 Който

    11 12 Отговор

    До коментар #40 от "Бамбука":

    лъжата е ползва за закуска обяд и вечеря, със сигурност и ще те окраде! А ПП, обслужващият персонал на мафията и НПО-тата, не ще те окрадат, а и ще те изнесат! Бате ти Бойко е същият проект, на същият олигарх, от същата люпилня!
  • 42 Славун

    14 10 Отговор

    До коментар #4 от "Славун е Велик!":

    Е едно просто хитро и озлобено старче. Дайте снимка да го видят всички колко се счифруцкал от злъч и старост.
  • 43 гост

    20 10 Отговор
    Хора, този отдавна е изчаткал, виждате го, че фъфли, не може да си намери мисълта и ако някога се е правил на патриот, сега е просто един зависим богаташ изпълняващ поръчките на бате Боко. Това мисля, че е ясно на всеки данъкоплатец, видно е какво направи Боко и неговите подлоги за работещите българи и се вижда какво правят новите. За няколко месеца в огромни кризи се справят изключително добре и ако си мислите, че цените са високи само у нас, сериозно се лъжете.
  • 44 Танас

    23 10 Отговор
    Три пъти гласувам за Слави, сега го отчитам като голяма грешка. Предполагам че в бъдещи избори никой няма да гласува за него

    Коментиран от #45, #47

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Гогорой

    22 8 Отговор
    Добре че се махна тоя мръсен чалгата.Момчето напусна учиндол ,но учиндол остана в него.Мъчноми е за хората който той излъга и му повярваха на тази мръсна малка душица.4588
  • 47 Ни позна

    9 23 Отговор

    До коментар #44 от "Танас":

    Аз ще гласувам за ИТН! И докато са единствената достойна партия и нямат алтернатива и не си предадат морала, винаги ще имат гласа на честните и умни хора! Имайки предвид, човек с принципи и морал като Слави, вероятността да станат продажници и задкулисници като другите, е почти нулева!
  • 48 Продажна червена измет

    15 12 Отговор
    Рубладжийски чалгар
  • 49 Пловдив 1912

    12 3 Отговор

    До коментар #15 от "Дълбоко фрустриран младеж":

    Милиардери ще са някои, не милионери...България се оказва не чак толкова бедна държава, просто всички политици яко схеми и кражби...даже половината пари да отиваха по предназначение, щяхме наистина да сме Швейцария на Балканите...просто страната ни има всички дадености да сме доста по добре и хората да са много по спокойни, но на политиците не им изнася така ...когато хората са по бедни и по зависими от банки , са по склони да си траят...та България само от правилно развитие на селското стопанство ще вдигне стандарта поне с 50% на хората...а колко още неща могат да се направят...
  • 50 Обективно погледнато

    16 6 Отговор
    Още преди три годи като им надуха рейтинга от 3-4% на 18-19% стана ясно че ИТН имат договорка с задкулисието. А дали е нарцисизъм или лудост по-скоро и двете. Късмета на Дългия беше до тука вече нито шоу ще има нито политик ще бъде. Автора е прав за хората гласували за чалгарите.
  • 51 Слави, получил СВЯТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

    13 5 Отговор
    Да бъде дявол охранител на казана със КАТРАН , там горе при Гяволите Черни , оти лъже повече и от дявола Гявол голям !
  • 52 Пъци

    15 5 Отговор
    Ами Слави пак показа,че става единствено за нечия бухалка и толкоз.Показваше го още като се направи на политик,ама маса народ в желанието си да открие поредния месия го дотика до реална власт,а той я употреби точно както са го "размахвали",даже не се опита поне мааалко да се поизпъраля от ръцете на "рамахващите го " друзя
  • 53 Ас Василев също не е отгледал дете

    3 6 Отговор

    До коментар #12 от "Анонимен":

    Всъщност, всяка вечер отглежда за няколко минутки децата на Наско в големите си бузки
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Това

    10 3 Отговор
    Чалгарчето е телевизионната версия на мутрата Бойко Борисов. През годините беше реклама, отдушник и разпространител на най-порочния, безпаметен и чалгарски модел на същетвуване и поведение.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Анджело

    4 4 Отговор
    От толкоз много празни приказки и плювни разбираме само едно. Че ако зависеше от Дичев Ивайло и от Дойче Веле, тутакси щяха да вдигнат ембарго и да приемат РСМ в ЕС одма
  • 58 Анджело

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "Теделко":

    А от Киро чувал ли си нещо?
  • 59 DW и Ивайло Дичев!! Демагози!!

    6 6 Отговор
    Плюене по Трифонов и пренебрегване на Националните интереси на България!?Тези "Работят" против интересите на България!В нормална държава DW щеха да бъдат изгонени, а Дичев Наритан!! Но ние не сме такава държава!! !
  • 60 Tутанкамон

    9 3 Отговор
    Слави е луд... като Путин, вероятно са съюзници,нали и менторите му са московски протежета
  • 61 Лошото е, че си правДичев

    7 2 Отговор
    Ивайло Дичев, това е много точно анализиране на тъпата ситуация в която се намираме. Само че азмога да си позволя да напиша: Тъп народ, тъпа държава ...
  • 62 Ха ха

    2 11 Отговор
    Уж сте много умни и интелегентни,а не виждате това просто чудо на природата Простия Киро.Как е възможно да сте толкова глупави,не просто не се признавате за скапания си вот.Не обичам Слави,но е на много по високо ниво от вас.Имаше смелостта да къже,че царят е гол.Вие сте привърженици на най наглите крадци в държавата.
  • 63 Дядя Деда

    8 1 Отговор

    До коментар #33 от "Методи":

    Това че ИТН е в парламента говори зле за избирателите. Гласували за поредия месия (оправяч).
  • 64 3232323232

    8 1 Отговор
    Жалък и болен човек е слави.Ще остане в съзнанието на хората като пионка на Боико. Нямаме нужда от такива платени клоуни.
  • 65 Гост

    4 1 Отговор
    Слейфа пак е предозирал прахчета цигането си е цигане слабо звено
  • 66 Хаха

    6 1 Отговор
    Учиндолския не е луд! Той си е нарцис и половина - като Баце! Лика прилика! Но единия е мафиот в реалност, а другия в главата си! Кое е по страшно не знам! Славчо, като Баце е самовлюбен! Всеки миг си суша гласа и му се радва! И двамата са сребролюбци, и двамата си вярват, че "работят за народа" ! Абе шоумени! Ами като в Рим. Шоу и кебапчета! Браво българино! После не мисли защо си беден!
  • 67 Слави

    5 1 Отговор
    ти си неудачник,който няма никаква работа в политиката.Как арогантно се държиш на интервюто,не бил граничар,пак незнаел за митницата.Пак после се оказа,че знае.Като си невежа икономически и финансово и се доверяваш на Н.Василев,който с Велчев щяха да ни управят за 800 дни.В крайна сметка оправиха себе си с имоти и хотели.И тогава имаше отпуснати пари за електронно управление,но нищо не свършиха юпитата.А сега правителството и в тази насока работи добре .Но ти келеш за трети път проваляш парламента и както втория път затрудняваш приемането на бюджет.Ти си един долен лапач на мутренски пари и за никакъв ху- не ставаш.Долен слугинаж на МАФИЯТА.
  • 68 До ком.62

    5 1 Отговор
    Отиди да се прегледаш.Не виждаш ли този Слави в интервюто как се прави на луд и интересен,а всъщност е от прост по прост.Освен да коментира кой какво казал за него нищо важно не иска да коментира по въпросите за корупция,митници и т.н.Играе скечове и се блещи на журналиста за въпросите,като че ли той му е длъжен и подскача от стола и се "подлудявал".Ами като си луд и неуравновесен ходи в лудница бе.Продажник и ненормалник това си ти алчния СЛАВИ-ПРЪдлето.Три парламента провали.Изчезвай мизерник.
  • 69 Дългия

    5 1 Отговор
    казва,че К.Петков и Василев се държали авторитарно.Ами в момента най-авторитарно се държиш ти.Еднолично изтегляш министрите си в момент на лудост,която и днес видяхме перманентно те държи.Не ебав-ш органи на ИТН и мнението им.Ти си по -злобен и отмъстителен от Тиквата.Три провалени парламента от ИТН трябва да ви замерваме с камъни и дърва негодници.Точно саботирате борбата срещу корупцията,защото сте слуги на мафията.Вън от парламента завинаги!
  • 70 Марияна

    1 2 Отговор
    Много жалко г-н проф.!Ако всички наши професори са такива продажници като вас-горко ни!Вижда се и с просто око ,че сте платен клакьор-на кого,не се знае!Мисля си ,че уважаващ себе си човек-интелектуалец е обективен, безпристрастен в изказването си!При вас личи една много явна , високомерна ,неприкрита нападка , нищо по-различно от жълтите медии!
  • 71 Нане

    1 0 Отговор
    завалияа иска да управлява САМ с Тошко от диванчето на ТВ 5/8
  • 72 ДА СРАВНИШ СЛАВИ С ПУТИН

    0 1 Отговор
    ТОВА Е ЛУДОСТ ! СЛАВИ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА САМО С ....... ТИКВАТА !