Last news in Fakti

31 Декември, 2023 08:30 6 566 408

А вие ще гледате ли новогодишната реч на Румен Радев?

  • румен радев-
  • тодор живков

"Граждани готвят масов бойкот на новогодишната реч на президента" и "Умнокрасивите бойкотират новогодишната реч на президента" - две медийни заглавия от тези дни за една и съща новина, чието политическо оцветяване нагледно илюстрира разделението на българските граждани в момента

А вие ще гледате ли новогодишната реч на Румен Радев? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В социалните мрежи набира сили бойкот на новогодишната реч на президента Румен Радев. Появиха се и медийни публикации за "умнокрасивите", които нямало да гледат обръщението му. Трябват ли ни подобни речи?

"Граждани готвят масов бойкот на новогодишната реч на президента" и "Умнокрасивите бойкотират новогодишната реч на президента" - две медийни заглавия от тези дни за една и съща новина, чието политическо оцветяване нагледно илюстрира разделението на българските граждани в момента.

Но отвъд това кой какво мисли за г-н Радев, дали бойкотът ще бъде "масов" или пък в 23:55 телевизорите си ще изключат само "умнокрасивите" (които да са те), нека най-напред да се запитаме нещо съвсем простичко: За какво изобщо са ни дотрябвали новогодишните обръщения на държавни или правителствени ръководители?

А в другите страни?

Тук една възмутена част от гражданството веднага ще се надигне на уотабаутистки протест: "Ами Германия? Ами Франция? Че дори Норвегия!". Да, и Русия, и Китай, и Малайзия - дълъг е списъкът на държавите, където "главите" се обръщат към съответното народонаселение и отвисоко раздават благословии, пожелания, а понякога предупреждения и дори заплахи. В България, твърди се, княз Батенберг пръв предлага тази форма за общуване с поданиците, подражавайки, разбира се, на големите европейски лидери. Защото тогава, а и поне през първата половина на 20 век, масово се мисли именно през такава оптика: "главата" (с корона или без) снизхожда до безименната маса, удостоява я с бащинските си пожелания и препоръки, гледа надолу ту благо, ту кръвожадно, "сплотява и олицетворява нацията", докато самата нация по презумпция изпада в благодарност и смирение. А всъщност в по-ново време нацията само чака да гръмне шампанското и да продължи новогодишното пиршество.

Помните ли речите на Тодор Живков?

Без да пренебрегвам ритуалния и символичен характер на тези обръщения, както и факта, че сигурно много хора от скука, от любопитство или пък поради някаква емоция изслушват предсказуемите баналности на своя държавен ръководител (или ръководителка), пак си остава въпросът: Уместни ли са тези обръщения в днешно време? Да, държавният глава или правителствената ръководителка обикновено по закон имат право да "адресират" (както се казва на новобългарски) своето гражданство - и обикновено го правят с дълбокото убеждение, че думите им засягат хората, че подръпват някакви струни, че дори преместват някакви планини. Но фактът е, че тези обръщения обикновено си остават новогодишен фон, ако не и тема за всякакви шеги и закачки. За да не започвам с Тодор Живков, ето един друг конфузен пример: през 1986 година германската телевизия по невнимание излъчи обръщението на канцлера Кол от предишната година. И тази грешка с нищо не промени нито политическата траектория на ФРГ, нито пък новогодишните надежди и страхове на западногерманците.

А за обръщенията на Тодор Живков даже почти няма нужда да говорим. Съдържанието им си беше по съветския учебник, с някои народняшки изхлузвания от калъпа, а пък откъм форма, ораторско майсторство, граматика - да потънеш в земята от срам. Да не говорим за самодоволството на протагониста, който се любуваше на простоватите си реплики и сякаш му идеше да възкликне: "Аз съм прост, вие сте прости…"

Новогодишното обръщение в един идеален свят

В един идеален свят новогодишните обръщения трябва да изглеждат съвсем другояче. Защо, например, авторите им да не се сменят всяка година? Веднъж да бъде шампионка по шах, друг път - работник, осакатен от машина, трети път дете, четвърти път - най-възрастният човек в страната. Сигурен съм, че всеки от произволно изброените хора би имал какво да каже на своите съграждани - за живота си, за надеждите и страховете си, за общото бъдеще. И хората ще го/я слушат с по-голямо внимание от това, с което слушат сменящите се на 5-10 години "глави".

Кой ще слуша г-н Радев и кой ще гаси телевизора - това очевидно си е въпрос на личен избор. Лично аз не бих слушал обръщение на лидер, който тайно или явно подкрепя агресивни войни, който мисли главно за политическото си оцеляване и/или за медийната конюнктура, който използва възможността да говори пред най-голямата възможна публика, за да урежда лични сметки - независимо дали е лидер на България, на Китай или на Малайзия.

Впрочем, в редица държави тези обръщения не се излъчват точно в полунощ на Нова година - отредено им е по-скромно местенце в следобедните или вечерните часове. Все е нещо.

Да, защото вече не сме "илядодевестотин" и еди-коя-си година, както се изразяваше един предшественик на г-н Радев.

***
Този коментар изразява личното мнение на автора и може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на ДВ като цяло.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 158 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА, ЕСТРСТВЕНО

    274 91 Отговор
    само, който спи вече няма да я гледа.

    Коментиран от #135, #270, #283, #322, #345, #382

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Варненец

    104 318 Отговор
    Аз няма да я гледам, не си струва да се занимавам с копейки.

    Коментиран от #8, #40, #205, #398

  • 4 12343211

    241 35 Отговор
    Този коментар изразява личното мнение на автора и може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на ДВ като цяло.
    То ДВ за подметка винаги е готова.
  • 5 КОТарАК

    130 17 Отговор
    интересно е , дали ще спомене Шенген , и в каква светлина

    Коментиран от #69

  • 6 Каква реч?!

    80 302 Отговор
    Всяка дума излязла от неговата уста е кремълска пропаганда.

    Коментиран от #28

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 СВОБОДЕН СИ ДА ПРАВИШ КАКВОТО ИСКАШ

    248 24 Отговор

    До коментар #3 от "Варненец":

    МОЖЕ И ТЕЛЕВИЗОРА С ФЛЕКС ДА СИ НАРЕЗЕШ

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Луна Президент

    84 27 Отговор
    Пет минути преди Нова година със сигурност никой няма да гледа зелето и социалните, защото след третата голяма ракия снартфона е неизползваем.
  • 13 Българин

    63 240 Отговор
    На нова година да му слушам надгробното му слово? Не, благодаря!
    Да направи няколко коремни възлизания, там му е силата на Решетников!

    Коментиран от #206, #210

  • 14 ИстинатА

    291 71 Отговор
    Плоска пропаганда. Хората харесват г-н Президента за разлика от продажните тролове. Факт.

    Коментиран от #400

  • 15 Петър

    24 38 Отговор

    До коментар #2 от "ЧИТАТЕЛ":

    Някой евроатлантик, друг няма как да е.
  • 16 Ако го гледам

    45 163 Отговор
    има много голяма вероятност да хвърля бутилка по телевизора.
  • 17 Орел

    143 22 Отговор
    Ние в полунощ ще ядем Зеле, Дойче Зеле.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Хаха

    226 48 Отговор
    Много ви дразни Радев бе другари сглобкаджии. Ми да бяхте избрали удобните на статуквото - Леля Цецка (първия път) или онзи послушен професор Герджиков. Да, ама не. Аз лично от години не слушам президентски обръщения, ама за вас е полезно да го слушате, даже и с повторения
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Аз Човекът

    205 39 Отговор
    Да, ще я гледам. А вие господа дописници? Сорос не дава, а?
  • 23 Не мога

    39 128 Отговор
    да си го причиня !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Кую

    34 109 Отговор
    Направо спирам тока.

    Коментиран от #126

  • 26 Вълк

    43 122 Отговор
    Ужас.Радев и новогодишна реч?
  • 27 Копейкин Костя

    31 91 Отговор
    Мене ме интересува новогодишната реч на 70-годишния младеж Хаяско I-ви!
    За речта на Десовия не ми дреме!

    Коментиран от #32

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 варненски пенсионер

    147 35 Отговор
    ще я гледам , ако не проспа за пореден път "Новата година". при всички положения ще я гледам на другия ден , защото имам интерактивна ТВ. поне речта му няма да е тъпа като на недоразумението плювню.
  • 30 Госあ

    177 46 Отговор
    Да, ще гледам новогодишното обръщение на Румен Радев, защото това е единственият нормален политик в България. Има реална професия и е доказан в нея, а също така изявленията му са насочени към интересите на България без да бъде краен русофил или русофоб. Въпреки че именно той промотира тая сган, която се сдуши с мутрата и турците и направиха един куп посегателства срещу интересите на България. Посегателството върху паметника на борците срещу фашизма е последното нещо, което визирам.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Ще гледам

    146 39 Отговор
    Разбира се! Колко са умните хора у нас, че да ги пренебрегваме. Президентът е достоен българин. Адмирации!

    Коментиран от #63

  • 36 Човек

    35 117 Отговор
    Как ли пък няма да посрещна новата година с речта на един руски агент и национален предател.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Гост...

    91 16 Отговор
    Градски а може би искаш канадски долари ??? Щото такива като тебе докараха тези които са на власт-абсолютно без принципни хора,събрали се в името на долара /може и евро /Навярно те кефи да слушаш мъдрите напътствия на ШиШи.
  • 43 Гледам и виждам

    105 29 Отговор
    Да, и не само аз. 90% от хората ще я гледат. С изключение на пияните, лудите и мразещите себе си.
  • 44 Вместо речта на

    24 83 Отговор
    Зеления чорап, да дадат финалния тур на мис Свят.

    Коментиран от #380

  • 45 АБВ

    27 83 Отговор
    Категорично НЕ този селски ПУЧ не го понасям
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 плюс минус

    116 27 Отговор
    Цялата Мара фтасала, те с президента са се заяли.
    Този президент, в сравнение с предишните, е класи над тях .
    Почти всички партии и партийки правят, струват, все срещу народа са,
    та затова все по-малко гласуват за тези или онези.
  • 48 Нье!

    45 10 Отговор
    Дайте някой нечленоразделен на развален български

    Коментиран от #61

  • 49 Вместо речта на

    22 59 Отговор
    Мунчо, да дадат ревю на "Виктория сикрет"
  • 50 Аз съм веган

    25 74 Отговор
    Откакто Зеленски забърса пода с мунчо само се смея

    Коментиран от #55

  • 51 Аз няма

    27 85 Отговор
    Да си причиня да гледам сърдития чичак вечно намусен и недоволен да ми разваля настроението в началото на новата година. Досега този човек никога не е казал нещо положително и никога не съм видял да се усмихва.Крайно време е политиците да разберат че никой не обича черногледите и мърморещи хора.
  • 52 12340

    61 10 Отговор
    Дай му само тема и хонорар- на ал. андреев-и статията е готова
    ... Ако ще да е за жабите, за мишките и боя им с цар Радана:))
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Вместо речта

    12 63 Отговор
    На зеления чорап, дайте ревю на десетте най актуални манекенки за 2023г

    Коментиран от #271

  • 57 Факт

    90 11 Отговор
    Авторът никакъв го нямаше,когато Плевнелиев пред Колорадските планини бръщолевеше безмислици.Сега голяма работа кой,какво щял да прави с телевизора си на Нова Година.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ПРОПАГАНДА

    89 19 Отговор
    Новогодишното слово е на ПРЕЗИДЕНТА на Р БЪЛГАРИЯ. Не е на Румен Радев или плевнята.
    Румен Радев е законно избрания Президент. Все още на се направили Майдан в България, та да неглижираме законния Президент.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Дааа

    70 14 Отговор

    До коментар #48 от "Нье!":

    И това ще стане! С новата конституция! Скоро! Ще ни турят и президент и министър - председател и НС, с евроатлантически ценности. Ще се стреляме по улици, училища и магазини, щото ще изперкаме! Скоро!

    Коментиран от #70

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Хахахаха.....

    11 31 Отговор

    До коментар #35 от "Ще гледам":

    Рано сутрин вицове.
    Хахахаха.....
  • 64 Вместо речта

    17 57 Отговор
    На намусения чичак, дайте най готините синоптички от българските телевизии.....
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 боги

    81 19 Отговор
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ Я ГЛЕДАМ, ЗАЩОТО ЩЕ КАЖЕ ИСТИНИ, КОИТО НЯМА ДА ХАРЕСАТ НА СГЛОБКАТА от предатели!
  • 67 Професор

    21 67 Отговор
    Радев разединява и разделя гражданите. Ето примерно в една новогодишна вечер пием със съседа и аз съм пуснал Планета. Към полунощ оня вика включи първа програма да чуем президента. Аз му отговорих ще слушаш шофьора на самолет вкъщи и го изгоних.

    Коментиран от #96

  • 68 Речта на мунчо

    18 52 Отговор
    Само по БСТВ....да му са кланят комунистите

    Коментиран от #80

  • 69 Фен

    42 12 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    А, ще спомене! Ще благодари на Академик, и ще го порицае, че само 6000 афганци ще вземе! Искаме поне 12 000, като за начало!
  • 70 Ееееее , да.

    13 57 Отговор

    До коментар #61 от "Дааа":

    Къде къде е по-добре ако чорапа реши да грандоманства като Путлер и направи една специална операция за превземане на Македония и да мобилизира всички за да ходим да тpeneм хората там безсмислено.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 избирател

    49 9 Отговор
    скийте се най после , стига сте си налагали тъпотиите , откакто стъпихте на нашата родна земя объркахте всичко с гпавата надоло . ., казвам Нашата родна земя и повтарям Нашата родна земя , а вие какви сте си дайте сами отговор.

    Коментиран от #275

  • 73 Румяна

    19 58 Отговор
    След първата новогодишно-траурна реч не гледам и не слушам злобните и траурни дрънканици на пРезидента радкорешетников. Така, че пак няма да го гледам....
  • 74 Анджело

    53 8 Отговор
    Кои са тези граждани? Кой е авторът на турлугювеча? Всичко е с неясен произход и недоказано
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Мунчо ша ни поздрави

    14 42 Отговор
    За Шенген......поне тогава малко да съ ухили.
  • 78 Констатация

    52 9 Отговор
    Един трол, пишещ под десет различни ника...не прави десет мнения а едно. Прозрачно и ясно. Един словоред, едни фрази, една и съща злоба.
  • 79 Мнението на който и да е автор

    64 10 Отговор
    в Дойче Зеле може само да ме провокира да направя обратното. А след прегръщането им с Пеевски и Борисов "умнокрасивите" са вече синоним на позор и национално предателство.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Гражданин от село

    68 51 Отговор
    Никога не съм гледал този продажен лицемер и демагог повече от 1 минута (повдига ми се от подобни същества)... Абсурдно е да го направя и днес!

    Коментиран от #115, #137

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 БСТВ, телевизията на комунягите

    12 32 Отговор
    Ша повтаряме речта на Радев, от 23.30ч, до 0,30ч.....
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Ние гледаме само

    7 11 Отговор

    До коментар #80 от "Българин":

    БСТВ....
  • 88 Град Симитли

    31 6 Отговор

    До коментар #86 от "МОЙ":

    Главния!
    александър андреев--баш дойчозелето!
  • 89 БСТВ, телевизията на комунягите

    10 33 Отговор
    Мунчо ъ нашата емблема
  • 90 Ццц

    60 11 Отговор
    Може да са красиви, но не знам колко са умни хората, които възхваляваха един очевидно дрогиран до козирката пигмей лятото и завиждаха на украинците, че президентът им е много по-добът от президентът ни. Такива обичат да слушат неестествено сложните речи за това лице, да слушат мрънкане, просене и празни закани и обещания. Но ще си изключат телевизорите нощес. Не съм адвокат на Радев, нито негов поклоник, но съм против друго. Тенденцията в България е инакомислещият да се заклеймява като путинист, фил, фоб и т.н. А Радев повдига теми, които Асенчи и Кирил избягват и за това е полезен. В спора се ражда истината, а тук сега гледат да го подтиснат. За да не се роди предполагам нещо различно от спуснатото за изпълнение.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Хохо Бохо

    19 51 Отговор
    Не бойкот, а импийчмънт трябва за Радев...
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Тома

    11 35 Отговор
    Ще я гледаме без звук за да не изтървем новата година
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Тоз

    30 6 Отговор
    Който пише речите на Радев е на светлинни години от другия, който работи за легото-правителство. Сигурно е един и същи чиляк, но е важно кой поръчва музиката и чалгата
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Фори

    17 49 Отговор
    Нашият президент е шашкънин и платен агент на КГБ. Митрофановная и Волгин са писали речта. Тогава какво да слушам? Аз знам какво ще каже!
  • 102 Лично

    20 38 Отговор
    Чета просташките коментари на някои от читателите. Който иска да слуша речта, който иска не. Аз лично не, защото не казва нещо важно, само хейтене, любов към русия с език на партиен секретар.
  • 103 БСТВ, телевизията на комунягите

    11 31 Отговор
    Ние са гордеем с Минчо.Той ъ червената ни пътеводна звезда.

    Коментиран от #130

  • 104 Просто гражданин

    50 17 Отговор
    Разбира се, че ще гледам, той е истински патриот, кого да гледам денков и сие ли?
  • 105 Вместо речта на

    9 36 Отговор
    Мунчо, да дадат "голи новини"
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Да ще слушам

    54 16 Отговор
    Речта на законно избраният Президент на България.
  • 108 БСТВ ша поздрави народа

    15 36 Отговор
    С намусената физиономия на зеления чорап

    Коментиран от #121

  • 109 Петко

    47 10 Отговор
    Тези тъпанари и това ли искат да махнат
  • 110 дядото

    53 18 Отговор
    да,ще го гледам.защото е българин и защото не желая да гледам германци,англо саксонци и друга господарска измет на българия
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 БСТВ на комунягите

    15 37 Отговор
    След речта на Мунчо, пускаме двучасово предаване с речите на Тошо от партийните конгреси.

    Коментиран от #119

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Стеф

    14 37 Отговор
    Не, в последно време само объркани и неясни послания, които ни разделят като нация. Или говори си като председател на партия да си се харесва на своя си електорат, т.е. не обединява.
  • 117 22222

    44 25 Отговор
    Да,ще гледам!Гледах това недоразумение Росен Плевнелиев,че защо да не слушам Румен Радев?Той е нашият президент!Кирчо ли да слушам,това пак е негова работа.,Дребнави покорни душички,каквото ви кажат ,това правите.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 БСТВ на комунягите

    12 35 Отговор
    Преди речта на Мунчо, ша има биографичен филм за Тошо, после "на всеки километър" и завършваме с цитати от на Живков от избраните му....съчинения!!!???!!!???

    Коментиран от #123

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Еми

    37 10 Отговор
    Язе рядко гледм такива неща, ма тая година ще гледам напук на кокоретата
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 нннн

    44 7 Отговор
    Невинаги им обръщам внимание, но този път непременно ще гледам. Благодаря на ДВ, че ме подсети!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 обикновено не гледам

    40 9 Отговор
    но щом дойчовото зеле и сашето андреев са се възпалили, задължително ще го гледам!

    Коментиран от #156

  • 129 БЪЛГАРИН

    27 7 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ - ЩЕ ГЛЕДАТ ,ТАТАРИТЕ КОЙТО ЖИВЕЯТ В ТЕРИТОРИЙКАТА - НЯМА

    Коментиран от #138

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Анонимен

    33 7 Отговор
    А бе пускайте и една реч на Пеевски и да си я гледат умните и красивите.Техен си е и им подхожда!
  • 132 БСТВ на комунягите

    8 22 Отговор
    Ша излъчва записи от речите на Тошо по нова години, поне да съ посмеем
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Абе

    3 1 Отговор
    Я пуснете мусакахеровингата или къвт беше там заместника и кенткубе
  • 135 Селянин

    40 13 Отговор

    До коментар #1 от "ДА, ЕСТРСТВЕНО":

    Президентът бе избран пряко от народа.
    От българския народ бе избран.
    На чуждите подлоги, на които това не им харесва и зеленеят от яд им препоръчвам успокояващ крем за лице и много сурвакари утре.

    Коментиран от #147

  • 136 бракониер

    19 6 Отговор
    Къде е Шиши и защо не дръпне една реч.
  • 137 Отива му!

    21 6 Отговор

    До коментар #82 от "Гражданин от село":

    Право в целта!
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Факт

    28 42 Отговор
    Радев - единственият политик и държавник пряко, персонално избран от народа с най-високия рейтинг в страната. Това е факт независимо дали ще изгасят телевизора или не. Жълтопаветниците злобеят до обезумяване. Спрете се малко.

    Коментиран от #144

  • 140 ХаХа

    33 15 Отговор
    Даже ще я пусна на 3 телевизора и 2 телефона да трупа рейтинг, нарочно

    Коментиран от #149

  • 141 Мишо

    23 33 Отговор
    Румен Радев е изключително вреден за България и трябва да бъде лишен от българско гражданство!

    Коментиран от #173

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Гого

    18 25 Отговор
    Български родоотстъпници не гледам !!!
  • 144 Само част...

    40 24 Отговор

    До коментар #139 от "Факт":

    от народа е гласувала за тази руска марионетка!
  • 145 БСТВ на комунягите

    19 18 Отговор
    Ша ретранслираме речта на Мунчо до Ню Йорк.....за БСП другарите живеещи с кеф ....там.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 !!!?

    17 8 Отговор
    Новогодишната реч на РР - Реквием 2024 !!!?

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 КовидманЯк

    20 10 Отговор
    Само Денков Съсела гледам аз, Киро Тъпото, жожето гейнасрал Наско и Бойкикиев.

    Коментиран от #402

  • 151 Ъхъ

    20 6 Отговор
    Даже на антена на рутер и на мобилни ще я пусна, да ги е яд у посолството. Нема да са возя и ма електрокар
  • 152 ЕДГАР КЕЙСИ

    10 19 Отговор
    НАЙ ГHУCHOTO ВEЩECTBO B БЪЛГAPИЯ ............. ФАКТ !
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 На 80 години съм

    31 10 Отговор
    Никога не съм гледал новогодишните речи на държавните глави
    Но тази статия предизвиква любопитството ми и този път ще
    го гледам
  • 156 Кандидат Милионер

    9 14 Отговор

    До коментар #128 от "обикновено не гледам":

    Гледаме го , ама сме намалили звука на нула...Да му е гадно !!А по уредбата - музика...За доброто ни Настроение!!
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Даааа

    28 8 Отговор
    Има ли начин да дразня слугите на посолството, винаги ще го правя. Оставка канадци

    Коментиран от #159

  • 159 Смех в блатото

    11 20 Отговор

    До коментар #158 от "Даааа":

    Тва е само претекст да се наведеш пак на руските фашисти. Знаем го.

    Коментиран от #162, #165

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Да, Ще гледаме и слушаме Новогодишната

    30 11 Отговор
    Реч на Президента Р Радев!! Един от малкото Български Политици и Държавници, защитаващи Интересите на България и Българския Народ!? А вие DW продължавайте да плюете, за, това ви плащат!
  • 162 КенКубе

    12 4 Отговор

    До коментар #159 от "Смех в блатото":

    Лапаш ли църните цошки на подолството
  • 163 Българин

    32 9 Отговор
    Ако това е анкета на Козяк ДА ще гледам словото на БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ! А от посолствоТО за си гледат деменциятя.

    Коментиран от #252

  • 164 ха ха

    19 8 Отговор
    е от кога дойче веле се интересува от нашите новогодишни речи и пожелания към нацията ни ? или те искат да ги пишат ? или посолството на сащ да ги пише ? или искат сатаниски послания и дяволски пожелания съгласно устава на шенген ?
  • 165 Ъхъ

    13 7 Отговор

    До коментар #159 от "Смех в блатото":

    Яд ли те е, стинки от шорош скоро стоп
  • 166 Аноними

    23 7 Отговор
    Генетично увредени са тези списващи лица от Дойче веле. Евроатлантически ценности и пълно отричане на всичко друго. Убеден съм, че само част от просто грозните може да не гледат поздрава на президента. В никакъв случай няма да има масово действие. А. и за да се класифицира, че е масово то трябва да. са над поне 1-2 грамлн. граждани
  • 167 Пенсионер

    25 8 Отговор
    Поредният злостен анонимен коментар на ДВ срещу президента Радев!
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Мишо

    25 9 Отговор
    Благодаря за информацията!

    У нас имам три телевизора и два лаптопа, и още преди 23:55 ще ги пусна всичките за словото на г-н Радев
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Смех в блатото

    10 24 Отговор
    Всъщност, истинските българи трябва да поощряват гледането на речта на руския чорап от всички руски наколенки в България: така стават вързани към руската ко чина, което и гарантира, че ще останат бедни, скъсани и гладни, което е това което всеки българин иска за тях.

    Да помогнем на мутрафонките да заемат полагащото им се място в обществото.

    Коментиран от #182

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Резидента

    25 16 Отговор
    Що не искате да чуете какво ще ви кажа бе ..

  • 176 Да, бе

    23 8 Отговор
    Друго си е новогодишното слово да е от посолството.. Звучи някак демократично и красиво. Барабанисти, сър!
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 бай Тошо

    6 9 Отговор
    И тая година,другаре, ние постигнааме големи успехи !
  • 179 Аз ще

    20 10 Отговор
    Слушам речта на Президента!
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 БеГемот

    17 7 Отговор
    Аз ще я гледам ..а мал.оумници те дето ползват асоциални мрежи ще се хвалят един на друг колко са умни и красиви ...всичко е по 3,14!
  • 182 ХаХа

    17 7 Отговор

    До коментар #172 от "Смех в блатото":

    Вече 15 години ЕС и по-бедни от Румъния и Албания. Ми при соца беше обратно, те беха зад нас, че и върхова тарифа за ток и дръва за огрев забранени от ЕССР, да си дръшат шенгена, нема да им стъпя

    Коментиран от #192, #198

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Брау

    12 6 Отговор
    Разеденителите бацо шиши кокорю и дайБойкикиев
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 българин

    7 14 Отговор
    НЕ! Предателите нямат място в политикатаи властта!
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 При капитализма борбата

    8 7 Отговор

    До коментар #182 от "ХаХа":

    е да няма бедни. При социализма е да няма богати. Много ли те радва, че Румъния е била по мизерстваща тогава отколкото мизерствахме ние? Странно виждане за света имаш май......
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Костя

    12 13 Отговор
    Кво да го гледам Муня .

    Направо да сложи зад гърба си Мутрофанова,да му шепне в ухото.
  • 197 Не, голубик,

    12 12 Отговор

    До коментар #171 от "Дойче веле 🚾":

    само русофилиосняците, тежко и нелечимо заболяване е, да си се прибират къде Омск
  • 198 Смех в блатото

    12 12 Отговор

    До коментар #182 от "ХаХа":

    "и по-бедни от Румъния и Албания"

    Руските наколенки са по-бедни, и то не само от румънците и албанците, ами даже и от руските им господари (нормално е, те ги ограбват като за световно), а това наистина е достойно за съжаление, защото рядко може да паднеш под нивото на руснак.
  • 199 Тоя път

    22 9 Отговор
    По принцип президентските речи са ми досадни , но тоя път ще гледам и слушам с интерес.
  • 200 Ще го гледаме я...

    19 6 Отговор
    Нема да гледам Шиши Биби или ГНОМА
  • 201 ЕДГАР КЕЙСИ

    10 11 Отговор

    До коментар #185 от "Дойче веле 🚾":

    2024г ЩЕ Е ............. АД ZА ............ ZЛОВОHHИЯ ЧОРАП ........... ФАКТ !

    Коментиран от #261

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Народът на Бг

    19 9 Отговор
    Да, ще Слушам и Гледам с Удоволствие новогодишната реч на Президента Румен Радев,
    а ти Д@бил гледай и слушай Фъфлещата реч на Прас@то Пеевски и нечленоразделните изрази на Мутратабоко!
    ЧНГ!
  • 204 2345

    19 5 Отговор
    Ще гледам речта ...Странен е призива на някой медии да накарат хората да живеят със затворени очи ...това да не е стадо ,въпреки че може и да има овци не знам ,ще видим.
  • 205 @@@

    20 10 Отговор

    До коментар #3 от "Варненец":

    Да, ще Слушам и Гледам с Удоволствие новогодишната реч на Президента Румен Радев,
    а ти Д@бил гледай и слушай Фъфлещата реч на Прас@то Пеевски и нечленоразделните изрази на Мутратабоко!
    ЧНГ!
  • 206 ежко

    19 7 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    За теб специално ще пуснат някоя стара новогодишна реч на Плевню, да се изкефиш максимално!Като за умнокрасив, нищо ,че не си нито едно от двете:)
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Гошо

    22 8 Отговор
    Да ще я гледам и то с интерес най вече предизвикан от всички дивотии който изприказвахте по негов адрес
  • 209 2345

    19 7 Отговор
    Ще гледам речта ...Странен е призива на някой медии да накарат хората да живеят със затворени очи ...това да не е стадо ,въпреки че може и да има овци не знам ,ще видим.
  • 210 @@@

    19 9 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    Да, ще Слушам и Гледам с Удоволствие новогодишната реч на Президента Румен Радев,
    а ти Д@бил гледай и слушай Фъфлещата реч на Прас@то Пеевски и нечленоразделните изрази на Мутратабоко!
    ЧНГ!
  • 211 ник

    9 17 Отговор
    идеята на автора е добра... бих предпочела... Нюргюл... пред Радев
  • 212 Биг дик

    13 19 Отговор
    Така наречената реч на руския агент Радев ще я гледат само комунетата ,но те са все по малко . Отдавна умен човек не си губи времето с разни военни повърни.
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Мария

    7 2 Отговор
    Браво, много точно, в Славяново има картофи и домати за копаене
  • 216 Кой си ти,

    5 5 Отговор
    че ще даваш личното си мнение и на кого слугуваш? Срам или страх те спира да напишеш името си.
  • 217 и що е тоя страх

    17 8 Отговор
    от това, което ще каже президента бре, умните и красивите юрдечета?!?

    Коментиран от #236

  • 218 аФтора

    11 4 Отговор

    До коментар #214 от "Локо Сф1956":

    на това е Сашето Андреев, известен връткач
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Васил

    10 16 Отговор
    Хич няма да го гледам представителя на Кремъл!
  • 221 Зрител

    20 7 Отговор
    Ами да гледаме тогава друга " реч"Как през Новата година ще посрещаме с пита и мед имигранти,изпратени от австрийците

    Коментиран от #225

  • 222 Гал

    9 3 Отговор
    Стига глупости бе. Последният ден на годината е.
  • 223 Хохо Бохо

    10 7 Отговор
    Да. На пук на жълтопаветните нискоинтелигенти. Даже ще си я кача като мелодия за звънене на телефона
  • 224 Мое а кажем

    3 7 Отговор
    че центажиите нема а гледат а реблажиите а са дзверат у екрана.Това важи ако не са се наджокали.
  • 225 Смех в блатото

    7 12 Отговор

    До коментар #221 от "Зрител":

    "изпратени от австрийците"

    Цяла България е пълна с нелегални емигранти вкарани от руските милиционери за парички, руските другаре се загрижили за няколко тарлъка които уж щели да ги изпращат в България (никой така или иначе няма да остане) :)
  • 226 пламен

    9 10 Отговор
    Харманлийския цървул го гледат цървули
  • 227 Ти си

    12 5 Отговор
    Сега Радев си ги премести че някакви неудачници щели да си изключат телевизорите като си мислят че от тях зависи нещо и с това си действие ще спрат въртенето на земята !
    Кучетата си лаят кервана си върви .....

    Коментиран от #232

  • 228 Разбира се

    10 10 Отговор
    Последният нормален политик! Който не му се гледа да си пусне Плевнята на запис, голям мъдрец е!
  • 229 ХАХАХА

    10 8 Отговор
    Досега никога не съм гледал и слушал на когото и да било речта по случай Н Г дори по времето на бай Тошо, когато имаше 2 телевизии ,но сега на инат на жълтопаветниците наглеци ще го гледам ,а звука ще усиля на макс !
  • 230 весело посрещане на всички нормални хора

    9 2 Отговор
    троловетеот факти днес най-активни явно плащат двойно за пропаганда на нова година ! аз никога не гледам речта на президента (без значение кой е той) когато започне отвам да гърмя на терасата … а за всички тролчета (те не са много ) колкото и да пишете под някоя ваша статия никога няма да промените мнението на народа защото не сме като вашите началници гладкомозъчни !!!
  • 231 Студопор

    14 10 Отговор
    От както съм се изнесъл от бащиния дом и съм станал независим, не гледам речите. Независимо кой е Президента. И тази година няма да е изключение.
    Въпреки това с ръка на сърцето заявявам, че Радев до момента е най-адекватни държавен глава, когото сме имали от 35 години насам.

    Създаването на фейсбук групи с подобна цел само показва манталитета и липсата на умствени способности на привържениците на Кирчо и Кокорчо.

    Коментиран от #233, #247

  • 232 Смех в блатото

    6 10 Отговор

    До коментар #227 от "Ти си":

    "Сега Радев си ги премести че някакви неудачници щели да си изключат телевизорите"

    По принцип и аз съм малко озадачен от този призив, защото умните хора отдавна не гледат телевизия :)

    Предполагам, че е насочен към обръщането на внимание към анти-българина Радев, а не че наистина ще се чудят дали да го гледат. То е ясно, че това няма никакво значение за никого.

    Коментиран от #258

  • 233 Смех в блатото

    7 12 Отговор

    До коментар #231 от "Студопор":

    "с ръка на сърцето заявявам, че Радев до момента е най-адекватни държавен глава, когото сме имали от 35 години насам."

    Липсва ли ти полуграмотния правешки печатар, та искаш да гледаш блЯдото му подобие? :)

    Коментиран от #237

  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 6337282929

    2 1 Отговор
    Ми и да гледам и да не гледам все ще ми вземат парите в началото на годината и всички пожелания се изпаряват,реалността е грозна и уродлива ,примитивна и измества много работи свързани с подобни събития.
  • 236 Ко5о

    12 7 Отговор

    До коментар #217 от "и що е тоя страх":

    Ами той нищо не казва. Хейти в полза на путин. Такава е директивата.
  • 237 малииии

    13 10 Отговор

    До коментар #233 от "Смех в блатото":

    толкос е "адекватен" , че каза на Зеленски да подари Украйна на пияните орки изнасилвачи и мародери ...

    Коментиран от #242

  • 238 000013

    11 9 Отговор
    Пак по президента хвърлят камъни а за Бойко , Шиши , Кирчо и Кокорчо , Доган , Христо Иванов (много ще попитат кой беше този) , Денков нищо !
    То е ясно че никой не плюе по своите хора , докато вършат работа щеги крепят и перат .

    Коментиран от #246

  • 239 Някой

    12 5 Отговор
    Сега,не е толкова важно кой ще я гледа и кой не .Всеки си решава за себе си.А умнокрасивите,този ,,цвят" на нацията , в знак на протест да отидат и да се изтъркалят по жълтите павета като прасета в кални локви.
  • 240 Реплика

    6 3 Отговор

    До коментар #193 от "Човек":

    Може и да сте прав.Но да наричате ретроградни хората,които не приемат подмяната на обикновени човешки права и морални ценности с неолиберални такива в ущърб на мнозинството,няма как да приема.,,Прозорецът", колкото и да е перфиден,не може да промие мозъците на всички.
  • 241 Разбира се че

    7 5 Отговор
    Не, естествено
  • 242 Смех в блатото

    9 5 Отговор

    До коментар #237 от "малииии":

    Абе кво стана с ония другите двама "ясновидци" на това за колко време ще свърши "специалната операция" Янев и Шивиков. Нещо се скриха. Да не са заети да "градят структурите" на новото партизанско движение? :)
  • 243 Ехееее

    10 13 Отговор
    Отдавна превключвам надруги канали. Толкова анти и омразен човек не съм виждал. И Гоце бе противен, но тоя чупи тъпомера.
  • 244 последния орк

    10 12 Отговор
    Този разединител на народа и слуга на кремълския диктатор , ще го гледат само комунистическия сбабичосан електорат на израждане-бкп-има такива копейки .
  • 245 Гандювци

    13 6 Отговор
    DW са ЧУЖД АГЕНТ по смисъла на американското законодателство и ако бяхме държава, тези които им публикуват глупостите, щяха с много пари да се разделят, под формата на глоби и санкции.

    Коментиран от #248

  • 246 Мунчо ша държи реч

    7 8 Отговор

    До коментар #238 от "000013":

    На нова година, не някой друг.

    Коментиран от #276

  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Бай Ставри

    9 11 Отговор

    До коментар #245 от "Гандювци":

    Ако бяхме държава всички путинофили щяха да са при мен или по-лошо - в Русия.
  • 249 мдаааа

    14 9 Отговор
    80% от народа си го уважава и ще го гледам, а неколцина твърди красивитета да бягат да де търкалят на жълтите павета... като прасета!!!

    Коментиран от #250

  • 250 Мдааа

    6 16 Отговор

    До коментар #249 от "мдаааа":

    "80% от народа си го уважава "

    Руските вицове не спират.

    Коментиран от #257

  • 251 Само за дементирали

    11 7 Отговор
    Тия, които не им се гледа Радев, може да си пуснат, деменцията БайДрън.
  • 252 Питам

    14 3 Отговор

    До коментар #163 от "Българин":

    А ДВ на кой президент ще гледат словото? Има ли неоплют президент до сега?
  • 253 дядо поп

    13 4 Отговор
    Ако предложите в програмата бой с пръчки на продажниците от сглобката , разбира се , че ще пропусна речта на президента!
  • 254 Злогош

    9 1 Отговор
    Тъпи пропаганди преди Нова година ! Ако сме откровени да си кажем кой го е вълнувало и е слушал новогодишното слово на Желев , Стоянов , Първанов или пък на Плевнелиев ! Това си е някакъв протокол като навремето по радио "Христо Ботев " нивото на река Дунав в сантиметри , никой не слушаше но се излъчваше всеки ден от 15:00 часа.
  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 дуда

    8 4 Отговор
    Това пак е някакъв СЕРСЕМЛИК на лайняно-жълтите амбриажи
  • 257 дуда

    3 1 Отговор

    До коментар #250 от "Мдааа":

    ИДИОТ
  • 258 Ти си

    7 7 Отговор

    До коментар #232 от "Смех в блатото":

    Колега не си ли забелязал че през годините стана модерно (започна от Бойко) всички не успели в политиката , обществения и личния живот са се упражняват върху личноста на Радев ?
    Ти в тая група ли зорлем се вкарваш - в групата на неудачниците .....
  • 259 Никой

    7 5 Отговор
    Попитали Песков : Президента на България Румен Радев пита дали може да произнесе новогодишно послание за 2024 г. ПЕСКОВ : Президента Путин още не е решил дали въобще ще има 2024 година.

    Коментиран от #269

  • 260 Ше гледаме

    9 7 Отговор
    Стига сте ни пробутвали малоумните жълтопаветници, и стига с тия тъпи въпроси, плащат ли ви или просто сте слугинаж
  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 Ами пуснете ни Байдън

    11 9 Отговор
    Продажници
  • 263 Ивелин Михайлов

    8 10 Отговор
    Най-големият Исторически парк в света до Варна ще я гледа задължително! Трябваше да има бойкоти за плевналиев!
  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 Кирил петков

    8 5 Отговор
    Аз ще гледам речта на моя господар байдън
  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 бай Иван

    8 6 Отговор
    Аз ще я гледам по една проста причина ! Не мога да понасям пси.х. одесните жълтопаветници. Радев трябва да отиде на съд /най-малкото морален/ за това ,че ни натресе такива недоразумения като Кирчо , Денков, Кокорчо и цялата им па.с.мина . Много трябва да се кае за това ,че тези хора се появиха отникъде и завладяха държавата. МНОГО!
  • 268 паднах от смях

    11 8 Отговор
    намерих и изгледах записите на последните новогодишни изявления на Радев и Плевнелиев, кикотих се с глас, познайте на кое от изявленията от първия път, жокер, не беше на радевото!

    Коментиран от #277

  • 269 Дивергент

    11 6 Отговор

    До коментар #259 от "Никой":

    Песков информира журналисти,че на следващия ден Путин ще прави демонстрация как ходи по вода.След реалната демонстрация в пресата се публикуват заглавия : ,,Путин не може да плува".
  • 270 Не познавам

    27 13 Отговор

    До коментар #1 от "ДА, ЕСТРСТВЕНО":

    адекватен човек който да е гласувал за руската марионетка РадеФ...

    Коментиран от #273, #370

  • 271 бай Иван

    8 10 Отговор

    До коментар #56 от "Вместо речта":

    "На зеления чорап, дайте ревю на десетте най актуални манекенки за 2023"

    Толкова сте про.сти ,че само п..у. т .ки са ви в главите .Какъвто ви е акъла, такива са ви и желанията !
  • 272 НЕ САМО НА ЧНГ.

    12 9 Отговор
    ВИНАГИ ИЗКЛЮЧВАМ ТВ КОГАТО НА ЕКРАНА СЕ ПОЯВИ ИДИОТ, ПАРАПЕТ, БАДЖАНАК ОТ БСП, СЕЛСКИЯ МУНЧО, АНАЛИЗАТОРИ И ДР. ТАКИВА.
  • 273 За всички паразити

    6 8 Отговор

    До коментар #270 от "Не познавам":

    Значи живееш под земята най вероятно.
  • 274 Еееееее

    12 9 Отговор
    Защо сте ме изтрили? Защото казах, че тези, които няма са са чули и чели какво е казал президента, пак ще сипят жлъч? Ми то си е така. Или защото казах, че е единствения политик, който мисли за хората? Пак си е така. Сглобките нямат избор. Те ще трябва да се навеждат ниско пред Европа и Америка и да са срещу Русия, за да спасят кожите, че много си повярваха и яко спасиха. Помните ли ? ,, Патриот е. Душа дава, ..., но не своята душа братя, а душата на народа!"
  • 275 Оффф

    3 1 Отговор

    До коментар #72 от "избирател":

    Нищо не ти се разбра. Ццц, ходи на училище. Не можеш да пишеш.

    Коментиран от #361

  • 276 000013

    7 4 Отговор

    До коментар #246 от "Мунчо ша държи реч":

    А ако не чете пак ще го захачят че не чете ! А бе няма угоди за умните и красивите неудачници !
  • 277 Мдаа

    2 7 Отговор

    До коментар #268 от "паднах от смях":

    "кикотих се с глас, познайте на кое от изявленията от първия път, жокер, не беше на радевото!"

    Само по това изречение мога да позная, че заплатата ти чисто едва ли минава 1200 лева. Ако въобше работиш нещо де.
  • 278 Истината

    7 9 Отговор
    Америка ми плаща, Америка ме защитава, на Турците робувам, на Тях съм се продал, за това, ще гледам Реджеп и Байдън.
  • 279 Ало

    15 8 Отговор
    Ако беше друг президента( зависи кой ,обаче) щях да го гледам. За този--- не. Това си е мое решение взето преди години.

    Коментиран от #285

  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 Танас

    7 5 Отговор
    Твърдо НЕ

    Коментиран от #289

  • 282 Никой

    7 2 Отговор
    " Владимир Владимирович никога не е имал сърце " отсече Дмитрий Песков на въпрос ,вярно ли е ,че сърцето на Путин е спряло.
  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 285 Ако беше мъж ..... и хоп джендър

    1 5 Отговор

    До коментар #279 от "Ало":

    А Беба ти беше мъжка ......
  • 286 НЕ САМО НА ЧНГ.

    8 7 Отговор
    НИКОГА НЕ СЪМ ГО СЛУШАЛ, ПРОПУСНАЛ ЛИ СЪМ НЕЩО? ЧУВАЛ СЪМ, ЧЕ БИЛО КАТО НА ПОГРЕБЕНИЕ?
  • 287 сяя

    11 7 Отговор
    Гласувах за него .Не мога да си го простя.Aз и в делник не го гледам та на празник ли Веднага превключвам канала.Да го пускат по руските телевизии ,в моzква да му се радват.

    Коментиран от #321

  • 288 КАКТО ОБИКНОВЕННО СЕ ИЗЯВЯВА

    6 10 Отговор
    ЩЕ ГО ГЛЕДАМ АКО ВЪЗХВАЛЯВА ПУТИН, КЛЕКНАЛ СЪС СВАЛЕНИ ГАЩИ!
  • 289 Ти си

    5 1 Отговор

    До коментар #281 от "Танас":

    Защото нямаш телевизор нали?
    Пусни си радио Ултра Перник тогава - сигурен съм че ще ти е по вкуса ......
  • 290 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 Злогош

    10 18 Отговор

    До коментар #283 от "За предателя РадеФ":

    А интелигентните и образовани евроатлантици гласуваха за националните ала бала герои Кирчо и Кокорчо а получиха супер героите и национални обеденители Бойко и Шиши !
  • 293 ВАСИЛЕВ ЩЕ МУ КРИЕ СРАМОТИИТЕ С ШЪПА

    10 10 Отговор
    ВЯРНО ЛИ ТАЯ НОВА ГОДИНА ЩЯЛ ДА НИ ПОЗДРАВЯВА В 23.55 Ч. САМО ПО ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ И ЧЕРВЕНА ШАПКА?
  • 294 граф Монте Кристо

    8 13 Отговор
    Българите ще гледат новогодишната реч НА В.Путин.
  • 295 Констатация

    13 3 Отговор
    С какво задоволство DW прави констатация за разделението на българските граждани...Вероятно това е тест за успеха или неуспеха на пропагандните кампании на медията.
  • 296 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 297 TV Бобов дол

    8 0 Отговор
    Питам се толкова ли вие скучен , безличен и жалък живота та преди празника се чудите на кого да си излеете жлъчта накарала се у вас през годината ?

    На здраве и за много години весело изкарване на празника.
  • 298 Иван

    9 6 Отговор
    На Нова година се веселя. Тъпотии не гледам
  • 299 българка

    17 2 Отговор
    Който иска да гледа, който не иска да не гледа. Все едно България ще върви по предопределения си път и нечие недоволство от това, си е за негова сметка! Да е честита Новата година, братя българи и нека да е по-богата, по-спокойна и дай Боже да се почувстваме единна и силна нация!

    Коментиран от #305, #311

  • 300 Парадокс

    7 10 Отговор
    Е нема гумен нож! Тоз статийка, щом е от аршвелето, начи ни е как трябва. Тез риват за някакви си жълтопаветници, които незнам кво си щели да бойкотират, а именно жълтопаветажът са техни, хранени хора. Има тъдява много гнило. А може съвсем са изтрещели от тяхната си джендарийска пропаганда и сами да са си станали жертва, на техните лъжи. Нещо като - станали жертва на приАтелски огън. Или ловецът сам да падне в капана си и се е превърнал в плячка?! А стига бе! И язе зех да се обърквам от тоз бълвоч. Аре, бегам да не изперкам кат аФтурити.

    Коментиран от #304

  • 301 От какъв зор?

    16 5 Отговор
    Все едно ме питат дали ще гледам речта на Мутрофанова.
  • 302 Анонимен

    10 10 Отговор
    Да, ще я гледам. Не искам да чета статии на Ивайло Мирчев, ама на -публикувана е.
  • 303 Ани

    20 7 Отговор
    Както за съжаление често се случва, статията е някак неуместна. Президентът е високопоставен държавен чиновник който получава заплата за да представлява народа. По тази причина: Той трябва да излезе пред народа за да изложи своите виждания. По този начин народа ще види кой го представлява и ще реши дали да му има доверие. Това че някои ще изключат телевизора си е един вот на недоверие който трябва да се отчита. Ако Радев не изнася тази реч, питам аз, защо трябва да му плащаме въобще. Той достатъчно срами българския народ с недостойното си поведение. Ако няма новогодишна реч, как ние данъкоплатците ще видим на кого плащаме и ако не можем да изключим телевизора как ще му кажем че е ненужен?

    Коментиран от #307

  • 304 Забелязал!

    25 8 Отговор

    До коментар #300 от "Парадокс":

    Само индивиди с тотална липса на разум и логика гласуваха за недоразумението РадеФ!

    Коментиран от #308

  • 305 Ани

    15 4 Отговор

    До коментар #299 от "българка":

    И аз така казвам: Да се отърсим от разединителя на нацията и да се отдадем на градивен труд.
    Интиргантите, трябва да бъдат изхвърлени на бунището на историята.
  • 306 Генерал Гъби Гъбев

    8 2 Отговор
    Аз ще приема някой за истински проевропеец и пронатовец единствено ако вземе двама от новите българи на Денков вкъщи. Иначе е обикновен рашист под прикритие.
  • 307 Българин

    9 3 Отговор

    До коментар #303 от "Ани":

    "за да изложи своите виждания."

    Не позна.

    Той трябв да "изложи" систематичния интерес на българския народ, който е РАЗВИТИЕ и ДЕМОКРАЦИЯ, не "неговите виждания". Обратното на това, което Радев прави.

    Никой не го е избрал, за да представлява СЕБЕ СИ.
  • 308 Потрошенко

    8 2 Отговор

    До коментар #304 от "Забелязал!":

    Така е, здравомислещите си взимат 6000 амуджи. Еваларка баце
  • 309 ДОЙЧЕ зеле се намесва провокативно

    10 12 Отговор
    ДА АЗ ЩЕ ГЛЕДАМ РЕЧТА НА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ! ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ НЯМА ПРАВО ДА МИ КАЗВА КАКВО ДА ПРАВЯ И ТО ПРОВОКАТИВНО! НЕ НА БЕЗРОДНИЦИТЕ СГЛОБАРИ НАПЪЛНИЛИ БГ С БОЙЦИ НА ИДИЛ!

    Коментиран от #312

  • 310 19кови

    5 6 Отговор
    ДА !! АЗ ЩЕ ГЛЕДАМ ПРЕДАВАНЕТО...!!
  • 311 Фекален зиноморф

    6 3 Отговор

    До коментар #299 от "българка":

    С новите 6000 афганобългари ще сте много единни
  • 312 Гледай папагала!

    23 5 Отговор

    До коментар #309 от "ДОЙЧЕ зеле се намесва провокативно":

    Само демагогия и локуми ще разтяга за 20 бона заплата плюс няколко милиона рубли от Кремъл .

    Коментиран от #316

  • 313 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 314 Крим не е руски

    13 8 Отговор
    Национален предател да те поздравява за Нова година....безценно.
  • 315 Олиглот

    6 5 Отговор
    Аз съм за европейската интеграция на България, няма да гледам президента, защото ще съм на границата да посрещам новите българи на Денков водя и дъщеря си
  • 316 Коз Як

    4 6 Отговор

    До коментар #312 от "Гледай папагала!":

    Малко са тези плюсове питч, поне 20 си слагам, че иначе идва един и ме унижава
  • 317 Ко?

    6 3 Отговор
    Не. Като миналата година.
  • 318 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 319 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 320 Амер.писланик вече ни поздрави

    6 9 Отговор
    Сега чакаме Байдън, браво на слугинажа ни
  • 321 Е мене ма измами.

    14 6 Отговор

    До коментар #287 от "сяя":

    Според мен той е бил също част от големия план на Путлер. Както Тръмп, Меркел, Орбан, Брекзит, тръбата на Бойко, с която байпасира Украйна и му даде зелен светофар за войната и т.н.
  • 322 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 323 НАБЛЮДАТЕЛ

    16 6 Отговор
    Ако има малко морал би трябвало да се покрие, ама комунист и морал е като дявол и тамян. Иначе ако държавата не се контролираше от крадливи комунистически наглеци поне жизненото ни равнище щеше да е друго

    Коментиран от #327

  • 324 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 325 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 326 Дочев

    6 17 Отговор
    Една тумба от прошлеци,огладнели като улични кучета,гледат да заработят пари от една богата партия. Пари,смъкнати от гърбана народа ни.Гордея се,че Р.Радев е достойния президент на България. Аз съм от ония два милиона и половина българи,избрали го както за първия мандат,така и за втрия.Здраве и благоденствие му желая през Новата 2024 година!

    Коментиран от #332

  • 327 Нямам намерение

    17 4 Отговор

    До коментар #323 от "НАБЛЮДАТЕЛ":

    да си развалям настроението и да си причиня подобно мъчение да гледам нещо от което ми се повдига...
  • 328 Червените

    13 4 Отговор
    Гейзъри в БГ полудяха .

    Хаха

    Газ пикаят да видят че всички Българи
    Мислят Пилончо за Руски Чехъл.

    Коментиран от #331

  • 329 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 330 Новата 2024 година

    9 4 Отговор
    ще донесе още много болки на всички копейки.
  • 331 Това е безспорен

    5 1 Отговор

    До коментар #328 от "Червените":

    Факт.
  • 332 пешо

    8 7 Отговор

    До коментар #326 от "Дочев":

    и аз гласувах за радев но след като видях чее предател и продажник не бих повторил и няма да го гледам
  • 333 Мъдрият

    9 3 Отговор
    Това са глупости!

    Затова имаме свободна воля: който иска ще гледа, който не иска - не!

    Какви бойкоти, какви 5 лева!

    Ако трябва да правим бойкот на нещо - то е на сглобката!
  • 334 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 335 Мунчо московски

    8 6 Отговор
    Аз няма да гледам тази глупост.
  • 336 9689

    6 4 Отговор
    Ще я гледам мутренски слуги.
  • 337 Наркомандо

    0 4 Отговор

    До коментар #334 от "Бок Лук":

    И който не е съгласен е рашист
  • 338 Нямаше

    9 7 Отговор
    да я гледам , защото не ми дреме за президента , не го понасям този ,но след това манипулиране с тази статия ще я гледам, дори ще я включа на големи висоговорители за да я чуят в целия квартал искат или не, напук на пеперазите от Дойче Зеле.Казвам го като про Европейски настроен човек , но човек трябва да знае кога да спре , вие просто се самозабравихте с тази манипулативнапростащина и идиотизъм!
  • 339 Вили Иванова

    3 10 Отговор

    До коментар #334 от "Бок Лук":

    Най-накрая мъдри думи! Нека всички вземем по един араб вкъщи и покажем на президента, че сме за Евроволейска България

    Коментиран от #344

  • 340 Просто човек

    6 4 Отговор
    НЕ! НЕ!
  • 341 Дуньо

    9 1 Отговор
    В нашата държава,не може честен човек да живее в спокойствие и полагащото му се уважение.Трябва да е олигарх,засмукал от народа милиарди,пъчейки се и гледайки хората през рамо.Днес в обществото ни,гъмжи от предателски душици,които нито на хубаво се радват,нито на умряло плачат.
  • 342 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 343 коментар

    10 7 Отговор
    Естествено, че ще гледам новогодишното обръщение на президента! Освен, че е президент на Републиката, той олицетворява единствената българска институция, която се интересува на първо място за България и народа, а след това за всичко станало. Президентът Радев освен, че продължава да е с най-висок рейтинг, той е избран пряко от БГ народа, при това със доста по-голям процент гласували за разлика от цялото сглобковия уж народно събрание!
  • 344 Генерал Гъби Гъбев

    5 6 Отговор

    До коментар #339 от "Вили Иванова":

    Съгласен! Аз вече увещавам внучката да доброволства в бежанския лагер, хубавка е, да олабват момчетата. Слава Украйни и долу президента!
  • 345 За този ли

    24 27 Отговор

    До коментар #1 от "ДА, ЕСТРСТВЕНО":

    "президент" лобираш?

    Коментиран от #349, #352, #353, #354, #381

  • 346 Смешници!

    8 12 Отговор
    Първанката и Плевнеля НИКОГА на съм гледал!
    Чест и удоволствие е да гледам и слушам Румен Радев!

    Коментиран от #367

  • 347 ЩЕ ГЛЕДАМ РАДЕВ НА ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗОРИ КОМ

    8 10 Отговор
    ПЮТРИ РАДИЯ ЧЕ И ДЕТЕКТОРИ ЩЕ НАПРАВЯ , А НА КИРО И БОКО ЩЕ ПЛЮЯ В СУРАТА !
  • 348 Договорено! България се е съгласила ....

    6 9 Отговор
    Договорено! България се е съгласила - приемаме 6000 сирийци и афганистанци срещу въздушен Шенген
    Договорено! България се е съгласила - приемаме 6000 сирийци и афганистанци срещу въздушен Шенген
  • 349 Про митак

    16 8 Отговор

    До коментар #345 от "За този ли":

    Пич аз си слагам по 20 плюса че има един с добра айпи сменячка и ме цака

    Коментиран от #355, #362

  • 350 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 351 НЕ САМО РАДЕВ ЩЕ ГЛЕДАМ

    7 12 Отговор
    МИ И ПУТИН И НЕГО ШЕ ГЛЕДАМ , ПУКНЕТЕ ОТ ЯД !
  • 352 Историк

    15 6 Отговор

    До коментар #345 от "За този ли":

    Тази карикатура щеше да е гениална, ако вместо българския флаг около врата на Радев е увит руския към който тича ....
  • 353 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 354 Дефекиращият с вълци

    17 10 Отговор

    До коментар #345 от "За този ли":

    Предупредиха те, след малко сядам на лаптопа и те мачкам. Под 20 плюса изобщо не ми се явявай

    Коментиран от #365

  • 355 Слагай минуси

    9 21 Отговор

    До коментар #349 от "Про митак":

    вместо да плачеш!

    Коментиран от #372

  • 356 Дълго_Име

    10 14 Отговор
    Няма да гледам новогодишното послание на Радев само ако DW "дръпне" TV-кабела ми! Ха-ха-ха, какъв жалък рев на тази "независима" медия барабар с нашите "умнокрасиви" жълтопаветници, които нямало да гледат обръщението му. В цял свят държавни глави (обичзни или мразени) се обръщат към сънародниците си, а който иска гледа и слуша, ама чак до там "движение за бойкот" не им е идвало наум! Отново нашо изобретение!

    Коментиран от #363

  • 357 Мафия ни управлява

    6 6 Отговор
    Политици(мошеници), отдавна не гледам !
    Спирам звука на тв !
  • 358 Воеводата

    12 6 Отговор
    НЕ, да го гледат руснаците! Нали за тях всичко дава.
  • 359 Във всеки случай

    5 8 Отговор
    През 2024 година няма да прочета нито една манипулативна статия на дойч зелето! Това е сигурно!
  • 360 Кака

    2 5 Отговор
    Нека да направят една съвместна реч с Денков и готово. Ще има за всички по-малко и всички ще са доволни.може даже и Шиши и Боко за фон отзад!
  • 361 избирател

    2 2 Отговор

    До коментар #275 от "Оффф":

    когато съм се учил да пиша и изказвам мнение ТИ си се намирал в попиканите потури на дядо си .
  • 362 Ха ха

    2 2 Отговор

    До коментар #349 от "Про митак":

    Смазка също си сложи
  • 363 Гледай го и на запис! 😂

    15 10 Отговор

    До коментар #356 от "Дълго_Име":

    Нищо умно няма да чуеш от този национален предател...
  • 364 Пасквил фон щрудел

    4 3 Отговор
    дойче зеле, публикувайте си КАНЦЛЕР АКТА - след колко десетилетия му изтича срокът?

    Коментиран от #368

  • 365 Мачкай си мозъка,

    6 14 Отговор

    До коментар #354 от "Дефекиращият с вълци":

    че да се образуват поне няколко гънки!
  • 366 ЕДГАР КЕЙСИ

    9 6 Отговор
    АКО ГO ГЛЕДАМ ЩЕ ............ ПОВЪРНА ОТ ............... ГНУСНАТА МУ ............ ПРОСТАШKA МУTPA ........ ФАКТ !

    Коментиран от #386

  • 367 Ха-ха-ха!

    13 8 Отговор

    До коментар #346 от "Смешници!":

    И какво ново или умно ще чуеш от този руски папагал? 😂
  • 368 Хаха

    10 7 Отговор

    До коментар #364 от "Пасквил фон щрудел":

    Още ли съществува тоя руски фейк и има хора, които му се връзват?
  • 369 Принципно никога не съм гледал

    10 7 Отговор
    новогодишната реч, на който и да е президент! Но този път задължително ще я гледам, напук на тази жалка пропаганда срещу единственият българин в управлението Румен Радев! Защото България не е за продан на жалки НПО-та!
  • 370 Такава ти е средата

    1 0 Отговор

    До коментар #270 от "Не познавам":

    Все сред продажници!
  • 371 Христо

    10 7 Отговор
    Да, разбира се, че ще я гледам. Поне президент достоен имаме
  • 372 Е що

    0 0 Отговор

    До коментар #355 от "Слагай минуси":

    Комплексарско занимание!
  • 373 ТрампЛин

    4 17 Отговор
    35 години бях принуден да я гледам. Стига толкоз!!!

    Коментиран от #374

  • 374 Кой пък те е принудил

    5 0 Отговор

    До коментар #373 от "ТрампЛин":

    Да не са те връзвали пред ТВ?
  • 375 От Лондон

    5 3 Отговор
    Ние празнуваме Нова година по българското време. Чакаме с нетърпение приветствието на г-н Президента, “Многоя лета” и Дунавското хоро! И го играем с децата и гостите.Това е тържественост, полята с шампанско!Тук е скука. Кралят ще измрънка нещо в 16часа, вечерта всички по кръчми или на площада. Има грандиозна заря, но тя пак е с “ кралски” символизъм и задимява кошмарно. Вече не ми е интересно да го дочакам . Това е за повечето сънародници тук, с които общуваме,
  • 376 Дивергент

    10 1 Отговор
    Защо DW предлага толкова постна тема за дискусия дали ще се гледа новогодишната реч на българския президент? В случая е Радев,а ако беше друг пак ли ще ги интересува?Който иска гледа,който не иска не гледа.
  • 377 фбр

    8 4 Отговор
    Умно красивите Десни Бесни да духат супата !!! Погледнете си изборните резултати нещастници ! Код 8000 гласа , ДБ -неизвестно колко поне4же са в коалиция с ПП , ГЕРБ и ДПС ! Президента Радев над 1800000 гласа !
  • 378 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 379 Разумен

    10 6 Отговор
    Румен Радев е единствения адекватен политик, който сме имали последните десетилетия и е много неудобен, че не може да бъде контролиран и Да-ще гледам и слушам неговото обръщение, както винаги, защото никой не може да ме води към обора, като овца! Бъдете разумни!
  • 380 Може би

    4 0 Отговор

    До коментар #44 от "Вместо речта на":

    Имаш в предвид мис джендър с Кокорчо начело !!!
  • 381 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 382 Никога!

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "ДА, ЕСТРСТВЕНО":

    Никога няма да гледам! Той е президент на друга държава, но не и на България!
  • 383 Не бе ВЕле

    4 0 Отговор
    Шолц ще гледаме . Вие си гледайте Зеленски .
  • 384 ТрампЛин

    9 4 Отговор
    Румен Решетников-Живков мога да го пусна единствено през тоалетната чиния към септичната яма.
  • 385 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 386 Еди боклука

    0 1 Отговор

    До коментар #366 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Па и теб ако те видя , аз ще драйфам.
  • 387 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 388 Ззз

    5 3 Отговор
    Не и другаря радев :(
  • 389 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 390 Сглобка ръждива

    5 5 Отговор
    Аман от умни икрасиви
    и зачеп за зеле неставате поне от Радев се учете
  • 391 егати

    1 3 Отговор
    Когато се намери някой който да каже нещо смислено,позитивно,не съскащо и да поздрави хората за празника без да си изтъква личното мнение по неакуални за случая въроси,тогава с удоволствие бих гледал.Т.е тази година пак ще пропусна.
  • 392 Независим

    7 4 Отговор
    Разбира се,че ще го гледам!
    Това ще е обръщение на президента на България,който пряко е избран от НАРОДА.
    Тези,които не искат,може да си изключат телевизора,но да знаят,че това едва ли ще накриви нечий калпак...
  • 393 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 394 Мхм

    4 1 Отговор
    След няколко часа всички сащ юзъри трябва да гледат Байдън, ако въобще направи някакво изявление за Нова Година. Щатските канали не са в цензура, нали?
  • 395 Зрителъ

    3 1 Отговор
    Чакам зеленски по националната дпс/герб телевизия.
  • 396 Кънев

    1 0 Отговор
    Най опасното племе са лайкучките,било в политика в семейството на улицата.7.62 ММ.
  • 397 Ако не президента ,кого

    3 0 Отговор
    българия е превзета от "умнокрасиви" полуграмотни итиоти и хермафродити
  • 398 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Варненец":

    Ако не беше президента, да доведе Киро и Кокора, сега нямаше и да си чувал за тях. Те обаче много бързо се преориентираха в политиката и забравиха, че са дошли да махат Боко и Шиши от власт.
  • 399 Герчо

    2 0 Отговор
    Не го слушах но го прочетох!
    Но...
    След като Около 800 хил. души от уязвими групи ще получат финансова подкрепа в по-висок размер през 2024 г.

    Въпроса стои така:

    Тези пари се разпределят несправедливо и незаконосъобразно! С различни противозаконни и противоконституционни доводи и аргументи - регламенти! Най-ощетени остават хората с Увреждания! За част от които Държавата дори не осигурява финансиране за помощните средства от което тези хора се нуждаят! И най-циничното! Обезщетението за получените увреждания се смята за Доход! В резултат на което те не получават никакво допълнително подпомагане! Въпреки че тези средства са предназначени да ги подпомогнат и ги направят равнопоставени на всички останали групи хора без увреждания!

    Как да вярващи на Такива Измамници! И Мошеници! Сякаш тук няма Закони и Конвенции които Република България е приела със Закон! А и същевременно им е отнето правото на подпомагане в Съдебната система за да си потърсят Гражданските права по съдебен ред! Пак по същата причина! Че техните Ежемесечни Обезщетения за тежестта на техните увреждания - така наречената пенсия за инвалидност се счита за Доход! Поради което те не получават никакво подпомагане за тази цел! Съдебните дела изискват Такси и Адвокатски хонорари! С едно обезщетение за причинена инвалидност Какво по-напред? - Беззащитни Роби на Робска България!

    С това ли ще бъдем достойни за България, в която следващите поколения ще могат да живеят пълно
  • 400 И аз съм от тези

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "ИстинатА":

    които харесват ПРЕЗИДЕНТА Румен Радев! Най достойният български президент! Чест генерале!
  • 401 Само две звезди?!

    0 0 Отговор
    Да си призная в ресторанта, където празнувахме нова година имаше телевизор , но в полунощ някои гости вече бяха пияни, други бяха заети да отварят шампанско , а трети танцуваха гръцко сиртаки. В цялата тази суматоха никой не чуваше новогодшната ви реч на Президента. На мен лично малко ми домъчня ,защото му симпатизирам и дори тайничко се надявам да се сродим, за да мога да чрез неговото покровителство да раздавам пари на бедните, но не само на Коледа, той да финансира моите благотворителни инициативи, да вдигна детските набавки на всички родители , които работят за тази неблагодарна държава и са отделили седем години от живота си ,за да се образоват в т. нар. университети.В крайна сметка го гледахме само на картинка , но не чухме нито дума от тази реч.
  • 402 Хаха

    1 0 Отговор

    До коментар #150 от "КовидманЯк":

    ЯКО!
  • 403 резервист

    0 1 Отговор
    Заблеяло ми агънце! Не се спряхте с простотиите си! По-добре слушайте внимателно какво ви говори Президентът, пък после ако не сте съгласни изразете и вие мнението си. Няма да слушам опонента си! По-глупаво нещо не бях чувал!
  • 404 Кога има защо?

    0 0 Отговор
    Само ако има защо! "Дарик радио". Изказвани са мнения, че подпомага протести. Може, има примери, трябват "масите" Реч, поздравления. Към време 2023/2024 си е чисто "бля-бля" И хоп, някой си решил да вземе някакъв си :"димидент" от глупаво предложение. И кво?
  • 405 Пак ли продажни медии

    2 1 Отговор
    Стига с тия глупави заглавия и провокации, поне президент на място си имаме, че Сглобката издиша и то яката, а и както е тръгнало , скоро ще закриеем държавата
  • 406 Да аз го направих

    1 0 Отговор
    Аз я гледах даже я записах на компа и я публикувах във фейсбука си, както и на Путин,на Ердоган и на китйския Xi Jinping след което ми спяха фейсбук профила който имах от много време. явно Американското информационно затъмнение е достигнало нови висоти. Снимах съобщението мога да пратя снимката на всеки който поиска. то и снимка да пратиш не е лесно днешно време викат му защита на личните ти данни от тебе самия имаме свобода на словото, заключени в затвора на лични данни защита, докато някой ти изгаря фейсбука и тик тока.
  • 407 Да гледах и споделих

    1 0 Отговор
    Да гледах и споделих във фейсбука ми, след което ми спряха фейсбука и тик-тока .Искам тук да благодаря на Факкти.бг че още се държат и ги има, защото нищо друго не остана. А хората си имат директна демокрация и телефона там служи да гласуваш ,а не да те представляват корумпирани политици и само да те подслушват през него. Факти.бг Благодаря ви ,че ви има.
  • 408 Пенсионер

    0 0 Отговор
    Горкото Дойче веле! Някои "жълтопаветници" пак са го заблудили.