Last news in Fakti

1 Юни, 2024 16:00 4 496 92

Илиян Василев: Колко са готови да протестират срещу политическия тумор Пеевски и претенцията му да е по-важен от вота

  • илиян василев-
  • делян пеевски-
  • протест-
  • политически тумор-
  • избори

Пеевски вчера образно казано се изгаври с останките от българската демокрация, като каза в навечерието на изборите, че те нямат значение, защото той ще определя кой да бъде премиер, президент, кой да бъде в правителство и т.н. Такова ниво на арогантност и цинизъм съвременната история на България не познава

Илиян Василев: Колко са готови да протестират срещу политическия тумор Пеевски и претенцията му да е по-важен от вота - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пеевски вчера образно казано се изгаври с останките от българската демокрация, като каза в навечерието на изборите, че те нямат значение, защото той ще определя кой да бъде премиер, президент, кой да бъде в правителство и т.н. Такова ниво на арогантност и цинизъм съвременната история на България не познава. На практика той занули българската демокрация и върна държавата ни във феодалния строй, а нас превръща в крепостни.
Да, и тези които гласуват и тези които не гласуват, част от които са опората на неговия феод България. Но нещо няма реакция, като че свикнахме. А тази плесница е много по-звучна и с по-важни последствия от избора му за шеф на ДАНС. Тогава всички бяхме на улицата.
Ако сега не излезем да протестираме, значи заслужваме съдбата си. Нищо, че е предизборно време, напротив, именно сега защото ако не покажем обществена енергия, която да отрече грандоманската претенция на това злокачествено образувание, то това ще означава, че сме се примирили със съдбата си. И на този фон, да не виждаш смъртната заплаха и да не включиш елементарните инстинкти за самосъхранение и вместо да громиш Узурпаторите, да търсиш треската в окото на съседа е не само признак на социална и политическа незрялост, но и съучастие в престъпление срещу крехката българска демокрация.
За това ви питам колко души са готови да протестират срещу политическия тумор Пеевски и неговата претенция да бъде по-важен от изборите и да определя в каква България ще живеем?
В зависимост от реакцията на този пост всички ще определим дали да свикаме протест. Баста! Ако приемем с мълчание това издевателство на Пеевски, значи сме се сварили.

Коментарът е публикуван на страницата на автора във Фейсбук


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 159 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин

    82 103 Отговор
    Повече така не може:
    100 милиона лева помощ за Украйна, а българите тук да събират капачки за болни, за стари хора и деца?!?

    -Предлагам капачките да изпратим за Украйна, а 100-те милиона да оставим за българските деца.

    -Възможно е, но само с Възраждане!
    Да възродим Родината си!
    Светлината в тунела се казва Възраждане!

    Коментиран от #3, #5, #53, #86

  • 2 Българка

    138 8 Отговор
    Пеевски вчера образно казано се изгаври с останките от българската демокрация, като каза в навечерието на изборите, че те нямат значение, защото той ще определя кой да бъде премиер, президент, кой да бъде в правителство и т.н. Такова ниво на арогантност и цинизъм съвременната история на България не познава. На практика той занули българската демокрация и върна държавата ни във феодалния строй, а нас превръща в крепостни.
    Кратко, точно, ясно!
    Народе?........

    Коментиран от #4, #85

  • 3 Извинете,

    42 8 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    казвали ли са ви го, че сте страшно умен
  • 4 народа

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    ...................

    Коментиран от #8

  • 5 ха ха

    56 48 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    Да,бе! С израждане пак капачки за децата и 200 милиона за Русия. Не, благодаря!
  • 6 Тома

    83 4 Отговор
    Забравяш за агент Сава който пък раздаваше порциите
  • 7 УРА,,УРА

    108 4 Отговор
    Санкционираните българи по Магнитски трябва да се предават на европейската прокуратура. Тука е ясно, че тези мерки не важат.

    Коментиран от #17, #49, #67

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 така така

    110 2 Отговор
    А политическият тумор Борисов?
  • 11 Да питам Илиянчо

    31 72 Отговор
    Василеееев, ако колко жалък трябва да си, че да си затваряш очите за изцепките и безобразията на ПП-ДБпедалите?!
  • 12 БГ светлина

    75 42 Отговор

    До коментар #9 от "Селянин":

    За бъдещето на децата гласувайте за ПП-ДБ, за партията на Хаджигенов или за други, но не за ГЕРБ, ДПС, Възраждане

    Коментиран от #45

  • 13 Перо

    41 7 Отговор
    Отново същите боклуци, същите депутати, от същите партии са вписани в 2-3 изборни райони в страната /за по-сигурно!/ БГ е на последните места във всички европейски и световни класации, вкл. с най-кратка продължителност на живота, с най-висока смъртност в света, което обобщава стандарта и качеството на живот! И същите, които са ни вкарали на дъното сега трябва отново да ги избираме, да ни оправят, защото са много умни и има добро устройство на съдебната система! Дали ще избираме един престъпник или един от петима престъпници е все едно! Който иска да гласува и да чака промяна ще почака, особено от тези, които са били управници!

    Коментиран от #26

  • 14 Реалист

    101 3 Отговор
    ДПС е партия на мутромафията, която владее съдебната система и службите. Да поставим Пеевски във властта означава да подарим държавата на крадци. Независимостта на тази държава е платена с кръвта на хиляди герои и този който я дава на крадци, показва че за него няма нищо свято.

    Коментиран от #18

  • 15 Никой май не е готов за нищо....

    38 32 Отговор
    Има само едни кретени които са готови всеки момент да протестират пред американското посолство развявайки руски знамена.
  • 16 Ти си

    38 7 Отговор
    Има много които са готови да протестират от дивана и от пред компютъра !

    Кучетата си лаят кервана си върви ......
  • 17 гост

    37 9 Отговор

    До коментар #7 от "УРА,,УРА":

    Вчера посланика на САЩ негово тенерал-губернаторство Мъртен каза, че не се месят във вътрешните работи наблюдават и приветстват как санкционираните по Магнитски се превъзпитават в правилна посока !

    Коментиран от #23

  • 18 Ами както е тръгнало....

    24 2 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    Нещата на там вървят, съвсем безропотно и без съвестно да я подарим.
  • 19 Перо

    57 3 Отговор
    Тоя шебек си мисли, че колкото повече заучени анти-руски клишета рецитира, толкова по-бързо ще му махнат Магнитски! Не става така, защото после трудно ще бъде управляван от вън и пак ще навири гребена! Така е на повикване и няма избор! Същото е и с тиквата, само че “дамоклевия меч” му виси за бъдеще време и пак е под контрол!
  • 20 Ха ха

    54 5 Отговор
    Протест! Българина е овца. И такава ще си остане. Затова такива дерибей ще го стрижат, както си искат.

    Коментиран от #37

  • 21 Бамбука

    41 2 Отговор
    Сатирата също е протест, много по-силна за момента. Арогантното изказване предизвиква към сарказъм и забележки. Програма ли има този индивид, стратегия за развитие на България или поредната проява на наглост. Нима БМБ не прави същото обикаляйки села и полянки, ползвайки риториката на национален бабаит ? Какво смислено сме чули от него в предизборното му скитосване ? За да излязат хората на улиците, трябва някой от другите политически сили да ги осмее, умно, разбираемо и да предложи това, което интересува избирателя. Виждате ли подобен ход от желаещите да яхнат вота на 9-ти ?
  • 22 Евро Пейка

    33 10 Отговор
    Щастлив съм че преди 33 години взех правилния демократичен избор и на пуснах страната за което в нито един момент не съм и няма да съжалявам!
  • 23 Ура,,ура

    43 1 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Така де, така! Така се превъзпитава шиши, че е на път и премиер да стане. Ама като има заблудени и страхливи хора такъв ще е живота ни.
  • 24 един

    33 22 Отговор
    Kремъл стои зад тоя нагъл тип,те му поставят условия и след като го държат на къса каишка,той е принуден да изпълнява каквото му наредят,иначе може да му се случи бум-бум!Затова протестите са повече от нужни,иначе Русия ще ни определя и занапред дневния ред на държавата!

    Коментиран от #28

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 До Перо

    30 2 Отговор

    До коментар #13 от "Перо":

    Перо, така е! Но, ако не гласува ме в кой ще отиде властта..... именно, в този който е на снимката така че хора гласувайте
  • 27 А бе джанам

    40 2 Отговор
    Всички сме готови против Пеевски ? Со, но пасивно. Всички сме бездейни, задръстени, наплашени, пасивни, обезверени от "демокрацията" последните 34 г. Не вярваме на избори- манипулирани са.

    Когото познавам всеки псува състоянието ни , но не гласуват.

    Затова продажници, предатели, безгъбначни просперират.

    Коментиран от #31

  • 28 Про Стачка

    28 3 Отговор

    До коментар #24 от "един":

    Искаш да кажеш еш че Пеевски е направил ала-бала с някое от посолствата и затова е толкова нагъл и арогантен ли ?
  • 29 Поправка

    23 3 Отговор
    Всички сме готови против ПеевскиСо, но пасивно.
  • 30 Ивайло

    30 2 Отговор
    Човекоподобното е пътник. Физически
  • 31 Аперзанд

    13 2 Отговор

    До коментар #27 от "А бе джанам":

    Всички сме готови против Пеевски and Со, но пасивно.

    Защо не излиза амперзада?
  • 32 Фен

    13 17 Отговор
    Ми Пеевски, тия дето мочанкахте по площадите, му пихте кафенце в скута. Ко са връткаш ся!?🤔

    Коментиран от #38

  • 33 грух грух

    16 4 Отговор
    не се закачайте че муджехидините ми ще ви нападнат
  • 34 де го чукаш де се пука

    30 1 Отговор
    Аз не мисля, че в България изобщо някога е съществувала демокрация. Демокрацията не се налага насилствено отгоре надолу, а точно обратното. Демос означава „народ“, а кратос „държава; сила“. От там и демокрация - „държавата е на народа или силата е в народа“. Когато народа нехае или не си упражнява властта, управляващите нямат интерес да го подканят или да му слугуват, каквато реално е функцията им.
    “Не съм давал свобода, казват? Значи те още вярват, че свободата е едно парче книга, покрито с няколко подписа? Туй е работа на гражданите да поддържат своите права, своето достойнство, своята воля. Народът упражнява правата си, а не ги получава. Та нима аз трябваше да напомням длъжностите на гражданите? Това, изповядвам го, надминава моята добродетел. Те имаха деспота, когото заслужаваха, и освен това им съответстваше…” (Наполеон Бонапарт)
    А си имаме и чисто наша, българска поговорка: " Когато котката я няма, мишките танцуват! "
  • 35 нннн

    18 12 Отговор
    Сещам се за един политик с дълъг нос, който пиеше кафе в скута на Пеевски.
  • 36 Анонимен

    16 11 Отговор
    Ето какво мисля госине.Ние протестирахме през 2014,2020 ,а вие ни го върнахте изпран,препран,че и конституция ни направи!Така че, скрийте се и млъкнете!
  • 37 проф. Брезински

    32 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ха ха":

    Моля уважавайте хората, които четат постовете Ви, уважавайте и езика ни.
    И-краткото е много лесно, никога не не слага в множествено число.
    Или по-просто: "един дерибей", "много дерибеИ".
    Благодаря.
    п.п. Просто излезте и гласувайте. Независимо за кого, просто за хората, на които симпатизирате. Високият процент гласували ще покаже истинските електорални нагласи, а не някаква представителна извадка.

    Коментиран от #51, #64

  • 38 Глупости

    17 14 Отговор

    До коментар #32 от "Фен":

    Това са но пеевски малоумните лафчета, за да клепа ППДБ, което му е наредено от батюшките от Газпром.
  • 39 Сопола

    39 3 Отговор
    Тиквата и Прасето трябва да са в затвора, а не в парламента!
  • 40 Единствената опозиция

    17 27 Отговор
    в България е Възраждане! Това е,хубава, лоша, единствената алтернатива! Гласувайте масово!!!
  • 41 Правилният въпрос е:

    10 11 Отговор
    Кой е готов да плати за протестите? Гошо Боеца загрява в кръчма на съседната улица.
  • 42 Макробиолог

    18 5 Отговор
    Са ала бала с Борисов ли се е утвърдила.?Прозрачни сте ,мушмороци.Борисов и Пеевски са двете страни на една монета и както правилно отбеляза губернатора Мертен те не се месят в ВЪТРЕШНАТА политика тоест ,какви форми ще има сглобката им е все едно,/кой колко ще краде им е все едно/,важно им е юроатлатизма да е на власт и да следва заповедите на фронтовата линия с Рашата.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Шиши Атлантика

    20 6 Отговор
    Може да е тумор, ама си е атлантически тумор
  • 45 възражданец..

    16 19 Отговор

    До коментар #12 от "БГ светлина":

    За мустаката лена дето вкара във властта кирчо киртаков и кокорчо изодьзадьзевь със фалшиви подписи а козяците две години им плескат и викат бис бис..никакъв глас.

    Коментиран от #50

  • 46 А политическия тумор Пеевски

    24 4 Отговор
    Що не го пратите при Алексей?
  • 47 Любопитен

    7 21 Отговор
    Този илиян василев е агент Сашо от ДС, но в статията това го няма никъде. Защо ли?
  • 48 Ъхъъъъъъ мозъкК

    15 6 Отговор
    Срещу атлантически тумори не се протестира мозък ! Козяк не позволява такива своеволия анти атлантически.
  • 49 Бацо Гацов

    15 13 Отговор

    До коментар #7 от "УРА,,УРА":

    Магнитски какво има общо с ЕС. Магнитски и американска измишльотина, която заплашва хора работещи с Русия и руски пари. Ако ЕС е станал сателит или проводник на хАмерика, Магнитски може да се прилага и в ЕС Знаете, не знаете споменавате неща, които не разбирате. Всеки пише нещо, но едва ли го разбира. Пеевски се държи така с "политическата класа", защото знае, че те не са нито политици, нито класа. Знае че те са пионки в ръцете на някой олигарх и са проводник на облага към олигарха. Пеевски е изграден с руски пари и ФАЩ знаят това. ФАЩ знаят и за Борисов, и за Киро и четата на Гаргамел (Иван Костов). Всички те сега са в един отбор и играят за благото на ФАЩ.

    Коментиран от #57

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 възражданец..

    10 8 Отговор

    До коментар #37 от "проф. Брезински":

    Аз съм за..че беленската аец площадка не е по далеч от вранча-отколкото черна вода,и лъжа е че двата реактора под брезенто са стари и не могат да дават ток,вижте аккую,на комшийте те са аналогични само че те до края на годината ще бълват ток,и българи уестинхаоось няма да прибира отработеното ядрено гориво,то остава завинаги в недрата на нашата татковина.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 не обиждай

    15 5 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    Я не обиждай селяните.Те са достойни хора.Ти не.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 акудцк8

    18 0 Отговор
    така казано от Пеевски фактически по нищо не се различава от казаното за обръчите от фирми които ахмед доган навремето каза че контролира :) .....с ПОздрави
  • 56 Кой какво

    22 1 Отговор
    Пеевски и Борисов показват реалната картина в България...мафия,мутри, милиционери...а ние сме роби
  • 57 Ура,,ура

    20 2 Отговор

    До коментар #49 от "Бацо Гацов":

    Защо тогава нашата прокуратура не разследва чудовищната корупция? Явно не иска. Доколкото знам Магнитски е санкция против самозабравили се политици, олигарси и бизнесмени и е сериозен сигнал към съответните прокуратури и финансови институции да се вземат необходимите мерки. Обаче ние нищо не правим. А корумпираните хора се преследват в цял свят.

    Коментиран от #66, #79

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Ха, ха

    13 6 Отговор
    Вазилев, ходи да се жалваш в американското посолство, защото те и останалите посланици от европейския съюз се срещат с него и го легитемират или може би пак путин, руснаците, комунистите китай иран са виновни.
  • 60 Суверена

    18 2 Отговор
    То е ясно.Излизаме на улицата!
  • 61 Альоша

    5 24 Отговор
    За разлика от боко, Пеевски е пич. Не разбирам какъв е този "вой" срещу БЪЛГАРСКИТЕ турци /ДПС/ , те са кротки и работливи хора. Предателите са в други партии!!!
  • 62 Много точно сравнение

    22 3 Отговор
    Огромен тумор в/у държавата е Пеевски
  • 63 Няма

    18 2 Отговор
    Ли кой да вкара в затвора свиннятта и тиквввата ?!?????????!!??????????????
  • 64 Уважаеми професоре.......

    5 3 Отговор

    До коментар #37 от "проф. Брезински":

    Това което сте написъл..... просто излезте и гласувайте, не е толкова просто, поне така ми изглежда, защото на едни избори след гласуването се спрях пред изборната секция да поприказвам с един познат, не бях пропуснал няколко избора, говорейки си с моя познат се загледах в познатите лица от квартала, еми😂, ще спестя едни думи, и накрая една тумба цигани дошли незнайно от къде, такива няма в квартала, след два дни в магазина чух една съседка... повече няма да гласувам, така че май не е толкова просто, няма да се изненадам ако на 9ти видя пред секцията да гласува Костя Копейкин в униформа на руски десантчик😂, чест и почитания... шегувам се😉.
  • 65 Гост

    15 3 Отговор
    Ппдб еваха майката на протестите. Само вие платените лози вече ще си обикаляте улиците
  • 66 Хи хи

    15 5 Отговор

    До коментар #57 от "Ура,,ура":

    Нашата прокуратура поиска доказателства от Америка , а от там им отговориха, че това не е тяхна работа . ПОмниш ли Малинов , санкционираха го , че отиде да си получи медала от Путин , корупция виждаш ли ? А помниш ли съдията , който го пусна да отиде , е и него го санкционираха , но човекът си спазва закона , а в закона няма такива идиотия , че нямаш право да отиваш в Русия. За оня зам министър на ГЕРБ с къщите за гости дето го натопиха , ами то и на 3 та инстанция съдът се произнесе в негова полза. А Горанов влезе по Магнитски благодарение на Кирчо Кокорчо ,Американеца и Джейми, ако не вярваш слушай записа . За какво платиха ПП 100 000 долара за лобита и то в Америка ? Само това ми обясни и повече няма да задавам въпроси . Ако американците имаха докаателства защо не ги представиха ?

    Коментиран от #71

  • 67 Бацо Гацов

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "УРА,,УРА":

    Прокуратурата от кой се назначава? Отговоиш ли всичко ти става ясно. Какво представлява закона? Законите се коват, за да може закона да пази богатия от бедния. Толкова е просто. Това, че увеличили пенсии и т.н. е пясък в очите на хората. Политиците са като илюзионистите. Съсредоточават те в едно и после ти показват друго и след това... ВАЙ БЕ. Сега показват Пеевски, а след това ще има ВАЙ БЕ.

    Коментиран от #70

  • 68 Гробар

    10 3 Отговор
    Илиянчо,та нали ПП ДБ се гушкаха до ония ден с Буци и Шиши
  • 69 Тоя

    10 3 Отговор
    на щат ли е в Посолството или на грантове?
  • 70 Ура,,ура

    5 2 Отговор

    До коментар #67 от "Бацо Гацов":

    Защо тогава богатия Тръмп е заплашен със затвор, след като законите се правят за богатите? Съдебната ни система е куца и това е проблема.

    Коментиран от #77

  • 71 Ура,,ура

    8 1 Отговор

    До коментар #66 от "Хи хи":

    Магнитски санкционира по преценка, за да няма вреда в банковата система на щатите. Те си гледат интереса и стабилноста. А съответните прокуратури се занимават с санкционираните в техните държави. По твоята логика и по логиката на ДПС и Великобритания би трябвало да представи доказателства.
  • 72 Трандафор

    8 6 Отговор
    Личният страх от Пеевски трудно вече може да бъде представен като "заплаха за демокрацията"! Очевидно някои от т.н. инфлуенсъри има защо да са толкоз изнервени и с пристъпи на паник атаки! Мен Пеевски не ме страхува, но явно има една миниатюрна групичка олигарси, още дарители на ППДБ, за които идва Видовден! За прислужнитците им - също!
  • 73 Българин

    2 14 Отговор
    Тоя десарски слуга подготвя следващия метеж срещу законните управляващи тука! Но българския народ ще застане категорично на страмата на г-н Пеевски и Бойко и няма да допусне никакви измислени "цветни риволюции" и "борби с корупцията". Народа разбра, че ДПС и ГЕРБ са най-българските партии и ще им даде доверието си за идните десетилетия!

    Коментиран от #75, #76

  • 74 Верно ли

    13 6 Отговор
    За втори ден му четем на бившия посланик в Москва скотодумието. Василев, кой го турна на първия ред Шиши, та и Буци до него? Не е ли твърде късно да плашиш народа с Пеевски? Или пак да ги изберем ПеПеДеБилите, та да си гукат заедно там и да си пият кафенцето???
  • 75 Верно ли

    13 1 Отговор

    До коментар #73 от "Българин":

    И кои са законните управляващи тука??? Че аз не се сещам вече 6ти избори :))))
  • 76 Българино

    13 1 Отговор

    До коментар #73 от "Българин":

    Помисли малко и ще стигнеш до истината, че ако позволите на Пеевски и Боко да управляват пак клетата ни Родина ще стане това, което стана с "Булгартабак"!

    Коментиран от #78

  • 77 Бацо Гацов

    3 0 Отговор

    До коментар #70 от "Ура,,ура":

    Нивото е друго. Световно ниво. Днес светът се преразпределя. Демократа БайДън, привърженик на еднополюсния модел на управление на света, срещу републиканеца Тръмп, който е за по мирен свят. Интересното е, че повечето(90%) богати (евреи) са за БайДън. Иновативните богаташчета пък са за Тръмп. Т.е. БайДън разполага с неограничен финансов ресурс, който е по голам от този на Тръмп и Мъск. Дано си ме разбрал.

    Коментиран от #81

  • 78 УрSSула

    7 2 Отговор

    До коментар #76 от "Българино":

    Не ние,а ПП ДБ позволиха на Бойко и Пеевски да се върнат на бял кон
  • 79 обикновен читател

    9 0 Отговор

    До коментар #57 от "Ура,,ура":

    Преследват се само онези корумпирани, които не ни трябват.Останалите ги държим на каишка и им дърпаме юздите.Анадъмо!
  • 80 Отстрани

    8 5 Отговор
    Жълтопаветният отпадък пак се кани да протестира срещу тези с които беше в сглобка и пиеше с тях кафенце, на това му се казва шизофрения.
    Пеевски вие го изпрахте и даже се снимахте демонстративно с него,а сега ще си берете плодовете.
    Усещам как българският народ на тези избори ще ви тури всички на място, защото гаврите ви вече минаха всякакви граници. Никакви сглобки на шайкини шарлатани няма да има повече.
  • 81 Айде бе

    3 1 Отговор

    До коментар #77 от "Бацо Гацов":

    Точно Тръмп е издигнат за президент от еврейското лоби на Ню Йорк и защитава действията на евреите в Газа, докато Байдън работи в обратна посока и това е повече от очевидно.

    Коментиран от #90

  • 82 6нтщ5ж

    10 0 Отговор
    "Политическия тумор Пеевски" - колко точно казано!
  • 83 Йорданов

    9 0 Отговор
    Гласувайте, бе хора!Защо не го правите?!Напънете се поне малко в собствена защита.Има толкова много и разнообразни кандидати.Какво искате повече, пак да се само изберат ли!?
  • 84 Герг

    4 3 Отговор
    Последна възможност да оцелее България и Българите е да се гласува за партия ВЕЛИЧИЕ !!!

    Коментиран от #88

  • 85 Гошо мексиканеца

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Как може да се занули нещо, което винаги е било 0?! Човекът просто е откровен.

    Коментиран от #87

  • 86 ХА ХА

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    Я оди се снимай, да се имаш за спомен, или за помен.
  • 87 ХА ХА

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "Гошо мексиканеца":

    Ейй омбре, "човека"
    Ти побъркан ли си?
  • 88 ХА ХА

    2 2 Отговор

    До коментар #84 от "Герг":

    Тоа па величие, а меч?
    Много е забавно, секви олигофрени да имат трибуна.
  • 89 Ха ха

    1 5 Отговор
    Млъкни негоднико!Видйхме ви за сетен път колко струвате.Неграмотни негодници.Видяхме ви конституцияна и другите глупости.Най впечатляваща е жаждата за постове и служби.Мечтата ви е да овладеете прокуратурата и службите
    Най ви се отдава да се търкаляте по протести.Пеавски от позията,коятэ ще получат при вота разбира се ще участва активно,зависи дали ще е втори или трети,а вие нещастници с четв рто място пак искате да сте гвоздеят на програмата.
  • 90 Бацо Гацов

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "Айде бе":

    Вярно е, но само 10% от евреите.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 ТАЙНА ЛИ Е ПЕЕВСКИ ИМА ЛИ

    2 0 Отговор
    РЕАЛНО ВИШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ?