Тема: Украйна

25 Юли, 2024 13:00 4 547 141

Проф. Георги Фотев: Провалът на българския президент

  • румен радев-
  • предател-
  • русофил-
  • украйна-
  • руска агресия

България никога по-рано не е имала държавен глава, който със зла воля да предава държавата си

Проф. Георги Фотев: Провалът на българския президент - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Работите с българския държавен глава вървят все по-зле. Не разбира времената. Не знае какво му се пише. Тръгна с двуличие и лицемерие в европейска България. Успя! Веднъж го избраха. Преизбраха го! Но, времето на двуличието свърши.

Имперският неонацизъм на Русия разпали война срещу Украйна и европейското човечество. Президентът на България нищо не разбра. Неразбирането му става катастрофално.

Още новини от Украйна

Трета световна война е това!

Най-страшното и абсолютно безпрецедентно изпитание на човечеството.

Неонацистка Русия се самоубива пред очите ни. Не може да се помогне на руския народ по никакъв начин освен с помощ за Украйна.

Краят на Втората световна бе последван от неизбежни компромиси. Болни по рождение от злокачествен рак. Студената война се водеше с оръжията на вцепеняващите страхове. Като че ли изневиделица избухна безумието на руския имперски неонацизъм. Този път ще бъде друго. Радикално друго.

Президент на европейска страна, член на Европейския съюз, заяви, че Крим е руски. Прибърза. Опита се да се измъкне с шикалкавене. Не разбра, че има върховенство на международното право и продължи да потъва, качвайки се на пробития кораб на руския неонацизъм. Двуличниците са маскирани страхливци. Той върши умопомрачителни за български президент политически действия.

Нарушава Конституцията. Има жалки съветници.

Не знаят, че според българската конституция има три държавни власти (законодателна, изпълнителна, съдебна), а президентът, който олицетворява единството на нацията, е легитимираща инстанция в парламентарната република. Неговото призвание е върховно и в такъв смисъл безвъпросно.

И в секуларната държава е нужно да се запази макар съществено трансформирано възприятието за царственост или нещо над всекидневието. Човек го втриса, като гледа и слуша тъпите клакьори на този президент. Например, че голяма част от народа мислел по въпроса за войната на Русия срещу Украйна и за българския национален интерес като президента. Полуидиоти ( идиот в първичния смисъл на тази дума). Мръсна спекулация и манипулация. Да помогнат на заблудените, унизените и оскърбени хора. Ницше би попитал „Къде е железният чук?"

Двуличникът, който е държавен глава, е обречен на безнадеждно разкаяние. Безнадеждно, защото не е спасение от ада.

България никога по-рано не е имала държавен глава, който със зла воля да предава държавата си.

България в хилядолетната си история е имала велики и слаби, непрозорливи, дори глупави и какви ли не държавни глави. Не е имала такъв, който е за деветия кръг на ада. Предател.

Единственият начин Този да се спаси е да се оттегли в тишина и да си носи позора в абсолютна самота. Предупредени са и неговите съветници, и многобройните слугите около него. За клакьорите друг път специално и повече.

България не е слаба. Не е беззащитна. България е свободна. Нейната независимост и сигурност са гарантирани както никога по-рано. И върховното.

Бог пази България!


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 173 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Феликс Дж

    35 12 Отговор
    И двамата сте маскари. Маскари сте, ти мене слушай.
  • 5 ТаУмВзе

    56 27 Отговор
    Къф Президент за колонията на краварчето бреее! ХАХАХХАХХА
  • 6 Стига бе

    141 31 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    След Сапунджиденкоф изкарахте професори по НИЩОПРАВЕНЕ
  • 7 Амии

    196 58 Отговор
    Боже, какви свободни съчинения на автора! Боже, колко злоба, омраза и завист! Президентът Радев е избран директно от народа, за него са гласували повече хора, отколкото на последните парламентарни избори са за всички партии общо... Ако Радев направи партия ще има абсолютно мнозинство, това е гарантирано! За ужас на Пее,ски, Борисов и всички соросоиди!!!

    Коментиран от #10, #49, #85, #91

  • 8 Последния Софиянец

    144 53 Отговор
    Това е моят президент! Гордея се с него!
  • 9 Адам Хилтън

    149 36 Отговор
    Радев бил неудобен че не подкрепя Украйна срещу "неонацистите" в Русия? А тогава защо Жан Виденов ви беше неудобен, когато не позволи на неонацистите от Вашингтон да използват летищата ни, да бомбят цивилни в Белград а? Свален беше с преврат между другото, доста противоконституционно.
  • 10 Глав

    31 59 Отговор

    До коментар #7 от "Амии":

    Народа го поизлъгаха в което участваше и Бойко и медиите.Ако се беше заявил за руски човек нямаше шанс.

    Коментиран от #18, #67

  • 11 Мнение

    107 38 Отговор
    Остарял е Фотев. Старо мислене.

    Коментиран от #16

  • 12 Саса

    104 33 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Българино, какви ги приказваш, КОЙ ще поиска импийчмънт на президента??! Тогава партиите ще си вкарат страшен автогол, защото тогава президентът ще бъде свободен да направи голяма партия веднага и ще измете статуквото, градено 35 години!!
  • 13 Иван

    41 127 Отговор
    В България все още са останали достойни и интелигентни хора.Откакто е избран този палячо за президент само се излагаме с обърканите му изказвания който винаги са в синхрон с Русия!!!
    Държавата винаги е била разделени и за жалост и по презумпция малоумните,малодушните и не освободените са мнозинство и си носим орисията.Крим никога не е бил Руски и никога не сме имали по недостоен върховен глава от Румен Радев!

    Коментиран от #70, #134

  • 14 Будителите

    41 121 Отговор
    Професоре поклон, че се осмелявате да кажете на тази пародия на държавен глава, колко е смешен, подъл и алчен! Въпросът е, дали заблудените ще се събудят, защото пропагандата в полза на чорапа и кликата около него не спира! Трябва много повече от истинския елит на България, хора като вас, да отворят очите на българите!Трябва ни ново Възраждане, но не такива като русофилската копейкина партия😂😂

    Коментиран от #19

  • 15 ренегат

    124 28 Отговор
    Ровнах се из нета да видя аджаба кЪФ е тоз професор! И о чудо! Тати имигран, родата изселена, той трудовак! Не му дават да кандидатсва, репресират го! Разпват го до Исаа от Назарет! Накрая лошите комуняги уморени от издевателствата над него, го пускат да кандидатсва, завършва и веднага журналист, той репресирания мамин! После в БАН, следва докторат с защита на темата, забележете-„Социална реалност и въображение: Социологическо изследване върху Ренесанса към марксистката историческа социология“! Виждате ли, Марксизъм и Ренесанс в едно! Ма тоя е направо един Макиавели на социалистическия преход, и отпадъчен продукт след Демокрацията!

    Коментиран от #29, #31

  • 16 Последния Софиянец

    86 19 Отговор

    До коментар #11 от "Мнение":

    Фотев е станал професор с тема: Връзката между Ренесанса и Марксизма.И е чел лекции в Московския държавен университет.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 любопитен

    41 5 Отговор

    До коментар #14 от "Будителите":

    За 20 лева ще цункаш ли и моето Д?
  • 20 Перо

    82 16 Отговор
    И тоя е дървен професор от тези на конвейр, на чичко Шорош в БГ! Унтерменш!

    Коментиран от #28

  • 21 мда

    30 42 Отговор
    Мунчо се е учил от бай Тошо като ветропоказател е само следи накъде духа вятъра на там се завърта ту на запад ту на изток и те така.
  • 22 За грант продавам майка си

    86 24 Отговор
    "Имперският неонацизъм на Русия разпали война срещу Украйна и европейското човечество."

    Леле, професоре, вие в пешера със стари книги ли живеете?
    И учениците знаят КОЙ (сащ) разпали войната в Украйна.
    Защо се самоунижавате толкова елементарно?

    Коментиран от #26

  • 23 Сила

    30 61 Отговор
    ЗЛОБЕН СЕЛСКИ ФАТМАК .......МИРИЗЛИВ ЧОРАП
  • 24 Професори,

    82 23 Отговор
    Не знам колко си професор ,но разбирам ,че не си български патриот. Ти си от онези които боготворят зелените гущери и се кланят на чужди господари. За тебе няма род ,родина ,история . Да плюеш по народ който ни е най- близък по език ,вяра и манталитет и който ни е подарил свободата да се определим като държава и
    и да се правиш на англосаксонец , каквто никога няма да бъдеш е повече от неморално и долно. Много цфървули като теб се опитват да оплюят президента Радев ,но народа си го харесва и избира пряко. Скрий се или се махни от хубавата ни срата,не я замърсяват с присъствието си . България обича Русия и никой не може да промени този факт.

    Коментиран от #75

  • 25 Вие сте бунаци!

    24 64 Отговор
    Президента е шашкънин и платен агент на КГБ! Язък че гласувах за него.Ловко ни заблуди.Никога повече военен на изборна длъжност!

    Коментиран от #38

  • 26 Абе ти

    23 55 Отговор

    До коментар #22 от "За грант продавам майка си":

    докога на черното ще викаш бяло? Прав е човекът. Русия е злостна и винаги е носила злини на България.
  • 27 DW смърди

    65 14 Отговор
    ФАК-ти, уат да ФАКТ!?
    Какви са тия простотии?
    Няма ли някакви норми на благоприличие при вас?
    Вие вече публикувате кретенизмите на откровени психопати бе!!!
    Текстът е пълен директни обиди и нецензурни думи!?
    Срам и позор!
    ДЪНО!!!

    Коментиран от #30, #45

  • 28 Е, не е

    9 22 Отговор

    До коментар #20 от "Перо":

    като оная мръхла путинистката с цайсите, че не вижда и носа си.
  • 29 опълченец

    13 33 Отговор

    До коментар #15 от "ренегат":

    Когато коментираш даден чужд човек, винаги под коментара прозира собствената себеоценка. Надявам се, че си разбрал какво ти казвам. Професор Фотев е на друго ниво.

    Коментиран от #52, #73

  • 30 Е не може

    9 25 Отговор

    До коментар #27 от "DW смърди":

    само рашисткия слугинаж да се побликува... имате си достатъчно пропагандни канали.

    Коментиран от #37

  • 31 Да, но в крайна

    46 10 Отговор

    До коментар #15 от "ренегат":

    сметка парите са попривършили, а човекът иска да яде и по възможност не само това на промоция по хипермаркетите. Та надал малко глас, да го видят, да се сетят, че и той е заслужил демократ, че може да застане на правилни партийни принципи и да осъди, когото трябва. Защо - няма ли право да е гладен? Защо Агов да може, а той да не може? Дерзайте, професоре, цяла България не ви познава, не знае за съществуването Си, плюйте си на воля, все ще падне някой грант и цент!
  • 32 Щерев

    17 5 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Дежурния по плюене е на поста си.А бе ти които не си българин а използваш името не спиш ли?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ПОЛИТИЧЕСКИ РЕАЛИЗЪМ

    24 8 Отговор
    Да попитам псевдопрофесора - КРИМ руски ли е?
  • 35 Артилерист

    34 14 Отговор
    Какъв е тоя, за какъв се мисли? Как може да омаловажава преизбирането на ПРЕЗИДЕНТА Радев и да обижда милиони хора, които персонално са гласували за него. Ако аз употребя неговия злобен език и обидни квалификации със сигурност ще бъда изтрит. При това се води "професор", а такъв тон е недопустим за човек с такава висока научна степен. Колко жалко, че такива "високо научни" персонажи са призвани да дават пример...

    Коментиран от #61

  • 36 ДО МОДЕРАТОРА

    24 1 Отговор
    БОКЛУК
  • 37 Последния Софиянец

    30 9 Отговор

    До коментар #30 от "Е не може":

    Фотев е станал професор 1982 г с тема ,, Връзката между Ренесанса и Марксизма,,в Московския държавен университет.
  • 38 Сила

    13 22 Отговор

    До коментар #25 от "Вие сте бунаци!":

    И аз така ! А си знаех , че под фуражка акъл не вирее ! Бяха си партия с Тиквата и ни изиграха ....ПАК и ПАК !!!
  • 39 Чочо

    16 16 Отговор
    Президентът е независим, точно колкото съдиите , прокурорите и тн, като знаем кои са му съветниците, какво очакваме?
  • 40 ДА ТЪ

    20 9 Отговор
    SHIБАМ У ПРОФЕСОРА
  • 41 Файърфлай

    13 34 Отговор
    Ей тва е професор ! Умен,точен,аналитичен !Респект!Де да имаше повече такива като него,сега нямаше 80 % от българите да симпатизират на Русия.

    Коментиран от #46

  • 42 Днеска пак си за поощрение,

    19 6 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    заел си първите три позиции, щом като става дума за оплюване на президента.
  • 43 Гост

    14 4 Отговор
    Ти па кой си?
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Дика

    13 33 Отговор

    До коментар #27 от "DW смърди":

    Текстът е пълен с истини, доста неприятно, но истини.
  • 46 Последния Софиянец

    23 5 Отговор

    До коментар #41 от "Файърфлай":

    Станал професор в Московския държавен университет с тема ,, Връзката между Ренесанса и Марксизма.,,

    Коментиран от #89, #109

  • 47 Кмета

    34 11 Отговор
    Професоре,ти на малкия пръст на президента не можеш да се наденеш,нещастник.
  • 48 факуса

    17 5 Отговор
    тва демократите по лицемерни и двулични няма,и майка си ще продадат,та профанчо фиткин,тез писания си ги сложи в тоалетната
  • 49 Диамантената ръка

    7 13 Отговор

    До коментар #7 от "Амии":

    Той си има партия, Възраждане се казва. И мнозинство няма.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Палеонтолог

    27 5 Отговор
    Откъде го изкарахте това изкопаемо???
  • 52 А ти,

    11 4 Отговор

    До коментар #29 от "опълченец":

    щото си знаеш самооценката, обиждаш непознат човек и се правиш на оригинален, защитавайки един уреденец през времето на соца.
  • 53 12340

    13 5 Отговор
    На три ракии написано!
  • 54 Неадекватно

    26 5 Отговор
    Моите уважения, към титлата Професор, но в някакъв момент, когато разума напусне главата, може би тези титли трябва да се отнемат. Не може в един анализ да има толкова злоба и лично мнение (обиди и квалификации) от разумен човек. По-добре изтрийте поста, за да не си загубите голяма част от аудиторията.
  • 55 Бре

    26 12 Отговор
    Единствения смислен политик в момента е Радев

    Коментиран от #63

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 За Фотев

    28 4 Отговор
    Завършил софийския, чел лекции в Москва, вятър подухнал, чел лекции на запад. Хем бил репресиран, хем станал доктор на науките преди 89, има данни че е бил агент Йотов, но той твърди, че не е вярно. Този боец срещу социализма с дисертация на тема марксизъм ни изнася лекция за морала на Президента.
  • 58 ТУК Е ПЪЛНО С ТРОЛОВЕ- РУСКИ

    7 11 Отговор
    Ако "харвардците" искат да избегнат съдбата на "царете"
    Политиката не е бизнес, партиите не са корпорации, а България не е холдинг. Симеон се опита да приложи корпоративно мислене в политиката и затова неговото НДСВ се оказа толкова неустойчиво. Политиката е постоянен публичен разговор и ангажираност с обикновените проблеми на обикновените хора - все пак демокрацията съществува за тях. Да, това е изумително изтощаващо, изсмукващо силите и пилещо нервите занимание. Вижте на какво приличат добрите американски президенти в края на мандата си. Погледнете как изглежда Христо Иванов след десетилетие на обясняване на съдебната реформа. Не е лесно, но и не е дадено всекиму. Както казваше Чърчил - ако не ти понася жегата, разкарай се от кухнята…
    Ако "харвардците" искат да избегнат съдбата на "царете", веднага трябва да започнат да слушат и да говорят. Когато сравнително безобидното НДСВ изчезна, на негово място дойде Борисов, който върна страната в дивите времена. Още по-диво ще се окаже едно наше бъдеще, в което на мястото на ПП-ДБ дойдат Радевци, Марковци, копейки и различни "намагнитени" негодници.
  • 59 Ехо

    9 5 Отговор
    Защо имаме национслни катастрофи. Защото нашите политици са били като този пухкавел. Вървят с победителите и нямат стратегически поглед на света. Време е да разберем света се променя. Сащ вече не са световен "полицай". Отказват срещи на ам президент, Блинкен виси за да го приемат за среща, хутите стрелят по военни кораби на сащ, Русия прави учение до Маями, Русия и Китай правят учение до Аляска и т.н. Кой си е помислял това преди 3 год , че това е възможно. Когато започна войната Байдън каза: Русия фалира за два месеца и 500 рубли за долар. Грешни данни, грешен анализ, грешно решение. Байдън направи САЩ от едноличен господар на света в една от многото световни сили.
  • 60 ТУК Е ПЪЛНО С РУСКИ ТРОЛОВЕ

    8 12 Отговор
    КОИТО ДЪРЖАТ АРХИВА НА 6 ШЕСТО, И ПЛЮЯТ ВСЕКИ ЗДРАВОМИСЛЕЩ
  • 61 Гооолем си! Смешник!

    4 12 Отговор

    До коментар #35 от "Артилерист":

    От общо гласували милион и половина "милиони за резидента"???? Ей бкп сте "големци"! Не бяха ли милиарди?? Т.пак!

    Коментиран от #72

  • 62 Бай Иван - Циганина

    17 3 Отговор
    Toва "проф" пред имената на тоя анонимник, ще да означава "Профан", най-вероятно...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Радев

    21 6 Отговор
    БРАВО НА ГЕНЕРАЛ/ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ!!
    ЧОВЕК С ДИСЦИПЛИНА И ЯСНО РОЗБИРАНЕ ОТ СИТУАЦИЯ!
    НАПРЕД И НАГОРЕ !!
  • 66 Кой е

    16 4 Отговор
    Кой е този старец с деменция, че професор?
  • 67 А тебе,

    17 3 Отговор

    До коментар #10 от "Глав":

    кой те излъга сега да го защитаваш този, който през соца дисертационно е славел марксизма, при това работейки в тогавашната БАН? Или щом като плюе по президента вече е ваш човек?
  • 68 Драганчо

    17 6 Отговор
    Всичко, което е казал Професор Георги Фотев са меко казано неистини!
  • 69 Таласъма

    16 4 Отговор
    Обясненито може да бъде намерено в едни списъци на сегашни демократи:

    Професор Георги Фотев Георгиев. Конспиративен псевдоним: „Йолов”. Работил за ДС, управление 06-02-02 (31).
  • 70 Бльона

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Иван":

    Така е Иване, прав си.
    Я сега кажи , чий е Крим?
    Но внимавай с отговора - да не ти пиша двойка!
  • 71 Тореро

    16 5 Отговор
    Мазен пасквил!! Слава на президента Радев,истински достоен мъж!!
  • 72 Артилерист

    3 2 Отговор

    До коментар #61 от "Гооолем си! Смешник!":

    Още от ника ти личи, че си много афектиран. Явно потвърждаваш принципа, че истината понякога не само боли, ами и подлудява човека.
  • 73 Дон Чико

    17 5 Отговор

    До коментар #29 от "опълченец":

    Човека ти дава факти - да ти докаже, че Другарят Фотев, е обикновена фурнаджийска лопата.
    С комунистите - комунист, с фашистите фашист!
    Ти какво не разбра,умнико???

    Коментиран от #79

  • 74 Реалист

    7 6 Отговор
    Вчера писах . Всеки ден задължително няколко глашатая оплюват Президента . Той е виновен за всичко , само защото не слушка и не повтаря като другите антируските опорки. Евро либералите плащат ,а Факти пускат помията . Всеки ден !
  • 75 За вас всичко е объркано -

    10 9 Отговор

    До коментар #24 от "Професори,":

    вие всички сте предатели, защото искате пак да станем руска губерния. Неслучайно Димитър Благоев казва за такива като вас:.
    Русофилията е невежество, което в крайна сметка води да национално предателство.
  • 76 Ами

    8 6 Отговор
    Тоя професор май не го слуша главата.
  • 77 Фотев

    9 5 Отговор
    Прос си на гъдулка, всъщност си никой, плюнк@.
  • 78 От нафталина

    12 7 Отговор
    ...ли изкарахте този изкукуригал,,професор"- ренегат?

    Коментиран от #121

  • 79 опълченец

    7 4 Отговор

    До коментар #73 от "Дон Чико":

    Тъй като съм завършил социология (и съм чел учебниците на "другаря Фотев"), ще се опитам да не обяснявам какво точно не разбрах.
  • 80 Дрън дрън

    7 5 Отговор
    Като е русофоб, не значи да ни заливат с помита си, при хора уж професор
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Жалко за Фотев

    5 6 Отговор
    Че е анти, ок, но това не значи да изперка
  • 83 Жалък е

    8 9 Отговор
    Прекрасно казано. Фуражката разби държавата, жалкият комплексар трета година носи хаос, злоба, разруха.
  • 84 123

    8 6 Отговор
    Бог пази България! от такива псевдо професори
  • 85 Импийчмънт

    7 10 Отговор

    До коментар #7 от "Амии":

    Никога не може да спечели, всички знаят, че той раздели държавата, той е приклекнал руски слуга. Помните ли снимката, на която клекна, че агресорът да е по-висок от него.
  • 86 Аква

    8 5 Отговор
    ХРИСТОМАТИЕН ПРИМЕР ЗА ПЛАТЕНО МНЕНИЕ. ДАНО ДА СА ПОНЕ 30 СРЕБЪРНИКА- иначе не си е струвало. Тинята, в която е затънал Фотев, ще го погълне скоро. Не му помагайте да излезе, защото ще ви дръпне в блатото.
  • 87 Някой

    8 5 Отговор
    Статия на промит евроатлантически мозък предател. По НК управляващи "евроатлантици" са за затвор по няколко члена. Те трябва да обслужват само и единствено българският народ и никой друг. Всеки държавен служител, който обслужва чужда държава, е предател! Толкова за одобрените от посолството.
    Трябва да си върнем държавата и да вървим към нормалност. А не лудостите налагани от вън. Да гледаме от страни как се самоунищожават, без да ни предават същите "ценности".
  • 88 Шмайзер

    10 2 Отговор
    Мирише ми на пеевски . Същата паник атака, същите метални отклонения и същите господари.
    Екарисажът преля. Но шмайзерът ми е нов и с панделка от джъмбо.
  • 89 Баш софиянецо

    5 7 Отговор

    До коментар #46 от "Последния Софиянец":

    Ти не беше ли върл поддръжник на Кирето и Асеня, сега си на чорапа. Вземи се скрий в кухнята на ада😂😂😂😂
  • 90 Фитка ли е

    11 5 Отговор
    Фотев или е дементясал и изфирясал дър так?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 3.14К

    13 7 Отговор
    Проф. Фотев е по-тъп и от проф. Калин Янакиев!
  • 93 ЧЕСТНО

    16 6 Отговор
    ИЗМИСЛЕНА ПРОСТАШКА СТАТИЯ, НАПИСА ОТ ПЛАТЕН - ПРОСТ "ПРОФЕСОР"!
  • 94 Карамучев

    15 6 Отговор
    Г-н Фотев Вие пишете всички тези глупости за да вземете някакъв хонорар.В Б-я станахте много професори и давате акъл без Вие да имат такъв.
  • 95 Баце

    5 12 Отговор
    Много боли, право в десетката. Удоволствие е да четеш коментарите под Имперският неонацизъм на Русия разпали война срещу Украйна и европейското човечество." направо треска ги тресе. рУсия ви зове що дирите в Европа.
  • 96 ЧОВЕК

    16 8 Отговор
    Питам този не...норма..лник, който е написал тази статия, а и този който е допуснал да бъде публикувана в сайта, дали си дават сметка колко хора са обидени чрез нея от слугата,който я написал, като всички българи знаем, че в институцията "Президентство" работят много грамотни, стойностни, морални, честни хора, а да не говорим за капацитет. И го питам този нефелен, пишман "професор", като много знае, защо не се кандидатира за такъв и защо не отиде на разговор със съветниците от президентството, което да бъде излъчено на живо, та да видим неговата кадърност и тази на съветниците и тогава да му видим резила, и да отговори ще пише ли подобен поръчков пасвил повече, да се самоопредели по кадърност, а и да каже кои го поръча пасвила!
  • 97 ПИТАМ

    13 6 Отговор
    Фотев, колко ти платиха за да напишеш тази простотия, защото ако не са ти платили, а е твое хрумване , значи си бил пиян или дрогиран?
  • 98 Петър

    12 7 Отговор
    Фотев погледни себе си преди да даваш коментари
  • 99 хахаха

    13 5 Отговор
    82 години са много и никой не е застрахован от слабоумие...ей го, байдън на 81 и вече е куку...господин другаря фотев да си пие редовно простенала...и гинкото...
  • 100 Никой

    5 10 Отговор
    Да благодарим на ППДБ,че подведоха електората си с преизбирането на Българомразеца Радев под лозунга " Мутри вън ". Мутрите си останаха вътре. Предател.
  • 101 Фотьо от Димитровче

    10 4 Отговор
    Жалко,че на тази възраст и той,като Байдън разсъждава по този първичен ,удобен и повърхностен начин. В Женева на скоро се събраха пренебрежително малък брой държави. Няма подписи и от Ватикана и от Вартоломей! Защо ли? Сунак си отиде и заради Украйна. Макрон е пътник,Байдън още е болен.
    Въпрос. Ако се стигне до примирие,но не такова,каквото иска президентът ,с изтекъл мандат,тогава що ще чинат Фотев, Тагарев,Ненчев,и още такива авторитети?
  • 102 Владо

    13 8 Отговор
    Аз освен президента Радев ,не виждам друг които да защитава интереса на България.
    Да е жив и здрав ,че иначе европед@лите ,се активизират много ,както се вижда тука .

    Коментиран от #106, #111, #116

  • 103 Този ако е професор

    7 5 Отговор
    То аз тогава съм академик.
  • 104 така ли

    7 4 Отговор
    Факен проф фълшив....
  • 105 Оффффф

    6 6 Отговор
    много рашитроли, много нещо. За българи място не остана да си напишат мнението за кармазъ фатмака.

    Коментиран от #108

  • 106 Да е жив и здрав

    5 7 Отговор

    До коментар #102 от "Владо":

    че да плаща за престъпленията си срещу Родината предателя Фатмаков.
  • 107 Сатана Z

    5 2 Отговор
    Нерде Жоро Фотев,нерде Румен Радев.Слугата срещу господаря.
  • 108 Стършел

    3 9 Отговор

    До коментар #105 от "Оффффф":

    Те са отколе много в този сайт! Създаден е да ръси путинофилия! Зеленочорапко-решетников, нивга няма да забрави заръката на приклякащото си вице, да не забравя, КОЙ го издигна на този пост!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Докарва се човекът

    6 2 Отговор
    То и биографията му такава, жалко
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Много тролове нещо

    11 3 Отговор
    Като хулите президента, тъкмо ни амбицирате да го подкрепяме, а вас по- скоро да изхвърлим на бунището
  • 114 Малей,

    11 4 Отговор
    Като чета тъпите прозрения на тоя уж професор май е лапнал бая грантове!
  • 115 Деменция

    10 3 Отговор
    Никога не е късно да станеш за смях. Възрастта на никого не е прощава още по малко на пишмян учените професори, доценти и чакащи подаяние преподаватели
  • 116 Ама

    2 8 Отговор

    До коментар #102 от "Владо":

    Ти изглежда си спал на течение. Към края на вторият мандат твоя любимец може би ще се научи да не срича.
  • 117 Стара чанта

    3 8 Отговор
    Да живей юмручето - символа на комунизЪма и вечната му борба срещу злодеите от Запад !
  • 118 Иван

    9 2 Отговор
    Твърде злобно изказване - за Президента гласуваха всички, представителен е - има елегантност, не е от никоя партия, не знам какво му пречи на този - професор.

    Кой да е - Цецка Цачева - всички си харесахме Радев.

    Сега - сигурно е от ГЕРБ този професор, да си приказва нещо.

    Какви ги приказва, с какво Радев е предал каквото и да е.
  • 119 колко сте жалки

    3 1 Отговор
    ами просто няма такъв колкото и да ви се иска
  • 120 хасковска

    4 3 Отговор
    брадавица
  • 121 Същото и с торбата с онова...

    5 1 Отговор

    До коментар #78 от "От нафталина":

    Изкарано е по поръчка това дърво дрънкало, за да се дразниме, плюваме, попържваме. От което се трупат бройки и се показват на рекламодателите, че има посещаемост и да дават,
    милите парички.
  • 122 Ку-ку

    9 1 Отговор
    Георги Фотев не е професор а пълно ку.ку. Баща емигрант. Въпреки всичко властта му е позволила да учи социология.Приятел първи на героя на социалистическия труд Георги Карауланов. Не зачита баща си когато умира. На 82 години е а пълно куку. Да пази господ да не стигаме до там да не знаем род и родина.
  • 123 Ти си

    8 1 Отговор
    Незнам каква е тази истерия около Радев - политика с най-малко , почти фиктивна власт и правомощия ? Знам само едно че всеки индивид неуспял в живота в обществен и личен план се упражнява върху Радев с цел да го забележат от някъде .
    А явно някои фактири страх ги тресе чи президента след изтичането на мандата му може да създаде партия и да тръгне цялата политическа паплач в земята .
    Затова явно е и това постоянно оплюване и очертана превантивно на принципа на масово НЛП .....
  • 124 Конституционно

    7 2 Отговор
    За президента само добро или нищо.
    По конституция той е обединител на нацията и е с ограничени права.
    1. Той е главнокомандващ на армията и ако има война, то той ще си влезе във функцията.
    2. Може да връща закони, 1,2-пъти но в крайна сметка е каквото реши НС.
    3. Той следи за спазването на конституцията!
    Неговата функция е по-скоро представителна.
    Аз ако съм на негово място, Обаче, ще ви изрина като тор от кравеферма.
  • 125 не може да бъде

    8 3 Отговор
    Както се казва-никога не късно да станеш за резил!Според мен професорът трябва да е изтрещял изцяло за да пише такива неща!Фекално съчинение!
  • 126 граф Монте Кристо

    8 2 Отговор
    Изключителен апотеоз на русофоббията,който не се споделя от повечето българи.И в какво се изразява предателството на радев,доколкото зная ,последната му изява е посещение на Украйна.Нима е започнал да кандърдисва зеленски да се предаде,и по този начин да спааси живота на хиляди украинци,нищо подобно.
  • 127 глупав по природа, но професор

    6 2 Отговор
    Тоя ...лог е вън от всякакво съмнение. Нарича българския Президент предател?!
  • 128 Факт

    3 1 Отговор
    Още един полудя!
  • 129 ГАНЮ

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Дааа":

    не глава ами кафа е онзи или сурат
    дето е написал простотии за президента
    и сигурно е по шрост и от Боко шкафа
    Радев е Супер като президент
    по добър не сме имали никога
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Иван Кънчев

    0 0 Отговор
    Йолов. Сътрудник на

    Коментиран от #133

  • 133 ДС сътрудник

    0 0 Отговор

    До коментар #132 от "Иван Кънчев":

    ттвнгтжтгооо
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 ганев

    3 1 Отговор
    САМО ФАКТИ....ДОКАЗАХА......РАДЕВ Е С НАЙ ВИСОКО ДОВЕРИЕ....И НАЙ ВИСОК ..РЕИТИНГ..
  • 137 питам си

    5 1 Отговор
    По какво е професор това жалко същество ГФ? По лизанье на ззадници ли???
    БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ е избран от българския народ - пряко и демократично!!! Всякакви пасквили са квичене и слагане за някой изпран долар.
  • 138 НИК

    2 1 Отговор
    пРОФЕСОР ПО ИДИОТИЗЪМ !!!
  • 139 Изпитан колаборационист.

    2 1 Отговор
    Професорът от На Фотев е дърт колаборант - преди 1989г. с Головата власт ,а след това със СДС, царедворци,ГЕРБ , Пепета-Дебета. Смърди.
  • 140 Хахаха

    3 1 Отговор
    Автор е пий си хаповете,или сменяй долара.
  • 141 Гошето

    3 1 Отговор
    ТОЗИ БЕЗЦЕНЕН МАТЕРИАЛ НА ТОЛКОВА ИЗВЕСТЕН ПРОФЕСОР Е ПУБЛИКУВАН НЕ В ЕДНО А В ТРИ САЙТА, ФАКТИ, БЛИЦ И ЕПИЦЕНТЪР. ВЪПРОС ЗА ХОРА ПОНЕ С МАЛКО УМ, КОЙ ПЛАЩА ТАКАВА БЕЗЦЕННА ПУБЛИКАЦИЯ НА ТАКЪВ ЕЗИК, КОЙ, ПЕЕВСКИ ЛИ, ИЛИ КОЙ. ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е, ЧЕ НИ ТРЕТИРАТ КАТО ДОБИТЪК. МИ ТОЙ ПЛЕВНАЛИЕВ БЕШЕ НАЙ-МЪДРИЯ, НАЙ- УМНИЯ НАЙ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ. На кого е крим бе професоре, слава богу все още не е американски и няма да стане. В украина американски военни бази няма да има.