8 Август, 2024 19:01 3 459 119

Този закон хвърля България в Средновековието - и към Русия

  • русофили-
  • александър андреев-
  • закон-
  • народно събрание-
  • възраждане-
  • русия-
  • лгбт-
  • хомосексуалисти-
  • училище-
  • пропаганда-
  • гейове

Да не говорим за опустошителния ефект на съобщението, отправено към западния свят: под натиска на проруска партия София копира мракобесен руски закон

Този закон хвърля България в Средновековието - и към Русия - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Александър Андреев:

След резила с Истанбулската конвенция България отново се опозори със закона, забраняващ така наречената "пропаганда на нетрадиционна сексуална ориентация".

Народното събрание стана дотолкова за присмех, че в ключа на безобидните подигравки човек би могъл да изрази очакването в скоро време българските законодатели да забранят и пропагандата на идеята, че Земята е кръгла и се върти около слънцето. Една определено нетрадиционна идея - особено през Средновековието.

Копие на мракобесен руски закон

Да, приетият вчера закон премества България в Средновековието като време, а като география - директно на изток, към Русия и към други известни със своята "напредничавост" страни (да вземем Саудитска Арабия и Северна Корея за пример). Да не говорим за опустошителния ефект на съобщението, отправено към западния свят: под натиска на проруска партия София копира мракобеснически руски закон точно в разгара на кръвожадната окупационна война, която Руската федерация води в съседна Украйна.

Издания като авторитетното "Политико" не пропуснаха начаса да регистрират това съобщение. А въпросният западен свят, впрочем, се олицетворява не само с евроатлантизма, но и с правата на човека и с целия каталог от модерни, хуманни и миролюбиви ценности - плюс най-високото благосъстояние в човешката история. Казано накратко: българският парламент заяви на висок глас, че правата на човека и всичките им там останали ценности не интересуват затънтена София, а благосъстоянието нека си го ползват там на запад - ние тук си имаме традиционни ценности.

В апогея на кризата с крокодила в "Ботунец" от трибуната на българския парламент се изляха хектолитри крокодилски сълзи в защита на българските деца. О, да, тези деца имат нужда от защита. Но не срещу учебниците, които транспортират факти от областта на биологията, анатомията, генетиката и познания за човешките хормони. Те имат нужда от защита срещу наркодилърите около училищата, срещу некомпетентни и националистически надъхани учители, срещу корупцията в образователната система - и най-вече срещу едно чалгизирано и заспало общество, което ги обрича на тъжно бъдеще. Или на неизбежна емиграция в западна посока, където е доброто образование, където са благосъстоянието и човешките права. Докато в същото време в Народното събрание някой техен изостанал в България родител лее крокодилски сълзи за горките дечица, а друг всеизвестен далавераджия и политически хамелеон благочестиво се рови за съвет в Библията. Безпримерното лицемерие на такива депутати те кара направо да онемееш.

В интерес на истината, редом с лицемерите, редица почтени хора се раздразниха от шумотевицата около приетия вчера закон. Няма ли тази страна по-сериозни проблеми - корупцията, съдебната реформа, здравеопазването (1500 лева за преглед на дете!), енергетиката, доходите, пенсиите и т.н.? Да, има по-важни теми, но всички те са в модернизационния пакет заедно с човешките права. Или казано накратко: България няма да се отърве нито от корупцията, нито от бедността, докато не се е отървала от архаичното мислене и от многобройните политици, обвързани от най-разнообразни зависимости.

Между другото, тъкмо тези политици далеч не случайно точно в момента хвърлиха бомбата с въпросния закон. Планът е съвсем прозрачен: масовият български избирател е отегчен до смърт от теми като върховенството на закона и съдебната реформа, но винаги щръква нащрек, когато стане дума за секс или за децата му. Какво по-просто от това няколко месеца преди поредните избори да му се изпишеш като защитник на традиционния секс и на детската невинност, докато разните му там либерали искат да напълнят България с трансджендъри и с хомосексуални?

Този закон е нелеп и неграмотен

И накрая още две взаимно свързани обстоятелства, които са ключови от гледна точка на законодателството, политиката и демокрацията. Първо: освен че е срамен, въпросният закон изглежда юридически нелеп и неграмотен, а според редица юристи той дори противоречи на Конституцията. И второ, пряко свързано с първото: както постъпи и с Унгария след приемането на аналогичен закон, Европейската комисия със сигурност ще открие процедура срещу България за нарушаване на общото европейско законодателство и всичко навярно ще приключи пред Европейския съд.

Тоест, една типична "българска работа", както би казал Иван Хаджийски: "работа необмислена или недомислена, зле започната, без ръководство или нескопосно ръководена, която сякаш по задължение свършва със скандал, за да послужи само за позорна регистрация на печалните си герои".


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 117 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    222 4 Отговор
    Не закачайте децата че ще ядете 🌲

    Коментиран от #97

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    185 6 Отговор
    Мъжете не могат да раждат❗
    В етом тоже Путин виноват‼️
  • 4 Българин

    209 4 Отговор
    ТОЗИ ЗАКОН Е ЗА МНОЗИНСТВОТО НОРМАЛНИ ХОРА!А ЗА НЕ НОРМАЛНИТЕ ИМА ДРУГИ ЗАКОНИ ЕУРО ГЕЙ СКИ
  • 5 Грую

    255 5 Отговор
    Долна и гнусна статия.
    Позор за автора й!

    Коментиран от #67, #93

  • 6 Запознат

    191 6 Отговор
    Александър Андреев е педофил

    Коментиран от #102

  • 7 Последния Софиянец

    135 3 Отговор
    Интересно че на първо четене ДПС бяха за него а на второ четене против.Явно мистър Магнитски от Козяк се е обадил на Шиши.
  • 8 Дедовия

    174 4 Отговор
    DW eпедофилска черна станция на Сорос
  • 9 Гост 2

    164 6 Отговор
    Искат да назначават НПО и педофили за учители по физическо възпитание
  • 10 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    141 2 Отговор
    Те така и за закона за деклариране парите на НПО ,

    който е въведен преди 100 години в САЩ

    също рИвът, че бил мракобесен Путински закон ‼️‼️
  • 11 DW смърди

    191 4 Отговор
    DW смърди, смърди зверски та се не трае!
    Законът си е супер и няма нищо лошо или страшно в него!
    Няма нужда да се мътят главите на децата с глупости!
    Правете си по къщите каквото искате, навирайте си каквото искате и където искате.
    Оставете децата на мира!!!

    DW да си гледа Германия!!!
  • 12 евроатлантически ценности

    129 3 Отговор
    Ауууу, унищожителите на истинските човешки ценности завиха на умряло...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Факт4екър

    98 4 Отговор
    В този сайт щом цензурират под такива пасквили значи са проводник на ЛБГТИ
  • 15 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    71 3 Отговор
    От тебя ушла жена,
    ето Путина вина.
    (Изостави те женати? За това е виновен Путин.)
    Куришь, пьёшь и не женат,
    тоже Путин виноват.
    (пушиш пиеш и си нямаш жена? Също е виновен Путин)
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ТаУмВзе

    102 4 Отговор
    Интересно е такива същества, защо не са у Панделата, когато Проповядват всекви Извращения като Педофилия и така натам. Няма да питам, защо се Публикуват де!
  • 18 ха-ха

    114 3 Отговор
    Г-жа Андреев колко ви платиха за да се опитате да внушите ,че сте роден от мъж? Тази гнусна пропаганда като чели иска да намали населението на планетета. Да ви успокоя има хиляди гладуващи в Африка и не само там който имат кратък живот и няма нужда от гнусната джендър идеология. Вместо да бъдат дадени пари за развите на икономиките на така наречените страни от третия свят , една шепа хора ги дават на организации шумно да рекламират джендър идеологията. Аз така мисля и се надявам да има още който мислят по-подобен начин.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Пульо

    99 1 Отговор
    Дано , децата и внуците ти да си сменят , пола.Аман , все Русия ви е виновна.Има и други държави който са забранили , социалният пол.аНещастник!
  • 21 Няма такава пропаганда

    9 109 Отговор
    Детето ми е 7 клас и никога, ама никога не е ставало свидетел на пропаганда за нетрадиционни сексуални ориентации. Пропаганда със сигурност не трябва да има, както и забрана за разговор по темата в училище. Хайде сега тези умници да направят юридическа разлика между пропаганда и научен разговор по темата ?
    Народните представители се подведоха предизборно по копейкин.....

    Коментиран от #27, #31, #63

  • 22 фен на сидеров

    81 2 Отговор
    този закон ще спаси хиляди невинни душици на българси деца !
  • 23 Юрген

    90 2 Отговор
    Задникопридавецът Андреев и той тръгнал да дава акъл. Нещастнико за всичко което се осмели някоя държава да не е съгласна, с евроатлантически ЛГБТИ ценности се подлага на яростна критика . А защо бе несретника, нали народа е суверен, не се меси там където не ти е работата и не си навирай задните части там.
  • 24 стоян георгиев

    89 3 Отговор
    Аман от содомити и педофили! Заминавайте във франция!
  • 25 Дойче Зеле

    76 1 Отговор
    Хранете си мигрантите, които Ангела ви тропоса, мълчете когато муджахидини насилват жените и дъщерите ви и НЕ се обаждайте!
  • 26 Благодарност от българския народ

    78 2 Отговор
    От цялото съществуване на този дебилски ПАРЛАМЕНТ НС ГЛАСУВАХА НЕЩО БЪЛГАРСКО🇧🇬 90% от българския народ 🇧🇬 са истински МЪЖЕ ЖЕНИ и отрочета та са им истински човеци затова браво на депотати те който гласуваха ЗА приемането на закона
  • 27 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    75 1 Отговор

    До коментар #21 от "Няма такава пропаганда":

    Това ,
    че ти не знаеш ,
    не означава ,
    че няма ‼️
    " Хомосексуална Пепеляшка, чернокожа Снежанка и принц, който харесва момчета. Така изглежда светът в детската книжка "Приказна страна за всички". За разлика от традиционните приказки, тя разказва и за малцинства, и за стигматизирани от обществото групи!"
  • 28 Софиянец

    63 2 Отговор
    Европа ми е фашистка лгбт дупка!
  • 29 !!!?

    81 3 Отговор
    Трябва да пазим децата си от такива извратеняци!
  • 30 Ха ха ха а така

    68 2 Отговор
    Пак НПОплатени статийки на килограм .
  • 31 Да бе

    69 2 Отговор

    До коментар #21 от "Няма такава пропаганда":

    Не е достатъчно средновековен закона, трябва да ви разчекват между два коня, както при прабългарите! Научно !☹️
  • 32 МхтоМхто

    58 3 Отговор
    Точно такива като автора оспорват,че земята е кръгла и се върти около слънцето.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Пич

    41 1 Отговор
    След приемането на този закон , от кеф , прослушах фолк ! Качил съм се на масата , надигам бутилката , и - оп , саа , по , саа...
  • 35 България 🇧🇬

    63 7 Отговор
    Браво на руснаците спасиха ни и от тертополовите ненорналници
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ежко

    77 2 Отговор
    Кефи ме как този вие на умряло:)Как сипе епитети, а не аргументи:)Алооо!От много време нормалността не се беше връщала с такава сила!
  • 38 МНОГО

    48 2 Отговор
    НПО ШКАРТО ИМА Ц БЪЛГАРИЯ.ЗДРАВОСЛОВНО Е ДА ГИ ИЗГОНТ И ЗАБРАНЯТ.
  • 39 Дойчо Велев

    53 1 Отговор
    Сашко, Сашко...
    Синът ти зет да ти доведе! А дъщеря ти - снаха!

    Коментиран от #69

  • 40 Българчето от ДПС

    49 3 Отговор
    "Неизбежна емиграция в западна посока" на всички, които желаят децата им да имат "свободата" да бъдат своевременно облъчени с джендър пропаганда, за да последват примера на елитни представители на т.н. свободен свят, вкл. на сина на самия Илон Мъск, който вече е най-пълноценна жена, за радост и гордост на своя родител, както ние разбираме. В противен случай ще стане късно, очевидно полът трябва да се смени навреме. Прав ви път. Очевидно консервативна България не ви заслужава.
  • 41 шаа

    39 2 Отговор
    вече много ще внимавам какво зеле купувам, че както гледам имало и гей-зелета
  • 42 ДА ЖИВЕЕ

    52 5 Отговор
    РУСИЯ И НОРМАЛНОСТА.
  • 43 Руснаков

    53 2 Отговор
    Джендърите занапред да се търсят в Берлин...и други еврог...места...Каквото и да стане все се тласка към Русия...много удобно...Има мъж и жена....точка....болни същества...
  • 44 шекер

    53 0 Отговор
    ДВ никога не публикува материали с негативи за мигранти, ЛГБТ и малцинства. Всеки, който работи за изданието, трябва да пуска само позитивни материали по тези теми. Иначе - вън, фашисте!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Сашко от сърце

    45 1 Отговор
    Ти пожелавам сина ти да ти доведе зет.

    Коментиран от #86

  • 47 Гриша Филипов

    54 1 Отговор
    Този автор добре ли е?!
  • 48 Госあ

    66 2 Отговор
    В училище подрастващите трябва да учат природните закони, а не противоестествените догми на банда полуграмотни мърльовци, подобно на средновековния запад, където църквата е преследвала учените с несъстоятелните си догми, докато близкия и далечен Изток развивали математиката, медицината и астрономията.
  • 49 Госあ

    60 1 Отговор
    Най големия грях е да се обърнеш срещу вселенските природни закони ! Тогава наказанието е сигурно ! Това трябва да знае простолюдието.
  • 50 Густо Майн

    54 1 Отговор
    Е ха , щом всите либерасти неистово ревЪт , значи нещата на добре вървят , чак удоволсвие ми прави , да чувам либераста , как вие на умрЕло .
  • 51 Аква

    50 6 Отговор
    Всичко ще мине безславно за глобалистите, евроатлантиците, русофобите и цялото братство на трансидиотите. Трябва малко търпение. Ще премине като непотребен и изпепелен спомен. Ние сме народ, който помни Шипка, прекланя се пред подвига на руските войски и е признателен за освобождението. Ние всички обичаме безплатно Русия, защото знаем за връзката си с нея. Просто преди много години искахме да ядем банани всеки ден и се продадохме на западна Европа. Не знаехме, че е западнала, паднала и пропаднала. За едните банани.... Но, но... никой не може да унищожи българския дух и инат. А и никой не чете медия пул. Четем руски информационни сайтове. И английски . И всякакви. Великобритания е в предсмъртна агония. Франция тоже. А Германия наистина е една мръсна приказка. Защо ли?
  • 52 Румен Американеца

    64 2 Отговор
    Много конструктивна статия. България била се опозорила. 99% от българите подкрепят решението на парламента, нещо невиждано в последно време. Независимо от това обаче, ще се намери някой като този Андреев. Ако употребя думите с които той ни обижда ще ме баннат

    Коментиран от #55

  • 53 Хи хи хи, като чета коментарите

    5 49 Отговор
    все едно чета комунистически манифест от другарите плюещи и чакащи гниещият капитализъм да се разкапе , но пак май железобетонната руска империя ще замирише?!
  • 54 Извратено НПО

    38 0 Отговор
    Чудя се в Ислямска Джамахирия Дойчланд дали има Бг телеграфна агенция.Какво се изказва това DW тук
  • 55 добре де

    36 0 Отговор

    До коментар #52 от "Румен Американеца":

    Аз пък ,ще ги кажа вместо теб - просто е долнопробен либераст никому ненужен .
  • 56 Дебилизма на Deutsche Welle

    40 1 Отговор
    Ако България се хвърля в средновековието и към Русия, то вие отдавна сте се хвърлили към първобитно общинния строй (където всички са си близки) и във всички полови болести, с голям ентусиазъм и опиянение от наркотици.
  • 57 Калпазанин

    31 0 Отговор
    ДЗ, скоро ще ви върнем в газовите камери и то до писледния ционист, друго спасение за човепестеото няма, и ще бъдете изтрити в историята
  • 58 Една българка

    47 2 Отговор
    А кой е този Андреев, списвачът? Извинявам се, ако и аз съм се опозорила с невнятното незнание за неговото съществуване, както и българският народ се опозори за пореден път- не си научихме урока дори "след резила с Истанбулската конвенция". Не щем синовете ни да стават дъщери и това е. Срам и позор, драги ми Андреев, разбирам колко страдаш!

    Коментиран от #91

  • 59 нищо ново

    39 1 Отговор
    Хе хе , че то вече само пропаднали ивратеняци пишат в дойчзелце напоследък , та нищо ново .....
  • 60 Ний ша Ва упрайм

    38 1 Отговор
    еволюцията на живота на земята не търпи изроди с болни мозъци. Така е при флората и фауната и човека за да се възпроизвеждат поколенията.
  • 61 О,чуден

    28 0 Отговор
    Абе Андреев, Нещо за птички и пчелички не са ли те учили ?! Трети, пети и т.н. пол НЯМА !В интерес на истината съм о,чуден от категоричния резултат- явно все още се съобразяват паразитите от НС с електората. Или пък може да се навеждат по съвета на патрона си Тодор Христов Живков да се снишат?!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Епидемия

    47 0 Отговор

    До коментар #21 от "Няма такава пропаганда":

    Разговор за това с кого иска да си ляга детето не е разговор за деца. Като пораснат,ще си лягат с когото искат и това не е работа на изпратените.
  • 64 Един старец

    3 30 Отговор
    През комунизма всички обратни бяха бити, съдени преследвани,и изселвани от родните им места и въпреки всичко пак ги имаше по тоалетни на жп и автогари до тайни свърталища , така ЧЕ ТОВА Е БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ И СЪС ЗАКОН ИЛИ БЕЗ ТЕ СЪЩЕСТВУВАТ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ! Не ми е ясно само защо се напъвате толкова коментиращите по горе , нито ще излезете по улиците разкривайки кои сте, нито ще си напишете имената, като мен над коментара си, всички сме страхливи анонимници, правещи се на велики зад компа в тъмната стая, а тя е тъмна за да се виждаме в огледалото какви сме .и.......я.?!
  • 65 Чочо

    39 0 Отговор
    DW ....това си е наша работа.
    Резил сте вие.
    И не сме отишли в средновековна Русия,а в разумната част на Европа.....както и Полша,Словакия и Унгария.
    "Ферщейн"😃
  • 66 Хей

    17 0 Отговор
    Скоро и в Германистан. Велчо дете не може да направи, да не цика ГРЕС!
  • 67 Хей

    21 0 Отговор

    До коментар #5 от "Грую":

    Това е шефчето на пияндурите...
  • 68 Андреев,

    26 0 Отговор
    Ти какъв беше преди 1989 г.? А баша ти? Ченгета?
  • 69 Хей

    16 0 Отговор

    До коментар #39 от "Дойчо Велев":

    Първо трябва да ги роди... Виждал ли си му снимки?
  • 70 Този закон

    38 0 Отговор
    Спасява България
  • 71 Андрешко

    28 0 Отговор
    Стига ламтеж за лапкане на донорски хапки от съклетасали английски мекокитковци ( МКК) за ДЕТСКИ. ФЕСТИВАЛИ НА. ЦВЕТНИТЕ. ЧАДЪРИ , където МКК да бъдат поканен и да дундурка В СКУТА СИ българско детенце , ближещо подарен сладолед. Или пък плоска кощрамба със спирала на зъбите да организира фестивал на детската мода и да съблича и облича малките манекенки.
    Айде...друм!!!
    Ако ви е сладко да цицате шарените западни чадърчета , цицаите , облизвайте им дръжките , нито ще ви вземат за по европейци , нито ще ви поканят на работа
    при тях .
  • 72 Нормален

    26 0 Отговор
    Ти Андреев каква пед..уга сииии
  • 73 Ууууу

    40 1 Отговор
    Законът макар и закъснял, все пак е добре дошъл. Одобрявам!
    Трябва да опазим децата от посегателства и безръсъдни идеи!
    Афиширането на разни сексуални отклонения може да е привично за католиците, но не и за православните. Сбъркахте народа. В Обединеното варварство и Франко републиката ви очакват.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Павел пенев

    42 0 Отговор
    Отхвърлянето на Истанбулската конвенция и Закона против джендърската пропаганда в нашите училища са началото на борбата против западната пошлост,разврат и морално падение, които усилено ни биват натрапвани. Автора на коментара се старае да бъде забелязан за получаване на грант от Сорос или друг богат поддръжник на педофилията.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Ти си

    35 1 Отговор
    ... След резила с Истанбулската конвенция България отново се опозори със закона, забраняващ така наречената "пропаганда на нетрадиционна сексуална ориентация".....

    Повече не четох написаното от измикяра мразен всичко което е българско и свързано с традиционните ни ценности !
    През испанско най-жестоки към българите са били българите еничари - таи тоя така ..
  • 79 ха ха

    29 0 Отговор
    явно велето са наляли доста пари в многополовата литература , затова пискат , като гледам как видиотяват децата , закона даже е закъснял
  • 80 Дойче зеле

    29 1 Отговор
    Излагате се с тази статия брутално, ако в Западна Европа ще мине тук не минава!!! Айде У левУ
  • 81 Мнение

    34 1 Отговор
    Може би този закон връща България към Възраждането?
    DW, гледай си в паничката.
  • 82 бай Иван

    29 0 Отговор
    закон хвърля България в Средновековието - и към Русия


    Не знаех ,че пеер..асите са пътеката и хората които трябва да ни водят към светлото бъдеще. Човек всеки ден научава нещо ново . Пее..раст в наше време вече звучи гордо
  • 83 Къде

    34 0 Отговор
    видя този Александър Андреев правата на човека и благосъстояние, когато в България от 35 години се развива корупцията, кражбите на държавен ресурс, кризите, предизвикани от бутафорния капиталистически капитал, мизерията и вирусите?!
  • 84 ГОСТ

    28 1 Отговор
    Дойче зеле и Александра Андреева стоите си в блатото и не го натрапвайте на народа ни. тука почва за лгпт няма никой не ви пречи но не чакайте че ще ви разрешим да налагати чужди за народа ни ценности.стойте си в общността и не се опитвайте да се налагате защото реакцията ще е обратна към вас. не го ли разбрахте през тия 35 год. когато някой се опитва да налага правила извън разбирането и традициите ни който са ни съхранили като нация се обръщат срещу тях.
  • 85 Мъж

    26 1 Отговор
    Педал
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Виж кой говори

    28 2 Отговор
    Автора, автора-пе..рас, пе..рас..
  • 88 Пешо

    28 2 Отговор
    И на децата ли посягате, мръсници
  • 89 ЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ .........

    25 3 Отговор
    С МЕЧТАНИЯТА И ГЕйОНАПЪНИТЕ НА ТЕЗИ ====ИЗ В РАт ЕН ЯЦИ
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Употребен

    28 0 Отговор

    До коментар #58 от "Една българка":

    Андреев беше идеологически цензор в БНР преди 1989г. Физиомутрата му мяза на употребен номенклатурен кондом
  • 92 факт

    21 1 Отговор
    да си оди у стамбул да го чаламбат
  • 93 факт

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Грую":

    он йе федер
  • 94 За трети път

    25 2 Отговор
    Русия за трети път ни спасява - първо от османците, после от нацистите и сега от ДЕВИАНТИТЕ.
  • 95 Тъпо соросоидче

    18 2 Отговор
    Обаче Аналенчето много се е разхубавило, откакто Нигерийския жиголо му обръща хастара. А Шолц и Макрон могат само да завиждат..
  • 96 #идиоти вън

    25 1 Отговор
    Време е нормалните хора да вземат нещата в свои ръце, защото ,,Докато мъдрите се намъдруват лудите ще се налудуват"!!!! Не е лошо МОМЧЕТАТА от фен клубовете да покажат, че са момчета! Пазете децата от извратвеняците!!!!
  • 97 Пешо

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Драскачите.... народа подкрепя закона!!!!

    3дена ревете.... приемете дега вие демокрацията а не се налагайте.
  • 98 ЧУМА Е ЗАВЛАДЯЛА ЗАПАДА

    22 1 Отговор
    Да озаптиш наглите джендъри означава че не всичко е унищожено! Инквизицията ТРЕБЕ ДА СА върне на запад ТА да се отървете от чумата!
  • 99 оня с коня

    21 1 Отговор
    Нямам адет да шпионирам непрекъснато какво правят в НС,но от статията разбирам че ДВ е ВБЕСЕНА от приемането на Закон,според който СЕ ЗАБРАНЯВА Пропагандиране на нетрадиционна сексуална ориентация.А е простичко за разбиране- България ще взема САМО КАКВОТО СИ ХАРЕСА от Западните привички и Схващания за Обществен морал и е излишно ДВ да се напъва да ни набута всичката Западна плява и пороци НА АНГРО/на турски е "Топтан"/.И понеже ДВ така и така ни нарежда почти до русия,не ни бърка изобщо да я обявим за "Чуждестранен Агент" баш по Руски Патент и да я Забраним тотално и без остатък.Мдааа...!
  • 100 граф Монте Кристо

    25 1 Отговор
    Въх че йезуитски коментари изтъпанчват,сякаш някой е длъжен да им шета по акъла на обратните и сороската им политическа шапка.Много ги заболя задето не им мина нахалния опит да развращават децата направо в училищата,с това и трябва да се занимават вече в школото,с тъпанарски извращения и всеки мизерабъл да се курдисва на катедрата със сата-нин-ски проповеди.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Мис Бони ХаджигеЙнувъ

    24 1 Отговор

    До коментар #6 от "Запознат":

    При проверка на законите в една наистина "затънтена" държава (както неомарксиста Александър Андреев нарича София) , която се казва Пакистан , за такива грозни думи срещу народа и държавата като в горната статия има само една присъда - обесване. Така , че другаря Андреев да черпи , че живее в сред "безпримерните" лицемери иначе сега щеше да виси на някое дърво или улична лампа!
  • 103 Целата Мара фтасАла, само не се вчесАла

    5 4 Отговор
    Оправиха целата държава и стигнаха до малките де билчета.
  • 104 Eдин

    16 1 Отговор
    Александринчо, ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО : ЛГБТ , хазарт, наркотици, проституция - пропагандата под забрана в коша! И някой да пусне водата да ти измие л@йната от драсканиците!
  • 105 Яна

    14 1 Отговор
    Цялата писаница е език на омразата.

    Защо го публикувате?
  • 106 така трябва

    9 2 Отговор
    Всички долни помияри квичат.
    Радост за нормалните хора.
  • 107 ПЕНКО

    9 1 Отговор
    ОБИКНОВЕН---- ръднаскелА--- ВЕРОЯТНО "РОДЕН " ОТ СЪСЕДНИЯ ОТВОР !!!!!!!!!!!!!!
  • 108 Стоян Стоянов

    8 1 Отговор
    Искам един път, като отворя сайта на Факти да прочета нещо написано от нормален човек. Къде ги намирате тия бе.....................?
  • 109 Джендю

    7 1 Отговор
    Бях на заведение, където на вратите на тоалетните пишеше - мъже-жени, а аз къде да влезна . Каква несправедливост господи............. Ми може ли така ? И ний се пишем европейци. Ми да направят още една тоалетна, няма да са охарчат зер. Срам, мъ гоем срам.
  • 110 Павел

    11 1 Отговор
    Правата на всички невинни деца бяха защитени от мракобесието на Еврогрйските посегателства.
  • 111 Хихата

    11 1 Отговор
    Леле, мале как се разсмърдя вкиснатото зеле! Значи яко го е шибнал този закон в сороските ценности - евала на парламента!
  • 112 За протокола

    8 1 Отговор
    Александър Андреев, ти си за смях.
    Толкова дращене да защитаваш едни болни мозъци и техните измишльотини и глупости.
    Никой няма нищо против гейовете, ЛГБТ и разните там джендъри-мендъри и каквито още щат да се наричат. Да си бъркат по които си искат дупки, да се чувстват като каквито си желаят, но да не ни се навират в очите и НИКАКВА ПРОПАГАНДА. Още по-малко сред децата.
    Не всичко идващо от Запад е добро, както и не всичко идващо от Русия!
    Ние си имаме глави на раменете имаме си и български морал и традиции и не ни трябват измислиците на този или онзи болен мозък А тези, които ги защитават за пари заслужават само съжаление.
    Понял?
  • 113 Гост

    5 2 Отговор
    Всичко нормално се заклеймява като руско. Няма защо да се чудите, че над 80% искаха референдум за еврото.
  • 114 Геро

    5 1 Отговор
    Ей убавец, кой ти дава право да пишеш такива пасквили тук?. Не знам, но ако такъв само се опита да пропагандира където и да било, жална му майка. Спрете да закачате децата!!!!.
  • 115 Вуте

    3 1 Отговор
    Статии като тази трябва да бъдат забранени.
  • 116 Ангел Калчев

    3 1 Отговор
    Това е добър закон, и необходим. Който не го иска, да се маха и да отива някъде другаде.Тук е България. Европа може да си прати крайната либерална демокрация някъде другаде. Оставете децата!!!
  • 117 Ангел Калчев

    3 1 Отговор
    Това е добър закон, и необходим. Който не го иска, да се маха и да отива някъде другаде.Тук е България. Европа може да си прати крайната либерална демокрация някъде другаде. Оставете децата!!!
  • 118 Антиглобалист

    2 1 Отговор
    И да пишат и да пишат. Победу будет за нами!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.