17 Август, 2024 13:00 4 948 185

Да се готвят "чуждестранните агенти" в България

  • лгбт-
  • пропаганда-
  • възраждане-
  • румен радев

Със закона срещу "ЛГБТ-пропагандата" не просто цяла група хора от българското общество беше посочена като мишена

Да се готвят "чуждестранните агенти" в България - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Със закона срещу "ЛГБТ-пропагандата" не просто цяла група хора от българското общество беше посочена като мишена. С него се прокарва пътят към следващите опити за настъпление на пропутинските проксита, смята Еми Барух.

Нито внесената подписка с над 7000 имена, нито "дълбокото безпокойство" на комисаря за правата на човека в Съвета на Европа Майкъл О'Флахърти, който призова президента Румен Радев да не подписва промените в образователния закон, забраняващи "пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация", постигнаха някакъв резултат. С указа за обнародването на този закон Радев е "изразил отношението си" към внесените промени, съобщават от президентството.

Какво означава това ли?

Първо, означава, че българският президент не уважава правата на малцинствата в България, че не е способен да прави нравствена преценка за значимостта на личния избор на хората, че не разбира неморалната конструкция на приетите промени. Означава още, че целият патос на неговите самодоволни монолози за "права на човека и демокрация" звучи като лицемерна логорея и пренебрежение към част от българските гласоподаватели.

Второ, означава, че фашизоидните домогвания на проруските агенти вече имат инструмент за постигане на целите си. Законът, който днес бе публикуван в Държавен вестник, е първият. С него не просто цяла група хора от българското общество беше посочена като мишена посредством открито дискриминационен юридически акт. С него се прокарва пътят към следващите опити за настъпление на пропутинските проксита.

Действие номер 1 е факт. Да се готвим за Действие номер 2.

Тези дни, по време на заседание на комисията за демографска политика и комисията за младежта и спорта в парламента - и двете ръководени от "Възраждане", беше лансирана идеята да се предприеме Действие номер 2 - депутатите незабавно да приемат закон за "чуждестранните агенти", с който да бъде ограничена дейността на гражданските организации. На същото заседание се чуха и предложения да се повдигне обвинение към "Америка за България" и подобни външни финансирания, които "оказват пряко влияние с чужди интереси".

По ирония на съдбата първото законодателство за "чуждестранни агенти" е създадено в самите Съединени щати (FARA) през 1938 година като законодателен отговор на нарастващата пропаганда от чуждестранни агенти.

Оттогава са минали 86 години и маккартизмът е част от друга епоха.

В модерните времена най-яростната враждебност към неправителствените организации - определени недвусмислено като "чуждестранни агенти" - идва от Русия.

През 2012 г. Русия създаде закон, който изисква НПО да се регистрират като "чуждестранни агенти" в Министерството на правосъдието, ако извършват някаква "политическа дейност" и получават чуждестранно финансиране. Според Кремъл "чуждестранен агент" може да се тълкува само като "шпионин" или "предател".

През 2014 г. Конституционният съд на Русия потвърди закона, постановявайки, че няма правни или конституционни основания да се твърди, че терминът "чуждестранен агент" има негативни конотации от съветската епоха.

И понеже както публикуваният днес закон, така и призракът на "чуждестранните агенти" са внос от проверено меню, нека си припомним какво следва:

Приемане на Закон за "нежеланите организации" (2015), допълване на Закона за "нежеланите организации" със Закон за "чуждестранните агенти" (2023), докато се стигне до обявяването на ЛГБТ движението за "екстремистка организация".

А участието или финансирането на екстремистка организация се наказва с до 12 години затвор.

От тук до горенето на книги крачките не са много

Тази "правна стилистика" бе повторена едно към едно в Азербайджан, Киргизстан, Казахстан, Таджикистан, Беларус, Узбекистан. Унгария и Китай са в същата компания.

България върви натам, независимо че е подписала Всеобщата декларация за правата на човека и Международния пакт за граждански и политически права.

Обнародваният днес закон е Действие номер 1. То е прелюдия към следващите домогвания на фашизоидните хиени в българската политика, които разрушават крехката мрежа на нормалност в обществото. Ако се стигне до Действие номер 2, то ще засегне стотици организации в България и ще блокира финансиране за милиони.

От тук до горенето на книги крачките не са много.

*****

Този коментар изразява личното мнение на автора и може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на ДВ като цяло.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 138 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупничанин

    248 11 Отговор
    Аре, къш, птицо проклета!

    Коментиран от #100

  • 2 Така Така

    236 10 Отговор
    Млък бе швабски гнусари
  • 3 Чужди агенти ДВ

    246 6 Отговор
    "Цяла група"... Кога в България започнаха да се групират траверсите? Винаги са били екзотични единици в големите градове. Векове!!! Тези привнесени "евроценности" не са наши, не ни помагат и да си ги държат в дойчеландия или на мъгливите острови и фиорди!
  • 4 Това

    197 5 Отговор
    Не са швабите ! Това е някой наш ....рас, който се е продал на швабите !

    Коментиран от #7, #82

  • 5 Зевс

    210 8 Отговор
    Да се готвят, това е един хубав закон в американското законодателство, който трябва и ние да приемем ;)
  • 6 родител

    209 7 Отговор
    Не ми е ядно какво искат още !!Та тези хора са с психически отклонения и си мислят ,че света се върти около тях !!

    Коментиран от #166

  • 7 Така Така

    81 3 Отговор

    До коментар #4 от "Това":

    С една дума същия е.. ..с като тях

    Коментиран от #12

  • 8 Този закон трябва да

    31 111 Отговор
    обхваща и чуждестранните руски агенти на влияние и активната по медии русофилска организация!

    Коментиран от #11, #14

  • 9 Мда

    21 54 Отговор
    Накрая ще да издигнем охранителя на бай Тошо за тоталитарен лидер, без да го тормозят някакви нпота.

    Коментиран от #80

  • 10 Ха ха ха

    183 10 Отговор
    Каквато и лъжа и манипулация да напише мадам ционистката, соросоидката и либерастката Бахур, в рупора на лъжата Дойче веле , това не променя нищо защото го знаем предварително.Тези хора ни са кристално ясни и ние няма да спим и няма да спрем докато не се отървем от тях веднъж завинаги.Да си знаят че след втората стъпка осветяваща чуждестранните им източници на финансиране ще има трета .., пета и така докато ги изкореним окончателно.Въпросът е или те нас и нашите деца или ние тях, които нямат деца и протягат мръсните си ръце към душите на нашите.Победа будет за на ми, както казват на изток от нас.
  • 11 За национално предателство

    84 6 Отговор

    До коментар #8 от "Този закон трябва да":

    има конкретни текстове от Наказателния кодекс.
  • 12 Налудник

    130 6 Отговор

    До коментар #7 от "Така Така":

    Еврейска обратница е. Еми Барух.
  • 13 Гост

    161 5 Отговор
    Законът за чуждестранните агенти е измислен от САЩ.Там все пак има избори и не може да се каже че са тоталитарна държава.Тази мисирка от ЛГБТ нещо се е объркала.
  • 14 Мда

    55 5 Отговор

    До коментар #8 от "Този закон трябва да":

    Те са скрити ....раси.
  • 15 Единственото нещо,

    118 6 Отговор
    което беше истина е,че закон за"чуждестранните агенти"трябва да има,и ще има в България!След като следваме пътя на "новия брат"сащ,ще синхронизираме и законодателството ни с тяхното!А този закон е именно американски!
  • 16 Гост

    122 7 Отговор
    7000 подписа срещу 5-6 милиона.
  • 17 Стършел

    109 2 Отговор
    Закона за чуждестранните агенти е ,,хамерикански закон" Питайте сенатор Маккарти и Уолт Дисни!
  • 18 Читател

    151 4 Отговор
    Авторката отдавна е известна с антибългарската си позиция. Тя отрича правото на държава България (няма значение, кой е на власт - леви, десни, центристи) - да води собствена политика и да отстоява интересите си.

    "Българин" за нея е гнусна дума, означаваща привързаност към собствена държава, национални интереси, обичаи, традиции. Българите трябва да се откажат от всичко това и да станат "европейци" - една сива, покорна, еднаква маса, подчиняваща се на Брюксел. И разбира се - приемаща евреи като по-висши от себе си.
  • 19 Дааа

    127 4 Отговор
    Законът за чуждестранните агенти е нужен, както въздухът и водата за българското общество! То ще ни постави редом до САЩ, където какъв закон има от мнооого години! Разбира се цяла една прослойка ще бъде принудена да се регистрира като "чуждестранен агент"! Всички българофоби, които са на хранилка при Сорос и Америка против България и получават за това пари ще бъдат регистрирани, но обществото ще знае, че защитават интересите на чужди държави!
  • 20 БАНко

    111 6 Отговор
    ОТНОВО ДОЙЧЕ ВЕЛЕ , ОТНОВО НАМЕСАТА НА НАТОВСКАТА СКАПАНА ЕВРОПА В БЪЛГАРИЯ !!! НАТООВЦЕ , ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!
  • 21 Последния Софиянец

    108 3 Отговор
    В четвъртък пред президентството се събраха джендъри от цял свят и донесоха Маймунската шарка в България.

    Коментиран от #32

  • 22 Соросоидче ляв сектант

    10 70 Отговор
    Болшевиките,комунисти,левите обичаме да потропваме на отсрещния бряг ,нали затова си направихме лявото ЛГБТ
  • 23 Доктор

    112 4 Отговор
    Няма нищо по-извратено и анти-човешко от либералния глобализъм.
  • 24 Госпожо(н) Бахур,

    109 4 Отговор
    коя(й) сте Вие че да изказвате мнение? Абе я у лево
  • 25 Айде

    70 3 Отговор
    Пак вой до небесата от модерните леви. Колко много врачки и баячки, вещаещи апокалипсис, ако нормалността се защитава, се пръкнаха напоследък. Няма да има закон за чуждите агенти, стрино, Поне не, докато такива с твоето мислене не вземат властта.
  • 26 Болни мозъци

    109 2 Отговор
    Като зачетох този пасквил помислих, че са приели закон да вкарват многополовите в затвора или в лудницата. А истината е, че просто не им позволяват да се заиграват с децата ни и да ги развращават.
  • 27 Много си е хубав закона!

    75 3 Отговор
    Кой да очаква от нашите депутати? Ако бяхме в еврозоната, вместо подобни пасквили и гей протести, ултимативно щяха ни наредят да го отменим, или да ни изрекетират през ЦЕБ, както стана с гърците. Нали помните тяхното "ОХI" и как ги шамаросаха после?
  • 28 Въпроси

    76 3 Отговор
    Каква е разликата между Кравария,най-голямата "демокйрация" в света и надемократична България?
    В демокрацията има закин за чуждите агенти ,а в недемокрацията няма.
    Ами ако ние българите не искаме да сме "демокрация" от сатанински соросоиден тип?
    Какво ще ни направят?
    Ще ни унищожат с ядрено оръжие ли?
  • 29 Питам:

    101 4 Отговор
    Няма ли да излезе поне 1 /ЕДИН/ представител на МТЛБ общността и да заяви: АЗ СЪМ УВОЛНЕН ОТ РАБОТА ЗАЩОТО СЪМ ГЕЙ, ИЛИ НЕ МИ ИЗВЪРШИХА АДМИНИСТРАТИВНА УСЛУГА ЗАЩОТО СЪМ ТАКЪВ? Един, само един да докаже, че е дискриминиран по тази причина !
  • 30 Българин

    5 113 Отговор
    Ако руските мекерета успеят това означава, че всички образователни програми, като "Еразъм" например трабва да бъдат забранени. Да не говорим за кандидатстване за стипендии в западни университети или за съвместни научни програми. Израждане ще получат голямата тояга!

    Коментиран от #84, #157

  • 31 Пешко

    86 3 Отговор
    А дано. Доста антибългари действан като НПО-та с чуждо финансиране във вреда на България.
    Сега поне педофилите се показаха и афишираха.
  • 32 Хаха

    4 29 Отговор

    До коментар #21 от "Последния Софиянец":

    И теб ли заразиха?
  • 33 Анонимен

    70 2 Отговор
    А нещо за най големия концлагер в света. Например Газа.
  • 34 Христо

    85 2 Отговор
    Спряха пропагандата сред децата. Всяка пропаганда сред деца е неморална.

    Кой е жертва на атака тук - децата или възрастните ЛГБТ?

    Слава богу, че здравият разум у нас за първи път от няколко години се включи
  • 35 0101

    9 66 Отговор
    Трябва закон за руските шпиони русофилията,заплаха за националната сигурност и тероризъм

    Коментиран от #61

  • 36 Ама ний сме дъпедафци

    65 3 Отговор
    Преписвайте закона на янките за чуждите агенти и готово...
    Те половината свят го преписаха барабар и руснаците...
  • 37 Бибитко от Банкя

    66 3 Отговор
    Еми Барух още от млади години не си падаше по мъже!
  • 38 Катон

    74 3 Отговор
    НПО-та с чуждо финансиране трябва да бъдат разрушени(забранени)!
  • 39 Колобъра

    56 2 Отговор
    DW не е швабска медия,а е хазарска🇮🇱🌈 ...
  • 40 Хахаха

    75 2 Отговор
    Върховния съд на САЩ вчера издаде решение, че Губернаторите имат правото да спрат ЛГБТИ помията въвеждана с изпълнителни заповеди на Байдън в щатските училища!!!!
    И, да ... идва ред на Закон за лобизма, пълно копие на този в САЩ.
    А, да видим ко ще реще Дойче зеле.


    В ЮК хората вече влизат в затвора за публикувано мнение. Каква свобода, какви 5 лева при ЛГБТИ диктатурата.
  • 41 Анонимен

    83 1 Отговор
    Това дето го пишат няма нищо общо със приетия закон. Забранява се пропагандата за промяна на пола в училището и детската градина,а не натюрела. Който мъж го влече да се облича като жена,да си ляга с мъже,не ми дреме. Само не го промотирайте пред децата колко е готино.
  • 42 копей&CO

    4 44 Отговор
    демек истинските агенти ще приемат мерки срещу набедените за такива - въпрос на тълкувания и еквилибристика , но защо се пренебрегва официалната ориентация на страната
  • 43 Дойче Лъже

    71 2 Отговор
    И тия си мислАт, че като Гьобелс повтарят едно нещо сто пъти, ще стане истина.
    Да, ама не!
    Закона е АМЕРИАКНСКИ, не руски. И за да имаме американска демокрация трябва да го въведем.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Гошо

    66 1 Отговор
    Хубаво е да се изразява лично мнение....така работи демокрацията! Въпросът е да не ни го натрапваш като единственото правилно!
  • 46 Гледам и се чудя

    75 1 Отговор
    По студията,привържениците на джендър идеологията са много ядосани и обиждат опонентите си,наглеят,беснеят от безсилие.Една учителка им каза,че нямат право да участват във възпитание на деца,които нито са създали,нито ще създадат.Да си гледат техния живот и да са благодарни,че ние НЕ се месим в него.
  • 47 Верно ли

    36 2 Отговор
    Ще се "готвите" и хоро ще играете!
  • 48 Баце ЕООД

    46 3 Отговор
    То пък тия боклуци щото някой им слуша мненията
  • 49 ЗойчеДеле

    49 2 Отговор
    Тъпотата в немската "медия" няма грам ци
  • 50 Град Симитли

    47 2 Отговор
    ".... Оттогава са минали 86 години и маккартизмът е част от друга епоха...."
    .... Хич даже не е!
    .... Даже и руските попове набедиха за шпиони и изпъдиха!

    Коментиран от #131

  • 51 Абсурдистан

    59 2 Отговор
    Педофилите реват! Това е добре!
  • 52 ежко

    54 1 Отговор
    Каквото и да напишите, хубачото е,че такъв закон мина.А за закона за чуждестранните агенти съм силно "за"!Да вземем американския и да го приложим едно към едно!Да няма спекулации,че бил руски закон и незнам какъв си!Едно към едно!Да лъсне всичко -на кой му плащат американците,разни ЕС фондации, Русия и т.н. и какви суми!И тогава пак си пишете гнусната пропаганда,но да знаем яии интереси защитавате и за колко пари!
  • 53 Точно така

    46 1 Отговор
    Да се готвят агентите. Техния час идва, отмъщението ще е жестоко.
  • 54 Свирено е вече

    52 1 Отговор
    Браво на нашето правителство за закона !Трябваше да определи и наказания.Чуждестранните агенти са точно като някакви секти.По-възрастните хора знаят,как едни костюмирани проповедници стояха (на Графа съм виждала) и ни уговаряха.Сега,ако нашите пуснат дронове да следят по границата за нелегални мигранти ЩЕ Е ИДИАЛНО.Ама не.Ние ще чакаме "да се обърне колата" и тогава ще умуваме.Във всеки случай,поне "мачът с ЛГБТ е СВИРЕН"Браво и на Президента,че подписа обнародване.
  • 55 ВКК

    34 1 Отговор
    Я стига тъпотии, аман от вас!
  • 56 инфо

    53 1 Отговор
    Г-а Барух е представила напълно очаквана публикация. Смесица от факти и свободни интерпретации, болшинството от които нямат никакво касателство към проблематичната тема. Воплите на псевдо демократите (от страната и чужбина) и защитници на малцинствени права, са пропагандно натрапвани и с претенции за непогрешимост. Очертаните хипотези са меко казано - нелепи. А това с "...горенето на книги..." може да го пробутва на силно лумпенизираната и непрочела една книга розова аудитория.
    П.П. Съществото от снимката с "плакатчето" пращи от интелект (и няма никаква представа от "тоталитарна държава").
  • 57 Ясна е работата

    4 59 Отговор
    Копейката с помощта на останалите безродници тика държавата към фашизъм и русификация.
  • 58 малко истински факти

    55 0 Отговор
    Щом либералистичноувредените ревЪт , квичЪт и врещЪт , значи нещата у нас на добре вървят , НО наистина е необходим закон за НПОтерористите , който да осветли финансирането им и да си понасят наказанията , за противодържавна дейност финансирана от чужбина .
  • 59 Дедовия

    53 1 Отговор
    България е православно християнска страна. Това е застъпено в Конституцията. Всичко останало е противоконституционно!!!!. Никакви ЛГБТ, НПО и сие не трябва да се месят в политиката на държавата. Който не му харесва да отива на "любимия ви Запад". И без това тези които слугуват на Соросоидите извън страната не плащат данъци и с нищо не допринасят за благоденствието на България(с изключение на тези поддържащи финансово старите си родители). КАЗАХ!!!.
  • 60 някой

    45 2 Отговор
    "Дойче Веле" трябва да е от първите изгонени.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Баце ЕООД

    24 1 Отговор
    Аууу, завършека на това иначе безполезно мнение е направо траги-комичен. Твореца спокойно може да пие един студен айрян да се успокои
  • 63 България е за семейство-мъж-жена

    41 2 Отговор
    Ха,ха,ха, загрижили се от бг редакцията на Дойче веле, че в страната ни щяла да стане фашизоидна! Абе, ей, що не си гледате вашите проблеми с мигрантите например, че скоро сигурно ще задължат децата ви да ходят с бурки, а момченцата с рокли😂😂😂 И що не обясните просто и ясно, какви точно права са ви нарушени?! Защото вие например нарушавате правата на мнозинството в България, че щем не щем трябва да понасяме как по улиците се целуват мъж с мъж, жена с жена😂
  • 64 Ееее най после... браво

    34 1 Отговор
    След всичко руско и един американски закон за чуждите агенти.. .
  • 65 дядото

    35 1 Отговор
    не вярвам да са толкова,но и 7 000 да са,означава ли това,че заради 1,други 1000 да са потърпевши,означава ли,че трябва да обърквате умът на децата.пфу.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Ошашавена Копейка

    17 17 Отговор
    Поредните вопли на левите екстремисти. Проблемът е, че този закон се прие под давлението и с протекциите на изцяло про путински, русофилски и болшевишки партии. Но, попадналите под ударите на този закон не са по-различни от приелите го. Досега те действаха със същият "комсомолски ентусиазъм", като извиваха ръцете, заплашваха и всячески анатемосваха нормалните, обикновени хора, които искат само децата им да не стават обект на лява, гейска пропаганда и внушения. От тази гледна точка, този закон е преградата, която ще се издигне против опита на всякакви извратеняци, да се опитват да тровят съзнанието на младото поколение. Когато човек навърши пълнолетие, може сам да избира какъв да бъде. Докато за него се грижат родителите му, ще е момче или момиче-какъвто се е появил на бял свят. Както се оказа, не само руската "пета колона" работи против интересите на България, но и разбеснелите са западни левичари, проповядващи "кенсъл културата", които налагат цензура на всякакво чужда мнение, не съвпадащо със смахнатите им, левичарски, комунделски, либертариански идеи, имащи за цел да разрушат нормалността за сметка на глобализираният Содом и Гомор", в който белите хора, са длъжни да се чувстват хора втора категория, за сметка на всякакви боядисани навлеци, довлекли се от Африка, Азия и къде ли не. Тези ояли се, преситени от добър живот индивиди, не осъзнават, че този им уреден живот е постигнат с лишенията на техните родители, баби и дядовци, които направиха от Запада,

    Коментиран от #119, #135

  • 68 гост

    40 1 Отговор
    Свалете мръсните си ръчички от училището и децата ни. Да не съжалявате после...
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 бай Иван

    38 1 Отговор
    Точно така .Да се готвят чуждите агенти. Все на глупостта ни да ги допуснем трябва да се сложи край. Чуждите хрантутници да си ги хрантутят в чужбина.
  • 71 Тъмен субект

    37 0 Отговор
    Т.нар.малцинства смятат, че са нарушени правата им да раз вращават и объркват НАШИТЕ деца. И това трябвало да бъде тяхно право, щото иначе е тоталитарна държава! Сериозно? Пък и ООН били разтревожени! И ние сме разтревожени от действията и бездействията на ООН.
  • 72 DW смърди

    42 0 Отговор
    "правата на малцинствата в България" не са засегнати от закона против пропагандата на извращения!
    Правата си ги имат, да си слагат каквото искат, когато искат, с когото искат - нокой не им пречи.
    Просто спира да се говори на малките деца за неща, които не ги интересуват и няма да им мътят мозъците.

    Голямо реване, голямо чудо.

    И друго - събрали 7000 подписа, голямо чудо.
    Време е някоя агенция да направи едно национално допитване, да се видят реално процентите на подкрепящи и да млъкнат всички веднъж и завинаги!!!

    А чуждите агенти, да, да се готвят, защото са много и нанасят големи вреди на България! Огън да ги гори!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Оrthоdох

    42 0 Отговор
    Колко лукаво извъртат нещата слугите на сатаната! Някой си щял да става мишена (едва ли не ще тръгнем да ги бием и убиваме), правата на малцинствата били нарушени (като че ли някой ще влезе в спалнята им да им пречи да вършат гнусните си мерзости) и т. н. А то забраната е само да се прави пропаганда на тези богопротивни неща в училището, където се формират мирогледът и нравствеността на младото поколение - бъдещето на България. Защото здравите морални устои са едно от най-важните условия за силата и разцвета на една нация и държава. А тези, които реват срещу приетия закон, явно смятат "нетрадиционната сексуална ориентация" за нещо добро, а забраната на нейната пропаганда - за нещо лошо. Наистина ли го мислят?! Защото това са неща, които навсякъде и винаги, през цялата човешка история са предизвиквали погнуса, презрение, съжаление, а в някои времена и места - даже и юридическо преследване. Защото всеки нормално мислещ човек е виждал в тях сериозната опасност за обществото. Те са като гнило място в плод, поради което, ако се остави да се разпространява, ще изгние целият плод. Така че - в личния си живот нека всеки си прави, каквото реши (отговаря за това лично пред Бога), но пропаганда на гнилото сред останалите и особено младите хора - категорично не!
  • 77 Аква

    42 0 Отговор
    Еми Барух като издънка от еврейски поколения трябва да знае за геноцида, който извършиха нейните сънародници върху палестинските граждани. Тя трябва да знае и за разстреляните палестинчета от упор в главата от израелските войници. И накрая, тя трябва да знае за фашизмът, който е завладял еврейската държава и би трябвало да осъди фашизираната еврейска сган.
    А НЕ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ТРАНСИДИОТИТЕ И ПСИХЯСАЛИТЕ СЕКСУАЛНИ ИЗВРАТЕНЯЦИ. За тях няма място в България и ако на Емито не й харесва, да се маха оттук.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 факуса

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Мда":

    него на спокойствие в затвора
  • 81 Ти гей

    5 1 Отговор

    До коментар #73 от "Шоп":

    Да не те барна
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Фикри

    37 1 Отговор
    Абе болни мозъци, защо трябва да обърквате малките деца ?
    Нощем се правете каквото искате и с който искате, но не закачайте децата .
    Никой не ви забранява да се съвокуплявате с каквото искате, само не закачане децата.
    Има два пола, мъж и жена, мъжете са бащи, жените са майки, всичко друга са болни амбиции на болни хора
  • 84 Доктор

    36 1 Отговор

    До коментар #30 от "Българин":

    Целта на Еразъм не е образование, а индоктринизация в глобализъм и национално обезличаване.
  • 85 Тия съвсем

    29 1 Отговор
    са изперкали. Пропутинска пропаганда бил законът. Я да е ... тпа.
  • 86 Аква

    30 3 Отговор
    ГОРЕНЕТО НА КНИГИ Е ПАТЕНТ НА ИНКВИЗИЦИЯТА, ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ И ФАШИСТКА УКРАЙНА. Българинът никога няма да изгори книга , четмото и писмото са спасили нашият възрожденски дух през турското робство и днешното глобалистко евроатлантическо робство.
  • 87 Ддд

    31 1 Отговор
    Цяла статия пълна с глупости.
    Да пишеш че било фашизъм, путинизъм, русофилство този закон, е най малко тъпо.
    Освен това с какво е засегнат някой, че в училищата се забранява ПРОПАГАНДАТА, на различната сексуалност? Все пак всички "различни " са родени и направени от МЪЖ и ЖЕНА. А не от измислени социални полове!
  • 88 Ддд

    24 0 Отговор
    Дори и без този закон, ако организации от ЛГБТ,БХК, и всякакви НПО-та, решат да пропагандират хомосексуализъм.
    Какво ще последва от родителите на учениците. Ще има гонения на такива хора, които си мислят че могат да изнасят лекции, как няма нищо лошо в хомосексуализма.
  • 89 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 1 Отговор
    С това име "Еми Барух" картинката става много ИНТЕРЕСНА?!!
  • 90 акудцк8

    18 1 Отговор
    показните амбрежи НЕ са малцинство
  • 91 Илиев

    27 1 Отговор
    Яхайте тротинетките и изчезвайте соросоиди!!!
  • 92 Пешо

    25 0 Отговор
    Точно така, да го изкопират закона за чуждите агенти от светлите ни и велики учители - сащ.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 факти

    24 1 Отговор
    мръс.и педа.и, долу ръцете от българските деца!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 95 Дурочок

    28 1 Отговор
    Този закон го поиска българският народ от българския парламент.
    И ГО ПОЛУЧИ. И никаква фашистка Германия, нито педофилска Европа ще попречат за прокарването му в училищата и детските градини.
    А колкото до списъка със защитниците на трансидиотите , нека ДАНС СЕ ЗАНИМАЕ С ФИНАНСОВИТЕ ПОСТЪПЛЕНИЯ НА
    ЛИЦАТА В НЕГО.
  • 96 Сме влкуци от ДВ

    29 1 Отговор
    "Оттогава са минали 86 години и маккартизмът е част от друга епоха."

    Ама законът си важи, нали така гниди?
  • 97 Българин

    1 37 Отговор
    Най-смешното е, че с поправките в Закона се забранява не само пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентации но и политическато и религиозна пропаганда в училищата. И ако утре някой даскал започне да говори на децата за Дядо Коледа, защо по Великден се боядисват яйца и каква е разликата например между християнство, ислям и индуизъм ще попадне под ударите на този закон все едно е говорил за разликата между хетеросексуални, гейове и лесбийки.

    Коментиран от #150

  • 98 Файърфлай

    31 0 Отговор
    Това ,,същество,, от снимката,ако е българка,дали е заставала поне 2-3 секунди пред портрет на Ботев,на Левски,на Волов и Бенковски ?
  • 99 Доротея

    2 23 Отговор
    В България е традиция антиваксърите да са ваксинирани, борците за запазване на лева да притежават банкови сметки в евро и долари а противниците срещу ЛГБТ пропагандата да са прикрити или латентни хомосексуалисти.
  • 100 Нормално

    28 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дупничанин":

    Тези така наречени чуждестранни агенти, финансирани отвън, са забранени в щатите от 30-те години на миналия век.

    Агенти вън от България!

    Коментиран от #105

  • 101 Сократ

    25 0 Отговор
    Американският закон за чуждестранните агенти трябва да бъде въведен в България. Да се види кои умно-красиви са на чужда хранилка и изпълняват чужди поръчки против държавата и народа на България. Ама не им стиска. Защото голямата част от т.н. ни парламент ще попадне веднага под сатъра на подобен закон. А и всичкото либерал обикалящи всички телевизии.
  • 102 Цуца

    24 0 Отговор
    Винаги съм уважавала хората с друга сексуална оеиентация, НО! Да се нагнетява в обществото ”кои са по по най” и да ни се вменява колко не уважаваме и изоставаме от европейските ”ценности”, моля да се попитаме щъркелите ли ще ни носят бебетата?!

    Коментиран от #121

  • 103 Аква

    34 0 Отговор
    Еврейката Еми Барух през целия си живот се е изживявала като жертва на геноцида върху еврейския генофонд, използвала е съжалението и уважението към историческата еврейска обремененост и е направила кариера по лесния начин у нас. Да сте чували за евреин зидаромазач или обущар, или леяр в завода , формовчик или пазач на склад.
    И днес такива като нея хвърлят хищен поглед към българските деца - да ги вкарат в лапите на психопати, трансидиоти и педофили. Легално, чрез добре финансово тапицирани НПО- та.
    За благодарност към България, защо да не ви инвалидизираме децата! Това е благодарността на еврейската душевност.
  • 104 Точен

    25 1 Отговор
    Тази Еми Барух да попрочете малко книги. Да не говорим, че не знае или се прави, че не знае, че поддръжниците на Възраждане имат най-висок % висше образование от всички партии в НС. Лесно е да ти плащат от Дойче Веле, трудно е да обичаш народа свой, който тя дали смятя за свой?

    Коментиран от #110

  • 105 Мнение

    2 5 Отговор

    До коментар #100 от "Нормално":

    И руските ли??

    Коментиран от #153

  • 106 БОЦ - ко

    19 0 Отговор
    Еми Барух,
    100 % си Ev Нюх !
  • 107 хахаха

    17 0 Отговор
    тъпаните нямат край в тая държава...извъртат нещата като стой та гледай....много ще ми е интересно, ако на някой от тия 7000 противници на закона в училище и то още от първи клас започнат да обясняват на детето му, че всъщност то не знае какво е - момче, момиче или нещо друго, и му промиват мозъка така , той как ще реагира? Може би ще пляска с ръце от радост? Нищо, че се е надал внуци за има...
  • 108 Само питам

    18 1 Отговор
    Ко точто велосипедист от ДВ е писал тая статия ?
  • 109 И Киев е Руски

    14 1 Отговор
    Скопени .Ако пиша какви ще ме изтрият полу човеците от факТИ

    Коментиран от #164

  • 110 Мнение

    7 12 Отговор

    До коментар #104 от "Точен":

    Ами жалко за висшето им образование като духом са нисши! Ксенофоби ,хомофоби... Това хора ли са?
  • 111 ха ха ха ..

    26 1 Отговор
    Еми Барух - типично Българско име ... Няма начин дядо и до е бил на шипка .
  • 112 Туйто!

    23 0 Отговор
    Към кое НПО-хранилка е зачислена Емичка Барух?
    А кой ще гарантира, че самата Емичка не е нечий или двоен чуждестранен агент?
    Гаранция - любимата Франция :)))
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Шикългрубер

    16 3 Отговор
    Едно време Барухите пишеха такива статии с въглен по стените на Бухенвалд.
  • 115 странни хора

    24 0 Отговор
    Защо замесват Русия, та и фашизъм, и комунизъм, и какви ли още не, намеци, с политически нюанси.
    А е толкова простичко. Политиците зачетоха волята на огромна част от трезвомислещите хора в България. Защитиха нормалността и важната за обществото ни ценностна система. А ЛГБТ индивидите да си бъдат такива, каквито са. Просто да спрат да парадират със своята различност. Да не се напъват толкова да вкарат в училищата теми, неподходящи за деца.Това не значи, че половата идентичност и сексуалното развитие на подрастващите са някакво табу. Но да оставим това задължение на родителите и да не допускаме гей общностите да манипулират и да изкривяват половото съзряване на децата ни.
    Толкова драматичен ли е този закон, та стана едва ли не политически въпрос, с привкус на международен скандал. Какви са тези протести, при положение, че има стотици други проблеми, касаещи много повече хора ? И кому е нужно, умишлено да се изкривява, и то още в предучилищна възраст, половата идентичност на децата?
  • 116 Бай той Толстой

    13 0 Отговор
    Ние обратните си ги слагаме на пангара,също както Дойче веле!
  • 117 Олга

    20 0 Отговор
    Този закон абсолютно е наложителен не само от морално-етическа и християнска гледна точка, а от чисто практическа. Държава, която има демографическа криза (катастрофа?) не може за позволи обществото да толерира вредоносен отказ от детораждане и въвличане в изкривена биологична деформация неориентирани млади хора.Това е гибелно особенно за малки държави.
  • 118 всичко са измислили

    21 0 Отговор
    Камала Харис: Когато редуцираме населението, повече от нашите деца ще могат да дишат чист въздух и пият чиста вода....
    За това объркват психиката на хората.
  • 119 Ошашавен гей

    15 1 Отговор

    До коментар #67 от "Ошашавена Копейка":

    Закон ще има и ще ви вкараме ксдето ви е мястото извратеняци
  • 120 Бай Тошо

    25 0 Отговор
    Публикуваха поименен списък, длъжност и т.н. на подписалите се преподаватели в ЗАЩИТА на джендърството. Почти всички са от Американския, някакви чужди университети, почти всички преподаватели от СУ "Кл. Охридски" и "старчетата"от БАН. И това ми било "академична общност"!!! Видя се кой е на хранилка. Не видях нито един от Спортната академия, Минно-геоложкия, Учителски, Медицински и т.н.
  • 121 Бай той Толстой

    9 0 Отговор

    До коментар #102 от "Цуца":

    За да уважаваш някой, трябва да го е заслужил-акъл,работа,смелост, жертвоготовност.Иначе-просто не ти пречи.Уважавайте думите,термините и правилата в обществото!
  • 122 ако погледне човек

    22 0 Отговор
    Има повече хора с объркан пол сред образованите . Защото четат такива глупости и им промиват съзнанието .
    Братята роми като са неграмотни , при тях няма объркани полове и се раждат деца . Така е и в Африка .

    Коментиран от #124

  • 123 Фарисейщина е

    18 0 Отговор
    да наричаш мишена група хора,занимаващи се и припечелващи от пропаганда.Има приета Конвенция за правата на детето в ООН и този закон не е в противоречие с нея.
  • 124 Правилно

    3 6 Отговор

    До коментар #122 от "ако погледне човек":

    На село няма как да видиш циганите в поли които проституират на центъра на Варна

    Коментиран от #125

  • 125 я кажи

    13 0 Отговор

    До коментар #124 от "Правилно":

    Какво общо има проституцията с 32 -та пола ?

    Коментиран от #127, #129

  • 126 Приказка без край

    2 16 Отговор
    На нашите тикви сега ще им отрежат малко фондове..защото България обикновенно ги получава по политически причини и ще почнат да хълцат..
    ДРУГАРИ ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА СЕ НАРЕДИТЕ ПРЕД РУСКОТО ПОСОЛСТВО КАТО ОГЛАДНЕЕТЕ ЗАЩОТО МНОГО ЛЕСНО ОНИЯ ХОРА ЩЕ ВИ ВКАРАТ В ПЪТЯ

    Коментиран от #136

  • 127 Чезни

    7 0 Отговор

    До коментар #125 от "я кажи":

    Ще ти кажа
    Проституцията е незаконна
  • 128 дико

    26 0 Отговор
    Време е!
    Всъщност всчки злини тук се финансират от чуждестранните агенти!
    Пример: Всички от академичната общност които протестират закона за ЛГБТ пропагандата СЕ ФИНАНСИРАТ ОТ ЧУЖДЕСТРАННИТЕ АГЕНТИ ! По-точно проверете колко от доходните проекти по които работят разни академици и професори се финансират от организации свързани с Америка за България, САЩ, ЦРУ, Великобритания, БХК... и подобни!
    Ами 99% от тях. Естествено че професорчето ще изкара и всички наети по проектите И ето ти хора за протест!!!.
    И това само за академичните среди.
    Ами бизнеса, ами НПО, ами политически субекти като Атлантическия клуб...
    Излиза че чуждите агенти имат достаъчно хора не само за протести, ами и за гражданска война ако пожелаят! Тип Украински майдан.
    Именно за това чуждите агенти трябва да бъдат вкарани в отделен закон и забранени!

    Коментиран от #134

  • 129 На село ги нямате тия неща

    5 4 Отговор

    До коментар #125 от "я кажи":

    Тука един твърдеше че не бил виждал мъжки цигани в поли и го насочих къде може да види ако чак така желае

    Коментиран от #133

  • 130 Тома

    21 0 Отговор
    Трябва да има такива закони защото гайовете ептем се разпищолиха.
  • 131 Анонимен

    20 0 Отговор

    До коментар #50 от "Град Симитли":

    Както говорят за колониализма, че видите ли нямало такова нещо. Затова Франция държи златните резерви на 14 държави в зап. Африка даже нямат право парите си да печатат. Иначе как беше свобода, равенство, братство. Бля,бля.
  • 132 Да се готвят, а те не са малко

    17 0 Отговор
    Браво... най накрая ще вземем закон от янките против чуждите агенти... а те хич не са малко... ДВ, Америка за Бг, и т.н.
  • 133 пак не разбрах

    11 0 Отговор

    До коментар #129 от "На село ги нямате тия неща":

    какво общо има проституцията с новия закон?

    Коментиран от #138

  • 134 Не си наясно къде отиваш изобщо

    1 18 Отговор

    До коментар #128 от "дико":

    Абе той и Орбан така си мислеше обаче от както разбра че не е част от ЕС и му висна сопола..ако си го търсите ще си го получите..оня изчезна от екрана тотално
    Политическата система в България е далеч по паянтова считай че ще се разбягат на всички страни ако ги подгонят ония хора както си знаят
  • 135 Дедо

    17 0 Отговор

    До коментар #67 от "Ошашавена Копейка":

    Чадо, дай Бог синът ти зет са ти доведе, а дъщерята - снаха! Еле па тогива да ти доде акъло у кухата кратуна!
  • 136 Само питам

    5 0 Отговор

    До коментар #126 от "Приказка без край":

    Ти обратен ли си

    Коментиран от #140, #149

  • 137 Хаха

    15 1 Отговор
    Голям рев ИСКАМЕ АМЕТЧРИКАНСКИЯ ЗАКОН ЗА ЧУЖДИТЕ АГЕНТИ и така Дойче веле, сервитьорката Цънцарова и Комуниста Гого няма да ни говорят от сутрин до вечер за Путин. Ще се види кой кое!
    И ако са такива демократи и борци за свободи те ще го предложат!
  • 138 Новия закон ли

    1 17 Отговор

    До коментар #133 от "пак не разбрах":

    Не бе тука един каза че циганите нямали драгове защото не четяли и не им се обърквала главата..обаче понеже явно живее на село го упътих къде може да се просветли по въпроса
    А МНЕНИЕТО МИ ЗА НОВИЯ ЗАКОН Е ПРОСТО БЕЗМИСЛЕН ЗАКОН ЗА ДА МОГАТ РАЗНИ ХОРА ДА СИ ЛЯГАТ ДОВОЛНИ ЧЕ СА СВЪРШИЛИ НЕЩО КОЕТО ВСЪЩНОСТ Е НИЩО
    ВМЕСТО ДА ПРИЕМАТЕ ТЪПИ ЗАКОНИ ПРАТЕТЕ ЕДНА ПАТРУЛКА ДА ПАЗИ УЧЕНИЦИТЕ В ГОЛЯМОТО МЕЖДУЧАСИЕ ДА НЕ СИ КРАДАТ ПАРИТЕ ЗА ХРАНА
  • 139 Жеко

    17 0 Отговор
    Дъще , какво работи новияти приятел ?
    Инфлуенсър ,тик токър , блогър ,защитник на жендърите ..
    Аааа, няма ли възможност да се сдобрите със стария ......
  • 140 Тъпи жуотни

    0 4 Отговор

    До коментар #136 от "Само питам":

    Ако та подкарам ще ти се изясни много бързо

    Коментиран от #142

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 сами можете да си представите

    8 0 Отговор
    Колко обратни има при преподавателите и учените .
  • 146 Сатана Z

    17 1 Отговор
    Госпожа Еми Барух трябва да е благодарна на източно православните български християни,които не са позволили нейните роднини да посетят концлагерите в Германия!Храни куче да те лае.

    Коментиран от #148

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Да такъв съм

    1 1 Отговор

    До коментар #136 от "Само питам":

    Да ве пия бира и гледам английското защото не мога да гледам български мъжоретки..до преди малко бях на строежа
    Достатъчно обратно ли ти звучи
  • 150 Отец Христофор Събев

    7 1 Отговор

    До коментар #97 от "Българин":

    Защо тогава никой от религиозните не изрази протест? Напротив, подкрепиха го.

    Значи не е така както лъжeш.
  • 151 Вас ви знаем

    1 8 Отговор
    Разни имбецили дето много били стояли пред разни портрети на Волов си мислят че са някакво твърдо хетеро..ама момчета много като вас вече плакаха..половината от вас ще повръщат ако изкарат 24 часа на полето да не говорим за повече
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Просто казано

    9 3 Отговор

    До коментар #105 от "Мнение":

    Няма руски, български, немски , еврейски, американски. Там където се споменават националности, нацизмът е близко, ръка за ръка с фашизма, като проявление на западния капитализъм. А има ли фашизъм, задължително ще има и антифашъзъм, че даже и класова борба. Така че, ско има чуждестранни агенти, щом се финансират отвън, нека да е ясно откъде и хората сами са си направят преценката.
  • 154 66665

    12 0 Отговор
    Когато нямаш какво да кажеш ти се привижда Путин. Браво на Възраждане и нека соросоидите да треперят.
  • 155 фен на сидеров

    10 0 Отговор
    и на мършляците от нпо ще им видим субсидийките !
  • 156 Професор

    19 0 Отговор
    Стивън Чеунг, говорител на кампанията на Доналд Тръмп за президент на САЩ: "Нека да бъдем пределно ясни-- Европейският Съюз е враг на свободата на словото и няма каквато и да било власт, за да ни обяснява каквото и да било." Така че, довиждане, другарко Барух, ноември ще бъде май...
  • 157 Де го чукаш,

    8 0 Отговор

    До коментар #30 от "Българин":

    де се пука.
  • 158 Случая е по -различен

    14 0 Отговор

    До коментар #148 от "Българин":

    когато потомците на спасените опитват да вменяват вина днес.Преди около десетина години организация ,,Шалом" поиска България да поеме отговорност за депортирането на евреи от Беломорска Тракия,Вардарска Македония и Пирот по време на ВСВ.И това се случва при положение,че 7- ми състав на Народния съд осъжда виновните.Участник в 7- ми състав на Народния съд е Ели Барух- вероятно роднина на авторката на статията.
  • 159 това са пълни глупости

    6 1 Отговор

    До коментар #147 от "Стар комонис рософил":

    А като целуваш дете по устните значи ли че си педофил ? В различните части на света обаче целувката сигнализира и други намерения. В Европа например се използва и като жест за поздрав.Положението в арабския свят, разбираемо, е по-различно. Там, например, мъжете се поздравяват малко по-сдържано с докосване на носовете.
  • 160 Сандо

    11 0 Отговор
    А ако изгонят ДВ от българскотомедийно пространство въздуха ще стане по-чист и по-здравословен за всички българи.А и кой знае,може някой от тия 7000 хилядници да си продуха мозъка и да дойде в нашите редици - на нормалните и обикновени българи.
  • 161 Търновец

    5 3 Отговор
    Примери за чуждестранни агенти - Соломон Паси и Петър Волгин, Митрофанова
  • 162 Анджо

    7 1 Отговор
    Тая статия е тъпа. Тоя защо не каза как да се направи закона по добър. Не може да преподаваш на дете сексуална култура и да му обясняваш , че третият пол е химера, но хората са го измислили за да угодят на някой така наречени хора.
  • 163 1234

    12 0 Отговор
    Щом жълтопаветниците квичат на прав път сме....
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Да му мислят

    2 11 Отговор
    руските натрапници в България!
  • 166 Кейти Ледецки не е жена!

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "родител":

    Чудя се аз ли не разбирам или от ЛГБТ+ пропаганда и чуждестранните агенти в България се интересуват само и единствено юдеи като другарката Еми Барух?
  • 167 Ний ша Ва упрайм

    6 0 Отговор
    България трябва да е свободна от джендерухите! Кастрираните на трена и на Запад! Видя се кое е котилото на тия - СУ София! Закривай!
  • 168 Сапунджията

    2 0 Отговор
    Дрън,дрън,бля,бля,да заменим сапуна.Пърео,американският закон за чуждите агенти у нас не е приет и второ, като той е толкова лош и фашистки защо през всичките 86 г.на никой в щатите и през ум не му е минало да го променя или премахне.Много демократично си живеят хората и с такъв закон.
  • 169 За протокола

    11 0 Отговор
    Всеки има право да е какъвто си пожелае, но да не пречи на другите.
    А пропагандата на ЛГБТ-та определено пречи. И на нормалните хора и на обществото.
    Още повече пък в училищата.
    И това няма нищо общо със свободата на словото. Защото свободата и демокрацията не са слободия. И ако някой не може да разбере къде е границата именно държавата трябва да му покаже,
    Събирайте се, празнувайте си, обличайте се с каквито си искате шарени парцалки, бъркайте си по които искате дупки, но не дразнете нормалните хора с натрапване и демонстрации на ненормалностите си.
    Защото утре и от психиатрията могат да се позоват на свободата на словото и да започнат да ни агитират, че всички трябва да станем Наполеоновци или не знам какви си. Или блондинките да ни агитират по телевизията и в училищата, че всички трябва да се изрусяват. И със сигурност ще си намерят своите поддръжници и в Европа и у нас. Нали трябвало да има свобода на словото. Явно и в чужбина има много хора и в медиите и в Европарламента и в правителствата, които са пропуснали доста уроци по демокрация.
    Решихме ли всичките си най-важни проблеми, та опряхме до тази идиотщина?
  • 170 Стенли

    1 0 Отговор
    Чакайте малко той закона за нпо първо на първо е американски защо не го премахнат в Америка
  • 171 666

    0 0 Отговор
    ха ха ха истински парадокс който отговаря на "Quod licet Iovi, non licet bovi" а най смешното че за всичко вината трябва да поемат руснаците те вярно нас народа за луди ни приемат
  • 172 Готин

    0 3 Отговор
    Като чета драсканиците сътворени от необразовани хора, се убеждавам, че българина най-много обича да мрази.
  • 173 Мухаа ха!

    3 0 Отговор
    По дж одовски маниер,увърта масур фитилката.Там първо го приели,но било остатък от Макартизма.Ами пиши бе кукло ,пиши до Съвета на Европа,ООН, да го премахнат веднага! Нали всички виете,и хвърляте слюнки ,че бил мракобесие.Ами там да го отхърлят.За пример на другите Демокрации.Ама ще те бият по ушите,от там- точно от такова НПО.
  • 174 Безпристрастен

    4 0 Отговор

    До коментар #141 от "ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Евгени Минчев е много по голям мъжкар от теб бе,дрислъоч! Не крие и никога не го е крил ,какви сексуални контакти има.Но никога не си е размахвал чаршафите и мераците пред останалите хора.А ти( с голяма вероятност) си от другата страна- на " обидчивите" който искат подкрепа през закон,за да демонстрират , колко е гот да си заднопроходен.

    Коментиран от #179

  • 175 Олимпиада

    1 0 Отговор
    Еми Барух- Още една чиста Българка даваща наклон на онова което не е нейно . Пропагандата и не е нейна а изцяло чужда . Тя само преживява с нея. И блажиш ли дядо попе , блажиш.
  • 176 Пор

    1 0 Отговор
    Според мен правилно е забранено, ако е за пропаганда и манипулация. Това не пречи на правата никого, нито пречи на някого да търси алтернативно информация за други източници.
    Отклонение - вчера видях дъжерята на един мой приятел, на 13 г. Прилича на момче, не можах да я различа от брат й, който е на 10 г. (но по-висок от нея вече). Не можела да реши дали иска да бъде момче или момиче. Все още.
    Ако не са хормонални причините, всичко е от това е резултат за свободно разпространение на идеи на различна сексуална ориентация.
  • 177 граф Монте Кристо

    0 0 Отговор
    Много йезуитщина избликва,ей,тая барух нещо силно на юдейска пропаганда избива,що не ги трапосат тия лгбт възпитания на децата в юдея?
  • 178 граф Монте Кристо

    2 0 Отговор
    Една червена точка да му зачетем на радев,и нея искат да му отнемат,отново го оббявяват за руски агент,не давал децата да се подготвят за джендъри и квази-американски непрокопсаници.
  • 179 Историк

    0 3 Отговор

    До коментар #174 от "Безпристрастен":

    "Но никога не си е размахвал чаршафите и мераците пред останалите хора"

    Евгени Минчев не само, че си е размахвал чаршафите и мераците пред остаалите хора, ами и го прави демонстративно, тъй че новооткритата ви "любов" към Лорда има само една причина - това, че работи за настаняването на руския фашизъм и в България.

    П.С. Това няма да ви помогне да си върнете мястото на "привилегировани" каквото и да стане в бъдеще.
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Жоро Тороманов

    1 0 Отговор
    По-некадърна по списване и долнопробна по замисъл и послания статия не бях чел отдавна. Пълна гнус....
  • 182 граф Монте Кристо

    1 0 Отговор
    Еми,ббарух ли е ,бахур ли е,много на еврейско избива,тия индивиди все такива ги извъртат,зоват българите,убеждават ги да бъдат мазохисти.
  • 183 граф Монте Кристо

    0 0 Отговор
    Защо ще ги гонят чуждите агенти,те заслужават нещо повече,разстрелянто,убиванто е пливатно на законоо,юдейского.
  • 184 А50

    1 0 Отговор
    Защо една малка група извратеняци са се загрижили за наще деца, че няма да ги учим на техните джендерлъци, педофилии и зоофилии. Всеки може да си възпитава децата вкъщи както си иска, но малцинството трябва да се съобразява с мнозинството иначе става разпад на обществото, то това е и целта. Всеки говори за права на човека, но е забранено да се говори за права на обществото. Обществото движи държавата, не индивида, както виждате имаме добри индивидуални спортисти , но това не е система, не са и отбори, с изключение на гимнастичките, където порядките са от едно време. Сега НПОшниците ще скочат и на гимнастичките, че нямат цветни и ЛГТБ
  • 185 фйд

    0 0 Отговор
    пак ревете