27 Август, 2024 16:00 8 446 120

Илиян Василев: САЩ удариха звучен шамар на България с визите за румънците

  • сащ-
  • румъния-
  • визи-
  • българия-
  • шенген-
  • еврозона-
  • илиян василев

България няма да влезе в сухопътния Шенген и Еврозоната

Илиян Василев: САЩ удариха звучен шамар на България с визите за румънците - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не зная дали си давате сметка какъв шамар за всички е разделянето ни от Румъния за американските визи, което ще стане на 15 октомври. Ще кажете голяма работа, колко българи ще бъдат засегнати? Проблемът не е само в количеството на пряко засегнати, но и в оценката на българската политика и институции, които този акт дава.

Това коментира във "Фейсбук" Илиян Василев.

И тук колегите от външно министерство са си свършили работата - направили са всички контакти, провели са всички преговори, Проблемът е в топ нивата, които не смятат че има проблем ако броя на отказите за визи е над допустимия и ако трябва да поемат ангажименти пред американската страна. Нали тези, които не получават американски визи са хора с някакъв отрицателен багаж, който е важен и за нас, не само за американците.

Но най-лошото, че това е тежък симптом за плененост на държавата - защото всички българи са приравнявани към най-корпулентния политик - той не може да получи американска виза, и целия българския народ не трябва да има тази привилегия заради солидарност с него.

Този симптом се свършва само с американските визи. утре ще ви накарат да приемете Сергей Станишев като кандидат на Пеевски за еврокомисар, защото му е обещал да го изпере пред Европа. Тоест дневния ред на обществото няма да го определяте вие през изборите, а интересите на Пеевски, който не е избран от никого, но контролира дълбоката държава, а през нея държавата ни, вие сте негови поданици.

И тогава хора се питат - това ли ви е демокрацията? И не гласуват, което е по-малкия проблем, все повече ще си искат автокрацията и диктатурата. Но не Пеевски сам е проблемът, а този, който му дава силата - и това е ГЕРБ. Без подкрепата на ГЕРБ или по-точно страха на Борисов от Пеевски, корпулентният е никой.

Какво си мислите, че с тази нагласа ще влезем скоро в еврозоната? Само гледайте - датата нали беше средата на 2025 година. Забравете. Да не говорим за Шенген - виж по-горе американските визи - проблемът е сходен. Или ще решите проблема със сушата - нали на ГЕРБ дадоха на Пеевски да управлява милиарда за водите. Или магистралите - кой в ума си може да приеме, че ще се случи нещо. Или БДЖ - там трябва дасе започне от нулата, иначе наливаме милиони, които потъват в пясъка.

Ще дам пример със една типична задачка от гимназията - как да имаме пълен басейн, когато имаме една голяма тръба - на Пеевски и Борисов, по която изтича национално благоденствие, сигурност, перспективи - не абстрактни, а вашите лични, на вашите семейства, деца, внуци. Класически пример на социален паразит. И той е такъв заради всеки един от нас, защото нямаме време да излезем на протест, да отидем но урните, да изкрещим - Баста!

Ще кажете аман от констатации - и ще бъдете прави. Именно за това се изчерпа търпението ми да чакам сами определящите се като свестни политици да вземат нещата в свои ръце и да победят на избори. За това забравете за политкоретността и вие.

Искайте, настоявайте, протестирайте. Защото това, което виждам е далеч от това което трябва да бъде. Не ме устройва, че хайде и този път, пък след изборите ще решаваме. Не, сега ще решаваме и искам победа.
Сега.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 140 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роден в НРБ

    38 48 Отговор
    Млъкни, негър. Не съм те питал.
  • 2 Ххххххххххххт

    44 4 Отговор
    Някой учуден?
  • 3 Историк

    66 10 Отговор
    Защо ли на румънците визите паднаха и те са по-напред във всяко едно отношение от нас?

    Да не би проблема да не е в ориентацията към демокрация?

    Коментиран от #79

  • 4 🎃+🐷+👮=🇹🇷🗳️

    23 48 Отговор
    не ми е ясно кой излъга ганчету че е бяло и европеец ?? мястото му е в русия и само бой, лишения и твърда ръка за него !!

    Коментиран от #22

  • 5 Зевс

    57 17 Отговор
    САЩ има споразумение с ЕС и никоя членка на ЕС не би трябвало да има визи за краварника. ЕС дълги години се правиха на ударени за нас и румънците.
  • 6 СЪС ШЕНГЕН

    46 4 Отговор
    ЩЕ Е ОГЛЕДАЛЕН СЛУЧАЙ
  • 7 Лост

    31 2 Отговор
    А къде е Чаушеску?
  • 8 Уха

    77 33 Отговор
    Ми закрийте базите на козяците. Отвсякъде ги гонят. Кой му е притрябвала виза за разпадащите се САЩ.

    Коментиран от #103

  • 9 горски

    38 12 Отговор
    Никой не иска да има за партньори ,лизачи и нагаждачи.Цялата политическа класа е такава.
    САЩ ако поискат българка за компаньонка ,я предлагат с дъщеря й за пълна програма + сина й да вее ветрилото...
    Така беше навремето с СССР,така е със САЩ ,така ще е със следващия господар.
  • 10 Таквоз е

    29 7 Отговор
    На тиквичката му е зле защото парите в държавата от 15 години ги раздава той
    Достатъчно му е едно дело да приключи нацяло
  • 11 Нормално....

    50 42 Отговор
    Румънците не са русофилски Б... О... Кл.... У.. Ци като нас, напротив те се държат като европейци, и затова им свалиха визите.

    Коментиран от #83

  • 12 Изостанало племе

    80 3 Отговор
    Румънците ни изпреварват с поне 10 години а преди 20 години бяха след нас... Тук цялата държава е една схема и ОПГ.. докато държавните служители - съдии, прокурори, депутати, министри, общински чиновници и т.н. не се отчитат пред нас гражданите, а пред техните авери апаши .. още ще изоставаме
  • 13 Госあ

    35 9 Отговор
    що така ве мухъл ? все наведени и все шамари ? сърбите си пътуват до Китай безвизово.

    Коментиран от #30

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Без ЕС и НАТО сме задунайска губерния

    43 32 Отговор
    Докато мафията чрез лицето си намагнитения Пеевски владее служби, прокуратура, контролни органи, Борисов, Делян Добрев ще е така. Ще си бъдем Задунайска губерния, ограбвана и рекетирана, ще строим на Путин Руски потоци, ще си плащаме рекет като този през Боташ на Радев, ще си развяват байряците фашистки партии като на Копейкин ...
  • 16 Плача

    33 30 Отговор
    Много ми е зор да ходя в САЩ без виза.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Всекиму

    31 4 Отговор
    според заслуженото !
  • 19 Варна

    71 9 Отговор
    Даже по времето на Станишев бяхме преди Румъния.
    Благодарение на Борисов и ДПС, сега им дишаме праха на румънците. Който е ходил в Румъния знае какви магистрали има, какви пътища в села и градове, как всичко е с ясна маркировка ...
    Тиквооооо, къде са парите за пътища и магистрали ?! То и тези, които отри вече ги няма, станали са на вълни 3 бала.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Госあ

    9 18 Отговор

    До коментар #4 от "🎃+🐷+👮=🇹🇷🗳️":

    Уикенда яздих в китайска монголия в степите. Наеш как близко ми беше, слушах българска музика - коньо, хранен коньо и т.н., все едно великата рилска пустиня. Ние сме траки и монголи ве бате, кво се превъзнасяте безродниците по тия кръгли глави с воднисти очи, като немаме нищо общо. Острова ги е спасил от Чингиз хан, на пастет са щели да ги напраат. И в Алтай бех и в китайска монголия

    Коментиран от #26, #94, #116

  • 23 Хммм

    19 11 Отговор
    И ся какво, оказа се, че не е проблема демокрацията и ориенатцията ни към Запада, както лъжеха руските петоколонници?

    Тогава какво е?
  • 24 Павел Дуров

    13 4 Отговор
    Искам да бъда свободен, а не да получавам заповеди. Мисията ми е да позволя и на други хора да бъдат свободни.

    Коментиран от #29

  • 25 Морски

    32 12 Отговор
    В тези държави в които народа се съпротивлява на американската хегемония,не е на тяхна страна,за тях падане на визите няма и няма и да има,това е истинската причина.Не ни трябва тяхното галене по врата а да се махат от тук
  • 26 Госあ

    4 10 Отговор

    До коментар #22 от "Госあ":

    ние сме братушки с руснаците по монголска линия ве бате. не по северна (за тях) или средиземноморска (за нас). Белите китайци (дето са по-бели от всички безродници тука) са по далечни на казахите и монголците от нас ве бате
  • 27 Учудени?

    34 0 Отговор
    Вие бихте ли пуснали безвизово стотици хиляди наредени на синджирите родни и чужди мафии и служби?
    Няма по-пробито общество от нашето.
    Българинът е подметка в страната си. А тези които го играят връзкари са просто надзиратели на плантацията и лакеи от по=пъряа въка на робовладелците.

    Човек случайно да метне едно развалено яйце на някой бг площад ,шансът да уцели агент е по-голям, отколкото невинен гражданин.
  • 28 Путинофил

    23 12 Отговор
    Американците се усетиха, че територията е путинофилска.
  • 29 Павель Дураков

    10 18 Отговор

    До коментар #24 от "Павел Дуров":

    "Искам да бъда свободен, а не да получавам заповеди от другаде освен от КГБ. Мисията ми е да позволя и на руските кагебисти да бъдат свободни да си разпространяват тероризма и подривната дейност на Запад"
  • 30 И като пътуват до Китай....

    16 4 Отговор

    До коментар #13 от "Госあ":

    Безвизово, лой ли натрупаха?

    Коментиран от #32

  • 31 Външно министерство

    16 8 Отговор
    Затова пък от цяла Европа само ние издаваме визи на руските шпиони.
  • 32 Госあ

    15 4 Отговор

    До коментар #30 от "И като пътуват до Китай....":

    Поднебесната наля толко кинти у Сърбия, колко мафията у България. Ама не у къщи за гости и стартъпи, а в индустрия, железопътна инфраструктура и технологии. Центъра на Бейджин Дженомикс, дето цял свят пращат проби за секвениране и сервиз от всякакъв тип, за източна Европа е в Сърбия. Иначе в Китай можеш да видиш всичко - от Еверест и К2 до джунгли, пустини и степи. От култура на над 4500г пр.н.е. до влакове маглев и небостъгачи като у Дубай.

    Коментиран от #35, #38

  • 33 Миро

    35 1 Отговор
    БЯх в Румъния миналия месец.Вече са наистина много по-напред от нас,много.
    Изпревариха Унгария,Гърция,вече са една средноевропейска държава.За нас какво да говорим.По-добре да си замълчим.

    Коментиран от #41

  • 34 Съжалявам!

    22 1 Отговор
    Съжалявам!

    Но..... Шамара Си Го Ударихме Сами!

    Със Зад -- ни -- ци като Досега Управляващите!.....

    Резултата Не Може Да Бъде ДРУГ!
  • 35 Истината

    6 10 Отговор

    До коментар #32 от "Госあ":

    У китай можеш да видиш само авторитаризъм и Оруелщина. И фейкове, фейкове, фейкове.

    На тях това им е "икономиката".

    А сърбите яката са го закършили, щото китайците вече са си купили местните власти на кило и си правят каквото си искат. Всичките китайски "инвестиции" са създали китайски анклави с Сърбия и никой не знае какво става вътре.

    Коментиран от #37

  • 36 Тъжно

    24 2 Отговор
    Щатите отдавна са наясно, че територията е бандитска
  • 37 Госあ

    8 4 Отговор

    До коментар #35 от "Истината":

    Къде беше в Китай ве бате ? Нали ше гледаш като марсианец ве. Китай се сравнява единствено с краварника икономически и технологично, но са несравними. История и природа.

    Коментиран от #44

  • 38 Уау

    5 3 Отговор

    До коментар #32 от "Госあ":

    Китай е обединен през 221 година преди Христа..не знам тия числа от къде се появиха 5000-10000 години
    ..Ашександър Велики умира 323 година преди Христа

    Коментиран от #40

  • 39 вие си ги избрахте

    9 8 Отговор
    можем да отвърнем с два шамара моментално, референдум за нато и прекратяване договора с уестингхаус.... ако властта не го направи децата на предателите да умрат
  • 40 Госあ

    7 6 Отговор

    До коментар #38 от "Уау":

    Малко преди краварника хахахаха а ве еййй китайската писменост е от 6000 – 5000 г. пр.н.е.

    Коментиран от #46, #47

  • 41 Аква

    12 13 Отговор

    До коментар #33 от "Миро":

    Вярно е, румънците ни изпревариха по брой на циганската маса и по брой на рушвети и корупция . Просто се наведоха повече от нас пред американците. За военните бази да не говорим. Само не знам какво мислят руснаците по въпроса.
  • 42 Чиста сделка

    4 3 Отговор
    Румънците изтъргуваха Андрю Тейет за американските визи.
  • 43 Този Народ!

    6 4 Отговор
    Този Народ! Аз Не Го Искам!

    Какво Остава Да Го Поиска Някой Друг!

    Коментиран от #106

  • 44 Истината

    4 5 Отговор

    До коментар #37 от "Госあ":

    Бил съм в Ченгду и в Бейжин и то много преди ти да си разбрал, че ги има.

    Старите жители на БЕйджин още реват какво са направили комунистите от хубавия им град.

    За тоталната бутафория, много приличаща на руската показуха, но умножена хлядократно, както се полага на мегаломанските представи на ККП, може да каже само който е бил там:

    Искаш да посетиш "Париж", отиваш във фейк Париж, даже не знаят пред какво се снимат.

    Искаш да видиш "най-високия водопад в Азия", отиваш при "водопада" с качена тръба на ръба на скалата.

    Искаш да "просперираш", купуваш си жилище в комплекс на Евъргранде или някой от стотиците градове-призраци.

    Коментиран от #80

  • 45 байгън

    8 3 Отговор
    Да го д уха те като не дадохте мистър МАГНИТСКИ на сша ще влезете в шангена на к ук ово лято
  • 46 Истината

    8 3 Отговор

    До коментар #40 от "Госあ":

    Китайската писменост е от 6000-5000 г пр н е, обаче пишат на английски с останалия свят.
  • 47 Забавен си доста

    8 6 Отговор

    До коментар #40 от "Госあ":

    Другар ти дълбоко не разбираш за какво говориш..китайската писменост е набор на египетската като и двете са много след Шумерската..не те знам какви "азиатски" мечти продаваш но до преди 50 години по времена великия поход 100 милиона умряха от глад там..вярно е че имат голяма икономика но тая икономика се дели на 2 милиарда докато в САЩ са 400 милиона..какво е разпределението на ресурсите е повече от ясно..пък за небостъргачи е безмислено да говорим защото ги строят европейски архитекти

    Коментиран от #49, #52

  • 48 Госあ

    11 6 Отговор
    Екстра си е Пекин. Истински град - от всичко има Къде виде бутафория у Пекин ве ? Айфелови кули слагат у цирковете, сигурно. Т’ва да не ти е Лас Вегас ве ? Шанхай, Шенджен и Нингбо ( нищо че е малък ) са по - хубави от Ченгду. Аз живея и работя в Пекин, не съм турист. Живея близо до Летния дворец. Парковете на Пекин са забележителни, както е казал Киси като се е разхождал в Небесния храм, дърветата в парка там са два пъти по-стари от историята на сащ 😂

    Коментиран от #51, #54

  • 49 Госあ

    4 3 Отговор

    До коментар #47 от "Забавен си доста":

    не ми обЕснявай лакърдии ве

    Коментиран от #53

  • 50 Споко

    5 4 Отговор
    На кого му трябват визи за щатите - южната им граница е разграден двор. Влиза си се спокойно.
  • 51 По стар най-стар

    6 2 Отговор

    До коментар #48 от "Госあ":

    Да разбрахме добре младеж..само че аз понеже съм чел доста китайска философия нали знаеш че не кълва чак така лесно на всичко което излиза от там

    Коментиран от #57

  • 52 Госあ

    7 10 Отговор

    До коментар #47 от "Забавен си доста":

    кое ти е ясно па на тебе ве :)))) че у краварника има 18х повече крайно бедни на глава от населението ? Да, и при разлика от от 1,3 млрд и 400 млн население е наистина драматично ! кво разпределение ве ? ти знаеш ли изобщо кво е разпределение ? или само до проценти и средно си стигнал хахахаха

    Коментиран от #59

  • 53 Как може да спорим че не ми е ясно

    8 2 Отговор

    До коментар #49 от "Госあ":

    С математиката не се спори другар досега поне два пъти излъга за неща които са лесно проверими

    Коментиран от #63

  • 54 Истината

    6 5 Отговор

    До коментар #48 от "Госあ":

    Никой в Пекин не нарича Бейджин Пекин. Живееш в някой Пловдивски или Варненски "Пекин".

    Коментиран от #60, #87

  • 55 Не може да се спекулира

    3 5 Отговор
    Китайците са си чопнали йероглифите от японците и така са си направили азбуката.
    Какви египтяни те гонят не ми е ясно. Къде е египет къде са китайците ? Ти още малко и индиянците ще замесиш с китайците ??

    Коментиран от #66

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Госあ

    5 3 Отговор

    До коментар #51 от "По стар най-стар":

    Тогава си наясно с перида на стоте школи. По това време кръглите глави на мъгливия остров са пили вода от шепи от темза
  • 58 Тома

    8 4 Отговор
    Краваника награждава румънците които ги готвят за война с руснаците.По добре е да си платя визата отколкото да съм умрял
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Госあ

    4 2 Отговор

    До коментар #54 от "Истината":

    тия пинизи ги пробутвай на жена си

    Коментиран от #62

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Истината

    4 3 Отговор

    До коментар #60 от "Госあ":

    Ти пробутвай приказките за "Пекин" в маалата ви.

    Нямаш хал хабер.
  • 63 Госあ

    2 4 Отговор

    До коментар #53 от "Как може да спорим че не ми е ясно":

    процентите надценка или комисионна не са математика, братчед
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Павел пенев

    13 2 Отговор
    Ти като стар и опитен агент на ДС трябваше да предвидиш, че американците няма да ни разрешат безвизово пътуване. Това се дължи и на факта, че Главчев беше едновременно премиер и външен министър и както се вижда нищо не е направил в тази насока. И за награда отново го направихме премиер по искане на Боко и със съгласието на Радев.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 МДА

    10 7 Отговор
    Само някой евроатлантик да ми обясни какво спечели България от членството си в НАТО и ЕВРОПЕЙСКИЯ съюз
    ОСВЕН ОЛИГАРСИ, РАЗБИТА ИКОНОМИКА И СЕЛСКО СТОПАНСТВО И МИГРАНТИ, ДЕТО НЕ СМЕ КАНИЛИ, НЕЩО ДРУГО НЯКОЙ ДА ДОБАВИ

    Коментиран от #72, #73, #75

  • 68 Имат кашони живеят

    8 3 Отговор
    В Америка бездомните са 600 000 човека което значи че са 0.2 процента от населението
  • 69 Не се спори с математиката

    4 2 Отговор
    В Китай 2011 година бездомните са близо 3 милиона

    Коментиран от #76

  • 70 А , не е ли

    3 4 Отговор
    Защото каквото и да дадат като инфо, директно отива в любимата ти маЦква, илиАнчо
  • 71 Павел пенев

    7 5 Отговор
    Американските визи за нас няма да паднат, не че някой ги иска. Хората разбраха че САЩ са помийна яма и няма смисъл да пътуваме в тази велика демокрация. А другата причина е че имаме голям брой евроатлантици, които крадат безбожно и могат да си плащат визите ако са решили да пътуват.
  • 72 🤔.....

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "МДА":

    Ти от луната ли падаш?
  • 73 Анджо

    9 4 Отговор

    До коментар #67 от "МДА":

    А нека да ми отговори някой русофил какво щеше да спечели България ако бяхме останали в ареала на русия.

    Коментиран от #78

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Лазо

    12 1 Отговор

    До коментар #67 от "МДА":

    Обяснявам ти - от членството не спечели нищо България, защото: 1. Сме страхливи - траем си, докато Шиши и Боко и такива като тях крадат европейските фондове и парализират икономиката с "кръгове от фирми; 2. Не гласуваме - примиряваме се, съгласни сме с високите цени, ниските заплати, демографската криза; 3. Не протестираме, не излизаме на улицата, все обвиняваме някой друг, но не и себе си.
    Където и да членуваш или не, не можеш никога да разчиташ на дадената даром свобода, за нея трябва да се бориш, да воюваш, да понасяш жертви. Така се е развила историята в богатите държави. Това, че там и бедните имат относително много повече пари от бендите у нас е резултат от борба, а не защото капиталистите са били хуманисти.

    Коментиран от #82

  • 76 Госあ

    3 2 Отговор

    До коментар #69 от "Не се спори с математиката":

    таа вашта математика се свежда до процентчета и средно на ангро. Казах ти. Ше си намериш докладите на световната банка и кредит суис и ше прочетеш. Там срвняват крайно бедните в сащ и Китай.
  • 77 Емо

    2 0 Отговор
    От мен плюс за статията, и за №12, 15, 19.
  • 78 Отговарям ти.....

    3 3 Отговор

    До коментар #73 от "Анджо":

    Глад, мизерия, инфлация, диктатура, затворени граници и санкции като Беларус, малка ли е печалбата?
  • 79 един

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "Историк":

    Проблемът най-обобщено се казва "народ"!Румънците в по-голямата си част са по-честни и стоят морално по-високо от българите,на избори не продават гласа си и не гласуват за престъпници само защото това е в техен личен интерес!Още през социализма бяха умни и се държаха на дистанция от Кремъл,да убиха Чаушеску но в началото на прехода Румъния нямаше като нас огромен външен дълг и не бяха принудени да разпродават икономиката си на всяка цена!
  • 80 Респект

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "Истината":

    👏👏👏👏👏
  • 81 Госあ

    3 2 Отговор
    като заключение, че си имам работа, а на кой българин му дреме изобщо ?
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Руснака

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Нормално....":

    Викай ми татко, без да питаш защо.

    Коментиран от #95

  • 84 бай Даньо

    8 4 Отговор
    Абсолютна глупотевина, защо го четох това!? Американците да си оправят системата за визи. Проблема е че в България се вдигна стандарта на живот ( това го проспахме в България и американските не се и досещат дори...) хората могат да си позволят и искат да я видят тая пуста Америка ( никой не иска да живее там по обясними причини) но да я видят , но визи няма , защото американската система е такава че дори да си идеалния кандидат свършат ли определителните на брой за годината визи, няма виза. Ако щете се смейте толкова е глупава американската система .
  • 85 Без име

    4 1 Отговор
    И правилно,защото това не е държава,а територия,ръководена от ОПГ!
  • 86 Така е

    7 2 Отговор
    Днес русофобията се награждава, но какъв ще е крайният резултат??
    И през ВСВ се награждаваше, ама какво стана?
    Всички ядоха шута..
  • 87 бай Даньо

    3 3 Отговор

    До коментар #54 от "Истината":

    Ако питаш китаец ще ти каже че е повече като Бейджин отколкото Пекин , това Пекин го преписахме от руснаците и още караме с него по инерция ...

    Коментиран от #107

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 истината

    3 2 Отговор
    по-прроосст народ от българския няма.
    хамерикацните да не са луди да ни дават визи ?
    както баце е казал на просст народ му се набива калин стоянов.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 тъй ши станИ, тъй да знаш

    2 2 Отговор
    Добре, като ще трием постове по друг начин ще го кажа. Илиянчо, зарежи американските визи, зарежи сухопътния шенген. Цената, която България ще плати за тях е съкрошителна. С навеждане нищо няма да стане. Разтурвайте продажния договор с Австрия, от който вече се възползва и Германия, ритайте им въздушния и морския шенген, слагайте армията по южната граница и да видиш тогава как набързо ще им се наместят чакрите на всичките ни евроатлантически партньори. Не се учудвай, ако по супермаркетите ни братята американци започнат безплатна, безсрочна промоция не на американски визи, ами направо на американско гражданство.
  • 92 факуса

    3 2 Отговор
    тъкмо повод да забравим за уестинг хаус и техбите негодни реактори
  • 93 БгТопИдиот🇧🇬

    3 3 Отговор
    Клоаката ФАЩ удари звучен шамар на БГ политиците тип "ли зачи" на краварски ъзове.
  • 94 Трак ли бе?

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Госあ":

    За това ли ти трака толкова главата?
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Да ама

    2 3 Отговор
    Като отида до урната ще гласувам с Не подкрепям никого! Защото тия не са в състояние да направят нещо демократично и прогресивно за България!
  • 98 Ветеран от Протеста

    6 5 Отговор
    Всички партии до една в България са Русофилски и оглавявани от офицери на ДС или агенти,плюс Кауна и котилото комунисти зад него,а чудовищната излагация - Български депутати в Москва на среща с БРИКС начело с Копейкин ,направо разбива представите....И кви визи искаш,...За кого?!?Те,американците,трева пасат...

    Коментиран от #110

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Ами българите

    5 6 Отговор
    сме продажници, руски роби, обичаме си простащината и мизерията !

    Коментиран от #101

  • 101 Ами българите

    6 1 Отговор

    До коментар #100 от "Ами българите":

    не сме продажници, американски роби, не обичаме простащината и мизерията, но в колония не може да е иначе !
  • 102 Баба Гица

    1 2 Отговор
    Разликата беше, че те разст реляха техния Чаушеску, а ние оставихме нашите червени ма каци да присвоят / приватизират за тяхси всичко

    Коментиран от #105

  • 103 руски copoсоиден кравар

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Уха":

    Не ти е лесно и на тебе да си руснак в днешно време.Гонени сте и сте мразени от всички и на всичкото отгоре сте сами срещу САЩ и целия свят
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 КИРИЛ

    2 2 Отговор

    До коментар #102 от "Баба Гица":

    ВСИЧКО Е ЗАРАДИ .КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ КОИТО НЕ СЪЗДАВАТ И ПРОИЗВЕЖДАТ А САМО КРАДАТ И ПРОИЗВЕЖДАТ ПРЕСТЪПНОСТ И НИКОЙ НЕ ГИ ИЗСКА ДАЖЕ И ДЯВОЛА
  • 106 ЮРИ

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Този Народ!":

    ТЪЙ ВЯРНО ЧЕ ЕВЯРНО ГЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ НА ИЗМИСЛЕНАТА ФАЛШИВА ДЪРЖАВА МАЙ БЕШЕ БЪЛГАРИЯ
  • 107 Д'мин

    4 1 Отговор

    До коментар #87 от "бай Даньо":

    "...това Пекин го преписахме от руснаците...", не си много прав. И така, на китайски столицата се нарича Бейджинг или по-старото Бейдзин. Преди няколко века френските търговци посещаващи града възприемат кантонското звучене на името му-Багкин и го трансформират до звучене близко на езика им-Пекин. Та не за всичко ни са виновни Путин и руснаците!
  • 108 Сомбреро

    2 0 Отговор
    Визата ще е за Панама.
  • 109 Жмръц

    3 0 Отговор
    Те така,още им ближете г30вете на к0зя6ките мин дили.
  • 110 СССР

    2 0 Отговор

    До коментар #98 от "Ветеран от Протеста":

    Мий краката,пускай тв-то и си лягай,госин витиран!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Сътрудник на ДС-1, член на БЗНС

    2 1 Отговор
    Радваш ли се глупако?
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Анонимен

    1 0 Отговор
    Всеки народ си заслужава управниците. Тъжно, но факт.
  • 115 Тъпо

    1 0 Отговор
    С нищо не ви изпреварват румънците в нищо не са по добри или по способни.
    Факт е обаче че Америка приема ще не ще хора от цял свят без значение националност, цвят или религия.
    Обаче стане ли дума за нас те млъкват или започват да мънкате с измислени теории измукани от пръстите си.
    Има видим страх от има няма 5,6 милиона човека който разбираемо няма как да се за пътят за великата държава Америка страх в душите им страх в сърцата им ненавист към нас не разбираемо и необеснимо защо.
  • 116 Лъжеш

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Госあ":

    Руснак
  • 117 Красимир Трайков

    1 0 Отговор
    Колкото повече се гъзят политиците толкова повече шамари ще ядем впрочем те освен да се гъзят и взимат рушвети надали са способни на друго.
  • 118 Говедарци

    0 1 Отговор
    Дреме ми на оная работа за адресира САЩ и за ЛГБТ ЕС .Политиците съсипаха държавата ,вие ми плачите за визи,шенген и евро.Над80% от българите не могат да си позволят пътуване до САЩ ,вие ми ревете тук.
  • 119 анонимин

    0 1 Отговор
    На кой му пука за краварските визи?
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.