Майка не иска да кърми от страх, че ще задуши децата си с гърди (ВИДЕО)

12 Март, 2018 14:40
10 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 9510
Автор: Милена Трачева

Майка с огромни гърди, чиито размер непрестанно се увеличава, твърди, че не може да кърми децата си, от страх, че ще ги задуши. За това тя се подлага на операция за намаляване на бюста, която ще се случи днес, пишат британските вестници Mirror, Sun и Daily Mail.

26-годишната Рейчъл Райън изпитвала неописуем ужас да кърми двете си деца - Лейла и Оли, защото се опасява, че докато се хранят, големите ѝ гърди ще ги задушат.

Мъките на Рейчъл, която живее в Уелс, започнали когато навършила 12 години. Тогава гърдите ѝ започнали да растат и към днешна дата са достигнали потресаващия размер 38DD. По думите й огромният й бюст е причина и за други неприятности.

Всекидневно тя е засипвана със сексуални нападки — от подвиквания и подсвирквания по улиците, до физическо опипване и унижение.

Нейните родители решили да платят операцията на своята дъщеря, защото не можели да я гледат как се мъчи и колко страда от факта, че не може да бъде пълноценна майка. Те извадили сумата от 6 000 британски лири, за хирургичната интервенция, след която гърдите на младата жена ще станат много по-малки.

"Опитвах се да кърмя децата си, но гърдите ми са твърде големи и не успях. Бюстът ми покрива лицата им и аз изпитвам ужас и ставам нервна да не се случи нещо фатално и да се задушат", казва Рейчъл.

"Освен това млякото излиза твърде бързо заради размера на гърдите децата започват да се давят. Това разбива сърцето ми. Освен това, тежестта на бюста ми причинява страшни болки в гърба и често не мога да играя с Лейла и Оли", разказва Рейчъл.

"Заради всичко това се налагаше се да намаля размера на гърдите си и съм сигурна, че няма да съжалявам, защото повече няма да имам подобни неприятности", заявява тя.