Last news in Fakti

7 Август, 2018 11:41 10 485 18

Това е новата Toyota Land Cruiser 200

  • toyota-
  • land cruiser-
  • 200
Това е новата Toyota Land Cruiser 200 - 1

В интернет пространството се появиха фотографии, показващи ни обновеният вариант на всъдехода Toyota Land Cruiser 200. Снимките разпространи потребител в Instagram, подвизаващ се с никнейм hamad1two3. От тях и от коментарите се вижда, че въпросната модификация е за Близкия изток.

Иновацията се отличава по видоизменена предна броня с хромирани лайстни, както и с радиаторна решетка с хоризонтални ламели с различна форма. Отзад изменения са претърпели бронята и спойлера. Към момента няма други подробности за рестайлинга на Land Cruiser. Такива ще бъдат разпространени най-вероятно съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йончев

    33 9 Отговор
    Признал съм Крузака 200 за един от най-добрите автомобили.Миналата зима пътувах с предишната версия на Toyota Land Cruiser 200 от Финландия-гр.Маккели до Русия-гр. Новосибирск--зима и студ около -42 градуса...Никакви проблеми,комфорта и удобството са на изключително ниво.Като карах със 120-140 км/ч си мислех че ще замръзне --напротив...Единственото"главоболие" беше че не го гасех когато спях в някой мотел край пътя-разхода се вдигна осезаемо.Иначе за 4 198 км. нямах никакви забележки.Забелязах,че в Сибир доста са карани Крузаците-и то точно модела 200...В момента съм на Тойота Прадо-но ще взимам 200-решено е...

    Коментиран от #2, #5, #8, #15

  • 2 Емил

    17 32 Отговор

    До коментар #1 от "Йончев":

    Явно поредния русофилистик! Защо не го гасиш през ноща?! Нали е "велик" автомобил - дизелак?! По-добре си вземи лада веста - тя пали и на -50!
    Смешник! За тези температури има бензин!

    Коментиран от #4, #6, #9

  • 3 toyota

    34 9 Отговор
    Я остави твоята барака няколко дни на -50 да видим дали ще запали.Джипката е велика няма по-добра.Немските барутници никога не могат да направят подобна джипара.
  • 4 Йончев

    45 8 Отговор

    До коментар #2 от "Емил":

    Ти май си малко болен-имам предвид написаното от теб и глупавата ти злоба.Никаде не съм написал ,че автомобила е дизел-по принцип на Север-Скандинавия и Русия дизели не се карат-само бензин.Другото е,че явно от панелката не си излизал и нямаш никаква представа какво е -40...-50 градуса-.Като натрупаш жизнен опит-не само в автомобилите-а цялостен-тогава давай експертните си мнения.Само от думите ти "русофилистик" става ясно за какво иде реч-малко и злобно същество,което му пречи целият свят.И да-пич...мога да си го позволя този начин на живот-пътуване с луксозни и добри автомобили.Няма нужда да ми отговаряш-и така паднах много ниско за да ти напиша отговор.Лек Ден.

    Коментиран от #11

  • 5 Odim

    9 17 Отговор

    До коментар #1 от "Йончев":

    Стига си рекламирал русия, ушанка такава. Японските коли са много по-добри от руските. Като толкова те кефи русия, ходи си там в новосибирск и не ни занимавай с мотелите си. ЕС > русия и тойота > лада

    Коментиран от #7, #10

  • 6 Крокодила Гена

    25 1 Отговор

    До коментар #2 от "Емил":

    Колега вече ти казаха че си безхаберник,така че аз няма да те обиждам. Ще се опитам само малко да те ограмотявам. Господина които е пътувал през Русия е напълно прав. За твое сведение при -40. -50 колите не се гасят. Защото докато се наобядваш блока може да се е пръснал вече. Нищо че е с антифриз. Интересувай се малко повече преди да напишеш злобните и тъпи коментари.
  • 7 жжжжжжжжжж

    22 1 Отговор

    До коментар #5 от "Odim":

    Ти пък къде видя човека да рекламира Русия или руските коли? Хептен прекалявате вече с друсачката.
  • 8 Джуган

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "Йончев":

    Мога да коментирам от опит другата крайност, а именно +50 и повече градуса в Дубайската пустиня през лятото. Само два джипа без колебание отиват там, Ленд Крузер 200 и Нисан Патрол.
  • 9 сержант Лебрьо

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "Емил":

    Ти сигурно си някоя жалка дрога, заядливо говненце

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Емил

    2 13 Отговор

    До коментар #4 от "Йончев":

    Агресията ти показва, че съм те ударил по болното - любовта към "братушките"! Иначе, живея на село и дост поживях в Москва и Пертозаводск - настудувах се! Никаде не пише, че е дизел, ама си личи по приказките ти - или си ненормален - да оставиш бензинова кола да работи през ноща!
  • 12 Емил

    2 12 Отговор

    До коментар #9 от "сержант Лебрьо":

    Не позна - просто познавам русофилистиците по почерка - рзкрит си!
  • 13 селянин

    10 0 Отговор
    Щатските власти пратили писмо до Тойота..що джихадистите в Иран,Сирия,Ливан карат Круизер и Хайлукс..отговор, те постоянно се местят,другите искат ремонти,сервизи,подръжка,не издържат у пустинята и камънаците..а ние им предлагаме седем год. гаранция или 200000км.при всякакви условия..кое настъпи първо.
  • 14 АЛФА Q4

    8 0 Отговор
    АБЕ ДА ВИ ИМАМ КАХЪРИТЕ..В ЕДНА СТАТИЙКА ОТ.МИНАЛАТА ГОДИНА ПОПАДНАХ НА:::: МЕРЦЕДЕС ОТЗОВАВАТ 3 000 000 ( автомобилите) защото се самозапалвли
    ТЕ НЕ СЕ ВАЙКАТ ВИЕ СЕ ЧЕШКАТЕ ДАЛИ Е РАБОТИЛА ТОЙОТКАТА ИЛИ НЕ
    ТОЙОТА ВИНАГИ РАБОТИ
    ЩОТО МОЖЕ И И СЕ ОТДАВА БЕЗПРОБЛЕМНО
    А ДАЛИ Е ГАСЕНА.. ЗАЩО ДА Я ГАСИ ПРИ ТЕЗИ МИНУСИ КАТО ПРИ ПАЛЕНЕ.( ТОВА ЗА ТОЙОТА НЕ Е ПРОБЛЕМ КАКВИТО И ДА СА УСЛОВИЯТА) КАТО РАЗХОДА ЩЕ Е ПО МАЛЪК АКО НЕ Я ФАСИ А И КУПЕТО ЩЕ Е ТОПЛИЧКО..НЕ КАТО В ГОЛФ..ТОЙОТА МОЖЕ
  • 15 Ивп

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Йончев":

    Имам крузак 200 - 2008-ма... Железен е.. Комшията с ГЛ-а си отседя в сервизите
  • 16 bmw

    10 0 Отговор
    Е ти как може да сравниш тази развалина мерцедес ГЛ с истински джип като тойота.Тойота са номер 1 а мерцедес са на предпоследно място по качество.Мисля че само буик са по-зле.
  • 17 Васил

    6 0 Отговор
    Аз също съм бил в Русия на доста студено (Норилск и Хабаровск) и мога да потвърдя, че колите наистина не се гасят.....
  • 18 Емил

    1 0 Отговор
    Разбирачите каращи коли между четири и седем хиляди лева