Всичко вече е ясно! Тези звезди влизат във "ВИП Брадър"!

5 Септември, 2018 12:46
43 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 42568
Автор: Милена Трачева

След по-малко от седмица започва поредният сезон на „ВИП Брадър”. Продуцентите отново успяха да привлекат в шоуто едни от най-одумваните звезди в момента, като този път в Къщата ще царуват жените. Този път темата на риалитито е "Женско царство“ и както личи по името му, обещава да даде цялата власт, но и цялата отговорност в ръцете на дамите. От седмици в медиите се спрягат различни имена на звезди, които ще вземат участие в шоуто, но докато повечето само предполагат кои ще са новите съквартиранти, които ще заживеят под един покрив, от жълтото издание „ШОУ” са успели да научат имената на почти всички светски личности, приели да са част от тазгодишното издание на формата.

На 10 септември прага на най-одумваната къща ще прекрачат едни от най-обсъжданите в момента личности от шоубизнеса. Сензацията на сезона ще бъдат Николета Лозанова и Ники Михайлов, които ще делят покрив с останалите съквартиранти цели две седмици. За такъв период е договорът им, след което ще си тръгнат, без да се борят за победа.

Определено ефирът ще бъде зрелищен и с участието на враговете Нора Недкова и Валентин Кулагин, които участваха и в „Черешката на тортата” и вдигнаха рейтинга до небесата. Сега от екипа също са им приготвили капани, с които да провокират скандали помежду им.

Малолетната Сузанита също ще е част от продукцията. 15-годишната тийнсензация няма право да участва сама и затова в Къщата влизат и нейните родители — фолк легендата Орхан Мурад и съпругата му Шени.

Ева Найденова, позната като Ева от „Тоника”, ще мери сили с младите представители от шоубизнеса. По план тя трябваше да вземе участие още в миналия сезон, но в последния момент бе изместена от Маргарита Хранова. Сега Ева също била резерва, но Нели Рангелова и Васил Найденов твърдо отказали и накрая продуцентите се спрели на жената на Гого.

Сред ВИП съсловието в Къщата ще се появи и Стефан на Гала. Най-вероятно и самата Гала ще има някаква задача, след като на нейно място в „На кафе” за известно време ще бъде Ева Веселинова. Говори се, че плевенчанката ще влезе в събирателния сезон, който стартира веднага след финала на „Брадъра”.

Бившият кадър на Нова тв Павел Владимиров също се е спазарил с продуцентите да напомни за себе си чрез участието си. Фолкпевицата Таня Боева има намерение да изплува от тинята и да възвърне кариерата си. Навила се да участва и да разкаже пред цяла България за проблемите с бившия си мъж и заплахите за отвличане и побой. Люмила Филипова и Анита Мейзер също ще са сред скандалните участници тази година. В Къщата ще намерят място и още една двойка — Петко Димитров и Яна.

Събитията в Къщата ще се случват според волята на жените, а съквартирантите ще изпаднат в ситуации, които надхвърлят и най-смелите им фантазии за преживяването, наречено „ВИП Брадър”. Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надхвърли всички очаквания тази есен.