Last news in Fakti

17 Декември, 2018 15:56 1 571 1

Радо Стойчев: Искам пак да съм треньор в Италия

  • стойчев-
  • волейбол-
  • треньор-
  • италия-
  • сточня шчечин

"Не съм решил дали да започна веднага, или да изчакам малко", заяви българският специалист

Българският специалист Радостин Стойчев се надява отново да започне работа в Италия. Стойчев стана спортен директор Сточня Шчечин през лятото, но полският клуб фалира.

"Надявам се скоро да се завърна в Италия. Това е най-силното волейболно първенство в света. Да работя в Суперлигата е много стимулиращо, но обмислям и други възможности. Не съм решил дали да започна работа още през този сезон, или да изчакам следващия", коментира Стойчев.

В кариерата си на Апенините той е работил в Модена и в Тренто, с който постига най-големите си успехи като треньор, като печели четири пъти титлата на Италия, три пъти националната купа, три пъти Шампионската лига и четири пъти Световното клубно първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    2 4 Отговор
    е подла душица! Чак съм изумен колко ниско е падал.