Last news in Fakti
17 Януари, 2023

Трябва ли западните страни да изпращат танкове на Украйна?


Трябва ли западните страни да изпращат танкове на Украйна?
Да, Украйна трябва да получи подкрепа, за да се защити
36% (2663)
Не, западните страни не трябва да се месят в тази война
61% (4574)
Нямам мнение
4% (263)

Коментари

 • 1 Последния Софиянец

  38 6 Отговор
  Според Блумбърг Запада е закупил през април от България всичките ни самолети СУ 25, системи Град, танкове и гаубици.Къде са милиардите от тази сделка се пита в задачката.

  Коментиран от #7, #41, #74

 • 2 Блокчейновски

  34 6 Отговор
  Харесва ми да чета новините в този сай-смешни са,и най-често са фалшиви.

  Коментиран от #3

 • 3 Този коментар е премахнат от модератор

 • 4 един от стадото

  5 15 Отговор
  ако имат 3000 излишни да ги пращат

  Коментиран от #117

 • 5 Трябва да дават

  10 35 Отговор
  не само танкове, а от всичко което имат като оръжие и то много. Ако не видят всички диктатори и ненормалници с власт, че светът задружно се защитава от тях, сплотено и категорично, скоро ще се наложи сами да го използваме за защита, точно от тези същите ненормалници, наблюдаващи как ще се развие ситуацията в Украйна и как света реагира.

  Коментиран от #37

 • 6 Черноризец храбър

  12 15 Отговор
  Абе хора абе българи защо се разделяте на русофоби русофили и ревете за едните и за другите, от 1700 год тия ни изтребват от истинските ни земи няма Русия няма Украйна всичко там е било българско нашата родина е била там все още има живи българи там но тия продължават да ги изтебват и асимилират, чудите се като дойдат в България руснаци или украинци защо се били държали надменно ами затова защото за тях сме роби по нашите земи които те владеят сега и там сме роби това е цялата истина така че българи стойте и им гледайте сеира на тия................

  Коментиран от #30


 • 7 С тях ще плащаме за вторите

  8 27 Отговор

  До коментар #1 от "Последния Софиянец":

  ф16-ки. И ни са обещани и системи Пейтриът, ако се отървем от руското влияние и инфилтрирани агенти, спящи клетки, тролове, и откровенно-пpocти русофил и позиции във властта и армията ни.

  Коментиран от #31

 • 8 До коментар # 5 трабва да дават....

  24 4 Отговор
  Да, но ако "скоро се наложи сами да го използваме за защита" с какво оръжие ще се защитим. Запасите не са неограничени, а може скоро да се наложи и включването на жива сила. Ти ще се включиш ли, то и сега не е късно да станеш доброволец. На приказки сте много силни, на действия - нула.

  Коментиран от #9

 • 9 Този коментар е премахнат от модератор

 • 10 Плашимир

  26 4 Отговор
  То най лесно се гаси огъня с бензин. Наливай там. Нека гори. А ние да се топлиме отстрани... Само да не се подпали и нашето чердже...

  Коментиран от #32

 • 11 Казуар

  18 5 Отговор
  Трябва ли някой да защитава България ако бъде нападната.
 • 12 Този коментар е премахнат от модератор

 • 13 Този коментар е премахнат от модератор

 • 14 Този коментар е премахнат от модератор

 • 15 Този коментар е премахнат от модератор

 • 16 Този коментар е премахнат от модератор

 • 17 Разбира се че не

  39 5 Отговор
  Само мало.умник може да вярва на подобни глупости, че оръжието е помощ! Оръжието убива и води до още жертви и още по дълга война! Видно оръжие се праща, защото не искат да свършва тази война и въобще не ги интересува колко жертви ще има!

  Коментиран от #25, #43

 • 18 Уса

  30 4 Отговор
  Запада бил давал!?Как не съм разбрал за 20 години живот на запад,че дава без многократно вземане.По време на ковида дадоха малко пари за семки,но времето съвпадна с края на Тръмп и началото на Алцхаймера.И да си призная Тръмп беше по-щедрия и дори призова народа си да свали маските и го свалиха с измама.Който не е живял на запад да не дрънка празни приказки чул недочул разбрал недоразбрал.Запада е основан върху високите данъци,разделението в семействата и високите парични задължения на всеки към банките.Местните го приемат за нормално,защото в това са родени и в товагният.Те не познават вкуса на живота

  Коментиран от #34, #120

 • 19 Веке

  4 22 Отговор
  Расия ке падне.
 • 20 23787

  18 1 Отговор
  Спрете проклетата война!
  Седнете дапреговаряте!
  Може ли Русия да загуби? НЕ! Ако загуби , разпадането на една ядрена сила по-опасно ли е от съществеването и? ДА
  Украйна може ли да загби? НЕ!
  Ами какъв е извода?
  Преговори!!

  Коментиран от #23

 • 21 Така е

  16 3 Отговор
  Като пращат укрите начело със Зеления го отнасят !
 • 22 Тодор Живков

  14 1 Отговор
  Ний сме от запада затова пращаме между другото къде са нашите су25?
 • 23 оня с коня

  5 15 Отговор

  До коментар #20 от "23787":

  А в какво ще се изразят преговорите?Русия ще каже КАКТО ДОСЕГА че 4-те Области от Украйна са нейни по "исторически причини",а Украйна ще отговори че е Абсурд след толкова стотици хиляди жертви да отстъпи и Сантиметър от Територията си,което ще си е Престъпление срещу Паметта на загиналите.Няма преговори в Тая Убийствена Война,в която делемата за Украйна е "Или ние да сме живи,или Вие - умрели".

  Коментиран от #106

 • 24 Голем смех

  5 21 Отговор
  След новината за новите доставки Путлер пак е вил като собака цяла нощ в бункера. Много му се насъбра на сбърканото джудже.
 • 25 Ам,чи

  6 20 Отговор

  До коментар #17 от "Разбира се че не":

  И оръжието на Путлер убива. Или убива някак си хуманно, по человечески, викаш...

  Коментиран от #33, #36

 • 26 Този коментар е премахнат от модератор

 • 27 българански

  19 1 Отговор
  10 танка и 5 зенитни установки?!?! това е само за подклаждане на огъня.
 • 28 ХАРОН

  23 0 Отговор
  Европа чисти военния килер и обрича на гибел украинските несретници!
 • 29 Безумие

  25 0 Отговор
  Много удобно се спестява истината за жертвите в Донбас, каквито има всеки ден, все сред обикновените граждани, при това от цели 8 години, не от една. Просто от една ги убиват с предимно западно оръжие. Ставащото в Украйна е чудовищно, откъдето и да го погледнеш, а потърпевши са обикновените хора. Междувременно някои богатеят чудовищно и не е само западният военно-промишлен комплекс. Вижте как се увеличават доларовите милионери в Украйна по време на война. Така че някои в самата Украйна също имат интерес това безумие да продължава възможно най-дълго. А нашата държава се включва в европейския наратив, че проблемът ще се реши с още оръжие. Не, няма, само ще загинат още невинни. Нужни са преговори между САЩ и Русия, защото не виждам как може да се преговаря с Украйна след толкова лъжи и манипулации. И да спрат да се правят на ударени, че няма сериозен нацистки проблем там, има десетки репортажи на големите западни медии за това преди войната, просто развиха удобна амнезия за тях.

  Коментиран от #46

 • 30 Айде сега и нова

  19 1 Отговор

  До коментар #6 от "Черноризец храбър":

  история ще пишем. Южните части да, около Черно море, но на север не. А там земите ни ги отнемат хазарите - днешните ешкенази. Името ешкенази идва от предводителят им Ашина, вдигнал въстание против монголците и избягал по тея земи(североизточното черноморие). По произход са тюрки. Множество войни са водили с нас и ни изтласкват от тези земи. Успяват, защото не сме били единни. Руснаците се появяват по - късно на историческата сцена. Ние, българите им даваме държавността. Даже и титлите им са от нас взети.
  А твоята езуитска пропаганда си я запази за сороспийските сборища, да се надлъгвате един, други. Когато в кацата с мед сложиш и една лъжица л. . . о, вече не е мед.
  Оръжие не трябва да се праща на бандерите. Това ми е мнението. Вярвам, че наЩе полЮтици са продали въоръжението ни, или харизали и сега си траят като ипуснал се в градския транспорт. И руснаците го твърдят, най - официално. Явно за това спретнаха този цирк с мандатите и разните му скандалчета. Мътят положението, да не разберат хората истината. Но за такива престъпления няма давност и всеки трябва да си плати за предателството спрямо държавата и народа. С лихвите.

  Коментиран от #127

 • 31 Този коментар е премахнат от модератор

 • 32 Те от дълбоката държава

  15 2 Отговор

  До коментар #10 от "Плашимир":

  точно за това ни гласят. Не случайно Мунчо Радев ни набута в триморието. След глупавите укри нас ще ни набутат в месомелачката.
 • 33 Следователно

  14 0 Отговор

  До коментар #25 от "Ам,чи":

  го спри с преговори. С оръжие няма да го спреш. Мислете, а не чакайте да ви говорят глупости.
 • 34 Точно така е.

  21 0 Отговор

  До коментар #18 от "Уса":

  Но вече и там се усещат, и в момента правят масови протести, със сблъсъци с полицият В Щатите, Франция и Германия са най - големи. Французите дори искат излизане от НАТОто.
 • 35 Този коментар е премахнат от модератор

 • 36 конкретно

  6 4 Отговор

  До коментар #25 от "Ам,чи":

  Не, избарателно е по фашаги и бандеристанци .
 • 37 Този коментар е премахнат от модератор

 • 38 ДДРОнег

  6 12 Отговор
  Можеше ли някой да повярва преди една година, че между русия и Украйна ще избухне такава ожесточена война ?!
  Защо се провалиха мирните преговори, защото русия искаше твърде много - цяла Украйна ли ?!
  И кой губи най-много от тази война - русия и Украйна, нали ?!
  Войната е най-глупавата човешка дейност ...

  Коментиран от #39, #40, #50

 • 39 Няма Украйна.

  20 4 Отговор

  До коментар #38 от "ДДРОнег":

  Това е химера. Това изкуствено образувание заема изконните руски области Новорусия и Малорусия. Изтъркаха ви се нефелните опорки. Кажи им да ви измислят нещо друго. Банални сте.

  Коментиран от #42

 • 40 Говориш глупости

  26 4 Отговор

  До коментар #38 от "ДДРОнег":

  Колко години Русия предупреждаваше? Война можеше да няма, но някой я търсеше! Дори седмица преди войната, когато Русия предупреди, те започнаха да бомбардират, та и училище сринаха! А след първата седмица, като искаха преговори? Нямаше още жертви нито от едната, нито от другата страна, само военна инфраструктура разрушена! Отново ви мина покрай ушите! Затварянето на очите, не те води към истината. Сега вече реалностите са други. Преговорите, ще са със загуба на територия за Украйна. И колкото повече удължават войната с даване на оръжия, толкова по голяма ще е загубата за Украйна! А след Украйна, най големият потърпевш, ще е Европа! Ако тази война продължи по дълго, Европа може и да се раздели и всеки да си защити националните интереси! Икономически, Европа беше икономика номер 2 и много близо до САЩ! Принципа на САЩ, разделяй и владей, успя, не заради друго, а заради зависимостите на Европа!

  Коментиран от #44, #71, #124

 • 41 един от многото

  12 1 Отговор

  До коментар #1 от "Последния Софиянец":

  Из разни чекмеджета , къде другаде да са!
 • 42 ДДРОнег

  6 16 Отговор

  До коментар #39 от "Няма Украйна.":

  Е, като няма Украйна, защо украинците се отбраняват така ожесточено от руззкий мир ?!
  Бих приел агресията от руззия, ако тя може да предложи нещо друго, освен мизерия и диктатура, но всеки нормалне човек би посикал нещо много по-добро от руззкий мир !!!
  Нека все пак да си спомним, че едни от първите действия на руззката армия в т.,нар. СВО бяха кражбите на перални и тоалетни чинии, нали !!!

  Коментиран от #67, #111

 • 43 Този коментар е премахнат от модератор

 • 44 Този коментар е премахнат от модератор

 • 45 Този коментар е премахнат от модератор

 • 46 Този коментар е премахнат от модератор

 • 47 Този коментар е премахнат от модератор

 • 48 Този коментар е премахнат от модератор

 • 49 ДДРОнег

  6 15 Отговор

  До коментар #45 от "Мисли":

  За ваше сведение, руззи я е губила много повее войни, отколкото е спечелила, в последните 150-200 години !!!
  Дори и от по-малки държави като Япония, България и др. !
  Има инфо ,прочетете !!!

  Коментиран от #52, #113, #136, #137

 • 50 Да ама не

  15 7 Отговор

  До коментар #38 от "ДДРОнег":

  Русия не само, че си върна територии, но и БВП в страната се вдигна близо два пъти за година, а износа в паричен еквивалент се е увеличил със 120%, другите печеливши са САЩ от търговията с оръжия и втечнен газ, новоизлюпения милиардер Зеленски /Зеленска вчера пак е похарчила за дрешки десетки хиляди евро, този път в Швейцария/ и богатите украинци, които си платиха за да не бъдат мобилизирани и сега се излежават за сметка на европейските данъкоплатци. Губещите са гражданите на ЕС и бедните украинци, но ние сме си виновни, че си търпим управниците.

  Коментиран от #60

 • 51 Мафия ни управлява

  6 9 Отговор
  Не се знае до къде може да стигне руския агресор ! У нас президента и слуги чакат с нетърпение руския окупатор !
 • 52 Научи разликите

  10 1 Отговор

  До коментар #49 от "ДДРОнег":

  между войни и битки!

  Коментиран от #58

 • 53 Мериленд

  5 5 Отговор
  Ало, скъпи сънародници мислете! Ако вие и вашите деца бяхте убивани какъв ли щеше да е отговора
 • 54 Войната

  9 0 Отговор
  е средство едни да загиват,други да богатеят.Поредно доказателство през изминалата една година.

  Коментиран от #57

 • 55 Умник

  6 12 Отговор
  Да, оръжието убива и затова 70% от икономиката на Русия е производство на оръжие, защото винаги се е готвели да убива.Според теб руското оръжие е хубаво, а Украйна,която трябва да се защити от него, не трябва да получава военна помощ и да се остави да бъде унищожена от руското оръжие. Заслепен от любов към бруталния убиец Путин.

  Коментиран от #59, #72

 • 56 Войната

  5 0 Отговор
  е средство едни да загиват,други да богатеят.Поредно доказателство през изминалата една година.
 • 57 Оня хитрец

  7 1 Отговор

  До коментар #54 от "Войната":

  Зеленския през изтеклата година сигурно е направил минимум милиард в зелено.

  Коментиран от #64

 • 58 ДДРОнег

  2 9 Отговор

  До коментар #52 от "Научи разликите":

  В днешно при тази богата информация е срамно човек да е пр0ст !!!
  Та научете колко много ояйни е изгубила руззия, а тези, които е спечелила са били поради помощщта, които е получила от партньорите си !!!

  Коментиран от #61, #68, #115

 • 59 Българин

  8 7 Отговор

  До коментар #55 от "Умник":

  Военно производство в Русия представлява едва 0.2% от икономиката
  За справка: в САЩ е 54.7%

  Коментиран от #62, #70, #80

 • 60 ДДРОнег

  4 10 Отговор

  До коментар #50 от "Да ама не":

  УФФ, аман от руззки тролове !!!
  Щом руззия е толкова, защо избягаха над милион руззнаци и все още продължават да бягат !!!
  НЯма в световната история пример, когато една държава напада друга, от агресорската страна да бягат хора !!!

  Коментиран от #65

 • 61 Хахаха

  10 2 Отговор

  До коментар #58 от "ДДРОнег":

  Съвсем се обърка вече:)))) Май краварите бяха тези, които война един срещу един не са печелили никога, затова след резила срещу джуджето Виетнам винаги са 30 срещу един, но в Афганистан и това не им помогна:))))

  Коментиран от #66

 • 62 Този коментар е премахнат от модератор

 • 63 Пропагандата

  6 10 Отговор
  Коментарите доказват силата на руската пропаганда в България, което се дължи на свободното вилнеене на руските медии, защото не ги забравиха само тук. Пропагандата процъфтява там, където мозъците са промити от лъжите,те не търсят истината изобщо.Важно е какво казва Путин на путлероробите и те му ръкопляскат.Това освирепяване и озлобяване на някои хора се дължи на това.
 • 64 Хитреците

  2 1 Отговор

  До коментар #57 от "Оня хитрец":

  използват войната за лична облага,а другите загиват или ако оцелеят остават голчовци каквито са били.
 • 65 Хахаха

  8 1 Отговор

  До коментар #60 от "ДДРОнег":

  Сигурен ли си, че избягалите не бяха милиард:))) Нещо като това, че от 100 изстреляни руски ракети сваляте 120:)))

  Коментиран от #69

 • 66 ДДРОнег

  3 8 Отговор

  До коментар #61 от "Хахаха":

  Значи вие няма да прочетете истината, то е ясно тролът си троли, без да приема фактите !!!
  А САЩ не са воювали срещу Виетнам, ниот срещу Корея, прочетете историята !!!
  САЩ са подкрепяли борбата за свобода и демокрация срещи сАвветЦкия болшевизъм !!!
  Вижте разликата между Южна и Северна Корея , то се вижда, кое е за предпочитане !!!

  Коментиран от #73

 • 67 Дзверцов

  8 0 Отговор

  До коментар #42 от "ДДРОнег":

  Отбранява се облагодетелстваната политическа върхушка след преврата от 2014 та. Обикновения рускоговорящ "украинец" го боли фара за американската доктрина на Зеленски.
 • 68 Така де

  9 0 Отговор

  До коментар #58 от "ДДРОнег":

  Не смесвай битки и войни! Иначе така е! Във всяка война има победител и победен! Войните и битките, не са еднакви, за да търсиш аналогии! Има твърде много причини, време, реалности, интереси, които правят една война, спрямо друга, коренно различна, с едно общо, стреля се! Та не виждам напънати за глупави сравнения, вместо да търсиш причините за този конфликт.
 • 69 ДДРОнег

  1 8 Отговор

  До коментар #65 от "Хахаха":

  Само през първата седмица, в края на септеври, бяха няколкостотин хиляди - има много публикации !!!
  А оттогава потокът от руски бежанци мож еи да е намалял, но не е спрял !!!

  Коментиран от #77

 • 70 Умник

  1 6 Отговор

  До коментар #59 от "Българин":

  Много интересно кой ти даде тези интересни много смешни цифри или ги получи директно от Кремъл? Пропагандата напълно те е лишила от мозъчни гънки, браво! Виждаме колко е опасна.Няма по-страшно от немислещи хора.
 • 71 Каква се смята

  1 10 Отговор

  До коментар #40 от "Говориш глупости":

  русия, че да предупреждава? Народът който живее на една територия той определя да има държава и става въпрос за 50млн, души и територия на първо място в Европа. Нали затова си предадоха на русия ядреното оръжие и тя подписа заедно с Франция и Великобритания гаранция за целостта на Украйна. Дори СССР със своите 300млн. население и още 100млн съюзни държави не е бил толкова нахален.

  Коментиран от #75, #76, #78

 • 72 Старата римска приказка

  10 1 Отговор

  До коментар #55 от "Умник":

  гласеше, ако искаш мир, готви се за война! Много актуална приказка! А военни сили като САЩ и Русия, трупали години наред оръжия, да смята някой, че ще победи като дава оръжия, е просто глупак! Мислете, а не се оставяйте да ви облъчват, за да си въртят други интересите за ваша сметка, докато блеете, че "помагате"! Даването на оръжие в този конфликт, единствено ще го удължава и увеличава жертвите, каквато е и целта! Ако търсехте причините, щяхте и да виждате защо!

  Коментиран от #83

 • 73 ДДРОнег

  14 2 Отговор

  До коментар #66 от "ДДРОнег":

  САЩ и атомните бомби пуснаха защото са подкрепяли борбата за свобода и демокрация, също напалма над Виетнам и 1 000 000 убити цивилни в Ирак. Вервайте ми!
 • 74 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  6 0 Отговор

  До коментар #1 от "Последния Софиянец":

  Парите ще ги дадат на ресторантьорите за да си покрият загубите!
 • 75 Българин

  9 0 Отговор

  До коментар #71 от "Каква се смята":

  Прав си, сега ми кажи какво решиха 10 милиона вече бивши украинци на референдумите? Нали сам казваш: "Народът който живее на една територия той определя да има държава".

  Коментиран от #79

 • 76 Нужно ли е

  11 1 Отговор

  До коментар #71 от "Каква се смята":

  да се смяташ за някой, за да предупреждаваш да не се избиват хора? И сам казваш, народа определя! На тези територии в източна Украйна, народа се е определил! Нали сте "демократи"? Ако може за едни да се създава изкуствена държава, правото е и на останалото! Иначе просто не е демокрация! :))

  Коментиран от #81

 • 77 Хахаха

  9 1 Отговор

  До коментар #69 от "ДДРОнег":

  Нали и аз това казвам - има много публикации как Зеленски от 100 руски ракети сваля 120 или как лошите руснаци избили полски трактористи:) Та и с бежанците същата работа:)
 • 78 Учуден

  6 3 Отговор

  До коментар #71 от "Каква се смята":

  Както питаха палестинците когато създаваха Израел ли?
 • 79 Какви

  3 10 Отговор

  До коментар #75 от "Българин":

  референдуми? Те у нас лесно се фалшифицират избори камо ли там под дулата на оръжието. Като искат в русия - ето я там, съседна и огромна държава да отиват там да живеят. Ама не, путин е казал, че където живее дори един руснак това е руска земя и матушка ще дойде да ги освободи и приеме заедно с територията разбира се. У нас руснаците имат няколко стотин хиляди имота, тъй, че и ние сме за асвабаждаване.

  Коментиран от #96, #112

 • 80 Българин

  2 6 Отговор

  До коментар #59 от "Българин":

  Колкото е истина, толкова да е здрав Костя Копейкин!
 • 81 След анексията

  1 8 Отговор

  До коментар #76 от "Нужно ли е":

  на Крим 2014г., с помощ от РФ се създадоха паравоенни сили на ДНР и ЛНР. Започна война между ВСУ и сепаратистите. Едно от големите полесражения беше летището в Донецк, което сега руснаците "освободиха" чак септември. Донецк 8г. е на фронтовата линия и се води война, украинската крепост Авдеевка е на 12км. от центъра на Донецк и още е в ръцете на ВСУ. Не е вярно, че 8г. само ВСУ са стреляли по Донецк, там си е на бойната линия, сепаратистите отвръщаха на огъня, а сега и руснаците.

  Коментиран от #85

 • 82 Мдааа Дааа

  9 3 Отговор
  Оръжието е ВОЙНА(смърт), белият гълъб(знаме) е МИР!!!

  Жалостивият запад изпраща „хуманитарна“ помощ за Украйна и основно я тъпче с оръжие и боеприпаси т.е. смърт и разруха, а искат да спре войната!!!
  КОЙТО ИСКА МИР – НЕ ПРАЩА ОРЪЖИЕ!!!
  БЕЗБОЖНИЦИ!!!
  А най добрата и благородна миротворна помощ за Окрайна е изпращане на бели знаменца за спиране на тази братоубийствена война.

  Помощ е да помогнеш да спреш войната или при пожар да изгасиш огъня!
  През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота.
  А най добре беше тия дето му дърпат конците на зеленото ГНОМЧЕ да бяха го посъветвали за по малко жертви и разруха да направи най доброто да спре военните действия и НЕ съпротива, а да отиде на безусловна КАПИТУЛАЦИЯ, ПРЕГОВОРИ и МИР!
  Тази война или приключва със мирни преговори или със ядренна война.
  А иначе „ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО" … казва народа!!!

  Коментиран от #87

 • 83 Ако Украйна

  1 6 Отговор

  До коментар #72 от "Старата римска приказка":

  не получаваше оръжие отдавна да е превзета. Сега руснаците щяха да са в Молдова, до Полша, корабът "Москва" щеше да пуска сирените на 5км.от Варна.

  Коментиран от #86, #88, #89

 • 84 мдаааа

  9 0 Отговор
  един дето командва генералите и професорите каза, че има две решения на днешната ситуация ...
  или мир под условията на Путин
  или няма да има свят!!!!
 • 85 А как се стигна до това

  12 0 Отговор

  До коментар #81 от "След анексията":

  Потърси ли причините? А кой избиваше цивилни хора в Донецк? Кой бомбардираше квартали и жилищни сгради? Къде бяхте тогава? Ако искаш да си по близо до истината, не бягай от фактите, които се случват пред теб!

  Коментиран от #90

 • 86 Този коментар е премахнат от модератор

 • 87 По силата

  0 6 Отговор

  До коментар #82 от "Мдааа Дааа":

  на твоята логика русия може да превземе целия свят. Всички ще ги посрещат с хляб и сол, да няма жертви и материални щети.
 • 88 Този коментар е премахнат от модератор

 • 89 Ето

  5 0 Отговор

  До коментар #83 от "Ако Украйна":

  такава боза, е резултат когато човек не мисли, а други мислят вместо него! Хубаво ви пишат всякакви глупости, но ти да видя в действията някой да иска да превзема Украйна? Мисли, а не чакай други да ти казват какво "мислиш"! Истината е в действията, а не в пропагандата! Тя е за забавление, а не за информация!

  Коментиран от #94

 • 90 Сепаратистите

  1 12 Отговор

  До коментар #85 от "А как се стигна до това":

  в Донецк разгъваха батареи в училищни дворове и паркове в Донецк, естествено, че ВСУ ще водят контрабатарейна стрелба. Просто Донецк е на фронтовата линия от 2014г. и до момента.
 • 91 А защо

  0 0 Отговор
  Как се стигна до там?

  Коментиран от #92

 • 92 До ком.90

  0 0 Отговор

  До коментар #91 от "А защо":

  ...................
 • 93 Тази война не е между Русия и Украйна

  10 2 Отговор
  А между западния тумор и Русия, същия този тумор унищожава и България
 • 94 Имаше

  1 7 Отговор

  До коментар #89 от "Ето":

  един дето щеше да я превземе за 3 дни, обаче не му се получи и за 300 и сега мобилизира 300 000 запасняци, а се говори и за още 500 000, но не иска както казваш да я превземе, а само така за спорта. Те войните не се водят за територии, а са нещо като олимпиади.

  Коментиран от #95

 • 95 Ти май не разбра

  2 0 Отговор

  До коментар #94 от "Имаше":

  Пропагандата е за забавление, а не за информиране! 😃
 • 96 Българин

  6 2 Отговор

  До коментар #79 от "Какви":

  И последно не разбрах референдумите фалшифицирани ли са били или са гласували под дулата на оръжия, все пак ако ще ги фалшифицираш защо са ти оръжия:) Вземи поговори сам със себе си и се уточни:) Останалото го изяснихме - не зачиташ гласа народен и би бил идеален роб.

  Коментиран от #100, #101

 • 97 Сократ

  11 3 Отговор
  Отново сбъркани отговори. Запада от 1 година открито воюват на страната на фашистка украйна. А от цели 9 финансира, въоръжава, обучава фашистките изверги, които избиват мирно руско (и не само руско) население в Донбас.

  Коментиран от #98

 • 98 Българин

  0 8 Отговор

  До коментар #97 от "Сократ":

  Щом толкова ги обичаш мирните руснаци , що не отидеш да живееш при тях и да се биеш с тях...Голям си умник...
 • 99 Мислещ

  1 10 Отговор
  На всички дето защитават пу тин и войната му ще кажа ... само една руска ракета по погрешка да падне в Б-я
  и веднага ще си смените мнението и гащите ви ще са оцапани.....
 • 100 А ти

  6 1 Отговор

  До коментар #96 от "Българин":

  къде видя да се гласува под дула на оръжия, освен там дето го прочете? 😃 Мислете, а не чакайте да ви кажат какво да мислите!
 • 101 Що за

  1 3 Отговор

  До коментар #96 от "Българин":

  логика? Фалшификацията и всяването на страх си вървят заедно - има хора които не се страхуват, на тях ще фалшифицираме вота. Може да има и подкупи - всичко в името на пабедата.
 • 102 Ния

  3 10 Отговор
  То е все едно да питаш. Ако видиш една огромна горила да бие жена или дете, ще помогнеш ли? И аз да отговоря-не това си е техен проблем. Това което виждат очите ни е, че една три пъти по голяма и многократно по въоражена страна, напада по малкия съсед, за да му отнеме част или цялата територия. Всичко останало е пропаганда. Защо? Русия има огромна територия, една от най-рядко населените страни в света, защо и е Украйна?

  Коментиран от #105, #110

 • 103 А къде беше

  10 0 Отговор
  като Русия години наред предупреждаваше да не се избива мирно население? Пренебрегвайки фактите, всичко може да излезе!

  Коментиран от #104

 • 104 До ком.

  0 0 Отговор

  До коментар #103 от "А къде беше":

  102.........
 • 105 В Сибир

  4 7 Отговор

  До коментар #102 от "Ния":

  няма микровълнови фурни, тоалетни чинии, няма кого да убиеш, насилиш. Богатсвата са 1км. под земята и на 5000км от Масква.
 • 106 верно се правиш на улав

  7 0 Отговор

  До коментар #23 от "оня с коня":

  Личи ти че си капиталист , ей от километри .... Говориш(пишеш) за всичко но не и за хората на териториите , говориш за война и жертви но не казваш кой започна и кога започна конфликта - повечето соросоиди сте били в делириум от 2014 до 2022 а някой от вас още в топките на бащите си .
 • 107 Буш

  8 2 Отговор
  Каквото и оръжие да изпраща запада то ще бъде унижтожено.Стига с това оръжие а да мислим рационално.
 • 108 българин

  3 10 Отговор
  В този сайт има набор от путински тролове, които здраво се трудят за копейките, които получават да лъжат и дезинформират с коментарите и гласуването си.
 • 109 Този коментар е премахнат от модератор

 • 110 кюмюря от Драгалевци

  3 2 Отговор

  До коментар #102 от "Ния":

  Това е което го показва твоя телевизор и се възприема от това което ти е останало от джендърологията ! Има и други "телевизори " но още не сте "дорасли" за тях ......
 • 111 Отговарям

  4 0 Отговор

  До коментар #42 от "ДДРОнег":

  Същото като с Македония. Затова се "отбраняват така ожесточено". Няколко поколения с промити мозъци. Гъция - Кипър. Австрия - Германия и 2/3 от Швейцария.
 • 112 Г образен соросоид

  9 1 Отговор

  До коментар #79 от "Какви":

  Не успя да се измъкнеш ефикасно от въпроса с референдумите ! Естествено че ще кажеш че са фалшиви но пропускаш че бяха допуснати колкото искат международни наблюдатели и ако резултата беше с разлика 5-10% можеше и да се мисли за фалшифициране но резултат от над 80% трудно се фалшифицира . Ясно е че слуга на Фашагите от запада и затова са ти такива и разсъжденията , каквото наредят нали !

  Коментиран от #114

 • 113 Този коментар е премахнат от модератор

 • 114 И за

  2 6 Отговор

  До коментар #112 от "Г образен соросоид":

  бай Тошо гласувахме 99%, а след като паднаха границите 3млн. от 8 емигрираха в чужбина. В София имаше 300 000 протестиращи срещу комунизма. Всичко това без заплахи с оръжие. Остава да кажеш, че ако бай Тошо беше останал(или негово подобие), но беше отворил границите нямаше да има масова емиграция. А изборите в Украйна са правени по сталински - не е важно как се гласува, а кой брои бюлетините.
 • 115 Ех соросе,

  7 1 Отговор

  До коментар #58 от "ДДРОнег":

  едно дете от втори клас има повече знания и разсъждава поне 10 пъти по - добре от тебе.
 • 116 Антон

  4 15 Отговор
  Русия нападна без причина Украйна, сега купуват от диктаторски режими като Иран оръжия, с които нападат мирното население на Украйна. Няма причина да не се пращат оръжия на Украйна да се защити от руския агресор-фашист.
 • 117 Да имат..

  0 0 Отговор

  До коментар #4 от "един от стадото":

  да изпратят, ама нямат.
 • 118 Този коментар е премахнат от модератор

 • 119 Ван дер Любе

  5 9 Отговор
  Русия извършва геноцид и престъпление срещу човечеството в Украйна. Нормално е всички страни (без разлика западни или не) да помагат на нападнатия несправедливо. Ако навремето САЩ разсъждаваше по този начин и не подпомагаше СССР във войната срещу нацистите. Победата щеше е в пъти по-трудна.
 • 120 Това е вярно

  2 0 Отговор

  До коментар #18 от "Уса":

  Радвам се, че сте го написал! За същите неща и много други теми гледах интервю с един 33 годишен американец с руски произход, но осиновен като малък в САЩ. Каналът в тубата е на Джон Марк Дугън друг американец, бивш военен, който сега живее в Русия, в Донбас ако не греша. Който може нека го гледа, интересна перспектива и гледни точки върху конфликта в Украйна и много други теми.
 • 121 Реално няма смисъл

  1 0 Отговор
  Самият ген. Залужни казва какво и колко му трябва, и това не са 15-20 или дори 100 танка, сами по себе си. Има достатъчно западни военни анализатори, повече или по-малко независими и обективни, които са единодушни, че тези (и още) танкове не са панацея и няма начин да бъдат. Тренировка на екипажите, техн. обезпечаване, подръжка и ремонтна база, интегриране и допълване/синхронизация с др. военни с-ми.. и редица други особености.
  Така, че една работа е да се анкетираме, спорим, коментираме тук и съвсем друга е реалността.
 • 122 войната на банкстерите

  2 0 Отговор
  Не са ви коректно формулирани въпросите , Западът я замисли и породи тази война , това е очевиден факт наблюдавайки процесите във времето . Не не трябва да праща , защото това е становището на нормалните хора , въпреки пропагандата провеждана от " елитите " , не се сещам за друга дума , макар , че тази не е подходящата .
 • 123 Сорос

  0 0 Отговор
  Има отговори на хора ,кото си мислят . че някои работят за копейки.:;Има много реалистични отговори . а не да слушаш лъжливи уста с вяра - Ботев.
 • 124 Интересно

  2 7 Отговор

  До коментар #40 от "Говориш глупости":

  Дълъг коментар, в който си забравил да коментираш Путин и бруталната му агресия в Украйна и руския мир, който означава пълно унищожение.Забравил си, че любимия ти Путин освен,че унищожава Украйна, тероризира и руснаците в Русия, милиони избягаха от него,праща в Украйна като пушечно месо своите руски младежи.Такива заслепени путинороби да заминават при него и да му се радват.

  Коментиран от #125

 • 125 Той коментара

  0 0 Отговор

  До коментар #124 от "Интересно":

  в адресиран до друг коментар, а не до Путин. А по лошото е, че си го прочел, без да се опиташ да се замислиш!
 • 126 Румен

  2 12 Отговор
  Анкетата е на Възраждане и не се лъжете. Целия свят е за помош на Украйна. Само някой диктаторски режими неса съгласни. Но щом Украйна победи, Америка ще свали тези режими
 • 127 Алооо

  3 1 Отговор

  До коментар #30 от "Айде сега и нова":

  Ами ще ги продадат, за какво ни са тези теникии които след 4-5 месеца, ще трябва да ги бракуваме. По-добре нещо в момента, отколкото нищо след това....
 • 128 Пропаганда за напреднали

  2 1 Отговор
  Що не продадете и бракуваните си майки на Хамериканците може да ги използват за слугини там! Пък и ще припечелите нещо от дъртите кошници! Нали така се прави в дивият капитализъм :) ! Може и на Украйнците да имат за жив щит когато им се наложи!
 • 129 Този коментар е премахнат от модератор

 • 130 Този коментар е премахнат от модератор

 • 131 Западните страни трябва първо да

  7 0 Отговор
  Станат независими държави, да се грижат за добруването на собствените си народи и освободят от американското робство, и тогава няма да има нужда от никакви войни и никакви танкове
 • 132 Истината е че каквото и колкото

  0 0 Отговор
  Да изпратят допринасят за глобалното затопляне, защото задължително ще Изгори
 • 133 Капитолия

  0 6 Отговор
  Всички сме За, само поклонниците на путшер са против!!!

  Коментиран от #134

 • 134 Не позна

  3 0 Отговор

  До коментар #133 от "Капитолия":

  И мислещите са против!
 • 135 Гориил

  3 0 Отговор
  В момента няма индикации, че САЩ ще доставят собствени танкове Abrams. Те се оправдават, че поддръжката на тези машини в Европа би била твърде проблематична. Това е първокласно лицемерие и фарисейство

 • 136 Този коментар е премахнат от модератор

 • 137 Този коментар е премахнат от модератор

 • 138 Този коментар е премахнат от модератор

 • 139 Този коментар е премахнат от модератор

 • 140 Този коментар е премахнат от модератор

 • 141 Този коментар е премахнат от модератор

 • 142 За свободу!

  0 0 Отговор
  Не е необходим отговор. Вие имате по-малко свобода на словото от нас. Между другото, много американски издания пропускат руски коментари, ако не са спам или обиди.

  Коментиран от #143

 • 143 За мир!

  0 0 Отговор

  До коментар #142 от "За свободу!":

  Модератор, защо ми триете коментарите? Само защото съм руснак? Или си цензуриран?

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата