Last news in Fakti

15 Януари, 2017 02:00 19 630 22

Божинов пожела сръбска сексбомба

  • божинов-
  • сръбска сексбомба-
  • партизан-
  • секс-
  • турбо-фолк-
  • навит

Футболистът похвали визията на турбо-фолк певицата и коментира, че й е навит

Българският нападател на Партизан Валери Божинов сръбската певица Дара Бубамара, твърди местния "Курир".

Изданието цитира свой източник, който разказва, че Божинов е изразил желание за интимни контакти с популярната разведена изпълнителка от Нови Сад.

"Валери дойде в ресторанта около осем вечерта. Беше сам и седна на маса в ъгъла. Скоро пристигна и негов приятел, както и още двама играчи на Партизан, с които дружи и извън терена. Поръчаха си питиета и вечеря. Започнаха да говорят за някои популярни местни девойки, а и за половинките си. Валери само се смееше и въртеше глава.

С течение на времето, компанията ставаше все по-весела, а в един момент Божинов каза на приятелите си: Какво имаш против Дара Бубамара? Жената изглежда отлично. Истинска бомба. Не я познавам, но въобще не изглежда лошо за годините си (б.р. 40). Не ми е ясно защо всички я нападат. Аз лично бих я скъсал от секс", разказва източникът пред "Курир".

Дара Бубамара, чието истинско име е Радойка Кешич е една от най-популярните турбо-фолк сръбски звезди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    21 4 Отговор
    колко му е да е има
    ще си плати човека и готово
    младо момче с пари

    Коментиран от #4

  • 2 тренер

    29 4 Отговор
    Айде и тоя тръгна по пътя на Григор Димитров да лъска дърти чанти и после що не им вървяла играта !!! То не че на Божинката някога му е вървяла де, ама сега съвсем, ще я втаса!

    Коментиран от #3, #20

  • 3 гощо

    22 1 Отговор

    До коментар #2 от "тренер":

    То това му е играта на Божинов,извън терена!!?!?
  • 4 Историка

    31 4 Отговор

    До коментар #1 от "Васичка Атанасова":

    Така става в сбърканият ви свят, след като един развейпрах футболист взема за да се клати по терена милиони, а един бачкатор нас труг по 500-100 лева на месец. Няма да се оправи, защото мисленето на приматите в човешки вид от хилядолетия толерира готованковци паразити да лапат лъвският пай от благата. Тоя не е допринесъл и една стотинка за бюджета освен някой друг данък на имоти, но си купува чалгарки на кило. А стругаря поибелява и бачка на студ често за мижава заплата нестигаща да си издържа детето дори и себе си. И при префуканият ви ВС-соц си бе същото - ей такива паразити като тоя ги лъскаха с привилегии и пари.

    Коментиран от #7

  • 5 Грую

    8 0 Отговор
    Да не би случайно да има печатна грешка при изписването на фамилията и?...според мен би трябвало да е Бубабара.
  • 6 футбол

    17 1 Отговор
    Тоя защо не го пуснаха да играе за по година-две в Англия, Германия и Испания - за няколко месеца ще ги научи, че истинския футболист прекарва повече време в клубовете и по курви, отколкото в тренировки. Така, току виж, след няколко години може да имаме шанс на европейското.
  • 7 До номер 4

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "Историка":

    Като на бачкатора не му харесва, да си намери друга работа.Никога не съм разбирал, защо работиш нещо, което не ти харесва.

    Коментиран от #8

  • 8 Митака от Итака

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "До номер 4":

    По някои изследвания излиза, че 60% от световното население не харесва работата си. Да си смениш професията е мечта на много хора. Да имаш много жени е мечта на още повече, но трудно се материализира със съответните доходи. Затова хората работят това, което могат, а не което им се иска. То мнозина желаят да са шефове, да поркат секретарката по няколко пъти дневно, да получават мотивиращи заплати, ама не е лесно...

    Коментиран от #10, #11, #12

  • 9 WTF

    8 2 Отговор
    Божинов? Кой е тоя? И къв е тоя турбо-травестит на снимката?
  • 10 60 процента

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Митака от Итака":

    Голяма част от тези 60% като тинейджъри ги мързи да учат, а след това не искат да работят за 300-500лв. Ако може някой да им дава пари да си седят в къщи или по-добре на кафенце цял ден. Горките!
  • 11 Историк

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Митака от Итака":

    Нали описах защо работя друго, а не каквото искам? Аз мечтаех доа свиря, но сега за акордеонисти нема много хляб...сватбите малко, малцина свирят и по кръчми. Работя друго не за кеф, а защот клатикрачетата бЮрократи ги мързи да идат да работят и искат наготово Калинките по институции и общини да им плащаш високи данъци, за да лапат наготово. затова се мъча, но ми е писнала системата ви. Аз самият нямам нужда да плащам на Калинки, бих плащал данък само на граничари, някои военни и останалото според ползуването ми - телефон, пътна такса ток вода. Но Калиинките са стотици хиляди и лапат наготово и искат все повеме. И все без полза за нас. Ако бях властта щях да ви покажа как в древен Болгар, създадохме справедлиива система и данъции и бе наистина справедлива държава - чудеха ни се много големи други. Но сега паразитите са на лапачка и не искат да се оправи. А често раздават бюджета на безполезни твари за приходите- щото някоя приматска мунка правела 3-10 деца, че да и давали детски? не е редно! кщато прави много да работи много и да ги храни! А така вземат от едни невинни и дават на паразити и те лапат. Еето ти ОТГОВОРА, защо и няма да оправят системата които ти обещават - те са паразити, търтеи, лапащи наготово. те не искат да я оправят, а да седнат и да лапат. Разбра ли? Аз съм и охрана и заварчик и музикант и икономист и други и все ще се оправя някак. но ми плащат малко, където се наема и не харесвам да работя вече за другите. Не е справедливо да вземащ
  • 12 Историк

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Митака от Итака":

    Митак от Итака, в Итака също бе несправедлива системата като сега защото хранеше търтеи патриции на гърба на народа както ние хрантутим вроагове търтеи депутати общински ш други мързеливи да работят Калинки. Значи не очаквай тия да оправят хала ти! Търтей не желае доброто на пчелите! А аз ще рааботя за пари, но като няма къде да свиря с акордеона, щие правя друго. Което не означава, че искам секретарка, а че ми трябват парици. Но ми плащат ниски заплати в България и не искам да работя повече за други работодатели стиснати са. А ти попитай Бъчварова Винарова... защо преназначишха в МВР 5000 Калинки на другиш щатове вместо да ги пратят оперативни или съкратят и назнамат оперативни? Ето така се Калинкизира систевмата навред - търтеите са много, пчелите намаляват. Затова вдигат и пенсионната възраст да им снасяме по-дълго пари.... Търтеи на власт, не чакай добро да пчелите! А пчелите създават благата... Окей Итака с Митака? :)
  • 13 Гост

    17 1 Отговор
    Като футболист не става.тогава за клоун да се пробва.ТОЯ смешник
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 БОЖИНОВ Е ЛАЙНАР

    16 1 Отговор
    Тоя Божинов заслужава да го хванат някви обратни цигани и да го спукат него от коване, не да му търпят капризите и да го оставят да си мечтае за г....ката на Дара Бубамара...
  • 16 taka e brat

    4 0 Отговор
    Божинов БОЖИГОЛ ще я пипне певачката 100%
  • 17 taka e brat

    6 0 Отговор
    БУБАМАРА означава КАЛИНКА за тия които не знаят
  • 18 Shmeker

    3 0 Отговор
    Вие четохте ли какво пише или само заглавието?
    Валерката й е хвърлил око, за годините си била страшна.

    Явно му липсва турбо-фолка и за тва се заглежда.

    Иначе нормално да го каже, измежду приятели, а и доста от тук четящите едва ли ще я върнат точно тази бубамара ако им падне.

    Коментиран от #19

  • 19 Кобрата

    6 0 Отговор

    До коментар #18 от "Shmeker":

    Само да я хвана тая Бубамара...ще и свири г..а като жътварска стомна
  • 20 Кобрата

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "тренер":

    Не съм съгласен с теб! Тая Дара е на 40 години, има още хляб в нея, не е за изхвърляне...пък и едното няма общо с другото (сексът с играта на терена)...
  • 21 Телевизора на Елвис

    2 0 Отговор
    Тоя селянин няма ли кой да го застреля че да спре да се мъчи?
  • 22 Божигол

    1 0 Отговор
    На снимката не е тя