Last news in Fakti

22 Януари, 2017 00:45 37 215 10

Как прави секс мъжът с най-големия пенис

  • секс-
  • пенис-
  • мъж

Роберто Кабрера има чудовищно голямо мъжко достойнство

Мексиканецът Роберто Кабрера твърди, че има най-големият пенис в света, съобщи „Дейли Стар“.

Неговият пенис е дълъг почти 40 см. и стига до коляното му. На няколко пъти лекари са предлагали на Кабрера операция за намаляване на члена му. Той обаче отказва, тъй като смята, че с огромния размер на члена си той е нещо като феномен.

Мексиканецът признава, че иска да се пробва в порнографската индустрия. Дори там обаче той би имал проблеми с огромния си размер.

До този момент Кабрера се е опитал да има сексуален контакт с две жени. Едната буквално отказала контакт, след като видяла огромния му пенис. Другата пък прекратила акта, защото бил твърде болезнен.

Кабрера обаче има амбиции да бъде записан в книгата с рекордите на Гинес. Той иска и шанс да се пробва в шоубизнеса.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гаргов

    38 6 Отговор
    Е тук във факти пишеше за някаква 23 годишна куроложка дето с цел "проучване" набързо оправила 100 парчока и накрая е недоволна https://fakti.bg/life/220320-seks-eksperimentat-na-edno-23-godishno-momiche
    Та веднага я свържете с мексиканеца хем човеко да олаби жилата хем тая разпоретина най-накрая да намери нирваната и да си завърши проучването, което вероятно, ще гласи "Най-върховния мъж на света е тъпичък, беден ,черен мексиканец с огромна паламарка"
    :))
  • 2 Дон Антонио

    17 5 Отговор
    Прави анал, този Кабрера, извива си го назад между краката и си го вкарва в дупето, така хем не му пречи, хем се задоволява, хем му е топло, а и не е гладен щото червата не могат да прокарат и винаги са пълни
  • 3 гощо

    26 1 Отговор
    Ела в БГ тука има лакомници и таланти колкото искаш! Ще ти го поемат до гърлото!
  • 4 onq s konq

    11 7 Отговор
    Тоя па къде е тръгнал да се фука ?
  • 5 Тодор

    18 5 Отговор
    Много трудно ще прави секс!Първо,трябва му кран,за да го повдигне и второ,лекарски екип,защото като го вдигне,всичката му кръв ще премине в пениса и ще загуби съзнание!

    Коментиран от #6

  • 6 кроко

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "Тодор":

    Айде-айде, всичката кръв... спорд теб, колко литра събира пениса? А да си чувал за кръвни депа? Не всичката кръв в орагнизма ни е нон-стоп в циркулация, има си и запаси!
  • 7 Грую

    11 1 Отговор
    Еми да го оставя по-мек да не им убива, аз така практикувам, и все се намира някоя по-храбра да се престраши.
  • 8 дуню

    10 2 Отговор
    що бе,сега са модерни дълги,тънки и меки!
    сгъват се на две и се празнят навън!
  • 9 Георги

    2 0 Отговор
    Този кабрера може даси духа сам
  • 10 Али

    0 0 Отговор
    Харесвам маже с глам песес а сАм моче