Last news in Fakti

25 Юли, 2016 19:22, обновена 2 Август, 2016 12:30 2 865 0

Екипировката на олимпийците ни в Рио (Снимки)

  • екипировка-
  • рио 2016-
  • олимпийци-
  • българия-
  • олимпиада

Силвия Дънекова, Тихомир Иванов и Румен Димитров представиха облеклото, с което ще се състезават атлетите ни на Олимпиадата

Екипировката на олимпийците ни в Рио (Снимки) - 1
Снимка: Български олимпийски комитет

Днес официално бе представена екипировката, с която ще бъдат облечени българските олимпийци на започващата след броени дни Олимпиада в Рио де Жанейро. Компанията за спортна екипировка JOMA е разработила специална колекция за българските олимпийци. Дрехите, обувките, саковете и аксесоарите са в цветовете на българското национално знаме. Освен България, с подобна спортна екипировка на Олимпиадата в Рио ще бъдат още делегациите на Португалия, Мексико и Испания.

Екипировката на нашите олимпийци за Рио е изработена от най-висок клас материали, дрехите са от супермодерната „двойнодишаща“ материя, съобразена с климата в града домакин. Маратонките също са последен модел на компанията, олекотени и с хитовата в момента „memory“ памет, португалци, мексиканци и испанци ще бъдат по време на Игрите с абсолютно същия модел.

Лекоатлетите Силвия Дънекова, Тихомир Иванов и Румен Димитров влязоха набързо и импровизирано в ролята на манекени за да пробват на нац. стадион „Васил Левски“ получените комплекти. Състезателката на 3000 м с пр. стори това 3 часа преди да отлети за Рио, а Иванов (скок височина) и Димитров (троен скок) заминават с една от следващите групи на 31 юли.

Всеки един от българската делегация получава по над 15 позиции, сред които 4 фланелки, 2 гащета, бермуди, шапка, маратонки, джапанки, анцуг, голям сак, раничка и др.

Екипировката на олимпийците ни в Рио (Снимки)

Екипировката на олимпийците ни в Рио (Снимки)

Екипировката на олимпийците ни в Рио (Снимки)

Екипировката на олимпийците ни в Рио (Снимки)

Екипировката на олимпийците ни в Рио (Снимки)

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА