Last news in Fakti

6 Септември, 2016 10:58 1 147 0

Гарет Бейл отново блести за Уелс

  • бейл-
  • уелс-
  • молдова-
  • квалификация

Суперзвездата на Уелс е само на 4 попадения от рекорда на Йън Ръш

Гарет Бейл отново блести за Уелс - 1
Снимка: БТА/АР

Полуфиналистът от Евро 2016 Уелс започна с убедителна победа над Молдова с 4:0 в квалификациите за Мондиал 2018. Суперзвездата Гарет Бейл вкара два гола и направи асистенция за успеха, като вече има 24 попадения и излезе втори при най-добрите реализатори за страната си, приближавайки се на 4 до легендата Йън Ръш. 

Домакините откриха резултата в 38-ата минута с попадение на Сам Воукс, който се възползва от асистенция на Бейл и вкара с глава. Малко по-късно, в 44-ата минута Джо Алън покачи на 2:0 и окончателно успокои своя тим с първия си гол с екипа на отбора.

След почивката Гарет Бейл оформи крайното 4:0. Той първо вкара в 50-ата минута, когато получи топката от съперник, напредна и реализира с мощен шут. 

В самия край на добавеното време Бейл бе съборен в наказателното поле и сам реализира отсъдената дузпа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА