Last news in Fakti

1 Ноември, 2016 14:58 817 0

Херо отново вариант пред Левски

  • иртиш-
  • левски-
  • херо-
  • треньор

Българският специалист ще напусне Иртиш

Херо отново вариант пред Левски - 1
Снимка: БТА

Димитър Димитров отново е вариант за треньор на Левски. Херо в момента води казахстанския Иртиш (Павлодар), който успя да класира в евротурнирите, след като изведе отбора до трето място в местния шампионат, въпреки финансовите сътресения и перманентните проблеми, които съпътстваха тима през сезона.

Бургазлията не беше получавал заплати месеци наред, но въпреки това стискаше зъби и работеше. Сега обаче Димитров е преценил, че най-после е дошло времето му за раздяла с Иртиш и да се прибере в България.

Договорът на Херо изтича преди края на календарната 2016 година, а за завръщането му на стадион "Георги Аспарухов" не се говори от ден или два. Димитров непрекъснато е свързван с Левски. Освен това назначението на Георги Чиликов не е случайно, след като е известно, че той е сред най-доверените хора на Херо.

Ръководството на Левски се беше насочило към Станимир Стоилов. Мъри обаче на този етап няма шанс да се върне на "Герена", тъй като в Астана го позлатяват след третата поредна шампионска титла на Казахстан. За Стоилов и играчите му предстои ново участие в Шампионска лига, като самият той вече съобщи, че ще продължи да води тима.

Точно към Стоилов бяха насочени думите на собственика Спас Русев, заявил, че търси човек от типа Алекс Фъргюсън, който да разполага с цялата спортно-техническа власт и да управлява процесите в клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА