Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 15:55 1 170 0

Сантош: Казах на Роналдо да спре с цирковете

  • сантош-
  • роналдо-
  • циркове-
  • спортинг лисабон

"Дадох му съвети как да се подобри", спомни си селекционерът на Португалия

Сантош: Казах на Роналдо да спре с цирковете - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош разказа за първите си впечатления от настоящата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.

Трикратният носител на Златната топка работи под ръководството на спеца в Спортинг Лисабон още като младок. "Когато станах треньор на отбора, казах на Роналдо да остави цирковите трикове. Дадох му съвети в кои аспекти да се подобри. На следващия ден отидох на тренировка и Роналдо вече беше на терена. Той тренираше с втория отбор, а съотборниците му още не бяха пристигнали на стадиона", спомни си Сантош пред Marca.

През лятото двамата бяха с основна заслуга за историческия триумф на Португалия на Евро 2016, като на финала срещу Франция Роналдо влезе в ролята на помощник на Сантош, след като се контузи.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА