Last news in Fakti

13 Ноември, 2016 01:00 1 219 0

Макгрегър се съблече и разцъка баскетбол

  • макгрегър-
  • съблече-
  • баскетбол

Финалните приготовления за UFC 205 текат с пълна сила в лагера на Конър Макгрегър, който ще направи опит да запише името си в историята като първият шампион на две дивизии едновременно.

Ирландецът ще премери сили с Еди Алварез в "най-известната спортна зала в света", а именно "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

175-сантиметровият островитянин показа и умения в друг спорт в последните часове преди двубоя. Макгрегър демонстрира нелоша стрелба с отскок по време на една от откритите си тренировки в залата, която е позната и като "меката на баскетбола", реализирайки кош в дома на Ню Йорк Никс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА