Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 18:54, обновена 26 Ноември, 2016 18:54 779 0

Ливърпул се върна на пътя на победата

  • ливърпул-
  • съндерланд-
  • дивок ориги

"Червените" отново са на лидерската позиция преди мача на Челси с Тотнъм

Ливърпул се върна на пътя на победата - 1
Снимка: БТА/АР

Ливърпул се върна на победния път във Висшата лига на Англия, побеждавайки Съндеранд с 2:0 като домакин в среща от 13-ия кръг.

Първото попадение в двубоя бе дело на Дивок Ориги, който се разписа в 75-ата минута. Белгиецът получи топката в наказателното поле на противника, освободи се от опеката на бранител и с хубав фалцов удар прати кълбото в левия ъгъл.В 90-ата минута Садио Мане си спечели дузпа, която бе реализирана от Джеймс Милнър за 2:0.

Така Ливърпул събра 30 точки и поне временно се възкачи на първото място в Премиър лийг. По-късно Челси може да измести "мърсисайдци", ако победи Тотнъм като домакин. Съндерланд е на предпоследната, 19-а позиция с едва 8 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА