Last news in Fakti

8 Декември, 2016 23:06 963 0

Вижте потенциалните противници на Лудогорец

  • лудогорец-
  • лига европа-
  • потенциалните противници

Отложен мач запазва интригата за първото място в група F на Лига Европа

Лудогорец продължава да радва родните фенове на футбола с успешната си еврокампания. Сега на разградските орли им предстои 1/16-финал в Лига Европа.

Българският шампион ще бъде непоставен в елиминационната фаза на надпреварата ще се падне или с един от победителите в групите на втория по сила клубен турнир на Европа, или с някой от четирите трети отбора в Шампионската лига с най-добри показатели - ФК Копенхаген, Лион, Тотнъм и Бешикташ.

Вече са ясни и 11 от победителите от груповата фаза на ЛЕ - Зенит, Рома, Аякс, Шахтьор (Донецк), Шалке 04, Спарта (Прага), Фенербахче, АПОЕЛ (Никозия), Сент Етиен, Османлъспор и Фиорентина.

Битка за първо място в групата на надпревата предстои единствено в група F. Временно там е лидер Атлетик Билбао с 10 точки. Мачът между Сасуоло и Генк бе отложен за утре поради мъгла.

Така ако белгийците успеят да се преборят поне за точка, те ще изместят баските от списъка на потенциалните съперници на българския първенец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА