Last news in Fakti

11 Декември, 2016 23:30 938 0

Арсенал вади 30 милиона за Дракслер

  • дракслер-
  • арсенал-
  • волфсбург-
  • венгер

Венгер най-после ще може да привлече един от любимите си футболисти

Арсенал вади 30 милиона за Дракслер - 1
Снимка: БТА/АР

Арсенал е готов да отправи зимна оферта от 30 милиона паунда за атакуващия халф на Волфсбург Юлиян Дракслер, твърди ''Дейли Експрес''. Младокът, който от доста врене насам е трансферна цел на лондончани, по всяка вероятност ще си тръгне от настоящия си отбор, особено след като бе оставен извън групата за Байерн Мюнхен.

От германския клуб дори са обявили, че на практика националът на Германия е изиграл последния си мач за отбора и предстои продажбата му.

Талантливият футболист, който се подвизава и на крилото, е свързван с трансфер на ''Емиратс'' още от дните в които беше част от Шалке 04.

И изглежда, че Арсен Венгер най-после ще може да го вземе в редиците си през зимата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА