Last news in Fakti

3 Март, 2018 10:25 1 158 1

Владо Николов: Бих направил всичко за България

  • николов-
  • освобождение-
  • шипка-
  • българия

"Горд съм, че съм българин", заяви волейболната легенда

Волейболната звезда Владимир Николов е сред участниците в честванията на връх Шипка по случай 140 години от Освобождението на България. Николов се включи в предаването на бТВ за честванията и каза силни думи за подвига на героите и за настоящите поколения българи.

Волейболистът подчерта, че у дома е най-хубаво, сравнявайки родината с други места по света.

"Изпитвам чувство на гордост, че мога да се нарека наследник на тези герои, които са извоювали нашата свобода. Чувството по време на самото изкачване не е особено вдъхновяващо, защото има много умора, но след като се изкачих и с тази гледка – просто е невероятно.

Мисля, че и днес има хора, които биха направили всичко за България. Аз бих направил всичко. Радвам се, че тук има много млади хора, което ми дава надежда. В България е хубаво, много по-добре от много други държави. Ходил съм навсякъде по света и мога да кажа, че тук има условия за развитие", отбеляза Николов, който в момента е треньор на волейболния Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нико

    2 0 Отговор
    Браво Владо.Такива хора ни трябват без да насаждат отрицание за държавата.Не че няма какво да се иска и настоява от хората и държавните лица.Първо трябва да се започне промяната вътре в нас и с вяра в НЕГО в сърцата ни и ще има големи изненадиии.