Last news in Fakti

26 Март, 2018 16:01 2 629 1

Моуриньо планира революция в Юнайтед

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфери

Специалния ще купува половин отбор нови

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо крои планове за истинска революция в клуба, за да може да го върне на върха в европейския футбол. Специалния доста разочарован от слабото представяне на тима този сезон. „Червените дяволи” отпаднаха от Севиля на осминафиналите в Шампионската лига и на практика нямат шансове за титлата във Висшата лига. За да промени това, Специалния иска да направи нов проект с привличането на силни имена в състава през летния трансферен прозорец, съобщава „Гардиън”.

Според авторитетното издание португалският специалист смята да направи лидер на отбора бразилеца Вилиан от Челси. „Сините” от Лондон обаче нямат никакви намерения да се разделят с футболиста, който има и високи финансови изисквания – 300 000 паунда заплата на седмица.

Другите трансферни цели на Специалния са защитниците Тоби Алдервейрелд от Тотнъм и Самюел Юмтити от Барселона. Белгийският национал има договор с „шпорите” до лятото на 2019 година и се очаква да бъде продаден след края на сезона, след като не иска нов контракт. Юмтити пък е основен играч на каталунците и има договор с тях до 30 юни 2021 година.

За халфовата линия Моуриньо ще насочи усилия към германския национал Тони Кроос от Реал (Мадрид) и италианския халф Марко Верати от ПСЖ. Вторият има договор с парижани до 2021 година, но вероятността да напусна френския гранд е по-голяма, отколкото Кроос да си тръгне от испанската столица.

В нападение вариант за португалеца е бразилецът Андерсон Талиска от Бешикташ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миро

    3 2 Отговор
    Евала г-н Стойнев, уникална статия
    направо ме разбихте, моя лична препоръка без да ангажирам никого е да си намерите или друга тема за анализ или други шефове , ако те Ви карат да пишете тия глупости
    Успех