Last news in Fakti

31 Март, 2018 05:15 1 459 0

Дибала поема към Атлетико Мадрид?

  • дибала-
  • ювентус-
  • гризман-
  • атлетико мадрид-
  • трансфер

Гласят аржентинеца за заместник на Антоан Гризман

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала е спряган като евентуален заместник на Антоан Гризман, ако французинът си тръгне от Атлетико Мадрид през лятото. Слуховете в Испания в тази посока стават все по-силни и те бяха тиражирани от няколко издания, сред които “Марка”, “Диарио Гол” и радио “Онда”.

Твърди се, че вече има устна договорка между спортния директор на Атлетико Андреа Берта и брата на Дибала Густаво. Те са се разбрали аржентинецът да подпише петгодишен договор с “Дюшекчиите”.

От Ювентус обаче не смятат лесно да изпуснат един от най-важните си футболисти. Очаква се италианците да поискат сума от порядъка на 150-200 милиона евро за правата му. От Атлетико Мадрид ще пробват да смъкнат тази сума, като предложат като част от сделката защитника Стефан Савич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА