Last news in Fakti

16 Май, 2018 16:54 1 037 3

Директор в Левски: Вярваме в Делио Роси!

  • иванов-
  • роси-
  • доверие-
  • цска-
  • левски-
  • загуба-
  • вечно дерби

"Надиграхме ЦСКА", заяви Красимир Иванов

Финансовият директор на Левски Красимир Иванов коментира загубата на "сините" с 2:3 от ЦСКА в последното дерби за сезона. Той коментира и бъдещето на клуба, както и това на треньора Делио Роси.

“Не успяваме да материализираме превъзходството. Не мога да кажа, че няма да има напрежение в последния мач срещу Верея. Не играхме по-слабо. Мисля, че с юношите дори надиграхме ЦСКА и аз не си тръгвам засрамен", започна Иванов.

"Участието ни в Европа не е решаващо за бюджета. Ако се стигне до групова фаза на Лига Европа, е друго. Имаме да правим изводи през лятото и да не допускаме грешките от предния сезон. В няколко срещи изгубихме много точки от грешки, които направихме. Няма кого да виним, освен себе си", продължи финансовият директор на Левски.

"Доверието към треньора остава. С него и няколко нови футболисти ще надграждаме. Аз смятам, че инвестицията, която направихме бе оправдана, защото отговаря на амбициите на отбора. През втората част на сезона имаше напредък. Доста работа беше свършена, да се надяваме, че догодина ще бъде подобрят допълнително нещата. Очакваме един или два трансфера и да не се разделяме с основните футболисти. Работим ежедневно да развиваме клуба”, каза още Иванов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цесекар

    3 3 Отговор
    Паднали обаче били надиграли!!! Пуснахме ви 2 мача за купата и си повярваха имаха шанс обаче когато имаш отбор от леваци не можеш да се възползваш.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Иванчо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Цесекар":

    Цъфнаха ли люляците по Ловеч ?
  • 3 Чорба

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Цесекар":

    Левски надигра Литекс във всички мачове и само късметът не им позволи да спечелят всички мачове. Роси свърши много добра работа този сезон. Чакаме следващия сезон за да гледаме как Левски мачка Литекс отново