Last news in Fakti

2 Август, 2018 15:01 1 434 5

Крушарски: Феновете не ме интересуват!

  • крушарски-
  • война-
  • фенове-
  • локомотив пловдив

Войната в Локомотив Пловдив започна

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отговори на поредната атака на феновете на тима. Във вторник привържениците на "смърфовете" излязоха с остра декларация срещу бизнесмена и управлението на любимия си тим. Напрежението на "Лаута" ескалира след загубата с 2:4 от Славия в Пловдив.

"В петък имам среща с феновете, но нямам какво да си говоря с тях. С тях отдавна съм се разбрал и няма какво да се разбирам. На мен някой ще ми казва какво да правя и как да управлявам парите си?! Това няма как да стане. Още на първата среща с тях съм се разбрал. И мисля, че се лъжат, ако смятат, че могат да ми поставят условия", категорично обяви пред "Тема спорт" Христо Крушарски.

"Аз съм им го казал - ако някой иска да влезе в управлението, трябва да извади пари. Само с приказки и декларации... феновете нали управляваха преди години? И какво наследиx след управлението?", попита босът на "черно-белите".

"Има една свита хора, които постоянно са недоволни. Постоянно търсят някакви сензации. Аз си плащам за музиката, тя си върви. Три години ние си играем на Крушарски вътре, Крушарски вън, Крушарски отпред, Крушарски отзад. И какво се случва? Три години си говорим по медиите и се заплашваме без пари! Има една българска поговорка: "На гол г*з чифте пищови". Какво има да се разбирам с тях? Аз вадя и харча пари, плащам им глоби - на някои от тях. Защото с някои се разбирам. Зная кои са тези, които продължават да се ровят. Така ли се прави любимият Локомотив? Нека да извадят пари. Да седнем на масата и да си говорим", каза още собственикът на Локомотив (Пловдив).

Крушарски и спортно-техническият директор на "смърфовете" Чавдар Цветков бяха снощи на трибуните на стадион "Панчо Арена", където изгледаха на живо загубата на Лудогорец с 0:1 от МОЛ Види. В събота Локомотив играе именно с "орлите". Мачът от третия кръг на Първа лига е от 20:45 часа на "Лудогорец Арена".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 antifen

    2 3 Отговор
    Феновете са най-долната пасмина на света, нито пари дават, нито нищо, само мрънкат и искат на готово.
  • 2 Курварски

    1 2 Отговор
    Видно е, че докато този тъпак и треньора не се махнат клуба ще прави загуба след загуба.
  • 3 Груийо

    2 0 Отговор
    Нищо чудно тази година Локо Пловдив да отпадне от Първа лига заради тия идиоти.
  • 4 Irmao

    1 0 Отговор
    Крушарски е супер пич, не слушайте приказките на Сульо и пульо. Да седи още 100 години, само за там е!
  • 5 Манаф

    3 0 Отговор
    Кви фенове,те никога не са имали фенове освен някои заблудени столипиновци и наркомани,и винаги са яли бой от Канарите на терена и извън него