Last news in Fakti

3 Август, 2018 13:02 1 661 4

Стефанов: Колят БГ отборите като агнета!

  • стефанов-
  • славия-
  • хайдук сплит-
  • порязване-
  • съдия-
  • реванш-
  • лига европа

Президентът на Славия бе бесен от съдийството на реванша с Хайдук Сплит

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе много афектиран от съдийството в срещата реванш от втория предварителен кръг между белите и Хайдук, която завърши 3:2 в полза на хърватите. Босът на българския тим обяви пред Sportal.bg, че родните клубове се "колят като гергьовденски агнета” от реферите в Европа, визирайки съдийството на мачовете МОЛ Види - Лудогорец и Славия - Хайдук.

“Режат главите на българските отбори в Европа като гергьовденски агнета. Така се случи и в Будапеща, и в София. Искам да попитам какво прави тази шматка Марк Бата за родния футбол? Докога ще го търпим. Крайно време е да го изритаме, тъй като само взима народните пари и нищо не прави. Всички държави работят за своите отбори, а той нищо не прави”, каза Стефанов.

“Другия път ако играем с Хайдук, ще предложа президентът на хърватите да свири мача. На него му имам по-голямо доверие, че ще ръководи по-добре от това италианско менте, което днес ни “отряза главите”, допълни президентът на Славия по повод рефера на мача Даниеле Довери.

“Не искам да омаловажавам успеха на Хайдук, но малко трябваше да ги побутне, за да спечелят мача. Все пак играем с отбор от държава световен вицешампион. Още преди мача знаех, че ще ни “заколят”, тъй като приятели от Сърбия ми казаха, че съдията ще свири за Хайдук и ще “отреже главата” на Славия. Защо не ни оставиха да играем? Ние сме отбор без международен опит и нямаме чак толкова класа.

Иначе съм доволен, че момчетата се раздадоха, но не ни позволиха да преминем този кръг. Не исках съдийска подкрепа. Ако беше свирил обективно, щеше да е достатъчно да прескочим тази фаза на турнира”, завърши Стефанов


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перука

    14 1 Отговор
    Борислав Михайлов беше втория човек в съдийската комисия на УЕФА-помните ли?
    Очевадно българите трябва да бъдат спрени.Вижте какъв абсурд е съдийството на Лудогорец и Славия-австриец свири на унгарци срещу ,италианец-на хървати...
  • 2 635

    3 6 Отговор
    Ха ха ха..... а га еди кифтетата ни рива, нали ?!

    Много ми е гот, че Славия отпадна, и Разград също.
  • 3 Палячо

    2 1 Отговор
    УЕФА не е като да тропнеш по масата в БФС кой да свири и какво да свири. Мафиотските номерца минават само пред Домусчиев, Ганчев и сие.
  • 4 един от всички

    0 0 Отговор
    Освен това,не знам доколко е нормално,на унгарски отбор да свири австрийски съдия -та Унгария и Австрия не само,че са съседи,но са си като една държава. Още преди 20-ина години,като съм минавал тяхната граница,имаше само една сграда и само една смяна,а не както на другите граници -изходни на едната държава и входни на другата. Те просто една смяна унгарска бригада -другата смяна -австрийска- и само една проверка.И граница имаше само на шосето,а встрани -равно поле,където нямаше никаква ограда-:) А бе-формална граница,а сега там няма никой. Столетия наред тези държави са били всъщност една обща държава,и до днес,повечето унгарци знаят немски,особено по-възрастните.Всичко това е хубаво -нека да се уважават хората,но чак в международен мач да сложиш такъв съдия,и да го броиш като "външен" ,си е цинизъм!