Last news in Fakti

6 Февруари, 2019 11:58 1 085 0

Трансфер на Мауридес може и да има

  • мауридес-
  • трансфер-
  • цена-
  • цска-
  • компромис

ЦСКА прави компромис с цената на бразилеца, само и само да го продаде

Нападателят на ЦСКА Мауридес може да бъде продаден до края на седмицата. Към него има оферти от Китай и Саудитска Арабия, като се смята, че една от тях ще бъде приета. Според запознати в момента бразилецът е по-близо до клуб от второто ниво на най-многолюдната страна, пише "Меридиан мач".

Предполага се, че “червените” ще вземат около 500 000 евро за тарана. Те щяха да приберат много повече - 1 300 000 евро от Рапид Виена за продажбата на бразилеца, но той се провали на медицинските изследвания, тъй като бе доста натежал.

По принцип Нестор Ел Маестро не гради планове около Мауридес и заради това ЦСКА откупи правата на Али Соу от Киево. Именно гамбиецът се очаква да бъде титулярният централен нападател на “червените” през пролетта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА