Last news in Fakti

9 Февруари, 2019 05:16 1 400 0

Иско отново се оплака от Солари

  • иско-
  • де ла ред-
  • отговор-
  • солари-
  • оплакване-
  • реал мадрид

"Когато не се наслаждаваш на същите възможности като твоите съотборници, е тежко", написа халфът

Халфът на Реал Мадрид Иско използва Туитър, за да отговори на коментар на бившия играч на тима Рубен де ла Ред, като в същото време отправи и послание към наставника Сантиаго Солари, който го използва предимно като резерва.

“Иско трябва да знае, че Реал Мадрид не чака никого. В състава им всички са много добри и който не е на висота, бива изпреварван от своите съотборници”, заяви Де ла Ред пред ЕФЕ. Играчът побърза да му отговори в социалната мрежа. “Напълно съм съгласен с Де ла Ред, но когато не се наслаждаваш на същите възможности като твоите съотборници, нещата се променят… въпреки това, продължавам да работя и да се боря в очакване да дойдат! Хала Мадрид!”, написа Иско.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА