Last news in Fakti

14 Февруари, 2019 09:40 1 127 2

Спас Русев: Делио Роси бе голяма грешка

  • роси-
  • русев-
  • назначение-
  • грешка-
  • характер-
  • левски-
  • визитка

"Назначих го в Левски заради богата му визитка, но характерът му не беше подходящ", заяви Русев

Спас Русев: Делио Роси бе голяма грешка - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Спас Русев разкри коя е най-голямата му грешка в клуба и сподели убеждението си, че Левски не е в най-лошо финансово състояние от клубовете в България. Русев призна, че е водил разговори със Станимир Стоилов и Наско Сираков за завръщането им в отбора.

“Делио Роси е най-голямата ми грешка в Левски. Футболистите, които успяхме да привлечем, бяха добри и имаха качествата да вдигнат нивото. Треньорът се оказа грешка, защото го избрах по визитна картичка. Много е важно да знаеш какъв е характерът на човека. Характерът на Делио Роси е в основата на това изгубено време. Само умения във футбола не са достатъчни. Той не успя да изгради контакт с футболисти. Изпълнителният директор смени треньора с Дерменджиев. Убеден съм, че Павел Колев взе правилното решение. Бях информиран. В днешно време хората трябва да бъдат информирани”, започна Русев за "Нова".

“Павел Колев има абсолютната власт във вземането на решения. В момента има съвместна работа между старото ръководство и новия управителен съвет с цел предоставяне на максимална информация и запознаване със състоянието на клуба. Левски е най-дискутираният клуб по отношение финансовото състояние. Винаги се знае какво е състоянието на клуба. Готов съм да се обзаложа, че Левски не е в най-лошо финансово състояние”, допълни босът.

"Направих опит да върна Мъри Стоилов. Имах и няколко срещи с Наско Сираков. За съжаление и феновете, и легендите не са обединени в една мисъл. Един от основните проблеми са самите левскари. Тръгвам си от Левски с положителни емоции. Въпреки тежките и драматични моменти, аз срещнах страхотни хора. Не искам да ме помнят с лошо", завърши Русев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво от това

    2 0 Отговор
    Всеки греши.
  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Най голямата заблуда е,че Наско и Мъри били супер успешен тандем! Просто тогава Наско беше много влиятелен в БФС и му седяха мирно и съдии и ООреждаше мачове с малките отбори,мачкаше пряката конкуренция! Реално изграден отбор и футбол нямаше!