6 Октомври, 2024 14:41 339 1

Даниил Медведев се наложи трудно над италианеца Матео Арналди

  • даниил медведев-
  • турнир-
  • мастърс-
  • тенис-
  • шанхай

На осминафиналите той очаква победителя от двубоя между гърка Стефанос Циципас и Александър Мюлер

Даниил Медведев се наложи трудно над италианеца Матео Арналди - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Руският тенисист Даниил Мадведев се наложи над италианеца Матео Арналди с 5:7, 6:4, 6:4 в третия кръг на силния тенис турнир в Шанхай от сериите "Мастърс 1000" с награден фонд от близо 9 милиона долара.

На осминафиналите на турнира той очаква победителя от двубоя между гърка Стефанос Циципас и Александър Мюлер от Франция. Мачът между двамата продължи 2 часа и 44 минути.

В първия сет Медведев започна с пробив, но след това два пъти загуби подаването си и загуби частта. Той получи и наказание за спор със съдията на мача.

"Имах чувството, че съм по-добрият и в първия сет. Останалите два сета бяха по-оспорвани. Дори може би той имаше предимство, но именно за това тенисът е луд спорт. Можеш да спечелиш и когато не очакваш и можеш да загубиш, когато си по-добър", каза Медведев след успеха.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хито

    2 0 Отговор
    Трудно , лесно , ама му пъхна 3 сета в.....