Last news in Fakti

20 Февруари, 2019 15:54 1 726 3

Неймар ревал два дни заради контузия

  • неймар-
  • плачене-
  • контузия-
  • псж-
  • операция

"Прекарах два дни вкъщи плачейки", призна самият бразилец

Неймар ревал два дни заради контузия - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар призна, че е плакал в продължение на два дни, след като счупи метатарзална кост в десния си крак в края на януари. Нападателят ще бъде извън терените до април, като получи травмата си в мача срещу Страсбург за Купата на Франция.

Контузията е същата като тази, която получи през миналия февруари, като заради нея той беше под въпрос за Мондиал 2018. Самият футболист обаче определя настоящата травма като “по-сложна”. “Този път ми беше тежко да го приема. Прекарах два дни вкъщи плачейки. Първия път, когато се нараних, си казах: “Ще претърпя операция, трябва да бъде поправено възможно най-бързо”. Не бях тъжен тогава”, сподели Неймар пред Globo.

Миналата година бразилецът се възстановяваше три месеца след операцията си и се завърна точно навреме, за да участва на Световното първенство, където се разписа на два пъти за своята страна, която стигна до четвъртфиналите. Този път медицинският щаб на ПСЖ прецени играчът да се подложи на консервативно лечение, вместо да се подложи на нова операция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    5 3 Отговор
    тоя се оказа по-голяма жена от кристияна роналдина... хахаха кви са тия сополанковци няма ли мъже вече

    Коментиран от #3

  • 2 Мършата

    4 2 Отговор
    Абе ти май не знаеш как боли!!?? Къто ти потрошат глезените или кракът ти нема ли да ревеш??!!
  • 3 .-_-.

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ванката":

    Счупен му е крака бе аутист комунистически