Last news in Fakti

3 Март, 2019 15:26 1 823 3

Моуриньо: Ракитич е много недооценен

  • ракитич-
  • недооценен-
  • принос-
  • социални мрежи-
  • известност-
  • барселона-
  • моуриньо

"Той трябва да подобри работата си със своите профили в социалните мрежи", заяви Специалния

Моуриньо: Ракитич е много недооценен - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият наставник на Реал Мадрид Жозе Моуриньо отличи приноса на Иван Ракитич не само за успеха на Барселона в събота вечер, а и за успехите на клуба като цяло. Хърватинът реализира единствения гол в поредното издание на Ел Класико.

“От много дълго време насам искам да кажа нещо: Иван Ракитич е един от най-недооценените играчи в света. Държа да споделя това, защото обикновено говорим за големите имена във футбола. Според мен той трябва да подобри работата си със своите профили в Instagram и другите социални мрежи, защото в момента това са много важни неща, а Ракитич не е добър в тях, за разлика от терена. Той е на фантастично ниво във всеки един аспект. Върши много дефанзивна работа отдясно, за да компенсира Лионел Меси. Той избягва множество километри. С топката в крака пък е изключителен, защото играе толкова опростено, но в същото време ефективно”, коментира Моуриньо пред beIN Sports.

Полузащитникът кара петия си сезон на “Камп Ноу”. След седмица Ракитич ще навърши 31 години, а в последно време все по-усилено се говори, че той може да бъде продаден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ломбов

    4 7 Отговор
    Ракитич е точно това което се вижда - техничен играч израснал в школата на Барса но слаб и неиздръжлив физически и малко балерин като Бербата / нашият е по-изящен /. Но пък Моуриньо със сигурност е най-надцененият във футболните среди
  • 2 Философ

    5 2 Отговор
    Да копаеше с мотиката да го оценим, а той просто рита топка.Футбола е надценен, плаща се много защото парите ги има от фенове и реклама!
  • 3 ЕКСПЕРТА

    1 0 Отговор
    ПО СКОРО Е МНОГО ПРЕОЦЕНЕН,ВИДЯХМЕ ГО МОУ ЧЕ НЕ СТАВА ,НЕКА ДА СПРЕ ДА ПЛЯМПА ГЛУПУСТИ