Last news in Fakti

8 Март, 2019 01:00 2 570 0

Мюлер: Много съм изненадан, че ме изгониха

  • мюлер-
  • германия-
  • национален отбор-
  • решение-
  • гонене-
  • льов-
  • възмущение

Играчът на Байерн Мюнхен изрази възмущението си от решението на Йоахим Льов

Мюлер: Много съм изненадан, че ме изгониха - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Томас Мюлер използва Туитър, за да изрази огорчението си от решението на националния селекционер на Германия Йоахим Льов да не разчита повече на него и съотборниците му в Байерн (Мюнхен) Матс Хумелс и Жером Боатенг, като също така обвини Германския футболен съюз в липса на уважение.

“Разбира се, че бях изненадан от решението на треньора. Националният селекционер трябва да взима спортно-технически решения, не отричам това. Но колкото повече мисля върху това, толкова повече се ядосвам заради начина, по който се случи. Не разбирам категоричността на решението. Матс, Жером и аз все още сме способни да играем футбол на най-високо международно ниво. Имахме дълга и в повечето случаи успешна кариера с националния тим и не смятам, че е проява на класа от страна на ГФС да публикува предварително подготвени изказвания веднага щом разбрахме за решението на треньора. Не смятам, че това има нещо общо с проява на уважение.

А сега към вас, феновете. Винаги съм бил горд да нося националната фланелка, дадох всичко от себе си. Благодаря ви за подкрепата, беше невероятно приключение със 100 мача и толкова много споделени преживявания. Тези, които ме познават, знаят, че съм боец. Ще гледам към бъдещето. С Байерн ни предстои вълнуваща част от сезона, в която ще се борим за всичките три трофея. С това наум искам само да ви кажа, че мачът все още не е приключил”, заяви 29-годишният Мюлер в свое видеообръщение.

По-рано баварският клуб също излезе с позиция, в която заклеймява действията на селекционера и местната футболна федерация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА