Last news in Fakti

12 Март, 2019 10:57 1 572 6

Ще се завърне ли Бербатов на "Армията"?

  • бербатов-
  • цска-
  • берое-
  • завръщане-
  • предложение

Ръководството на ЦСКА очаква нападателя да гледа на живо мача с Берое

Ще се завърне ли Бербатов на "Армията"? - 1
Снимка: БГНЕС

"Червените" фенове ще очакват Димитър Бербатов тази събота да се появи на стадион "Българска армия". Тогава Берое гостува на ЦСКА в двубой от последния кръг на редовния сезон, а славният нападател от съвсем близкото минало е част от тима на старозагорци, пише "Меридиан Мач".

Не се знае обаче дали Бербатов няма да предпочете да не гледа на живо мача и причината е, че не се знае как ще реагират по негов адрес привържениците. Известно е, че 2 седмици преди подновяването на първенството от ЦСКА са му предложили да се върне в отбора, и то като нападател на мястото на продадения Мауридес.

За това потвърди и главният мениджър на "червените" Стойчо Стоилов. Отговор от страна на самия Бербатов не последва, а агентът му Емил Данчев обясни, че мълчанието му е един вид отговор.

Димитър Бербатов бе за последно близо до ЦСКА при празненствата за 70-годишнината на клуба, когато слезе от хеликоптер директно на терена в компанията на Димитър Пенев и Христо Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въздух под налягане

    3 8 Отговор
    Ако си мислите че Бербатов ще направи фурор на армията много се лъжете................Той е от мързеливите футболисти и гледа само да трупа пачки . Такава му е играта през цялата кариера. Защо мислите го изгониха толкова бързо от Юнайтед.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 ванката

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Въздух под налягане":

    колега завистта е лоша черта и не говори добре за теб това ... инъче дано не започне да се изявява в бг футбола че ще е най-голямото падение правено някога от малкото ни читави футболисти в наща скромна история да тренира с тях ок но да излиза по мачове само да се срами с наще уговорени мачове и платени съдии няма смисъл нито има зор за пари нито нещо друго просто му се играе на човека
  • 3 Гошо

    1 2 Отговор
    Бербартов предаде всички които му стискаха палци.
    Егати профисионалиста, егати мърдата ...... от МЮ та в Индия .....
  • 4 Пловдив

    3 0 Отговор
    Бербатов може да се върне в ЦСКА, но не като нападател, а по скоро като халф. При всички положения абсолютно всички ще спечелят от едно негово завръщане по родните стадиони.
  • 5 Експерта

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Въздух под налягане":

    6ГОДИНИ ИГРА НА ОСТРОВА БЕРБАТОВ ,ГОЛМАЙСТОР СТАНА И ШАМПИОН С МАНЮ 4ГОДИНИ ИГРА ПРИ ТЯХ,НАКРАЯ САМ СИ ТРЪГНА ЗАРАДИ ФИНАЛА КЕШ,И 2 ГОДИНИ С ШПОРИТЕ,Я ВАРИ ТИ ДА ТЕ ВИДИМ,ДАЖЕ НЯМА ДА ТЕ ПУСНАТ ДА ВЛЕЗЕШ НА ОСТРОВА КТ МИЯЧ НА ЧИНИИ.
  • 6 коравия

    2 0 Отговор
    Каквото и да си приказваме,Бербатов неофициално е спрял със футбола.Годините си оказват влияние,вече е стар за футболист,но може да се развива на друго поприще,например като треньор,скаут за млади таланти и т.н има доста места за изява във футбола,които не са за умаловажаване.Добър футболист,който може да предаде знанията и опита си на младите играчи.Просто става смяна на поколенията,както е във всеки един спорт.Да се надяваме,че в скоро време в България ще се появят нови таланти и достойни заместници на легенди като Стоичков,Балъков,Трифон Иванов,Бербатов и т.н да не ги изброявам.Бербатов направи дастойна футболна кариера и е признат като талантлив играч.