Last news in Fakti

18 Март, 2019 09:32 1 755 3

Левски може да върне още един бивш свой играч на Герена

  • краев-
  • мидтиланд-
  • връщане-
  • левски-
  • резерва

"Сините" следят ситуацията около Божидар Краев

Левски може да върне още един бивш свой играч на Герена - 1
Снимка: БГНЕС

Левски следи ситуацията с бившия си футболист Божидар Краев. Офанзивният футболист е изпаднал в немилост в клубния си тим Мидтиланд, а “сините” ще проверят как могат да си го върнат през лятото. 21-годишният футболист напусна Левски през лятото на 2017 година и премина в датския тим. През есента Божидар беше на ниво в мачовете на националния отбор в турнира Лигата на нациите. Той игра в пет двубоя, като в четири от тях започна като титуляр. Той вкара и два гола при победата над Словения като гост с 2:1, припомня "Тема Спорт".

Краев вече е със статута на ненужен в Дания. Той не попадна в групата за последните два шампионатни мача с едни от най-слабите тимове в лигата - Хобро (2:1) и Сьондерийске (2:1).

Той все пак записа участие за Купата на 13 март, като поигра 14 минути срещу лидера в трета лига Колдинг (2:0). Халфът има едва 11 участия и само 297 игрови минути в първенството, като само два пъти е бил титуляр и то в началото на сезона на 20 юли и 26 август. През миналия сезон той записа 17 участия, 1 гол и 464 минути в Суперлигата. Мидтиланд тогава стана шампион, а сега завърши редовния сезон втори на точка от Копенхаген.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОВЕДАР

    3 2 Отговор
    Тия куци коне никъде не ги искат освен на герена.

    Коментиран от #2

  • 2 А БЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГОВЕДАР":

    Вземи се поинтересувай за Десподов за другите няма да споменавам нищо !
  • 3 надзорник

    0 0 Отговор
    хайде в Лудогорец с 30х Е заплата!